Halepová našla trenéra. Po Fed Cupu se jí ujme Belgičan Van Cleemput

4. 2. 2019, 23:14
Aktuality 4
Světová trojka Simona Halepová angažovala jako nového trenéra Thierryho Van Cleemputa. Belgický kouč zaujme pozici po Australanovi Darrenu Cahillovi, který v závěru minulé sezony opustil tým rumunské hráčky z rodinných důvodů.
Profily hráčů
Simona Halepová

Halepová zahájila novou sezonu bez trenéra. Při návratu na kurty po zranění zad prohrála v Sydney hned první zápas a v Australian Open ji v osmifinále zastavila Serena Williamsová. V tomto týdnu se aktuální světová trojka představí jako opora Rumunska ve fedcupovém utkání v Ostravě.

Jak potvrdil mluvčí rumunské tenistky, Van Cleemput formálně zahájí s Halepovou spolupráci při turnaji v Dauhá, který začne po ostravském týmovém klání 11. února.

Van Cleemput dříve připravoval svého krajana Davida Goffina, na přípravu Halepové už neoficiálně dohlížel při úvodním grandslamu v Melbourne.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

4
Přidat komentář
jirkaS
jsem na první myslel že to je Langmajer :-D
Reagovat
FulnekUltras
druhá lajna s Luptákem ;-)))
Reagovat
FulnekUltras
a začni hned v Ostravě...
Reagovat
Torn
Jj, ona se ráda v Ostravě ukáže. Karma je zdarma, Tampo.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist