Federer na French Open neztratil set ani s Ruudem a je v osmifinále, Nadal musel s Goffinem do čtyř sad

31. 5. 2019, 17:02
Aktuality 205
FRENCH OPEN - Roger Federer po čtyřech letech hraje antukové French Open a po cestě do osmifinále neztratil jediný set. Vítěz ročníku 2009 si dnes v rekordním 400. grandslamovém zápase poradil s Casperem Ruudem. Postupuje i 11násobný šampion a vítěz posledních dvou ročníků Rafael Nadal. Největší favorit ovšem musel do čtyř sad proti Davidovi Goffinovi.
Roger Federer

Roger Federer po třech letech hraje na antuce a svůj návrat na nejpomalejší tenisový povrch rozhodně může hodnotit pozitivně. Po čtvrtfinále v Madridu a Římě patří k největším favoritům letošního ročníku grandslamového French Open a zatím svou roli suverénně potvrzuje.

Sedmatřicetiletý Švýcar, jenž v Paříži v roce 2009 zkompletoval sbírku grandslamových trofejí, si bez ztráty setu poradil s Lorenzem Sonegem, Oscarem Ottem a dnes 6-3 6-1 7-6(8) s Casperem Ruudem.

Federer v úvodních dvou sadách nezkušenému Norovi povolil pouhé čtyři hry a vypadalo to na hladký postup. Ten si ovšem švýcarský favorit zkomplikoval. Ve třetím setu musel mazat manko brejku, v tie-breaku neudržel vedení 6-4 a čelil setbolu. Ten však odvrátil a dramatickou zkrácenou hru nakonec po proměnění v pořadí čtvrtého mečbolu vyhrál 10-8.

Federer, který dnes odehrál rekordní 400. zápas na grandslamech (bilance 345-55), na French Open startuje poosmnácté v kariéře a po čtyřech letech, v osmifinále je počtrnácté a neuspěl v něm jen v letech 2000 a 2014. Letos ještě nečelil nasazenému soupeři a jinak tomu nebude ani v osmifinále, v němž se střetne s Leonardem Mayerem.

S Argentincem, jenž po setech 3-6 7-6(3) 6-4 7-6(3) vyřadil domácího Nicolase Mahuta a podruhé v kariéře si zahraje osmifinále grandslamu (Wimbledon 2014), vyhrál Federer všechny tři předchozí souboje.

Statistiky zápasu

Od Rafaela Nadala se na antuce znovu očekávaly dominantní výkony, jenže nejlepší antukář všech dob skončil na přípravných turnajích v Monte Carlu, Barceloně i Madridu již v semifinále a roli největšího favorita nepotvrdil. Chuť si spravil v Římě, kde po vítězství nad Novakem Djokovičem získal rekordní 34. trofej z Masters a první letošní titul.

Na grandslamovém French Open zatím postupuje dle očekávání. V úvodních dvou zápasech si suverénně poradil s kvalifikanty Yannickem Hanfmannem i Yannickem Madenem. Ve třetím kole narazil na nasazeného Davida Goffina a poprvé na turnaji ztratil set.

Nasazeného Belgičana zdolal vítěz posledních dvou ročníků a 11násobný šampion až po téměř třech hodinách 6-1 6-3 4-6 6-3 a vylepšil svou bilanci na antukovém grandslamu na 89-2.

Goffin favorizovaného Nadala potrápil pouze ve třetím setu, v němž měl fantastický poměr vítězných míčů a nevynucených chyb 17-4. Španěl se však nenechal ztrátou setu rozhodit a ve čtvrté sadě už na kurtu opět dominoval.

Nadal si osmifinále při své 15. účasti zahraje počtrnácté a narazí v něm na Juana Ignacia Lóndera. Pětadvacetiletý Argentinec, který v únoru senzačně vyhrál domácí podnik ATP v Córdobě a na French Open hraje svou první hlavní soutěž na grandslamu, udolal 2-6 6-3 6-4 5-7 6-4 domácí divokou kartu Corentina Mouteta. Nadala vyzve premiérově.

Statistiky zápasu

Kei Nišikori měl dnes pořádně namále. Proti Laslovi Djeremu v rozhodující páté sadě prohrával 0-3 o dva brejky, ale nakonec po čtyřech a půl hodinách boje nasazeného Srba udolal 6-4 6-7(6) 6-3 4-6 8-6. O vyrovnání svého pařížského maxima si zahraje s osm zápasů neporaženým Benoitem Pairem.

Paire po triumfu na poslední generálce v Lyonu pokračuje ve skvělé formě. Domácí naději dnes za stavu 2-6 6-4 6-7(1) ze svého pohledu vzdal Pablo Carreño. Třicetiletý Francouz v neděli zaútočí na premiérové grandslamové čtvrtfinále. S Nišikorim má negativní bilanci 2-6.

• FRENCH OPEN •
Paříž, Francie, antuka, 42,661.000 eur
páteční výsledky (31. 5. 2019)
• Dvouhra muži - 3. kolo •
Federer (3-Švýc.) - Ruud (Nor.) 6-3 6-1 7-6(8)
Nadal (2-Šp.) - Goffin (27-Belg.) 6-1 6-3 4-6 6-3
Tsitsipas (6-Řec.) - Krajinovič (Srb.) 7-5 6-3 5-5 / odloženo
Nišikori (7-Jap.) - Djere (31-Srb.) 6-4 6-7(6) 6-3 4-6 8-6
Wawrinka (24-Švýc.) - Dimitrov (Bulh.) 7-6(5) 7-6(4) / odloženo
Paire (Fr.) - Carreño (Šp.) 6-2 4-6 7-6(1) / skreč
L. Mayer (Arg.) - Mahut (Fr.) 3-6 7-6(3) 6-4 7-6(3)
Lóndero (Arg.) - Moutet (Fr.) 2-6 6-3 6-4 5-7 6-4
• Dvouhra muži - 2. kolo •
Kližan (SR) - Pouille (22-Fr.) 7-6(4) 2-6 6-3 3-6 9-7
Ondřej Jirásek, TenisPortal.cz

Komentáře

205
Přidat komentář
Tenistop
Cafte
Dlho tu už čítam hypotézy o tom kto je z big tri najlepši, pripadne najlepsi v histórii.Ono je to tak, v prvom rade sa to ťažko až irelevantne porovnáva, a to hlavne preto, že všetci ti traja veľkí hráči nie sú v rovnakom veku.Keby boli vo vekových odstupoch rok- budis. Ono vekové rozdiely sú dosť veľké. Keď sa na to pozrieme komplexne , hlavne na základe tenisových odborníkov a ich tvrdenia, vychádza nám z toho, že najlepsi a najkomplexnejší hráč je Roger. To tvrdia mnohí uznávaní odborníci. Dokonca robili PC simulácia kde vytvorili každého hraca v top forme s top úderovou kvalitou a vyšiel im opäť rRoger.Hold všetky vaše dohady sú zbytočne. A hlavne ti Forhend pozeraj na tenis komplexnejšie a detto budeš musieť priznať, že Rogerov je malo, no takých Nadalov sa môže narodiť ešte veľa, to tvrdí aj strycek Tony a s poľutovaním aj ja ako jeho fanúšik
Reagovat
Roger_Federer
Ba :)
Reagovat
smazaný uživatel
uvahy su zbytocne, lebo PC simulácie :)
Reagovat
Kozoroh
Simulace na počítači ti nemůže nasimulovat mentální sílu hráčů. Tak daleko ještě nejsme.
Reagovat
Marduch
Tak dneska simuluji vedle fotbalistu a hokejistu uz i uznavani odbornici? Tvl kam ten svet speje.
Reagovat
Jakub
Tak zatím je to parádní tenis a řekl bych že to vychází krásně. Rafa hraje krásně a byl by pro mě jednoznačně vítěz (ale to jsem si na AO říkal také). Bohužel to vypadá že Djokimu se chce hrát, ale uvidíme.
Federer jde dál a bez ztráty setu. No mladý kluci se mají ještě hodně co učit, semifinále by možná mohl dát (ale to je takové spíš přání). v každém případě hraje hezky.
No na antuce je ale podle mě stejně nejlepší pohled na Nadala. Ten forehand to je pastva pro oči. Škoda že tam letos nejsem.
Reagovat
turista
Djokovič se mu pomstí za ten Řím.
Reagovat
spaniel
Uz sis zas najel na optimistickou vlnu?
Reagovat
Marduch
Ale to je turistova role v Djokolandu, sirit optimismus za kazdeho pocasi;)
Reagovat
Nola
jj
Reagovat
Krisboy
Optimismus je podle mě něco jiného, než co šíří turista, ale budiž :)
Reagovat
smazaný uživatel
Sasa opět ukazuje, ze bude jednou velký hráč.
Reagovat
Ondra979
Tsitsi ztratil set, asi bude mit jeste dost prace s KRajinovicem
Reagovat
smazaný uživatel
Na zapas s Federerem vůbec nemusí dojít. Pokud to zvládne dneska, tak zítra Wawrinka bude těžký oříšek.
Reagovat
smazaný uživatel
Mimochodem, xkrát jsem tě žádal, ať na mě nereaguješ, ale ty to nerespektuješ, xkrát jsem ti říkal, že o diskuzi s někým, kdo absolutně nerespektuje jiný názor, než je ten tvůj, nestojím, ale ty si prostě nedáš říct.
Reagovat
smazaný uživatel
Až se naučíš vnímat jiný názor a ne hned urážet, tak se můžeme bavit.
Reagovat
spaniel
Nevim o cem placas a je mne to jedno. Bez se vybrecet Gayosinhovi.
Reagovat
smazaný uživatel
:DDDDDD
Reagovat
smazaný uživatel
To udělám, díky za radu.
Reagovat
smazaný uživatel
Běž si ho vyhonit u gayporna, potřebuješ to.
Reagovat
spaniel
Zajimave ty tve narazky... mozna je na case si priznat veci. V podstate nic jine ani nepises, tak zkus treba gay forum, nebudou te tam rusit tenisem.
Reagovat
smazaný uživatel
Hele ty do mě furt jebeš, jakej sem sráč, že tomu nerozumím a jsem na úrovni Fandiny, tak si laskavě zaměť před vlastínm prahem nejdřív,
Reagovat
spaniel
Jo? Ani si nevybavim kdy, nemuzes zit v minulosti. Tady jsem nic takove nepsal a stejne vyjels jak civava. Asi nejaky zkrat.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak ty si to nepamatuješ, tak tím si mi dal najevo, jak jsem pro tebe bezvýznamný, za což, ti děkuji. Já si veškerá ponížení od tebe pamatuju a to mi gigin říkal, když jste se setkali osobně, že prý mě uznáváš. :D
Reagovat
spaniel
No reagovals jak kdyby to byl ted...a to co je pro tebe ponizeni, jsem tak ja nemusel vubec vnimat. Jen nechapu co te nastartovalo ted.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak já s tebou mám problém dlouhodobě, nevím, jestli takový opravdu jsi, ale tady se chováš jako arogantní mrdka, co má potřebu všechny urážet.
Reagovat
spaniel
Vsechny? Spocetl bys je na prstech jedne ruky...a to jsem tu pres 10 let. Nekteri si to zaslouzi (Frantz), jini oplaceji stejne a je to spis kolorit (forehand).
Reagovat
smazaný uživatel
Při tom je to škoda, tenisu rozumíš, jako málokdo, a jako tenisového odborníka tě maximálně uznávám, ale tímhle si to kazíš.
Reagovat
smazaný uživatel
Já jen doufám, že se k lidem, které máš kolem sebe, nechováš tak, jako se chováš tady, jestli jo, tak je upžímně lituju, že musí žít ve tvojí přítomnosti.
Reagovat
Nola
na anonymnych forach si moze kazdy napisat cokolvek, v skutocnom zivote je to o poznanie horsie, neries
Reagovat
Fandina
Na urovni Fandiny? Hoši hoši, to se opravdu srovnáváte s 63 letou ženou?

Fakt? Větši blby jsem nezažila.
Reagovat
smazaný uživatel
Nemala by si uz spat babka?..

Zajtra do kostola.
Reagovat
Fandina
Jsi trapný, jako vždycky.
Reagovat
smazaný uživatel
To tady nedela polovina lidi, je to forum, ne seznamka. Musis mít v pejci
Reagovat
Roger_Federer
Bavim se, nestat ve finale tehdy Roger, ale treba Safin, Roddick nema Nadal dotedka tento titul, vsichni vime, ze se tady ve finale vzdycky rozklepe.
Mel tehdy tak smesny los, ze mluvit i stesti snad ani nema smysl a stejne musel z antukarem Verdascem do 5setu v semifinale.
Dotedka by nemel ani karierni granslem, stejne jako nema TM..
Mel stesticko, ze proti nemu stál jeho oblibeny soupeř Federer.
Reagovat
SwissMaestro
Jasný :D V roce 2009 by na něj určtě býval čekal Safin, který na to už neměl mozek a ten rok končil :D A Roddick byl taky hotovej mentální titán :D :D
Reagovat
Roger_Federer
01.02. Nadal R. - Federer R. F 7-5, 3-6, 7-63, 3-6, 6-2 2.08 1.61
29.01. Federer R. - Roddick A. SF 6-2, 7-5, 7-5 1.15 4.29
27.01. Federer R. - Del Potro J. ČF 6-3, 6-0, 6-0 1.21 3.55
25.01. Federer R. - Berdych T. OF 4-6, 64-7, 6-4, 6-4, 6-2 1.10 5.44
23.01. Federer R. - Safin M. 3K 6-3, 6-2, 7-6 1.10 5.30
21.01. Federer R. - Korolev E. 2K 6-2, 6-3, 6-1 1.04 6.75
19.01. Federer R. - Seppi A. 1K 6-1, 7-64, 7-5

01.02. Nadal R. - Federer R. F 7-5, 3-6, 7-63, 3-6, 6-2 2.08 1.61
30.01. Nadal R. - Verdasco F. SF 64-7, 6-4, 7-62, 61-7, 6-4 1.13 4.38
28.01. Nadal R. - Simon G. ČF 6-2, 7-5, 7-5 1.09 5.57
26.01. Nadal R. - Gonzalez F. OF 6-3, 6-2, 6-4 1.11 5.19
24.01. Nadal R. - Haas T. 3K 6-4, 6-2, 6-2 1.05 6.74
22.01. Nadal R. - Karanusic R. 2K 6-2, 6-3, 6-2 1.01 10.73
20.01. Nadal R. - Rochus C. 1K 6-0, 6-2, 6-2
Reagovat
safi1313
Haha ty si vuuul:D :D
Reagovat
smazaný uživatel
Ty sa dokázes vzdy tak odjeb*t sám, ze ti netreba ani pridávat...:)
Reagovat
Roger_Federer
:) a doslo ti, ze pouze predvadim tebe?:)
Reagovat
smazaný uživatel
Ked dvaja robia to iste, nie je to to iste ;)
Reagovat
steve79
Fedex hraje zatim opravdu velice dobre. Na antuce uz ma splneno. Jeste jedno kolo by bylo fajn.
Reagovat
dappe
Osobně si myslím, že už pomalu začíná pokukovat po semifinále.
Reagovat
smazaný uživatel
Jel tam bez očekávání a najednou se mu to hezky otevřelo a semifinále je reálné. Já bych si to přál, protože kdyby vyhrál Rafa RG, tak ať má alespoň jednou za kariéru na French Open dva pořádné soupeře po sobě a ne klasicky walkout až do finále.
Reagovat
SwissMaestro
Kecko :D V roce 2014 musel porazit Ferrera (ČF), Andyho M.(SF) a Djokoviče (F) WO? :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
Speciálně Andy byl ten rok na antuce topovy. Tuším, ze v tom semicku uhrál 6 gamu :D
Reagovat
SwissMaestro
No, Rafa na tom v roce 2014 nebyl dobře po AO :) Do RG se na antuce šíleně trápil. Pamatuji si na jeho zápasy v Římě kde většinu zápasu šílěně vydřel - i na jeho poměry.
Reagovat
smazaný uživatel
Jj, Swissi..Velká pravda..

Ten rok 2014, nech je inspiráciou pre 2019, má to rovnaké paramatre v mnohých smeroch.
Reagovat
Kozoroh
Ale v jednom se diametrálně liší. No1e na RG 2014 byl bez GS titulu za poslední rok, znejisťovala ho chybějící trofej z RG a jeho psychická síla byla oslabena. Dnešní Ultron je úřadujícím vítězem tří GS turnajů, má titul z RG a disponuje velkým sebevědomím, tedy hybnou silou, která ho může dovést k dalšímu pařížskému triumfu.
Reagovat
spaniel
Jo, to jsme ted videli. Poróchaný elektronek z Katody Olomóc spis.
Reagovat
smazaný uživatel
Možné to je, nevím.
Reagovat
smazaný uživatel
Sorry, patřilo níže.
Reagovat
turista
A navíc prahne po odvetě za ten ponižující Řím.
Reagovat
smazaný uživatel
Nechcem ti brat ilúzie, ale Federer bude v Parizi v QF, ale ak tam narazí na prvý sled, tak sa moze rovno na päte otočiť a šetriť boľavý chrbát, napriklad na Stutgart alebo iný prestížny turnaj.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Rafa má prestižní turnaje jenom do RG. Potom už hraje jenom aby se neřeklo. Jsem zvědavý na obhajobu Roger?s cupu a semicka na SW19
Reagovat
smazaný uživatel
V klude, Rafa hrá záverečné fázy na kazdom turnaji, povrchu...

Plus ma samozrejme svoje vykladne skrine :)

Rodzi ma uz len turnaje, kde moze prekvapit, lol
Reagovat
smazaný uživatel
Takže finále a semifinále se teď počítá? Nebo jenom u Nadala? Trosku se ztrácím.

Nadal má výhodu v tom, ze hraje 50% sezóny, zbytek jenom přežívá. AO nemá nárok, Sunshine double hraje jenom na účast, celá antuka, ve Wimby je rad za druhy týden a pak konci sezóna. Takže se to špatně srovnává s Federerem, který hraje od ledna do listopadu.
Reagovat
smazaný uživatel
Od ledna do listopadu konstatne bez velkych titulov, si chcel povedat...

Ano, to sa špatne porovnáva so špičkou, pravda..Ved to uz priznaj ze Rafa je inde a Rodzi uz moze iba prekvapit. V Austrálii prvy tazsi super a bum, dovidenia. RG, dobry zreb..QF/SF a Hop Swiss zu house. Potom nejaká spotená 250 stutgart a FFF mavaju paprčkami, idu dohnat Connorsa. Nasledne W. a bum, opat sklamanie a uvedomenie si, ze za poslednych 10 rokov vyhral Federer svoj oblubeny turnaj 2krát, o dva menej, nez Djoko, ktory sa tam nevie hybat...No a na US Open to uz poznáme, posledna dekáda a Roger travi viac času v Central parku, nez na kurte.

Realita, fakty, dobré ráno.
Reagovat
Roger_Federer
:) alplikuj svoje naroky na Federera i na Nadala, pokud jsi spokojny stim smesnym Rimem a 3 kolem RG..v pohode :)
Reagovat
spaniel
Jj, hlavne na TM hraje vzdy zaverecne faze.
Reagovat
smazaný uživatel
Jj; este dopln Sangaj; alebo Miami. Mickey mouse turnaje..
Reagovat
spaniel
Jasne ze pro plesatou s jeji tlupu je TM nedulezity turnaj. Obranny mechanizmus.
Reagovat
smazaný uživatel
To len ty dokazes pri debate, kde sa riesia GS, vytiahnut nieco s nizsim ratingom :)

Obranny mechanizmus. To sa rovno mozeme bavit o tisickach, ale to by bola rychla debata.
Reagovat
spaniel
Cele vlakno je o vsech turnajich ty tunto. A ja s tim nezacal.
Reagovat
smazaný uživatel
Stejně Nole má ten titul z RG jen díky Andymu. Kdyby Andy v 2016 nevyřadil Gaywrinku, tak to RG Nole doteď nemá.
Reagovat
smazaný uživatel
Protože GS finále Nole vs Gaywrinka je nejjasnější výsledek ever.
Reagovat
smazaný uživatel
Roger by měl líbat prdel Soderlingovi a Nole Andymu.
Reagovat
spaniel
Hele, nech si ty fantazie pro sebe.
Reagovat
smazaný uživatel
Co se ti zase nelíbí? Já oboum to RG přeju, byla by ostuda, kdyby takoví hráči neměli kariérní GS, ale že Roger vyhrál jen díky Söderlingovi a Nole díky Andymu, je prostě fakt.
Reagovat
smazaný uživatel
Je to aj tym, ze Rafa je/bol taký hegemón, ze jeho úhlavní rivali proste boli odkázaní na náhodu a stastie. Federer, majster lol komplexnosti, by doteraz RG nikdy nemal, kedze sa na Rafu nikdy v Parizi nechytal. Djokovic sa aj chytal, ale ked prislo k lamaniu chleba tak 12-14 vzdy tradične vybuchol a nakoniec RG vyhral, len ked sa Nadal zranil...
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to je druhá věc, Rafa tehdy odstoupil, ale 2016 byl bez formy a Nole by si s ním poradil, ale Wawrinku by v GS finále v životě neporazil, takže hlavní dík patří Andymu, který ho odstranil.
Reagovat
smazaný uživatel
Bez formy bol aj v roku 2014, Novak vyhral v Rime, ale nie v Parizi.
Hovorit, ze by si s nim Nole v 2016 poradil, ale s Wawrinkom nie je trúfalé.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak dává mi za pravdu rok 2015, kdy Rafu easy sestřelil a s Warwrinkou prohrál a o rok později by to bylo stejně tak.
Reagovat
smazaný uživatel
2015 nevyhral ziadny antukový turnaj pred RG
2016 vyhral ATP1000. Napriklad rovnako ako 2019. Je teda 2019 Nadal bez sance?
Reagovat
smazaný uživatel
Tak snad víš, jak hraje letos a jak hrál v 2016. 2016 měl prostě špatnou sezónu, to snad uznáš.
Reagovat
smazaný uživatel
15 a 16 byl prostě Rafa v lese a neměl ani na titul z RG
Reagovat
Kozoroh
Stan je další, kdo využil Novakova psychického závaží v podobě chybějíciho titulu z RG. Je možné, že finále RG 2016 by Djoker se Stanimalem prohrál. Taky je ale možné, že kdyby No1e vyhrál RG dřív v minulosti (např. 2011), tak by se Stanem neztratil finále 2015.
Reagovat
smazaný uživatel
Nole je na GS Stanův fackovací panák, smiř se s tím.
Reagovat
Kozoroh
Lol, bilance mezi nimi je 4:3 na GS pro No1eho. Djoker těžko může být fackovacím panákem.
Reagovat
smazaný uživatel
tak nepočítám ty roky, kdy byl Stan na úrovni 250.
Reagovat
Roger_Federer
Podmnozink:)
Reagovat
smazaný uživatel
Ale že bez Rafova vypadnutí se Söderlingem by Federer RG neměl souhlasím.
Reagovat
smazaný uživatel
Mimochodem Söderling je prý sráč, když se před x lety ptali Andyho, se kterým hráčem z tour by za žádnou cenu nechtěl uvíznout ve výtahu, tak jmenoval právě Söderlinga, že prý spolu měli vždycky konflikty, když spolu hráli,
Reagovat
spaniel
Treba je srac Andy...protoze Soderling by s nim nechtel uviznout.
Reagovat
smazaný uživatel
Možné to je, nevím.
Reagovat
panzer.dragon
Forehande, kdyt Rafa má taky jen jedno AO, stejne jako FedEx a djok jedno FO. Píšeš něco o štěstí.. a Rafa s tím AO? To je jako nějaká jistota?
Reagovat
Fazzzy3
+1
Reagovat
smazaný uživatel
To on neřekne, podle nej měl Rafa finále AO 2009 pod kontrolou.
Reagovat
smazaný uživatel
Uz sme tu o tom písali. Nadal vyhral AO09, hned prve finále, dokonca este pred NY..

Nijak sa na chýbajúci GS roky neupínal, nikdy nezaznamenal depresie a frustráciu z GS, ktory nedokaze vyhrat, alebo tam pernamentne s niekym sustavne prehraval...

Federer, ten prehral niekolko finale s Nadalom, posobil bezmocne, a dostal sa do faze, kedy bolo vsetkym na svete jasne, aj fanatikom; ze RG moze vyhrat jedine bez Nadala..
Reagovat
smazaný uživatel
To jsou spekulace, Nadala na AO prohrává celou kariéru stejně, jako Federer na RG. Rozdíl je v tom, ze Federer by měl bez Nadala 5x FO, Nadal bez Federera 2x AO, protože ho tam sestreluje celou kariéru každý druhy a 2x šel i v prvním kole.
Reagovat
smazaný uživatel
To nie su spekulácie, ale fakty.

Nadal Federera do roku 2009 na RG 4-krat za sebou tak vyprášil, ze po nom nezostal ani masný flak..Rafa tam vyhrával pernamentne..Bolo jasne, je jasné; ze Federer RG nikdy nevyhrá a je odkázaný na zreb, zranenie ci slabsi den súperov.

Nadal porazil v Australii v tom čase hlavného soka, vybavené...Pribalil tuto vyhru k vyhre z Wimbledonu, neskor pridal dalsie finálové s Djokovicom z hardu. Prave to ho oddeluje.
Reagovat
smazaný uživatel
Možná, ale fakt je ten, ze každý má ze svého nejméně oblíbeného GS jenom jeden titul.
Reagovat
panzer.dragon
nemyslíš, že má rafa štěstí že vyhrál hned to první finále AO?

je toi jasný, že stejně jako u rogera bez FO tak u rafy bez AO by byly debaty o GOATech složitější? :-)
Reagovat
dappe
Mistr komplexnosti je jednoznačně Nadal. S těmi 6 tituly ze tří zbylých GS za 15 let kariéry, tady není o čem.
Reagovat
smazaný uživatel
Trefa, ale to podmnožinka nepochopí :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Djokovic s 8 GS mimo Australiu je dnes povazovaný za najkomplexnejsieho tenistu vobec..

Normy komplexnosti pre fanatics.
8-Najkomplexnejsi
7-Komplexny akurat
6-Nekomplexny Nadal, antukár :)

Zbohom zdravy rozum, adios.
Reagovat
Roger_Federer
Ano, nejvetsi prokazatelna komplexnost je vyhrat 11x cihlu, 2x cihlo travu a 2x uhaluzit hard :)
Reagovat
dappe
Možná jím Djokovič není. U něj je to ale podpořeno i mino GS. Vyhrává TM, má všechny Masters atd.

A s tím antukarem...rádi rozlišujete normální debatu a jakousi goat debatu. Ano, v normálním měřítku je Nadal výborný všude. V goat debatě je ovšem pouze antukový specialista. To není věc názoru, tak mluví čísla.
Reagovat
Roger_Federer
Ale on to Forehend samozdrejme vi, akorad mu to ego nedovolí pripustit..

Staci se podivat na letosni RG, poradatele proste chteji Nadaluv dalsi titul(tim dalsi rekord a jedinecnost RG), antuka na centrukurtu je mu doslova usita na zakázku.. spomalena... mice to same, Rafa uz neni tak rychlí jako drive, takze tomu pomuzeme..
Los az do finale směšný..Jedina hrozba je SRB.
Reagovat
smazaný uživatel
Za to Rodzi to ma naslapané. Zajtra hrá s Ninja korytnačkou Leonardom, ktory ma velke zbrane.

Dalsi vlastenec Dominičku.
Reagovat
Roger_Federer
Ty chces opravdu porovnavat,Nadaluv a Federeruv los na Rg, ktery 3 roky tady nehral a sam o nekolik radku vis, pises, ze narazi na lepsiho hrace a Fedex konci..uz si srovnej myslenky, at si neprotirecis jak nervozni zenska.:)
Reagovat
smazaný uživatel
Federer nemusi hrat na antuke ani sto rokov, ked by mal tychto súperov..

To sa predsa vobec nevylučuje. Spravas sa k Federerovi ako k nemehlu, ktorý vlastne moze vyhucat s Hoppom, lebo tam dva roky nehral..

A o dva prispevky nizsie ho nazves goatom, Kocurkovo.
Reagovat
Roger_Federer
:):):) nee, uz ti úplně dosel dech.
Reagovat
smazaný uživatel
Antukový specialista, ktory vyhral kariérny GS vlastne o 5 rokov skor, nez jeho goat kolegovia :)..

Takze asi nie..Zlá terminológia.

Goat debata ide vzdy ruka v ruke s GS. To sa nedá popriet...

Takze rozdiei dvoch GS mimo svoj top GS je plus minus hore-dole, to isté...Vzhladom na Rafove zranenia a absencie; prirodzená vec..Djokovic najkomplexnejsi je, to je fakt. Na kazdom GS zo styroch je vzdy hlavny favorit, bud s Nadalom, s Federerom alebo sám.
Reagovat
Kozoroh
V těchto diskuzích tady na TP se zapomíná na faktor sebedůvěry, který je přitom na TOP úrovni jeden z klíčových. Co Rafovi v konfrontacích s Rogerem na RG 2006-08 a No1em v letech 2012-14 nahrávalo bylo to, že oběma jeho uhlavním protivníkům ve zmiňovaných dobách chyběl titul z RG. Byli pod psychickým tlakem, který jim ztěžoval bitvy s antukovým králem. Věřím, že pokud letos dojde na finále Djokera s Bullem, že Djoker bude tvrdším protivníkem, protože už titul z RG má a dřívější obtěžující nejistota, jestli se mu RG někdy vyhrát podaří, je pryč.
Reagovat
smazaný uživatel
Vo finále GS mas vzdy nervy na dranc..

Navyse Nadala za 11 rokov finále; nikto nedostal ani do piatich, takze zatial to nebolo ani tesne.
Reagovat
spaniel
Mne se zda ze s djokovicem meli 5 setu...
Reagovat
Nola
to bolo SF,karambol na sieti
Reagovat
Kozoroh
U takových šampionů, jakými jsou členové Big 3, je rozdíl, když nastupují do důležitého zápasu na turnaji, odkud mají 3 tituly třeba a když nemají žádný titul. Možná je to drobnost, ale cožpak drobnosti nerozhodují těsné koncovky zápasů?
Reagovat
woody
Fakt to není, žádne kdyby neexistuje. Je to naprostá koko**na
Reagovat
smazaný uživatel
I to RG a řeči typu nebýt Soderlinga, tak Federer nemá titul z Paříže. To je takový přežitek hejtru a lidi, co nerozumí sportu. Co kdyby třeba Roger to finále vyhrál? Nebo další rok? Kdo to vi? Nikdo.
Reagovat
Patik
Soderling nenávidel Nadala robil si z neho prdel na kurtoch nemal k Nadalovi žiadny rešpekt a úctu preto vyhral..Federer hral s Nadalom na tom turnaji s veľkým rešpektom..a neviem či by tam Nadala niekedy porazil..myslím si že teraz má Roger vačšiu šancu poraziť Nadala na French Open ako mal vtedy..Soderling sa s tým vtedy nesral trieskal mu tam winnery aby sa s nimi Rafa zadrhol..a Nadal tiež výhru v austrálii vydrel len tak tak.
Reagovat
smazaný uživatel
Porážka Nadala na FO by byla epická, ale šance je asi 5%. Ale je :)
Reagovat
Patik
vieš čo keď som videl včera hrať Goffina ktorý ešte nehrá ten svoj top tenis a stačilo to na set...a keď som videl Rogera ako hral s Ruudom niektoré tie forehandy a údery..povedal by som že v semifinále môže byť Nadal mierny favorit..ale viacmenej len kvôli tomu že sa volá Nadal a toto je French Open.
Reagovat
smazaný uživatel
Uroven zapasu Rafy s Goffinom od tretieho setu bola neporovnatelná so zápasom Federera.

Ty to naozaj nevidis chlape?..
Reagovat
smazaný uživatel
Nie. Slepy, Hluchy.
Reagovat
smazaný uživatel
Včera-Federer by to v sf s Nadalom mal 50:50.

Dnes-Sanca na porazenie Nadala je 5%.

Kamila, ty si velká komička.
Reagovat
smazaný uživatel
Jsou do toho střetu dva zápasy ty komiků.
Reagovat
Ondra979
jo taky paradoxne myslim, ze ted ma o trochu vetsi sanci nez driv, tlak bude nulovy tak muze riskovat a pud to pude, nebo ne. Ale je podle me skoda, ze nehral FO v 2017, ale uz je to fuk. Kdyby byl Fedal bylo by to zajimave
Reagovat
smazaný uživatel
I když by to Federer prohrál, tak bych ten zapas chtěl vidět. Jenom z principu, proste se podívat jaká by to byla bitva na antuce, když na hardu je to za poslední rok cista nula pro Rafu.
Reagovat
smazaný uživatel
Na hardu je to za posledny rok cista nula pre oboch, kedze spolu nehrali.
Reagovat
dappe
Ono to podle mě není ani tolik o psychice, jako o stylu hry. Nadal už není tak rychlý a hraje malinko jinak. Federerovi tenhle Nadal vyhovuje mnohem více. Ty prvky hry, které ho mnohokrát ničily, jsou už pryč nebo dost oslabeny. Být Federer mladší, tak by měl navrch výrazně, myslím si, že by byl pro Nadala velký problém s ním hrát i na antuce.

Takto nevím. Docela si přeji, aby se to semifinále uskutečnilo, ale jaké by byly šance? Moc velké ne.
Reagovat
Ondra979
souhlasim, byt Feder o 5 roku mladsi, tak by ho klidne vypraskal i tady. Ale ta psychika tam hraje taky roli, nejen styl hry. NO ja bych si to SF i pral..ale jet ojeste pomerne daleko, zatim nema cenu o tom spekulovat.
Reagovat
Patik
s Nadalom musíš nasadiť taký štýl hry že nesmieš mať opäť žiadny rešpekt..ak si včera pozeral Nadala všimni si ako hral Goffin prvé dva sety a čo začal hrať v treťom..prvé dva sety hral ako Nadal pískal a v treťom sete sa vzoprel
Reagovat
smazaný uživatel
Nadal vyhral po 30ke dva tituly z RG z dvoch moznych.

Nadal, keby bol Federer mladsi by mal problem s Federerom hrat na antuke, ktory myslim ze od 30ky hral na RG 4-krat a uhral len jedno semifinále??...

Niečo mi tu nesedí.
Reagovat
dappe
Já nezpochybňuji Nadalovu výkonnost, jen konkrétně jejich možný souboj za takových okolností. Tenhle pomalejší a trochu jiný Nadal řekněme někdy od 2014 nebo 2015 hře Federera zákonitě vyhovuje více. Proto tvrdím, že řekněme Federer z RG 2011 by byl pro Nadala asi až příliš těžký soupeř. Ale je to jen můj názor.
Reagovat
smazaný uživatel
Federer z roku 2011 by porazil Nadala 2015...To je samozrejmé.
Alenv roku 2011 mal tesne pred 30kou, to mal Rafa v sezóne 2017, kedy mal jednu z najlepsich antukovych sezón, ktoru zavrsil paradnym RG.

Ale chápem co chces povedat. Ano, Nadal uz nebehá ako zajac, ale pohyb a z nej plynúca defenzíva boli len súčastou balíčka, ktorý Federera porázal. V tom čase vsak Rafa prehadzoval na druhu stranu siete len také žabky, dnes do toho mláti urcite s vacsou intenzitou.Pokial by jeho slabsi pohyb a vacsia sila znamena vacsie sance pre Rogera, malo by sa to zakonite odzrkadlit aj na Rafovych vysledkoch z RG vseobecne, ale vlastne aj v tomto formáte vyhráva nadalej. Zaznamenal jednu prehru, rovnako ako v predoslom formáte.
Reagovat
spaniel
Pohyb je pro nej vic nez dulezita cast hry. Proc myslis ze s Rogerem prohral 5x v rade?
Reagovat
smazaný uživatel
Povrch a okolnosti...Bazilej, Miami, finále Sangaja, kde hral po vyhratom Pekingu..V Austrálii to bolo velmi tesne a stále si myslim, ze keby Nadal nemal v nohach 5hod semifinále, tak by uspel.

Taktiez Federer zacal hrat BH skor po odskoku, jedno s druhým.
Reagovat
spaniel
Kdysi to byvalo jedno a Nadal vetsinou vyhraval. Jedno s druhym. Horsi pohyb ma taky podil.
Reagovat
dappe
Tak vůči ostatním soupeřům se toho příliš mnoho nemění, naopak některým útočnější Nadal dělá ještě větší problémy než ten z dřívějška. Ale právě ti hráči, kteří mají občas trochu problém s trpělivostí, to mají momentálně trochu snazší, například Fognini. Osobně si myslím, že nebýt Federer o tolik starší, tak by na RG Nadala alespoň jednou porazil.

Jinak podle mě by za určitých okolností mohl být zajímavý i ten případný letošní souboj, ale k tomu je daleko.
Reagovat
Patik
Tak isto aj Fognini vyhráva s Nadalom na antuke lebo sa nemajú v láske to je proste klúč k tomu aby Nadal prehrával musíš ho nenávideť na antukovom kurte..keď sa s ním nesereš a nehladíš na neho tak vyhráš..keď si povieš pred zápasom že Rafu mám rád je to král antuky tak si prehral.
Reagovat
Nola
omg, to su kecy.... Soderling nenavidel Nadala, Fognini ho nenavidi....

materska skolka suviks..
Reagovat
Ondra979
o Soderlingovi to nejsou zadne kecy, to se vseobecne vi. On nebyl zadny sympos, ale i to mu opravdu pomohlo Nadala porazit. O Fogninim to nevim, ale zas tak moc bych se tomu nedivil..
Reagovat
Nola
iste, spominam ako Rafu napodobnoval vo W .... mozno nemal Rafu v laske, ale nenavist je prisilny vyraz, na kurte je kazdy super tvojim nepriatelom, bez toho nejde vyhravat
Reagovat
Patik
Fognini má nato povahu a taliansku temperamenciu..s Nadalom sa už tuším aj hádali na kurte nemá problém mu povedať svoj názor a spraviť cirkus na kurte..a to si iný hráč k Nadalovi nedovolí ..Kyrgios tiež vyhral v Acapulcu a ako hral ? bral nejaký ohlad ? dával mu podania zo spodu a robil blbosti.
Reagovat
Marduch
Je to asi dobry vklad do zapasu s Rafou, pusobit smele, sebevedome, mozna az drze, teda kdyz tim hrac zaroven sam sebe nakopava, ne jak u Toma Berdyše.. Vzhledem k tomu, jak si Rafa snazi podmanit cele deni na kurtu od sameho zacatku, dostat se souperi do hlavy uz od temperamentniho rozcviceni, behem losu (casto se na Rafu ceka, viz znechuceny Fedex), pres rozestaveni lahvicek az po ritualy pred servisem ci neslapani na cary.. Sam Rafa to zminuje ve svy biografii..
Reagovat
Patik
Asi ako každý tenista aj Nadal sa má najlepšie keď môže diktovať tempo hry..a Nadal obzvlášť lebo on hrá o každý fiftín..najlepšie je keď sa odohráva celý zápas podla jeho scenára..a je to nespravodlivé..Nadalovi trvá všetko ako srať nalačno..súperi musia čakať kým si utrie zadok a vytiahne trenky..musia sa prispôsobovať a čakať kým sa pánko uráči odpodávať..ale keď hrá niekto normálny ktorému to tak netrvá a vyhovuje mu rýchlejšie tempo tak Nadal zdvihne ruku že neni pripravený lebo si nevytiahol trenky a súper sa musí opäť prispôsobovať Nadalovi..a to normálne vidíš keď hrá Nadal s Federerom a Federer si dáva minimálne pauzy medzi servisom tak Nadal je úplne nervózny že nestíha robiť rituály a je to vidieť aj na hre že pokiaľ si neurobí tie svoje šašoviny tak nedokáže hrať stopercentne.
Reagovat
Patik
tým chcem povedať že hrajú bez rešpektu a nemajú k nemu úctu alebo nemajú strach..iní hráči vidia meno Nadal antuka a prehrajú už v šatni.
Reagovat
Ondra979
presne tak, staci "nenavidet" ho na kutru, po zapase uz to muze byt relativne ok, ale ten Sod, ten ho asi nemel moc rad ani po zapase
Reagovat
smazaný uživatel
Paitik je taky jednoduchsi no..Aj v konkurencii FFF vyčnieva a to je co povedat.

Myslim, ze Soderling Rafu tak nenavidel a vedel na neho, ze do toho zapasu v Parizi isiel s H2H 0:8 a posledny anrukovy skoncil 0:6, 1:6...O rok prehral s nim finale 0:3...

Proste Rafa zly den; super dobry den, velky servis. Dotiahol to v stvrtom do TB, skratena hra je uz o nervoch pri stave 1:2.
Reagovat
spaniel
Je v tom kus pravdy...nemuzes mit prehnany respekt. A kdyz nekoho nemas rad, urcite ze sebe vydas maximum. A Soderling se nijak netajil tim, ze plesatou nema rad. Neni se co divit, tech hracu co to dali najevo je uz hodne. Podvodniky nemaji lidi radi.
Reagovat
smazaný uživatel
Vamos Rafa
Reagovat
spaniel
Gaydal.
Reagovat
smazaný uživatel
Hele, já to nevymyslel. :-D to tvůj kolega z fff Vojtiik, já to jen používám.
Reagovat
Vojtiik
tesi me, ze muj odkaz neni zapomenut :D
Reagovat
smazaný uživatel
Jsi legenda. :D
Reagovat
Denis92
Vcera sa koncilo 20.50 dnes 21.50..

Ano, (ne)oblacnost ovplyvni viditelnost za tmy, ale urcite nie tak extremne aby sa hralo o hodinu menej.. Proste, vcera mohli organizatori pomoct domacemu hracovi, tak to vyuzili.

Krajinovic mohol ten set vyhrat kludn 6-2, za stavu 5-3 uz Tsitsipas nechcel pokracovat ale srb ano a nakoniec na to doplatil a je rad, ze sa to prerusilo za stavu 5-5, inak by ten set este aj prehral.
Reagovat
smazaný uživatel
Proste French Open. Nejhorší GS roku
Reagovat
ipko
tak to sa teraz radí Krajinivičovi.. ale je to asi spravodlivé, aj keď nakoniec svoj náskok stratil a zajtra to už bude mať ťažké..
Reagovat
Denis92
Cmon Stan! Naozaj pekny zapas.. Ale zase tie svetla..

Wawrinka - Dimitrov, Wawrinka - Tsitsipas vo 4.kole a Wawrinka/Tsitsipas - Federer vo stvrtfinale.

Pekne zapasy jednorucnych BH v tejto casti pavuka.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Rafa, ako som čakal, nakoniec celkom cez krv...V jednom momente nevedel co ma hrat, vysiel z rytmu, naopak Davidovi tam vsetko padalo..

Celkom varovný prst pred tazkymi zapasmi od QF, s vykonom nie som spokojný.
Reagovat
Franky
to nikoho nezajima ci ty si spokojny s jeho vykonom a rafa ta ma uz uplne u prdele :D ty pan trener z petrzalky s vysedenou prdelou od stolicky
Reagovat
smazaný uživatel
Nevěděl co má hrát? A to se děla jak? Však hraje tři udery dokola
Reagovat
smazaný uživatel
Tri údery dokola ideš dokola akurát ty sám..:)

Pán "s rafom to bude mat Roger 50;50"

A potom, ta ma brat clovek vazne..
Reagovat
smazaný uživatel
To mi říká člověk, který považuje return za jeden z tenisových úderu?
Reagovat
smazaný uživatel
Samozrejme. A vari je to neúder?...Či to udiera labkou?..
Reagovat
smazaný uživatel
Sorry neumím maďarsky
Reagovat
Denis92
Staaaaaan!

Ale Grigor hra tiez velmi dobre po dlhom case.
Reagovat
ipko
čo tam robí Kužmová? to je Johana až tak lepšia? ešte k tomu na antuke.. no čakal som vyrovnaný zápas, snáď Vika ešte zabojuje..
Reagovat
smazaný uživatel
je,WTA prilis nesledujem,dnes som si pozrel po dlhsej dobe par zapasov a mam zase na dlhsiu dobu splnene:),radsej bedminton alebo som len trafil blbe zapasy:/
Reagovat
ipko
fúha, tak dostala slušný klepec od Kontovej za necelú hodinku.. čo už, ale mohla ešte kolo alebo dva spraviť..
Reagovat
smazaný uživatel
nemohla,verim ti ze si zapas nevidel:)))
Reagovat
ipko
to hrala až tak zle?
Reagovat
smazaný uživatel
jej dnesny vykon len nahnal vodu islamistom,ktory tvrdia,ze zeny by nemali sportovat:D
Reagovat
Nola
hlavne rozmyslaj, odkial si vlastne vysiel, ty islamista :D
Reagovat
smazaný uživatel
jednoducho to bolo cele zle,sportovy zazitok siel uplne do minusu a to jej dlhodobo fandim,ale kde nic tu nic,sam som prekvapeny ako slabo dnes hrala
Reagovat
Kozoroh
Nevíte, proč diváci z jiného kurtu bučí? Sleduji zápas Stana s Grigorem teď.
Reagovat
kranyz
Domaci Moutet tam mel dve dost sporny rozhodnuti oboje v jeho neprospech, vzdy pri vyhode a sanci na rebreak na 5-5 v 5setu...
Reagovat
Denis92
https://twitter.com/stu_fraser/status/1134517600191258624

https://twitter.com/Mike_Dickson_DM/status/1134515112797192192
Reagovat
Denis92
https://twitter.com/tumcarayol/status/1134518108012650497

Divaci su nespokojni, ze zapas Stan Grigor presunuli na mensi kurt, kam sa kvoli kapacite nedostali.
Reagovat
dunphy
Nespokojení je asi slabé slovo. :D Pokud tomu opravdu je tak, jak to popisují ti svědkové, tak se chovají jako naprostá zvěř.
Reagovat
Kozoroh
Díky za info, to je další z důsledků chybějících světel na RG. Stejně Stan s Grigorem nestihli dohrát.
Reagovat
Nola
Mayer postupuje, kto sa teraz ospravedlni Jirkovi, vraj najhorsi hrac v pavuku...
Reagovat
ipko
a ak by porazil ešte Rogera, tak to je akoby ho porazil vlastne Jirka :)
Reagovat
Nola
:D, ale ten Mayer mal tusim MP v rade na Fedexa v uvodnom kole na harde, kde to bolo vlastne uz si nespominam....
Reagovat
Denis92
Shanghai 2014
Reagovat
ipko
hej, nezabudnuteľný zápas zo Shanghaia.. mal ich tuším až päť a pri jednom loptička tesne neprešla cez pásku, takže veľké šťastie mal vtedy Roger.. a potom už bol nezastavitelný celý turnaj, zvlášť výkon v semifinále proti Novakovi bol úchvatný a nakoniec vo finále dal Simona.. teraz nemá Leo bohvieakú formu, ale ako pravý Argentínčan antuku má v krvi.. takže nečakám ľahký zápas, ale verím v postup Rogera..
Reagovat
smazaný uživatel
Jj, Leo Mayer je typicky argentinsky antukár :)

Chcem mat Federerov zreb pre Rafu vo Wimby.
Reagovat
ipko
Tsitsipasa na tráve by si nechcel
Reagovat
smazaný uživatel
Neblázni; jeho najslabsi povrch. Chcel vsetkými desiatimi.
Reagovat
ipko
možno zatiaľ, ale v ňom má vzhľadom na jeho štýl najväčšiu budúcnosť..
Reagovat
smazaný uživatel
Jeho štýl sa hodí na trávu?...

A aký ze to ma stýl podla teba?....

Servis, volej, slajzy, return?...jj, celý Tsitsipas..
Reagovat
ipko
výborný servis+hra na sieti sú dobré predpoklady
Reagovat
smazaný uživatel
Nemůžeš srovnávat. Tsitsipas se projevil na plno po Barceloně 18, od te doby hrál Halle a Wimbledon. Nejde předpokládat co bude hrát letos.
Reagovat
ipko
a nehovorím, že je typický, ale povedz ktorý hráč z južnej Ameriky je lama na antuke..
Reagovat
Ondra979
hm tak David setik, tak po tom zacatku si to spravil, mohl by zkusit jeste jeden ale asi si to klasicky Nadal pohlida ve 4, hlavne at bojuje at ho trochu potaha.
Reagovat
Nola
David nehra az tak spatne, ale Rafa je Rafa, v 3.sete hra vyborne, ale stacit to nebude
Reagovat
Nola
tak David sa zblaznil a ma set, ale to bude asi tak vsetko, hral velmi pekne v 3.sete
Reagovat
Patik
Ruud v treťom sete začal hrýzť..v tiebreaku mal aj setbally..nachvíľu som sa obával aby to nebolo ďalšie Rogerove grandslamové zlyhanie po nevyužití matchballov..našťastie to Roger doklepol..v ďalšom kole Mahut alebo Mayer..tak nakoniec to nebude zložitá cesta do štvrťfinále..ktoré je aspoň u mňa teda takým cielom v ktorý som dúfal čo sa Rogera týka..keď tam aj vypadne budem sa spokojne tešiť na Wimbledon.
Reagovat
smazaný uživatel
Rogerovi nejvíce vyhovuje podle mě to, ze je outsider a nikdo od nej nic nečeká. Trosku mi to připomíná AO17
Reagovat
Ondra979
no trochu, ale je teady jeden dulezity rozdil, jsme na antuce, takze si to vubec nemaluj, uspech bude QF a uz ted to neni propadak. Cokoliv nad je super.
Reagovat
Roger_Federer
Dalsi kolo v klidu da.
Reagovat
Ondra979
taky verim ,ze by mohl. A pak uz si to muze jen uzit
Reagovat
smazaný uživatel
SF s Rafou je 50/50. V zápase se Stefanem bude favorit
Reagovat
dadaft
zvuk na české verzi Eurosportu je opět naprostý výsměch....... ještě včera byl aspoň z centrkurtu správně levý a pravý kanál, dnes už je vše "klasické" -- Goffin běží vlevo a hraje parádní smeč od BL a zvuk jde z prava --- stačí pouze přepnout na Eurosport Player a okamžitě je vše, jak má být.... v životě nepochopím, proč na ES Playeru a všech ostatních tenisových kanálech je zvuk OK, jenom na české verzi ES je vždy na nic, fakt nepochopím,,,,,,,,,,,,
Reagovat
dadaft
gratulace Rogerovi, dlouho jsem ho neviděl, už je to stařík...
Reagovat
dadaft
tak ještě jinak --- dokud byl Rafa na ES2, zvuk naopak, na ES1 vše v pořádku.......... tak to už je úplný blázinec
Reagovat
Stan_Borowitz
Dyť si to můžeš na televizi přepnout...
Reagovat
Frantz
Bravo Rožírečku, další těžká váha vyřazena, navíc bez ztráty setu!!! Titul je na dosah :-D
Reagovat
Franky
cau potkan
Reagovat
Stan_Borowitz
Koukal jsem na tajbrejk a Nor nehrál vůbec špatně. Ani jsem nevěděl, že se v Norsku hraje taky tenis.
Reagovat
smazaný uživatel
Hrál dobře, Roger ve třetím trosku polévil, měl štěstí, ze to bylo ve třech. V TB měl Ruud jeden SB, který Federer odpálil hned servisem, takže se dá říct, ze to bylo jakž takz pod kontrolou.
Reagovat
Ondra979
hm tam jsem se bal, ze to pujde do 4. ale nastesti to odvratil. Co 4r -MAhut nebo Mayer, tak bral bych MAhuta, ae i tak, pokud Roger da QF tak ma bohate splneno, vlastne uz i ted by se to dalo rict, hlavne at bavi hrou sebe i divaky.
Reagovat
Krisboy
Jeho táta byl v devadesátých letech nějakou dobu hráč první stovky.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist