Federera čeká boj o čtvrté semifinále na French Open

4. 6. 2008, 09:08
Aktuality 1
Už třikrát se nejlepší tenista světa Roger Federer dostal při své - zatím marné - honbě za titulem na Roland Garros do semifinále tohoto turnaje. Dnes se o to pokusí počtvrté. V cestě mu stojí Fernando Gonzalez z Chile.
Roger Federer

Šestadvacetiletý Roger Federer sice s Chilanem Gonzalezem poslední vzájemné utkání loni na Turnaji mistrů prohrál, nicméně má s ním bilanci 10:1 a porazil ho ve všech čtyřech dosavadních duelech na antuce.

Semifinálovým soupeřem lepšího z dvojice Federer - Gonzalez bude vítěz duelu mezi poslední domácí nadějí Gaelem Monfilsem a Španělem Davidem Ferrerem, jenž v pondělní pětisetové bitvě vyřadil Radka Štěpánka.

V ženském čtvrtfinále se dnes utkají osmifinálová přemožitelka Petry Kvitové Kaia Kanepiová z Estonska s čtvrtou nasazenou Světlanou Kuzněcovovou z Ruska a v druhém duelu další dvě Rusky Dinara Safinová a finalistka tohoto turnaje z roku 2004 Jelena Dementěvová.

Na obou největších kurtech areálu Rolanda Garrose se začne hrát ve 14:00. Celý program najdete zde.

Komentáře

1
Přidat komentář
smazaný uživatel
Text příspěvku obsahoval závadný obsah a byl redakcí vymazán.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist