Halepová porazila Ivanovičovou a zahraje si v Sofii finále

2. 11. 2013, 19:47
Aktuality 89
První finalistkou Turnaje šampionek v Sofii se po výhře 2-6 6-1 6-3 nad Anou Ivanovičovou stala Simona Halepová. Finálovou soupeřkou Rumunky bude Samantha Stosurová, která porazila Rusku Pavljučenkovou 6-1 1-6 6-3.
Simona Halepová

První dva sety duelu byly téměř dokonale zrcadlové. Ivanovičová získala v první sadě pět gamů v řadě a vyhrála 6-2 za 37 minut. Simona Halepová oplácela podobnou mincí. Se sérií čtyř vyhraných her zvítězila 6-1 za 34 minut hry.

Za vítězstvím v rozhodující sadě dobře vykročila Ana Ivanovičová, když získala vedení 3-0 s dvěma brejky. Ztráta servisu na 3-1 by nejspíš Srbce neuškodila, kdyby proměnila jeden ze tří brejkbolů v následujícím gamu.

„Od tohoto okamžiku jsem hrála opravdu dobře,“ řekla Halepová, která všechny tři brejkboly odvrátila, vrátila se do zápasu a do konce utkání už soupeřku nepustila do hry. Halepová šesti vyhranými gamy v řadě dokončila obrat.

„Mám lehké zranění na noze, ale jsem ráda, že jsem byla schopná dnes zvítězit. Teď budu odpočívat, zotavovat se a doufám, že se zítra vrátím a finále si užiju,“ dodala vítězka.

Halepová má letos ve finálových zápasech na turnajích WTA skvělou bilanci 5-0. Zítřejší soupeřkou Rumunky bude Samantha Stosurová, která porazila Rusku Pavljučenkovou 6-1 1-6 6-3.

"Byl to těžký zápas," komentovala Stosurová v rozhovoru na kurtu. "Já  měla dobrý začátek a ona (Pavljučenková) docela chybovala. Ve druhém setu se to ale úplně obrátilo. Ve třetí sadě jsme obě hrály své nejlepší hry a jsem ráda, že jsem to zvládla," dodala vítězka, která se ve finále pokusí navázat na svoji solidní formu. Z posledních čtvrtnácti zápasů jich Australanka vyhrála dvanáct.

"Bude to težký zápas," řekla na adresu finálového duelu Halepová. "Ale cítím se sebevědomě, jelikož jsem ji (Stosurovou) naposledy v Moskvě porazila. Jsem si jistá, že mě teď bude chtít porazit ona, musím být připravená," dodala.

- TURNAJ ŠAMPIONEK SOFIE 2013 -(Bulharsko, tv. povrch / hala, 750.000 dolarů)sobotní výsledky (02. 11. 2013)
Semifinále:
Halepová (1-Rum.) - Ivanovičová (2-Srb.) 2-6 6-1 6-3
Stosurová (4-Austr.) - Pavljučenková 6-1 1-6 6-3

Komentáře

89
Přidat komentář
Titan
Halep se odrazila, tak snad už to půjde. První set byl na vrácení vstupného...
Reagovat
dadaft
tak dneska to mám v bulharštině, protože streamy s ruským komentem se mi sekají - zvláštní, zní to podobně, ale chytám jen sem tam slovo...
Reagovat
Titan
Právě, známý tam byl v době přátelství a říkal, že ruštinu neberou. Ale úplně bude stačit, když vyhraje Rumunka...:-)
Reagovat
dadaft
přežil bych to, mám Simonu (i Monicu) docela rád...
Reagovat
Titan
Já jsem Sam nikdy nepřišel na chuť, takže spokojenost. Ale ať holky pohnou, večeře je už uvařena...:-))
Reagovat
smazaný uživatel
dneska obzvlášť moc fandím, hlavně se nevyhazuj jako včera a jdi na to.:)
Reagovat
dadaft
máš obraz bez sekání?
Reagovat
smazaný uživatel
zatím ano:

http://www.drakulastream.eu/static/popups/1815411022352930.html
Reagovat
dadaft
setík je doma, ani to nebolelo.
Reagovat
smazaný uživatel
Sam zatím skvěle, jako včera. Jen doufám, že ve 2. setu to bude s mnohem lepším průběhem než s Nasťou. :) Máš na to!! :)
Reagovat
PetaM
Sam překvapuje. Doufám, že to dotáhne do vítězného konce! :) :)
Reagovat
dadaft
na lepší průběh to bohužel nevypadá. ((
Reagovat
smazaný uživatel
Nesýčkuj :)
Reagovat
smazaný uživatel
Samičko, dneska je neděle, sobota byla včera, takže přestaň kravit a hraj !!
Reagovat
dadaft
a setík je v tahu, ani to nebolelo.
Reagovat
smazaný uživatel
Proč to Sam pálí u sítě vždycky směrem k Simoně? Dadafte sorry, ale opět použiju včerejší větu : podobnost čistě náhodná ...
Reagovat
dadaft
stane se. ))))))))
Reagovat
smazaný uživatel
V zápase s rozjetou Simonou se to stát nesmí :) Sam má co dělat teda..
Reagovat
dadaft
ten Simonin forhend je fakt jedovatý...
Reagovat
dadaft
krátké Sam, všechno je to krátké...
Reagovat
dadaft
hm, teď zas moc dlouhé, chjo.
Reagovat
Titan
http://s21.postimg.org/6hblxdkiv/Halep.jpg
Mimochodem dával už sem někdo odkaz na galerii ze sofie?
Krásné fotky i objekty:
http://wtaangels.blogspot.cz/
Civilní fotky vypadají skvěle...:-)
Reagovat
smazaný uživatel
K tomu druhémo odkazu: Jsou to kočky! :) Nejvíc se mi samozřejmě líbí Anička. O to víc mě mrzí, že jí teď nemůžu fandit ve finále... Ale fakt to tam sluší i spoustě dalších holek - Simoně, Alizé, Tsvetaně atd. :)
Reagovat
rib
Jj, holky jsou všechny moc šik, a to místo - je to nejvíce fotogenické místo v Sofii (a skoro bych řekla, že tam nic jiného, co vypadá takhle zvláštně není, což je škoda...)
Reagovat
smazaný uživatel
Pozoruju, že od pátku jsou tu divné emoce trochu, asi málo slunce :)) upřímně moc nechápu tuhle diskusi o montym, když chci, tak si přečtu to píše, když ne, nečtu to. Já zase nepíšu odborné komenty, nejsem tak kovaná jako jiní a mnohdy odbočím na jiné téma, takže bych sem taky možná asi neměla psát, já nevím...:) Je to veřejný web, tak to tak beru a nikdo se nemůže zavděčit všem. Beru montyho jaký je, mladý, má své stádečko a píše o něm. Tak proč to řešit :))
Reagovat
smazaný uživatel
Já tuhle diskuzi taky moc nechápu. A vůbec nejzajímavější na tom je, že ji vyvolala podivuhodná osoba, která tu píše už pod třetím nickem... Jinak ty jsi tady přesně příklad člověka, se kterým sice často nesouhlasím (viz tvoje názory na Mashu :)), ale rád si s tebou popovídám. Prostě vím, že to nemyslíš nijak zle ani provokativně. Tím ale netvrdím, že to nějak miluju. :D Prostě jenom respektuju, že má někdo odlišný názor než já. :)

A co se týče toho, jaký jsem: Víš co? Já doufám, že budu pořád stejný, i když budu starý. :) Proč bych nemohl mít své "stádečko" třeba v padesáti? To podle mě není až tak o věku. Pevně věřím, že i jako staršímu muži se mi budou líbit pěkné a šikovné tenistky a snad bude ještě existovat TP. Jo a taky teda doufám, že nebudu senilní. :D
Reagovat
smazaný uživatel
Poslední věta - zklamu tě, ale budeš :))
Mám heslo "žij a nech žít", každý jsme nějaký a cestou určité empatie a respektu k druhému se dosáhne víc než hrubou opozicí. Děkuju za kompliment :)
Reagovat
pepin
Tak to už uzavřu, máš pravdu "žij a nech žít" jenže to právě platí jen u někoho a u toho kdo pořád někoho okřikuje to prostě neplatí. A ještě závěrem, vzpomíná se tady diskuze, ale ty mnohastránkové monology mají do diskuze daleko. Bohužel tu na ně a k nim nikdo nediskutuje, tedy spíše bohudík.
Reagovat
smazaný uživatel
Používám často slovo "ignorovat" :) I mě tu má určitě někdo plný zuby, co nadělám :)
Reagovat
Nola
http://sportky.topky.sk/c/115436/najsexi-tenistky-roku-2013-slovenky-hantuchova-a-cibulkova-nechybaju-v-elitnej-desiatke

proti smútku taká menšia nápasť, nájdeš tam svoje favoritky
Reagovat
smazaný uživatel
Díky! Tak to je očekávané, že v takových žebříčcích bývají moje favoritky. :) Ale vidím, že autor spojil jak současné, tak bývalé hráčky... Z těch současných se mi samozřejmě nejvíc líbí Masha, Ana a Caro. No a z těch bývalých jsem měl hodně rád Tatianu Golovin.
Reagovat
smazaný uživatel
Pan Monty25!Pripada mi zvlastne,ze pisete take dlhe komentare.Ale kazdy ma pravo na svoj nazor,som dobre vychovana slecna.Nevybijam sa na inych.I ja osobne fandim M.Sharapovej i A.Ivanovic,ale co je vela....dovolujem si to len marginalne pripomenut,hoc mate nesporne viac zivotnych skusennosti nez ja.Prepacte mi ak som ja vstupila nevhodne
Reagovat
smazaný uživatel
Monty ma proste svoje favoritky a neumi uznat kritiku. A ty romany ma jako nahrazku neceho, co mu v zivote chybi, treba i to, ze si nema s kym o tenise pokecat. Ono kdo by na ty jeho monology mel taky naladu, ze;-)
Reagovat
pepin
Asi jste mladá, nic si z toho nedělejte a prostě to ignorujte a nečtěte. Ono je to pořád stejné a nakonec tím vychvalováním jeho kobylek je lidi mají čím dál méně rádi. Všeho moc toho příliš. On mu to Charlie dobře napsal, má to jako náhražku toho co mu chybí.
Reagovat
dadaft
panebože dejte montymu pokoj a nelečte si na něm svoje mindráky.
Reagovat
smazaný uživatel
Lea: Připadá mi zvláštní, že tady píšeš už pod třetím nickem (Alexandria, Mahia.Mars)... Ale co se týká oblíbených hráček, tak to se s tebou shodnu. :)

charlie_k: Umím přijmout kritiku, ale ne od každého. Třeba určitě ne od tebe, protože umíš psát jenom "kritické" reakce (ale vůbec ne konstruktivní) a ještě jsem tě snad neviděl napsat něco vlastního, co by opravdu stálo za zmínku (nepočítám příspěvek o tom, jak jsou Italky ošklivé)... Jinak máš pravdu, že si ve svém okolí moc nemám s kým pokecat o tenise. To je určitě jeden z důvodů, proč chodím na TP a nevidím na tom nic špatného.

pepin: Jak už jsem ti jednou napsal: Nepíšu dlouhé příspěvky proto, že by mi to dělalo dobře, ale proto, že mám co říct. Pokud to někoho nebaví číst, tak ať to nečte. Vždyť přece nikoho nenutím... Jenom nechápu tvoje neustálé reakce, ve kterých to pořád řešíš a snažíš se někomu vnutit, že moje příspěvky nikoho nezajímají. Já jsem zase dostal reakce od lidí, kteří si mě rádi čtou. Takže ať si čtou moje příspěvky oni a budu rád, když na něco zareagujou. Opravdu nepotřebuju reakce od tebe a dalších, co nemají nic k věci... Jinak si vážně nestěžuju na to, že bych tady byl neoblíbený. Řekl bych, že mě bere řada diskutérů, kteří tady přispívají pravidelně. Jestli chceš, tak ti je klidně můžu vyjmenovat a když někdo nebude souhlasit, tak se určitě ozve. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Díky za zastání! Ty třeba určitě patříš mezi ty, kteří mě berou (jak jsem výše zmiňoval) a já zase beru tebe. :) Jinak tě můžu ujistit, že mě takové komentáře nerozhodí. Jsem neústupný a pevný jako skála! :D
Reagovat
Sonja
"nahrazku neceho, co mu v zivote chybi"
Lol, tady je to koukám samej psycholog......

Už jsem to tu psala víckrát, ale klidně se připomenu- montyho příspěvky čtu ráda, kolikrát v nich najdu nějakou zajímavost, kterou jsem nevěděla, takže nejen že se pro mě hezky čtou, ale jsou i přínosné. Což se nedá říct o dalších cca 80% zdejších komentářů...ale ok, dokud mezi nima nejsou urážky, vyhánění v pohodě uživatelů atd., tak je mi to jedno.
Reagovat
smazaný uživatel
Díky moc! Přiznám se, že jsem na tebe myslel mezi prvními, kteří mají moje příspěvky rádi a taky si se mnou rádi podebatujou (a já s nimi). :) Já bych k tomu ještě dodal, že ty chápeš moje příspěvky úplně přesně. Moc dobře vím, že v nich není všechno úplně zajímavé, ale jde mi o to, aby si tam někdo něco našel. Někoho víc zajímá průběh zápasu (podle toho, jestli ten zápas viděl), jiného zase moje postřehy, které do toho vkládám... Ale určitě nejsem omezený jenom na psaní dlouhých "monologů" (jak to nazval charlie_k). Dokážu psát dlouhé příspěvky i v rámci diskuze, jako třeba před pár dny s Lukášem. :)
Reagovat
rib
Ráda bych podpořila všechny z vás, kteří reagují na příliš dlouhé příspěvky stále tohotéž autora. Už je nečtu jako dřív, protože he tam velká část pořád dokola. Ona má asi max.délka jednoho příspěvku nějaký smysl, že? A když Monty musí psát 4x po sobě...hm...Pokud je obsah tak úžasný, možná by radši měl psát ns TP články a v diskusi nechat prostor jiným. Ti, co mají jiné názory totiž diky němu TP diskuse opouštějí....
Reagovat
Reti64
Vždycky si celé tvoje příspěvky rád přečtu, těším se na ně. Tak se prosím tě vůbec nenech nijak ovlivnit a piš dál!:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Nevím o nikom, kdo by diskuze kvůli mě opouštěl a nevidím k tomu ani žádný důvod... Jak už jsem ti dal najevo před pár dny, tvůj styl psaní (právě na základě reakcí na moje příspěvky) považuju za provokativní, a proto na tebe mám názor, jaký mám. Jestli si chceš nebo nechceš číst moje příspěvky, to už je na tobě. Já ti otevřeně říkám, že o tvoje reakce nijak nestojím a pokud si to nebudeš číst, tak mi to opravdu žíly trhat nebude.

Rozhodně si nemyslím, že obsah mých příspěvků je vždycky úžasný. To není ani smyslem toho, proč sem píšu... Co se ale týče délky příspěvků, tak na eurofotbal.cz často píšu taky dlouhé komentáře a vždycky se to tam vejde do jednoho. Navíc to tam nikdo neřeší jako tady...
Reagovat
smazaný uživatel
Díky! Vím o tobě. :)
Reagovat
rib
Toto je moje poslední reakce na tebe - zdá se, že by se ti hodilo naučit se unést následky svých činů. A nebo alespoň čti lépe, co píšou ti, kteří tě neobdivují a jak na ně reaguješ. Jojo, být květinou není moc lehký úkol...
Reagovat
smazaný uživatel
Mně nevadí, když se mnou někdo nesouhlasí (naopak, rozdílné názory jsou kolikrát dobré pro diskuzi) a nestojím ani o to, aby mě někdo obdivoval. Vadí mi jenom provokace a kritika, která nemá žádné opodstatnění... Na každého reaguju tak, jak si zaslouží.
Reagovat
pepin
Nevím o co ti jde a proč se hrabeš do něčí diskuze. Nikdo nikoho neuráží, vše je v rámci slušnosti na rozdíl od některých vystoupení tvého chráněnce, který ve své velikosti nezapomíná neustále někoho napomínat a řídit a upozornovat. Tam spíše hledej, kdo si léčí jaký mindrák.
Reagovat
smazaný uživatel
Teď jsi udělal dadaftovi přesně to, co se tady pokoušíš vyčítat mně... Proč by se dadaft nemohl zapojit do vaší diskuze a vyjádřit svůj názor? Tohle je veřejná diskuze, tak očekávej reakce.
Reagovat
pepin
Víš je to zcela zbytečné s některými osobami diskutovat. To jsme tady zažili nedávno při rozdílných názorech na Petru. V konečné fázi se potvrdilo to co tady zarytí obhájci neustále vyvraceli. A to samé je v tomto případě, kde bud jsme pořád na výši a výsluní nebo hledáme příčiny proč to nevyšlo a hledáme oběti a to pochopitelně nemusíš nic číst, stačí přelítnout řádky a vždy to tam najdeš viz. poslední článek. Je to prostě taková chudinka, které tady spousta lidí ubližuje.
Reagovat
rib
Díky za podporu a jdu fandit, tentokrát Davidovi
Reagovat
smazaný uživatel
Musím přiznat, že bezprostředně po zápase jsem byl hodně smutný a naštvaný. Mrzí to hodně, protože Ana prohrála během dvou dnů druhý zápas, který měla dobře rozehraný... Ten úplný začátek nevypadal až tak dobře. O podání Any se hodně bojovalo a výsledkem byl brejk Simony ve třetím gemu. Hned vzápětí ovšem Ana získala rebrejk a od té chvíle byla první sada v její režii. Do konce 1. setu už neztratila ani gem... Pak jsem viděl, že Simona si po konci setu bere MTO, tak jsem to na 10 minut přepnul na fotbal (Hertha - Schalke). Když skončil fotbal, tak jsem se zase vrátil k tenisu a docela mě šokovalo, že Ana ve 2. setu prohrává 0:3 se ztrátou dvou brejků. Potom Simona ten náskok ještě navýšila a Aně už se povedlo jenom nepatrně snížit. Ana dělala o poznání víc chyb než předtím a naopak Simoně se dařilo, přestože měla něco s nohou... Šlo se do 3. setu a všechno bylo otevřené. Ana ho začala velmi dobře, když hned v prvním gemu získala brejk a pak to ve vyrovnané druhé hře dokázala potvrdit. Říkal jsem si, že tohle může být klíčová hra celého zápasu. Aně se zase dařilo a díky dalšímu brejku zvýšila už na 3:0. Jenže ten druhý brejk nepotvrdila a dokonce prohrála servis čistou hrou. Nakonec se asi rozhodovalo v pátém gemu, kde Ana měla při podání Simony stav 40-0, jenže Simona to pěti fiftýny v řadě otočila. Hlavně při tom třetím brejkbolu tam Ana měla prakticky vyhranou výměnu, ale ten jasně nalitý míč poslala do sítě. To byla obrovská škoda a mrzí mě, že to takhle dopadlo. Sice ani za stavu 4:1 by ještě nebylo vyhráno, ale asi by to vypadalo trochu jinak...
Reagovat
smazaný uživatel
Pak si Anička po pátém gemu vzala MTO kvůli problémům se zády. No a od té doby už spíš bojovala sama se sebou. Jak tady dadaft psal o tom, že se vyházela, tak je hlavně třeba říct, proč se vyházela. Podle mě se na ní prostě podepsalo, že ztratila nadějné vedení a ještě k tomu ty zdravotní problémy společně s únavou. Simona taky nebyla úplně fit, ale prostě se s tím vypořádala líp než Ana. Zápas to byl celkově vzato vyrovnaný, přelévalo se to z jedné strany na druhou. Simona asi nakonec byla lepší (protože vyhrála), ale ještě spíš bych řekl, že byla odolnější...

Jak říkám, mrzí mě to strašně moc. Na jedné straně mám pocit, že se Ana tak trochu připravila o finále už včera. Samozřejmě se to nedá říct úplně s jistotou, ale proti Nastě by to třeba dopadlo jinak... Přesto Ana měla na vítězství i proti Simoně a je obrovská škoda, že stejně jako včera promarnila vedení dvou brejků ve 3. setu. Úplně mě užírá, když vidím, že Anička na to má, ale prostě to nedokáže prodat... Jak už jsem napsal, od toho MTO už Ana bojovala spíš sama se sebou. Teď prostě podle všeho potřebuje hlavně odpočinek a snad se dobře připraví na příští sezonu. Herně na to má, ale určitě sama cítí, že takové zápasy jako ten včerejší a dnešní prostě musí vyhrávat.

No, prostě se stalo. Celkově musím říct, že druhá polovina letošní sezony mi opravdu nepřinesla moc radosti. Ale o tom asi napíšu někdy jindy... Abych to nezakončoval úplně negativně, tak v pondělí (předpokládám pod článkem o žebříčku) se můžete těšit na mých "Top 30 tenisových krásek". :)
Reagovat
smazaný uživatel
Škoda . Věřil jsem ti Ano! Ja tu Halep nemůžu vystát... to je snad nejvíc nesympatická tenistka s Vinci a Serenou a dříve Bartoli ( Bartoli ale aspon hrala oba údery jednoruč, tak se mi její tenis líbil, tím že byl jinej ) ...
Reagovat
smazaný uživatel
*opravana . Oba údery obouručně ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Bartoli hrála oba údery jednoruč? Já teda co si ji pamatuju, tak mě štvalo, že hrála oba údery obouruč, což zase štvalo mě :)))) ale sledovala jsem ji hodně málo.
Reagovat
smazaný uživatel
promiň, skočilo mi to tam po tvé opravě, takže beru vše zpět :)))
Reagovat
smazaný uživatel
Jo. My zase štvalo ty její gesta a pohyby a nafoukanost, ale tak to ej ejn můj názor. Za to její styl mě bavil protože tak nikdo jiný nehrál a bylo to vždy zajímavé ji vidět hrát. Ale ten Grandslam sem přál teda Sabči o hodně hodně víc ! Ale to je hra a život. Zase kdyby nevyhrala musel bych ji tu vidat hopsat jeste ted . :D :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
Já to mám stejné s tím, že se mi nelíbila vůbec její hra a její chování na kurtu včetně hopsání, prostě se mi nelíbila celá no :) Sabče jsem to taky přála, ale bohužel. Možná Mario zase přihopsá, myslím, že dlouho to nevydrží :)
Reagovat
smazaný uživatel
Jen to ne :D ... ať si zůstane na odpočinku. Ještě to tak zase běhat po kurtu a znepříjemňovat mi život. Marion by jsi měla pořídit dítě a byl by definitivní klid ;). Doufám, ale že se Masha brzo uzdraví. Její tenis mi tu chybí :(
Reagovat
LukasH
Já zase Halepovou tolik nesleduju, takže nevím. S Vinci a Bartoli to mám stejně. Serena se teď na kurtu vůbec nijak neprojevuje, takže s ní nemám problém.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak tady máš u mě černej bod :))) Mashena patří také k mému stádečku neoblíbených hráček, její tenis mi vůbec nechybí, natož ona sama. Sice tady asi dostanu "čočku" od pánů, kteří nad ní vzdychají, ale to se nedá nic dělat. To se radši podívám na slice od Roberty než na nudnej tenis Masheny. No, tak do mě no. :)))
Reagovat
smazaný uživatel
Ja ji taky moc nesleduju, ale to je tím, že je mi nesympatická ejn jejím pohledem. Serena se neprojevuje, ale rád ji proste nemám. Je taková namyšlená a myslí si, že je nejlepší . Což ona samozřejmě je, to musím uznat i já ale rád ji nemám a nebudi.
Reagovat
LukasH
Oni to ale ti nejlepší hráči prostě tak mají. Třeba Nole na mě taky dneska působil povýšeně. Bez toho se to holt neobejde. Serena v hlavě nemá zakódovanou porážku, respektive, pokud náhodou prohraje, je to neodpustitelnej omyl. Na druhou stranu poslední dobou mi přijde v pohodě. Když prohrála s Azou, byla na ní milá, hodně se zklidinila.
Reagovat
smazaný uživatel
Louis: Fandím Aně, ale Simona je mi celkem sympatická. Hlavně je statečná, že si kvůli tenisové kariéře nechala sáhnout na tělo. Na jednu stranu se to zdá logické (dřív se jí muselo hrát fakt blbě), ale nevím, jestli by to dokázal udělat každý... Simoně přeju všechno dobré, pokud nebude hrát zrovna proti mým favoritkám.

Lunej: Jako naprosto beru, když někdo napíše, že Masha nehraje moc pestrý tenis. Ale že je její tenis nudný? To už trochu přeháníš... :)
Reagovat
LukasH
Pro někoho, kdo Máše nefandí, je její tenis nudnej. Buch, buch - pecky ze strany na stranu. Není to pestrý, ale účinný.
Reagovat
smazaný uživatel
Píšu, co si myslím, pro mě je její tenis nudný, tak to prostě je. :) Ne že nehraje moc pestrý tenis, ona nehraje vůbec pestrý tenis. Já zase respektuju, že máš třeba výhrady k hráčkám, kterým fandím já.:) Vždyť přece o nic nejde ne? :))
Reagovat
smazaný uživatel
Lunej: Nevím o tom, že bych měl nějaké výhrady třeba ke hře Petry. :) To bych ti musel napsat: Pro tebe je asi zábavnější, když to Petra pere do autu, co? :D

LukasH: No vidíš to. A já si myslel, že útočný tenis nemůže být nudný. :) Aspoň tady na TP ho většina lidí podporuje. A když někdo nehraje "buch buch", tak je to hned "pinkalka"...

No nic, jdu se dívat na Jardu Jágra a spol. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Klidně mi to napiš, mně to nevadí :)) Užij si Jardu :)
Reagovat
LukasH
Ale já neříkám, že je to špatně. K Máše mám naprosto neutrální vztah, respektuju jí za to, co dokázala. Obecně mám rád Viku, i její tenis mám radši. Vadí mi jen ten hluk. A aby tu nebyla zase rozsáhlá diskuse, prostě mi to trochu ubírá na kráse. Když nebyla Vika ve svý kůži a byla potichu, říkal jsem si, že by to snad byla jedna z mých nejoblíbenějších tenistek.
U Petry se člověk nikdy nenudí, od tý doby, co hraje, už radši ty kopřivy kolem kurtu nerostou.:-D
Reagovat
smazaný uživatel
Víš, co ti psal Freedom? :D:D Bacha, nebo se půjdeš léčit :D:D
Reagovat
LukasH
Tentokrát jsem nebyl první, kdo Petru zmínil.:-D
Navíc, tohle je článek ženskýho tenisu, tak se to sem hodí.
A Montymu jsem chtěl ukázat, že to neberu tak vážně. Průpovídky o kopřivách okolo kurtu mě obzvlášť baví.:-D
Reagovat
LukasH
....tak je fakt, že na Štvanici už by tahle situace nebyla tak nereálná. Smutný, když člověk uváží, jakej jsme vždycky měli a máme tenis....
Reagovat
smazaný uživatel
No jo vlastně, teď jsem si podrazila nohy sama :D:D Monty má ještě trochu problém přijímat kritiku a zamýšlet se nad tím, že může být pravdivá, ale to ode mě jako Kvitovky sedí co? :D:D Teď si nabíhám podruhý na pořádný úder :D Komu dneska budeš fandit? Simče nebo Sam? A radím ti, abys DOBŘE zvážil odpověď :D:D
Reagovat
LukasH
Jasně, že je člověk zaujatej, když někomu fandí. I když mě taky na Petře občas něco vadí. Třeba to, jak šíleně vykřikne po uhraným bodu. Tedy po svým winneru je to v pořádku, ale třeba když soupeřka zkazí. Ale zas je mi moc sympatický, že se povzbuzuje česky. Drtivá většina tenistek a tenistů řve come on a minimum z nich má angličtinu jako rodnej jazyk.
Samozřejmě Sam. Já jí fandím vždycky, i když o tom nepíšu. Halep má toho ještě hodně před sebou, kdežto Sam už je pomalu na sklonku. Nedávno jsem si pustil finále USO 2011 - Sam tam hrála neuvěřitelně. Je škoda, že je tak nekonzistentní. Ten její forhend je pastva pro oči.
Reagovat
smazaný uživatel
Máš štěstí, správná odpověď :D:D Ještě, že tu mám dadafta, jinak bych tu byla jak kůl v plotě. Ano, Sam je skvělá a když má den, hraje úžasně. Proto mi hodně připomíná Petru svými nestálými výkony :) Všimla jsem si, že tohle je tvůj čas, kdy obzvlášť rád diskutuješ. :D:D
Reagovat
LukasH
To víš, učím se totiž na státnice a jsem noční typ. Učím se hlavně v noci s dopoledne spím.:-)
Teď nastanou 2 měsíce bez tenisu. Hrůza, co? Bude mi to chybět. Moc se už těším, až začne sezóna.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to ti držím moc palce a dej vědět, jak jsi dopadl :) To bude teda hrůza, to máš pravdu. Jsem závislačka a léčbu odmítám :)) No nic, já jdu to hajan a ty dneska nespi a koukej se přidat k fandění :) Dobrou :)
Reagovat
LukasH
Dobře.:-)
Dobrou noc.
Reagovat
slacker
Petra ze se povzbuzuje cesky? Ze to pisou v novinách z toho pravdu nedela. ja nic ceskeho nikdy neslysim ona totiž zvolila neutralni rec ktere rozmui každý na svete kde znaji psy.
Reagovat
pepin
Neboj, nejsi tu sama, já mám například Sam také rád, přijde mi taková "obyčejná", neslyšíš o ní žádné avantýry apod. Příští sezona bude určitě zajímavá, uvidíme zda mladé pušky začnou tlačit na ty "staré" ostřílené, uvidíme zda si Serena udrží momentální neuvěřitelný trend, kam se posunu či neposune Petra, zda se vrátí marfuša i Vika, co Caro s novým trenérem, co krásná Anna jestli potvrdí i výkony to co slibuje atd. Máme se na co těšit.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to jsem ráda, já jen, že se tady fandí samým krasavicím a Sam je braná jako nějaká mužatka pomalu :) A tím, že každý nemá potřebu ji komentovat jako já, tak si tu připadám občas opuštěná :))) Už se těším na příští sezonu, ani nevíš jak.
Reagovat
tommr
dnešní vítězství jí posunulo už na 11.místo v žebříčku. Další body do žebříčku získá nejspíš ve finále kde bude jasnou favoritkou ...
Tipuju, že do první desítky se propracuje už na začátku příštího roku ... :)
Reagovat
dadaft
jsem spokojen. ))
Reagovat
smazaný uživatel
já taky, jsem zvědavá, jak budu spokojená zítra.. :)
Reagovat
dadaft
mnóóó, řekněme si upřímně - jednoduché to nebude.
Reagovat
smazaný uživatel
noo, řekněme si upřímně, po dnešním výkonu to může být ........
Reagovat
freeteepek
Co tam ta Samanta zase vyvádí? 6:1 1:6! Typická Sam...:-)
Reagovat
dadaft
dobrý dobrý, už se to zase začíná obracet správným směrem.
3:1
Reagovat
Bob
Simonka :) Gratulace :)
Reagovat
smazaný uživatel
Jak se čekalo..:)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist