Halepová náhradu za Cahilla zatím nehledá. Sezonu začne bez trenéra

6. 1. 2019, 18:50
Aktuality 9
Simona Halepová zahájí letošní rok na okruhu WTA bez trenéra. Světová jednička, jejíž tým v závěru minulé sezony opustil z rodinných důvodů Darren Cahill, chce zvládnout vstup do nového ročníku samostatně a nehodlá minimálně do začátku antukové sezony hledat nového kouče.
Profily hráčů
Simona Halepová

"Situace je taková, že v příštích třech nebo čtyřech měsících nechci angažovat žádného trenéra. Popluju s proudem a uvidím, jak to půjde," řekla Halepová v rozhovoru pro web WTA. Zklamaná z Cahillova odchodu rozhodně není. "Rozhodl se tak kvůli rodině a rodina je vždycky na prvním místě. To plně chápu," uvedla.

Sama chce novou situaci využít k tomu, aby si trochu vydechla. "V posledních letech jsem měla dost tlaku a napětí. Proto se teď nechci na nikoho vázat, protože když najmete trenéra, jste s tím člověkem svázaní a chcete pro něj a pro tým dělat do nejlepší," řekla sedmadvacetiletá Rumunka, jež během spolupráce s Cahillem vystoupala v žebříčku na první místo a v loňském roce získala na Roland Garros premiérový grandslamový titul.

Loňskou sezonu musela ale ukončit předčasně kvůli vyhřezlé ploténce a teprve nyní svou formu naplno prověří na turnaji v Sydney, který zvolila jako test před Australian Open. "Záda byla v přípravě v pořádku. Neměla jsem žádné bolesti a trénovala jsem na 100 procent. Nikdy ale nevíte, dokud neodehrajete soutěžní zápasy, takže čekám, co mi tenhle týden ukáže," dodala.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

9
Přidat komentář
jb007
V německých médiích asi před dvěma týdny proběhla zpráva, že Halepovou má trénovat Boris Becker.
Reagovat
tommr
to ale byly "fake news" ...
Reagovat
jb007
Připouštím, že si tady někdy dělám srandu, tentokrát ale ne. Však brzy uvidíme. Než Halepová angažovala Cahilla, říkala, že chce jedině rumunského trenéra, kvůli blízké mentalitě. Její prohlášení je nutné brát s rezervou.
Reagovat
VlS
Radek je volnej
Reagovat
FulnekUltras
Palcáta raději odešli tvořit k běloruskému brojlerovi.
Reagovat
com
tak grandslam uz ma, svetova jednicka je taky, tak uz to moc nehroti no :D
Reagovat
FulnekUltras
stejně jako já bez trenek... ;-)
Reagovat
VlS
Zemanti je spálil, co?
Reagovat
FulnekUltras
tohoto taliána neznám
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist