Federer znovu porazil Ferrera a má jisté semifinále

8. 11. 2012, 17:03
Aktuality 148
Bez zaváhání prochází letošním Turnajem mistrů jeho loňský vítěz Roger Federer. Švýcar ani ve druhém zápase neztratil set, Davida Ferrera dnes porazil 6-4 7-6, a už po dvou zápasech si zajistil účast v semifinále.
Roger Federer

David Ferrer přicestoval do Londýna se dvěma čerstvými tituly z Valencie a Paříže a na Turnaji mistrů přidal v souboji s Argentincem Del Potrem už jedenáctou výhru v řadě. Proti Rogeru Federerovi, se kterým prohrál všech třináct vzájemných duelů na okruhu ATP, mu to ale nebylo nic platné a s favoritem neuhrál ani set.

Ferrer, jenž příští týden zavítá do Prahy k finále Davis Cupu, ale dnes v Londýně předvedl výkon, za který se rozhodně nemusí stydět. Zarputilého Španěla musely mrzet především nevyužité příležitosti v prvním setu. Hned v úvodní hře měl při Federerově podání tři brejkboly, ovšem nevyužil ani jeden. Vzápětí přišel o svůj servis, což mohl hned v další hře napravit - ovšem i tentokrát promrhal tři šance vzít si podání zpátky.

Do třetice už to vyšlo. Ferrer se začal tlačit především do Federerova bekhendu a po chybách světové dvojky Španěl srovnal na 3-3. Od té doby už byl ale rodák z Basileje při svém podání suverénní a v důležitý moment se znovu prosadil na příjmu: za stavu 5-4 si Federer vypracoval tři setboly a set navzdory 23 nevynuceným chybám získal pro sebe.

Po prohrané sadě David Ferrer dál předváděl to, co ho nejvíc zdobí - houževnatý tenis a boj o každý míč. Proto byl i ve druhém setu favorizovanému Federerovi vyrovnaným soupeřem, který už si navíc neprohrál jediný servis. Stejně si vedl i Švýcar, a tak přišel na řadu tie-break. V něm David Ferrer od stavu 2-1 prohrál tři výměny v řadě a krátce nato čelil třem mečbolům. První dva při svém podání odvrátil, při třetím už Federer nezaváhal a po 108 minutách zvítězil 6-4 7-6.



"David má u hráčů velký respekt a zápasy s ním si užívám. Ale ne proto, že nad ním vedu čtrnáct nula, ale protože je to skvělý chlapík, vynikající hráč a velký bojovník," řekl Federer.

Dnešní výhrou si obhájce titulu v Londýně nejen zajistil jubilejní 10. semifinále na Turnaji mistrů, ale také natáhl svou vítěznou šňůru na Turnaji mistrů už na 12 zápasů a připsal si 70. vítězství v sezoně - nejvíc od roku 2006, kdy vyhrál tři grandslamové tituly.

O druhém postupujícím se rozhodne v nepřímém souboji mezi Ferrerem a Juanem Martínem Del Potrem, který dnes smetl 6-0 6-4 Srba Janka Tipsareviče, který je před posledním zápasem ve skupině bez šance na semifinále. 

"Janko bojoval do posledního gamu, rozhodně mi nedaroval nic zadarmo. je to velmi dobrý hráč," komentoval bývalý vítěz US Open svůj první bod na letošním ročníku Turnaje mistrů.

Del Potra v sobotu posune do semifinále jakákoliv výhra nad Federerem, či porážka Davida Ferrera s Tipsarevičem. Španěl naopak musí vyhrát a zároveň doufat v prohru Del Potra.

Argentinský tenista má sice se švýcarským sokem bilanci 3-13, jednu výhru však zaznamenal před 14 dny v Basileji a jednou se radoval také během Turnaje mistrů v roce 2009, kdy byl až ve finále. "Teď mě v sobotu čeká velký zápas proti Federerovi, ale budu se snažit vyhrát. Mám na turnaj hezké vzpomínky, budu se snažit hrát jen svůj nejlepší tenis," plánuje Del Potro před klíčovým zápasem.

Výsledky - Turnaj mistrů v Londýně (dotace 5,5 milionu liber, tvrdý povrch):
Dvouhra - skupina B:

Federer (2-Švýc.) - Ferrer (4-Šp.) 6:4, 7:6(5)
Del Potro (6-Arg.) - Tipsarevič (8-Srb.) 6:0, 6:4

Tabulka:
1. Federer 2 2 0 4:0 2
2. Ferrer 2 1 1 2:3 1
3. Del Potro 2 1 1 3:2 1
4. Tipsarevič 2    0 2 0:4 0
pva, TenisPortal.cz, ČTK, Luboš Zabloudil

Komentáře

148
Přidat komentář
smazaný uživatel
Federer od us open hra dost mizerne dnes by sa mal snazit vyhrat nech aspon body este dake pripiše lebo v SF či už to bude muray či djokovič sancu nemá...zo svojim prvým podanim určite nie....
Reagovat
Mayo
šak len by tam bol Nadal , tak by Roger bojoval ešte o druhé postupové :)
Reagovat
smazaný uživatel
noo ale Rafa je uz dlhodobo na TM a po US Open bez formy
Reagovat
Roger_Federer
Tady, na tomto povrchu a v teto hale by ho po 6 mesični pauze smazl jak malinu.
Reagovat
Mayo
však ja viem , kľud len som srandoval :)
Reagovat
smazaný uživatel
Ale mozno by ho Rafa dal aj teraz keby bol OK nikto nevie jak by to bolo
Reagovat
smazaný uživatel
Djokova lopta na 40 0 jak z knihy
Reagovat
smazaný uživatel
Zajímavý pohyb kurzu na Berdycha.

7.11 20:00 - 4.46
9.11 2:30 - 4.7
9.11 15:00 - 4.10
Reagovat
smazaný uživatel
Tutovky
Djokovic
Murray
Reagovat
smazaný uživatel
Dnes vyhraje Berdych. TEČKA
Reagovat
smazaný uživatel
Hey vyhraje cestu domov:)))
Reagovat
smazaný uživatel
Berďa je zase o něco výš než vloni. Ale loni na TM byl Novak hodně z formy a Berďa jej neporazil. Jasně vyhraje Novak (polibek smrti).
Reagovat
smazaný uživatel
A ked nie tak potom uz nerozumiem nicomu
Reagovat
smazaný uživatel
Naopak. Jestli ti tento tip nevyjde, tak povýšíš do role experta.
Reagovat
Pe3k
Why I Will Always Remember Andy Roddick (HD) 720

http://www.youtube.com/watch?v=BXQhilyGt7w
Reagovat
smazaný uživatel
super (y)
Reagovat
smazaný uživatel
Gonza, Roddick proti sobě.... Až mě skoro slza ukápla...
Reagovat
Pe3k
When Tennis Players get ANGRY

http://www.youtube.com/watch?v=Wv_uJYbPRYM&feature=g-high-rec

Serena je hrozná přetvářka (hérečka). Ale možná to dělají ty mužské hormony :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tsonga has not had much success against top players this year - his best win of the year came against then-No. 9 del Potro in Rome (he is 0-11 against Top 8 players this year).

Tsonga letos ještě neporazil hráče top 8, snad to neprolomí dneska.
Reagovat
a.magerova
Tsonga ještě nikdy v životě neporazil 4. hráče světa (ať jím byl kdokoli), aby vás třeba nemrzelo, že jste třetí.... :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Nebojím se :-)
Reagovat
rod_laver
Tak, a my, fanatici, můžeme po dnešním jistém semifinále s klidem odletět! :))

http://www.nahraj-obrazek.cz/?di=9135242706411
Reagovat
Pe3k
Lepší trička tam k dispozici nebyly? Ale jinak pěkné.
Reagovat
SwissMaestro
Docela závidím. Taky bych strašně moc rád jel na Rogera, ale bohužel absolutně nikdo v mém okolí by nebyl schopen vypláznout tolik peněz za lístek a samotnému se mi nechce. Snad někoho přemluvím aspon do Halle, jestli tam příští rok bude Rog hrát:/
Reagovat
Pe3k
Kolik to bude stát do Halle? Uvažuji o tom už delší dobu...
Reagovat
pepin
Tak já jsem se vrátil v noci, nebo nad ránem, Rogera jsem viděl dvakrát, s Tipsar. to bylo jasné od začátku a včera s Davidem mu to vůbec nešlo, ale pochyby jsem neměl žádné. Je to neuvěřitelný tenista, oprava pan tenista, v televizi to tak nevyzní, ale když se na něj díváte přímo a máte jej 5-10 metrů od sebe tak teprve vidíte co je to za borce. Jinak lístek stál 68 Liber na odpolední nebo večerní dvojutkání. Zádná láce, když za den vyplácnete 140 Liber plus něco k pití a jídlu, lístek na metro nebo lod tak to prostě naskakuje. Ale každému fandovi bych to přál vidět na vlastní oči, televize to strašně zkresluje a to nemluvě o atmosféře.
Reagovat
Stan_Borowitz
Lístky v Halle nejsou drahé, cca od 20 do 100 euro na celý den, včetně semi a finále. Problém je s dopravou, autem je to hrozně daleko, skoro až v Holandsku. Časově je podle mne blíž Londýn i Paříž. Taky nad tím už dva roky uvažuju, že tam pojedu, ale obvykle je tou dobou docela hnusné počasí.
Reagovat
pepin
Já jsem měl ted od pondělka do čtvrtka každý den sluníčko a dokonce i hřálo.
Reagovat
Pe3k
Dík za info :)
Reagovat
taffer
Já o Turnaji mistrů uvažuju už delší dobu, ale jde o to, že lístky se bookujou už tak od března a jak mám vědět kdy bude hrát Maestro? To abych si koupil na 2 dny za sebou a ještě dopol. a odpol. Jak jste to řešili vy? Nákup lístků až na poslední chvíli?
Reagovat
Vojtaakk
Lístky za 68liber jsou dolu. Za 30 liber jsou nahoru a clovek odtud vidi daleko lip. Pokud chces videt vsechny, nejlepsi reseni je koupit na 4 zapasy. Byl jsem tam i loni, kdy jsem mel ty listky za 60 liber a videl jsem daleko hur.
Reagovat
Roger_Federer
neboli Djokovič, Murray,Nadal..Velka koalice..
Reagovat
gigin
Srbka, Čech,Slovák!!
Reagovat
Roger_Federer
Kluci v Bruselu by meli radost :).
Reagovat
Fandina
Koukám, že nemáte o čem psát, že pořád vytahujete ty národnosti, ale když vás to baví ... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
Já jsem v koalici akorát s a.magerovou :-)
Reagovat
gigin
No, když se tak kolem sebe podíváš, tak pouvažuj o širší koalici. O hodně široké koalici. A teď se neohlížej, kdo komu fandí ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Já raději menší skupinky s pevnou vazbou :-)
Reagovat
smazaný uživatel
A jsem typ, který si k člověku vypracovává vztah a postoj déle, proto stará láska vítězí nad vším :-)
Reagovat
gigin
No vidím, že je to s tebou vážné!! :DD
Reagovat
smazaný uživatel
Psal jsem to tady víckrát, je mi nesympatický, chováním na kurtu, celkově nepříjemný, arogantní. Samozřejmě jsem rád za to, co odvádí pro náš tenis a v DC, za to mu patří velký dík. Ale na okruhu patří k mým nejméně oblíbeným hráčům už nějaký ten pátek. To ale neznamená, že chci znevažovat jeho kvality. Ale za top 4 zaostává, to je nepopíratelný fakt.
Reagovat
smazaný uživatel
No jo, já měl koalici ještě s Chazym, prostě s dlouhodobými známostmi. Ale třeba to jednou někdo taky takhle dopracuje. Teda pokud přes tenisové prázdniny nezměním názor, o kterém jsem ti psal ve zprávách.
Reagovat
a.magerova
My si svou lásku ubráníme proti všem!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Jistě drahá :-)
Reagovat
Fandina
polach ... tomasinho se potřebuje vymezit, tak si vybral Berdycha a někdy je to hodně viditelné, ta opozice za každou cenu. Ale jinak v pohodě. Celkem dobré postřehy má ten chlapec tomasinho.
Reagovat
smazaný uživatel
7) If T. BERDYCH defeats N. DJOKOVIC in 2 sets and A. MURRAY defeats J. TSONGA in 2 sets, then A. MURRAY wins the group and T. BERDYCH qualifies 2nd.

Koukej, třeba nám to finále vyjde!
Reagovat
smazaný uživatel
No comment raději :D Zase třepeš nesmysly :-)
Reagovat
gigin
Vaše láska je jasná, neotřesitelná a už vůbec ničím neohrožená!! Myslel jsem to jinak, ale to je jedno...
Reagovat
smazaný uživatel
Ani jinak není momentálně nic přípustné :-))
Reagovat
Fandina
tomasinho ... o tobě se nesmysly pěkně píší ... nedá to ani moc práce ... úsměv
Reagovat
gigin
Jukni na diskuzi pod Barunkou. Hodně dolů ;)
Reagovat
Sonja
Přesně...taky nechápu, proč se furt vytahujou národnosti:-O...a všimni si, že je tady vytahuje pořád ten samej člověk. Např. když Dominik reaguje na mě, zpravidla je tam poznámka o Srbsku...
Reagovat
a.magerova
Vypadá to, že ušetříš nemalý peníz bo Fandina se k naší předběžné dohodě nepřipojila, a že bys chtěl okukovat mne a tomasinha navíc společně i s titem to asi nehrozí...
Reagovat
smazaný uživatel
To se nedivím, ty totoži nepíšeš nic jiného než nesmysly, ať už jde o cokoliv a kohokoliv..úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
Jó, ty voajére, myslím, že to nepůjde. Rád si udržuju soukromí. To by musela být už jó odměna.
Reagovat
tito
No tady se dějí dnes věci.....
Reagovat
Fandina
tak já se přiznám, že koalicím nefandím, takže koalice ne a co se týká dole pod Barčou tak většinou to dělám tak, že si vybírám sama a nabízím taky já, takže pokud nevzejde návrh ode mě, je předem ztracen ... takže dále hraji singla ... úsměv
Reagovat
Fandina
tomasinho ... ono tady těžko napsat něco smysluplného, když není komu ... úsměv
Reagovat
gigin
Je tak krásné tě tu vidět!! :DDD
Reagovat
gigin
:DD Tvl, já tak budu čumět, jak "zápasíš" s magerkou!! Mne zajímala sestava a.magerova+Fandina ;) Jinak je to pro mne pasé. Jo možná ještě bych koukl na ty+Fandina :DDD
Reagovat
smazaný uživatel
No nazdár :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to je asi taky passé, takové zhýralé představy, to ti nesplním :D

Já s magerkou nemusím zápasit, zápasy nejsou pro mě, já jsem romantik :-))
Reagovat
tito
Děkuji! Neboj sleduji po očku vše. :-) A neboj, Nole bez problémů. A Tomasinho - případné peníze na vojerství ani náhodou, to radši s Giginem jachtu či evropskou tisícovku, že. -DDD
No jsem zvědav na vaše chlapce. Letos je TM opravdu na konečného vítěze nepředvídatelný.
Reagovat
smazaný uživatel
Stejně ani v případě zájmu byste to nezaplatili. Maximálně by vám Djoker poslal Prize money a Nadal peníze z pokerovcýh reklam :-)
Reagovat
gigin
Stojí to tu za ho.no, poslední dobou :((( Ale to asi vidíš. Jasně, že nebudem mrhat "veselýma papírkama" za kraviny :)) Na loď s tebou počítám a těším se moc!! Co se týče Noleho, díky za podporu a důvěru. Taky věřím, že to dá. Jakože postoupí do semi. A vůbec, já jsem poslední dobou nějak málo důrazný. Prostě to celé vyhraje a hotovo!! Kdo jako jiný???!!! :DDD
Reagovat
tito
Neboj, necháme vás v soukromí- koneckonců co je nám do toho.:-) I když v případě varianty s Fandinou bych do toho snad i šel. :-)))
Reagovat
Fandina
Ale jinak samozřejmě si tady každý píše co chce, když ho to baví a má z toho radost, tak proč ne ... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
Tss, já jsem věrný :-)
Reagovat
smazaný uživatel
No jasně že Andy! Nechal Noleho vyhrát ve skupině, aby mu to pak mohl oplatit. A máme dohodu!!!
Reagovat
tito
No právě. Od té doby, co jsi královnou, začínáš přecházet ke kompromisům..:-) Jasně že Nole.
Reagovat
gigin
NE!! NIC!! Všechno ruším!! Mutademovi vyplatím penále za porušení smlouvy (v řádech milionů dinárů) a tím to končí!! AJMO NOLEEEEEE!!!
Reagovat
gigin
:))))) Nic mažu. Dobrou noc, všichni :)
Reagovat
tito
Dobrou.:-)
Reagovat
smazaný uživatel
souhlasim do posledni tecky
Reagovat
smazaný uživatel
od federera dnes slabota podanie na....david mal šance ale nevyuzil....vitaz TM podla mna djokovic
Reagovat
smazaný uživatel
Berdych, Tsonga, Delpo, Feru..Zaujimava skupina hracov..Uprimne ani neviem, kto z nich vyčnieva..Pri pohlade na vykony z tohto roka by mal najvacsie nebezpecenstvo predstavovat David, no zda sa ze opak je pravdou..Pravdepodobne naozaj zalezi len na okolnostiach a aktualnej formy..Kazdopadne ziaden z tych styroch si nemoze povedat, ze by ostatnych pravidelne porazal..A to sa Delpo svojho casu javil ako jasná No. 5..Taktiez skoda Soderlinga, dalsieho clena tejto skupiny..
Reagovat
smazaný uživatel
Delpo je aj No 5 pre mna ale skoda toho Soderlinga noo mozno sa dokaze este vratit.
a porovnavat Berdycha, Ferrera a Tsongu je tazke zalezi len na forme inak totalne vyrovnani hraci
Reagovat
Heather_Fedex
a kdo jiny teda prosim te? berdych? tsonga? nebo del potro? faktem je, ze ferrer z teto skupiny hracu podaval nejlepsi vykony letos, proto je tam, kde je. feru nema vykyvy. ale to bude samozrejme i vekem a zkusenostmi
Reagovat
smazaný uživatel
Heather, ber to skor ako zamyslenie, no offense..Len mi je divné, ze z tej stvorice je pre TOP 4 najmensou hrozbou prave David, kedze z tej miniskupiny ma zo vsetkych najviac vyhier (medzi sebou)..Tsonga uz vyhral na GS aj s Rafom a Federerom, Delpo detto..Berdych 2krat s Rogerom a Soderling taktiez s oboma..A David?..Ok, ma skalp Rafu z Australie, ale bol to skutocny Rafa?..
Reagovat
smazaný uživatel
presne to bolo v min. roku na AO kde bol Rafa mimo.
A je to zaujimave ze on este nedokazal porazit tych top na GS. a ani tak v dolezitych zapasoch
Reagovat
Heather_Fedex
david porazil rafu i na uo 2007. a letos andyho na rg
Reagovat
smazaný uživatel
Máš pravdu. Na tie som pozabudol..Tak sorry potom :)
Reagovat
Heather_Fedex
kdyz se to zosumarizuje, tak hraci c.5 6 7 ci 8 maji s hracmi top 4 na grandslamech priblizne stejnou bilanci, t.j. 2-3 vyhry. david ale vycniva tim, ze nema tolik vykyvu, jako hraci pod nim.
Reagovat
smazaný uživatel
DAvid je z nich nejlepší hráč, nejkonzistentnějí, ale bez pořádného úderu. To pak těžko poráží top hráče, krom Murrayho na antuce. Z té další trojky bych dal Berdycha s Del Potrem tak nastejno, možná Berdycha výš a pak až Tsongu.
Reagovat
smazaný uživatel
Ozaj sa to ťažko hodnotí. Navyše sa do môjho názoru nejako podvedome zapája Rafa, takže to hodnotím aj na základe hrozby pre neho samotného. Najviac by som sa teda bál Delpa, potom Berdycha, Tsongu a až nakoniec Davida. Ale v tej ich miniskupine, ak by hrali medzi sebou nejakú "ligu", tak Ferrera tipujem na najviac bodov :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak z pohledu Rafy každopádně, to souhlasím. Ono celkově David nemá proti té první čtyřce extra žádnou zbraň a nebezpečnější jsou ostatní. On je ale neuvěřitelěn vyrovnaný, nevyhází se nebo tak, trpělivý, bojovník. Já se třeba z pohledu Murrayho nejvíc bojím Berdycha, Tsongy a Del Potra moc ne, na ty to umí. S Davidem prohrává jenom na antuce skoro.
Reagovat
smazaný uživatel
Jou, jou..Zápasy Murrayho s Delpom sú všetky rovnaké. Andy ho proste prechytračí. Tiež si myslím, že tento match je tutovka :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Delpo vstup do zápasu jako bič! 5:0 :-))
Reagovat
smazaný uživatel
ked vyhra del potro nad tipsom aj nad fedexom 2:0 na sety tak postupuje ak vyhra aj ferrer nad tipsom abo jak to je dpc
Reagovat
smazaný uživatel
Když vyhraje Delpo oba zápasy 2:0, tak postupuje...
Reagovat
smazaný uživatel
tak to sa budem modlit:)
Reagovat
smazaný uživatel
Del Potrovi stačí i dvě výhry 2:1
Reagovat
smazaný uživatel
ale ked Ferrer da Tipsa 2:0 tak to DELPOTROVI stacit nebude
Reagovat
smazaný uživatel
ale samozřejmě, že by Potrovi stačilo vyhrát 2:1 nad Tipsarevičem i 2:1 nad Federerem. Třeba lépe počítat.
Reagovat
smazaný uživatel
tak moj link je lepší:)))
Reagovat
a.magerova
Jo ale taky pozadu... :-/
Reagovat
smazaný uživatel
toto ma nezaujima hlavne ze ide!!!
Reagovat
a.magerova
No já už TO mám 30:0 a Ty teprve 15:0 - no to mě vůbec nerajcuje :-/
Reagovat
smazaný uživatel
nevadííííííííí
Hlavne ze Rafa je King!!!
Reagovat
SwissMaestro
Nekoukal sem na link od a. magerove, ale link od Cica je zamarasenej reklamama jak nikdy :D
Reagovat
smazaný uživatel
sak to staci x-knut a zväčšit a uz potom pohoda
Reagovat
smazaný uživatel
Tipso sa hned na uvod strapnil
Reagovat
SwissMaestro
Kde tento zapas najdu? Na NS davaji fotbal misto TM :(
Reagovat
a.magerova
http://www.frombar.tv/v-4/6/146/v-474657.html
Reagovat
smazaný uživatel
http://lsh.lshunter.tv/streams/1/lshatp1.html
Reagovat
SwissMaestro
Díky lidi!
Reagovat
smazaný uživatel
nemaš začo
Reagovat
Sonja
moji dva oblíbenci pohromadě:-))))))

http://sphotos-f.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/68390_549860575030463_1677469352_n.jpg
Reagovat
Sonja
http://sphotos-g.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/481765_549860598363794_1651943345_n.jpg
Reagovat
rubens
Janko pude dneska s muzikou...
:-))
Reagovat
smazaný uživatel
Tak dokonce nám ve vzduchu pomalu poletuje kanárek.
Reagovat
Pe3k
Roger Federer Vs David Ferrer HIGHLIGHTS ATP World Tour Finals 2012 [HD]

http://www.youtube.com/watch?v=3tFjlx6CFKQ&feature=g-all-u
Reagovat
Fandina
Roger s přehledem. Gratulace. Trochu jsem koukla a David by opravdu rád vyhrál, i si popovídal na lavičce, nebo když mu něco nevycházelo, ale pořád nic. Roger super. Držím palce a přeji moc finále a výhru.
Reagovat
smazaný uživatel
Ja som fakt asi pozeral iny zapas ked toto bolo s prehladom tak ja neviem potom uz
Reagovat
Matti
S přehledem to bylo jen proto, že na druhé straně byl Ferrer. Jinak výkon od obou hráčů, byl hodně špatný.
Reagovat
Fandina
Cico7, Matti ... jak jste to viděli vy je vaše věc. Podle mě Roger s přehledem a gratulace.
Reagovat
smazaný uživatel
Paráda, podle plánů. Djokovič-Berdych už od 3 a Andy s Tsongou večer, takže bude Andy vědět co a jak a co mu stačí.
Reagovat
Heather_Fedex
vazne si myslis, ze se andy proti joovi bude snazit podle toho, jak dopadne novak s tomasem?
Reagovat
smazaný uživatel
Jasněže ne, bude chtít vyhrát. Ale může být klidnější.
Reagovat
gigin
Určitě je to výhoda. Asi jediná vada je, že v případě vítězství Djokárny 2-0, zacítí JWT šanci a bude kousat :))
Reagovat
smazaný uživatel
myslim si ze ked nedal Tomasa tak Tsonga uz kusat nebude
Reagovat
gigin
To je úplně jedno, jak hrál s Tomášem. V tomto případě. Myslím to tak, že když Novak vyhraje 2-0, tak bude mít Tsonga šanci na postup, tím pádem motivaci.
Reagovat
smazaný uživatel
Ja ta chapem ale Tsonga mal motivaciu aj vcera ale vyzera o dost horsie jak minuly rok.
Min rok na TM bol Tsonga v excelentnej forme.
Reagovat
smazaný uživatel
Andy s ním má 6:1, posledních 5 zápasů 5:0, nebojím se.
Reagovat
gigin
Tvl, že jsem tu hubu vůbec otvíral.....
Reagovat
smazaný uživatel
V pohodě, Tsonga bude chtít hrát, on takový je, ho nerozhodí nic. Andy může být v pohodě, teoreticky by mu v případě výhry noleho stačil 1 set. Škoda, že stihnu asi jenom konec Novaka.
Reagovat
gigin
Jj :)) Já už su fakt tak doblblý, pesimistický... :( Tady je každému všechno jasné, a tvl mi není jasné teda nic :DDD
Reagovat
a.magerova
Jasné je, že Roger je v semi, doufám, že máte radost z toho, že já mám radost... :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Já každopádně, ještě zítra Andy :-)
Reagovat
Roger_Federer
Začina to byt trochu fanaticke, Murray ma vynikajici pul rok, ale neni to Federer ani Nadal, Tsonga ma rozhodne šance slušné, pokud to zvladne hlavou a bude mit šanci..
Reagovat
smazaný uživatel
Tsonga je momentálně jalový, ten jeho bekhend je hráče top 10 komedie s prominutím. A když v něčem Murray vyniká, tak v taktice a v tom přehrát soupeře přes jeho slabiny. Tsongovi nefunguje ani servis, povrch je celkem pomalý, vyhazuje forhend. Není vůbec ve formě, an tom není nci fanatické. Navíc prostě vzájemná bilance je jednoznačná.
Reagovat
Alois_Mlok
Federer si na ostatních Španělích evidentně kompenzuje svůj mindrák z Nadala. Jeho bilance hovoří za vše: Ferrer 14:0, Almagro 5:0, F. Lopez 9:0, Verdasco 5:0, Garcia-Lopez 3:0, Granollers 1:0...
Reagovat
Alois_Mlok
No jo, ale ti spolu všechny zápasy odehráli, když Federerovi ještě nebylo ani dvacet.
Reagovat
Alois_Mlok
Zase si ho povodil...
Reagovat
smazaný uživatel
Neplteš si ho s Mayottem?
Reagovat
smazaný uživatel
Nepleteš :)
S Timem Mayottem to měl dokonce 17:0.
Reagovat
Heather_Fedex
no chudak davidek.....kdy jindy mel takovou sanci porazit rogera, jako dnes?
nicmene, gratulace k postupu do semifinale. co me nejvic mrzi, ze mu absolutne nepise 1. servis. pritom v hale by mu mel padat 1 radost. ostava jen doufat v zlepseni
Reagovat
l00bor
Bude to semifinálové finále s Murrayem,už se těším.Rodger dnes v poho.Chudák Davídek už z něj musí být otrávenej.
Reagovat
smazaný uživatel
Roger dneska nehrál uplně dobře, ale ferrer mu prostě nemá čim ublížit. Měl hodně šancí, využil jenom jednu a to nestačilo.
V tiebreaku byl Roger bezchybnej a zbytečnej třetí set naštěstí nepřipustil
Reagovat
a.magerova
No nervy jsem měla od začátku do konce. Gratulace Rogerovi a Davidovi štěstí do dalšího zápasu, i když tam bude Janíček, tak to bude zase Sofiina volba... :-/
Reagovat
smazaný uživatel
ani na vterinu jsem nepochyboval o tom, ze by ztratil set, snad jen ten vyhozenej backhand za stavu 6:5 a 30:0, jsem si rek ze to bude tiebreak...
Reagovat
Chrenda
a byl...
Reagovat
smazaný uživatel
dalo se to cekat:)
Reagovat
smazaný uživatel
No, už jsem se začala pomalu připravovala na třetí set, ale nakonec to zvládl.Gratulace k přímému postupu. Davida mi bylo trochu líto,ale vítěz mohl být jen jeden.A to byl už po 14 Federer.
Reagovat
Pe3k
Roger Federer vs David Ferrer - ATP Masters Cup London 2012. Highlights (bojan svitac)

http://www.youtube.com/watch?v=whYw855F8VU&feature=g-all-u
Reagovat
Pe3k
Porazit stálou světovou 5 14 x v řadě je neuvěřitelný počin hodný jen a pouze Rogera Federera...Davídek se snažil, ale nevyšlo to, snad příště. Gratulace k postupu do semifinále.
Reagovat
smazaný uživatel
Porazit 5 hraca 14krat..Wow, to musi byt pocit :)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist