Federer vstoupil do nové sezony prohrou. Nadal vyhrál

1. 1. 2010, 14:41
Aktuality 157
Roger Federer zahájil novou sezonu porážkou. Tu na exhibici v Abú Dhabí světové jedničce naservíroval jako Novoroční menu Švéd Robin Söderling, který si tak v sobotu zahraje ve finále proti Rafaelu Nadalovi.
Roger Federer

Ani druhý ročník hvězdně obsazené exhibice v Abú Dhabí se Rogeru Federerovi nepovedl. Loni nestačil na Murrayho, dnes ztratil dobře rozehraný zápas s Robinem Söderlingem, kterému podlehl 7-6 6-7 2-6.

Osmadvacetiletý Švýcar byl jako světová jednička nasazen přímo do semifinále, a tak ho dnes čekal první duel nové sezony. V prvním setu si oba tenisté bez problémů drželi své servisy a o zisku sady rozhodl Federer až tie-breaku.

Druhé dějství začal lépe patnáctinásobný grandslamový šampion, když ve třetí hře proměnil první brejkbol zápasu. Jenže Söderling, který včera porazil Švýcara Wawrinku dvakrát 7-6, zbraně nesložil a do utkání se rychle vrátil. Set znovu dospěl až do zkrácené hry a nejlepší švédský tenista současnosti vyrovnal.

V dalším průběhu střetnutí byl už po vítězství hladovější Söderling. Hrál přesněji, agresivněji a zbytečně nechyboval. Naopak Federer se mnohdy snažil o exhibiční údery, které však končily mimo kurt nebo v síti a bylo po zápase. "Dobře jsem se bavil," uvedl i přes porážku osmadvacetiletý Švýcar.

První výhra Söderlinga nad Federerem
Söderling zdolal Federera poprvé. Předtím o to dvanáctkrát marně usiloval a těšit ho může i fakt, že se mu podařila odveta za loňské grandslamy. Ve finále French Open, osmifinále Wimbledonu i čtvrtfinále US Open prohrál právě s Federerem.

"Pořád jsem říkal, že čím více s ní hraju, tím mám větší šanci ho porazit. A dnes se to povedlo," radoval se Söderling. "Je to příjemné, ale sezona bude dlouhá. Doufám, že se s Rogerem ještě několikrát utkám."

Světovou desítku Söderlinga tak v sobotu čeká finále proti Nadalovi, se kterým poslední dva vzájemné souboje vyhrál. Španělovi uštědřil první porážku na French Open a na Turnaji mistrů si pomohl k postupu do semifinále.

"Vzrostlo mi sebevědomí a už vím, že dokážu porážet všechny elitní soupeře. A že mezi ně patřím," prohlásil rodák ze švédského Tibra.

Rafael Nadal si v metropoli Spojených arabských emirátů zopakuje loňský finálový zápas. Tehdy nestačil na Brita Murraye.

Třiadvacetiletý rodák z Mallorky se dnes střetl s krajanem Davidem Ferrerem, jenž včera vyřadil posledního vítěze Turnaje mistrů Davyděnka. Dnes už ale náhradník za zraněného Tsongu nepřekvapil.

V první sadě Ferrer nevyužil dva setboly a nakonec v tie-breaku padl. Druhé dějství měl od úvodu pod kontrolou přesnější Nadal, který tak narozdíl od Federera vkročil do nové sezony vítězně.

Poražení semifinalisté, Federer a Ferrer, si v sobotu od 12:00 hodin zahrají o 3. místo.

- EXHIBICE ABÚ DHABÍ (Spojené arabské emiráty, tv. povrch) -
páteční výsledky (01. 01. 2010)

Semifinále:
Söderling (Švéd.) - Federer (Švýc.) 6-7 7-6 6-2
Nadal (Šp.) - Ferrer (Šp.) 7-6 6-3

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

157
Přidat komentář
smazaný uživatel
:-))) ďakujem ti,lebo nebyt´ teba,tak mi tá hovadina úplne unikla a až jak si to spomenula,tak som to objavil:-) Rafa nemilosrdne nastavuje zrcadlo :-) chlapci asi pozerali "Vesničko má středisková" :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Ta hovadina se jmenuje psychologie ;), a na podobném principu (zrcadla;)), funguje např. určitá nenávist některých děvčat a žen, řekněme spíš plnějších postav a nepravidelných obličejů, vůči Top modelkám a jiným krasavicím. Vlastně mnoho věcí v naší společnosti takto funguje, dokonce si k tomu dnešní společností vybízeni. To je doložený fakt, nikoliv fikce, ať se ti to líbí nebo ne...
Reagovat
smazaný uživatel
Tady jsou odkazy na nové kolekce nike,adidas na AO 2010 :

http://i40.tinypic.com/34xiyz8.jpg

http://tt.tennis-warehouse.com/showthread.php?t=302681
Reagovat
smazaný uživatel
Miluju tenis, dívám se na něj už hodně dlouho. Nejsem členkou žádného fanstábora, jen mi některé hlášky připadají poněkud směšné. Ale, že mě nazveš veselou sviní jen proto, že jsem si dovolila citovat Tvou hlášku, to jsem věru nečekala. Přeji Ti hezký den.
Reagovat
smazaný uživatel
co miluješ, co si nečekala nebo čeho nejseš členkou mě vůbec nezajímá. Citovat můžeš co chceš, ale když cituješ, tak je minimálně slušné napsat, kde jsem to vzal a nevytrhávat to z konceptu, opakuji, že v opačném případě je to sviňárna. Do tvého dne, zda bude hezký či nikoliv je mi kulové ;), už jsem s tebou ztratil energie dost, tak mě pokud možno zbytečně neotravuj., děkuji.
Reagovat
smazaný uživatel
koukas na ten zapas,trocha me to sa seka,ale asp.neco,zatim to nevypada tak zle ne?
Reagovat
smazaný uživatel
Koukám na to a neseká, zkus si kliknout na ten třetí odkaz, myslim, že na ten první klikne každej ;).
Zatím spokojenost, mám radost z lepšío pohybu a znovunalezeného rytmu hry.
Reagovat
smazaný uživatel
Já myslela, že když je to koncept, že můžu poradit :)
A už mi neodpovídej, neztrácej energii.
Reagovat
smazaný uživatel
dlouha radost z breaku neni,neva...mala radost taky radost
Reagovat
smazaný uživatel
jo. zkoušela si ten třetí?
Reagovat
smazaný uživatel
jojo,lepsi diky..jen ta radost pokazena,ale aji tak-cekali jsme to horsi ne?aj drobecky potesi
Reagovat
smazaný uživatel
Určitě ;), zavání to nadějí v přístí zápasy :)
Reagovat
smazaný uživatel
Ale měl by to dohrát v tom druhým setu, protože se mi zdá, že mu trošku začíná docházet fyzička, proto ty nepřesnosti v posledních míčích.
Reagovat
smazaný uživatel
taky se mi zda,dorazit to ted!ono mas pristi tyden DOHA,zase at si toho nenapere...ty kolena,to je i muj problem a koukej kde jsem...no mel by jezdit jen na nejnutnejsi akce,tato exhibice byt nemusela-mel jen 3tydny na trenink!loni v DOHA vypadl ve ctvrtfinale s MONFILSEM VID?NO TO AO-NEDA OLI!TO BUDE ZTRATA...BOHUZEL
Reagovat
smazaný uživatel
AO taky nečekám. Já budu rád, když bude předvádět svoji hru a když ho nebude nic bolet, pak se výsledky dostaví, nemám strach. Hele viděla si ten chat vedle videa? Tam jeden maník píe celý zápas "Sampras + Federer = Nadal " . To je hláška dne :DDD
Reagovat
smazaný uživatel
videla...jsem rada za vyhru!nakopne ho to...az uvidis pavouka na DOHA rekni...jen ne DAVYDENKO...
Reagovat
smazaný uživatel
nejlepší řešení by bylo, kdyby si elegoš fanatici založili nějakej svůj fan club a tam by si všichni spokojeně 24h denně vychvalovali, opěvovali, démonizovali, vynášeli do nebes a onanovali nad svým miláčkem egoistou McEnroem a tady by byl svatej pokoj .))
Reagovat
smazaný uživatel
to bylo slabsi...
Reagovat
smazaný uživatel
a ty bys tam mohl dělat moderátora :DDDD
Reagovat
smazaný uživatel
moderátora :DDD
Reagovat
smazaný uživatel
ale copak, kloucek se snazi bejt vtipnej a nejak mu to nejde...
Reagovat
smazaný uživatel
Jenom svině dokáže vytrhnout větu z konceptu, a s jiným významem ji zesměšňovat. Nebo ti hlavička nebere dohromady víc řádek textu a mělo by se ti odpovídat pokud možno jednou větou. Ty si jí vytrhla z rozhovoru mezi mnou a Secaa na téma Nadalovo svalstvo a nenávistné reakce na něj, jako na osobu. Zde je původní text:

" Secaa: Těm lidem nevadilo ani tak to že harje bez rukávů jako to jaké měl/má bicepsy.Závist se tomu říká ...."

" Olf :Pravda.
On bude mít s určitými lidmi problémy vždy, protože jim nastavuje zrcadlo. Zatím co Roger je talent od pánaboha a v obleku ani člověk nepozná, že je sportovec, tak na Rafovi je vidět, že je dříč, má obrovskou vůli a určitou "mirekdušínovskou" povahu. Co bychom si povídali, u většiny z nás jsou toto nejméně zastoupené vlastnosti a při pohledu na něj, jako by nám něco říkalo, podívej se, co všechno nejsi! A mnohé to nadzvedne a vlastně ani neví, kde se v nich ta nenávist vzala."

Dodávám u NĚKTERÝCH lidí...
Reagovat
smazaný uživatel
LOL a dalsi nadavky od fanatiku rafaroger :D
Reagovat
smazaný uživatel
To je reakce na její sviňárnu, proti vám jsem ještě zlatej ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Děkuji za přivítání. Jsem ráda, že na mě reaguje osobní Rafův přítel, který ví, že má "mirekdušínovskou" povahu. Je mi líto, že jsem tě vyprovokovala k takové reakci a vytrhla Tě od zápasu Rafy. Ale i zasazení věty do kontextu si musím trvat na svém. Prostě se směju. :)
Reagovat
smazaný uživatel
LOL ty jsi deb*lek :) "proti vam" :D jsem stastny, ze nefandim ani jednomu z dvojice nadal federer :D je to totiz diagnoza na obe strany :). Mnoho zdaru do dalsich boju :D
Reagovat
smazaný uživatel
.. ale i při zasazení .....
nevěděla jsem, že mám v ruce muletu:)))
Reagovat
smazaný uživatel
Díky za upozornění ohledně smíchu, takže si veselá svině :))), budu si pamatovat ;).
Reagovat
smazaný uživatel
No vidíš, jak ti to nádávání pěkně jde ;)
" LOL ty jsi deb*lek :)"
ani k tomu nepotřebuješ fandil R nebo R ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak nadavky jsou mistni folklor na ktery jsi preci zvykly :)
Ale ta vase paranoia mi jeste nejde, nevidim vsude zle eleganovce pripadne rafovce :D
Reagovat
majjkaa
Uz by ste mohli dat Rogerovi pokoj, nezda sa vam? vy kym na nho nenakydate s kazdej moznej strany tak sa asi neukludnite ja to ozaj nechapem :) ci vyhraje ci prehraje vam je to uuuplne ale uplne jedno stale dookola tu trepete tie svoje dristy!! Zacnite sa venovat Rafovi uz zacal boj so Soderlingom. :) Čus.
Reagovat
smazaný uživatel
Elegos vyhraje - super, Rogirek ukazal, ze je nejlepsi z nejlepsich a nic jinyho nez vitezstvi nebere! Vitezstvi je nejlepsi start do sezony! Supeeer, Rogirek odstartoval sezonu famozne, vitezstvi mu doda sebevedomi do dalsich turnaju - je nejlepsi!!!

Elegos prohraje - tahle prohra vubec nic neznamena, Rogirek to vubec nebral vazne, jeste ze vyhraje AO! Treti misto neni spatne a beru ho jako bronz u more! Je to exhibice, nic to neznamena, Rogirek hral v klidu, jen na 50% a vubec ani nechtel vyhrat!

co je to vlastne za lidi, ti elegomaniaci??? ODPAD SPOLECNOSTI :DDDD
Reagovat
smazaný uživatel
Tak, tak Barney, škoda je řešit, řekl bych, že to už nemoc zralá na vyhledání doktora :D.
Reagovat
smazaný uživatel
A co jseš za člověka ty, ty pako vylíza.ný?!
Myslím, že je tady dost lidí kteří fandí Rogerovi a také dokážou napsat kritiku na něj, když prohraje. Ale to ty a tví "příznivci" nevidí, teda hlavně ty! Ty jseš tak zaslepenej až to bolí. Já jsem moc nepíšu ale často to tu čtu a na Nadala tu nebylo nikdy takových urážek co ty stačíš vyplodit na jedné stránce na Rogera. Být tebou jdu se léčit, nebo dopadneš špatně :-DDD Jde to s tebou s kopce
Reagovat
smazaný uživatel
... z kopce ....
Reagovat
smazaný uživatel
Milá Holy, na léčení jsou tady jedině ti fanoušci Federera. Podívej se na to, ani jeden z nich není pořádně schopný spravedlivě zkritizovat svého miláčka. A že tu nebyly nadávky na Rafu? Jak dlouho tady chodíš? Barney to dělá jenom proto, aby oplatil všem tě elegánovcům nadávky na Rafu po lonském AO. A na závěr, nefandím Rafovi, aby sis nemyslela.
Reagovat
smazaný uživatel
to ma pravdu tomasinho,tos ty nadavky asi necetla,tolik spiny na NADALA JSEM NEVIDELA CO TADY BYLO,osobni urazky atd...to jsou kluci jeste slusni..tech pak vylizanych tady par je stale,vis co otevri diskuzi a jukni co tam pisou kdyz hraje RAFA,az je mi tech lidi lito
Reagovat
smazaný uživatel
S Barneym to nemá cenu. Ale jsou tady i lepší hlášky. Podle mě naprosto vede tato: "..při pohledu na něj (myšleno na Nadala) jako by nám něco říkalo, podívej se, co všechno nejsi." Dlouho jsem se tak nenasmála.
Reagovat
smazaný uživatel
Na leceni by melo jit 95% lidi odsud :D je tu z toho RafaRogerStoka..
Reagovat
smazaný uživatel
Roger prohraje - ja to rikal, nema na to, je to trapak, opet se zesmesnil pred celym svetem .....

Roger vyhraje - mel jenom stesti, souper se slozil, mel lehci los, souper hral delsi zapasy, souper hral jeste vetsi hov.no nez on, mel prohrat, ale souper neunes tihu okamziku, kdyby nemel servis....

co ty ses vlastne za cloveka?
Reagovat
smazaný uživatel
Ale jo, já jsem napsala že tu nebylo takových nadávek na Nadala jako on dokáže vyplodit na jedné stránce. Vím, že tady nadávají někteří na Nadala ale stejně tak i na Federera. A to jak si napsal, že Barney to dělá jen proto aby to oplatil ostatním ...:-D To mi přijde dost trapný, ubohý. Já si o něm myslím svý, tohle by normánlí dospělý člověk nedělal. Barney je buď nějaký puberťáček a nebo je už dospělý muž ale v hlavince to nemá v pořádku. A dost mě mrzí, že někteří normální lidi zde ať jsou příznivci kohokoliv se k němu přidávají!
Reagovat
smazaný uživatel
Tak teď si to vystihl :-D
Reagovat
smazaný uživatel
Tady na této diskuzi to spíš vypadá jako kdyby Roger s Rafou se nenáviděli, kydali na sebe nadávali si.Přitom jsou to velmi dobří přátelé, ténují spolu na turnajích atd. Zdejší diskuze jsou jenom o tom kdo z fanoušků( fanatiků) urazí buď Rafu nebo Rogera, aby to druhé nas.ralo, a potom ti lepší fanoušcí se zastávají jednoho nebo druhého. Ale to není žádné překvapení, tyto diskuze se ve stejném duchu vedou aji v jiných zemích. Stačí si číst diskuze u online vysílání jak hraje RN nebo RF. Takže to není jen zdejší problém ale celosvětový.
Reagovat
smazaný uživatel
doufám, že ti nevadí že mě nedokážeš urazit :D Já jen, abys nemarnil čas zbytečně, ty nulo, která ani neví jakým způsobem se počítá žebříček ATP :DDDD
Reagovat
majjkaa
JA Barneyho uz videla a preto sa uz len smejem a smejem ked tu vidim jeho meno a nie to este aj prispevok, na nete je dost popularny staci len phladat a ziskate uzasny nadhlad, budete z neho nakoniec mat srandu roka! :)) kedysi na zaciatku som ho brala vazne cudovala som sa co to za strasneho cloveka, preco ma uraza ked ja mu nic nerobim no teraz mi uz netreba ziadne vysvetlenie :))
Reagovat
smazaný uživatel
nadavaj na FEDA,ale ne tak osobne a hnusne,necetla jsem nic o tarzanech,vylizancich atd..ty komenty min.rok 180 komentaru kdyz byl clanek o ROGEROVI,ja ho do te doby jako tako mela rada,ani ted proti nemu tolik nemam,ale jak ho tady opevovali to se nedalo!pritom priznejme si-choval se desne na kurtu..doted mam v pameti,kdyz bylo FO,zapasy FEDERERA DALY VSECHNY A BYL CO?C.2!RAFA BYL 1 A NIC!AT byl 1 ci 2 stale ho TV OPOMIJELA,AZ NA TO UPOZORNIL NEKDO NA EUROSPORTU...a stejne to funguje zde...myslela jsem,ze je to portal ROGERA!NA 2 STRANU SE JEN PLIVALO,tak se nediv
Reagovat
smazaný uživatel
ano, souhlasím, to je pravda, ale je potřeba si odpovědět na otázku, kdo začal???? Kdo začal démonizovat jednoho hráče a druhého nenávidět jen kvůli tomu, že ho porážel a sesadil z trůnu???
Reagovat
smazaný uživatel
ty to rikas jako kdyby se ti nekdy podarilo urait ty me:) a dojima me, ze clovek kterej o tenisu nic nevi mi bude vypravet o tom, ze nevim jak se pocita zebricek
Reagovat
smazaný uživatel
Myslím že ani Roger ani Rafa by nepochopil o čem se tady pořád dokola a dokola vedou diskuze. Nevím proč někdo nadává na Rafu a na Rogera, jenom kvůli tomu že někdo urazil toho kterému fandíme my. Musí se na to člověk prostě povznést, i když je to těžké.
Reagovat
smazaný uživatel
hh loni tady vypisovals, že nevíš jak se žebříček počítá, to nemůžeš popřít a tak seš u toho za idiota, ty "experte" :DDDDDDD
Reagovat
smazaný uživatel
co to meles, kdy jsem rikal ze nevim jak se pocita zebricek?
Reagovat
smazaný uživatel
Já bych tohle vůbec neřešila, chodím sem asi tak dva roky možná víc. Diskuze čtu tak vím co se tu píše. Nejdříve tu prudil Mario a teď zase Barney. Nevím jestli to není jedna a ta samá osoba ale oba dva fandí Nadalovi. Nevim nebudu nikoho srovnávat ale myslim, že nadávek na jednoho nebo na druhýho je tu na stejno. A na Rogera tu bylo taky dost neslušných, urážejících nadávek. To se asi dá čekat, na takové diskuzi, že se budou fanoušci přít ale prostě Barney neni normální, je to ubožáček a to my nikdo nevymluví.
Reagovat
smazaný uživatel
Holy....Maria si pamatuji a pokud tě on prudil tak potěš s tebou, protože si nevzpomínám, že by byl jakkoli vulgární, ale fandil Rafovi, takže to bude asi tím... že?
Reagovat
smazaný uživatel
Jenom svině dokáže vytrhnout větu z konceptu, a s jiným významem ji zesměšňovat. Nebo ti hlavička nebere dohromady víc řádek textu a mělo by se ti odpovídat pokud možno jednou větou. Ty si jí vytrhla z rozhovoru mezi mnou a Secaa na téma Nadalovo svalstvo a nenávistné reakce na něj, jako na osobu. Zde je původní text:

" Secaa: Těm lidem nevadilo ani tak to že harje bez rukávů jako to jaké měl/má bicepsy.Závist se tomu říká ...."

" Olf :Pravda.
On bude mít s určitými lidmi problémy vždy, protože jim nastavuje zrcadlo. Zatím co Roger je talent od pánaboha a v obleku ani člověk nepozná, že je sportovec, tak na Rafovi je vidět, že je dříč, má obrovskou vůli a určitou "mirekdušínovskou" povahu. Co bychom si povídali, u většiny z nás jsou toto nejméně zastoupené vlastnosti a při pohledu na něj, jako by nám něco říkalo, podívej se, co všechno nejsi! A mnohé to nadzvedne a vlastně ani neví, kde se v nich ta nenávist vzala."

Dodávám u NĚKTERÝCH lidí...
Reagovat
smazaný uživatel
Skoda, admin by mohl "fandum" Nadala a Federera tady udelat nejaky spesl chlivek a tam by se mohli vyradit, jinam pod zpravy bych je nepoustel :) nadavat si do svini atd..tam by se vydovadeli.
Reagovat
smazaný uživatel
myslim,ze malinko je to tak,ze nas je tady min a vylizame az to neni k vydrzeni,nevim,ale nevidela jsem tady bezmezne opevovani RAFY nikdy,kdyz hral blbe-uzna se to..kdyz hazi flaskama ROGER-napise se,ale to bylo jen tak...podobne jak v te TV..proc tam ma RF stale takovou protekci?ted reknete je to KRAL ATD...SVETOVA 1 by mela mit prednost,on ji mel i kdyz svet.1 nebyl...
Reagovat
smazaný uživatel
Jak potěž se mnou? Mě je jedno kdo komu fandí. Mario se oháněl dost proti Rogerovi a ne slušně. Pokud si ho pamatuješ tak víš.
Reagovat
smazaný uživatel
fanousci ROGERA videli jste ty prcky FEDYKA?jsou na atpworldtour.com.jsou tam s MIRUS,kazda je jina ta holcina
Reagovat
majjkaa
jasne jasne ze sme videli :) podarene su :) ale dik! su aj rozdielne ale dost sa aj podobaju :)
Reagovat
a.magerova
Bronz mi nevadí, ani jako umístění ani na těle u moooře :-))
Reagovat
smazaný uživatel
jj začínej si na tohle umístění zvykat, nebude trvat dlouho a tento tvůj blábol bude pod článkem "aktuální žebříček ATP" :DDDDDDD
Reagovat
smazaný uživatel
Reynard píšeš největší kravinu co může být že vyhrát chce každý při exhibice.Při exhibice jde především o zábavu a to dělal i Federere pokad si ho sledoval a tím že to bral i jako exhibici tak to a ji prohrál ten duel bo Soderling to bral vážněji . A při exhibici málo kdo pojede na plno nebude riskovat zranění na začátku sezony jen kvůli exhibici a Soderling měl jen motivaci Federera porazit bo ho nikdy neporazil tak to nebral jako exhibici.Tak tvrdit že každý chce vyhrát je silný slovo tam jde především o pobavení jak sebe tak publika od toho exhibice jsou.
Reagovat
smazaný uživatel
:DDDDDDDDDDDDDD JOKE dnešního dne :D
Reagovat
smazaný uživatel
Tak nějak souhlasím. Roger si to užíval, koukala jsem teď na zápas Rogera s Ferrerem. Roger byl uplně v pohodě, hrál skvěle ale bylo vidno, že nehraje na 100%.

Barneyy: Ty jseš takový magůrek, že větší snad ani neexistuje. Radovat se z prohry na exhibici :-DD Koukám, že ti stačí fakt málo :-D
Reagovat
smazaný uživatel
Je to sice exhibice,ale vyhrát chce každý, každý kdo hraje tenis nebo dělá jiný sport, tak to zná. I když jde o hov.., tak vždy se snažíte soupeře porazit. David hrál výborně první set a mohl ho klidně vyhrát. Pak už ale rozjetému Rafovi nestačil. Rafa hrál ale dobře a výborně servíroval. Já jsem spokojen s výkonem obou. Byl to kvalitní zápas. Hlavně to David musí předvést na AO.
Reagovat
smazaný uživatel
mám rád. Možná trochu doplatil na to, že ho má Rafa (díky tomu., že spolu při DC a asi i před tím často trénují)daleko víc přečteného než ostatní hráče. Mimichodem změnil David jenom barvu rakety nebo i parametry? Před tím měl bílou..
Reagovat
smazaný uživatel
Změnil raketu. Vloni měl Prince Vendetta. Letos má myslím Ozone Pro Tour Team, stejně jako Davyděnko.
Reagovat
smazaný uživatel
Tohle je jen exhibice, nejni proc se honit:), do AO jeste casu dost...
Reagovat
smazaný uživatel
Však jasně, hlavně, že se má te na co vymluvit.
Reagovat
a.magerova
Jeeežiš, co tu furt řešíme... prohrá v semifinále, co by jiní za to dali :-))
Reagovat
smazaný uživatel
nekdo se vymlouva na exhibici a nekdo na unavu, kolena, brisko, rozvod rodicu... :)
Reagovat
smazaný uživatel
no jasně, první zápas - první prohra, co by zato jiní dali :DDDDDD
Reagovat
smazaný uživatel
víš co by mě doopravdy zajímalo? Jestli ty jseš takovej idiot, nebo si za něj jenom snažíš hrát? Já to vidím spíš na tu první možnost...
Reagovat
smazaný uživatel
:D tak tak prohrat semifinale nejni ostuda, ale jsou taci, kteri to nechapou:)
Reagovat
smazaný uživatel
oplacim jen stejnou minci nic vic nic min...
Reagovat
D.A.N
Soob: na magora jménem barney vůbec nereaguj je to blb, který raketu v životě nedržel v ruce a jenom plká jeden nesmysl za druhým.
Reagovat
smazaný uživatel
ááá další fanatik druhý den po porážce našel odvahu přilézt na tento web, aby tady mohl ventilovat svoji "radost" z elegána nějakým tím rádoby moudrem :DDDD
Reagovat
smazaný uživatel
tys slysel nekdy vymlouvat se RAFU osobne na brisko,rozvod atd.co vim kazdou porazku bere v klidu a nevymlouva se na nic-rekne nehral jsem dobre!asi moc rozhovoru neposlouchas vid?uved priklad kdy to rekl...
Reagovat
smazaný uživatel
po prohre na RG samozrejme kolena, ale pul roku na to nekde rek, ze to pro nej byla tezka doba ze mel zdravotni problemy a ze se mu rozvadeli rodice proto nebyl v pohode ani psychicky, proste se proti nemu vsechno spiklo, kdyz si dal dohromady kolena (mozna), tak si natrhnul brisni svaly a zase nemoh podavat nejlepsi vykony, ale tenis hral, protoze si to lidi zaplatili:DDD
Reagovat
smazaný uživatel
Soobe, pláčeš na špatném hrobě. Já nejsem ani příznivcem Rafy ani Rogera, ale je až komické, jak si fanoušci Federera dokážou vždycky najít výmluvu a něco za co ho pochválit. Jako, že je to jen eshbice, třetí místo fajn(jasně, třetí ze 6 je úspěch :D).
Reagovat
smazaný uživatel
Já být tebou, tak to tak neprožívám. Jinak spousta z vás asi neví co je to exhibice......
Reagovat
smazaný uživatel
Ja vubec neplacu, exhibice je exhibice, od nikoho se neda cekat, ze tam bude hrat na 101% a od Fedexe uz vubec ne, to jen vy z toho delate senzaci a prikladate tomu vahu, kterou to nema:)
Reagovat
smazaný uživatel
Ale prd, Exhibice v tomhle smyslu je prostě něco jako normální turnaj, hraje se o prachy, takež to je rozdíl napříkald proti exhibici Samprase se Štěpánkem a tak, která je pro lidi. Zajímavé, že ostatní hrajou naplno, jen náš Rogírek to bere ze srandy, fakt k popukání ty vaš fanatické názory.
Reagovat
smazaný uživatel
to nerekl ale po zapase,ale po nekolika mesicich kdyz novinari propirali rozvod,to ze se hned tak nevrati atd.nikdy se po zapasech nevymlouval na zraneni to zas nerikaj!na filmovani ve hre atd jsou jini machri!
Reagovat
smazaný uživatel
ale prosimte exhibice je exhibice, vim ze to nejni jako kdyz hraje Stepanek se Sampresem, vem to logicky, Soderling byl motivovanej az moc, kdyz mu po po finale RG rek, ze neveril, ze muze prohrat 10x v rade se stejnym clovekem, ale po jedenacty se to urcite nestane, sice to bylo brany s nadsazkou, smal se u toho, ale 3 tejdny na to na Wimbledonu dostal znova rozdilem tridy, to by nasralo asi kadyho, ale co Roger, myslis ze von v jeho veku, po tom co uz dokazal, doma 2 maly deti, bude mit motivaci do exhibice? Prosimte nebud smesnej
Reagovat
smazaný uživatel
Dobrá zpráva-začala nová sezona!
Špatná zpráva-fanatičtí duševní mrzáci a rádobyfanoušci dua RF-RN zde budou,jak koukám,prezentovat dutost svých hlav i letos :-(
Reagovat
smazaný uživatel
Právě jsem přečetl rozhovor se Štěrbou-panečku,to je počteníčko!
:-)) Chudák Rafa-takovej plejer a stane se sexuálním objektem touhy takovýdleho homosexuálněpedofilního poplety...:-D
Reagovat
smazaný uživatel
"sice má pořád hezké tělo,ale..." :-) a tá fotka je hodne vypovedajúca :-)
Reagovat
a.magerova
Co se mne týče, jak to tady pročítám, tak mým sexuálním symbolem je: Nadal, Verdasco, Robredo, Djokovič, Berdych.... Šmajda :-))
Reagovat
smazaný uživatel
a jak ty vis ze je ku... spinava?videls ho?ja oproti tvemu zvaneni sleduju i videa,rozhovory a ctu...jestli vis co to je..a vis co to je slusnost,hledej ve slovniku
Reagovat
smazaný uživatel
saskia vždit jsem to napsal slušně a Larva je pocta a řitní otvor je taky pocta.
Reagovat
smazaný uživatel
saskia Bože ty larvo jak můžeš psát také nesmysli jako líbí se my jeho chování a skromnost.Ty ho znáš? jak žije co dělá a jaký hajzl papír používá na svůj řitní otvor ?!
Reagovat
smazaný uživatel
zitra kdyz nemam sport 2 tak opet tak jak jsi psal tu adresu?sport 1 to dava pozdeji zaznam!uf to bude a kdyby jste zmercili pavouk na DOHA dejte vedet diky...je pekne,ze je nas tady vic ne BARNEYY??
Reagovat
smazaný uživatel
www.fromsport.com, rubrika tenis, Douhá je zde v levé liště oficiálních webů turnajů, ale zatím nefunguje
Reagovat
smazaný uživatel
Bože, asi se z toho rozbrečím... tak příště Rogere :-)
Reagovat
smazaný uživatel
dobre,ale pokud takto uvazujem co by pak robil na AO?HM...DAVYDENKO,SODERLING,DJOKOVIC...to by max ctvrtfinale a domu...neni to ono,ale trenoval,co muze delat vic!prosim nevite DOHA pavouk se bude losovat kdy?a vsimnete si,kdyz uvidite fotky ted z ABU DHABI,tak jak si drzi odstup RAFA S ROBINEM...pro me zvlastni,pripada me,ze RN by vysel s kazdym,aji s BERDOU JE TO UZ NORMALKA-S ROBIM NE!VIM OÉ WIMBLEDONU ATD...ALE I TAK
Reagovat
smazaný uživatel
Já si taky myslim, že není ten typ, který by měl z někoho vyloženě noční můry, spíš ho to může ještě víc nahecovat.. ovšem musí mít hru na které může stavět. Co se týče toho Robina, tak ho zesměšnil jako chlapa před několika milióny lidí během zápasu, to je podpásovka, no. Ale zvláštní je, že přesto, co ten Robin udělal a jak se chová (občas se ironicky směje a pod.), ho mám svým způsobem rád a často mu i fandim, i když mi zároveň pořád svym způsobem vadí :))). Zajímavý hoch, ten Švéd!
Reagovat
smazaný uživatel
presne jsi to OL vystihl,ja ho taky nemam rada,ale fandila jsem mu na TM a fandim mu s RF,jinak ma v sobe neco zvlastniho,velmi se zlepsil,ale RAFA JE BOJOVNIK-muze vyhrat a to by potreboval.SILVI taky sa ti libi jak se hecuje kdyz prohrava?to jsou ty emoce co mi u FEDA chybi!a jeste 1 vec,ten DAVIS CUP,rikejte co chcete,ale hned mi bylo jasne,ze za SVYCARY hrat nebude,nepojede to SPANELSKA NE ANTUKU PROHRAT VE 3SETECH!a co reprezentovat?kdyz tak chce nest vlajku?vam to neva,mne by to va...tot vse..kdyz nepojede-prohraji na cele care!je to skoda,byla by to podivana!
Reagovat
smazaný uživatel
olfess...no, já to mám s tím Robinem přesně stejně, mám ho celkem ráda, ale zároven mi nějak vadí, fandím mu pokud zrovna nehraje s Rafou....
Reagovat
smazaný uživatel
Pro Rafu je asi Robin už noční můra, já si myslím, že prohraje, ale zase si nemyslím, že ho Robin vypráská....vsadím, že to bude tříseták.
Reagovat
a.magerova
No nemyslím, že by se Rafa z Robina podělal... tipuji to na moc pěkný zápas, mírně favorizuji Rafu :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Nepíšu, že se z něho podělá, ale ty poslední prohry s ním přece něco znamenají a nemyslím si, že je na tom Rafa natolik dobře, že ho může třeba dát ve dvou setech.
Reagovat
smazaný uživatel
Tam je možná určitá naděje, že Robin není zvyklý být u takto špičkového hráče zítra favoritem. Začíná se ta výhra od něj proti Rafovi trošičku očekávat, když ho poslední 2 zápasy porazil a s tím on nemá moc zkušeností, bude mu letos 26 let,ale pořád žádné své významné výsledky neobhajoval., zatím hrál především "senzace".
Reagovat
smazaný uživatel
No jo...já jsem věčný pesimista, já mám ještě v hlavě TM to bylo krutý a ted vlastně raději nic moc neočekávám. Budu se těšit i z mála.
Reagovat
smazaný uživatel
nevypraska snad ne,nebudte pesimisti,ale myslim,ze z nej ma RAFA NEBYVALY RESPEKT!ale potreti by se nemel nechat vyklepat ne?musi zacit opet era vyhravat nad top 10!dost bolo smoly...
Reagovat
smazaný uživatel
mám obavu, že nám toho našeho Rafu Soderling vypráská zítra rovněž. Jak to vidíš?
Reagovat
smazaný uživatel
Oli já to vidím úplne rovnak :) Bohužel no.....
Reagovat
smazaný uživatel
Myslím, že vyhraje Robin, Rafa dnesak nbeyl zlý, ale pořád to není ono.
Reagovat
smazaný uživatel
Soderling konečně zlomil komplex z elegána a zítra Rafa zlomí Soderlinga .)
Reagovat
smazaný uživatel
:DDDDD
Reagovat
smazaný uživatel
Fanatici mají dnes opět zaražený prdy a jak na Nový rok, tak po celý rok :DDDDDD

Moc bych si přál viděl ty protažený elegánský ksichty po dnešním krásném dni :DDDDD
Reagovat
smazaný uživatel
barneyy,zas tak neblbni,ja mam taky rada RAFU,ale zas moc utocis na RF,to se zas nevyplaci,prejme RN A TO STACI!TO JE MOC JAK TO PISES!
Reagovat
smazaný uživatel
četla sis tady loni ty útoky na Rafu? Např. - Nadal ta svině vychcaná, uhekanec, nevyholenej apač, tarzan z pralesa, prdeláček, řiťohrabec, ať si utrhne meniskus apod. hnusárny? A to vše jen a kvůli tomu, že si dovolil porážet jejich arogantní modlu! Já jen oplacím těm elegánským špinavcům stejnou mincí, nic víc a nic míň!!!

------------------------------------------

http://deniksport.blesk.cz/clanek/tenis-davis-cup/84513/nadaluv-pritel-spanele-jsou-zvadle-kvetiny.html
Reagovat
smazaný uživatel
cetla,strasne mi to vadilo a nechapala jsem proc?ja to tady ctu dlouho a kvuli zdravi jsem nechtela sem jit,vim,ze se budu hadat tady a neprida mi to!ty urazky byly nechutne a na te slavne diskusi stale jsou...viz guma atd.nevim co jim RAFA udelal,nechapu,v tom nemuze byt jen to,ze ROGERA porazi,nevim,na me pusobi jako mimoradne skromnej a naopak upravenej...ale kdyz jim to budes takto oplacet to pujdou pryc a stejne si z toho nic nevemou!kdyz jsem cetla od tebe nazory tak dobre,ale blbe napsane!ja ti to povim takto,mne treba hra NADALA bavi,libi se mi i chovani,kdyby se choval jako prase,tak povim dobrej hrac,ale vic nic...proto uznavam vyborneho tenistu ROGERA,ale lidsky mi nerika nic!ale to nikdy 2 stranu nepresvedcis,vidi to jinak...nekdo rad GOTTA A 2 KABATY...NEKDO CHODURA,NEKDO SMAJDU!JA hlavne preju RAFOVI AT SE MU DARI
Reagovat
a.magerova
Líbilo se mi oblečení prvních dvou hráčů světa, Rafa udělal dobře, že si tu zeleno-bílou kombinaci ještě ponechal, Roger v modro-bílé taky super. Jsem hodně zvědavá na světovou trojku (Novaka) s čím zajímavým vyrazí na tenisové kolbiště :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Nesouhlas, Rafa měl tu zelenou (porážkovou) už raději nechat doma a vzít si něco z nové kolekce 2010, a elegána a ten jeho ohraný, trapný a nudný outfit už raději ani nekomentuju .))
Reagovat
smazaný uživatel
Dobrý večer, chtěl bych pogratulovat elegoš fanatikům ke krásné prohře egoistickýho aroganta, kterej může děkovat bohu za jeho servis, protože bez něj už by to byla obyčejná nula! Soderling už protrhnul jeho komplex a elegoše už si tak bude dávat kdejakej kvalifikant :DDDD Doufám, že se fanatikům bude hezky usínat, moje předpověď se krásně vyplnila .))))

Rafovi samozřejmě gratuluju k první výhře v nové roce, VAMOOOSS !!!!!!
Reagovat
smazaný uživatel
chybi ti podpis ala odkaz : )
Reagovat
smazaný uživatel
sry, polepším se :o)

-----------------------------------------

http://deniksport.blesk.cz/clanek/tenis-davis-cup/84513/nadaluv-pritel-spanele-jsou-zvadle-kvetiny.html
Reagovat
smazaný uživatel
myslis ze si ho bude davat kdejakej kvalifikant?:DDD ty kluku jeden kdyt tomu sam neveris, pockej az Rafa od nej dostane taky a bude brecet, ze jeste nejni fit:)
Reagovat
Matti
jsi nicka
Reagovat
smazaný uživatel
Vojtiiiku ty jsi maminčin mazánek že si říkáš Vojtiiik bud chlap kurv*a a ne baba a pořádně si zakřič a neschovávej se za maminku .
Reagovat
smazaný uživatel
o cem chces mluvit,neni mi nact,sleduju to od BECKRA...MIN.ROK tolik.protoze nemuzu chodit zlato,tak jsem musela zustat doma a koukala jsem na vse...tak promin,to jsi vedle!o kom chces mluvit,vic vim o MORAVE JAN HRADSKY,JIRI VESELY...A O DAL.HRACICH?HEWITT?BLAKE?NALBEC?MONACO o kazdym muzu ti rict co a kde hrali!min.rok jsem fakt videla kazdy zapas a kazdy turnaj co sel i do rana,vy treba chodite do roboty a nemuzete u toho sedet!a guma...to jsou ti,kvuli kterym jsem to nevydrzela!jeden z tech co maj mindrak a ty tanga nosej sami vid?
Reagovat
smazaný uživatel
S tou chůzí to je jenom dočasná záležitost?
Reagovat
smazaný uživatel
docasne to neni bohuzel,ale mala zmena muze byt,budu popochazet:D
Reagovat
smazaný uživatel
Takže to není totální a definitivní, to je dobrá zpráva. Do tvého účtu jsem ti hodil vzkaz s odkazem, jukni na to, třeba tě to zaujme, ale když ne, tak se taky nic neděle ;).

Secaa, promiň, tvuj vzkaz z listopadu jsem přehlíd ;)..
Reagovat
smazaný uživatel
DIKY:D MOC MOC.KOUKAM NA TEN SPORT 1 JE TAM ROGER,PAK RAFA.za odkaz dik
Reagovat
smazaný uživatel
saskia jo já tanga miluji a krásně se my zařezávají a když si natáhnu silonky a podprsenku tak je to boží.
Reagovat
carolyn
"my" :-D
Reagovat
smazaný uživatel
hod sem IQ KAMARADE!KRASNE PISES NA DISKUZI,INTELIGENT HADRA!kdopak je tvuj idol krasavce?
Reagovat
smazaný uživatel
Nadal si zítra ani neškrtne pro ti Soderlingovy a bude si muset nasadit pořádný tanga.Ferrer není žádný soupeř to ví každý už není to co býval a že porazil Davyděnka není nic zvláštního bo jak je známo u něj tak na začátku sezony vždy nehrál na plno.Zato Federer na to že byl začátek sezony hrál z hodně těžkým soupeřem vyrovnanou hru tak si žádnou kritiku určitě nezaslouží.Věřím že ten řitník Nadal neuhraje ani set pro ti Robinovy.
Reagovat
smazaný uživatel
tvuj nick se asi vaze i k velikosti tve inteligence, myslim ale ze guma je o neco chytrejsi jeste :)
Reagovat
smazaný uživatel
Pokud sis nevšiml, tak Rogerovu prohru s Robinem tady nikdo nekritizuje. Napsal jsem pod jiný článek, že je potřeba s RS letos počítat.
To, že prohraje zítra i Rafa, je docela pravděpodobné, vzhledem k jeho formě, my fandové jsme rádi, že Rafa neklesá a že se mu dnes docela dařil servis. Jsme skromní. ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Však jo jdi se pomodlit ... jakmile prohraje McEnroe II. tak soupeř hrál stašně dobře.To už tu všechno bylo.Chtělo by to od vás ......... nějakou novinku!
Reagovat
marika
31.12.09 21:35Od: saskia Re: TAK AHOJ
tak ABUDABI tebe si tady par mesicu ctu ty taky na tom nebudes nejlip vid?jake plne gate s BERDYCHEM?ACH JO FAKT,no tak ja doufam,ze tolik tech grandslamu ten tvuj RF NEVYHRAJE,uz kvuli tomu at mu ten hrebinek malinko opadne,prospelo by to tenisu i vam tady nekterym!je mi uplne fuk na kolikatem miste je RAFAEL,ale kvalitou osobnosti o nekolik trid vys nes opevovana modla!zdravim vas vsechny jsem slusny clovek a hadat se nechci,tolik hodin co ja nemate mozna nikdo nadivanych min.rok na tenise,vidim,slysim,vnimam...muzem o tom pokecat
[ Reagovat ]

Děláš si srandu s tou poslední větou? Nadívaných hodin-min.rok, dovol abych se zasmála, já mám nadívaných asi 15 let možná víc a zeptej se tady ostatních jak dlouho sledují tenis a kolik z nás ho tady hraje.
Chceš o tom pokecat? Řekni mi co víš o hráčích z druhé 20. A co říkáš na naše juniory? Vidíš tam mezi níma potencionální talent? Kdo z nich by se v příštích letech mohl dostat třeba na RG?
Reagovat
smazaný uživatel
No Nadal vyhrál poserete se z něho vždit on vás má stejně na háku
Reagovat
smazaný uživatel
Vybrat si trefný nick, bývá poměrně velké umění...
Reagovat
smazaný uživatel
:D já mám třeba na háku tebe "gumo" ...
Reagovat
smazaný uživatel
smolné dni, najprv naši hokejisti prehrajú so Švajčiarmi, potom Roger prehrá dobre rozohratý duel so Soderlingom a nakoniec Simi Amman nevyhrá závod :( lepí sa na mňa švajčiarska smola :D
Reagovat
majjkaa
Mne sa zas nepaci modro-biela co ma teraz Roger, skor zeleno-biela ako Rafa...ale to je jedno je to len oblecenie :)
Reagovat
smazaný uživatel
Mně se nejvíc líbilo oblečení které měl na AO 09...límečky moc nemusím.....a ke hře, myslela jsem, že to bude horší.
Reagovat
smazaný uživatel
tak to dal super,souhlasim s mazki,ale slusi mu ta zelena!limecky taky nemusim,zajimave kd.hral RAFA bez rukavu-byly kecy,ted tak hraje MONFILS,DELPO...NIKDO nerika nic!ale triko netriko,hlavne ne ta ruzova a strasne jsem rada jekej je bojovnik,tolik proher,tolik smuly a jede dal!!trochu se mi zda.ze FED tak dobre nenes pokles formy,ale kezdy to vidi jinak...jsem rada za 1set,jen tak dal,ale zitra SODERLING-JEHO OBLIBENEC....decka jsem rada s vama snad vam nevadim
Reagovat
smazaný uživatel
Taky jsem čekal, že to bude horší, ale ještě uvidím, co bude předvádět zítra po dnešním zápase.
Reagovat
smazaný uživatel
zda se mi to trochu na dobre ceste ne?ta vyhra ho posili,uvidime zitra ten ROBIN,potreboval by ho dat...vypadal ted fajn i ten rozhovor,olfess jak jsi psal kdes videl ten trenink?jak se ti zdal tezkopadny a tak...youtube?
Reagovat
smazaný uživatel
Těm lidem nevadilo ani tak to že harje bez rukávů jako to jaké měl/má bicepsy.Závist se tomu říká ....
Reagovat
smazaný uživatel
Na youtube, po zadání jeho jména, ještě čekám na zejtřek, jestli bude hrát alespoň tak, jako dnes (hlavně servis), tak začnu zase věřit v možnost úspěšné sezóny ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Pravda.
On bude mít s určitými lidmi problémy vždy, protože jim nastavuje zrcadlo. Zatím co Roger je talent od pánaboha a v obleku ani člověk nepozná, že je sportovec, tak na Rafovi je vidět, že je dříč, má obrovskou vůli a určitou "mirekdušínovskou" povahu. Co bychom si povídali, u většiny z nás jsou toto nejméně zastoupené vlastnosti a při pohledu na něj, jako by nám něco říkalo, podívej se, co všechno nejsi! A mnohé to nadzvedne a vlastně ani neví, kde se v nich ta nenávist vzala ..
Reagovat
smazaný uživatel
Škoda že to nemůžu někde podepsat :(
Z vlastních zkušeností vím o čem mluvíš ....
Reagovat
smazaný uživatel
vubec nechapu proc nadzvedavat,na me to pusobi pozitivne,proc nenavist?me zveda RAFA trochu v tom jak FEDA chvali stale a porad,naopak jsem ani slovo neslysela...skoda,ze nemuze hrat,je vynikajici jak vyhral AO!NA TOM WIMBLEDONU,1slovo kdyby utrousil,vzpomnel na min.rok,toto on tam nema-rika se tomu pokora!ale talent je to obrovsky,vypada prijemne-do te doby NEZ PROHRAJE,pak nasleduje otrava,usklebky,zlost!jak si to nekdo dovolil?strasne mam rada BLAKE,uzasny charakter at vyhrava ci naopak a i kdyz jsem CECK VADI MI NEKDY BERDA...NEZ otevre usta-vic premyslet...
Reagovat
smazaný uživatel
nevim zda je to uplne tak super...ALE TU ZELENU BY MOH ZMENIT,ALE ZMENA PRIJDE AZ NA AO SI MYSLIM
Reagovat
majjkaa
mne sa paci inemu nemusi :)
Reagovat
smazaný uživatel
tak tez tu zelenu si myslim ze by mohol zmenit dufal som ze pride na novu sezonu zmena vyzeral dobre v modro bielej a naj bola pred asi 3,4rokmi cierno zlta a k vykonu zial zase zacina byt trosku pasivny ale zaciatok bol velmi agresivny skusal aj forhandy po ciare prekvapovat aj na sieti teraz uz je to trosku pomalsie ale set bude podla vseckeho
Reagovat
smazaný uživatel
nevim zda je to uplne tak super...ALE TU ZELENU BY MOH ZMENIT,ALE ZMENA PRIJDE AZ NA AO SI MYSLIM
Reagovat
majjkaa
Dnes sa niekomu velmi nechcelo....
Reagovat
smazaný uživatel
roger si prisiel len pre startovne aby sa mu vratilo co minul na darceky,za to rafa vyzera na zaciatku zapasu vyborne
Reagovat
smazaný uživatel
kez bys mel pravdu
Reagovat
majjkaa
este k tomu ma aj krasnu zelenu, ktora mu velmi ide :)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist