Halepová se rozešla s trenérem

6. 11. 2014, 15:15
Aktuality 23
Přestože má za sebou podařenou sezonu, v níž se jí podařilo vyšplhat na druhé místo světového žebříčku, rumunská tenistka Simona Halepová se krátce po jejím konci rozešla se svým koučem. "Moje spolupráce s Wimem Fissettem skončila, vzájemně jsme se dohodli," oznámila Halepová na svých facebookových stránkách.
Profily hráčů
Simona Halepová

Pod vedením belgického kouče si aktuálně čtvrtá hráčka světového žebříčku zahrála finále Roland Garros a Turnaje mistryň. "Byl to dobrý a krásný rok. Chci mu poděkovat a popřát hodně štěstí do budoucna," napsala dnes Halepová na svém facebooku.

Wim Fissette, bývalý kouč Kim Clijstersové či Sabine Lisické, spolupracoval s Halepovou od ledna. Předtím rodačku z Konstanci vedl Adrian Marcu. Během dvou let vyhrála Halepová celkem osm turnajů.

Podle rumunských médií bude třiadvacetileté tenistce s nalezením nového kouče pomáhat její krajan a známý promotér Ion Tiriac.

pva, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

23
Přidat komentář
smazaný uživatel
Latest rumor: Daniel Dobre will coach Simona. He was in the staff already in Singapore.

neveril bych tomu ale na 100%
Reagovat
smazaný uživatel
Cože, oni spolu chodili? :D
Reagovat
slacker
Ale zadny intercourse
Reagovat
smazaný uživatel
Já to z titulku taky tak pochopila. :D
Reagovat
misa
Mně se to zdá jako normální formulace.
Reagovat
smazaný uživatel
já jsem to myslel jen z legrace :)
Reagovat
Padme
a takhle vznikají fámy :D
Reagovat
Davor1
Toto rozhodnutie nechápem, zdalo sa mi, že s Fissettom to funguje skvele, ideálny tréner pre Simonu...škoda, že neuviedla žiadny dôvod ukončenia spolupráce...bojím sa, aby sa jej to nevypomstilo a v novej sezóne nespadla dole :(
Reagovat
misa
Její častá zranění, nemohl by to být důsledek přetěžování za strany trenéra? Důvod rozchodu se asi nedozvíme.
Reagovat
VlS
Těch důvodů může být i víc, ( vzdálenost Belgie a Rumunska, neochota jednoho či druhého se stěhovat nebo pořád cestovat, dohoda o podílu ba výtežku, ..........). Beru to jako fakt, informaci a nemusím to hodnotit. Jestli se to projeví negativně, pozitivně, vůbec - to ukáže průběh sezóny 2015.
Reagovat
Cico93
https://www.facebook.com/tennis.big.fans/photos/a.493687837369230.1073741846.147849618619722/756453261092685/?type=1&theater
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Cico93
Tommy Haas
Cítim sa už oveľa lepšie a zrejme o niekoľko týždňov dostanem zelenú na opatrné opätovné trénovanie, ale vyžaduje si to trpezlivý prístup. Vopred je mi jasné, že chvíľu potrvá, kým sa dostanem tam, kde túžim byť, povedal pre Tennis Now 36-ročný niekdajší druhý muž svetového rebríčka Haas.

ComeoN!
Reagovat
Cico93
V prvom rade budem šťastný, ak o konci mojej kariéry rozhodnú pocity a nie zdravotný stav.
Reagovat
spaniel
Prý si umí představit, že by trénoval Dimitrova...
Reagovat
Cico93
na Dimitrova by trebalo tvrdú palicu, takého T. Nadala:)
Reagovat
Padme
No vidíte, až jednou Rafa skončí (samozřejmě za dlouho), myslíte, že strýček bude ještě někoho trénovat? (a to není žádná provokace Rafanovců)
Reagovat
Cico93
Noo Rafovho syna, ak sa podarí:)
Reagovat
Padme
Stačí kapka a bude z něho taťka... A má někoho?
Reagovat
Cico93
http://rafaelnadalfans.com/2014/07/20/photos-rafael-nadal-and-his-girlfriend-maria-francisca-perello-enjoying-their-vacation-in-spain/
Reagovat
Padme
Tak to snad bude mít strýček mít koho trénovat... :)
Reagovat
spaniel
Nejnadějnější se zdá být Rafovo slepé střevo...
Reagovat
jackiec
ne, bo takeho hňupa toncka by nikdo nechtěl
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist