Finále Turnaje mistrů obstarají jednička Djokovič a dvojka Federer

15. 11. 2014, 16:41
Aktuality 565
Finále závěrečného podniku sezony bude mít spravedlivé obsazení! O titul na Turnaji mistrů si zahrají světová jednička Novak Djokovič a dvojka Roger Federer. Srbský tenista dnes v semifinále porazil Keie Nišikoriho, Švýcar zdolal krajana Stana Wawrinku, proti kterému odvrátil čtyři mečboly!
Novak Djokovič

Novak Djokovič předvádí na Turnaji mistrů v Londýně perfektní výkony - ve třech utkáních ve skupině neztratil ani jeden set, když postupně smetl Marina Čiliče, Stana Wawrinku a včera pak i českou jedničku Tomáše Berdycha a postoupil tak už do semifinále. Díky vítězství nad Berdychem si srbský tenista zajistil to, že ukončí sezonu jako světová jednička. Za poslední čtyři roky na prvním místě nepřezimoval pouze minulý rok.

V dnešním semifinálovém utkání proti světové jedničce nastoupil Japonec Kei Nišikori, jenž hraje na Turnaji mistrů poprvé v kariéře. Nišikori, první asijský tenista, který se kvalifikoval na závěrečný podnik sezony, ve skupině porazil Andyho Murrayho i náhradníka za Milose Raonice Davida Ferrera, prohrál jen s Rogerem Federerem.

Djokovič do zápasu vstoupil skvěle a v první sadě na kurtu jasně dominoval. V úvodním dějství, jenž trvalo pouhých 23 minut, trefil Srb 78% prvních podání a získal 86% bodů po prvním servisu, po druhém neprohrál ani jeden bod! Nišikori v prvním setu uhrál jen jednu hru a jen marně hledal recept na přesně hrajícího Djokoviče, který za celý set napáchal pouhé tři nevynucené chyby.

V úvodní hře druhé sady si Nišikori znovu prohrál podání, hned v následujícím gamu se ale světové jedničce vzepřel a vypracoval si svůj první brejkbol, který také proměnil a srovnal na 1-1. Skalp Novak DjokovičDjokovičova podání Nišikorimu pomohl - začal hrát uvolněně, aktivně a nutil srbského tenistu k chybám. V osmé hře pak Japonec přidal další brejk a vzápětí sadu bez problémů doservíroval, čímž srovnal stav setů na 1-1.

Rodák z Bělehradu v úvodní hře rozhodujícího dějství odvrátil dva brejkboly a znovu se rozjel. Hned ve druhém gamu Japonce brejknul a ujal se vedení, které už do konce utkání pouze navyšoval. Nišikori ve třetí sadě neustál tlak a Djokovičovi podlehl za 28 minut 0-6. Srbský tenista tak po hodině a 27 minutách hry slavil vítězství 6-1 3-6 6-0, které ho už počtvrté v kariéře posunulo do finále závěrečného podniku sezony. Výhrou si Srb také vylepšil vzájemnou bilanci s Nišikorim na 3-2.

"Hrát semifinále jednoho z největších turnajů v sezoně je vždycky skvělé. Kei tady hraje poprvé a dnes předvedl skvělý výkon," pochválil soupeře Djokovič. "Je hrozně těžké proti němu hrát, protože se skvěle hýbe, umí zahrát agresivně, ale i technicky. Ve druhém setu hrál opravdu parádně. Já jsem rád, že jsem se ve třetí sadě zvednul a vyhrál jsem. Jsem opravdu moc šťastný, že jsem postoupil do finále," radoval se Srb.

"Novak hrál v prvním setu opravdu skvěle, tam jsem se dost ztrácel, nevěděl jsem, co mám hrát. Ve druhé sadě jsem se chytnul a začal jsem hrát dobrý tenis," hodnotil utkání Nišikori.

"Myslím, že to byl dobrý zápas, jen mě mrzí, že jsem ve třetím setu polevil. Začal jsem přemýšlet, nemyslím si, že to bylo o tom, že bych hrál špatně. Uvědomoval jsem si, že Novak je světová jednička, což je špatně, nad tím bych neměl přemýšlet. Mrzí mě, že jsem prohrál, ale je to obrovská zkušenost, které si nesmírně vážím. Jsem spokojený s výsledkem tady v Londýně, ale vím, že to mohlo být ještě lepší," dodal Japonec.

Federer zdolal Wawrinku, utekl mu ze čtyř mečbolů
Djokovič bude v Londýně útočit už na třetí titul v řadě, což naposledy na Turnaji mistrů dokázal Ivan Lendl, který podniku kraloval v letech 1985-1987. Šampion z let 2008, 2012 a 2013 zítra ve finále narazí na druhého nasazeného Rogera Federera, jenž se na závěrečný podnik sezony kvalifikoval už potřinácté a až na jeden ročník, kdy nepostoupil ze skupiny, pokaždé došel minimálně do semifinále. Šestinásobný šampion Roger FedererTurnaje mistrů letos proplul skupinou bez ztráty setu - postupně v ní porazil Milose Raonice, Keie Nišikoriho a Andyho Murrayho.

Jeho semifinálový soupeř Stan Wawrinka naopak ve skupině musel o postup bojovat mnohem více. V úvodním utkání sice zametl s Tomášem Berdychem, poté ale prohrál se světovou jedničkou Novakem Djokovičem a postup si zajistil až díky výhře nad Marinem Čiličem, kterého porazil ve třech setech.

Wawrinka vstupoval do utkání se zkušenějším krajanem s negativní bilancí 2-16. V úvodním setu byl ale právě on na kurtu tím lepším hráčem. Díky aktivní hře si vítěz letošního Australian Open brzy vypracoval vedení 3-1, a když pak v sedmé hře přidal druhý brejk, vedl už 5-2. Federer sice v následující hře prolomil soupeřovo podání, v desáté hře už ale Wawrinkovi vzdorovat nedokázal. Devětadvacetiletý Švýcar získal úvodní dějství za 35 minut hry poměrem 6-4.

Druhý set nabídl mnohem napínavější podívanou. Oba semifinalisté předváděli kvalitní tenis plný dlouhých výměn a jedenáct gamů si drželi svá podání. Zlomovou hrou druhého dějství byl dvanáctý game, v němž si Federer díky chybám podávajícího Wawrinky vypracoval vedení 40-0 a proměněním prvního setbolu získal sadu poměrem 7-5, čímž tak srovnal stav setů na 1-1.

Ani do rozhodující sady nevstoupil šestinásobný vítěz turnaje dobře, když si hned v první hře prohrál podání. Federer ale zabojoval a za stavu 5-4 na podání soupeře odvrátil tři mečboly a pak srovnal na 5-5. O vítězi celého zápasu rozhodovala až zkrácená hra, v níž si zprvu Wawrinku vypracoval čtvrtý mečbol, i ten však zkušený Švýcar odvrátil a chvíli poté si sám vytvořil šanci na ukončení zápasu. Po dvou hodinách a 48 minutách hry Federer proměnil svůj první mečbol, zvítězil 4-6 7-5 7-6 a podeváté v kariéře tak postoupil do finále Turnaje mistrů!

"Měl jsem štěstí, Stan hrál skvěle, ale já si pořád věřil, bojoval jsem a šel jsem úder po úderu. Při mečbolech jsem si říkal, že to prostě zkusím. Vyšlo to a je nádherné si tady znovu zahrát finále. Moc se na to těším," řekl Federer v rozhovoru na kurtu.

- TURNAJ MISTRŮ 2014 -
(Velká Británie / Londýn, tv. povrch / hala, 6.500.000 dolarů)
sobotní výsledky (15. 11. 2014)
• Semifinále •
Djokovič (1-Srb.) - Nišikori (4-Jap.) 6-1 3-6 6-0
esa: 3-3
dvojchyby: 2-6
úspěšnost 1. podání: 59% - 58%
vítězné údery: 14-18
nevynucené chyby: 13-25
využité brejkboly: 6/9 - 2/4
čas: 1 hodina 27 minut
Federer (2-Švýc.) - Wawrinka (3-Švýc.) 4-6 7-5 7-6 (8-6)
esa: 4-10
dvojchyby: 0-4
úspěšnost 1. podání: 53% - 38%
vítězné údery: 25-43
nevynucené chyby: 26-48
využité brejkboly: 3/9 - 3/6
čas:
2 hodiny 48 minut

Komentáře

565
Přidat komentář
smazaný uživatel
přál bych si, aby Feďa přišel na rozehrávku za Batmana. To by mohlo Jokera nahlodat... :))
Reagovat
majjkaa
Za akého stavu včera rozhodca pripísal zle ten bod? Da sa to niekde ešte pozrieť, tá časť?
Reagovat
kada.tom
tuším, že 1-1 na sety a 0-15 na servisu Federera
Reagovat
a.magerova
Jj první fiftýn 3. setu.
Reagovat
smazaný uživatel
3 set, první gem, 0:15 pro Stana.
Reagovat
rib
no on to nepřipsal špatně... Prostě lajnový hlásil aut a Roger byl u toho, takže viděl opravdu aut od Stana. Hlavní rozhodčí výrok opravil, zahlásil "in". To však Roger neslyšel a tudíž nedal challenge (o tom byla pak následně ta diskuse) a domníval se, že je prostě 15:0. Roger si toho všeho pak všiml až když bylo 0:40 a on si myslel, že má být 15:30. Byl z toho vedle, prohrál game, a taky ještě u střídání říkal hlavnímu rozhodčímu, že to byl jistý aut...
Reagovat
majjkaa
aha ok ok, Dííky :)
Reagovat
smazaný uživatel
Doufejme, že se Féďa dá alespoň trochu dohromady a bude Novakovi důstojnym soupeřem
Reagovat
smazaný uživatel
Věděli jste, že letos je to vůbec poprvé, co se Roger a Novak potkávají v jedné sezoně ve finále turnaje hned třikrát. Maximem dosud byly dvě střetnutí ve finále z roku 2009.
Reagovat
Kozoroh
Letos je to poprvé (a jak to tak vypadá i naposled), kdy se Fedex s Djokerem střetli 6x. Maximem bylo 5 odehraných zápasů, které svedli pokaždé v letech 2009-12.
2x ve finále se střetli i v roce 2007 (Montreal, US Open).
Reagovat
jackiec
tři semi letos vyhrál fedex a 2 finále djokovič
Reagovat
Amputace
Letos jsou ti dva zkrátka jednoznačně nejlepší. V minulých letech byli nejlepší vždy buď dvojice Nadal-Federer nebo Nadal-Djokovič a podle toho pak vypadala finálová složení.
Reagovat
smazaný uživatel
Ok, ale Rafa pulku roku mimo zranenej, kdyz je zdravej, je vzdy nejlepsi on. Teda tak v 99%.
Reagovat
Roger_Federer
Jake vzdy??Nadal byl bez debat nejlepsi v sezonach 2010 a 2013..tot vse.
Reagovat
blixa
Oni jsou ti "nadalovci" fakt vtipálci :D Je pravda že mužský tenis až tolik nesleduju, ale kdyby hráli všichni stylem Rafy, tak ho nesleduju vůbec. Nudnej, udřenej, upracovanej tenis. Ano, v kombinaci s jeho neskutečnou fyzičkou a vůlí po vítězství to má občas i výsledky, ale koukat na to ... Zaplať bůh za Rogera či Nola.
Reagovat
Cico93
Nerýp!.-)
Reagovat
blixa
Ty seš nadalovec ? :-o
Reagovat
Cico93
také nevieš?
Reagovat
blixa
Néééé !!! Šmarjá, kams to duši zaprodal ??!! :D
Reagovat
Cico93
Noo vieš, že ja len tým NAY fandím.-)
Reagovat
blixa
Ale joo, nic proti tomu, ale některá jména to to pořád kazí ... Marfuška, Viktorka, Nadal ... musíš to zredukovat na ty opravdu NEJ ! Netříšti síly ;-) :D
Reagovat
Cico93
krásna Trojka.
Reagovat
blixa
Bleh .. ještě že tě omlouvá tvé mládí !! :D
Reagovat
Cico93
v čom omluva?
Reagovat
blixa
No ve výběru tvých favoritů ;-)
Reagovat
Cico93
A je nanich niečo zlé?:)
Reagovat
blixa
No veru že hej !!! Až dostaneš rozum, tak pochopíš, že ti správní na fandění jsou úplně jiní ... Petra, Anička, Caro .. Fedex, Nole, Del Potro .. ;-) :D
Reagovat
Cico93
Anu a Caro mám rád.
A tých čo si vymenoval sú v pohode rovnako ako Ferrer, Tsonga.
Reagovat
blixa
:D :D Nic, já jen popichuju ;-)
Reagovat
Cico93
šak to ja viem, to ti ide.
Reagovat
blixa
Jojo ! ;-) Ale Nadalův tenis se mi fakt nelíbí. Jako jinak proti Rafovi nic nemám, jen se na něj nemusím moc koukat. Na rozdíl třeba od Máši, která mi není sympatická lidsky, ale tenis hraje pěknej.
Reagovat
Cico93
Mária? Ja už dakedy strácam trpezlivosť. KDE toľko DF. Booože pred druhým podaním už radšej zatvorím oči.
Reagovat
blixa
Hele, my fandové Petry jsme už tak otrlí, že nějaký opakovaný DF nás nemůžou rozhodit ! :D
Reagovat
Amputace
Chápu, že jenom tak rýpeš, ale přesto by mě zajímalo, co vidíš natolik uchvacujícího na stylu Potra. Solidní podání a zničující FH, když mu to padá, jinak naprosto statický, nezajímavý hráč. Na síť chodí snad ještě méně než Rafa, BH o ničem, nějaká změna rytmu (například kvalitní slice) rovněž příliš nehrozí. V jeho hře naprosto chybí nějaký ozvláštňující prvek, nějaká specialita, pro kterou bych si ho opravdu pamatoval a nespletl s někým jiným.
Reagovat
blixa
Tak já nevím, jestli uchvacujícího, ale kromě toho že je to velkej sympaťák :D, tak mě naopak jeho hra přijde výrazná. Ano, je to ranař, ale já mám ranaře rád. Jeho BH o ničem ? Nemyslíme každý jiného hráče ? :D Staticky možná působí, jako každý kolohnát, ale pomalý rozhodně není, ani špatně kondičně připravený. Ano, nějaké výrazné změny rytmu tam nejsou. ale ty potřebují především hráči, kterým nefungují jejich hlavní zbraně, nebo ti, pro které jsou takové změny jednou z velkých zbraní. Pokud by byl zdravý, byl by podle mě pevnou součástí TOP4, ale bohužel, spíš se bojím aby nemusel ukončit tenisovou kariéru.
Reagovat
smazaný uživatel
Myslím si totéž, zdravý Delpo je minimálně na úrovni Andyho, ale jeho plnohodnotnému návratu už moc nevěřím - i s ohledem na to, jak dlouho trval ten jeho první návrat, prakticky rok, než se zase dostal aspoň do širší špičky. Teď to bude ještě těžší.
Reagovat
Amputace
Ve srovnání s úplnou špičkou má BH o ničem. Slabší (a to bych spíše řekl, že podobně "kvalitní") BH má pouze Nadal, ostatní - Djokovič, Federer, Murray, Wawrinka - ho naprosto, a to bych se nezdráhal tvrdit, že o celou třídu, převyšují. Je to, jednoduše řečeno, spíše jeho slabina než zbraň. Není výrazně dobrý v obraně, neumí přecházet z obrany do útoku a v útoku profituje převážně z FH. Jeho hra není variabilní ve srovnání s těmi, které jsi dále jmenoval - tedy Djokovičem a Federerem. Je to podle mě nejpřeceňovanější tenista široko daleko. Kvalitu sice rozhodně má, ale mně se svým stylem do paměti rozhodně nezapsal. Co si mám pamatovat? Že má dobré podání, umí zabíjet z FH, ale marný na síti, z BH je to nuda a šeď, že pohyb není oslnivý, že je to prostě bouchač od základní čáry? To Nadal se alespoň skvěle pohybuje,, všechno doběhne, má bezkonkureční prohozy a hru z obrany (nebo dříve měl, teď je tu Djokovič), má nenapodobitelný FH a i na síti dokáže zahrát. Nevím, jestli právě Del Potra bych dával za příklad nějaké "stylovosti" a Nadala jako někoho, kdo styl postrádá.
Reagovat
Cico93
Má vysledky! toje podstatné.
Či je štýlom nudný alebo nieje o tom potom.
Keď je zdravý je veľmi silný a nebezpečný.
A nema problém porážať top tenistov.

Roger už od neho dostal viackrát.
Djokovič a Andy minulý rok v IW + Novak mal na mále aj vo finále v Čine.
A Nadal už tiež dostal poza uši od neho.
Reagovat
Amputace
O tom ale přeci diskuze není...
Reagovat
Cico93
Tak píšeš, že je preceňovaný.
A nikto nemá všetky údery dokonalé, on ma slabý BH, ale zase má super podanie a perfektný FH.

A tiež ho vidím na úrovni Andyho, ale nie toho Andyho z tejto sezony:)
Reagovat
Amputace
Přeceňuje v tom smyslu, že je to nějaký výjimečný tenista, který nebýt v jednom kuse zraněný, je v TOP4. Možná by se tam střídavě objevoval, ale nikdy by dlouhodobě nekonkuroval nejlepším, spíše by je občas porážel. Pro mě osobně je to takový ten hráč druhé vlny - řadím ho do stejné kategorie jako Berdycha nebo Ferrera. Daleko blíž kvalitě Federera, Djokoviče či Nadala je Wawrinka, akorát to u něj přišlo bohužel v pozdějším věku.
Reagovat
Cico93
Toje vec názoru. Ja ho vidim na úrovni Andyho resp. tesne za silnou 4 (vlastne už ani neviem či ta 4 sa takto ešte da nazvať)

A Wawrinka? Noo ked mu ide je silný, ale také výpadky jak má on, toje niečo hrozné
Reagovat
Amputace
To ale každý kromě někdejší silné čtyřky míval vždy výpadky, včetně Del Potra.
Reagovat
blixa
No, to bychom asi vedli polemiku jako slepý s hluchým, já jeho hru vidím dost jinak ale to se asi navzájem nepřesvědčíme. Ale nikde jsem neříkal, že DelPo má styl a Nadal nemá. Jen to, že Nadalův styl se mi nelíbí, Juanův ano. V tom je trochu rozdíl.
Reagovat
Amputace
"Nudnej, udřenej, upracovanej tenis." Tak jsi definoval Nadalův styl, což mi připadá paradoxní vzhledem k tomu, že daleko přesněji mi tato definice sedí na styl Del Potra.
Reagovat
blixa
No, ranař jako je DelPo asi může hrát ledacos, ale nikdy ne udřenej a upracovanej tenis ;-) To se z principu vylučuje. Co je nudného či není, to je samozřejmě otázka osobních preferencí.
Reagovat
Amputace
Proč by nemohl? Stačí se podívat, jak se v každém zápase potácí a nepadá-li mu tam zrovna FH, tak nehraje nic víc než udřenej, upracovanej a především nudnej tenis.
Reagovat
Amputace
A ještě jsem zapomněl dodat, že ani to podání není kdovíjaká hitparáda. Jistě, je solidní, ale takový Djokovič, který o něj svoji hru neopírá zdaleka v takové míře jako Del Potro, jej má kvalitnější a především daleko konzistentnější.
Reagovat
blixa
No dobrá, chápu, nemáš rád Del Potra :D Ještě něco ? ;-)
Reagovat
Amputace
Mám, je to sympaťák :) Ale to holt nestačí, abych se nechal zaslepit. Ani Rafovi se to nepodařilo :)
Reagovat
smazaný uživatel
Djokovič rozhodně nemá kvalitnější podání než Del Potro a to i přesto, že ho Djokovič v poslední době notně vylepšil. A vytvořit si takovou dominanci ve výměně jako Delpo dokáže opravdu jen málokdo a to je rozhodně spíše synononum pro zábavnou, energickou, než o upracovanou a nudnou hru. Tohle se ti moc nepovedlo, jsem jednoznačně s Blixou.
Reagovat
blixa
Asi to každej jinak pojmenováváme. Když mu nepadají FH, tak hraje zoufalej tenis, protože se vyhazuje. Ale upracovanej, to fakt nikdy ;-)
Reagovat
Cico93
a 2008 si kde nechal?
Reagovat
Roger_Federer
respektuji ze v roce 2008 vyhral 2gr a OH..presto zacatek a konec sezony o nicem na jeho pomery.Takze antukova cast vynikajici a trava mu tehdy taky vysla.ok, byl asi nejlepsim hracem 2008.
Reagovat
Amputace
Konce sezón nemá dobré dlouhodobě. To bych spíš řekl, že to byl jeho tradiční závěr sezóny. Především však na trávě sesadil z trůnu hegemona tohoto povrchu z předešlých let. Povyhrával si antuku a nadto přidal OH a titul z hardu v Torontu. Není o čem - nejlepší hráč 08.
Reagovat
a.magerova
Teď Nole vs Kei
13:05 Roger vs Stan
Reagovat
gigin
Včera brutus, magu. Musím poděkovat švýcarským chlapům za mega zážitek. Trošku mi to přimnělo ten památný mač Stan x Nole na AO. Aj husina mi trošku naskočila. Miluju tenis :)

Mimochodem Roger vyhrál, takže pak se domluv s Padme a RFgoat a odpoledne si to odbudem :))
Reagovat
a.magerova
Holky Ti slíbily nějaké čuňačinky?!!!
OK spojím se s nimi :-)))
Reagovat
gigin
Jj, díky moc :)
Reagovat
pockerface
ano, kdo neviděl doporučuji. Kdo by se nechtěl dívat téměř celé 3 hodiny, tak navrhuji dívat se od stavu 3:3 ve 2.setu, od této chvíle to byl úžasný tenis z obou stran. I když jsem včera koukal, tak neodolám a znovu se na ten konec 2.setu a 3.set podívám, hlavně už v klidu a budu si to užívat.
Reagovat
Kozoroh
No teda, Stan si začíná víc dovolovat na Rogera nejen na antuce (což bych pochopil), ale i na trávě (ve Wimbledonu Stan získal první set a druhý vyhrál Roger se štěstím) a v hale.

Vzkaz RFtheGOAT - chtěla si, aby Staník zabojoval proti mému Novakovi. To musí být pro tebe pech, že zabojoval zrovna proti tvému Rogerovi. :)

Co se týče finále - Nole vyhraje ve dvou setech. O co toto tvrzení opírám:
- Nole v hale vyhrál 31 zápasů v řadě
- Roger strávil včera na kurtu zhruba 2x tolik času víc než Nole + Novak hrál dřív, takže by měl být odpočatější
- V halových utkáních má Djoker nad Fedexem výhodu 4-3. Porazil ho v Basileji, Paříži i v Londýně

Letos se střetnou pošesté. 3x v SF (Dubaj, Monte Carlo, Šanghaj) a 2x ve F (Indian Wells, Wimbledon). V SF pokaždé vyhrál Fedex, ve finále Djoker. Jako nolefan jsem proto rád, že se střetnou ve finále :-)

Novak ve své kariéře doposud zkompletoval tři hattricky - Dubaj 2009-11, AO 2011-13 a Peking 2012-14. Moc si přeju, aby se tato sbírka dnes večer rozšířila a věřím tomu, že se to Novakovi podaří!

IDEMO!!!
Reagovat
panzer.dragon
dnešní finále by si zasloužilo speciálního diváka v hledišti, rafu, doufam že tam bude
Reagovat
a.magerova
Ten nebude koukat ani na televizi.
Když bylo v roce 2009 finále FO (Roger vs Robin), tak Rafa říkal, že byl na golfu.
Reagovat
Cico93
A počas pauzy v roku 2012 povedal, že ho tenis nezaujíma a vôbec nanho nepozerá:)
Reagovat
a.magerova
No ale je to logické, tenis je Rafova práce..... takže když to hodím do absurdna, tak ani běžný smrtelník, který pracuje ve fabrice, se nechodí v době svého volna, koukat na ostatní jak makaj. :-))
Reagovat
tommr
jenže v normální práci nejsou tvojí spolupracovníci soupeři, se kterejma bojuješ o místo a který musíš porážet. Tenista, kterej se ostentativně nedívá když hraje největší konkurence jen ukazuje svojí omezenost ... :)
Reagovat
Cico93
Tak hádam toje jeho vec nie? že omezenosť lol
Reagovat
Kozoroh
Hele tommre, taková otázka - komu dnes budeš fandit?
Reagovat
tommr
ani Djokovic ani Federer nepředstavujou pro Tomáše konkurenci a v takových případech vždycky fandím outsiderovi, kterým je podle mě Federer ... :)
Reagovat
Cico93
tommr
máš zvláštny spôsob fandenia.

Síce niesú hrozbou pre Tomáša, ale ani Tomáš neni hrozobu pre nich:)
Reagovat
tommr
a zpochybnuju to snad nějak? Djokovic, Federer a Nadal jsou prostě jiná liga a jejich výsledky mě tudíž jako Tomášova fanouška nemusí zajímat ... :)
Reagovat
Cico93
Moc si zaujatý tými rebričkami.
Reagovat
a.magerova
tommr: tak určitě Rafa má lidi na TO, aby monitorovali tenis soupeřů a pak mu dali raport co a jak.... a nejlepší momenty či strategii soupeře mu posléze ukázali na videu.... není nutno, aby Rafa trávil u přímáků hodiny, když se pak může kouknout jen na to nejdůležitější....
Reagovat
Amputace
I navzdory tomu je nejlepší, tak jakápak omezenost? A ještě by mě zajímalo, proč je to podle tebe ostentativní? Že v tom návalu mediálních keců a lží (viz teď čerstvé: "Nechtěl jsem vyhrát 6:0, 6:0") přizná něco podobného, něco, co není zrovna "cool" přiznat? Perfektní pohled na věc.
Reagovat
tommr
pro mě je to naopak další důvod proč nemít Nadala rád. Dává tím jasně najevo, že ho vlastně tenis ani moc nezajímá a jde mu jen o to, aby si nahrabal co nejvíc prachů ...
Reagovat
Cico93
:-))))))))))))))))
Reagovat
Amputace
Ty budeš rovněž dobrý komediant - moc tě neznám, ty jsi nějak přes Berdycha, pokud se nepletu? No tak pro začátek: říká ti něco rozdíl mezi pasivním a aktivním přístupem ke sportu? Ne každého, kdo aktivně vykonává nějaký sport, přece musí bavit na něj čumět v televizi. To není vůbec žádná zákonitost a myslím si, že právě Nadal, který dává svému přístupu ke sportu naprosto vše, má právo vynechat ještě nadto sledování toho sportu v TV.
Reagovat
Cico93
On sport sleduje, len nesleduje tenis. Zápasy Realu sleduje čo ja viem.
Reagovat
Amputace
Prostě ho nebaví POUZE čumět na sport, ve kterém je nejlepší na světě :) Já na tom nevidím nic rozporného.
Reagovat
Cico93
:) ani ja
Reagovat
tito
Roger taky jednou na otázku, jestli sledoval finále, odpověděl že nikoliv. Nechápu, proč by to měl sledovat. Možná jiný turnaj, kde postoupí nějaký LL, ale v případě hráčů, se kterými se pravidelně setkává cca 10 let? Vždyť se znají nazpaměť.
Reagovat
a.magerova
I Roger má na TO lidi, aby mu referovali, prostě je to jejich práce, tak potřebují od něj/ní i oddych.... Lendl, když skončil, tak poté 16 let nesáhl na raketu, taky zvláštní, ale přece vcelku pochopitelné.... nechápu argumenty tommra :-/
Reagovat
spaniel
Praveze Roger je docela znamy tim, ze hodne sleduje jine zapasy.
Aby to blbe nevyznelo, nemam v tomto pripade proti Rafovi nic. Je to jeho volba a popravdě si nemyslim, ze by mu to neco dalo, jelikoz na TM nehraje a oba zná jak svoje boty. Maly smysl by to melo treba na GS, kdyby se mel posléze s nekym utkat. Ted by mu to bylo mozna i líto to sledovat.
Reagovat
a.magerova
No.... jenže teď ho asi od sledování tenisu tahaj holky na pískoviště ;-)
Navíc kluci už maj půl roku, takže bude čím dál tím míň času....
Reagovat
tito
Prostě jsem to jednou zaznamenal a tenkrát mi to připadalo logické a debata stejně nesmyslná jako nyní. Jinak o tom, že Roger je maximalista, nepolemizuji.
Ale máme to dnes krásný sportovní večer, že? :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Já se mu také vůbec nedivím. Prakticky od malička to driluje, nedělá nic jiného, tak ještě aby to sledoval v televizi. Já bych taky neměl chuť to v jeho situaci sledovat. Leda, že bych jednomu z nich hodně fandil a byl můj dobrý kamarád.
Reagovat
steve79
Jak to dneska vidite s novakem?:D Roger se o zadnych zdravotnich problemech nevyjadroval, tak snad je v poradku.
Reagovat
smazaný uživatel
2-0 pre Djokoviča.To som sa práve chcel spytať,že či Federer niečo hovoril o zdravotnych problemoch,lebo po zápase vyzeral fakt hrozne.
Reagovat
steve79
Nic nerikal ohledne problemu. Vypadal utahane, ale vcera to byl fakt narocny zapas.
Reagovat
smazaný uživatel
Federer se málokdy vyjadřuje o svých zdravotních problémech, min tam bude únava, což u Novaka není zřejmě o nic lepší, jak jsem četl v jednom článku... Roger toho letos odehrál nejvíc a ke konci sezony prostě tělo žádá odpočinek, takže to snad nebude nic patologickýho, horší ovšem je, že ho čeká letos ještě DC, klidně se může stát, že oběma švýcarům dojde šťáva a odejdou poražený klidně 5:0.
Ještě bych si dovolil ohlédnutí za nadcházející sezonou, kde bych se nedivil kdyby Roger opět sáhl k redukci odehraných turnajů, vzhledem k letošní porci odehraných zápasů.
Reagovat
Pe3k
No pokud je Roger zdravotně v pohodě, tak vyhraje 3:0 :) Včera si vybral slabší zápas (i když Wawrouš hrál parádně), takže dneska ho zase čeká ten silnější...

Na příští sezonu by se měl max šetřit. Měl by si naplánovat méně turnajů a soustředit se na kvalitu. Stačí když vyhraje pár tisícovek a jeden či dva grandslamy a budem všeci spoko.
Reagovat
steve79
Dva nula ne?:D hraje se na dva. U toho davis cupu mam strach. Tri sety a antuka. Zase wawrinka toho letos tolik neodehral.
Reagovat
VlS
Já myslím, že 5:0 by bylo lepší. Kde se bude hrát?
Reagovat
smazaný uživatel
Ešte nikdy som nevidel Federera tak zalezlého, defenzívneho. Symbol pohľadného a útočného tenisu pôsobil oproti Wawrinkovi vyslovene bojazlivo a pasívne. Tento zápas vyhral Federer defenzívou, snáď jedinou disciplínou, v ktorej bol lepší ako súper. Osobne ma prekvapilo, aký veľký rozdiel bol v razancii úderov oboch aktérov, rovnako ma zaskočilo, aký výsledok Stan dosiahol s 38% servisom. S podobným číslom by dostal od Noleho zrejme niečo v štýle 3:6, 0:6, Federer bol však na returne mizerný. Každopádne výborný zápas, určite ozdoba turnaja. Som rád, že sa ukázalo, že tie siahlodlhé diskusie o rýchlosti povrchu sú veľmi relatívne, vždy je to v prvom rade o hráčoch.

Apropos, Cedric dobrý výkon. Po zápase som ho na FB požiadal o priateľstvo :)
Reagovat
tito
Těch 38% bylo za celý zápas? Mně připadalo, že např. ve třetím dal tak každé desáté. Všechno přes druhé. Ani si v ATP nepamatuji, kdy byl někdo tak hrozný na podání. A ty náběhy na síť při MP.... Po druhém??? Imponovalo mi to u Beckera, který byl schopen všechno vsadit na jednu kartu a dát druhé agresivnější než první, ale po takovém lívanci? Evidentně Rogerovi stačí ve vzájemných zápasech taktika "Vracet, ono to dopadne", protože jak to není v MC, tak to dopadne :-)
Ale abych nebyl na Stana přísný, není sám, kdo má na letošním TM s psychikou problém. Každopádně jsem zvědav na to, jak se popere s atmosférou DC.
Reagovat
gigin
Už umíš ten fígl na servu?
Reagovat
tito
Dneska to bylo výborné, čisté hry jsem si odpodával :-)
Reagovat
gigin
Jde z tebe hrůza :)))
Reagovat
tito
čtvrt hodiny jsem sledoval tu sekvenci a pak mi to došlo :-)
http://www.active.com/tennis/articles/the-secrets-of-andy-roddick-s-rocket-serve-883040
Reagovat
gigin
Já jsem ti ale jasně řekl, že máš nacvičit prohazování míčků v ruce, ne kraviny :)))
Reagovat
tito
:-)
Reagovat
spaniel
Stan se na to dnes rozhodl vletet a malem to vyslo. V prvnim setu chtel byt Roger agresivni a prohral ho. Stan by proste lepsi, mel tvrdší a přesnější udery. Od druheho se Roger jen bránil a vyhral ho. V druhem byl dokonce podle statistik lepsi. Tento povrch moc hracum naschylnym na hodne UE nepomáhá, navic Stan je znamy tim, ze kolabuje, kdyz jde do tuhého. Ztratil brejk v prvni sadě, nechal se brejknout v druhe sadě na samém konci a ve tretim ztratil brejk taky nesmyslnym S&V. Stan mel zase velmi nízké procento prvniho servisu, ale skvele mu vycházela taktika podani na tělo, Roger s tim mel velke problemy. Return mu celkove nesel, ty krátké bekhendove slajsy byli pro Stana lahůdka.

Kapitola sama o sobe je umpire, ten podal nejhorsi vykon. Nejdriv chyba na zacatku 3 setu, kdy opraví spravne hlášený out, a rekne to potichu, pritom je velka sance v tom hluku, ze ho hrac neuslysi. Nehledě na to, ze hraci jsou casto ve svém svete a nevnimaji. Druha chyba byla, kdyz byl zahlasen Federerovi out na prvnim servisu, on si chtel vzit jestraba a Cedric ho přesvědčil, at ho nebere, ze mic byl urcite dlouhý. Samozrejme byl dobry. Timto míčem ziskal Stan dalsi mecbol. Takove chyby by se stávat neměli, zlatý Lahyani, ktery ma pro overruling cit a hlásí vse nahlas.

Jinak Federer v statistikách nakonec o chlup lepsi prekvapive, myslel jsem, ze nebude. Velmi vyrovnaný boj, ale zitra to bude skoro mission impossible. Tipuju 2 hladké sety pro Novaka, ktery by ale vyhral, i kdyby to dnes Roger vyhral hladce. Roger neni v potřebné forme a na tomto kurtu ho servis a sit nezachrání. Jen doufam, ze toto nešťastné semi nenaruší sance Svycaru v DC, bylo to celkem napjaté, Roger se mohl pretizit, Stana takova těsná prohra mohla srazit, oba vypadali po zapase dost blbe.
Reagovat
rod_laver
Roger je proti Novakovi schopný z hovna uplést bič. Loni na TM byl docela z formy, první set prohrál, v druhém už byl breaknutý a já už se pomalu zvedal domů a nakonec dokázal druhý set otočit. Krom toho Novak hraje proti Rogerovi s respektem a občas se dopouští taky slušných kiksů. Favorizuju zítra Novaka v jeho prospěch 2:1.
Reagovat
a.magerova
Šampion z let 2008, 2012 a 2013 zítra ve finále narazí na druhého nasazeného Rogera Federera, jenž se na závěrečný podnik sezony kvalifikoval už podvanácté a pokaždé došel minimálně do semifinále. Šestinásobný šampion Roger FedererTurnaje mistrů letos proplul skupinou bez ztráty setu - postupně v ní porazil Milose Raonice, Keie Nišikoriho a Andyho Murrayho.

Federer se na TM kvalifikoval potřinácté a do SF prošel podvanácté (v roce 2008 nepostoupil ze skupiny).
Reagovat
Petr.Pokorny
Děkuji za upozornění. Opraveno :)
Reagovat
smazaný uživatel
Federer prisiel k vitazstvu s obrovskym stastim...
na jednej strane mi je Stana luto.., ale na druhej si to prehral sam..
na matchpointe urobit tu istu chybu 3x posebe!!! cely zapas hra super odzadu, ale zapas chcel stoj co stoj ukoncit servis+volej... 3x posebe..!!! to sa neda nazvat ani tvrdohlavostou..
co to bolo za napad ist po 2. podani na siet..!???
pritom Stan bol po vacsinu zapasu lepsim hracom.. na RF vybehol a ten sa nestihal branit.. RF mal iba 2 forhandove a 1 bekhandovy vitazny uder!!!
Reagovat
smazaný uživatel
po sebe.. lol
Reagovat
Mayo
komu budzeš trimac vo finále ?
Reagovat
smazaný uživatel
Said Federer, "I was frustrated being down in the third... I clearly got lucky tonight. There's no doubt about that. But you've got to keep believing that maybe there is a slight chance that you are going to be able to turn it around somehow. It happened today. I'm very pleased. It's very hard, obviously, against Stan."

"For sure that game at the end I was nervous," said Wawrinka. "It was not easy to play from the baseline. He was normally just pushing his slice backhand return. I was like, 'Okay, I'm going to try to take it, try not to wait for a mistake, try to go for it.'

"I think there were only few points that made the difference. I was playing great tennis. [I was] really happy with the way I was playing. But I had some big opportunities in the third set. I should have taken them, especially serving for the match with two match points."
Reagovat
smazaný uživatel
To by musel Fedy bezlepkáře utlouct ze saka jak v Shanghai, kdy chodil na síť i po druhým servisu. Takže Wávro nezoufej, vsadil jsem na tebe vole )
Reagovat
Vojtiik
Frauderer 2,5 setu neskutečně pasivní, zablokovaný, pokud je to hlava, tak s tim neco udelat jde, pokud zada, tak to do zitra nejspis nenarovna a Nole to bude mit pripraveno na podnose...

jinak Stana je mi neskutecne lito, uprimny, mily clovek s krasnou agresivni hrou , v prvnim setu byl lepsi o hodne, druhy set byl rekneme vyrovnany a v tom tretim taky z vetsiny casu lepsi, neustal to hlavou, bohuzel

jinak jsem rad, ze vyhral laska Rog, je to důstojné, když se ve finále TM sejdou jednička s dvojkou (uz potreti za sebou jestli se nepletu :) ), ale pokud by vyhrál Stan, asi bych to překousl... jen bych ted videl ksicht treba Klaunda.toma.. anebo mozna spis nechtel :D
Reagovat
Vojtiik
*chtel videt
Reagovat
smazaný uživatel
Parádní zápas, ale Roger nevypadal moc dobře. Když na něho byl záběr před poslední výměnou měl hodně divný výraz (bolest s únavou), stejný pak po proměneném matchballu u lavičky. Zítra to bude hodně rychlé a jasné finále...

PS. Zkuste na Barneyho nereagovat - je to imbecil (lékařský termín), který se živý tím, když vidí, že vás jeho komentáře štvou...
Reagovat
smazaný uživatel
Souhlasim z tebou. Hral dnes prekvapive obrane a pasivne, coz neni jeho styl
Reagovat
pockerface
Teď ještě příští týden zvládnout DC, aby měl ten Standa taky důvod k radosti :-)
Reagovat
pockerface
tak teď mám jít spát po takovém adrenalinu? to budu hodinu čumákovat, než zaberu :-), ale alespoň se mi bude příjemně usínat, když to Roger zvládl, sice to byli nervy. Standa ho pěkně prověřil, snad to záda Rogera vydržela.
Reagovat
smazaný uživatel
To tam nie je nikto lepší ako Mourier, to bola tragédia.
Reagovat
pockerface
pravda, ten byl dneska nejslabší. Ten měl dostat padáka. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Zítra bude Lahyani. Snad ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
uz len 5 vitazstiev do tisicky :)
Reagovat
Hector.Salamanca
Jako fanoušek RF dnes musím říct, že si nezasloužil vyhrát. Wawrinka byl celý zápas lepší, konzistentnější. Mourier je jako rozhodčí naprostý odpad, tohle s ním není poprvé, ale pokaždé nějak doufám, že už to je naposled.

Líbily se mi ale ty hezké momenty ze Stanovy strany, kdy se za misshity v podstatě omluvně usmíval směrem k Rogerovi. Je to skvělej chlap a zasloužil by si to dneska taky. Každopádně jsem moc zvědav, co to udělá s ohledem k DC.
Reagovat
smazaný uživatel
Ze by jednooky mezi slepymi kralem? ;-)
Reagovat
Hector.Salamanca
Vůbec nevím, na co reaguješ, ale chápu, že těch přísloví znáš málo a napasovat je na všechny komentáře občas není jednoduchý.
Reagovat
smazaný uživatel
))) všechny body
Reagovat
Roger_Federer
bez si hrat s psikama, neotravuj slusne lidi.
Reagovat
pockerface
jenže i takové zápasy v tenise jsou a historie se neptá :-). Navíc takových zápasů, kde Roger dopadl jako Stan už jsme taky zažili. Taky už Roger prohrál pár zápasů z mečbolu.
Reagovat
Hector.Salamanca
Jasně, máš pravdu. Rozhodla dneska hlava a štěstí.
Reagovat
Pe3k
Brutální zápas. Jeden z nejlepších za celý rok a určitě nejlepší na letošním turnaji mistrů. Stan mi přišel o malinko lepší než Roger, ale Fedex to uhrál zkušeností a pevnějšími nervy. Každopádně vypadal, že ho ty záda bolí a to ho čekají ještě asi 3 (vítězné) zápasy :)
Reagovat
steve79
Jestli bude pohyb jako dnes, tak zitra nevim
Reagovat
smazaný uživatel
Ale ja vim - dostane opet na pekac :-D
Reagovat
smazaný uživatel
Ty p.co jak na pekac dnes to odehral tak ze djoker uz by bulel na tiskovce a nadaval na rozhodci
Reagovat
smazaný uživatel
Pro ty, co to bohužel neviděli, to řeknu jednoduše, od začátku až do konce mi hořely tváře a často jsem ani nedýchala, teď mám po těle zimomravky.....to byla síla, kolikátej infarkt to pro mě už letos byl, na zítra co nejrychleji zregenerovat, zocelit nervy a urvat to jakýmkoli způsobem jako dneska, come on, Roger, zasloužíš si to!!!
Reagovat
Mayo
nechcel by som byť Federerovec...by som zinfarktoval :D
Reagovat
smazaný uživatel
sama nedokážu říct, co bylo horší, jestli tyhle tříhodinový nervy nebo nervák z 0:2 na sety s Monfilsem do 6 ráno...
Reagovat
a.magerova
No však u nás taky infarkt bušil na vrata..... když Roger vyhraje, tak mě vždy polije eufórie a když prohraje, tak si řeknu: "A zítra to mám tím pádem bez nervů."

No takže zítra, vlastně dnes ještě nervy budou :-)))
Reagovat
Alois_Mlok
Že ti hořely tváře a ani jsi nedýchala, to chápu. Ale proč jsi měla ztuhlý bradavky zimou?
Reagovat
smazaný uživatel
nebuď sexistickej, až po zápase, když jsem si oddychla, mi běhal mráz po zádech, ne po bradavkách :P
Reagovat
a.magerova
Nech ho snít, třeba mu po přečtení Tvého příspěvku taky NĚCO ztuhlo ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
trefa ;))
Reagovat
smazaný uživatel
Jinak nemůžu než napsat, že až dva švýcarští pánesové konečně dodali Turnaji mistrů náboj. Ostatně není to poprvé. :)
Reagovat
Mayo
(((((((((:
Reagovat
smazaný uživatel
Musim souhlasit. A k tomu trosku podotknout, bohuzelmoc pekny tenis az v semifinale. Letos TM nic moc az na tadyten zapas a par okamziku ze zapasu poslednich 2 dnu. Kazdopadne tento zapas stal za to. Gratulace Fedexovi k finale a Wawrovi ke skvelymu vykonu.
Reagovat
Cico93
Dnes mal umňa prednosť futbal a box;) a asi som prišiel o veľa;((( ....sledujem, že Kadlecova 3 hodinová snaha vyšla navnivoč ;-)
Reagovat
Mayo
box je pseudo šport
Reagovat
Cico93
Vladimír Kličko! Toje panes na hrad;)
Reagovat
Mayo
On je dobrý a veľký sympaťák ako aj Vitalij ale to je všetko...pre mňa sú obaja takí nevýbušní...ja som mal rád Tysona, čo do toho išiel hlava nehlava...ale každopádne ukrajinci hľadajú súpera to jo
Reagovat
smazaný uživatel
Cico, nafackuj si a hned!! :D
Reagovat
Cico93
Ale tak, Slovenská futbalová repre hrala! Zajtra mrknem na záznam.
Reagovat
smazaný uživatel
jukej hned budou to rozebírat :) http://www.feed4u.net/watch/1029808/1/Federer-Wawrinka-ATP-Finals-London.html
Reagovat
Cico93
Ale idem spať. Ráno pozriem. paa...
Reagovat
smazaný uživatel
dobrú :) já teď asi neusnu :D
Reagovat
pockerface
přišel si o hodně, ale zase jsi si ušetřil náběhy na infarkt, ať už bys fandil Stanovi nebo Rogerovi. Stan neskutečný míče, Roger se pomalu rozjížděl, ale závěr byl zase od něho úžasný. Bojovali oba dva až na krev.
Reagovat
steve79
Jak to vidite se zady u rogera?
Reagovat
smazaný uživatel
to se uvidí na tiskovce, co k tomu řekne, každopádně nadšenej vůbec nebyl, takovej přibržděnej, to by byla strašná škoda kvůli zítřku :(
Reagovat
Mr.Pink
nevypada to vubec dobre. pred poslednim micem tam mel jednu bolestivou grimasu a po zapase mu odnasel bagy edberg
Reagovat
Mayo
však ten jeho výkon bol taký poslabší
Reagovat
Mr.Pink
Ano, byl. Chybela agresivita
Reagovat
panzer.dragon
Král vyhrál. Už se těšim na zejtra. Trochu to smrdělo, ale takhle je to správně.
Reagovat
smazaný uživatel
Kral?? Spis lucky loser :-D
Reagovat
panzer.dragon
ne král, chtěl aby se Stan před DC cejtil jako king, to je celý
Reagovat
UnrealTom
come on Roger!! to zase byly nervy ale je to doma tak rychle do postele zítra nás čeká parádní finále
Reagovat
smazaný uživatel
Roger je proste nej v historii
Reagovat
Mayo
každopádne dnes očakávam 2-0 pre srba
Reagovat
smazaný uživatel
teď kašli na nějakýho srba,prosim tě
Reagovat
Mayo
Ospravedlňujem sa Ti.
Reagovat
panzer.dragon
hej, že ty si to nedokoukal, vyhrál roger ne stan, bude to 2:0 pro rogera
Reagovat
Mayo
obávam sa, že na tomto pomalšom povrchu + po takomto ťažkom zápase to neklapne...ale to len môj bezvýznamný názor
Reagovat
smazaný uživatel
na tomto pomalsom povrchu!?
od 2009 sa kazdy rok hra na tom istom povrchu.. inymi slovami od 2009 sa povrch v Londyne nemenil.
Reagovat
spaniel
Odkud to mas? Hraci rikali ze se povrch nekolikrat zpomalil za posledni roky. Tento rok dokonce extrémně, rikal to Murray a Rusedski. Povrch je stejny typ, ale jeho rychlost se da snadno regulovat zpracováním a přidáním písku. Jedine o co se snazi je, aby byl stejny povrch v Parizi a na TM.
Reagovat
smazaný uživatel
Nedařilo se mu,ale je to totální borec, když vyhraje takovej zápas, s minimem winnerů,sem dojatej,žádný výlevy,žádný výbuchy,trpělivá hra.šampión
Reagovat
smazaný uživatel
sice jsem mel asi 3 infarkty, ale krasnej tenis se sladkou teckou :)
Reagovat
a.magerova
Reagovat
Lina
Byla to teda řádná fuška, ale zvládl ji kluj šikovná. :)
Reagovat
Roger_Federer
Barney, Kadlec vy 2 trosky ted se jdete bodnout.
Reagovat
smazaný uživatel
Já mám dost, odpadám...halelujaaaaaaaaa, standing ovation pro Stana, ještě větší pro Rogera, i když ten měl zase jednou z prdele kliku :D a vidíte to jo, ani nezamával do kamery, ten má dost
Reagovat
smazaný uživatel
Myslím, že se moc neradoval spíš z respektu ke Stanovi.
Reagovat
smazaný uživatel
to taky, ale řekla bych, že je vyždímanej
Reagovat
a.magerova
Dnes by se ani mávání nehodilo, takže mu odpouštím, že mi nezamával :-)))
Reagovat
pockerface
to tedy jo. Nejvíc právě na něm obdivuji, ne to když vyhrává způsobem, který nám ukázal s Andym, ale když vyhrává, tak jako dneska. Ze začátku mu to vůbec nešlo, nebyl ve své kůži, a přesto se z toho vyhrabal a nevzdal to. Takže i když nepředváděl svůj top tenis (nepočítám jeho hru od obratu ve 3.setu),tak je prostě schopný vyhrát.
Reagovat
Mayo
neskutočný Roger, on to ešte vyhral wow...parádny zápas...každopádne Stan si môže tireskať hlavu o stenu
Reagovat
VlS
Stane, fandil jsem ti, ale škoda, v rozhodujících momentech na to nebylo mentálně. No nic, Nole leží po masáži ve vířivce a tleská:-))
Reagovat
smazaný uživatel
Výjimečný.neuvěřitelnej zážitek.
Reagovat
rib
dnes byl lepší Stan... Ale hurá, vyhrál Roger, který celý zápas uvisel a pak jedinou šanci dokázal vzít za pačesy...
Reagovat
EllNino
StanTheMan ...to je škoda fakt :/
Reagovat
SwissMaestro
Wawrinky je mi líto! :(
Reagovat
pockerface
mě taky, dneska hrál ten svůj tenis, ale je to opravdu převážně o hlavě. Ale Roger je prostě Roger.
Reagovat
d@ve
Stan se z toho vyspí a bude dnes fandit parťákovi. Už takhle může být spokojený co tu v SF předvedl...
Reagovat
smazaný uživatel
Nole muze Wawrovi podekovat, ze mu Fedexe takhle vycerpal a musi to vyuzit.
Reagovat
d@ve
Super! Ale že to byla dráma. Konečně na TM pořádnej match. Tak snad to byl jen předkrm zítřejší hostiny. Už se těším..
Reagovat
d@ve
Koukám výhra ve 3 setech :)) Asi jsem už unavenej..
Reagovat
kada.tom
Stane, Stane ...

... no tak alespoň by mohl být Federer vyšťavenej a zítra očekávám Novakovu výhru :-)
Reagovat
Alois_Mlok
Už se zalykáš, co? :)
Reagovat
kada.tom
ani ne - Novak zítra vyhraje, takže budu snad spokojen :-)
a vůbec - mě stačí, že nebude Nr. 1 :-D
Reagovat
smazaný uživatel
Zase mu vyhrála zápas útočná hra na síti, dívejte se talenti, nemusíte všechno mastit od baseliny.
Reagovat
smazaný uživatel
lEGENDA!!!!
Reagovat
pockerface
jooooooooooooo Rogere si borec největší!!!!!! Stane díky za zápas, bylo to úžasný. Hrál jsi dnes pěkně, ale Roger je holt srdcovka.
Reagovat
smazaný uživatel
COOOOMEEEE OOOOOOOOOOON stačí jedem MB!!
Reagovat
smazaný uživatel
To snad neeeeeeeeeee, už zasee :((((
Reagovat
pockerface
já už zase ani nedýjchám.
Reagovat
pockerface
jestli to ten Roger projede, tak mě za ten TB naštve, protože měl od začátku TB navrch.
Reagovat
pockerface
já už mám zase tep 300
Reagovat
smazaný uživatel
TVL, ti co koupili lístky na tohle semifinále, si uměli vybrat!
Reagovat
pockerface
tak už jen míčky Rogere.
Reagovat
d@ve
No to snad ne! :(
Reagovat
pockerface
ten divák co tam pořád vyřvává, by mě tedy taky už sral.
Reagovat
pockerface
Ten Roger to zase dramatizuje, ach jo. Už se na to Rogere taky vykašli a už to doraž do konce.
Reagovat
Lina
Vypadá to, že nás chce řádně vydusit :)
Reagovat
pockerface
tak Staníku, dej nám tam pár DF, pár míčků do pásky. Potřebuješ nabírat síly na DC a ne se takhle štvát a nevěřím, že bys zítra proti Novakovi předvedl to co dneska.
Reagovat
smazaný uživatel
skreč v TB se blíží, už má možná křeč :D ne to mu samozřejmě nepřeju, ani tak hořkou porážku, ale Roger ten TB urvat musííííííííí
Reagovat
smazaný uživatel
Chum jetzeeeeeeeee, Rogeeeeeeeeeer !!! Pojď už do toho finále, Nole čeká a už chce jít spát :D
Reagovat
pockerface
já taky :-)
Reagovat
d@ve
To já taky :))
Reagovat
smazaný uživatel
líp to divákům vynahradit nemohli teda, ti co tam půjdou zítra znova, budou odrovnaný :D
Reagovat
d@ve
Ale myslím, že i velmi spokojení.
Reagovat
Mayo
tajbrejk to rozlúšti...trošku dráma
Reagovat
pockerface
Standa se vzteká, začíná chybovat. Nervy pracují.
Reagovat
VlS
hotovo
Reagovat
pockerface
ještě bohužel ne. Ty fandíš dnes Standovi, ale ještě to nevzdává. Bohužel pro nás fandy Rogera :-(
Reagovat
VlS
A tak mě je to dost jedno, spíš se jen snažím tady trochu korigovat přesilovku:-)
Reagovat
d@ve
Tak Rogere, zase jen 2 míčky!
Reagovat
smazaný uživatel
Ty kráááááááááááá.... to je síla, teď je pravej čas to rozseknout, Rogere, s odřenýma ušima, ale chudák Standa teda, jít za týden do DC s tím, že měl šéfa na lopatě, no ještě není konec :D
Reagovat
Mayo
pripomína mi to epické semíčko z roku 2010 Býk vs Andy
Reagovat
pockerface
teď by měl být Roger na koni a Stan vykolejený. To by se mohlo projevit a Roger to dotáhnout do zdárného konce. Je zpátky v zápase, je klidný, tak snad to vyjde. Poooojď.
Reagovat
Lina
Rogere, ještě ten jeden.
Reagovat
kada.tom
já budu spokojenej tak jako tak :-D
buď vyhraje Stan a budu mít radost nebo bude zejtra Federer unavenej - obojí dobrý :-D

ale tak se Stan zvedne a udrží podání a uvidíme epochální TB :-)
Reagovat
smazaný uživatel
ty seš odpad tak jako tak,to máš pravdu
Reagovat
smazaný uživatel
Dva hrozný kámoši a jak by se teď nejradši pomlátili, ještě že je tam ta síť :D
Reagovat
Lina
:D
Reagovat
d@ve
Dneska to byl menší trénink na DC. ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Stan spíš brzo přeskočí bariéru a uzemní toho blba v publiku. :D
Reagovat
vojmut
však Cedrikovi řikal ať to vyřeší, jinak to vyřeší on :D
Reagovat
smazaný uživatel
:))) Wawra je dobrý kluk. Mám ho rád, škoda, že dnes hraje proti RF.
Reagovat
vojmut
ohromnej sympaťák, po AO jsem na něj byl nejdřív naprdnutej protože Berďa byl blízko, ale nakonec jsem mu to moc přál :)
Reagovat
vojmut
sparing :D , trénujou proti Gasquetovi, ten má taky jednoruč :D
Reagovat
vojmut
zrušte tibreak!!! Já chci jet jako na GS do rozhodnutí :D
Reagovat
pockerface
přesně si to nazval Vojto Bidrmane, přežili jsme klinickou smrt.
Reagovat
smazaný uživatel
To je šaškárna
Reagovat
smazaný uživatel
sem zpocenej
Reagovat
pockerface
já též :-)
Reagovat
pockerface
chtělo by to od Rogera nějaký eso, nebo přímý bod z podání.
Reagovat
d@ve
ufff, tak to byla otočka..
Reagovat
smazaný uživatel
To je škody, 2. servis.
Reagovat
smazaný uživatel
drama pokracuje..
Reagovat
pockerface
No Stando brzdi, já chci min.TB, ale Rogere, co to provádíš?
Reagovat
smazaný uživatel
YEEEEEEEEEEEEEEEEEEEES, to nepochopíš, já bych na tohle nervy neměla a Stan zdá se taky ne :D Rogere, co tě nezabije, to tě posílí, víš jak to bylo s Djokerem, Monfilsem, Mayerem etc., urvi toooooooo!!!
Reagovat
vojmut
neskutečný...
Reagovat
smazaný uživatel
celej zápas fandím Féďovi, ale teď je mi normálně Stanika hrozně líto :-(
Reagovat
smazaný uživatel
je to boj
Reagovat
pockerface
jooooooo, tak pokračujeme pánové. To je bitva jako hrom. Lituji toho kdo vyhraje (Roger), ten bude zítra hotový a Novak u TV si to užívá a královsky se baví, jak ti dva se vzájemně vyčerpávají.
Reagovat
smazaný uživatel
to říkal no, že si k tomu dá popcorn, umim si představit, jak se teď směje, to máme za všechny ty nudný zápasy teďka
Reagovat
sprchon
Abyste pak nebyli všichni překvapený, až Djoker prohraje 2:0 na sety. :P
Reagovat
smazaný uživatel
3x MB 3x nabeh na sit.. a hodne spatne udery..
Reagovat
kada.tom
Stane, vzchop se a brejkuj!!
Reagovat
smazaný uživatel
JOOOOOOOOOOOOO (hlavne at to ma jiny konec nez finale indian wells :D)
Reagovat
smazaný uživatel
Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :D
Reagovat
smazaný uživatel
Chuuuuuuuuum jetze!!!!
Reagovat
kada.tom
Reagovat
SwissMaestro
JOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
Reagovat
pockerface
Bože Rogere, tak teď už musíš. Poooojď, to si zaslouží pokračování.
Reagovat
d@ve
Je to tááám! :)
Reagovat
smazaný uživatel
boze.. to se neda
Reagovat
SwissMaestro
INFARKT!
Reagovat
pockerface
tak Standa asi nechce to vítězství. Tak mu Stando ten game dej. my chceme pokračování.
Reagovat
smazaný uživatel
Tvl, to jsou šachy
Reagovat
Mayo
ten bl.b nepustí ani za nič...kks...a zajtra bude úplne vypnutý
Reagovat
smazaný uživatel
Boha jeho, jak závěr 4. setu wimbledonskýho finále...
Reagovat
pockerface
ty vole to jsou nervy. Jsem zpocený jako myš. Tak Rogere kdy jindy, když ne teď?
Reagovat
smazaný uživatel
já tu odpadám pod stůl skoro :D
Reagovat
d@ve
Proč jen je tak pasivní?? : /
Reagovat
d@ve
Proč nechodí takhle na síť častěji?
Reagovat
smazaný uživatel
Staníku, ukaž svou labilní psychiku, prosíím.
Reagovat
VlS
Nemá k tomu daleko
Reagovat
VlS
Prej ne
Reagovat
smazaný uživatel
moc pasivni byl ted Fed
Reagovat
smazaný uživatel
a BH prohoz je dneska pekne tragickej od Fedexe. Mozna jeho nejhorsi uder dneska...
Reagovat
smazaný uživatel
ze by?
Reagovat
VlS
Tak jo? Nebo ne? Tak co?
Reagovat
smazaný uživatel
1 match point pryc
Reagovat
pockerface
tak co brejkbol nebo mečbol?
Reagovat
d@ve
Tak teď to chce brejk a pak to doklepnout v TB!
Reagovat
smazaný uživatel
teď už je ale WTF na místě...
Reagovat
kada.tom
Byl bych rád za 4 esa, ale tak hlavně to dej, prosím tě. Držíš to celý set, tak to udrž i teď! :-)
Reagovat
smazaný uživatel
ty zmetku!:))tady to máš!
Reagovat
SwissMaestro
co to kua bylo za laxnost :D:D:D
Reagovat
smazaný uživatel
JJ, tvl, v tom smeči jsem se našel já. :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
teda v lobu. :D ještě jsem z toho tak mimo, že ani nerozeznám úder. :D
Reagovat
pockerface
Ať to skončí výhrou nebo prohrou Rogera, tak stejně je to borec, který měl letos úžasnou sezonu a přeji mu, aby příští rok byl zdravý a ať se mu podaří nejen obhájit svá vítězství, ale ještě nějaká přidat.
Reagovat
smazaný uživatel
presne tak, je to proste Pan tenista.
Reagovat
Roger_Federer
nejlepsi hrac historie..
Reagovat
VlS
Stando pojď
Reagovat
kada.tom
yeeees, 5-3!!

a teď to dokonat na returnu ... nebo teda pak na servisu, ale raději bych už teď :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Ježíši, to jsou grády, Stando už mě ale fakt sereš :D
Reagovat
smazaný uživatel
Stan to trefil rámem? Nebo čím to bylo, že se omlouval?
Reagovat
Mr.Pink
prvni volel sel pres pasku, proto se omlouval
Reagovat
smazaný uživatel
Nervak uz pitchuje :-D
Reagovat
kada.tom
přesně :-D
líbí se mi jak je nas*anej :-D
Reagovat
smazaný uživatel
Dva tupohlavové,jejichž život drží pohromadě jedna nenávist
Reagovat
Roger_Federer
Dva nejvetsi trotli..vy byste spolu mohly chodit.
Reagovat
smazaný uživatel
Elegan a gentleman :DD
Reagovat
Roger_Federer
uz si tady ty joudo?
Reagovat
pockerface
jestli Roger teď srovná na 4:4, tak celý zápas vyhraje. Jestli se mu to nepodaří, tak bohužel prohraje. To je můj pocit.
Reagovat
smazaný uživatel
"Ted by byl Mouriere frajer, kdyby ten mic hlasil jako dobry ale tak potichu, aby to Wawrinka neslysel" :-D

Thumbs up :-D
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
pockerface
že by srovnání a infarktový konec zápasu. Tak pooooojď Rogere!
Reagovat
d@ve
Nějak mu to dnes není žel přáno. :(
Reagovat
smazaný uživatel
Zvedá se mi žaludek, Roger nasraný, jak odpálil ten míček, už na nic nečekej a brejkuj, Stando, spomal' máš privysokú rýchlosť :/
Reagovat
vojmut
:D
Reagovat
pockerface
:-) bohužel začali mu jít zase údery a jde vidět, jak se po tom brejku zase chytl a sebevědomí je zase vysoko.
Reagovat
VlS
Stando, přidej
Reagovat
pockerface
Stando uber :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Stando, skrečni :D :D
Reagovat
vojmut
jako správny tonoucí fanda se stébla chytáš :D ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Aspoň, že tak. Ale jde vidět, že není spokojený se svou hrou. Tak snad ho to neskalí a naopat tu negativní energii přetaví v dobrý konec.
Reagovat
pockerface
Roger je prostě pořád naštvaný za ten nepovedený první game. Leží to na něm jako deka a od toho brejknutí zase Stanovi začali psát údery a už zase tolik nechybuje.
Reagovat
Lina
Roger na to zapomenout nedáže. To se snad ani nedá v takovém zápase.
Reagovat
smazaný uživatel
Kua, servis, pokažený smeč (i když ze záklonu). To nevypadá dobře. :-(
Reagovat
Mayo
vypadá to tak, že zajtra zápas neuvidím teda
Reagovat
Mayo
Nolda môže sa tešiť...za prvé 3 sety a za druhé ak to bude Stanislas je to pre neho lepšie predsa len
Reagovat
spaniel
Stan rve come on na Rogerovy nevynucene chyby, nastreluje ho na siti... Ze chce vyhrat je normalni, ale jsem moc zvedavy na DC, hlavne na debla.
Reagovat
smazaný uživatel
Přesně to jsem si říkal taky. Navíc Rogerio je hodně soutěživý a určitě by ho případná prohra maximálně sr___. Nakonec možná nebude největším problémem Wawrinkova tristní forma, jak se čekalo.
Reagovat
smazaný uživatel
Chum jetze. Díky Cedricu. dobrý, že to roger v rámci možností ustál. Ale v očích měl oheň, no nechtěl bych se s ním hádat o nádobí.
Reagovat
janek_da
Hele. Snad poprvé vidím, že Rogerovi uškodil rozhodčí. Dost často jsem, ale viděl že zařízli jeho soupeře.
Reagovat
vojmut
ale jdi..., třeba Rafa i Šarapka ve velkých zápasech mají mezi míčkama pauzy jako blázen a warning nikde, člověk tu pomoc vždycky suběktivně vnímá jinak ;)
Reagovat
janek_da
myslím hlášení autů a dobrých míčů
Reagovat
kada.tom
ano, oceňuji Cedrica za to, že si tohle dovolil - neměl pravdu, ale on je zkrátka potichu, není jako Moscarella nebo Lahyani, kteří řvou, že je to slyšet všude :-D ... a Federer ty rozhodčí zná, takže by to měl vědět ... jeho chyba, ne Cedrica
Reagovat
spaniel
Jdi uz doprdele Kadleci. Tupe vemeno z Plzne. Radeji se bez doucit filozofii, at je tady dalsi nouma s bezcennym titulem na pracaku.
Reagovat
kada.tom
jak myslíš ...
Reagovat
smazaný uživatel
Ty napíšeš že neměl pravdu když změnil out na in a nakonec je to chyba Federera?
Reagovat
smazaný uživatel
Ty jsi fakt největší blb tohohle portálu. Zlatý quesh ještě oproti tobě ty jo. :-/
Reagovat
spaniel
Tak toto bylo od Mouriera fakt blbe, protoze umpire by mel opravovat jen kdyz si je hodne jisty. Toto byl pomaly mic 10cm mimo a primo pod jeho nosem. Navic je znamy tim, ze je tichy a moc nerozumi.
Reagovat
janek_da
Blbe to bylo. Nespravny vyrok je vzdycky blby. Navic jeste opravujici spravny.
Reagovat
kada.tom
nechci se hádat ... čístě sportovně ... když to všichni ví, že je Cedric tichý, což je, tak proč to Federera tak překvapilo, snad zná rozhodčí, ne?
Reagovat
smazaný uživatel
jj, nechápu. Takovou minelu (over rule) jsem ještě neviděl. Je to tenisový Collina holt. Prý už dostává dobrou sadu na twitteru od známých osobností.
Reagovat
vojmut
Ať už to dopadne jakkoliv tak je to jednoznačně nejlepší zápas turnaje mistrů, otevřel jsem si k tomu pivko a fakt se bavím, jen teda doufám že Roger to drama nakonec zvládne :P , nevěřím tomu že Stan je schopnej zahrát stejně i zítra.
Reagovat
smazaný uživatel
popravdě jsme všichni čekali na pořádnej zápas, ale tohle už je i na mě moc :( jestli to Roger zvládne, tak mi spadne balvan ze srdce
Reagovat
pockerface
tak to je nás víc. Dneska hraje Wawroš bezvadně a zítra bude vyšťavený jako citrón a Nole ho zase zítra přejede rozdílem třídy. Pokud to Roger ještě obrátí, věřím, že by zítra Noleho mohl porazit.
Reagovat
vojmut
Stan se opravdu dobře vyspal, Rogera prostě nenechá hrát to co potřebuje :P
Reagovat
smazaný uživatel
Souhlas. Skvely tenis. Skoda, ze tomu uskodilo to spatne rozhodnuti Mouriera... Ale pivko pomaha dobre :-)
Reagovat
vojmut
já stále věřím, jeden balón přece zápas nedělá ;)
Reagovat
pockerface
tak dneska "nejslabší máte padáka" by vyhrál rozhodčí. Nejen za to over-rule in, ale i za to, že nedokáže zkrotit diváky, nebo spíše jednoho diváka.
Reagovat
smazaný uživatel
Mourier je měkkej, nevim proč tam nesedí někdo jinej :/
Reagovat
smazaný uživatel
No bezva, Mourier to posral :// Teď by se měl Roger pořádně naštvat a nevzdávat to.
Reagovat
d@ve
Přesně takhle. To je správná odpověď..
Reagovat
pockerface
možná mu ten vztek pomůže, že začne hrát ten svůj parádní tenis. A já stále věřím, že Stana min.1x brejkne.
Reagovat
pockerface
Tak mu ten game Stane vrať, ať je to napínavý :-)
Reagovat
smazaný uživatel
jo, Stando, kroť se, už bylo dost nervů :(
Reagovat
d@ve
jo, Stane, takhle kamarádi nebudete! :)
Reagovat
smazaný uživatel
stejně je to zajímavý, že mimo kurty jsou samej úsměv a jak Stan leze Rogerovi do zadku těma chvalozpěvama a pak mu to takhle osolí :(
Reagovat
smazaný uživatel
myslím ten rozdíl mezi zákulisím a vážným zápasem
Reagovat
d@ve
Že by to nakonec nebyl bulldog ale pitbull? :) Proto asi taky Stan není tak populární..
Reagovat
kada.tom
Yes!! Komoóóóón!!
A, Stane, udržet podání až do konce!!
Reagovat
smazaný uživatel
To si dela prdel...
Reagovat
kada.tom
Federer se hádá :-D
Stane, seber mu to podání!
Reagovat
Hector.Salamanca
Hádá? To jako vážně? On mu dá polohlasem over-rule IN na balón, kterej byl dobrejch pět čísel mimo a tohle je hádá?
Reagovat
kada.tom
tak Cedric mluví potichu vždycky, to ať si Federer vyřídí se svýma fanatikama v publiku, který hned řvali atd. :-D
Reagovat
Hector.Salamanca
Cedric Mourier byl vždycky de.bil, ale že až takovej, to bych si nemyslel.
Reagovat
Mayo
čo sa stalo ? nevidel som to
Reagovat
Hector.Salamanca
Lajnovej zahlásil na Standův úder správně out. Mourier řek okamžitě hrozně rychle overrule na IN, Fedex ho podle všeho neslyšel. Proto nechallengoval. Diváci viděli, že to byl aut v opakovačce.
Reagovat
Mayo
každopádne neviem ako je na tom fedex zdravotne ale tento výkon nemastný neslaný opravdu
Reagovat
smazaný uživatel
... co dodat :(
Reagovat
smazaný uživatel
UUUUUUUUUUUFFFFFFFFFFF, to bylo na poslední chvíli, tak do suchýho trika a jedeme dál, ale pořádně zabojuj, Rogere, máš to nahnutý! Dramatu už bylo dost, teď už to dokonči, Rogi, chum jetze! :))
Reagovat
d@ve
Omyl, drama zase začíná..
Reagovat
smazaný uživatel
to bude ještě kotel jaaaaaaaaj :((
Reagovat
VlS
ten poslední gem si tvoje žena nahrála a bude ti ho pouštět, když nebudeš chtít luxovat a mejt nádobí.
Reagovat
Mayo
Roger parádny bojovník. Komon.
Reagovat
kada.tom
Reagovat
smazaný uživatel
0:40 POOOOOOOOOD
Reagovat
smazaný uživatel
dem do tretiho! :)
Reagovat
d@ve
Rogere, ještě 2 míčky!
Reagovat
d@ve
a dal to tam. Super..
Reagovat
pockerface
Paráda. Roger sice získal set díky strašidelnému gamu Standy. Ale na to se nikdo nebude ptát. Ta smeč by mohla na Standovi zanechat nervozitu, nepohodu. A teď by měl Roger zúročit všechny svoje zkušenosti a ukázat ocelové nervy.
Reagovat
kada.tom
Stane, teď to doservíruj to TB a tam to nějak doklep!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Teď už se ale fakt musíš sebrat, Féďo!!
Reagovat
pockerface
nevzdává to.
Reagovat
pockerface
Začínám mít nedobrý pocit, ten brejk ne a ne přijít. Doufám, že nepřijde nyní při podání Rogera. Wawroš vypadá, že to dneska prostě nepustí.
Reagovat
Lina
K zisku setu jsme Rogera dotlačili, tak teď k zisku svého podání.
Reagovat
smazaný uživatel
Teď se vávra po.se.re. dejte na mě
Reagovat
smazaný uživatel
Tak teď!
Reagovat
smazaný uživatel
Yeees!
Reagovat
Mayo
som asi jediný komu sa nepáči Wawrošov bekhend
Reagovat
smazaný uživatel
mně se páči, ale ne dneska :(
Reagovat
smazaný uživatel
Tak teď abych obrnila své nervy, tohle asi nepřežiju :D
Reagovat
pockerface
teď by to chtělo, aby přišel jeden slabý game Stana, tak jako v 1.setu. Zápas by si zasloužil jít do třech setů. Rogere zaber a nám by se Stando hodila nějaká tvá DF :-)
Reagovat
pockerface
psal jsem DF ne esa :D
Reagovat
smazaný uživatel
Standa vypadá příliš odhodlaně na to, aby polevil, Roger musí makaaat ://
Reagovat
pockerface
už mě poslechl
Reagovat
Lina
Krásný zápas, akorát se nějak moc potím. :)
Reagovat
pockerface
:-), tak to asi nejsi jediná. Akorát, že zase to není zápas, kde oba hráči předvádějí to nejlepší.
Reagovat
Lina
Buďme skromní vzhledem k letošním zápasům. Roger to ještě vyšperkuje k dokonalosti.
Reagovat
VlS
Magerko, mě nebaví fandit Stanovi, když tady nejásáš, že se Rogi trefil do kurtu. To je práce, kurňa.
Reagovat
smazaný uživatel
Roger není zrovna nadšenej, už jsme zase u těch infarktových stavů, tohle mi nedělej, koukej zavelet, už se povzbuzuje, teď je nejvyšší čas na brejk!!!
Reagovat
pockerface
Dotaz: finále se hraje na 3 vítězné sety? Jestli ano, tak při vší úctě ke Stanovi se domnívám, že Stan 3 sety proti Novakovi prostě nedá, Roger možná taky ne, ale stále si myslím, že má největší šanci ho porazit.
Reagovat
Mayo
na 2 víťazné :D kks
Reagovat
VlS
Na dva se to hraje.
Reagovat
pockerface
dík, tak by pak Stan nějakou šanci měl, ale musel by hrát jako dneska, ale spíš ještě lip.
Reagovat
smazaný uživatel
Mělo by se hrát na 3, ale od roku 2008 se hraje na 2.
Reagovat
Mayo
Rogi hrá so sebazaprením.
Reagovat
Amputace
Že by Wawrinka chystal po AO druhé letošní velké překvapení?
Reagovat
kada.tom
nezlobil bych se :-)
Reagovat
Amputace
Také jsem to chtěl napsat :) Wawroše mám rád, hodně velký sympaťák - navíc ten backhand!
Reagovat
Mayo
čo všetko Wawrinka ubránil...jak ten najlepší bránič :D
Reagovat
Amputace
To jo. Ale u Wawrinky mi trochu chybí větší preciznost v přechodu z obrany do útoku. Hodně toho sice vrátí, uběhá, ale Nadalovu, Djokovičovu či Murrayho genialitu úderu, který zčistajasna změní ráz výměny, podle mě postrádá. Nejsilnější je rozhodně tehdy, když útočí.
Reagovat
smazaný uživatel
Rogi, makeeeeeeeeeeeeeej, hergot, tohle nechci vidět :((
Reagovat
pockerface
tak tenhle game ukázal, že Roger dneska není moc v pohodě. Šance tam byla, škoda. Ale ještě není konec a snad ještě Roger nějakou příležitost bude mít a využije jí.
Reagovat
kada.tom
Důležité!
Reagovat
pockerface
tak, aby Roger získal podání Stana, tak si to bude muset víceméně v tom gamu Standa sám podělat. Ale konečně to vypadá, že se Roger rozjíždí.
Reagovat
d@ve
Možná zlomový moment??
Reagovat
smazaný uživatel
právě teď se ukáže, jak Stan ustojí tlak fanoušků, já už mám teda nervy :/
Reagovat
d@ve
Stan je jak bulldog, zakousl se a nechce povolit. Zatím má zřejmě větší vůli a jde si za svým..
Reagovat
pockerface
no jenže zatím to vždy podělal Roger. Tak poooojď Rogere!
Reagovat
pockerface
No jestli Ljubičič píše na sociální síti, že mu připadalo, když viděl Rogera při tréninku, že jeho pohyb nebyl to pravý ořechový, že to vypadalo, jako když ho pobolívají záda, tak to byl měl Roger tedy pech. Celý rok OK a zrovna před finále DC, to by nebylo dobrý.
Reagovat
SwissMaestro
Aby to nakonec příští rok nebyla poslední sezóna jestli má opět problém se zády....
Reagovat
pockerface
Ale taky to může být jen obyčejná únava a Roger mohl klamat tělem :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Zdroj?
Reagovat
SwissMaestro
říkal to komentátor na NS
Reagovat
smazaný uživatel
Aha, díky. Taky co čekat, letos odehrál nejvíc zápasů ze špičky, ale snad to bude kachna.
Reagovat
smazaný uživatel
Stane pojď, tohle by byl ohromný úspěch, sice se mu povedly přibližně 4 turnaje v roce, z toho ale GS, WTF, Masters v Monte Carlu plus ještě Chennai. Roger má těch finále už dost, stejně oba dostanou zítra od Djoka.
Reagovat
smazaný uživatel
Už se začínám bát, že to Stan myslí vážně, Rogerovi fakt chybí ta dravost z toho zápasu proti Andymu, no tak, borče, překonej to a jeď!!! Jedno je ale jistý, dnes vyhraje Švýcar, co má BH jednoruč a švédského kouče ;) To by bylo škody, kdyby si den blbec vybral Rog zrovna dnes, jestlipak by Stan zítra taky předvedl něco podobnýho...
Reagovat
smazaný uživatel
Nepředvedl, Novak mu to doběhne plus mu vrátí ze servisu to, co Roger ne. Ale je dobře, že se dostává do formy, DC bude velice vyrovnané.
Reagovat
smazaný uživatel
pro Davis Cup jedině dobře, když Stan získá sebevědomí a formu, ale teď se mi to moc nelíbí :(
Reagovat
pockerface
bohužel, Rogerovi to dneska prostě nejde. Tak jak si každý vybral slabou chvilku na TM, tak i Roger má dneska ten den. Přijde mi zatím takový neslaný, nemastný, ani se nepovzbuzuje, údery mu nevycházejí, podání mu moc nejde a zatím to ne a ne zlomit. Rogere já ti, ale stále věřím, že se rozjedeš, Standu brejkneš a pak už to půjde jako po másle. Tak pooooojď ty kluku jeden.
Reagovat
VlS
Vávr, na Plzeň. Stane makej!
Reagovat
kada.tom
;-)
Reagovat
pockerface
nejvyšší čas na brejk, tak pojď Rogere. Ať to jde do 3.setů.
Reagovat
d@ve
Tak a teď to chce si uchovat síly i na finále, tož dej Stana 2x 6:0.
Reagovat
smazaný uživatel
to by parťákovi neudělal, ale měl by zabrat a ukázat, kdo je tu boss ;)
Reagovat
d@ve
Dobrá tak 2x 6:1. :) Stan ho taky moc nešetří..
Reagovat
dadaft
věděl jsem, že už se to musí zlomit.
druhé semi bude snad ještě lepší, než to první.
Reagovat
Mayo
najhoršie na tom je to, že dnes dajme tomu Wawrinka vyradí Fedexa a zajtra dostane na prd.ell
Reagovat
pockerface
no právě, už jsem to psal, že i kdyby třeba Stan dnes vyhrál a předvedl zítra to samé, tak OK. Ale obávám se, že dnes se vydá ze všech sil a zítra bude znovu jalovej a Novak mu dá zase nakládačku 6:1,6:3
Reagovat
Mayo
komonRogi
Reagovat
kada.tom
Super, Stane! Zatím mě překvapuješ!
Tak pěknej set i výkon :-)
Teď se uklidni a hraj si to svoje, nedej na diváky a pěkně tam střílej 1. servisy a pojď si i pro druhej set :-)
Reagovat
pockerface
tak teď to Rogerovi na riternu těžce nejde, ale dobrá zpráva do dalšího setu, odchází mu 1.podání. Ale ještě musí svou hru zvednout i Roger a hlavně najít 1.servis. Zatím to je tak 30% toho co předváděl proti Andymu.
Reagovat
pockerface
samozřejmě jsem myslel, že Stanovi odchází 1.servis.
Reagovat
spaniel
Zda se mne, ze ten bordel dela porad jeden divák. Stejny hlas. Je takovy problem ho najit a vyhodit? Si asi mysli, ze je na fotbale.
Reagovat
spaniel
Tak ukaž jake mas nervy.
Reagovat
gigin
Ten serv ho udržuje v klidu.
Reagovat
smazaný uživatel
Kurňa, Stanley, tos nemohl toto vytáhnout jindy než teď? Ale zatím velmi pěknej tenis, musím říct, jen to Roger nesmí nechat zajít příliš daleko, come on, Rog!
Reagovat
pockerface
no Roger mi přijde trochu zaskočený, přejetý. Zatím není v laufu. Doufám, že se jeho hra zlepší, hlavně 1.servis a Stan bude převádět to co v předchozím gamu.
Reagovat
pockerface
a že zrovna většina hráčů viz. Miloš, Stan, Tsonga letos předvedli nebo předvádějí svůj nejlepší tenis zrovna proti Rogerovi :-( a v dalším zápase, když to mají zopakovat a většinou stojí proti Novakovi nebo Rafovi jsou sotva poloviční.
Reagovat
smazaný uživatel
protože si na něj všichni věří, už nemá tu auru neporazitelnosti, a přispěli k tomu i kecy novinářů, pořád se ohánějí věkem, ale u něj až tak věk nehraje roli jako u jiných hráčů
Reagovat
pockerface
Tak Stane předvedl jsi nám, že dokážeš hrát skvělý tenis, možná i získáš set, ale to už pro dnešek stačilo. Koukej se vrátit k tomu co jsi předváděl včera, přibrzdi podání a ty šíleně přesné míče a nechtěj Rogera naštvat. Přece nechceš znechutit svého staršího parťáka a samozřejmě i mě.
Reagovat
smazaný uživatel
:D
Reagovat
Lina
Wawrinka by měl ubrat a nechat si takový tenis až na Francouze a ne na krajana. :(
Reagovat
smazaný uživatel
Teda Stane, ja ziram..
Reagovat
Mayo
katastrofa Roger, vzbuď sa...
Reagovat
spaniel
Roger se jeste ani nedostal na sit. Zatim Stan lepsi a jistější. A co je spatne, jde mu 1.servis. S Cilicem mel jen 49%.
Reagovat
a.magerova
Tak to je masakr :-/
Reagovat
spaniel
A uz i druhy brejk. No zatim bida, ale Stan mívá výkyvy, uvidime.
Reagovat
spaniel
No vida, game kde nejde prvni servis a uz jsou brejkboly...
Reagovat
pockerface
škoda, že se nechal Roger brejknout 2x, už mohlo být srovnáno. Ach jo.
Reagovat
smazaný uživatel
lidi, to jste to ještě neprokoukli? všechno běží podle plánu, diváci jsou nadmíru spokojení, že se konečně něco hraje :D
Reagovat
pockerface
to sice ano, ale skóre by mohlo být obrácené.
Reagovat
smazaný uživatel
odteď už to doufám bude jenom obráceně, jinak mě naštvou hoši :(
Reagovat
MartinPa
Tak možná se rýsuje obdoba ženského TM = drtivě poražený ve skupině následně dojde až do finále a tam porazí hráče, který předtím zvítězil :-)
Reagovat
gigin
tak pohled z druhé strany :)

http://www.tennis-arena.cz/jak-si-agassi-kvuli-joeymu-z-pratel-znicil-trofeje-4555cz/

Jinak kniha Open úžasná. Byl jsem jí okouzlen. Jsem si ji četl i v nemocnici, dočetl jsem, odložil na stolek a přejímal. Přišla sestřička, hledí na tu knížku, na mne a prej: Jak může být takhle tlustá knížka o jakémsi tenistovi.... Pak se mne zeptala, jestli chcu prášek od bolesti a na spaní. Určitě, řekl jsem ... :)))
Reagovat
smazaný uživatel
Tak jsem si ji rovnou objednal. :D
Reagovat
gigin
Né, fakt ale.. je to moc dobře napsané, žádná nuda.... má to přes 400 stran a za dva dny nebylo co řešit...
Reagovat
smazaný uživatel
Pod knížkou jsem četl recenzi od pár lidí každý to chválil do nebes tak jsem to rovnou objednal. :-) Věřím že mě to chytne.
Reagovat
smazaný uživatel
je skvělá, takovýho luxusního počteníčka je tam daleko víc, tahle pasáž mě taky pobavila, Agassi byl slušnej šílenec :D
Reagovat
gigin
Já jsem byl mrtvý smíchy, jak se poprvé setkali fotříci Agassi a Graf :DDDD
Reagovat
smazaný uživatel
ten jeho fotřík no :D pro nás ženský zas bylo hezký si přečíst, jak Steffi dobýval, ten jejich vztah po letech od prvního setkání, kdy ho odpálkovala, byl jak vystřiženej z romantickýho filmu :)
Reagovat
a.magerova
A jak Agassi pěkně píše o Rogerovi, ale tos asi trhal ty stránky co ?!!! :-P
Reagovat
gigin
Magu, v klidu... vůbec... jestli si fakt o mne myslíš, že jsem takový de*il, ta mne to mrzí.. Kor od tebe...
Reagovat
smazaný uživatel
si dělá srandu, my víme, že seš faaajn ;) :D
Reagovat
gigin
Nedělá.
Reagovat
a.magerova
Aaaaale..... gigine, vsadím se, že teď fandíš jinému Švýcarovi než já.....
Reagovat
smazaný uživatel
Jj, naprostý souhlas. Nejsem nějaký srdceryvný čtenář, ale ty dva dny, co jsem to četl, jsem byl úplně vtažen do děje a pouštěl si na YT momenty a zápasy, co popisoval v té knize. :) Úžasné!
Reagovat
smazaný uživatel
já to taky dohledávala, nejvíc mě zajímal ten zápas, kdy měl strach, že mu upadne příčesek, neskutečné :D :D
Reagovat
a.magerova
Jj čtení knížky a dohledávání na YT to jsem dělala taky :-)))

Toto je doják....
http://www.youtube.com/watch?v=bybiN6mTjmY
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to určitě. :) to není, jak když končil A-Rod a Arthur Ashe ani nebyl plný. Mně nejvíc zaujalo, jak v kterýmsi zápase dělal Becker posunky na Agassiho bývalou (tehdy aktuální) ženu, což Agassiho pořádně rozpálilo, že ho nakonec po boji porazil. :D
Reagovat
a.magerova
Jo... jsem i milovnice seriálu Přátelé a dost mě překvapilo, jak se Brooke hodně připravovala na tu pidiroli....
Reagovat
smazaný uživatel
Roger ve třech a v mokrym
Reagovat
smazaný uživatel
kliiiid, takhle Stan nastoupil i proti Djoukovi, se hoši domluvili, že konečně udělají drámo ;))
Reagovat
Lina
Když vidím jak Wawrinka hraje, tak moc v klidu nejsu a kdoví jaké pocity má Roger :)
Reagovat
smazaný uživatel
To by musel Stan udržet úroveň hry po celý zápas. S Novakem jí držel 2 gamy, těžko čekat, že to dnes bude tak výrazně lepší. Podle mě Roger ve dvou v polosuchým :-)
Reagovat
smazaný uživatel
:)) předpověď Federerova pocení - mokrý, polosuchý, suchý
Reagovat
smazaný uživatel
Už to vypadá, že to bude víc "namočené", než jsem čekat :)
Reagovat
spaniel
Roger poprve na TM brejknuty...
Reagovat
pockerface
no ty Standovi bekhendy mu na můj vkus moc vycházej. Kdyby nám dal Stan jistotu, že jestli dneska zahraje tenis z jiné planety i zítra, tak bych případnou výhru překousl, ale jestli se dnes vyšťaví a zítra by to bylo z Nolem zase jasná záležitost pro Noleho jako v prvním jejich zápase na TM, tak bych byl strašně naštvaný. Tak ho koukej Rogere rychle brejknout.
Reagovat
kada.tom
Stane - drž to!
Reagovat
pockerface
někteří diváci se asi více posilnili, dneska mezi prvním a druhým podáním dost pokřikují, taky v tomto týdnu spíše neobvyklé.
Reagovat
smazaný uživatel
divíš se jim, že už jsou z toho otrávení a šli radši na panáka? :D
Reagovat
spaniel
Roger zacal navlas stejnou chybou jak v zapase s Murraym.
Reagovat
pockerface
Tak Novaka se Stanem jsme už na TM viděli, takže teď je řada vidět zápas Novak x Roger. Doufejme, že nám hoši připraví pěkný zážitek.
Reagovat
smazaný uživatel
Dnes nebo zítra? :) Jestli bude hrát Stan jako v RR, tak bude za hodinu hotovo.
Reagovat
pockerface
dnes i zítra :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Standa hezky s úsměvem, pojď si to užít, ale prosímtě, nezkoušej vyzývat Novaka znovu, ty víš, že jenom šéfík má šanci :)) Ať je to konečně hezkej zápas tak do 11, pane, to jsou ohlasy :)
Reagovat
pockerface
Snad nebude chtít Stan pokazit Rogerovo náladu, měl by myslet na příští týden, Roger musí být ve 100% pohodě a tu mu zajistí zisk titulu z TM :-) :-)
Reagovat
pockerface
tak napětí u mě stoupá a já věřím v Rogerovo vítězství a doufám, že to bude pěkný zápas. Tak go Rogere!!
Reagovat
kada.tom
Reagovat
gigin
http://sport.idnes.cz/tenis-novak-djokovic-fanousci-dk8-/tenis.aspx?c=A141115_201035_tenis_tny
Reagovat
smazaný uživatel
Ovšem hned v úvodním odstavci si "náš zpravodaj" neodpustil menší manipulaci.

"Také v semifinále hlasitěji oslavovalo úspěchy jeho soupeře Keie Nišikoriho, na což Srb v jednu chvíli zareagoval ironickým potleskem."

Asi by na diváky reagoval jinak, kdyby ten game získal Kei luxusním winnerem...
Reagovat
smazaný uživatel
Ten klk by nebyl nikdy moc sympatický, ale co se mi na něm líbí je to, že umí na jedné straně pobavit diváky, na druhé se nebojí jít do konfliktu a nehraje na nějakou pseudo >respect< strunu. To umí jen velcí lidi.
Reagovat
gigin
Přeju ti výhru, ty kluku jeden ušatá.. COME ON!!
Reagovat
smazaný uživatel
nepsal jsi tu dneska, že tlačíš Stana? :P
Reagovat
gigin
No. Padme, magu a potažmo ty, jste mi něco slíbili, když potlačím. A já TO dlouho neměl, tak víš jak no.. :DDDDDDDDD
Reagovat
smazaný uživatel
cožeeee?? i Padme? to mi nějak Uniqlo :DDD
Reagovat
gigin
My si s Padme vysíláme signály pomocí pomlček... Normální smrtelník to nemůže postřehnout.. :DDDD
Reagovat
smazaný uživatel
no to si dohledám tu vaši morseovku :DD
Reagovat
kada.tom
Final - wow!
Reagovat
gigin
že to, co Nole čmárnul na konci do kamery, byl pořád protest proti divákům?

http://imgup.cz/images/2014/11/15/nd.jpg
Reagovat
kada.tom
a co dělali diváci?
Reagovat
gigin
Dole o tom mluví. Nějak byli rádi, že udělal df a přišel o gem.
Reagovat
Padme
Ty jooo... :-o
Reagovat
gigin
Anebo jakože tečka? Jak dumám, tak dumám (né, že by to bylo nějaké měřítko), ale nemůžu na to za cypa přijít..
Reagovat
gigin
tak je to jasné. Byl nasraný..

Q. Normally you write your name on the camera lens. Today you did something different. You just draw a little ball. Why?

NOVAK DJOKOVIC: I felt like that was something I wanted to do today. My new signature (smiling).
Reagovat
gigin
Plká tam i o tej reakci na lidi...

http://www.ubitennis.com/english/2014/11/15/novak-djokovic-15th-november-2014/
Reagovat
smazaný uživatel
teď to ve studiu řeší, Noldu mám celkem ráda, ale s tímhle měl podle všeho problém i v minulosti a dneska to trošku přepískl, když si to vzal osobně, lidi poženou jeho soupeře ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Tu omáčku okolo konfliktu s diváky rozebírat nebudu, stejně má každý svůj názor (já to nehrotím). Ale je pěkné, jak tam píše o té ztrátě koncentrace po brejku, tak snad si to už konečně natluče do palice :-) - protože se mu to stává opakovaně a nemusí to vždycky dopadnout jako dnes.
Reagovat
kada.tom
Tak ne, odvolávám svoje věty ... Frantíci nejsou slaboučcí, to Bryanové hrají excelentně! Téměř nechybují!!
Reagovat
kada.tom
Tak ještě jeden takový set a budu naprosto spokojen s obsazením ve finále :-)
Reagovat
kada.tom
Reagovat
kada.tom
tak Frantíci jsou zatím slaboučcí jako papír ... snad jim to vydrží :-)
Reagovat
Padme
:)) Ty jsi fakt kápa, neříkal jsi, jak moc jim fandíš v DC...?
Reagovat
kada.tom
cože? já měl za to, že jsme v Londýně, ne v Lille :-)
Reagovat
Padme
Tvá láska k Francouzům není až tak veliká...
Reagovat
kada.tom
ani nikdy nebyla ... spíš nenávist k Federerovi mě vede k tomu, že budu Frantíky podporovat o následujícím víkendu :-)
Reagovat
carolyn
Tak jsem po dlouhé době viděla Davida vivo a musím říct že ..... wow
Nečekala jsem že bude potřeba náhradník, ale byla jsem ráda, že nakonec ano :-)
Reagovat
Padme
fandit dneska Lüthi? :-p
Reagovat
smazaný uživatel
Fedexovi, ale navenek bude diplomat ;)
Reagovat
smazaný uživatel
zajímalo mě, v kterém boxu bude sedět, tak prej u Rogera :)
Reagovat
smazaný uživatel
Pre mňa najväčší poznatok, ako málo stačí Nolemu, aby sa nechal vyviezť z konceptu, čím padá celá jeho kompaktnosť. V prvom sete sústredený výkon, no už tam ma zaskočilo pár jeho reakcií za rozhodnutého stavu. Je to 5:1, 30:0, Nole spraví prvú nevynútenú chybu a zakrúti hlavou, akoby nepremenil životnú šancu na matchballe..Veď hádam si nemyslí, že vyhrá všetky fiftíny chlapec..Akoby uveril vlastnej neporaziteľnosti..

Presne to sa stalo v druhom sete, ľahko získaný rýchly break, ktorý zrazu nepotvrdil. To ho tak zaskočilo, že vypadol na celý set. Takéto veci sa proste stávajú, on musí rátať s tým, že je tam aj súper a byť pripravený, že veci nepôjdu vždy podľa ideálneho scenára. Nishikori sa v druhom sete samozrejme zlepšil, nabúral Noleho psychiku a dokázal ho dostať do poraziteľného módu. Bohužiaľ zbrklo zahodil šance v prvom geme tretieho setu, čím sa dostal opäť pod deku a Noleho na koňa..
Reagovat
smazaný uživatel
Ona ta psychika je jeho největší problém, vlastně i hlavní důvod té špatné bilance ve finále GS.

Souhlasím, že v tom 2. setu vypadl z role hlavně proto, že v hlavě zápas po brejku na 1:0 uzavřel a nečekal, že se Kei (s jeho pomocí) vrátí. Tohle ho rozhodilo víc než reakce diváků, zítra ta atmosféra bude proti němu ještě mnohem nepřátelštější a kdyby si to připouštěl, tak nemusí chodit na kurt. Je dobře, že tuhle facku v podobě 2. setu dostal, protože před finále potřebuje kromě sebevědomí i pokoru. Pak ho nakoply až ty odvrácené BP, ztratit ten servis, tak možná 3. set vypadal opačně.

Pokud jde o Federera, tak se hodně píše, jak mu tenhle povrch nesedí. Realita je taková, že se s žádným ze soupeřů ani nezapotil a servis neztratil ani jednou. Finálové šance vidím 60:40 pro něj.
Reagovat
VlS
On se en lekl, že Samuraje vypráská za 50 minut a my tady budeme zase bláznit, jak hroznou má TM úroveň, tak mu ten druhej pustil. Ve třetím zas ukázal, kdo je na kurtu pánem.
Reagovat
smazaný uživatel
Byť rád. Mít Djoko lepší psychiku, tak Rafa má tak o 4 GS méně.
Reagovat
Marduch
Taky si myslim, dost možná je to rozdílový faktor jejich soubojů. A to hlavně na GS.
Reagovat
smazaný uživatel
Já jsem to viděl jinak.Oba soupeři nosí oblečení od firmy UNI QLO. A asi dostal signál, že není žádoucí tak rychle to ukončit jako první set.2.game 2.setu si prohrál Nole dvojchybou, apak už to jen natahovali na solidních 1:29 hod.
2.set jsem si s vsadil za situace 2:1 pro Nišikoriho 6,25:1 za 100 euro. Dárek pro mafii v Japonsku či Číně.
Díky hoši!
Reagovat
smazaný uživatel
že k překvapení nedojde ani v druhém SF a o titul si to rozdají dva tenisté, kteří si to za uplynulou sezonu zaslouží nejvíc. Ač už je Novak jistá ATP jednička, tak i tak by pro mě měl zápas s Rogerem mnohem větší grády než s Wawrinkou.
Reagovat
panzer.dragon
proč si nevzal novakovi ten první gem ve třetím setu, taková škoda, mohlo bejt jinak já moh bejt bohatší, do budoucna tě vidim jako killera djokovice
Reagovat
Mayo
do budúcna ho vidím ako killera hocikoho...
Reagovat
Mayo
Dneska Macedónsko vs Slovensko a Roger vs Stan ... kua akurát naraz...ale vidím to tak na 88 % pre futbal
Reagovat
kada.tom
Dobře Novak. Ale jako 3 sety jsem nečekal.
Reagovat
Kozoroh
Kei Noleho prověřil. Zmáčknul ho, ale neuškrtil.
Taková otázka - budeš zítra fandit Djokerovi? :)
Reagovat
kada.tom
každopádně mu budu fandit - Federerovi bych nefandil ani kdyby na tom záležel můj život a Stane sice můžu, ale za letošní výkony si to nezaslouží
Reagovat
smazaný uživatel
Kolik ti je, 15? Že nefandil bych mu, ani kdyby na tom záležel můj život. To může napsat buď děcko, nebo strašně zamindrákovaný blb.
Reagovat
Cico93
Jeto de*il.
Reagovat
spaniel
Je to Kadlec no.
Reagovat
Cico93
Noo je len škoda, že natom tvoj život nezáleži.
Reagovat
Kozoroh
Jsem moc rád, že to Nole zvládl a zaslouženě postoupil do finále.
Zprvu se zdálo, že Novak bude opět tou mlátičkou ze základní skupiny a že Keie jednoznačně přejede. Leč Samuraj hodil za hlavu nepovedenou první sadu a v druhém setu dokázal Noleho zmáčknout. Djoker tak přišel o první set na letošním TM, ale říká se, že všechno zlé je pro něco dobré. Je z mého pohledu pozitivní, že před finále absolvoval zápas, kde nebyl až tak suverénní a dominantní, přesto ho vyhrál.
Nole, hattrick je blízko! Doufám, že tvým soupeřem bude Roger, aby z toho byla pohledná bitva s vítězným koncem pro Djokera. Idemo!!!!
PS: Kei je čím dál těžší protivník a jsem spokojen s tím, že takového hráče Novak dnes udolal a nyní má s ním pozitivní H2H 3-2.
Reagovat
Mayo
myslím si, že Kei nebude pred Djokiho obľúbený súper...ak bude zdravý japončík...nemá špatnú hru na neho
Reagovat
Mayo
ale to platí o každom by som povedal...ten chlapec potrebuje byť zdravý a bude dobrý veľmi
Reagovat
smazaný uživatel
Jj taky doufam ze to bude s rogerem ale doufam ze to zvladne fedex
Reagovat
Kozoroh
Zítra tu vypukne bitva mezi fedexovci a djokerovci :)
Reagovat
smazaný uživatel
Studená válka začala už dnes - viz. komenty během zápasu :)
Reagovat
smazaný uživatel
Nevite nekdo prosim od kolika je zitra finale
Reagovat
smazaný uživatel
asi od 19 h, ale nevím jistě :)
Reagovat
smazaný uživatel
Diky
Reagovat
smazaný uživatel
Nole byl do teď suverénní a stouplo mu to do hlavy. Kei začal hrát výborně hlavně zásluhou toho, že Novak byl velkou mírou kvůli reakce diváku rozhozený a Kei byl hrozně sebejistý. A hrál výborně.. 3 set si nedokážu odůvodnit.

Co se týče výsledku. Jsem rád, že prohrál set. Že poznal tlak. Lepší ted než ve finále. Spadl z oblak na pevnou zem a začne hrát od podlahy. Je to plus.

Co se týče diváků.. Tady nemůžete říkat nic o tom, že by měl být zvyklý na to, že diváci fandí slabším.. Protože Kei není slabší tak moc, aby Nova byl klidný za každé situace. Vzpamatujte se. Diváci se zachovali hodně nesportovně. Ale pro ně je to jen divadlo, které si zaplatili. Nemůžou ale čekat, že Novak bude jejich loutka za prachy. Prostě se ozval a dal jim najevo, že tohle se nedělá. A tečka nakonec, jim patří.

Kei je skvělý bojovník.
Reagovat
Mayo
ale tu nejde iba o dnešok :D so mnou súhlasil v tomto aj Djokovičov fanúšik
Reagovat
smazaný uživatel
Je jedno, jestli jsi 200 nebo 1. vždy tě mrzí, když je na straně soupeře všechno v hledišti a když se chovají nesportovně. Ukaž mi hráče, který tohle snáší dobře.
Reagovat
Mayo
Dobre.
Reagovat
smazaný uživatel
Federer řve ´shut up´, rafa se mračí a kroutí hlavou, a Novak prostě jim to takhle vrátí.
Reagovat
Michaelus
Co se stalo?
Reagovat
smazaný uživatel
Ale Novak ztratil game dvojchybou a diváci skandovali. Nicméně druhý set byl od Kei fakt skvělý.. Jen tohle Nolemu nepřidalo.
Reagovat
smazaný uživatel
A co jim řekl Nole nebo jak reagoval?
Reagovat
smazaný uživatel
Zatleskal jim o raketu a ukázal palec..
Reagovat
spaniel
Porovnavas rozdilne veci. Federer zarval shut up, protoze kriceli out behem vymeny, tedy meli vliv na pribeh hry. Toto bylo az po Noleho DF, game si projel docista sam. Je o nem celkem zname, ze chce byt strasne milovan a vadi mu, kdyz publikum neni na jeho strane.
Reagovat
Mayo
+ 1
Reagovat
smazaný uživatel
Prostě nesportovní chování. A reakce jako reakce.
Reagovat
spaniel
blbost...slo o to, ze po setu 6:1 a dalším brejku chteli diváci zápletku, nechtěli dalsi 50 minutový zapas. Netleskali te dvouchybe, ale brejku a ze je Kei zpet v zapase. Ale Nole si to musel hned brát osobne. On to s davem proste neumi.
Reagovat
smazaný uživatel
Neumí? Vždyť je to největší showman na tour :))
Reagovat
spaniel
A proto tak casto fandi souperi? Ja ho mam rad, libi se mne i jeho opicky, ale kdyz je publikum proti nemu, tak to neunasi.
Reagovat
smazaný uživatel
+1. Souhlasím se vším od A až do Z. Ne nadarmo se říká, že čím více se člověk chce zalíbit druhým, tím méně respektu má.
Reagovat
pockerface
tak večer ještě ten Roger, aby se bylo zítra na co koukat.
Jinak gratulace Novakovi k postupu do finále.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist