Federer porazil i obávaného Karloviče. Djokovič dohrál

1. 7. 2009, 16:13
Aktuality 265
Už jen dvě vítězství a Roger Federer si vezme zpátky to, o co ho před rokem připravil Rafael Nadal. Švýcar, který ve Wimbledonu už pětkrát triumfoval, si v dnešním čtvrtfinále bez ztráty setu poradil s Chorvatem Karlovičem a na své cestě za šestým titulem je už v semifinále.
Roger Federer (© wimbledon.org)

To, co mělo Ivo Karloviče držet ve hře o semifinále, ho dnes zradilo už ve čtvrtém gamu. Tehdy Roger Federer i díky brilantním returnům poprvé v zápase prolomil Chorvatovo obávané podání a tím bylo o osudu úvodního setu rozhodnuto. Druhý hráč světa si totiž vlastní servis držel bez problémů a za 23 minut vedl 6-3.

Špatný vstup do zápasu Karloviče nerozhodil a Federerovi při svém podání dlouho nedal příležitost k dalšímu brejku. Ta se pětinásobnému wimbledonskému vítězi naskytla až za stavu 5-5, kdy vítězným bekhendem podruhé v utkání prolomil Chorvatův servis a stejně jako v předchozí sadě už při svém podání nezaváhal.

Stoprocentní úspěšnost při svém servisu si pak Federer držel i ve třetí sadě, v níž se podobně dařilo také Karlovičovi. Dvaadvacátý nasazený Chorvat mohl v obrat doufat v tie-breaku. V něm se ale druhý hráč světa rychle ujal vedení 6-2, když využil soupeřových chyb na síti, a žádné drama už nepřipustil.

Chorvat sice dal v utkání 23 es (v prvním setu ale jen tři), celkem jich v pěti zápasech nastřílel 160, ale na Federera to bylo málo. Při podání švýcarského hráče neměl šanci na úspěch a jen jednou dostal hru do shody. Ve výměnách Karlovič nestíhal Federerovy údery.

"Všichni víme, že není snadné ho brejknout, takže jsem moc rád, že jsem to dokázal hned dvakrát a vyhrál," konstatoval Federer.

Federerovi roste sebevědomí
, čeká ho Djokovičův přemožitel Haas
Sedmadvacetiletý rodák z Basileje tak postoupil již pojednadvácté v řadě do grandslamového semifinále. "Tohle číslo se mi líbí. Dvacet jedna grandslamových semifinálových účastí za sebou ukazuje, jak hraji vyrovnaně a bez vážného zranění," řekl Federer televizní stanici BBC cestou z centrkurtu.

Na Federerovi bylo opět vidět, jak je po premiérovém triumfu na Roland Garros v Paříži uvolněný a hru si užívá. Jeho sebevědomí díky tomu vylétlo do závratných výšin. "A jsem si jistý, že bych si věřil více, kdybych tady vyhrál i loni," řekl. Před rokem porazil Federera ve finále Wimbledonu v pětisetové bitvě Španěl Rafael Nadal, jenž letos v Londýně kvůli zraněným kolenům chybí.

V dalším kole čeká Federera Němec Tommy Haas, který dnes vyřadil světovou čtyřku Novaka Djokoviče a vyhrál tak i desátý letošní zápas na trávě.

Jednatřicetiletý Haas získal 14 dní před startem Wimbledonu první titul na trávě, když ve finále turnaje v Halle porazil právě Djokoviče. Srb ale i dnes opět recept na o devět let staršího soupeře hledal marně a prohrál ve čtyřech setech.

"Neuvěřitelné, nemám slov," radoval se jedenatřicetiletý Haas ze svého čtvrtého grandslamového semifinále. Ty tři předchozí hrál vždy na Australian Open, a to v letech 1999, 2002 a 2007. "Hraji životní tenis. Je úžasné si zahrát proti Rogerovi. Půjdu tam a uvidím, jestli ho dokážu pozlobit," doplnil čtyřiadvacátý nasazený hráč.

Letos už se mu to povedlo. Kdysi druhý tenista světa nad Federerem vedl v osmifinále Roland Garros 2:0 na sety, ale nakonec utkání v pěti setech ztratil. Z jedenácti vzájemných zápasů Haas porazil Federera jen dvakrát.

Do semifinále prošel také Andy Murray, který udělal další krok k tomu, aby ukončil po 73 letech čekání britských fanoušků na domácího šampiona. Třetí nasazený hráč porazil Španěla Juana Carlose Ferrera 7-5 6-3 6-2 a semifinále v All England Clubu si zahraje poprvé v kariéře.

Oba tenisté si 11 gamů drželi servisy. Jako první zaváhal Ferrero, který koncovku úvodního setu vůbec nezvládl a zakončil ji dvojchybou. Ve druhém se pak dostal do vedení 3-1, jenže domácí tenista přidal na obrátkách a dostal se do skvělého tempa. Murray začal Španěla drtit, nepouštěl ho k zakončování výměn a z vyrovnaného střetnutí najednou udělal jasnou zálěžistost.

Murray měl po utkání radost, že ho Ferrero nezdržel na kurtu příliš dlouho. "Jsem rád, že to bylo ve třech setech, protože mám za sebou dlouhé osmifinále," připomněl dvaadvacetiletý Skot pětisetovou bitvu se Stanislasem Wawrinkou, která skončila v pondělí hodinu před půlnocí. "Být poprvé v semifinále je pěkné, ale chci jít dál," dodal po svém nejlepším vystoupení na letošním ročníku.

Britský tenista se utká s turnajovou šestkou Andym Roddickem, který v pětisetové bitvě bývalých světových jedniček porazil Australana Lleytona Hewitta. Americký tenista zdolal wimbledonského šampiona z roku 2002 po setech 6-3 6-7 7-6 4-6 6-4, když si k vítězství pomohl 43 esy.

Roddick sice ve druhé sadě neprodloužil série vítězných tie-breaků na 14, v dalším setu ale znovu dokázal, proč je v této fázi hry obávaným soupeřem. Když se ve čtvrtém dějství dostal do brejku, zdálo se, že si už postup na servisu pohlídá. Hewitt hnaný skupinkou svých příznivců se ale nevzdal a vynutil si pátý set. Ten i celé utkání nakonec rozhodla devátá hra, ve které Roddick proměnil čtvrtý z patnácti brejkbolů.

Oba tenisté předváděli útočný tenis: šestadvacetiletý rodák z Nebrasky zahrál 78 vítězných úderů (včetně podání), Hewitt jen o dvanáct méně. Jenže také ve výměnách více chyboval a dopustil se devíti dvojchyb. S Roddickem prohrál už pátý vzájemný zápas v řadě.

Hewitt sice dvakrát dokázal smazat ztrátu jednoho setu, ale nakonec se radoval Roddick. "Ukázal velký charakter. Nikdy se nevzdal a pořád bojoval," řekl na soupeřovu adresu dvojnásobný finalista Roddick. "Dřív jsme po sobě hodně šli, ale postupem času jsme se naučili jeden druhého respektovat. Asi jsme trochu zmoudřeli. Přeci jen už jsme oba staří a ženatí chlápci," řekl po utkání Roddick.

Výsledky - Wimbledon:

Muži:
Dvouhra - čtvrtfinále:
Federer (2-Švýc.) - Karlovič (22-Chorv.) 6:3, 7:5, 7:6 (7:3)
A. Murray (3-Brit.) - Ferrero (Šp.) 7:5, 6:3, 6:2,
Haas (24-Něm.) - Djokovič (4-Srb.) 7:5, 7:6 (8:6), 4:6, 6:3
Roddick (6-USA) - Hewitt (Austr.) 6:3, 6:7 (10), 7:6 (1), 4:6, 6:4

Semifinálové dvojice: Federer - Haas, A. Murray - Roddick.

Čtyřhra - čtvrtfinále:
Blake, Fish (USA) - Aspelin, Hanley (Švéd./Austr.) 7:6 (7:5), 6:4, 7:6 (7:5)
Moodie, Norman (9-JAR/Belg.) - Bhúpathí, Knowles (4-Ind./Bah.) 7:6 (9), 4:6, 7:6 (7), 5:7, 6:4

Ženy:
Čtyřhra - čtvrtfinále:
Blacková, Huberová (1-Zimb./USA) - Llagosterová, Martinézová (11-Šp.) 4:6, 6:3, 6:0
Medinaová, Ruanová (2-Šp.) - Klejbanovová, Makarovová (Rus.) 6:4, 7:5
Stosurová, Stubbsová (3-Austr.) - Barroisová, Garbinová (Něm./It.) 1:6, 6:3, 6:4
S. Williamsová, V. Williamsová (4-USA) - Grönefeldová, Kingová (12-Něm./USA) 6:2, 7:5

pva, TenisPortal.cz, Luboš Zabloudil

Komentáře

265
Přidat komentář
smazaný uživatel
Je krásný, když se přepisujou dějiny. Bylo by paráda, kdyby vyhrál Andy Murray. Celý svět by si povídal, jak se to konečně anglánům povedlo. Je krásný když se ve sportu dějou takové věci: Federer - konečeně vyhrál Francii, Bolt - to je zázrak atletiky, Phelps - 8 zlatých a tolik svěťáků, kdysi dávno třeba Bubka, Graff, těch je..... to je to proč člověk fandí sportu - řve, nadává, radí, chválí, pláče - radostí i smutkem, je to síla a je to hrozně fajn!!!
Reagovat
smazaný uživatel
ANo, bude to hezké, tak za 2, 3 roky až vypadnou Roger s Rafou, nyní je čas aby Roger vyhrál svů 15.titul a ve finále většina lidí raději vidí Roddicka než Murraye (krom Britů a pár Rogerových nepřátel tady( Proč, důvod je nasnadě, má nejvíc sympatií a lidé mají také rádi tradice, rekordy a výjimečné lidi
Reagovat
a.magerova
Ano ano, souhlasím ... 15 je vždy lepší než 14 :-)) i v životě :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Ano, V 15 smíš legálně kouřit, sexuálně žít a Roger se bude moci v klidu zúčastnit porodu a zažít další životní radost.přál bych mu dceru, ale podle toho nesmírného břicha se tam asi hlásí malý Roger
Reagovat
a.magerova
Podle toho břicha bych to viděla na víc dětí :-))
Reagovat
smazaný uživatel
A ta Miruna se už docela baculatí, aby jí při finále nepraskla plodovka.:-)
Reagovat
smazaný uživatel
panečku tady to hučí,jakoby školáci nemuseli už zítra do tříd...:-))
Reagovat
D.A.N
Taky bych raději viděl finále Roger a Andy.
Reagovat
a.magerova
No jo... ale není Andy jako Andy :-)))
Reagovat
D.A.N
Máš pravdu myslel jsem Murraye:-)
Reagovat
a.magerova
A já Roddicka, tak uvidíme uvidíme :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Nooo, mne je uplne jedno, kto bude druhy :)
Reagovat
a.magerova
Blahopřeji, Tvůj příspěvek byl 200. :-))
Jedno to sice je, ale Roddick je Roddick :-))
Reagovat
smazaný uživatel
magerova, jak si přišla na to že rodick je rodick? to by mě zajímalo? třeba je rodick murray, ne?
Reagovat
a.magerova
:-)))
Jakože Roddick je pěkný chlap :-))
Něco jako Plzeň je Plzeň (pivo) :-))
Reagovat
smazaný uživatel
:D
Reagovat
smazaný uživatel
Dik :)
Ale zase mi bude Andyho Roddicka luto, ked treti krat prehra s Rogerom wimbledonske finale. Ale on uz je na to zvyknuty, aj to sam povedal, ze uz sa viackrat pokusal znenavidiet Federera, ale fakt to nejde.
Reagovat
smazaný uživatel
možná je pěknej chlap, ale je to i sympaťák. tak ty piješ i pivo jooo?
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, chlastame, hulime a koukame na tenis!!!
Reagovat
a.magerova
No vždyť :-))
Andy R. mu (RF) to odpustí :-))
Reagovat
smazaný uživatel
ačkoliv když na tom přemýšlím, tak kdyby roddick nedělal chyby a vydal ze sebe ve finu max, tak by to taky nemusel být špatný match! jak říkala magerka- necháme to na osudu, jakou dá životu tvář.
Reagovat
smazaný uživatel
Yavi teraz si to vystihla neskutočným spôsobom :))
Reagovat
smazaný uživatel
ačkoliv já mám radši takový sofistikovanější tennis nebo jak bych to řekl a z toho titulu by mohl být lepší match roger murray, těžko říct. Ale rodimu bych to taky mooc přál. Tak ted, ted se ukaž, ted babo raď!
Reagovat
smazaný uživatel
Pepiku hezky od tebe, ze jsi venoval jeden prispevek taky Dinarke. Moc pekny ale neni :)))
Reagovat
a.magerova
No však já radím kudy chodím ...
Andy R. vs Roger F. :-))
Andy M. příště !!! Slibuji :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Martino, promiň mi moji upřímnost, ale byl sem k ní vychován.
Reagovat
a.magerova
Jéééjda, no tak fuj !!!
Připiš Dinaře omluvu jináák ...
Reagovat
smazaný uživatel
to si magi napsalaa hezky, tak uvidíme jak se to vyvine...
Reagovat
smazaný uživatel
Ok Alessi, uprimnost nad uprimnost :)
Reagovat
smazaný uživatel
omluvu? já nevím kdo jí poradil aby chodila takhle shrbená - ve středověku by jí zato upálili... sry.
Reagovat
smazaný uživatel
upřímnost nad upřímnost? co to jako znamená, to si to nějak popletla Yávo. si myslela: není nad upřímnost néééé? :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, mas pravdu, to jsem popletla. Ale zhulena nejsem :-)))
Reagovat
smazaný uživatel
:-))))) nebo mozna si myslela že sůl nad zlato
Reagovat
a.magerova
Pepíku ... čekáááám !!!
Reagovat
smazaný uživatel
Blaženo, nech toho, já se nemám za co omlouvat, to ona by se měla snažit, aby nebyla nagativním vzorem pro spoustu malých holčiček!!! howgh
Reagovat
a.magerova
Hele, ale bráchu má pěknýho ... co?!
Reagovat
smazaný uživatel
To teda jo!!! My sme asi zatazene na tych raketobijcov :)
Reagovat
smazaný uživatel
brácha je pěknej, to je pravda
Reagovat
smazaný uživatel
yavannko a ty už si taky nekdy rozmydlila raketu? ja už tři a z toho dve byly kamošovo :-) me hrozne baví rakety teda ne rozbíjet, ale s nima házet a občas trefím třeba sloupek v ohrazení a to pak docela bolí...:-))
Reagovat
a.magerova
yavanna: jojo :-))
Reagovat
a.magerova
Tak Alessi hoď sem míry, ať můžeme porovnávat :-))
Reagovat
smazaný uživatel
co by si chtěla vědět bětko?
Reagovat
smazaný uživatel
To ja uz som pochytila nejake vyrazy od Barneyho, aj ked on ho vola myslim pan rozbijraketa, mne sa viac paci raketobijca, to je skoro ako drakobijca. A ti poviem, uz som rozmlatila vselico :)
Reagovat
smazaný uživatel
to si takové nemehlo?
Reagovat
a.magerova
Výška, váha, číslo bot :-))
Reagovat
smazaný uživatel
joo takhle, no to ti povídat nebudu, ale vesměs mě holky příliš nechtěji, protože sem moc rychlej.
Reagovat
smazaný uživatel
nooo, vacsinou sa zadari, ked sa mi nepaci nejaka soska alebo "dekoracia".
Reagovat
a.magerova
Lepší rychlý než pomalý, aspoň se může jít dřív spát :-))
Jak jsou ty holky nechytré :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Magerova, zase si mě dostala :-)) ty se prostě nezapřeš :-)
Reagovat
smazaný uživatel
tak tak, zenske jsou pitome.
Reagovat
smazaný uživatel
Jo? no snad ne až tak. já jdu spát.
Reagovat
a.magerova
Není nad čokoládu ... v noci :-))
Reagovat
smazaný uživatel
čokoládu? jako myslíš...
Reagovat
a.magerova
No prostě jsou někdy chvíle, kdy je čokoláda v noci lepší než co-ko-li :-))
Reagovat
smazaný uživatel
jo takhle, ale to si pak musíš ještě vyčistit zuby, to by mě teda nehnulo a nejlepší je v noci spát :-)) já už jdu na to.
Reagovat
a.magerova
Dobrou noc :-))
Reagovat
smazaný uživatel
No neviem,Federer sice zatial stratil na turnaji len set,ale nemam pocit ze by bola jeho hra tak presvedciva ako napr.minuly rok,kedy s vynimkou finale valcoval jedneho supera za druhym...priznam sa ze po titule na FO som cakal o dost viac,ale tak mozno jeho najlepsie zapasy este len pridu...co musim ale vyzdvihnut je jeho neskutocna bilancia v tie breakoch,kde ma od svojho triumfu v r.2003 bilanciu 71-19,coz je fantasticke...
Reagovat
smazaný uživatel
Ve finale chci dvojici Federer-Murray at se je na co divat, federer na roddicka umi, bilance mluvi za vse, takze by to byl nudny zapas, kdezto s murrayem by to byl skvely zapas a navic podpora publika, jen to ma nevyhodu, ze murray utece novakovi v bodech, ale to utece i tak tak nejakych sto bodu navic me nezabije
Reagovat
a.magerova
100 ?! alespoň 1000 !!!
Reagovat
smazaný uživatel
Práveže ty body... ale mohlo by tu byť riziko, sice len maličkaté, ale mohlo by - že Máry porazí Féďu. A to by som teda nechcela zažiť, aby Máry vyhral grandslam... to teda nie, jeho čas ešte neprišiel.. a keby záležalo by na mne, tak ani nikdy nepríde :))
Reagovat
a.magerova
Když vyhraje Murray, tak bude několik týdnů světová 1. Takže je nutno při fandění brát tuto informaci vážně !!!
Reagovat
smazaný uživatel
Takze Nicy, ci chces alebo nechces, ak sa Murray dostane do finale k Rogerovi, musis fandit Federerovi :)
Reagovat
smazaný uživatel
No tak to teda ani náhodou...
Reagovat
smazaný uživatel
Yavi, to malo patriť Magi :) Jasné, že budem, to už nie je iná volba :D
Reagovat
smazaný uživatel
Neboj Nicy, bud v klidu, to Roger nedopusti :)
Reagovat
a.magerova
My holky se vždy umíme dohodnout :-))
Reagovat
smazaný uživatel
No ale teda dúfam, že keď sa nedajbože dostane Samuráj do finále, takže ho roztrieska že si to do smrti zapamätá, dúfam, že ho pošle s tromi kanárkami domov.. teda, šak on už doma je :) no nevadí...
Reagovat
a.magerova
Hele a 3 x 6:4 by mohlo být ?!
Reagovat
smazaný uživatel
Nóóóm.... porozmýšlám... no mohlo by, hlavne nech ho porazí :)))
Reagovat
a.magerova
OK.
Zařídím :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Jako světovou No. 1 radši 10 let Rafu než Murrayho!!!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Svata pravda!!!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Roger porazi Haasa RG sa nebude opakovat ziadna 5 setova bitka. Dva krat ho da poriadne a raz v tie-breaku cize 3:0 na sety. a Roddick s Murraym. Dneska hral Murray perfektne ale proti Wawrinkovi dva seety nic moc a hlavne nesiel mu servis a naopak ked Wawrinkovi isiel nevedel moc returnovat. Cize si myslim ze Roddickov super servis a silny forehand urobia svoje vidim to na 5 setov uplne otvorene kto z koho
Reagovat
smazaný uživatel
Roger Haase udolá podle mě v pohodě,ale Murray to bude mět těžké,ale podle mě postiupí Roddick:)
Reagovat
smazaný uživatel
jj, rodick for president :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Nevím co tady furt řešíte,je to jasné,finále Federer-Roddick,ale myslím že Roger vyhraje,Andy má formu,ale i tak,Roger to vyhraje:))Zdraím Rogerovi FANS!!!
Reagovat
a.magerova
Svatá slova. Dík :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Asi blbý dotaz,ale kdy maestro hraje:)
Reagovat
smazaný uživatel
Dekujeme Reetou :)) Roger vyhra s hocijakym Andym.
Reagovat
smazaný uživatel
No podla mna mu bude stacit prist az v nedelu, ale inak v piatok o 14.00 sa Tommy mozno o nieco pokusi :)
Reagovat
smazaný uživatel
Ono je to jedno kdo s ním bude hrát,on porazí každého:)))
Reagovat
a.magerova
Maestro hraje v pátek a v neděli :-))
Reagovat
majjkaa
Konecne normalna debata :)
Reagovat
smazaný uživatel
A v pátek hraje ve dvě?:)
Reagovat
smazaný uživatel
normálna debata? :-) okay, taky bych přál rodickovi finále, ale musel by začít něco hrát ačíp, jinak to bude s rogerem jednoznačné a pak me to nebude bavit - to radši andy dvojka for final...
Reagovat
smazaný uživatel
Ty na to máš jaký názor:)))
Reagovat
smazaný uživatel
to jo, to jsem při letošním AO slyšel i četl taky a pak slzy jako hrách :DD "Fňuky fňuk, jak jsem nejlepší z nejlepších a zase jsem s ním prohrál" :DD
Reagovat
smazaný uživatel
ty ses fakt hovado, ja si nemuzu pomoct, on Roger na AO o sobe prohlasil, ze je nejlepsi z nejlepsich?
Reagovat
majjkaa
Ja som myslela len to ze ziadne nadavanie tam nebolo, dnes som si toho uzila no co uz :)
Reagovat
smazaný uživatel
Barney nebo buran nebo co to je,ty jsi dobrej kokůtek,máš asi nějakej decentní mindráček,ach ubohý to chlapec:-/
Reagovat
smazaný uživatel
Taaak, zase sme prekrocili stovecku pri Raketobijcovi, aspon vidiet, ako ho tu vsetci maju radi :-)))
Reagovat
smazaný uživatel
ooj ešte tam sú v nadpise ďalšie dve mená, nezabúdaj :)))
Reagovat
smazaný uživatel
OK, tak sa musia pani podelit :)))
Reagovat
a.magerova
Jo a taky Barney má velkou zásluhu na počtu příspěvků :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Ja som si myslela, že Barney vie ledatak nadávať a vyvolávať konflikty, ale nejak som naňho dnes trošku zmenila názor, keď napísal, že prial Djokérovi :)
Reagovat
smazaný uživatel
ja sem taky prial djokérovi, at už se netrápí a vzdá to
Reagovat
a.magerova
Jo Barney je hodnej kluk :-))
Nakonec se tady ještě porveme, která ho urve dřív pro sebe :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Ty by si este mozno mala sancu, ale ja ako Slovenka urcite nie.
Ti vis, fanatic Fedous fan from Asia :)))
Reagovat
smazaný uživatel
Ali proč mi to robíš??!! :) Magi kľudne si ho nechaj, ja mám takého jedného, ževraj som doňho zamilovaná, Ali by ti vedel povedať, sám to totiž vie lepšie než ja.. ;-)
Reagovat
a.magerova
Né holky ... jen tak bez boje, aby mi Barney padl do klína ?! To by mě opravdu netěšilo :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Tak co navrhujes?
Reagovat
a.magerova
Necháme to osudu :-))
Stejně si myslím, že je na kluky :-((
Reagovat
smazaný uživatel
Tak, tak, nechame to osudu a Barneymu.
Reagovat
smazaný uživatel
dneska je mi lito i Hewitta, podle byl o fous lepsi nez Roddick a zaslouzil si postoupit, bohuzel, Andyho mco nemusim, nevim proc, ale prijde mi moc namachrovany a takovy suchoparny, vyhraje petisak a jenom zatne pest, to ja bych tam behal po kurtu, skakal a rval na cely kurt, nemam rad takvoe icemany, proto fandim djokerovi a libi se mi safin hewitt a dalsi
Reagovat
smazaný uživatel
Rodick a namachroanej? Na to jsi prisel jak.
Reagovat
smazaný uživatel
rodick je supr kluk. a ikdyby, namachrovanej je občas každej, tak to ma byt.
Reagovat
smazaný uživatel
no namachrovanej, asi jsem nezvolil vhoden slovo, ale prosto takovy az moc sebevedomy, neco jak gasquet, tez pusobil strasne sebevedome.
Reagovat
smazaný uživatel
tak sebevedomej bejt musi jinak by nebyl tam kde je, a prave Rodick je jeden z mala hracu kteri jsou schopni na kurtu zatleskat souperi, at prohravaj nebo vyhravaj
Reagovat
smazaný uživatel
Jak tady ctu ty tvoje prispevky, tak se musim tlemit:)))))). Fakt co slovo to perla.
Reagovat
a.magerova
Roddick jooooo. Chlapec hodná :-)) Tisícovka doma :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Takze vo finale bude urcite Andy :)
Reagovat
smazaný uživatel
Pevně věřím, že Roddick !!!
Reagovat
smazaný uživatel
To sa modlite, pretože toho Zubála mať vo finále nechcem! Viete, koľko už bude ten bodový rozdiel?!?! Radšej nechcem ani pomyslet.. :(
Reagovat
smazaný uživatel
Cau Nicy. Toho Novaka mi je fakt luto :( tesila som sa, ze si zahra s Rogerom, ich zapasy su pre mna nad mieru atraktivne-na obidvoch stranach kurtu je kus chlapa :)
Reagovat
a.magerova
Tak tak, souhlasím.
Finále Roger vs Andy R. né M. :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Teeez by ma to vaaac potesilo, ale potrebujeme aj Murrayho porazit konecne :)
Reagovat
smazaný uživatel
Aloha Yavi! Mne ho neni lúto, proste naňho nevie zahrať, jaké alelúja aby mal jeden sprostý brejk... Ako nevie na Tsongu v hale, ako na Rafu (ajkeď už to skoro bolo) tak máme o jedného neskrotného protivníka viac :P No čo sa dá robiť, je ešte mladučký a talent nemalý, určite sa to musí raz podariť. Inak pre mňa je najatraktívnejší zápas Verdasco v Djoker alebo ešte Simon dakedy, keď má dobré vlasy alebo Bolelli, ale ten je herne kdesi inde...
Reagovat
smazaný uživatel
Ale našťastie už pôjde tá sprostá tráva do faka, tak snáď nsatanú lepšie časy :))
Reagovat
smazaný uživatel
murray for final. rodick tam nemá co dělat, to by mohl podat rogerovi ruku rovnou na začatku a mohli by jit zase zpět do šaten...
Reagovat
smazaný uživatel
:-))) mas recht, sa mi na tebe paci, ze ho nelutujes :)
A ta trava: poznas ten vtip: Po trave sa nechodi, po trave sa smeje!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Alíku... nenecháme to radšej na tých hráčov? :)
Reagovat
smazaný uživatel
Yavi, ja naňho musím byť tvrdá, lebo zaspí na vavrínoch! Hahah :)))
Reagovat
smazaný uživatel
Nenávidím trávu ale takto inak je dobrá :))
Reagovat
smazaný uživatel
Akože.. nechápte ma zle :))
Reagovat
smazaný uživatel
Neboj sa Nicy, nechapeme... Ale sak kto si sem tam neda??? :-)))
Reagovat
smazaný uživatel
Pravda Yavi. Moja mačka si dáva aj niekoľkokrát za deň! :)
Reagovat
smazaný uživatel
Mas recht, to fakt:)
Reagovat
smazaný uživatel
a co ty abudabi, taky hulíš trávu? :-)
Reagovat
smazaný uživatel
A ty Alessi???
Reagovat
smazaný uživatel
Tvoja macka zere travu?
Reagovat
smazaný uživatel
já sem ji párkrát vyzkoušel, ale ne pravidelně. Naposled jsem si po pozření začal myslet, že jsem ježíš.
Reagovat
smazaný uživatel
To já jsem si myslela, že jsem ten panáček z kofily :)
Reagovat
smazaný uživatel
Yavi a to nevieš, že mačky si tým zisťujú, že aké bude počasie? Inak aj môj pes si rád dá, zje naozaj šecko - od jedla z konzervi cez ovocie a keksi až po šlahačku :) Dokonca nám aj obrala jahody :D
Reagovat
smazaný uživatel
panáček z kofily :-) noo, to se dá celkem pochopit.
Reagovat
smazaný uživatel
Doteraz mi je to smiesne, ked si ju rozbalujem a zbadam tam toho turka :)
Reagovat
smazaný uživatel
To som fakt nevedela, lebo ja sa totizto maciek aj psov bojim :-(
Reagovat
a.magerova
Náš jezevčík taky obíral a jedl borůvky a vždy ty největší :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Ale prečo, veď to sú celkom milé zvieratká :) Ja sa bojím len veľkých zúrivých psov... a inak sa pripojím, že od tej doby, čo som skoro musela navštíviť našich "krásnych" strážcov zákona som si povedala, že už radšej budem dobrá holka :)
Reagovat
smazaný uživatel
Šak psy nie sú sprostí, nie? :))
Reagovat
smazaný uživatel
nicy ty se nezdáš
Reagovat
smazaný uživatel
Ale Nicy, ved ty si dobra holka :)
Reagovat
smazaný uživatel
No vidiš to Aliku..
Reagovat
smazaný uživatel
Ďiky Yavi :)
Reagovat
smazaný uživatel
nicy, neříkej mi Alíku, já nejsem ten tvůj psík
Reagovat
smazaný uživatel
Ale mne sa to páči :)
Reagovat
smazaný uživatel
ty si nějaká domina ne?
Reagovat
smazaný uživatel
Cože?
Reagovat
smazaný uživatel
nic nic
Reagovat
smazaný uživatel
No len to pekne dopovedz :)))
Reagovat
a.magerova
Tu to začíná být na "pořad s hvězdičkou" ještě mě zkazíte?! :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Magi, šak je už po dvacátédruhé :D
Reagovat
smazaný uživatel
:-)))
Reagovat
smazaný uživatel
no že mi říká jako psovi, tak že je asi dominantní.
Reagovat
smazaný uživatel
Myslela som si, že to bude toto.... Nie, to nie, tak to necháp, ja len že mňa to tak spontánne napadlo pri tvojom nicku. A, teda, Ali môže byť? :)
Reagovat
smazaný uživatel
nee, dobrý, jako v pohodě nicynko
Reagovat
smazaný uživatel
To sa zas nepaci mne, to je ako Ali baba alebo Muhammad Ali :)
Reagovat
smazaný uživatel
OK, som rada že si konečne rozumíme... a teda Yavannko čo by si chcela, mňa už nič nenapadá, leda že by to bol Albrecht :D
Reagovat
smazaný uživatel
No vidis, Albrecht je dobreeee. Take aristokraticke. Teraz vymyslime priezvisko: Albrecht von .....
Uz to mam: Albrecht von Tenisportal
Reagovat
smazaný uživatel
Citaj: Albrecht fon Tenisportal
Reagovat
smazaný uživatel
nicye, neprovokuj jo
Reagovat
smazaný uživatel
Ali ja niesom "nicye" tak sme sa na niečom dohodli nie? Yavi, to znie dobre, ale lepšie by bolo niečo v tom zmysle že Albrecht von Streisenburg či von Valdenberg... :)))
Reagovat
smazaný uživatel
No klidne, muze si vybrat chlapec :)
Reagovat
smazaný uživatel
no to ste vmysleli peknou blbost, to sem radši ani neměl číst, ted z toho budu mít stress
Reagovat
smazaný uživatel
Nou streeessss.... :))
Reagovat
a.magerova
A co Ti tak říkat Pepíků ?!
Reagovat
smazaný uživatel
magerová, ty mě dostaneš vždycky, vždycky, ale tohle už je opravdu trochu moc víš.
Reagovat
smazaný uživatel
Len donho holky, podme :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to vyzerá, že už sa asi nikomu nechce :)
Reagovat
a.magerova
Jsme nahoře :-))
Reagovat
smazaný uživatel
ja viem Magi :)
Reagovat
Teo
Proč se možná již brzy stane Roger nejlepším tenistou světa? Protože hraje chytře! On nemusí za každou cenu rozsekat soupeře třikrát šest nula, jako se o to snaží Rafa, Rogerovi stačí jeden break na celý zápas. Jeho hra je chytrá a spíš defenzivní, zatímco Nadalova přesně opačná: agresivní a útočná. Jaký vliv mají obě pojetí hry na zdraví hráče, dnes každý ví... A ne že bych to Nadalovi přál!
Reagovat
Mercury
"Jeho hra je chytrá a spíš defenzivní, zatímco Nadalova přesně opačná: agresivní a útočná." - tohle si snad nemyslel vazne? Nadal ma problemy s koleny prave kvuli svemu obrannemu a behavemu stylu, kdy vrati temer vse a vyzaduje si to tedy temer dokonale pokryti dvorce..Roger hraje chytře, usetri spousty sil, ale s pojetim hry - útočná/obranná to nemá co společného..Roger je rozhodně v útoku lepší a agresivnější než Rafa.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak a teraz sa mozete tesit na to, co si tu zachvilu vypocujete, resp. precitate. Kazda diskusia tu totizto konci tym, ze ak si nahodou dovolite pochvalit Rogera, automaticky ste za d.ebila, pretoze vsetkych ostatnych tenistov nenavidite a urazate ich. Good luck.
Reagovat
Teo
Máš naprostou pravdu. Omlouvám se za svůj špatný vhled a dedukci;o)
Reagovat
Mercury
ale šak...o nic nejde :) jen uvádim věci na pravou míru :)
Reagovat
smazaný uživatel
..ty seš vedle jak ta jedle..
Reagovat
smazaný uživatel
Myslím, že to hlavní bylo řečeno v příspěvku: Každý má svého neoblíbeného soupeře. Nebo prostě existuje soupeř, který to na vás umí - ale znamená to snad automaticky, že je v globálním pojetí lepší než vy.. Například takový Berdych má s Rafou skvělou bilanci 3:4. To je o dost lepší, než 7:13 (Roger Rafa). Je tedy Berdych lepší než Federer? Toma mám rád, ale tohle bych netvrdil a asi ani nikdo při smyslech.
Reagovat
smazaný uživatel
Myslím, že Federerovo hladké vítězství bylo hodně ovlivěno tím, že Karlovič je tenisový trapák, který dokáže zkazit nalitý míč. Federer dnes excelentní výkon nepředvedl, to se nezlobte.
Go Tommy and Andy!
Reagovat
smazaný uživatel
To si pozeral aky zapas? Alebo si pocuval iba komentar nejakeho nevidiaceho?
Reagovat
smazaný uživatel
:)))) tak,tak
Reagovat
smazaný uživatel
Ten samý zápas, jako vy. Myslím, že Federer nabídl Karlovičovi docela dost šancí, ale kvůli nkevlaitnímu soupeři vešly vniveč.
Reagovat
smazaný uživatel
Karlovic nejni tenisovej trapak, na Fedouse proste nema a nikdy mit nebude. Kdyz si odmyslis to jeho podani, ktery je asi nejlepsi na svete tak se s tezi vejde do treti stovky. A excelentni vykon predvedes akorad s poradnym souperem. Uvidis jak bude Feda hrat s Tommym. To bude jiny kafe.
Reagovat
smazaný uživatel
Ale myslím, že i se sebelepší hrou by ve finále na strojového Murrayho nestačil.
Reagovat
smazaný uživatel
Karlovic vynika jednym uderom, na co ma aj fyzicke predpoklady.Rozhodne by som ho nepovazoval za trapaka. Napr.Verdasca porazil a myslim, ze je vyssie v rebriku, ako on. Fede hraje to, co v danom okamihu potrebuje, ma pestru hru, v nijakom pripade nie je defenzivna. Hra vzdy inak, podla toho, kto je na druhej strane dvorca. Tym je pre mna zaujimavy, najlepsi, najdokonalejsi. Ked pride niekto, od neho lepsi, sklonim sa. Momentalne vsak nema nikto narok. A vobec nezalezi, ci je Fed 1,2,3 v danom obdobi. On uz hra o ine "pocty" ako ostatni.
Reagovat
smazaný uživatel
Že vychvaluješ svého oblíbence je v pořádku, ale ta poslední věta se mi zdá již trochu přehnaná. Dělat z něj božstvo je již trochu nemístné.
Nicméně si myslím, ano, má úžasnou hru na všechny tenisty, ale na jediného nemá a tím je Nadal. Pokud by byl Nadal OK, ani tento rok nedá ve Wimbledonu Federerovi šanci.
A Murray, pokud se dostane do finále, tak už nebude tak nervózní, protože již jedno finále grandslamu hrál a pokud bude mít tu obrovskou podporu širší britské veřejnosti, bude mít velké šance proti Federerovi, který asi skutečně bohužel Haase porazí. Ta podopora je asi nejdůležitější, jen si vzpomeňte, že pařížské pubilkum podporovalo Federera jako domácího tenistu. Bez té podpory již mohl letět v osmifinále. A tu samou podporu má teď i Murray.
Reagovat
smazaný uživatel
naprosto přesně!
Reagovat
smazaný uživatel
Podla mna abudabi v tej poslednej vete myslel počty, nie pocty :)
nepouziva diakritiku :)
Reagovat
smazaný uživatel
Neviem, ze by som sa vyjadroval o Fedovi ako o bozstve. Neviem, kde si to zobral, dufam, ze nie od jedneho diskutujuceho. Zasadne sa drzim jeho sportoveho vykonu. Co je pravda, je pravda. A uz to niekto napisal, to, ze ma niekto s niekym pozitivnu bilanciu, este nic nemusi znamenat. Historia neuvadza, kto ma s kym aku bilnciu. Hra sa o to, kto a kolko bol č.1 a kolko vyhral turnaj a GS. Ked to bude inak mozme rozvijat inu diskusiu.Este k tomu bozstvu, pisal som o poctach - miesto v historii,obdiv, co sa mu podarilo, to nie su nijake bozstva. Ak Ti nestacia moje argumenty. Tak pridam od tych, co hrali profi-tenis, Sampras a jeho vyjadrenie "najlepsi tenista historie". Agassi "Ak vyhra RG jeho zivot sa zmeni" etc. Uz ma to nebavi Feda stale obhajovat, on to skutocne nepotrebuje, a ja zbytocne marnim cas. Take it easy! Necham Ti tvoj nazor.
Reagovat
smazaný uživatel
Jen by mě zajímalo, jestli je ve vašich životech (Federerových fanoušků) něco jiného, než Rožírek. Někdy to tak opravdu nevypadá.
Zásluhy má velké, ale když vyhrál Nadal Austrálii, také to byl megaúspěch, ale místo vlny chvály se zdvihla vlna kritiky. Což je nespravedlivé a nemístné.
S tou bilancí to opravdu není tak důležité, ale je to určitě podstatné. Vem si, že Navrátilová měla s Graf také bilanci 8:8 a myslíš, že jedna z tenistek byla lepší nebo horší? To se říct nedá.
Reagovat
smazaný uživatel
gratulace tommymu, jsem neskutecne zklaman tim, co predvedl novak, tesil jsem se na semifinale s rogerem a on misto toho dela takvoe nesmyslne chyby- v tie breaku druheho setu vede 6-3 a nedotahne to, pak vyhraje treti set, zda se, ze ma tommyho na lopate, ale kdeze on si vyhodi tri forehandy a projede si tim cely zapas, dokud nezlepsi svoji psychiku nikdy nebude jednicka, jak si preje. kvalitou a talentem na to ma, jen ta hlava ho brzdi v poradnem rozletu
Reagovat
smazaný uživatel
taky mě to moc mrzí, věřil jsem, že dojde min. do semifinále .C
Reagovat
smazaný uživatel
a pak si veril, ze porazi fedouse co? ja proti federorovi nic nemam, i kdyz letos se mi hodne znechutil, ani nevim cim, ale stejne jako ty, nemam rad ty jeho fanaticke fandy, nerikam normalni, ale nekteri jsou jebli
Reagovat
smazaný uživatel
No čo mám na to povedať? Súhlasím s tebou. Vo všetkom. Tá jeho psychika ma niekedy neuveriteľne naštve. Nikedy, že paráda nad parádu a niekedy... no keď sa nedarí, tak sa nedarí totálne všetko... nič viac od neho nechcem, len, aby sa vrátil na post svetovej trojky.... btw jediný raz, čo som sa pri tom z takej chuti zasmiala bolo za stavu 3-3 v druhom sete, ja už unudená k smrti a Haas zasmečoval a on si tak z chuti zakričal, ale tak z chuti, že ma to porát prebralo a aj mne bolo zrazu lahšie :)
Reagovat
smazaný uživatel
ja jsem se zasmal u te novakove challenge, jak mel dvojchybu a vzal si challenge a mic byl dobry jak se lehce zaradoval s usmevem, i kdyz prohraval
Reagovat
smazaný uživatel
Noo tak toho som si všimla aj ja, tú svoju povahu nezapre ani keby ho naťahovali na škripci :D
Reagovat
smazaný uživatel
Ať žije Roger,dnes hrál neuvěřitelně v pohodě a bezchybně. Tomy bude nebezpečný, ale pro Rogera přijatelnější než Djoker. Dál věřím Andymu, že vyřadí Murraye, skutečně ho nemusím a nevěřím jeho psychice. Wimbledon mívá řadu konzervativních pravidel a zákonitostí a mezi 1 z nich patří, že britové dojdou nejdál do semifinále. I když by si Champ zasloužil pokořit ho na jeho půdě, musím přiznat, že bych ve finále raděj viděl stát proti němu Andyho, který hraje stále totéž a je to stejně jako Rogi nebo LLeyton už ženáč.
Reagovat
smazaný uživatel
:)))) Ja som tiez zenac...
Reagovat
smazaný uživatel
no.. pokud má nejlepší z nejlepších, nejlepší tenista všech dob a současnosti, pan neomylný a neporazitelný s někým záporné skore 7:13, tak co je potom Nadal, bůh? :DDDDD
Reagovat
smazaný uživatel
no asi takhle, drtivou vetsinu zapasu s nim progral Roger na antuce ano na antuce byl Nadal absolutne neporazitelnej tam byl skutecne buh. Asi jako Roger v ty dobe na trave:)
Reagovat
smazaný uživatel
blablablaaa, vy fanatici si to vždycky nějak zdůvodníte, jen aby u toho elegán nebyl za joudu, je mi to jasný! Je uplně jedno jestli na antuce, nebo na trávě, prostě Nadal je lepší než Fedouš, jejich vzájemná bilance to jen potvrzuje, a utěšuj se pohádkama o antuce jak chceš .) btw, Nadal dokazal Fedu vyklepat i ve Wimbledonu, ale Feda se na Nadala na RG nikdy nechytal :D
Reagovat
smazaný uživatel
Pan neomylný, neporazitelný, elegán atd. - to jsou přízviska, která tady dostává Federer snad výhradně od Barneyho...:))
A zjevně nelichotivou vzájemnou bilanci zápasů si Roger nemůže ani vylepšit, ani zhoršit, protože Rafa není.....Tím vůbec nechci říct, že si nepřeji jeho návrat, naopak.
Reagovat
smazaný uživatel
Že vás to baví, Roger je absolutně nejtalentovanější a nejinteligentnější hráč historie, to je bez debat, jeho výsledky to jen ptovrzují a jako každý má soupeře, na které se mu nedaří, stejně jako měl Andre Agassi v Patovi Samprasovi a Lendl v Beckerovi. Rafa své umění vydřel ještě více než náš Lendl, ale zároveň se tím ničí a těžko dokáže tímto tempem to, co Roger, ale je to vynikající borec, to bez pochyb. Myslím, že ještě nějaký slam vyhraje, možná už US Open, bude hladový, ale hádat se o fakta nelze a s tím se Barney a ostatní, co fedexe nemusíte, musíte smířit a souhlasit, připadáte mi jako malé děti, jako Sparta vs.Slavia, ale na druhou stranu mne těší kolik fandů má i tady Champ.k čemu jsou ale takové diskuze, které nic neřeší...?
Reagovat
smazaný uživatel
zkus víc číst články a hlavně diskuze, tyhle přízviska, jak to ty nazýváš jsem si sám rozhodně nevymyslel!
Reagovat
smazaný uživatel
Roger nebude nikdy za joudu, klidne si o nem rikej co chces. Rafa ma pred sebou jeste hodne dlouhou cestu, aby se mu alespon vyrovnal. Pak se muzem bavit o tom kdo je lepsi. Snad se brzo uzdravi, talent na to ma.
Reagovat
smazaný uživatel
Já je čtu, zejména novináři si rádi vymýšlejí různá přízviska, s tím nic nenaděláme, ale za to Federer troufám si říci nenese žádnou odpovědnost :)) a nenese odpovědnost ani za slova svých fanoušků :))). Takže ne na Federera, ale na nás házej své jedovaté sliny. Však my to nějak vydržíme, Ty už jiný nebudeš :)) A propos, mně se taky nelíbí, když Andyho Murrayho nazývají mamánkem, hloupým křivozubým Skotem atd. a ze vzhledu hráče vyvozují jeho povahové vlastnosti, to je hodně blbé.. taky ve mně vždycky bouchnou saze, ale počítám raději do deseti, než to hodím do stroje :))
Reagovat
D.A.N
Barney, Barney, Barney...jen kroutím hlavou co tu meleš za nesmysl jeden za druhým, čili půjdeme ststisticky:grandslam vítěztví-Roger:5/Wimbledon,5/US Open,3/AO Open, a 1/RG: čili 14 krát, Rafa:4/RG...1/Wimbledon...1/AO..čili 6 je to zatím v jeho letech skvělé číslo, nicméně už toho moc nevyhraje důvody všichni známe. A další Roger 237 týdnů nepřetržitě jako číslo 1..!!!!To se Rafovi nemůže povést a ani nepřiblíží.Za další už teď má 19 finále v grandslamech...4 krát výhra turnaj mistrů... Rafa ani jeden...pak dále 3 roky po sobě více jak 10 výher v turnajích 2004-2006 to se nikomu nepodařilo!A tak bych mohl pokračovat nadále, čili řekl bych že stebe srší jen závist tipická česká vlastnost.
Reagovat
smazaný uživatel
Od roku 2003 - 2009 21 semifinalových ucasti na GS nepretrzite !! Neviem o inom tenistovi, ktory by to dokazal.
Reagovat
D.A.N
To je prostě úžasné číslo!!!!! Rafovci nejsou schopni unést Rogerové úspěchy ale ať si koušou nehty je mi už to jedno už jsem si zvykl, že tu píší děti:-).
Reagovat
a.magerova
Já si myslím, že ty hnusné poznámky tu mají naopak starší ročníky, kteří jaksi vidí, že jim ujíždí vlak :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Ako napisal, myslim, Kukos, hartred a jealousy ! Doslova zurivost, kazdym vyhratym zapasom.
Reagovat
smazaný uživatel
hh řekl bych že si dost mimo, ty hňupe. Prej závist, tyhle kydy o závisti už jsou dost omletý, možná bych tak měl závidět tobě tvoji fanatičnost, ne? :D Předhazuj si tady svoje nudný statistiky, ale se skorem 7:13 v neprospěch namistrovanýho neuděláš nic ani ty, ani ostatní tobě podobné fanatické nuly na tomhle foru .)))
Reagovat
a.magerova
Tak když Ti tady ty nuly tak vadí, tak sem nechoď a máš to, Einsteine !!!
Reagovat
smazaný uživatel
Magorko, tak v které nohavici ho měl dneska? :D
Reagovat
a.magerova
A víš, že nevím :-)) takové věci mě fakt nezajímají....
Reagovat
a.magerova
Jo a kdybys byl poslední chlap na světě :-(( tak to se dám raději na holky :-))
Reagovat
smazaný uživatel
mno..když už jsme u toho, tak zrovna o tebe bych si kolo neopřel
Reagovat
a.magerova
Tu jde o to jaké máš kolo a kolik máš let. Né každému bych chtěla držet cokoli :-))
Reagovat
smazaný uživatel
:-)))
Reagovat
smazaný uživatel
:))))))))))))))))))))
Reagovat
D.A.N
Barney: ty jsi tipický puberťák, který potřebuje dostat asi přes dršku, jelikož takový nevychovanec jsi nic jiného nezaslouží...nic jiného néž-li zvratky s tebe zatím nevypadlo! Zajdi si do kuchyně ukaž rodičům co jsi napsal, a pak až jsi to přečtou pořádně tě vytahat za ušiska i zleva či zprava by facka neuškodila nevychovanče!!!!!!! dále na tvé dětinské urážky nebudu reagovat, jelikož pochybuji o tvém zdravém rozumu.
Reagovat
smazaný uživatel
a ty si radši místo rádoby chytračení zopakuj 1. třídu - konkrétně pravopis, deb*le .))
Reagovat
a.magerova
Barney: Tak pravopis umíš, fajn ... teď ještě kolik je Ti let?
Reagovat
smazaný uživatel
Barney ty jsi fakt kreten nejvyssiho kalibru, nejen ze tady hodne lidem rveš do pusy to co v životě neřekli, ale kydáš tu hnuj protože už vubec nevis co mluvit... Neoc malo o te statistice jeste, je to 13:7 protoze rafa je proste na antuce lepsi nez roger ale roger se i na antuce dostaval do nejvyssich kol turnaju, kde ho famozni nadal na antuce porazel. Jenze na ostatnich povrsich se rafa nedostaval tak daleko jeste celkem v nedavne dobe takze tam nad nim federer vyhravat nemohl a tudiz ta statistika vypada tak jak vypada ... kdyby se nadal dostaval na tvrdem tak daleko tak je ta statistika vyrovnana ;)
Reagovat
smazaný uživatel
ale tebe jakožto fanatickýho Fedexovce to skore asi dost ser3, že? :DDD Uvědom si kolik je Rafovi a kolik namistrovancovi! Rafa vyhrál první GS v 19ti letech! V jeho letech elegán ještě ani nevěděl, co to GS je, ty exkremente .)
Reagovat
D.A.N
Máš absolutně pravdu! A co se týče Barneye je zbytečné se vyjadřovat je to ještě dítě...tudíž nemá tolik rozumu a rozlišovací schopnosti. Rafu viděl hrát možná poslední max.1,5 roku a proto není schopen pochopit výjmečnost Rogera. A děvčata raději na něho vůbec nereagujte on se tím jenom baví.
Reagovat
smazaný uživatel
no moc hezká omáčka, tak si hezky udělej dobře u fotky elegána, vyčůrat a spát!
Reagovat
D.A.N
Barney:Nechápu, že tě rodiče ještě neposlali spát.Jak tak koukám tenisu rozumíš jako koza trakařu. Jsi absolutně prázdný žadný argument jen nadávky, čili počítám, že budeš míti max. 14 let...čili hajdy na kutě...ou vlastně máš asi prázdniny ale dobře do 23:00 a pak spát.
Reagovat
smazaný uživatel
už sis oprášils ten Slabikář a začals opakovat? Nebo se hodláš ztrapňovat dál?
Reagovat
smazaný uživatel
Jedinej, kdo je tu trapnej jsi ty....na tvoje rádoby "názory" nikdo neni zvědavej...(kdyby názory, to jsou opravdu jenom sra*ky :D )
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Rogere jeste dva zapasy a budes nejlepsim tenistou vsech dob a jeste soucasnosti:) a nikdo uz nebude moct napsat, ze to nejni pravda:)
Reagovat
smazaný uživatel
...Soobe jeden sa najde vzdy...:)))
Reagovat
a.magerova
Bravo Roger :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Neskutocne Karlovic bol 128 gamov cca ci kolko nebreaknuty a zrazu dojde Roger a dvakrat ho breakne:D:D: to je na zasmiatie som spokojny verim ze Roger vo finale da Roddicka.
Reagovat
smazaný uživatel
Karlovic ma akorad podani, to je dost malo, kdyz mu Roger nejakej micek vratil tak nevedel co s tim. Nebejt jeho servisu tak je nekde ve treti stovce. S Tommym to bude krasnej zapas, tam to bude otevreny, on ma taky neskutecnou formu, no snad to Fedous zmakne:)
Reagovat
smazaný uživatel
Mooc gratuluji Rogerovi, určitě to dotáhne až do konce, je radost koukat na jeho umění......
Reagovat
smazaný uživatel
Krásně on... Come ON !!!!
Reagovat
smazaný uživatel
A čo ty nevieš skloňovať? :)
Reagovat
smazaný uživatel
To není špatně skoňované, u nás se to takhle říká..( to samé jako "pěkně ty" například :o) )
Reagovat
majjkaa
Kolo za kolom hra perfektne a dava nam za pravdu a potvrdzuje to co tu o nom piseme :)) Vela stastia Fede v semifinale!!
Reagovat
smazaný uživatel
A mně se stále více potvrzuje že jsi tady největší trapka, naprosto neskutečná. Zaregistrovala jsem se tady jen proto abych ti to mohla napsat.
Reagovat
majjkaa
tak pokial si sa tu zaregistrovala iba kvoli tomu tak to si trapna sama :)))
Reagovat
krbik13
No to teda si pekne trapna registrovat sa len aby si niekomu vynadala.A ja ti este pridam.Bola obrovska nahoda ze Federer vobec stralit set a v ceste do finale ho nezastavi nikto!Uz je vecia sanca ze ho zastavia take kravy ako ty!
Reagovat
smazaný uživatel
Tuhle odpověd jsem samozřejmě očekávala, ty totiž nic duchapnějšího nemůžešeš vypotit.
Reagovat
smazaný uživatel
hehe, tak tááák .)
Reagovat
smazaný uživatel
vypadá to, že se tady začíná nějak roztahovat fanatický Fedouš klan z Asie, že?
Reagovat
smazaný uživatel
O RF jsem nenapsala nic...ten mi je úplně ukradený, takže jsi úplně mimo mísu.
Reagovat
smazaný uživatel
To patřilo krbik13
Reagovat
smazaný uživatel
Co je trapného na tom, že majjkaa napsala, že Roger hraje v každém kole perfektne a že mu přeje mnoho štěstí?
To jsou tady tedy trapnější hlášky.....
Reagovat
smazaný uživatel
Dívala jsem na příspěvky hodně dozadu a čtu si tady už docela dlouho, prostě mi to nedalo, ale tyhle pipky co si myslí, že sežraly všechnu moudrost světa nesnáším, a nejde tady o RF.
Reagovat
smazaný uživatel
A ještě ...napsala jsem co jsem chtěla a budu si zase jen číst.
Reagovat
smazaný uživatel
Silvie: no to budeš moc hodná, když už nebudeš vyvolávat zbytečné rozepře :o)
Reagovat
smazaný uživatel
Suhlas ..
Reagovat
majjkaa
Dik :) a dakujem aj vsetkym ostatnym, ktori mi tu niekedy prejavili "podporu". Som rada, ze su tu aj inteligentni ludia.
Reagovat
smazaný uživatel
Tady jsou opravdu inteligentní lidé, bohužel kromě tebe.
Reagovat
smazaný uživatel
hezky ti to dává, jseš tady opravdu jen za tu pipku :D
Reagovat
majjkaa
Vies co Silvia uz prestan!! ti poviem slusne. Nic ti nerobim tak sa neozyvaj...a daj mi pokoj. Neviem co som ti urobila ze tak ku mne spravas fakt neviem.
Reagovat
smazaný uživatel
suhlasim so silvou to je uz trosku moc fede a podobne je to trapne spravas sa ako keby si mala 5 rokov
Reagovat
smazaný uživatel
Sorry, ale ja fakt nechapem, co vam na to vadi? Vela ludi ho tu takto oslovuje, co je na tom zle? A ze mu zazela vela stastia do dalsieho zapasu mi pride uplne v pohode.
Reagovat
smazaný uživatel
Potom vam musi vadit aj to, ked niekto Nadalovi povie Rafa.
Reagovat
majjkaa
Vies oni uz nevedia ani co by kritizovali, tak si vymyslaju jednu hovadinu za druhou :) Ale mna tym neurazia, lebo clovek ktory ma nepozna a ide ma sudit a nadavat mi, tak toto mi je totalne ukradnute, len sami sa tu zhadzuju a ukazuju jaki su obmedzeni tupci!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Ako toto mi pride uz fakt nepochopitelne, 2x som si vsetky tie prispevky precitala, ze co vlastne od teba chcu a fakt som na to neprisla. Rogera volam Fede aj ja, neviem, co je na tom. Ale nekazme si naladu, ktoru nam svojou dnesnou vyhrou FEDE spravil.
VAAAAMMOOSSS ROOOGGEEEER!!!!!
Reagovat
a.magerova
majjkaa:
Fakt taky nechápu proč se tu do Tebe tak pustili, to je už Paranoia (řec. ????????, pošetilost, šílenství) je duševní porucha, vyznačující se bludy, chorobnými představami o vlastním ohrožení a stihomamem. :-)))
Reagovat
majjkaa
Holky dakujem Vam, ste super! :)
Reagovat
smazaný uživatel
Nařež jim tam!!! Vamos Fedex!!!:-))
Reagovat
smazaný uživatel
Fedex winner of Wimbledon 2009
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist