Heninová zastíněna Serenou Williamsovou

1. 4. 2008, 23:04
Aktuality 1
V ženské dvouhře dostala světová jednička Justine Heninová tvrdou lekci od Sereny Williamsové. Američanka vrátila belgické tenistce tři porážky z loňských grandslamů i s úroky a porazila ji 6-2 6-0. Belgičanka se v zápase nevídaně trápila a dopomohla tak soupeřce k doslova exhibičnímu postupu.
Profily hráčů
Světová jednička Justine Heninová utrpěla těžkou prohru od Sereny Williamsové

Mladší ze sester Williamsových, která turnaj v Miami už čtyřikrát vyhrála a obhajuje titul, přidala k tvrdým úderům i loby, kraťasy a voleje. Heninová ve srovnání s její pestrou hrou podle agentury AP působila jako začátečnice, nemohla se spolehnout na svůj vyhlášený bekhend ani servis.

V deblu žen postoupily do čtvrtfinále oba nejvýše nasazené páry. Jedničky Blacková/Huberová si poradily s domácím duem Matteková/Washingtonová a slovinsko-japonský pár Srebotniková/Sugijamaová porazil české tenistky Hradeckou s Voráčovou 6-4 6-3. Skončily už turnajové šestky - sestry Bondarenkovy, vítězky letošního Australian Open - prohrály s nenasazenou čínskou dvojici Peng/Sun.

V nočních hodinách je na programu ještě druhé čtvrtfinále ženské dvouhry - Venus Williamsová se pokusí probojovat přes Rusku Kuzněcovovou a postoupit tak do semifinálového souboje, v němž by narazila na svou sestru Serenu.

WTA Miami - úterní výsledky:

Dvouhra - čtvrtfinále:
S. Williamsová (8-USA) - Heninová (1-Bel) 6-2 6-0

Čtyřhra - 2. kolo
Blacková/Huberová (1-Zim/USA) - Matteková/Washingtonová (USA) 6-4 6-1
Srebotniková/Sugijamaová (2-Slo/Jap) - Hradecká/Voráčová (ČR) 6-4 6-3
Peng/Sun (Čín) - A.Bondarenková/K. Bondarenková 7-6(1) 6-1

Komentáře

1
Přidat komentář
smazaný uživatel
Text příspěvku obsahoval závadný obsah a byl redakcí vymazán.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist