Federer je podvaadvacáté v řadě v grandslamovém semifinále

10. 9. 2009, 08:08
Aktuality 140
US OPEN MUŽI - Už 22 grandslamů v řadě nechybí mezi semifinalisty mužské dvouhry jméno Rogera Federera. Švýcarský tenista na US Open porazil Švéda Söderlinga a je pouhé dvě vítězství od šestého triumfu na newyorském turnaji. Teď ho čeká Srb Djokovič, na kterého ve Flushing Meadows umí.
Roger Federer

Švýcar Roger Federer se opět o krok přiblížil svému šestému titulu na tenisovém US Open v řadě. První hráč světa porazil v New Yorku ve čtvrtfinále Švéda Robina Söderlinga 6-0 6-3 6-7 7-6 a po čtyřiadvacáté v kariéře - podvaadvacáté v řadě - si na grandslamu zahraje semifinále.

Nikdo jiný nedokázal hrát v semifinále víckrát než desetkrát po sobě. "Tohle je jeden z mých nejlepších rekordů, které mám," usmál se tenista a zopakoval, proč se mu daří držet laťku vysoko tak dlouho. "Nemám žádné zdravotní komplikace, což je to nejdůležitější."

Federer se se Seveřanem utkal jedenáctkrát a dosud s ním prohrál jediný set. Poslední dva souboje svedli na Franch Open a ve Wimbledonu, ale Söderling švýcarského tenistu v cestě za triumfy zastavit nedokázal. A také třetí grandslam v řadě končí pro Švéda na raketě stejného hráče.

Po dvou setech to vypadalo, že je na kurtu jen Federer. Ze střetnutí si dělal vlastní show, když vyhrával 6-0 6-3.

Jenže Söderling se od třetí sady začal trefovat do servisu a mohl se konečně spolehnout na agresivní forhendové údery. Dějství dospělo do tie-breaku, ve kterém vedl Federer 4-0 a 5-2, k mečbolu se ale nedopracoval a zápas musel do čtvrtého setu. Ani v něm devětadvacetiletý rodák z Basileje neprohrál své podání, oproti předchozí sadě ale zvládl zkrácenou hru - přestože čelil setbolu - a postoupil.

"Jsem rád, že jsem zápas dokázal ukončit, protože Robin s přibývajícím časem hrál čím dál lépe," řekl švýcarský tenista po utkání hraném v silném větru.

Federer vyhrál na US Open 39. zápas v řadě a dvě další výhry ho dělí od šestého titulu po sobě, čímž by napodobil Billa Tildena.

Nyní ho čeká Novak Djokovič, který si ve čtvrtfinále poradil ve čtyřech setech se Španělem Fernandem Verdaskem a poprvé se letos na grandslamové akci dostal do semifinále. "Je to úleva, že jsem zase mezi elitní čtyřkou a doufám, že budu schopen rovnocenně čelit Federerovi," řekl srbský hráč.

Poslední dva ročníky US Open pro Djokoviče skončily vždy až na raketě právě Federera. Loni v semifinále, předloni prohrál dokonce v boji o titul. Letos Švýcara už dvakrát porazil, ale 14 dní před startem posledního grandslamu sezony se světovou jedničkou prohrál.

- US OPEN MUŽI (USA - New York, tv. povrch) -
úterní výsledky (08. 09. 2009)

Dvouhra - čtvrtfinále:
Federer (1-Švýc.) - Söderling (12-Švéd.) 6-0 6-3 6-7(6) 7-6(6)
Djokovič (4-Srb.) - Verdasco (10-Šp.) 7-6(2) 1-6 7-5 6-2

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

140
Přidat komentář
smazaný uživatel
Zdravim vsechny, mam tady skvelou stranku musite to videt!!!http://tojesila.cz/cz/s16/n2223-Topolanek-Vadim-Sazce-tak-ji-seberu-licenci-a-rozdelim-ji
Reagovat
Matti
dokáže porážet?zapomněl jsi dodat,krom Nadala A Murrayho ty poraží spíše jen sporadicky.
Reagovat
smazaný uživatel
Roger je největší je to pan borec, všichni do toho začínaj řezat, ale je neuvěřitelné, že je stále dokáže porážet svou technickou a inteligentní hrou, tak ho přestaňte někteří urážet, Roger je vynikající sportovec, ale na rozdíl od mnoha jiných tenistů a zdejších pisálků opravdová osobnost a charakter.Jsem rád, že jsem právě jeho fanouškem.
Reagovat
majjkaa
Ludia uz by ste ho mohli prestat skatulkovat za nejakeho nudneho cloveka bez emocii. Len si pozrite na youtube kolko je tam videi roznych z minulosti, kde roger hodi raketou, kde ma slzy na krajicku, kde vyskakujem od radosti no z kazdej oblasti ked uz tak chcete :), zdoraznujem nebolo to len raz v Miami, co hodil raketou. Ja osobne si myslim, ze tolko emocii kolko priniesol do tenisu Roger - to sa nepodarilo ani jednemu zo sucasnych tenistov. Ide len o to, ci za emocie pokladate trapne hadzanie raketami a pubertacke vyskieranie sa na kurte (co s tenisom vela spolocneho nema), alebo emocie vyplyvajuce z excelentne predvadzaneho tenisu nejaky ten rocik! :)
Reagovat
smazaný uživatel
Hele, při vší úctě k tobě Majjkoo, myslim, že mu těma oslavnýma ódama moc nepomáháš... Pro někoho emoce má pro někoho nemá, hotovo. Bylo by možná dobrý, aby si zbytek nerozhodnutého obytelstva na něj pokud možno nevypěstoval alergii. Byla by to škoda, je to bezvadný tenista...
Reagovat
smazaný uživatel
Fakt je mi niekedy už ľúto, že tomu Federerovi nefandím. Teraz ale súhlasím s Chazym (aj keď ma včera trošičku vytočil tým ako si nebodaj myslel, že som zaujatá a p.s. Chazymu - Simon je náhodou sympatický a vie streliť winner ) ohľadne tej nudy - fakt už sa mi to nechce všade čítať, že vyhral hento, vyhral tamto... a ja som vďačná za Nadala, Djokovica, Del Potra, Verdadsca etc. Fakt hentí sú mi miliónkrát sympatickejší než Federer, kt. sa nevie ani rozčúliť. Ale raz sa teda rozčúlil ( v Miami s tou raketou a flaškami) kde sa mi jeho chovanie zdalo na ňho extrémne nevhodné a nehovoriac o tom, že tam skoro sejmul ballkids. Ale inak tiež súhlasím s Barneym 11:50, to si teda trefil. Niekomu len príde zle alebo má nejaké problémy a už je to razom simulant, robí to naschvál, veľký taktik a podobne a vrcholom je príspevok že to niekto skrečuje ako som sa na počudovanie dozvedela za úmyslom len zbožného priania...
Reagovat
smazaný uživatel
Ja jen rekl, ze prekazi v top 10:)) Premyslel jsem, misto koho se Haas dostane do top 10 a vysel mi Simon:)..
Reagovat
smazaný uživatel
No veď ja viem, že Simon je herne trošičku poslabší ak to tak môžem povedať, ale aj tak je roztomilý :) vyzerá ako keby sa mal každú chvíľu prelomiť na polovice :)) A Haasa by som nebrala, to skôr Hewitta alebo tak :)
Reagovat
smazaný uživatel
Naprostý souhlas! Já teda osobně fandím Realu Madrid, ale musím uznat, že Barcelona byla loni jasně nejlepší v Evropě.

Ale k tenisu. Nevím jak ostatní fandové RF, ale já mu fandím proto, že to je sympaťák a umí uznat kvality svých soupěřů, i když je mnohdy o dvě třídy převyšuje. A HLAVNĚ! Kdyžobčas prohraje, tak se nikdy nevymlouvá na rozhodčí (třeba jako Murray ve Wimbledonu) nebo na tmu (jako Roddick na French Open).
Reagovat
smazaný uživatel
nebo jako elegán ve Wimbledonu 08 .)
Reagovat
smazaný uživatel
Q. Should it have had a better finish than that in near darkness?

ROGER FEDERER: It's hard to tell. Look, it's over, so... What's the point arguing about it? It's the way it is.

http://championships.wimbledon.org/en_GB/news/interviews/2008-07-06/200807061215380428187.html
Reagovat
smazaný uživatel
Přesně tak, Roger se ABSOLUTNĚ na nic nevymlouval, Barney, teda pokud si to umíš přeložit! :-)
Reagovat
Mercury
a je to....Barney jakmile zjistí, že je v prdeli, přestane reagovat :D..no, možna ještě upustí nějákou ostrou poznámečku na elegánfans, hňup :D
Reagovat
smazaný uživatel
Bárníku nebo co jsi to vůbec zač, než začneš něco vypouštět o Rogerovi, tak si sežeň informace, které budou pravdivé ;) a vymlouvat se furt na to, že nepodal ruku rozhodčímu a že zahodil tu flašku, to je už opravdu ohrané ;)
Reagovat
Mercury
kristepane, že vas to pořád baví se tady handrkovat kvuli takovym pič*ovinám...Barney je evidentně uplně mimo a kope kolem sebe jak může...tak ho nechte...co zmůžete s volem?

.... ovšem co mě totálně dostalo do kolen byl názor soudruha Chazyho o nefotbalovosti současné Barcelony, jestli si tohle myslel vážně, tak se běž léčit...pravděpodobnost, že máš pravdu ty a ne spousta objektivních fanoušků (i jiných týmů) a fotbalových expertů se limitně blíží k nule...zajímalo by mě jestli jsi viděl vůbec nějáké utkání Barcy v lonské neuveritelné sezone...to, že soupeře zamkne a útočí (mnohdy házenkářsky) do plných je jen důkaz toho, že téměř žádný klub s něma není schopen hrát vyrovnanou útočnou partii. Jednoduše proto, že Barcelona by je přehrála právě svou fotbalovostí a rychlou kombinací na jeden dotek. A co na to Chazy? Fandit Barceloně je důkaz extrémně špatného výběru :D..otevři oči proboha..fotbal není pouze anglický sport, stejně jako hokej už dávno není sportem výlučně kanadským...zkus potlačit vlastní sympatie a antipatie ve prospěch objektivity a to samé doporuč kolegovi Barneymu na poli tenisovém...diskuze s lidmi jako jste vy jsou vyčerpávající, protože vidíte svoji pravdu a dál už nic...hlavně, že ostatní nazýváte fanatiky...víš jak se to říká - potrefená husa...
Reagovat
smazaný uživatel
Za normalnich okolnosti diskuse na tomto serveru jen obcas procitam (a obcas se zasmeji nad vypotky zamindrakovaneho Barneyho), ale neprispivam do nich. Nicmene na tento prispevek proste reagovat musim, protoze je na pomery zdejsiho fora vpravde vyjimecny.
Tak tedy: Diky, Mercury! Pod tvuj prispevek se podepisuji...
Reagovat
D.A.N
Mercury: Máš naprostou pravdu také se podepisuji.Většinou se snažím vše brát z nadhledem a úsměvem ale co píše barney to mne zvedne ze židle, ikdyž tuším, že jsi znás dělá prdel, každopádně mám podobný názor jako ty.
Reagovat
smazaný uživatel
Taky si myslim, ze to nemysli vazne. Ale i provokace by mela mit jistou uroven, jinak se meni v trapnost...
Reagovat
Mercury
přesně tak, já dokonce dokážu pochopit tu určitou revoltu a zálibu v provokacích, adresovaných povětšinou fanouškům ("fanatikům") Federera ("rádobyelegána") ...a pokud se i sám provokující dokáže brát s nadhledem a vykazuje aspon určitou míru objektivity a sebereflexe, pak i provokující příspěvky můžou mít šťávu a být vtipné..ale jak se říká, všeho s mírou...tady jsme sakra přes míru co do kvantity techto příspěvků i jejich "kvality"...zpochybňování téměř jakéhokoliv úspěchu takové legendy svého sportu jako je Federer (jakkoliv ho i jeho fanoušky může člověk nesnášet) působí po čase opravdu trapně a nese si s sebou zváštní pachuť prapodivného komplexu...zvracet tady denodenně takové nesmysly, asi bych se, milý Barney, sám za sebe styděl..
Reagovat
smazaný uživatel
"asi bych se, milý Barney, sám za sebe styděl.."

No to bys měl, protože opravdu nejvíc legrační je, když tu jeden z hardcore Rogírek fanatiků začne kdákat něco o objektivitě :D
Reagovat
smazaný uživatel
K tomuto ani neni potreba se vyjadrovat, typicky nazor spanelskeho blzna. Kdyz se nekomu libi pomaly spanelsky fotbal, tak je to jen jeho problem, nicmene jejich pomaly fotbal o atraktivite neni. V Anglii je beznym zvykem, ze prakticky kazdy tym zamyka svoji obranu (V Anglii je oraganizace obrany na trochu jine urovni, nez ve Spanelsku), presto prave i na papire nefotbalovy tym jako Stoke City, jako Burnley proti Man Utd, Evertonu atd, si s tim umi poradit a obranu soupere rychlym protiutokem otevrit. Jak je na tom Barcelona se ukazalo prave loni v semifinale CHL - nejde o to, ze CFC zabetonovala, jde o to, ze Barcelona si s tim nevedela rady. A to proto, ze ve Spanelsku se s fungujici obranou prakticky nesetkas (vyjma Espanyuolu). Nebyt rozhodciho, loni CFC CHL neziskala, stejne jako rok predtim proti Man Utd by si vylamala zuby. Dalsi dukaz spanelske neschopnosti je dva roky zpatky vypadnuti o CHL bojujiciho Atletica s v Anglii o zachranu bojujicim Boltonem. Nejde o to, ze fandit Barcelone je dukaz spatneho vkusu, jde obecne o to, ze fandit spanelskemu fotbalu je o tom spatnem vkusu... :) ale Barca je v posledni dobe fakt vrchol ledovce.
Reagovat
smazaný uživatel
* Barca CHL neziskala. A neni to o antipatiich, mne Barcelona nevadi o nic vic, nez ostatni spanelske tymy.
Reagovat
smazaný uživatel
A ten "fanatik", ktereho oslovujes, nadava nekterym hracum do "prostitutu a devek" a jejich fanousky povazuje za "největší špínu, hnus a povl, co může vůbec být"? (jen drobny vyber z dnesni diskuze)?
Ja tady vidim jedineho fanatika. Fanatika s prezdivkou Barney...
Reagovat
smazaný uživatel
Zaklad je proste v tom, co vidi clovek jako fotbalovost. Pro me to nejsou predstaveni Messiho, ale treba Roye Keana.
Reagovat
Mercury
Chazy: můžeš mi říct jakým zázrakem tedy získala španělská reprezentace titul mistrů evropy? opět v tom byl rozhodčí nebo štěstí?..to snad nemůžeš myslet vážně...ano, ve Španělsku se hraje jinak, útočně, nedbá se tolik na defenzivu ani taktiku...ale jak můžeš říct, že kvůli tomu je ta liga méně kvalitní? tohle je prostě strašně povrchní a zaujatý názor...pokud nevidíš kvalitu španělského fotbalu (prokázanou úspěchem jak Barcelony, tak skvělých výkonů španělského národáku), tak nemáme o čem mluvit...

podotýkám, že stejně jako la ligu sleduju i PL a o něco méně bundesligu a serii a, žádnou z těchto lig extrémně nepreferuju, takže mě prosím nehaž do kasty španělských bláznů
Reagovat
smazaný uživatel
milé zlaté vajíčko, vzhledem k tomu, že jseš uplně mimo by pro tebe asi bylo nejlepší, kdyby ses samo hodilo po panu Paroubkovi .)))

Stačí si projít starší články, třeba jenom z letošního jara a tam zjistíš kdo začal s tím nadávat a bezdůvodně urážet hráče, kteří pravidelně poráželi pana dokonalého neomylného Rogírka! Já jsem proti tomu jen večerníček, tady se viditelně dost zapomíná...
Reagovat
smazaný uživatel
No prave. Kazdy to vidi po svem, ale jde o zpusob argumentace. Pokud jsi tolerantni, proc pises: "Mimochodem, fandit Barcelone uz je fakt "extrem spatneho vyberu". Barcelona je jeden z nejmene fotbalovych tymu sveta."
Reagovat
smazaný uživatel
Jeden z nejvetsich omylu ve fotbale je soudit kvalitu ligy podle reprezentace. Reprezentace vytezila ze skvely prace managera, z nesmirne kvalitni 11, ktera hrala kvalitni fotbal. Nicmene nejednalo se o fotbal, ktery by byl prave v Primera Divison prilis videt. Byl to fotbal spanelske repre, ne spanelske ligy. Si vezmi, ze klicem byli i hraci, kteri hraji v Anglii.

Vysvetlim ti to tak, volnemu hristi a prazdne brane da i 5lete dite gol. Jde o to, jak fotbal hodnotis, dle me nemuze byt liga kvalitni, kdyz v ni neni zakladem kvalitni obrana a i pres ni nepada hodne golu. V Anglii tomu tak je. Holandskou ligu, kde je schopny Afonso Alves, jenz za 2 roky v PL neda ani 15 golu, vstrelit 7 golu za jeden zapas, taky nepovazuju za kvalitni. Staci mi videt, jak dopadne jeden z nejlepsich obrancu spanelske ligy Coloccini, kdyz vleze do Premier League. Jak jsem psal, uspech barcelony v CHL byl zavinen hlavne spatnym vykonem rozhodciho, protoze s obranou CFC si nebyla Barcelona schopna poradit a z Anglie si mohla odvest s klidem 4:0. Ten priklad Atletica a Boltonu je taky velice trefny, jeden z nejlepe strilejicich tymu Spanelska s hvezdou Aguerem a Forlanem nedokaze dat o zachranu bojujici obrane gol ve dvou zapasech. Ta liga je mene kvalitni take proto, ze tam jsou prakticky jen 2 konkurenceschopne tymy a ostatni neskutecne zaostavaji. Real Madrid, ktery loni dokazal ve Spanelsku mit 11 vyher v rade v dobe, kdy s Liverpoolem prohral 4:1.. to neni dukaz vysoke urovne te ligy. 1 tym ligu nedela.
Reagovat
smazaný uživatel
Ja historii vasich zabomysich valek nehodnotim, protoze ji neznam. A ani me to nemrzi...
Hodnotim jen tve vyjadrovani, respektive neustale plivani jedovatych slin.
Reagovat
smazaný uživatel
Ale ja treba bych osobne ocenil, kdyby se zavedlo 6+5 a uroven Premier League by opadla. Sice je momentalne nejlepsi ligou, ale platime za to vysokou dan - viz CFC a Manchester City.
Reagovat
smazaný uživatel
Jeste bych pripomnel, ze za posledni 2 roky bylo z 8 semifinalistu CHL 6 z Anglie. Ze za posledni 3 roky ze 6 finalistu byli 4 z Anglie. Kdyby Barcelona hrala Gambrinus Ligu, je Gambrinus Liga lepsi jak Premier League?
Reagovat
Mercury
tak předně...v základní jedenáctce Španělské reprezentace pravidelně hrají 4 hráči Barcelony (náhoda?)...neposuzuju ligu podle narodaku, chran buh, ale je to jistý odraz, zrcadlo té ligy...zvlást pokud víc nez polovinu Barcelony tvori odchovanci a hraci spojeni s Barcelonou a jejim stylem fotbalu, bude to mít vliv na to jak ten fotbal bude vypadat...stejně jako když ti samí hráči nastoupí za repre....co se týče těch zápasů, které mi tady předkládáš, je to pár vzájemných soubojů...stejně tak existují mnohé další pohárové utkání ve kterých uspěly španělské týmy, to jsi něják taktně promlčel :) ...podivej ja nechci soudit, která liga je kvalitnější, je mi to docela jedno..mám rád obě, v obou mám své favority a líbí se mi zápasy v anglii i španělsku...mně šlo hlavně o trochu respektu k výkonům i předváděné hře Barcelony, protože si při vší úctě nemyslím, že by to byl až tak špatný a nekoukatelný manšaft ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Čeští fanoušci se řadí k jednim z nejpitomnějších na celém světě, bohužel mezi ně někdy patřím i já.
Reagovat
smazaný uživatel
Co to ???? :)
Reagovat
smazaný uživatel
Koukni se, co je to za diskuzi. Má to nějaký smysl hádat se pořád dokola o jednom a tom samém tématu?
Reagovat
smazaný uživatel
Nole ho již vyrtříská, i když bych jsi přál finále Federer Nadal, účastníkem finále z této dvojice bude pouze Rafael.
Reagovat
smazaný uživatel
Viděl si ho hrát s Verdascem? ...
Reagovat
smazaný uživatel
Dela mi jen radost klucik jeden:)))
Reagovat
smazaný uživatel
Proč řešíte takové kraviny :D
Reagovat
smazaný uživatel
Jsem velký fanda Rogerovi útočné hry, při které si téměř vždy vyhrává body sám.Ale tobě chci říct jen jediné, když kopeš někoho do prdele musíš si uvědomit, že jsi za ním!!! obrazně řečeno(protože ty se k jeho pozadí nikdy ani nepřiblížíš!!!
Reagovat
smazaný uživatel
básník pod nickem Luke tím chěl naznačit, že je o několik mílí před Rodžírkem, anebo to, že mu z elegánového pozadí lezou jen boty??? :DD
Reagovat
smazaný uživatel
Ako nic v zlom,ale ja zas nechapem ako niekto nemoze chapat ako sa da fandit Federerovi:-)Kor ked sa jedna o sportovca s asi najvacsim poctom fandov na svete:-)To asi nebude chyba v tych milionoch ale skor na druhej strane:-) Ked vo futbale fandim Barcelone,lebo hraje najkrajsi futbal,to mam po minulej sezone prejst k povedzme Seville? Lebo Barca tiez vyhrala co sa dalo...Cize ked sa mi paci tenis akym hraje Federer a sledujem ho uz par rokov,to mam zrazu prejst napr.na hekajuceho zdrzovaca v ruzovom triku,ktory hraje presne uplne opacne?:-)
Reagovat
smazaný uživatel
"hekajuceho zdrzovaca v ruzovom triku"

typický fanatik elegánovec - každý, kdo znamená hrozbu pro elegána je nějakým způsobem zesměšňován! Rafa uhekanec, zdržovač, apač, prdeláček, Novak komediant, šašek a taky zdržovač, Murray upír, nervák atd..

Elegán fanatici jste ta největší špína, hnus a povl co může vůbec být, tak tu přestaňte ze sebe dělat dokonalé svaťoušky
Reagovat
smazaný uživatel
Chyba? Neni chyba ani na jedny strane, jde jen o dva rozdilny nazory, ja ho proste s tema milionama nesdilim. Mimochodem, fandit Barcelone uz je fakt "extrem spatneho vyberu". Barcelona je jeden z nejmene fotbalovych tymu sveta. Ber to z toho pohledu, ze fotbal vznikal v Anglii po boku rugby, vlastne je to bratr rugby, ktery se odtrhl a se stejnyma pravidlama zacal hrat nohama. Proto ta skutecna "fotbalovost" je to, co napriklad predvadi Stoke City FC. Ne to, co predvadi Barcelona nebo "francouzska kolonie" Arsenal:).. Kdyz Spanelsko, tak fandit jedinemu jejich anglickemu tymu, Athleticu Bilbao :))) Ale obecne spanelsky fotbal, nejpomalejsi fotbal vyspelych lig, fotbal bez poradne obrany, to by clovek blil :)))
Reagovat
smazaný uživatel
V tomto mas pravdu, hlavne ta kritika Murrayho je neuveritelna:) Uz jen cekam, co bude spatne na Del Potrovi.
Reagovat
smazaný uživatel
No teď si to teda všem natřel, paráda :-DDD
Reagovat
smazaný uživatel
Narážky na vzhled taky nechápu. Že vůbec někdo může dávat do spojitosti vzhled, povahu a tenisové umění. Na druhé straně je neoddiskutovatelný fakt, že Rafa zdržuje (losování stran, na servisu), a Djoka a to jeho pinkání. Ale zřejmě to ke své hře potřebují :) Někdo se holt bez toho obejde, někdo ne. Ale to přece neumenšuje jejich tenisové umění, prokristapána, to nikdo netvrdí. A že se do nich někdo strefuje - jen výrazné osobnosti jsou propírány ze všech stran, jen výrazné osobnosti jsou parodovány.
Reagovat
smazaný uživatel
Nie si nejaký háklivý zrazu ? Tak čítaj ďalej, ťa to prejde.

prostitut elegán

Nádherný střevíce měl elegán, černý s červenýma doplňkama a lesklý!!.. plus ty jeho trapný límečky, no vypadal jak děvka :D Děs a hrůza ten jeho outfit... etc.
Reagovat
smazaný uživatel
Ještě tu máme druhý extrém, kdy soupeř je tak rychlý při podání, pokud se mu daří, že to zavání tím, že to dělá taky trošku schválně. Je to Roger, sleduju to už dost dlouho, v případě, že se mu daří (a on ke své hře potřebuje tempo), tak se snaží udržet na vítězné vlně tak, že začne hrozně chvátat. Ten soupeř si to nemusí stačit srovnat v hlavě a vyhodnotit situaci. Obzvláště, když dá eso, tak je honem už připravený na druhé straně k dalšímu nadhozu nebo když zkazí první servis, tak často ani sběrač míčků nestačí doběhnout na stanoviště a on už nadhazuje, což je pro toho soupeře velmi nepříjemné, špatně se soustředí, ještě slyší dupání za uchem a už má returnovat.

Nic proti, je to jeho taktika, má na ní právo!!! Ale dobře s nim v tomto směru umí vyběhnout Djokovič s Nadalem (kteří to podle mého názoru velmi dobře vědí :)) a hodí co nejdelší zdržovačku i na příjmu :), taky taktika.
Reagovat
smazaný uživatel
Nechcem tu nikoho otravovať,ale ešte k tomu oblečeniu. Som si tie Fedove tenisky vyobzeral z blízka na fotke, lebo počas zápasu takýmto detailom nevenujem pozornosť. Ja som si nič nenormálne na jeho teniskách nevšimol. Bolo to zladené k oblečeniu, podľa mňa, šik.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak napisat o fandeni Barcelone ako o "extreme spatneho vyberu" je fakt sila:-)a porovnat Barcu a Stoke city a nazvat "to" druhe fotbalovostou moze ozaj len futbalovy analfabet:-) bez urazky :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Precti si, co jsem psal. Fotbal vznikl v Britanii po boku rugby, ne ve Spanelsku po boku baletu. Simulace, zdrzovani, paradicky, mazleni s micem, to neni fotbal.
Reagovat
smazaný uživatel
Jenže servírovat může začít, až když je soupeř připraven, dřív ne. Líbilo se mi proto wimbledonské finále. Dva rychlí podávající, utírali si pot za pochodu, žadný otálení, šup na servis a hrát. Při vypjatém zápase nesnáším se dívat na chlapa, co si láskyplně otírá paže. To můžu vyletět z kůže, ale rozdejchám to :)
Reagovat
smazaný uživatel
Hej,okopavanie,drzanie a trhanie dresov rukami,skratka len co najmennej sa sustredit na loptu,ta je totiz zvacsa az podruzna:-) ad. simulovanie staci sa pozriet na Rooneyho v predposlednom zapase kvalifikacie a naslednu Lampardovu penaltu:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Mic ma jit rychle od nohy, utok ma byt vedeny brejkem, fanousci maji vyprodat stadion, fanousci maji cely zapas fandit, slozity situace pred vlastni branou reseny nakopem na polovinu souperu, utocnik ma byt silovy, obrana ma napadat, obrana ma vystupovat proti utocnikum, vsichni hraci maji dojizdet souboje a pouzivat co nejtvrdsi hry. Barcelona nic z toho nesplnuje, hraje hazenou ve fotbale. Je mi z toho na zvraceni, ja prave nejsem fotbalovy analfabet, ja zastavam fotbalove tradice. Fotbalove tradice jsou na ostrovech, Spanele hraji fotbal jen diky hodnym dokarum a delnikum ze Southamptonu, ale bohuzel ho zmenili k nepoznani.
Reagovat
smazaný uživatel
Toto je prave nazor fotbaloveho analfabeta. Ja nemluvim o jedne penaltove situaci, ktera byla nasimulovana. Ja mluvim o jizanskem stylu fotbalu - kdyz vyhravaji 1:0 a blizi se zaver zapasu, vsichni hraci prehravaji kazdy souboj, v bolestivych grimasach se svijeji na travniku, zdrzuji, hraji unfair. Toto v Anglii neni, kdyz tym vyhrava 1:0, snazi se dat druhy gol, kdyz prohrava 1:0, snazi se otocit. Ve Spanelsku ne.
Reagovat
smazaný uživatel
Přápraven ano, ale kvalitní soustředění.. ? Těžko.
Reagovat
smazaný uživatel
Hej,to co predvadza Chelsea a Manu za stavu 1:0 je vyslovena futbalova rozpravka:-)Vypatlanci typu Repku,Keana atd.ktory sa netaja tym ze idu na ihrisku s umyslom niekomu nakopat a ze ten futbal bude supera boliet je ozaj zmyslom futbalu...Hra kedy Chelsea za stavu 1:0 proti Barcelone hrajucej v oslabeni odkopava lopty od brankara do autov,to je hra aku chcu fanusikovia vidiet:-)Nehovoriac o tom ze brat ako meradlo futbalu fanusikov je uplne zcestne,sa pozri ako sa fandi v Turecku ci Juznej Amerike...
Reagovat
smazaný uživatel
Jenze Big Four neni zadnym reprezentantem anglickeho fotbalu vzhledem k tomu, ze tam skoro zadni Anglicane nejsou. Dalsi tvuj primitivni postreh. Proto jsem zminil Stoke City. Keane jen priznal, ze umyslne zfauloval Haalanda, to co jsi napsal, je dalsi totalni nesmysl. V Turecku jsou 4 tymy, na ostatni ani nechodi plny stadion. V Jizni Americe take chodi plno jen na tymy jako Corinthians a River Plate. Jinak tam byva 50% prazdnych. A kdyz se porovna uroven fandeni v porovnani k neustalemu zpivani choralu a hymen v Anglii, navic v Anglii, kde chodi na tymy hrajici o zachranu 100% kapacity (a napriklad The Championship ma vyssi navstevnost jak italska Seria A), tak je Anglie pred celym svetem. Nezajimaji me tvoje nazory, nerikam, ze o fotbale nic nevis, ale kdyz jsi se vydal cestou fandeni Spanelska, tak pro me proste tvoje (navic nepresne) postrehy nemaji hodnotu. Kolem tenisu nejsem konfliktni clovek, ale co se tyce o fotbalu, tak tam je to o necem jinem. Ale lituju te, jako fan PD o to nejlepsi z fotbalu prichazis. Nicmene nase diskuze je totalne OT, takze radeji konec, dik za diskuzi.
Reagovat
smazaný uživatel
Chlapi !!! TENIS! TENIS! TENIS! :)
Reagovat
smazaný uživatel
Jenže hráči typu Federera nebo Roddcicka jdou rychle na servis, ať se jim daří či nedaří, je to zkrátka jejich styl, o taktice rychlého servisu bych tady moc nemluvil, někdy totiž tou rychlostí škodí sami sobě.
Reagovat
smazaný uživatel
omlouvam se:)) chytlavy tema to bylo..
Reagovat
smazaný uživatel
Jj,ja tiez dakujem,toto nie je spravne miesto na podobne diskusie,kazdopadne ma ako fandu Barcy lutovat nemusis,kdezto to Stoke City:-) no neviem,neviem:-) ale to je jedno,hlavne ze ta to bavi,maj sa a niekedy v buducnosti zase zdar v diskusii!
Reagovat
smazaný uživatel
Někdy možná sami sobě, ale tomu na příjmu to honění škodí prakticky vždy....

Jinak finále Wim Federer - Roddick, bylo prakticky jenom o podání. Já asi pro tebe nebudu ten pravý partner na diskuzi v tomto směru, protože já servismen prostě moc nemusím. Např. Sampras mi znechutil mužský tenis na několik let :), ke konci kariéry jsem jeho zápas vydržel jenom když hrál s Agassim, v životě mi udělal jednu jedinou velkou radost, když skončil .... byl jsem šťastnej, jak písečná blecha :)). Tak asi tak :)
Reagovat
smazaný uživatel
když tady ten de.bil Barney kritizuje Fedexovo oblečení tak by si měl vzpomenout na Nadalovo růžové tričko z Rolland Garos...jestli Fedexovo oblečení je na UO trochu zvláštní tak pak nevim jak bych nazval to Nadalovo z French Open...:D
Reagovat
smazaný uživatel
Ale Barneymu se růžová líbí ...:)
Reagovat
smazaný uživatel
já jsem z toho růžového trika taky nebyl 2x odvázaný, ale nedělá mi problém to uznat narozdíl od vás hardcore elegán fanatiků a to je právě ten zásadní rozdíl! .)
Reagovat
smazaný uživatel
Ještě k tomu oblečení. Mně osobně je úplně jedno, v čem kdo hraje, neřeším to, nezajímá mě to, ani bych si nevšiml, co má vlastně Federer na sobě, kdyby o tom ten magor tady nepromluvil. Snad nás zajímá hra a ne hadry ne?
Reagovat
smazaný uživatel
Na růžové triko taky dojel u diváku, vůbec mě nepřekvapilo, že mu diváci (francouzi si myslí, že rozumí módě)nefandili tak, jako obvykle, část jich urazil. A i já, jako jeho fanda jsem s tím měl velkej problém. Udělat to ještě párkrát, tak u mně končí. (pak ať se nediví, že se na něj vrhaj opilí hosexuálové ještě několik měsíců po... :) asi taky proto, že to je pěknej chlapec )Zvláštní, když bude mít růžový trikot cyklista, tak mi to vůbec nepřijde divný, ale u tenisty.... NE!

P.S. Mezi námi, ten včerejší obleček Rogera s botama, které zaujaly i kameramany, sice na růžové triko to nemělo, ale přinejmenším, už měl slušivější modely na sobě..... :(
Reagovat
smazaný uživatel
..homosexuálové ...
Reagovat
D.A.N
brody: Pěkné sformulované :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Jinak kdyz je tu tak vasniva diskuze diky Barneymu, co vlastne vy "Fedexofilove" vidite na tom fandeni mu?:)) Chapu, co vidite na nem, ale na tom fandeni. Vzdyt to musi byt neuveritelna nuda, ustavicne vyhrava, 95% zapasu je predem rozhodnutych. Z myho pohledu ma byt sport vzruseni, patri do nej spousta emoci, vcetne tech zapornych a fandeni Federerovi je jako jit do kina na film, o kterym vite, jak dopadne. Kdyz to vezmu kolem a kolem, za cely Garros mel jediny problemovy zapas s Haasem, za cely Wimbledon finale s Roddickem. Co z toho muze jeho fanousek mit?, vzdyt ani nemate nervy, ze neco nezvladne:))) Vy proste nezazijete to poradny vzruseni ze zapasu, maximalne kdyz hraje finale s Nadalem, jenze tam to vzruseni ze zapasu zazije kazdy, ne jen jeho fanousek:)).. Stejne jako nechapu lidi, co fandili Realu Madrid za dob Franca, nebo Isinbaeve v atletice. Respektovat, uznavat kvality a nevericne zirat na uspechy, to jo, ale fandit?:) musi byt neuveritelna nuda..
Reagovat
smazaný uživatel
No tak ty si to tady taky rozsvítil :-DD Co to meleš? :-DD
Reagovat
smazaný uživatel
Tak mně je Nadal a už i Fedex tak nějak jedno, sleduju jiný hráče, ale když někdo začal fandit Federerovi, když mu bylo třeba 19..tak to má jako s tím fanděním skončit, protože je moc úspěšný? :-D To by pak nemělo cenu fandit ani Nadalovi v posledních letech, ne? Nenapsals trochu blábol?
Reagovat
majjkaa
chazy, vsetko je o pocitoch :) niekto pocituje vzrusenie, napatie pri kazdom jeho zapase, niekto nepocituje nic (asi ty) a niekto pocituje dokonca hnav a nenavist (to nasi antifanusikovia) Takze to nie je o tom ze idem fandit, nie, to je vo vnutri kazdeho fanusika, je mu to absolutne prirodzene. Ale chapem ze clovek ktory mu nefandi to nechape. Lebo to pochopi iba ten KTO TO ZAZIJE!!! tazko to tu vysveltovat.......
Reagovat
smazaný uživatel
Chazy, ty vtipálku :) Ty víš moc dobře, že některé jednoznačné výsledky Rogerových výher vypadají jednoznačně jen na papíře. Mnohá vítězství nebyla tak jednoduchá, byla těžce vydřená. Avšak. Mám rád Federerův způsob hry a způsob boje. Každý vidí vzrušení v něčem jiném, někdo dá hodně na vnější efekty, někdo na "skrytou vášeň hry". :)
Reagovat
smazaný uživatel
No presne tak:).. Pred nejakymi temi "par lety", kdyz mu prave bylo kolem tech 19, tak jsme si to s jednim kamaradem rozdelili, ja fandil Hewittovi, on Rogerovi. A zatimco ja Hewittovi fandim prakticky neustale, protoze u nej je od te doby porad kazdy uspech jedinecny uspech, tak on s Federerem seknul nekdy po jeho 6,7 grand slamu, protoze to byl proste neuveritelne nudny stereotyp:)).. Fandit nejlepsim je nuda, clovek z toho nic nema:)
Reagovat
smazaný uživatel
Samozrejme, ze byla, ale vydrena vitezstvi prece jen ma kazdy tenista. Federer ale proste je schopny prochazet turnaje bez jedineho slozitejsiho zapasu, viz toto USO, viz ostatni letosni grand slamy. Ja se nikoho nesnazim provokovat, jen podle me jeho fanousci ztraci spoustu uzasnych momentu, kdy napriklad Verdasco malem neporazi Koellerera a pak vypadne s Monacem:)) to jsou momenty nezapomenutelny:-D.. U slabsiho hrace si clovek vazi kazdyho jeho i mensiho uspechu, Federerovi fanousci to maji (jak ja je znam), povinna vyhra turnaje nebo zklamani..
Reagovat
smazaný uživatel
Abych byl uprimnej, tak k Federerovi citim trochu zlost, protoze "kazi" potencialni zajimavejsi zakonceni turnaju:)).. Kdyby takovy Soderling hral finale Garros s kymkoliv jinym, tak z toho mohlo byt prekvapeni roku a mluvilo by se o tom jeste ted. Jenze kdyz jde do zapasu s hracem, ktery ho porazil 9x v rade, to je pak tezke. Ale Federera respektuju, co dokazal je neuveritelny. Ale uz se tesim, az preda stafetu dalsim :)
Reagovat
smazaný uživatel
mela byt reakce na majjkaa :))
Reagovat
smazaný uživatel
Uff, tak toto tu ešte nebolo. Ako môžeš vedieť, či mám alebo nemám zážitok z Fedovej hry? 95% zápasov je rozhodnutých? Tak borec, to môže povedať len osoba, ktorá tie zápasy nesleduje. Feda sledujem od cca 19 rokov. Videl som s ním, cca 78% zápasov. Stále sa teším keď vyhrá, stále chcem aby vyhral. Stále je čo obdivovať na jeho hre. "Vzrušujúca", ako ty hovoríš, je pre mňa jeho tenisová dlhovekosť, schopnosť hrať na vysokej úrovni, vysporiadať so všetkým, čo život prinesie, ničiť dlhozavedené tenisové mýty a legendy, etc. Pre teba je to nuda, ale pre mňa ohromne zaujimavé a povzbudzujúce. Tento šport mám rád od detstva, je nekontaktný, spoločenský, v davoch sa nerealizujú "podivné" individuá. A s príchodom Federera ho mám rád dvojnásobne, priniesol vysokú úroveň hry, gráciu, vystupovanie a štedrých sponzorov. A nepochybne je aj detským vzorom. Bossovia tohto športu nech sa modlia, aby bol dlho zdravý a schopný hrať.
Reagovat
smazaný uživatel
Ale podívej na tenhle portál :-) 90% příspěvků se týká Nadala nebo Federera. Fandů maj nejvíc..tak to bejvá, že ti nejlepší, jsou nejvíc na očích a maj mega fan-základny. :-) Přitom je celá řada dalších kvalitních hráčů..mimo top pětku, mimo top desítku, o kterých tu řeč není..
Reagovat
smazaný uživatel
Vzdyt ja jsem ten prispevek pojal jako otazku "co z toho mate":))... kdybys poradne cetl.. a tech 95% byla samozrejme nadsazka, jde spis o porovnani s ostatnima hracema, vuci kterym tech dramatickych zapasu ma fakt minimum a hlavne az v tech pozdejsich fazich. Taky jsem videl mnoho zapasu Federera, v posledni dobe rekl bych vetsinu, moc dobre vim o cem mluvim, neFederovi fanousci by mi dali zapravdu. Prekonavani rekordu je asi tak to jedine, jeho herni dovednosti te urcite uplne dostanou, ale mluvit o tom jako o vzrusujicim:))).. Ja jsem taky driv fandival nekomu, kdo vyhraval vsechno a rikal jsem si to same, co ty. Ale az Federer skonci a treba najdes nejvetsi sympatie v hraci, ktery je trochu niz, tak me treba pochopis:)
Reagovat
smazaný uživatel
Chazy, já mám ale požitek i z jiných zápasů, nesleduju jenom Federera (to bych pak neměl žádnou možnost srovnání, že :)). Jasně, že jsem zklamán, když prohraje, ale to bych musel být magor, kdybych se radoval. A kromě toho po tom relativně neúspěšném roce 2008 jeho vítězství až tak samozřejmá nejsou, o to jsou cennější.
Reagovat
smazaný uživatel
Víš co je problém s těma jinejma hráčema, pokud máš třeba víc životních zájmů a tolik nestíháš, tak já a myslim že i lidi kolem, na ně nemám moc čas je hledat, vybírat si je, nastudovat si jejich hru a pod. Prostě nemám čas, si k nim vypěstovat vztah, proto mě vždycky bavilo, vytipovat si nadějného hráče a snažit se odhadnout jeho kariéru. Pokud mi to vyšlo, tak má ve mně - logicky - silného fandu :)). Jak jednoduché, myslím, že víc lidí to bude mít podobně...
Reagovat
smazaný uživatel
Ja na to prave koukam docela prekvapene. Nejsem tu moc dlouho a nikdy jsem driv moc podobny fora nenavstevoval, vetsina lidi, co sleduji tenis kolem me, tak prave fandi tem hracum trosku slabsim, mozna to je i mym vlivem. Proto me to tady tak prekvapuje, nikdy jsem si nepripoustel, ze je to az tolik jen o tech dvou hracich:))) Napriklad ta neuveritelna kritika Murrayho u kazdyho jeho clanku, to pro me byl docela sok. Ale aspon se mi povedla zajimava diskuze:))
Reagovat
smazaný uživatel
Prave, kdybys sledoval jen Federera, pozitek bys nemel asi zadny:) Sledovat ho do toho ctvrtfinale, semifinale, musi byt uplne o nicem. Napriklad by byla letos hrozna skoda nedivat se na otaceni v zapase Petzschner - Ferrero, ale misto toho radsi si "vychutnavat" nejake 3:0 v zapase top5 vs kvalifikant:))
Reagovat
smazaný uživatel
To samozrejme chapu - ja to mam stejne, jen vetsinou najdu treba vetsi sympatie k outsiderovi, co potrapi velkeho favorita a prohraje.
Reagovat
smazaný uživatel
Chazy: Však já sleduju v prvních kolech hlavně ty kvalifikanty, jestli se z nich neklube nějaký nový mistr :))
Reagovat
smazaný uživatel
Letos vypadal zajimave hlavne ten Devin Britton. Absolutne atypicky American stylem hry.
Reagovat
smazaný uživatel
Chazy, já to beru :-) podle mě byla škoda nesledovat mač Dent:Navarro..ale je jasný, že daleko víc lidí po světě vidělo jednostranný utkání Federer:Robredo..nebo Nadal:Gasquet..velký jména táhnou diváky po celym světě..je to prostě tak :-). Na GS koukaj i lidi, co tenis jinak nesledujou a znaj hlavně velký jména a chtěj je vidět.
Reagovat
smazaný uživatel
Ja mám rád aj hráčov, ktorí sú v rebríku nižšie. Delpo, Hevitt, Safin, Nalbandian etc. Práve pre ich herný štýl, alebo niečo čo ma na ňom zaujalo. To neznamená, že keď Fedovi fandím, nechcem vidieť kvalitu iných. Ak som správne pochopil, tak si sa snažil povedať, že ak niekto stále vyhráva, je to nuda. Pre mňa určite nie. Ktorýkoľvek z hráčov, mi ver, by chcel "nudiť" tenisovú verejnosť tak, ako Federer. Bral by to všetkými desiatimi.
Reagovat
smazaný uživatel
Ty jsi si to vzal az moc osobne:).. Nicmene tu nudu muzes vylozit hodne zpusoby. Napriklad tak, ze pred zacatkem turnaje je prakticky predem jasny jeden semifinalista.. stereotyp nudou uz holt byva:)
Reagovat
smazaný uživatel
Osobne to vôbec neberiem. Nič nie je isté nikdy.
Reagovat
smazaný uživatel
Ešte dodávam, že zvyjačne píšem len za seba. Nerád sa vyjadrujem "za všetkých, alebo ostatných".
Reagovat
smazaný uživatel
Chazy, nemůžu nesouhlasit, přesně si to vystihl
Reagovat
smazaný uživatel
Uff, oprava 12.49 nie zvyjačne, ale "zvyčajne", sorry.
Reagovat
D.A.N
Roger je už dnes fenomén, který se nesmazatelně zapsal do historie a závistivci ať si říkají co chtějí a kdyby už nevyhrál žádný turnaj velké čtyřky bude nadlouho ten great one a ani Nadal na tom nic nezmění.
Reagovat
smazaný uživatel
"Federer si tak podvaadvacáté (celkovo 24)za sebou zahraje grandslamové semifinále. Nikdo jiný to nedokázal víckrát než desetkrát. "Tohle je jeden z mých nejlepších rekordů, které mám," usmál se tenista a zopakoval, proč se mu daří držet laťku vysoko tak dlouho. "Nemám žádné zdravotní komplikace, což je to nejdůležitější."
Reagovat
majjkaa
Och ja mam taku radost ze to ani neviem vyjadrit :)) na Rogera som hrda, je skvely!!:) A kto zjavneuz nema co kritizovat tak kludne nech sa zaobera jeho topankami alebo trickami :) hehe :))
Reagovat
smazaný uživatel
Jeho tenisové oblečenie je elegantné. Sem-tam sa vyskytne aj nejaký extrémik, ale je to v norme.Keď niekto začne písať o teniskách a tričkách, láme ma v páse. Vždy si spomeniem na tričkové diskusie, kde sa "devečky" poriadne odviazali!
Reagovat
majjkaa
:))
Reagovat
smazaný uživatel
No hej,22 semi v rade,16 z poslednych 17 GS finale,15 titulov celkovo na 3 roznych povrchoch a karierny Grandslam,to uz skoro vyzera ze to ani neni nahoda....inak celkom dobre spracovane statistiky(aj ked na Wiki,takze nemusia byt 100%:-)..

http://cs.wikipedia.org/wiki/Rekordy_ATP_Tour
Reagovat
smazaný uživatel
Kdy budou hrát:)
Reagovat
a.magerova
Zatím píší, že zítra v 17.00, ale ten čas určitě ještě posunou.
Reagovat
smazaný uživatel
Jo.to by byl dobrý čas,ale asi ho změní:)
Reagovat
smazaný uživatel
22 semifinale v řadě - klobouk dolu. Už se jen těším na nádherný zápas fedexe s Nolem, to bude super tenis. Jinak nechápu proč se tady furt hádáte,každýmu fanouškovi tenisu(každý fandí samosebou svýmu oblíbenci) by mělo jít hlavně o to vidět skvělý tenis, a ne koukat na to co ma kdo na sobě. nachápu osobu,nebudu jmenovat,která nedělá nic jinýho než kritizuje toho,co tento parádní sport obohacuje nejvíce,fakt nechápu. Have a nic eday Barney
Reagovat
D.A.N
máš absolutní pravdu nemohu nic vytknout ale pozor odezva nenechá na sebe dlouho čekat a bude kydat hnůj jak je jeho zvykem.
Reagovat
smazaný uživatel
Super,pokud bude hrát tak jako ty dva první sety celý zbytek turnaje tak nikdo nemá šanci :)
Reagovat
smazaný uživatel
Ked chcete vidiet co je tenisova dokonalost tak si pozrite prve dva sey tohto zapasu. To je univerzita tenisu.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Soderling moc odporu nekladl, spis bych prave doporucil ty druhy dva sety, kdy uz se na to dalo i divat :)
Reagovat
smazaný uživatel
no mně spíš jako univerzita tenisu připadlo vítězství Tsongy v Montrealu, když elegán dokázal prodrbat jasné vítězství v rozhodujícím setu za stavu 5:1 :DDDD
Reagovat
a.magerova
Jsem na to čučela, prvních pět minut se tahali o první Rogerovo podání a za dalších 20 minut to bylo 6:0, no a po druhém setu mi bylo Robina líto, že tak blbě a jednoznačně prohraje, no asi mě slyšel, protože se zlepšil natolik až mě to štvalo :-))
Reagovat
a.magerova
Jo a jak Robin švihl tou raketou až ji rozbil, tak začal hrát už jen líp :-))
Reagovat
xbenp27
Barney ty si vážně ubožák.......jsem si naprosto jistý tím, že ty nemáš o tenise ani páru a sem chodíš jen proto, aby si ustavičně kritizoval Federera (nebýt jeho, tak je tenis o dvě třídy níž než v současné době je, protože i díký jemu se musí ostatní neustále zlepšovat). Tvé chování ale dokážu pochopit, protože v osobním životě zřejmě nemáš nikoho, kdo by tě měl rád a bavil se s tebou (čemuž se ani nedivím), tak se to chodíš realizovat aspoň sem......je mi tě fat líto!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Gratulace Rogerovi! Robin hrál od 3. setu výborně, ale tu ztrátu už nedohnal. Proti Novakovi to bude těžké, očekávám výborný tenis a... postup Rogera! :-) Jinak Barney, jsi fakt kok.t!
Reagovat
smazaný uživatel
Doufám, že dnes odpo budou zápas opakovat, první dva sety byly asi jednoznačné, ale pak to zřejmě se zlepšujícím se Söderlingovým servisem začalo trochu houstnout, tak se rád podívám, jak si s tím Roger poradil. Ale 22x v řadě v semi, to je hustý.
Reagovat
smazaný uživatel
To teda je ! Zaujímala by ma jeho motivácia. Si predstavím, že idem každý deň do práce a pracujem na 100 percent a niekedy na 120,keď sa spolukolega rozhodne pracovať aj na záchode. Hm, si to neviem predstaviť.
Reagovat
smazaný uživatel
omg to jsou zase stupidní plky... no samozřejmě, všichni ostatní hrají s jednou rukou v prdeli jak to flákají, jenom elegán se šklebí na 120% :D
Reagovat
smazaný uživatel
Ak nemáš istotu, že si niečo pochopil správne, tak to radšej nekomentuj ...
Reagovat
smazaný uživatel
Nádherný střevíce měl elegán, černý s červenýma doplňkama a lesklý!!.. plus ty jeho trapný límečky, no vypadal jak děvka :D Děs a hrůza ten jeho outfit... A výsledek snad nikoho nepřekvapil, ještě nehrál proti trochu slušnýmu soupeři
Reagovat
smazaný uživatel
Už delší dobu si tady čtu ty tvoje příspěvky a zajimalo by mě co ty jsi za idiota, protože takovy kecy muže vypustit z úst jenom opravdovej mentál , a to ty zřejmě jsi...tipoval bych tě tak na dvanáctiletyho zakomplexovanyho puberťáka s držkou plnou jebáků...
Reagovat
smazaný uživatel
Barney?Bereš na to nějaké prášky, nebo ti řekli že se to nedá léčit?
Reagovat
smazaný uživatel
To nic, klid. Barney nemůže rozdýchat tu Nadalovu líbačku s fanouškem, ten jeho mindráček opět vyplaval na povrch a strefuje se do Rogera. S tím nic nenaděláme. Je to militantní blb.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak opäť ti to nevyšlo .. už máš okolo úst penu. Keď nemôžeš kritizovať hru, tak sa zameriaš na topánky a ostatné nepodstatné hlúposti. Ty máš z neho depku! To som ešte nezažil, aby mal nejaký fanúšik také mindráky zo športovca. Mimochodom, mal by si sa zamerať na svojho "neelegána", jeho kolenovo a brušné zápasové rituály a pusy od mužov, čo poletujú po dvorci. Ja ťa nechcem provokovať. Len predpokladám, že spustíš lávu nadávok a brutálnych slov, snáď ti to prinesie úľavu a prežitie pekného dňa. Ahoj.
Reagovat
smazaný uživatel
hehe, vidím, že na sebe dlouho nenechali čekat elegán fanatici se svýma hysterickýma moudrama :DDD
Reagovat
smazaný uživatel
Sice jsi to podal hodne blbym zpusobem, ale fakt to byla tragicka kombinace, co mel na sobe:))
Reagovat
smazaný uživatel
ale vždyt jsem nenapsal nic špatnýho, jenom můj názor na elegošovu "supr" výbavičku, nemůžu za to, že z toho tady hardcore fanatici dostávají hysterické záchvaty :D
Reagovat
smazaný uživatel
No vzdyt ja vim, ty jsi akorat provokater a i kdyby ses nekdy trefil do neceho, co je u Rogera skutecne spatne, tak ti to nikdo neprizna, protoze mas povest jakou mas a prezentujes se zpusobem jakym prezentujes:).. Mne je do smichu z tebe i tech reakci na tebe, protoze mi osobne je zvysoka ukradeny Nadal i Federer, jen mi obcas vyradi hrace, kterym fandim, ale na to uz jsem tak nejak zvyklej:)))) ale co, aspon je tu sranda..
Reagovat
smazaný uživatel
hehe :-))
Reagovat
smazaný uživatel
hehehehe .))
Reagovat
smazaný uživatel
ty jsi kasparek!!!!
Reagovat
xbenp27
Barney ty si vážně ubožák.......jsem si naprosto jistý tím, že ty nemáš o tenise ani páru a sem chodíš jen proto, aby si ustavičně kritizoval Federera (nebýt jeho, tak je tenis o dvě třídy níž než v současné době je, protože i díký jemu se musí ostatní neustále zlepšovat). Tvé chování ale dokážu pochopit, protože v osobním životě zřejmě nemáš nikoho, kdo by tě měl rád a bavil se s tebou (čemuž se ani nedivím), tak se to chodíš realizovat aspoň sem......je mi tě fat líto!!!
Reagovat
smazaný uživatel
kolego, ušetři si pohádky o lítosti, na to ti víš co, já jsem v pohodě, narozdíl od vás elegánských hysterek, když vám někdo šáhne na modlu, okamžitě máte srdeční příhodu :D

BTW, tohle je veřejná diskuze, kde každý může svobodně vyjádřit svůj názor, nevšimnul jsem si, že by tohle byl nějaký ofiko Rožírek fan klub, kde se nemůže nic než veřejně onanovat nad vším, co se týká pana dokonalého!
Reagovat
xbenp27
tvá reakce mě utvrdila v tom, co jsem napsal před tím......;-) víš opravdový fanoušek a znalec tenisu se na to umí podívat objektivně a to v tvém případě fakt nehrozí. Totiž i Nadal i Djokovic umí hrát tenis a jsou zápasy, který se jim fakt povedou a i přes to, že jsem fanoušek Federera, tak tohle umím ocenit. Toho ty ale nejsi schopný. Federer hraje na špičkový úrovni už přes devět let a stále předvádi fantastický tenis. Takže se nad sebou zamysli než sem něco dalšího budeš psát, protože to sou fakt bláboly....
Reagovat
smazaný uživatel
Ty zmr.de. Ty tady nadáváš na federerovce že jsou fanatici a co jseš ty??? Já nefandím ani Rogerovi ani Rafovi. Mám rád prostě dobrý tenis, což mezi námi oba dva předvádí zvláště pak Federer. Tobě vadí, že se tu nikdo moc nezajímá o Nadala viď? Tak si vylíváš zlost takhle, pakárno!!! Já se jen divím adminovi, že tě ještě nebloknul ty psychopate. Ty by si byl nejradši kdyby Roger navždy zmizel z tenisového světa vid? To se ti ještě dlouho nesplní ty hovado nekulturní!
Reagovat
D.A.N
tak to bylo dost tvrdé, nicméně trevné a zasmál jsem se na plné ústa :-))))
Reagovat
smazaný uživatel
Též jsem se zasmál. Tvrdé a osvobozující. :))
Reagovat
xbenp27
No tak to sem se pobavil:-))))docela mě to rozesmálo;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Ti co se zajímají o Nadala, dávno odešli, tisíckrát to samé dokola o genialitě Rogera je velmi nudné.Podotýkám, že proti Rogerovi nic nemám a fandím Rafovi.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist