Federer: Favoritem je pořád Djokovič

18. 11. 2015, 17:13
Aktuality 301
I když ukončil 23 zápasů trvající neporazitelnost Novaka Djokoviče, nic to podle Rogera Federera nemění na tom, že srbský tenista zůstává hlavním favoritem Turnaje mistrů. Zatímco Švýcar si včera večer připsal druhou dvousetovou výhru ve skupině a jako první se probojoval do semifinále, světová jednička Djokovič bude o postup usilovat ve čtvrtečním utkání s Tomášem Berdychem.
Profily hráčů
Roger Federer

"Novak je pro mě pořád favoritem turnaje. Proti Berdychovi bude velkým favoritem, myslím si," uvedl Federer po vítězství 7-5 6-2 nad Djokovičem, který na závěrečném podniku sezony ATP útočí na čtvrtý titul v řadě.

"Měl by postoupit do semifinále a v něm bude zase favoritem, vzhledem k tomu, jaký má za sebou rok," připomněl skvělou sezonu srbského tenisty, který má letos na kontě 79 výher, jen pět porážek a deset vyhraných turnajů.

"K vyřazení má hodně daleko. Jak znám Novaka, bude teď ještě hůř k poražení," konstatoval Federer, který může vyhrát Turnaj mistrů posedmé. Na prestižním podniku si připsal jubilejní 50. vítězství a převážil vzájemnou bilanci s Djokovičem na svou stranu - na zápasy na okruhu ATP vede 22:21.

"Před turnajem bych to nečekal, přece jenom má výtečnou bilanci v hale a taky výborný rok za sebou," uvedl na adresu Djokoviče, který vyhrál tři grandslamy a šest turnajů Masters.

Djokovič prohrál zápas v hale po třech letech. "Stane se. Musím to vzít a zítra zapracovat na tom, aby to příště bylo lepší," prohlásil. "Roger si zaslouží uznání, jak měnil rytmus hry. Já udělal hodně nevynucených chyb a ve druhém setu jsem mu vítězství daroval," řekl osmadvacetiletý Srb.

O šest let starší Federer v reakci na soupeřovu poznámku uvedl, že se o vítězství přičinil i vlastní hrou. "Nehrál tak hrozně. Vím, že umí hrát lépe. Proč to dnes neukázal? Upřímně, myslím, že na tom mám i svou zásluhu," řekl držitel rekordních 17 grandslamových titulů.

pva, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

301
Přidat komentář
Stan_Borowitz
zatím se v něm rozkroky řeší jen tak, jak je mezi lidmi obvyklé...

http://www.sport.cz/ostatni/lyzovani/clanek/725341-podvody-s-rozkroky-uz-neprojdou-koudelkovi-ale-ritual-nezakazali.html#hp-sez
Reagovat
Stan_Borowitz
je nutné uznat, že čeští a slovenští hateři Federera jsou v podstatě nesmírně umírnění a slušně vychovaní.

Jen na ukázku typický projev jejich mezinárodních kolegů:

"federer is a dog blacked, son of the bitch, loser faking injury, arrogant shithead, doper, bribe Federer is a biggest loser, a cry baby, a blamer, trash, an asshole everything.
She deserve to die by cancel or traffic accidents, totally disgusting and annoying for anybody to see her on this world?"

Zajímavým psychlogickým jevem je to používání "SHE"
Reagovat
smazaný uživatel
To SHE ma rozosmialo..:)...

Ale áno, je to v podstate tragikomické...Na druhej strane som si istý, že tento človek nevenoval Federerovi a tenisu všeobecne ani 1% príspevkov, čo napríklad ja alebo spaniel..On tenis nemá rád, len si došiel zanadávať a tym to konci podla mna..
Reagovat
Stan_Borowitz
To jo, to je pravda. A kvůli takovým idi0tům se pak kolikrát pohádají i lidi, co jsou jinak v pohodě... pod tímto absurdním štěkem, nad kterým by se člověk měl jen smutně pousmát, je dlouhá diskuse nebo spíš hádka.

Vůbec obecně když člověk zabloudí na zahraniční fóra, docela ocení, jak jsme my Češi a Slováci v pohodě. Člověk nestačí zírat - třeba výhružky zabitím, když si někdo dovolí upozornit na to, že nějaký oblíbený zpěvák neumí moc zpívat a podobně, jsou celkem běžné...
Reagovat
a.magerova
Tak to je masakr.... :-/

A to je přesně TO.... si nevážíme TOHO CO máme DOMA ;-)
Takže dík za československé hatery na TP.... a dík za reálné lidi kolem sebe :-))

P.S. Forehande, tak nakonec ten včerejšek nebyl zas takový omyl :-P
Reagovat
Stan_Borowitz
Dole už se to nedá číst tak postuju sem.

V zásadě platí, že není až tak důležité, jaké jsou tvoje skutečné úmysly, ale to, jak působí na tvé okolí. I já si myslím, že to Rafa neudělal schválně, že to bylo opravdu z návalu nezvládnutých negativních emocí, ale toto fakt jeho PR tým těžce nezvládl, když ho nepřesvědčili k tomu, aby se následně omluvil.
Reagovat
Amputace
Důležité v rámci čeho?
Reagovat
Stan_Borowitz
V rámci výsledku.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak ty nezvládnuté emoce, každý hráč řeší jinak. Osobně se mi líbí, jak to třeba vyřešil Roger. Tady se má Rafa ještě co učit. Dokonce bych s ním takové video rád viděl.

https://www.youtube.com/watch?v=w-e-Ud-ly04
Reagovat
Amputace
Takže mlácení s raketami je v pohodě?
Reagovat
Stan_Borowitz
Nepochopil jsi, co chtěl říct, nebo jsi to video nedokoukal do konce.

Přesně o to jde, není rozhodující, co člověk udělá v okamžiku frustrace (pokud to není něco extrémního), ale to, jak se k tomu následně postaví? Jak se ke svým prohřeškům staví Rafa? Kdy si sypal popel na hlavu?
Reagovat
Amputace
Ano, tohle je asi pravda..
Reagovat
smazaný uživatel
Rozmlácenou raketu už předvedlo hodně hráčů, jako projev frustrace ze své hry. U žen jsem to letos viděl hodněkrát.
Reagovat
Amputace
Což je co? Dojem veřejnosti, médií? Co je to důležité? Můj dojem je ten, že to média extrémně zveličila, což podle mě rozhodně není to nejdůležitější, co se stalo.
Reagovat
Stan_Borowitz
Ano, v showbusinessu je nejdůležitější dojem veřejnosti, potažmo médií.

Ale i obecně lze konstatovat, že pokud je podle tebe důležitější, co si o svém jednání myslíš ty než tvoje okolí, dost vypovídající. Nebudu to dále rozvádět.
Reagovat
Amputace
Já se ale snažím to, co mi média předkládají, dále interpretovat a nepřijímat to prostě pouze v té čisté podobně, jak mi to předkládají. Ten dojem je možná nejdůležitější v showbusinessu, ale ne pro mě, jako pro člověka, který chce mít na věci, pokud možno komplexní názor.
Reagovat
Stan_Borowitz
Jj, to je v pořádku, ale o to se měl starat především Rafa a jeho tým. Nepohrdat názorem médií a veřejnosti. To se holt nevyplácí.
Reagovat
Amputace
To určitě, nevypadá to pak dobře před lidmi. Na druhou stranu to nic významného neříká o tom, zda úmyslně či neúmyslně štrejchnul do Rosola.
Reagovat
Stan_Borowitz
To neříká, ale vzhledem k tomu, že jen on ví, jak to bylo, to není podstatné. Dal(i) prostor spekulacím a ty se obrátily proti nim. To je jako s "tuneláři" v politice. Laik by se divil, kolik těch, kteří jsou mediálně ocejchovaní jako tuneláři, neukradli ani korunu, a naopak kolik mediálních (a veřejných) oblíbenců kradlo (krade) jako straky...
Reagovat
spaniel
Neda se to cist. Kazdopadne to s YT mozna je vysmivani, mozna te to nastvalo, sle je to jen dovedeni tveho postoje ad absurdum. ldiot, zm*d, pichat uz je nekde jinde. Nema smysl o tom dal debatovat, pokud myslis ze je Rosolova chyba ze nezastavil vcas, kdyz videl ze je Nadal nastvany, tak se proste neni o cem bavit. Od tebe bych takovy zoufaly blabol necekal.
Reagovat
Amputace
Mohl Nadala normálně pustit, on mu akorát vstoupil do cesty, nic jiného neudělal. To je celé, co se stalo. Mezi zastavením se Rosola a střetem bylo asi půl vteřiny. Pustit Rosola mohl i Nadal samozřejmě, ale nedalo se to vzhledem k situaci moc očekávat. Toto si myslím a budu si to myslet i navzdory tomu, jakkoli zoufale se mi budeš snažit vnutit, že je to absurdní.

Podle mě to jinde není. Mě daleko více uráží, když po každém nesouhlasu s vámi mě ty a jiní hned hodnotíte, děláte ze mě hejtra, fanatika a podobně - viz třeba také dole Stan. To mě uráží tisíckrát víc, mě osobně. takže pro mě je to podobná rovina.
Reagovat
Stan_Borowitz
"Kde dělám z Federera démona?" V diskusi, kde se stavíš na stranu těch, kdo ho dělají.

Navíc nemáš pravdu s tím "každým nesouhlasem". Nesouhlasili jsme spolu mnohokrát, nikdy předtím jsi ale nezastával tak absurdní postoj jako že viníkem konfliktu není ten, kdo jej vyvolal, ale ten, kdo neustoupil.
Reagovat
Amputace
ANO! Konečně je to vyřčeno nahlas. Vy prostě paušalizujete každého, kdo s vámi nesouhlasí, ať už píše cokoli...

Jestli sis tu diskuzi přečetl, tak víš, že jsem se na stranu těch, co z Federera dělali démona, vůbec nestavěl. Vyjadřoval jsem se a doteď to dělám, POUZE k té konkrétní kauze Nadalovy srážky, u níž prostě nemám názor stejný jako ty nebo spaniel. Ty to však automaticky vyložíš tak, že se stavím na stranu těch, co dělají démona z Federera. To je totálně směšné a omezené uvažování a nemám ti už co víc říct.
Reagovat
Stan_Borowitz
Ale no tak... to je průhledné. Jistě dobře víš, čím diskuse začala a na co spaniel reagoval, že. To je pod tvoji úroveň, takhle kličkovat.
Reagovat
Amputace
Já ale nekličkuji. Opravdu jsem se vyjadřoval výhradně k této kauze, protože na ni mám dlouhodobě jiný názor než většina zdejších diskutérů a nelíbí se mi, když se právě tento příklad používá při nějakém obecném hanění Nadala. To bylo celé, o co mi šlo. Rozhodně jsem tím neříkal, že vše špatné, co zaznělo na adresu Federera schaluji a vše, co špatného zaznělo na adresu Nadala neguji.
Reagovat
Stan_Borowitz
Ok, já to chápu a vím, že jsi v pohodě. Někdy se holt člověk zaplete do nepřehledné přestřelky...
Reagovat
smazaný uživatel
Čili Federer má ve výpletu svisle hovězinu, napříč monovlákno šestihran, skvělou ruku a nohy. Dře furt. Kecy o hlavě šíří expert Kukal
Reagovat
smazaný uživatel
pokud hraješ houby, no tak hraješ houby. jak v šachu. že si Topalov ve špílu s Kramnikem "odskočil" na wc na poradu znamená, že mu nešla hlava
New Order - Temptation
https://www.youtube.com/watch?v=oUjUTG3hwyQ
Reagovat
cyrda
Trošku jsi to poplet, na záchod věčně chodil Kramnik:)
Reagovat
smazaný uživatel
Jen taková perlička...Roger kdysi v rozhovoru z roku 2OO8 vypíchl Berdyho
" je to hrát jako proti uragánu, především na betonech"
Reagovat
smazaný uživatel
Sázím na dědka, to je halař pár exceláns
Reagovat
smazaný uživatel
Strašně výhodnu pozici tam má teď Nadal, protože se od něj nic nečeká, vlastně to je takovej black horse turnaje a takovou pozici tam už hodně dlouho neměl, možná až teď přijde čas a vyhraje to tam, v době, kdy by to nečekal snad nikdo :)
Reagovat
smazaný uživatel
hraje dobře
Reagovat
smazaný uživatel
Federer je vychcanej no :D logicky dává najevo, že je outsider, aby to pak měl jednodušší po asi 20202020tým prohraným finále s Jokeovichem...
Reagovat
spaniel
Federer to řekne o světové jedničce, která ovládla sezonu a je vychcanej. Rafa to říká před každým zápasem celou kariéru, klidně i před zápasem s 200tým hráčem světa a je to ok.
Reagovat
smazaný uživatel
určitě no, Rafa řiká, že je outsider s 20tým hráčem světa, tady si někdo moc do tlamy nevidí :D :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
200...
Reagovat
spaniel
Zas jeden z "fandů", co ví o svém hráči míň než fanda soupeře... Je to o něm docela známé, probíralo se to i tady x krát. je to jeho přístup. Mně by to ani nevadilo, ale když pak někdo zapotí takovou ptákovinu, co na to říct.
Reagovat
smazaný uživatel
bylo by dobrý asi vědět, že nejsem fanda Nadala
Reagovat
spaniel
A čí pak jsi ty?
Reagovat
Mayo
on je fanda Djokoviča veď
Reagovat
spaniel
Každopádně to nic nemění na tom, že RF má pravdu a Novak je stále favorit. RF vyhrál v Cinci a Novak byl favorit pro US a roli favorita splnil. V ničem se to neliší, snad až na dvě věci, že povrch tady Nolemu vyhovuje víc než na US a že se hraje jen na dva vítězné, což zas vyhovuje víc Rogerovi.

Nic to nemění ani na tom, že Rafa to běžně tvrdí před zápasem s kýmkoliv a nemá roli favorita rád.
Reagovat
smazaný uživatel
Rafa je pokorný a poverčivý...Nosí mu to šťastie, tak prečo to meniť..Navyše tým ukazuje rešpekt aj nižšie postaveným súperom...
Reagovat
spaniel
Respekt? To snad ne. Jako že třeba 200tý hráč světa se probojuje k Rafovi, poprvé má hrát na centru, je nervózní, doufá, že nebude debakl...a jak mu pomůže, když se dozví, že on je vlastně favorit? :D

Ale jinak jsem si na to už zvykl a o něj ani nešlo, spíš o to, že na tom co říká RF není nic špatné nebo nepravdivé.
Reagovat
smazaný uživatel
zase by bylo dobrý vědět, že sem nenapsal, že řekl něco nepravdivého a navíc sem ani neřekl, že řekl něco špatného :D jen, že si připravuje nenápadně půdu pro prohraný finále :D
nedomýšlej si něco, co sem nenapsal laskavě :) nefandím od doby, kdy skončil Roddick nikomu a tenis ani už delší dobu nesleduju
Reagovat
spaniel
Nepravdivé bylo to, že je vychcanej a že si chystá výmluvu.
Reagovat
smazaný uživatel
:D :D :D nesmíš se z toho federera tak posrávat hele zase
Reagovat
smazaný uživatel
Nezaregistroval som, aby Nadal 200. hráča považoval za favorita..Maximálne hovorí, že je zápas otvorený a niečo v tomto zmysle...
Reagovat
spaniel
Většinou říká, že musí hrát svůj nej tenis, aby měl šanci a vyhrál ;)
Možná mění rétoriku podle soupeře, ale ještě nikdy jsem neslyšel, že by potvrdil redaktorovu doměnku, že je favoritem.
Reagovat
smazaný uživatel
je to o respektu k soupeři, holt někdo ocenit soupeře umí, někdo zase ne :)
Reagovat
spaniel
Když jde hrát Rafa na RG proti outsiderovi a je na něj kurz 1,01, tak je blbost říct, že není favorit. Je to připosranost.
Reagovat
smazaný uživatel
Pošli odkaz, kde je přesně tahle situace :) a můžeme se začít bavit
Nadal aspoň nemá zapotřebí házet flašky po kurtu, být vulgární na rozhodčího a na soupeře
Reagovat
spaniel
:D další komik do klubu. Nadal akurát vyhrožuje rozhodčím...vráží do soupeřů, nerespketuje tradice ani pravidla, nemá respekt k hráčům minulosti, ale jinak milá holka.
Reagovat
smazaný uživatel
Vráži do souperu...:)

Omg...
Reagovat
spaniel
Chceš taky popřít, že vrazil do Rosola hned během jejich prvního zápasu?
Že nevyvrátíš i to ostatní, což je mnohem horší...
Reagovat
smazaný uživatel
Jšiš mariá, čo to tu zas vyťahuješ za špinu...to fakt nemas nic iné na práci??...

To video som videl tisíckrát..Kto do koho narazil?..Preboha..Narazili do seba navzájom, obaja sa tomu mohli vyhnúť..

Si radšej uprac pres vlastným prahom..Vulgarizmy smerom k rozhodcovi, divákom, dokonca rodinným príslušníkom súpera a samozrejme vlastní rodinní príslušníci pokrikujúci na súperov..No to je priam ukážkový príklad rešpektu a cnosti, úplny idol pre mládež, hneď po Gándhim..
Reagovat
spaniel
a) já to nevytáhl. Není to tak zložité podívat se 5cm navrch, nebo je?
b) Rosol zastavil, Nadal šel, tudíž on do něj vrazil. Žádné vžájemně
c) jaké vulgarity k rozhočímu?
"be quiet, ok?" na Noleho box je odkdy vulgarita?
Mirka to posrala, ale on za ní není opovědný, stejně jako za brattrance nebo sousedy.
Nebo jsi muslim a žena nemá vlastní mozek?

Alfa omega ovšem je, že já nikdy netvrdi že je svatoušek, ale od vás věčně čtu, že Nadal je skromný, úpřimný, hodný a slušný býček. To pokrytectví kole do očí.
Reagovat
Amputace
To s tím vražením do Rosola je snad zatím největší mystifikace, které jsem někoho zažil se na Nadalovi dopustit. Navíc ta situace je o to více zarážející, že je zaznamenaná na videu, každý si ji může tisíckrát pustit, ale přesto plno lidí jako ovce opakuje, že Nadal vrazil do Rosola...

Ano, Rosol sice zastavil, ale zastavil tak, že stál Nadalovi v cestě, zastavil navíc zlomek sekundy před tím, než do něj Nadal "vrazil". Nadal šel, měl hlavu dole, Rosol šel, čuměl před sebe, viděl jít Nadala proti sobě a najednou se zastavil jako dement a pak se divil, že se jeden druhého dotkli. To je snad jasné, že když někdo půjde proti mě a já se zastavím, tak ten druhej do mě vrazí. A také je důležité přihlédnout k tomu (jak jsem tady už někomu vysvětloval), jak oba tenisté vypadají a jakou mají tělesnou konstituci. Takhle to samozřejmě působí jednoznačně: Nadal vrazil do Rosola, protože Rosol se po tom nááááárazu trochu zakymácel, zatímco Nadalův rytmus chůze to vůbec nevychýlilo. Kdyby si však ti dva vyměnili postavy, pochybuji, že by ta situace vyznívala úplně stejně. Daleko spíš by to vypadalo možná tak, že ke kontaktu ani nedošlo.
Reagovat
Amputace
V každém případě je jasné a z videa (pro každého, kdo není slepá ovce parazitující na senzaci) snadno prokazatelné, že Rosol je v otázce té srážky vinen úplně stejnou měrou jako Nadal. Že Nadal šel a Rosol zastavil je vážně dost slabé vysvětlení toho, co se doopravdy stalo. 1)Nadal ani trochu nezměnil směr své chůze, šel pořád stejným směrem, pořád stejnou rychlostí a to i ve chvíli, kdy byl od něho Rosol ještě tak tři metry, takže nechápu, z jakých skutečností je vyvozováno to úmyslné vražení do Rosola, 2) Nadal se díval do země, zatímco Rosol si evidetně změřil Nadala pohledem, pak si jakože otřel ručníkem obličej, zastavil se a došlo ke sráčce, 3) Následná Rosolova reakce, jak se teatrálně zastavil atd., dost jasně naznačuje, že byl právě on tím, kdo chtěl vyvolat nějaký konflikt (ale to je má teorie a můj pohled na tu situaci i vzhledem k tomu, jak se Rosol normálně na kurtu chová a jak provokuje - nechci to nikomu vnucovat).
Reagovat
spaniel
Ja to tak nevidim, stejne jako to tak nevidel, stejne jako komentator a dalsi miliony lidi. Spis jen klasicky branis Nadala, coz chapu.

Ok, sli proti sobe dva hraci. Kdyby zadny nezastavil, vrazi do sebe. Jeden ale zastavil, cimz dal najevo ze se srazit nechce. Druhy pokracoval. Klidne mohl pootocit rameno a netrefil by ho. Zaber kamery je zezadu, snad mne nechces tvrdit, ze Rafa mel Rafa zavrene oci? Jak by prekracoval cary? :D

O silu narazu mne vubec nejde, nebyla to zadna hruza. Podle me to Rafa udelal spontanne z frustrace, kterou projevoval cely zapas hodne.
Reagovat
Amputace
"Ja to tak nevidim, stejne jako to tak nevidel, stejne jako komentator a dalsi miliony lidi."
- Jo, protože to bylo modelové divadélko. Kdyby šel Rosol normálně dál a nedělal, že se z toho nárazu snad zhroutí, neřešil by to ani komentátor, ani miliony lidí, ani ty. Já nepopírám, že to tak vypadá - komentátor neměl k dispozici stovky opakovaček jako máme my a miliony lidí si udělaly názor a už neměli důvod jej měnit, nebo podrobovat následným pochybnostem.

"Spis jen klasicky branis Nadala, coz chapu."
- To vůbec není o bránění Nadala, natož klasickém. To je o tom, že mě se.re, jaké jsou lidi ovce a na tomhle příkladu to jde nádherně vidět. (I ty sám koneckonců ve své arguemntaci použiješ obrat "miliony lidí", to mluví za vše... k milionům lidí ti řeknu tolik, že miliony lidí si myslí kdeco a málokdy to něco znamená). Všichni řeší jakousi srážku, která ani normální srážkou nebyla. Mě jako fanouška Nadala daleko více vadí, jak se choval v jiných ohledech v tom zápase, jak diskutoval s rozhodčím o úplné absurditě třeba. Vadí mi prodlevy mezi servisem, vadí mi coaching, vadí mi mnoho věcí na Nadalovi. Možná bych o nich v nějaké diskuzi diskutoval a Nadala tak - jak píšeš - bránil, ale tohle není ten příklad. Já vidím, co vidím. Vidím Nadala jít, vidím Rosola úplně dementně zastavit tak, že se v podstatě nutil Nadala, aby se mu vyhnul (tak měl zastavit tak, jak vždycky zastavuje Nadal, když pouští soupeře), vidím pak následné Rosolovo divadélko a vidím, jak to celé působí a jaké to ve skutečnosti vůbec není.

Zavřené oči sice neměl, ale na rozdíl od Rosola měl skloněnou hlavu a určitě neměl tak dobrý přehled o tom, jak daleko od něj vůbec Rosol je, natož aby věděl, jestli se štrejchnou rameny, když neukročí o 20cm do strany. Rosol byl tím, kdo se na Nadala podíval, a přesto následně zastavil tak, že konfrontace byla nevyhnutelná, a pokud ne, tak jedině tehdy, že by se mu Nadal vyhnul. Z frustrace neudělal Nadal to, že Rosola nepustil, jak mívá ve zvyku soupeře pouštět, zbytek bylo už jen Rosolovo divadélko.
Reagovat
spaniel
Me zas stve, ze za to ze ma Federer vic fanousku, tak zacinate kazdou argumentaci ovcemi. Jiste, jsou stada, jsou i ovce, ale neznamena to, ze kdyz nekdo automaticky neco napise, tak je ovce. Jakym smerem se pak asi diskuse vyvine, kdyz zacne takto?

Ja si to video poustel i dnes, a pokud nekdo do nekoho vrazil, tak Nadal do Rosola. Pokud to Rosol tak nachystal, tak je genius a to jsem o nem nikoho rict neslysel. Navic by to znamenalo, ze Nadal je mimon, kdyby mu na neco takove skocil. Kdyby ho Nadal nevidel, byl by tim zaskoceny a podle me by nebyl tak zatnuty a taky by to s nim hrklo. Urcite by se i otocil. On vedel ze zrazka bude.

I tak jsem ale ochotny dat nejake procento moznosti, ze to byla v podstate nehoda. Ty bys odprisahl, ze neni zadna sance ze v tom byl od Nadala umysl, cin z frustrace?
Reagovat
Amputace
V tomto případě si opravdu myslím, že kauzu "Nadal vrazil do Rosola" vytvořili lidé a samotný Rosol tomu přidal svojí reakci. Lidé to stádově pak přebírali. Co se týče počtů fanoušků Federera ve vztahu k ovcím - takhle jsem nad tím nikdy nepřemýšlel, to mi věř. Týká se to této situace, u které mi to tak opravdu přijde. Podobně jako "shut up" ze strany Federera, které se jeho hatery také totálně nesmyslně dezinterpretuje. Nemám rád tyto kauzy...

To, "jestli za to někdo může" je velice důležité v té argumentaci. Třeba za to nemůže právě ani jeden z nich a byla to prostě nehoda. Nicméně: Pokud o tom, že dojde ke konfrontaci, věděl Nadal, proč by o ní nevěděl Rosol? Vysvětli mi toto... On se na Nadala přímo podívá, pak si začne otírat obličej a náhle se zastaví. Proč se nezastavil ve chvíli, kdy se na Nadala podíval a viděl, že Nadal evidentně nezastavuje? Nadal z frustrace nezastavil a nepustil Rosola, jak by to udělal v každém jiném zápase, z toho důvodu ani nijak nereagoval na srážku, podle mě. On byl frustrovaný, a když je člověk frustrovaný, neuhne někomu, kdyby chtěl. Samozřejmě, že by se asi mohl snadno vyhnout. Ale neudělal to naschvál, neřekl si v hlavě "vrazím do Rosola", tak se to prostě stalo, ale nebyl v tom úmysl a ano, tím jsem si takřka jistý. Vždyť se na Rosola ani nepodíval, jestli tam někdo něco mohl udělat naschvál, tak to byl Rosol, protože ten Nadala moc dobře viděl a věděl, že ke sráčce dojde, pokud on se nezastaví.
Reagovat
spaniel
Takřka - tim je to jasne.
Reagovat
Amputace
Samozřejmě, že takřka. Nebo ty jsi si snad jistý, že Nadal do Rosola vrazil schválně? Nejsi a ani být nemůžeš. Přesto to ale používáš jako argument v jeho neprospěch, jako argument, jehož pomocí ho chceš pošpinit v nějaké diskuzní konfrontaci.
Reagovat
spaniel
Je to muj nazor. A nahore jsem jasne napsal, ze jsem ochotny pripustit moznost nehody.
Reagovat
Amputace
Ano, ale to až poté, co jsem tě k tomu dotlačil argumenty. Před tím jsi to na forehanda vysypal jako jasný argument proti Nadalovi, přitom jde o zcela neprůkaznou věc. Nadal šel a Rosol mu stál v cestě. Nadal šel pořád stejně pět metrů, neudělal žádný pohyb navíc, který by naznačoval, že do Rosola schválně vracil (resp. štrejchl ho ramenem). Ale ty to přesto používáš jako argument proti Nadalovi - podobně jako milióny dalších ovcí.
Reagovat
spaniel
Proad si to myslim a je to muj argument. A bude. Ty rovnez nechavas moznost ze Nadal vrazil do Rosola otevrenou. Do hlav jim nevidime. Ciste z toho, co vime urcite, se da rict jen jedine, Nadal vrazil do Rosola.
Reagovat
Stan_Borowitz
https://www.youtube.com/watch?v=7FnBi__R4Fs

na tomhle videu je jasně vidět, že kdyby se Rosol nezastavil, tak by se opravdu srazili, takhle to prostě dopadlo jen jemným zavaděním, protože Rafa prostě nasraně šel a nehleděl nalevo napravo. Ani to nevypadá, že by Rosol dělal nějaké divadlo. Spíš zabránil opravdové srážce.

Chtělo by to trochu ubrat z posuzování hormony a více zapojit oči a mozek.
Reagovat
spaniel
Vitej ve stadu :D
Reagovat
Stan_Borowitz
Holt i ovce může mít kolikrát dobré oči :-) Ten zápas Rafa těžce neunesl, to je snad každému nezaujatému pozorovateli jasné. Už jak si předtím stěžoval tomu rozhodčímu. Dost podobná situace jako s tím Bernadesem.

Na druhou stranu je to lidské. Všichni jsou nasraní, když se jim nedaří. Jen RFF se z Rafy snaží pořád dělat anděla.
Reagovat
spaniel
Vic oci, vic vidi :) On mne tak prave neprisel, ale jo. Toto je typicke. Kdyby nebyl YT, tak by uz tvrdil, ze Rosol dal Nadalovi pesti na solar a jeste na nej plivl. Takto jen zoufale spekuluje, Raga dlouze mrkal apod.
Reagovat
Stan_Borowitz
Mně se nejvíc líbí argumentace, že za to nemůže Rafa tím, že šel a na nikoho se neohlížel, ale Rosol tím, že nezastavil už o tři metry dřív, když přece viděl, že jde sám velký Rafa...
Reagovat
Amputace
Ne sám velký Rafa, ale prostě nas.raný člověk, který prohrává. Tobě se to při tenise nikdy nestalo, že jsi třeba vyhrával a tvůj protivník byl nasr.anej? Snad každýmu totálnímu dementovi musí být jasný, že když se s takovým člověkem, který je pod totálním tlakem a prohrává, míjíš u sítě, nebude rozhodně on tím, kdo se zastaví a pokorně tě nechá projít. Vždyť to je úplně normální, lidské... stejně jako třeba na rozčílenýho člověka je lepší radši nemluvit, někomu, kdo má nervy na pochodu, je asi lepší uhnout a nečekat, že uhne on. Pokud teda není dement.
Reagovat
Stan_Borowitz
Ale vždyť mu Rosol uhnul, tak o co jde. Podle tebe měl uhnout dřív. To je absurdní spor, to přece musíš uznat.
Reagovat
Amputace
Kdyby mu uhnul, tak se nedotknuli... On mu "uhnul" ve stejné chvíli, kdy už byl Nadal skoro u něho, to nebyla ani vteřina. Vzhledem k tomu, že čuměl do země a Rosola možná ani pořádně neregistroval, nemohl ani stihnout něco udělat. Rosol neuhnul, on se zastavil na půli cesty. Záměr Nadala bych v tom fakt nehledal.
Reagovat
Stan_Borowitz
Je v tom opravdu tak velký rozdíl, když do někoho vrazíš záměrně nebo z neomalenosti? Já tedy i když prohrávám, tak se nesnažím prorážet si cestu hlava nehlava. Ty ano?
Reagovat
Amputace
Rozdíl je v tom obrovský, hlavně pro média a jak to interpretují a jak si to vyloží tisíce lidí. Určitě je v posuzování takové situace vždy stěžejní, zda šlo o úmysl či nikoli a to je v této situaci naprosto neprůkazné a podle mého mínění nic nenasvědčuje tomu, že v tom úmysl byl.

Samozřejmě si neprorážím cestu, ale stane se mi, že jsem nas.rán, jdu a nevidím napravo nalevo. To myslím skoro každému.
Reagovat
Amputace
spanieli, promiň, ale stal se z tebe vážně idi.ot. Dříve se s tebou dalo diskutovat, teď už to nejde. Jenom, co se přihnal další člen tvojeho klubu, okamžitě se začínáš chovat jako zmr.d. Začínáš už být tím Nadalem více než posedlý. Kdosi ti tady dnes doporučoval, aby sis šel radši zapíchat - doporučuji ti to též.
Reagovat
Stan_Borowitz
To je fakt těžký, když si myslíš, že máš patent na pravdu.

Rafa prostě není archanděl a Federer arcidémon. Měl jsem pocit, že jsi jeden z mála RFF, který si to uvědomuje. Asi jsem se mýlil.
Reagovat
Amputace
Bože! Vy jste fakt blázni!

Prostě tuto situaci vidím úplně jinak než většina veřejnosti a automaticky jsem v tvých očích fanatik, co se snaží dělat z Nadala anděla a z Federera démona? Máš na základě toho, že se neshodneme v této věci, hned jasno o tom, že jsem nějaký hater Federera a zbožňovatel Nadala? To není normální. A to vy děláte pořád. Když s vámi v něčem souhlasím, tak je všechno v pohodě a na základě jednoho nesouhlasu jsem hned největší hater. Ty, spaniel, Petřík, R_F, všichni to děláte. Už s vámi radši diskutovat nebudu, protože kdykoli člověk napíše něco, co se vám nelíbí, nebo s čím nesouhlasíte, zařadíte si ho do nějaké škatulky. Kašlu na to.

Navíc ani jednou v tomto vlákně jsem na Federera nijak neútočil, nebylo to vůbec o něm. Proč vůbec píšeš o Federerovi, proč mi to vnucuješ? Nechápu to.

A nešlo vůbec o to, že se mnou spaniel nesouhlasí (on snad patent na pravdu nemá? on nesouhlasí se mnou ve stejné míře jako já s ním, proč osočuješ mě?), ale jak začal po tvém příchodu do diskuze reagovat, s výsměchem, okamžitě mě začal kamsi zařazovat, vysmíval se, zveličoval.. Do té doby do neudělal... zajímavé a hodně státní, dle mě.
Reagovat
Stan_Borowitz
Kdo začal používat termín "ovce", pane Spravedlivý?
Reagovat
spaniel
Kvalitka. Jeden spatny rok a vsichni se hroutite, zrali na prasky. Zm*d a jit si zapichat? Bud ti nekdo heknul ucet anebo nevim. Toto je pod uroven totalnich nul z vaseho tabora. Jen proto, ze nesouhlasim s tou absurditou, co sem pises. Jasne, Rosol je na vine, mel prece videt, ze je Nadal nasrany. Tonje takova bIbost, az to pekne neni. Ja se tady zaridim podle stejneho hesla, uhnu ti, protoze vidim ze jsi nasrany.
Reagovat
Amputace
"Kdyby nebyl YT, tak by uz tvrdil, ze Rosol dal Nadalovi pesti na solar a jeste na nej plivl. Takto jen zoufale spekuluje, Raga dlouze mrkal apod."
- A tohle ti přijde hodné tvé úrovně?... Nehraj to na vulgarismy, neurazil jsi mě o nic méně než já tebe.
Reagovat
Amputace
Proč mu ten Rosol teda neuhnul, když tak hrozně chtěl zabránit střetu? On se akorát zastavil - půl vteřiny před tím, než do něj Nadal štrejchnul
Reagovat
Stan_Borowitz
A kdo tvrdí, že Rosol chtěl zabránit střetu? Ano, zabránil mu v poslední chvíli, i když třeba nechtěl. Proč by nakonec měl, když nebyl původcem konfliktní situace. Někdo ustoupí, někdo ne. Co je lepší?
Reagovat
Amputace
To ano. Ale aby nedošlo ke srážce, vždy musí jeden zastavit, aby do sebe nevrazili, jinak do sebe zákonitě vrazí. A Rosol zastavil tak, že v podstatě Nadalovi neuhnul. A přesně to, jak píšeš, že Rafa šel a nehleděl napravo nalevo, se tady snažím vysvětlit spanielovi. Nebyl v tom žádný úmysl nebo záměr do Rosola vrazit, přesto se to tak ale interpretuje. Tak měl prostě Rosol Nadala pustit, vždyť viděl, že nasra.ně jde a nemá rozhodně v úmyslu zastavit. Vzhledem k tomu, že Rosol do sebe nechal štrejchnout a nepustil Nadala projít, aniž by k tomu došlo, chápu tak, že tomu šel Rosol prostě naproti. Každý normální člověk by přece poté, co viděl jít Nadala nasraně k síti a vzhledem k vývoji zápasu, ho nechal normálně projít. Rosol se na něho podíval, udělal další tři kroky a až pak se zastavil a nechal do sebe žduchnout. To už mi konečně někdo vysvětlene, proč se nezastavil hned, když chtěl tak moc zabránit srážce? Musel přece vědět, že když setrvá v chůzi, tak se s Nadalem neminou.. To bych jako taky uměl, postavit se prakticky někomu do cesty a pak brečet, že do mě vrazil.

Jinak se choval Rafa v tom zápase hodně zle a to právě při posuzování této situace hrálo velkou roli, si myslím.

spaniel: Já to ale jako žádný argument nepoužívám. Já o tom s tebou konkrétně diskutuji - o té situaci s tebou diskutuji, ty tu situaci ale používáš jako argument v diskuzi, která se přímo té situace samotné netýkala. Vnímáš ten rozdíl, ne?
Reagovat
Stan_Borowitz
Kdyby byl Rosol fakt hajzl (a to si o něm nic moc dobrého nemyslím), tak mohl udělat ještě krok a nechat se srazit na zem.

Jak říkám, žádnou aféru bych z toho nedělal, kdyby se hateři Federera (pohříchu se zhusta rekrutující z řad fandů Nadala) nechytali každé směšné flaštičky odhozené v za záda nebo "shut up" na nějakého rušícího diváka.
Reagovat
Amputace
Kdyby se nechal srazit na zem, tak by vypadal asi jako nemalej hňup. To by snad Nadal musel utíkat, aby to vypadalo alespoň trochu věrohodně.

A možná to neudělal úplně naschvál, to zas ne, ale zároveň si ani nemyslím, že se konfliktu chtěl vyhnout, jak píšeš. Je to prostě konfliktní člověk, takové situace vyhledává, nebo se jim přinejmenším nevyhýbá. Člověk, který by se chtěl vyhnout konfliktu (v tomto případě srážce) by určitě neudělal tři kroky navíc, když vidí, že proti němu jde nas.ranej soupeř..
Reagovat
Stan_Borowitz
Hele, docela mne mrzí, že jsem se do té debaty nechal zatáhnout. Podle mne jsou to v Big4 všichni docela fajn kluci, ale jsou to taky jen lidi. Tak mne sere, když se z jednoho dělá anděl a z druhého démon. A s touto taktikou přišli bohužel Nadalovci.
Reagovat
Stan_Borowitz
A tyhle debaty jsou toho jen důsledkem.
Reagovat
Amputace
Já, ale neoznačil jsem tak spaniela.. neřekl jsem mu, že něco je či není. Nechci slovíčkařit, i když to teď tak asi vypadá. Konkrétně tato situace mi přijde, že byla dost překroucena právě lidmi, co se nad tím ani nezamyslí, nerozeberou si to video a stačí jim obecný názor médií, tedy ovce. Spaniel mi připomněl ovci tím, že ten argument používá v neprospěch Nadala, přičemž nejde o jasnou situaci, nikoli tím, že si myslí, co si myslí o tom střetu - ač to možná vyznělo jinak.

A teď mi ty vysvětli, proč jsi mě nařknul z toho, že dělám z Federera arcidémona, když jsem jeho jméno vůbec ani nezmínil...
Reagovat
Amputace
Kde dělám z Federera démona? Ozřejmíš mi to už konečně? Tato debata o něm vůbec není, tak se vzpamatuj!
Reagovat
smazaný uživatel
No ten chlapík, myslim Costigan písal niečo na margo Federera, myslim, že skor zo srandy a ty si do toho zaangažoval Rafu, úplne bezdovodne...

Rafa je ozaj skromny a pokorný. Je to vidieť aj z vystupovania, ktoré má Federer ak Djokovic ovela suverénnejšie a sebavedomejšie..

To, že sa vyhrážal Bernardesovi?..Myslím, že Vlk tu minule písal naozaj celý prepis toho rozhovoru v španielčine a vobec to nebolo tak dramatické..Vyhrážka je silné slovo..
Reagovat
spaniel
Jo, vyhrozovani je spis spojovane s nasilim. Jak bys to nazval?

Costigana jsem pokladal za fandu Rafy, pak to sice poprel, ale kdyz si proctu co napsal, tak tomu porad verim. Stejne to bude jen dalsi nick choreho Herba/Váni. Nebyt te reakce a tohoto, urcite do toho Nadala netaham. Je to zrovna vec, ktera me nestve, spis bavi.
Reagovat
spaniel
Reagovat
babolat.cz
ty jo, se divím že nespadla ta slečínka rosolů, takový strkanec, jak při rugby
Reagovat
spaniel
Jde o princip.
Reagovat
babolat.cz
jsi jak Frndina
Reagovat
spaniel
A ty jsi jak ty...což je nejnižší stupeň. Kdy si naposledy napsal něco k tenisu? Půl roka zpět? Rok? Jen troll a ještě k tomu hloupučký.
Reagovat
spaniel
A jelikož neumíš ani googlit, tady si jich najdeš kolik chceš.

https://www.google.cz/search?client=safari&rls=en&q=Nadal+I+am+not+favorite&ie=UTF-8&oe=UTF-8&gfe_rd=cr&ei=Kr1NVtPWE6-t8wfRjqm4Dw
Reagovat
smazaný uživatel
spaniel: bež si radši zamr.dat :D seš fakt mimo
Reagovat
spaniel
Kosťo, já vedel ze se odkopeš. Vemeno :D
Reagovat
Roger_Federer
Koukam, ze v posledni dobe celis samim argumentacnim bohum, mkati te drsnymi argumenty a sirokymi znalostmi.
Nedivil bych se kdyby to byly dohromady 2lidi :)
Reagovat
spaniel
Asi tak.
Reagovat
smazaný uživatel
Rafa se hrabe v prdeli, Vamosuje po bezcenných fiftýnech, zdržuje své podání a bere si fejkové medical time outy.

Djokovič se chová jako namyšlený kretén, neumí prohrávat a myslí si, že je neporazitelný

Federer má poker face, neumí se mnohdy omluvit, je namyšlený a pomstychtivý.

Murray se chová jako dítě z přípravky, rozčiluje se a vzteká se a má stupidní poznámky. V nejhorším ještě zaberou jeho matku.

Tihle TOP 4 si nemůžou absolutně nic vyčítat. Každopádně to jsou všechno legendy tohoto sportu, takže se*te na jejich móresy a dívejte se na tenis.
Reagovat
Amputace
Co se týče minimálně toho Djokoviče, tak jsi absolutně mimo. On je právě jeden z mála, kdo prohrávat umí - kdo se po prohraném zápase dokáže na soupeře usmát a opravdu od srdce mu pogratulovat. Podívej se na ksichty Federera nebo Nadala, když prohrají zápas... To je nebe a dudy.

No a o vamosování po bezcenných fiftýnech by také dost polemizoval. To mi dej odkaz na nějaký jeho vamos po nedůležitém fiftýnu.. Fandím mu od roku 2007 a tohle jsem nikdy nezažil, nebo minimálně nepostřehl.
Reagovat
Mayo
súhlasím...ani jeden z tých 4 neni svätý ako tibetských mních...ale najviac sa mi v tomto pozdáva aj tak RF a AM
Reagovat
Amputace
Nikdy jsem nepochopil, co je na tom špatného a co na tom Nadalovým haterům tolik vadí... Mně se to zdá velmi chytré. Přenáší tím tlak na soupeře a sám se zároveň tlaku zbavuje. Nepochybně v tom hraje svoji roli i jeho povaha a to, že zkrátka nemá ve zvyku soupeře podceňovat. Někteří sportovci se dostanou na vrchol díky tomu, že si absolutně věří a jsou přesvědčeni o své výjimečnosti, jiní to zase mají tak, že do každého zápasu/závodu jsou zcela naplno, jako by mělo jít o klíčový zápas jejich kariéry, nehledě na to, je-li to důležité finále či řadový zápas s outsiderem. Příkladem toho druhého modelu je zkrátka Nadal, který se dostal na vrchol ze značné části také proto, že nikdy nic a nikoho nepodcenil.

Co na tom komu vadí vážně nechápu..
Reagovat
spaniel
O to nejde. Mne to zas tak nevadi, spis mne to dojde smesne, kdyz to nekdo jako on je schopny vypotit treba v Monte Carlu pred zapasem s nejakym chudakem. Slo mne o to, ze kdyz to rekne Roger o Novakovi, tak je vychcany a hleda si vymluvu. Uplne mimo. A kdyz uz byla rec o respektu, vys uz jsem napsal, ktere vyjadreni je asi pro slabsiho hrace lepsi. To co rikas ty by bylo logicke pokud se jdou utkat dva vyrovnani hraci. Prenest tlak na druheho.
Reagovat
Amputace
Ale proč jsi do toho tahal Nadala, když to napsal člověk, který pak o sobě řekl, že ani není fanoušek Nadala? To žiješ v utkvělé představě, že každý, kdo má proti Federerovi nějaké námytky, musí zákonitě fandit Nadalovi?
Reagovat
spaniel
Protoze podle me je to fanda Nadala. A taky proto, ze je to jediny priklad, ktery znam, ktery prakticky pokazde pasuje za favorita soupere, i kdyz jsou jeho sance zanedbatelne a nikdo ho za to neobvinuje z toho, ze je vychcany a vymlouva se.
Reagovat
Amputace
:D A proč by to teda popíral, kdyby fandil Nadalovi? To nedává vůbec smysl.. Podle mě jsi paranoidní..
Reagovat
spaniel
Proc? Proto ze to delal i Pastor zezacatku? Jasne, jsem paranoidni do chvile, nez se ukaze ze Pastor je dalsi nick choreho Nadalisty. Pak uz ticho po pesine. A co druhy duvod, ze je to jediny priklad? Ten uz se ti nehodi do kramu?
Reagovat
Amputace
Jaký druhý příklad? Já řeším, proč jsi do toho začal tahat Nadala, bezdůvodně - k tomu, že to Nadal dělá a proč to podle mě dělá už nemám víc, co napsat, než jsem napsal.. Dodám jen to, že jeho možná nikdo neobviňuje Nadala z vychcanosti, ale zase je na rozdíl od Federera obviňován často z toho, že nedokáže uznat kvality soupeře po prohře... Na podobné příklady - a je jich nemálo - se pro změnu nepoukazuje u Federera. Stejně tak se u Federera nepoukazuje třeba na to, že se nezřídka kdy neomlouvá za prasátka, ale řeší se třeba to, že se Nadal někdy raduje po chybě soupeře. Zrovna to, že Nadal uniknul nějakému soudu, bych moc nerozpitvával :) Ten je souzen snad za všechno, co člověka vůbec může napadnout. Vzpomínám si, když jsem začínal sledovat tenis, Nadala všichni respektovali, každý ho považoval za tenisového gentlemana (byť ve stínu Federera), ale tohle bylo postupně totálně rozbořeno (nevím kým nebo čím), přitom Nadal se chová pořád víceméně stejně. Dnes se stačí podívat do nějakých diskuzí a všude jenom narážky na jeho rituály, že plešatí atd. Hnus prostě. A ty ještě napíšeš, že na něco není u něj poukazováno...

Pastora neznám...
Reagovat
smazaný uživatel
ale já jo, jsou to oba Nadalisti, akorát ten druhej lže, začínám si dělat obrázek o lidech, co nesnáší Federera, ono to o něčem vypovídá, ale to není nic nového, že to jsou většinou Rafanovci
Reagovat
Amputace
A o lidech, co nesnáší Nadala, si obrázek neděláš?..
Reagovat
Amputace
"Většinou Rafanovci"... A lidé, kteří nesnáší Nadala, jsou většinou kteří? Del Potrovci?... Tohle je fakt pokrytectví nejvyššího kalibru.
Reagovat
Cico93
amputka
ty to nepoznáš

hater Rogera = BIG fanda Rafu.
Reagovat
smazaný uživatel
jsou tací, co nesnáší Federera obecně a mají radost z každého jeho neúspěchu, pak tu jsou Nadalovci, kteří ho nemají rádi už jen z principu, že to je jeho největší rival, pak jsou ti, co respektují oba a nemají potřebu na toho druhého házet špínu a vysmívat se mu, což jsem třeba já, do jaké skupiny patříš ty?
Reagovat
Amputace
Doufám, že do té poslední. Ale to stejně záleží na ostatních, kam si mě zařadí.
Reagovat
smazaný uživatel
Wávro, řeknu ti jednu věc Stene. Vyper tam tu čverku
Reagovat
smazaný uživatel
t
Reagovat
smazaný uživatel
Roger se drží při zemi, Djokovič je stále favoritem na vítězství, Fedex mu jen dal vědět, že se s ním musí taky počítat a ožil taky Rafa, do hry se vloží maximálně ještě Wawrinka, ale to je tak vše, Můra má myšlenky někde jinde, řekl si, že neodjede bez výhry a to mu zřejmě stačí :D Nišikoriho si Roger pohlídá a vyhraje skupinu, Béďovi moc šancí s Djokovičem nedávám, Nole se bude chtít po prohře zase ozvat a zapne beast mode. Co se týče těch pozápasových výroků, nejdřív mě to vyjádření o darování výhry taky namíchlo, pochopila jsem to tak, že Nole znevážil Rogerovo vítězství tím, že mluvil o svém nepovedeném výkonu, jakoby neměl svůj den, pak jsem si přečetla celé vyjádření a bylo mi jasné jak to je, Nole umí uznat kvality soupeře a pogratulovat mu, vyzdvihl Rogerovu variabilitu, proti které se těžko hraje, jen vypustil trošku nešťastně slova o tom, že mu výhru daroval, v podstatě ano, ale v tom smyslu, že ve druhém setu podlehl psychicky, Roger ho totálně rozložil a Nolda nevěděl, co má hrát, jeho standard mu najednou nestačil, protože Fedex má vždycky plán B, dokonce i C.. Dokud si v prvním setu drželi své podání, byl to klasický vyrovnaný zápas, ani náhodou Nole nehrál špatně, Roger si jen počkal na šanci na brejk v koncovce a obral ho o set, z čehož se ve druhé sadě Djoker prostě nevzpamatoval, Roger ho zaskočil a rozbil mu hru, která platí na všechny ostatní, to je ten kámen úrazu a novináři jeho slova překroutili a zeptali se na názor Rogera, v tomto kontextu se ani nedivím, že se musel Rog ohradit, však na výhře měl podíl hlavně on a ne špatná hra Djokoviče, to až když ho donutil k chybám svým pojetím hry a psychicky mu naložil, ale to samé Nole udělal Federerovi na grandslamech, že mu nedovolil hrát to, čím ostatní jednoduše přejel, takže si nemají co vyčítat ;)
Reagovat
smazaný uživatel
turnaj je dlouhej, Mirko, borci o sobě ví všechno. Fedymu bych to přál, ikdyž mě celý ty roky leze na nervy, nikoliv herně
Reagovat
spaniel
Ona je Radka.
Reagovat
smazaný uživatel
)) body
Reagovat
smazaný uživatel
kdo je Radka?
Reagovat
smazaný uživatel
Štěpánek to nebude
Reagovat
smazaný uživatel
ale ty budeš vedle, jak ta jedle
Reagovat
smazaný uživatel
prečo, rád Tě čtu. Jak my tenisté říkáme
Reagovat
smazaný uživatel
mně
Reagovat
Herbert_Hoover
FAVORTITEM JE MOYA
Reagovat
spaniel
Kdyz odhlidnu od favorTita a toho, ze je to nesmysl, Capslock je dalsi projev nervového záchvatu. Doted jsem se bavil, ted mam ale uz vazne obavy o tve zdraví. Mamka ma noční nebo proc te nikdo nehlida?
Reagovat
Herbert_Hoover
Mamka bydlí sama, lojzíku :) a já taky, strefuješ se vedle jako tvůj nohsled Petřík, jak je snadné se chytnout infa a živit se z toho jako nemrtvý posluhovač. Vám škoda něco říkat, jste odnož anti-lidství.
Reagovat
smazaný uživatel
ano, Carlos Pan anukář
Reagovat
smazaný uživatel
t
Reagovat
smazaný uživatel
Jak může být Djokovič favoritem, když nepostoupí ze skupiny. Berďa ho zítra vyklepne a po vzoru Agy vyhraje celej turnaj. To je jasný.
Reagovat
a.magerova
Suprová barva trička..... Stan - pěkná záda :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Dolce a Gabana 1984, retro
Reagovat
gigin
čum na ten FH:

https://www.youtube.com/watch?v=huovmY2Pprg

Až mi slza ukápla...
Reagovat
smazaný uživatel
;)
Proc zacal letadlovat, to mne fakt rozum nebere...
Reagovat
EllNino
sem tě navedl co ? :D
Reagovat
gigin
Jj :-)
Reagovat
Stan_Borowitz
Reagovat
smazaný uživatel
Nazdar Stane;)
;)
https://www.youtube.com/watch?v=ae_8yfxT0hE

Ernest Gulbis Tribute 2014
Reagovat
smazaný uživatel
ikdyz nejradeji mam tenhle;)))
Ernests Gulbis - Hysteria

https://www.youtube.com/watch?v=951jWzDb4VA
Reagovat
gigin
Tvl, to byly časy :D
Reagovat
spaniel
http://i.imgur.com/wc9w0SZ.gif
Reagovat
ipko
:)
Reagovat
a.magerova
Reagovat
Mayo
(((:
Reagovat
smazaný uživatel
Zajimave, ze si jak Berdych, tak i Novak stezovali, ze Roger menil rytmus hry a neposlal stejny micek. Ze by nova taktika naordinovana Edbergem, ktery si na ni vzpomel u Lendla, ktery tim byl vyhlaseny
Reagovat
spaniel
To o nem hraci rikaji uz leta. Uz je to snad 5 let co nekdo rekl, ze neda dva stejne mice po sobe.
Reagovat
smazaný uživatel
To jsem tedy u Rogera nikdy neslysel. Vim, ze Agassi o nem rekl, ze nehral proti nikomu, kdo by hral tak rychle. Tim je Roger znamy, ze umihrat hrozne rychle po odskoku
Reagovat
turista
To uměl i Jimmy Connors.
Reagovat
smazaný uživatel
K postupu do semi nám pořád zbývá odehrát jeden zápas. A zajíci se počítají až po honu:-)je to jenom sport a djokovic ukazal že je jen člověk. Bavme se o semi az zítra.djokovicova psychika může bytí lehce nahlodana do zápasů půjde s ti že nemá nic v kapse zápas začíná od nuly a Tomáš půjde stim že nemá co stratit čili uvolněný. Může to být otevřené. Je to takový můj názor n
Reagovat
ipko
Kebyže Novak vie čo spôsobí jeho vyjadrenie na TP, tak určite si ju odpustí.. BTW zajtra Tomáš zabojuj.. moc šancí nemáš, práve preto môžeš hrať uvolnene..
Reagovat
Mayo
zabojuje o pár gemov
Reagovat
Labi
...nechápu co se řeší, Roger si akorát zajistil postup nic víc. Nole taky postoupí ptz Berdych na něj bohužel asi bude krátký a až v semifinále začne "sranda" ;)
Reagovat
gigin
Jednoduché, co se řeší. Roger klepl Djokoviče. Sice v zápase, který asi nic neřeší, ale klepl. Vy z toho máte radost, což je pochopitelné, kdo by neměl. Podle mne by to ani nebyl tak důvod k nějakým hádkám, spíš se řešilo Noleho pozápasové vyjádření.
Reagovat
Labi
jo takhle tak to pardon, neměl jsem bohužel moc čas sledovat po zápasové rozhovory, jsem časově momentálně docela omezený, spíše se divím svým "spolufanouškům", že mají potřebu to až takhle hrotit, když roger vyhraje tak to řeším stejně jako když prohraje, prostě vypnu tv.
Reagovat
a.magerova
On fakt zrušil účet :-/
Reagovat
smazaný uživatel
To je směšné tyhle tyjátry. Ti lidi ten portál berou nějak moc vážně. Vždyť je to oddechovka, ojé. Co si tu řekneme, tu nemyslí nikdo nějak moc vážně, tak nač takové drama?
Reagovat
gigin
Jasně. Viz vaše setkání s Forehandem.
Reagovat
smazaný uživatel
Jak pravíš, nechcu znít sluníčkářsky, ale pořád jsme si jako fanatici do tenisu bližší než 90% lidí už kvůli tomu koníčku. Je škoda, že odchází zrovna fanoušek Djokoviče. Upřímně, od tvého odchodu z Djokolandu a Sonji už to nemá ty správné grády. Kdybyste tam zůstali, ty debaty by byly daleko květnatější. :))
Reagovat
gigin
Tak do piče tě možu poslat aj teď, to je fuk :DDDDDD
Reagovat
smazaný uživatel
ale už to nebude ve jménu Djokera proti Fedexovi. Už to nebude ono. :D
Reagovat
gigin
To je fakt :D
Reagovat
smazaný uživatel
Ja zase rikam, ze je dobre, ze odesel, aspon je tu sirsi vyber, nebot mezi vama fans z te top4, uprimne...dost nuda...plkate furt dokola ty svy adorace, nebo urazky, sorry nic moc navic...obcas je kreativni Forehand, ze se clovek aspon zasmeje ten jeho blbinam, bo to je obcas az absurdni...obcas ze sebe neco vytlaci Spaniel, no ale posledni dobou umi akorad LOL, a cigan...

A kdyz je najaky zapas mimo top4, tak to jeste vetsina z vas (jedno z ktere bandy) shazuje do nejakych podprumernych tenistu a zapasu....
jeden za 18, druhy bez dvou za 20...rikam ja;)
Nic proti...ale proste nuda...jedine, kdo se trochu odchyloval, tak byli Murovci, no ale vlastne tu zustal asi uz jen jeden...a kdo vi jestli vlastne ho to bude jeste bavit...

Ja rikam jen houst...;)
Reagovat
Kozoroh
Djokoland tu měl vždy malý fanklub (v porovnání s federerovci a nadalovci). Měl však několik výrazných nicků - Sonja, gigin, nevpomenu si na další. Já, Nola a 4street jsme byli trojicí nejhlasitějších djokovičovců, ale teď už je to jen dvojice... Čas od času se objevují nicky jako woody, Romario, kolapse a další, kteří fandí Djokovi, ale moc často nepíšou a netvoří/nezapojují se do vláken. Takže já a Nola jsme teď mluvčími Djokolandu.
Reagovat
gigin
A víš kdo tu byl první Djokofan? Jakože aktivní? Tomasinho, tvl :DDD
Reagovat
Kozoroh
Vás dva nechápu - proč jste zběhli od hráče, který vládne tenisu? Který doposud vyhrál 10 GS, 58 turnajů ATP, 4x 1. na konci roku. Myslíš si, že sis polepšil?
Reagovat
gigin
Mne už to pak nebavilo. Začal jsem s ním v roce 2008. Tehda byl jiný. On mne přivedl k tenisu, jsem mu za to vděčný. Ale pak přišel Mutademus, prej sa mám juknút na jednoho týpka (EG) a už to bylo v řiti :DDD

Tomasinho mi to taky jednou vysvětloval, ale já už jsem to zapomněl. Ale bude to mít asi s Můrou podobné, jako já s Erniem.

Ano polepšil. Sice nevyhrávám tituly, ale mám radost ze hry. Začal jsem se na tenis dívat víc jako na hru, než jako fanoušek určitého hráče. Ale jsem rád, že tady jsi ty a Nola aspoň. Djoko si to zaslouží. Určitě.
Reagovat
Mayo
Nie každého zaujímajú tituly a musí fandiť najlepším, to je najjednoduchšie. A prechádzať od niekoho ku niekomu len preto lebo začal byť úspešný je divné. Tzv. fanúškovia úspechu. Môj kamarát fandí Dolgopolovovi a to je pánes pre mňa. Síce žiadne výrazné úspechy ale páči sa mu jeho hra. Fandiť Federerovi, Nadalovi, Djokovičovi je to najjednoduchšie.
Reagovat
a.magerova
Za 7 let mě ani jednou nenapadlo zrušit si účet.... když nechcu tož sem nejdu, když chcu, tož zajdu.... ale to nejdůležitější: odžiju si tu i situace, které nemusím řešit v reálu a pak si těch lidí kolem sebe o to víc považuju a děkuju Osudu, že je mám !!! :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Upřímně řečeno, nebýt tady hádek Fedalů, tak by ten portál z mojí strany ztratil tak o 50% atraktivity. Takže jsem rád, že to tady pořád funguje, akorát škoda, že není relevantní djokovičův tábor, který by to ještě umocnil. :D A jinak jak pravíš. Já si ho zrušil, ale ne proto, že by mě něco štvalo, ale protože mi to žere hodně času, ale stejně jsem byl po týdnu zpátky. Je to droga. :D
Reagovat
a.magerova
Tak návykovka je to určitě.... ale i.... vědomosti zde nabyté se mi mnohonásobně zúročily ;-)
Reagovat
George_Renel
To je to, že jsi děvče. Chlapi chcou pořád... .-)))
Reagovat
a.magerova
Leda tak :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Taky tomu nerozumím. Osobně používám sloupek ignoraci, protože číst tady všechny ty litanie, tak asi z toho chytnu depresi. A když je potřeba, kvůli diskusi, tak si to rozbalím. Ale tak zas, každý to tu prožívá jinak.
Reagovat
a.magerova
Nikdy jsem tu nečetla vše a to je asi TO, proč nejsem tolik opotřebovaná :-))

Filtr nepoužívám, spoléhám na náhodu... buď mi něco "udeří" do oka nebo ne ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
A tak já tomu jdu naproti, až když je zajímavá diskuse, tak si to rozbalím. Přijde mi to jednodušší a přehlednější. Nechci, aby to vypadalo, že jsem arogantní, ale usnadnuje mi to orientaci, zde. Navíc, mě baví spíš sranda a uvolněná diskuse.
Reagovat
mahycek
Tak jsem to tady všechno přečetl, nebyl jsem doma. Přátelé, neblázněte a neurážejte se vzájemně a nevytrhávejte větu z kontextu. Djoko nic špatného neřekl. Jen, že Roger si zaslouží uznání, že měnil rytmus hry. Dobře s tím souhlas. Pokračujme - já udělal hodně nevynucených chyb. Ano, byly nevynucené, ale byly i takové, ke kterým byl Rogerovým variováním donucen. Co částečně Djoker přiznává, ve své první větě, že měnil Roger rytmus hry. A třetí věta, že vítězství jsem mu ve 2 setu daroval. To je ten kámen úrazu, jakou mimikou obličeje to řekl. Mohl říct, vítězství jsem mu daroval tím, že jsem nenašel recept na jeho hru. Tečka. Ta 3 věta se mohla, nejen Rogera trochu dotknout, ale i mnoho dalších lidí. To, ale neznamená, že na sebe tady budeme kydat. Přesto, že fandím Rogerovi, tak věřím, že to Djoko vůbec nemyslel zle a s úmyslem, vždyť víte, jak je těžké mluvit o prohře. Nejraději by určitě zmizel. Neviním Djoka, je fakt v této době nejlepší a jsem rád, že Roger se i letos s ním může měřit a i ho porazit, když se k tomu nemají ostatní mladší. Takže neodcházejte z portálu, hecujte se porovnávejte, ale bez urážek. Vždyť nejde o život, je to zaplaťpánbůch sport !!!! Mahycek.
Reagovat
gigin
V tom překladu ještě chybí dvě věty. He used the slice and spin very wisely. He served very efficiently.
Reagovat
smazaný uživatel
Veľmi dlho som nevidel takto nezmyselne vypísané kurzy. Dať 3.70 na Federera, to je úplny úlet. Včera sa len potvrdilo, že Federer vs Djokovic je zakaždým otvorené a vyhrať môže kľudne aj jeden aj druhy. Toľko k rečiam, že Djokovič sa môže poraziť len sám. Pripomínať vek oboch hráčov zrejme netreba...
Reagovat
smazaný uživatel
Rozepsal jsem neco delsiho, ale pak jsem to vymazal, a zkracuji na...

NEBLBNI;D)!!!

1/ Stejne te budou svrbet prsty...;D)
2/ Uvolnis tim vic prostoru pro FFF. To by byla skoda...moc jednolite a o nicem...
3/ Vem si priklad s Gigina, ten silenec jde proti vsem s Gulbisem...a JDE TO!:) Ne ze ne;) A jednoduche to chlapec nema;D)

Ale chapu...no...nekdy se proste nechce jit dal...ale detox neni spatny...takze na zacatku nove sezony...si to promysli;) Myslim, ze bude nova energie, do toho vletet;)
Reagovat
gigin
No, jen malá korekce. Já si myslím, že oni to s Djokovičem mají daleko složitější. Tím jak pořád vyhrává, je NO.1 je daleko víc na očích, než já s Mrhačem. Ale já jako uživatel, který odešel x krát a x krát se vrátil mu asi moc radit nemůžu :DDDD
Reagovat
gigin
A jak se říká - když se o tobě nemluví, tak si mrtvý muž. Takže Djokoland může být rád, že se o Nolem mele. V dobrém, nebo ve zlém to je fuk :)
Reagovat
smazaný uživatel
No ja taky neeee;D)
Ale detox mu muzeme poradit, ten si myslim, ze je dobrej, no ni...;)

btw. Prosim te, co maj na tom tak sloziteho s Noldou, vzdyt "furt" vyhrava...;D)
Jednou rupne...tak se vsichni muzou zblaznit, a co jako;)!
To uz podle mne to maji slozitejsi ti Nadalovci...ten jejich machr ma nejakou grassfobii, nebo nevim co to je;) A musej to nejak ustat, vcetne toho, ze Stan vyhral na antuce.... Ale porad tam maji nejaky material...ke zpracovani....

Co jako chces delat s Gulbisem;D))))
Nic ti poradneho nevyhraje...
a potom staci jeden jeho vyrok. A mas vymalovano...
...jak chces branit a ustat napriklad, ze rekne, ze vetsina hracu v top100 ani neumi hrat tenis;D) To uz proste neni vytrzene z kontextu;) S tim neudelas nic;D) Sim te, mne staci jak neco vyhraje...nejaky zapas...
...Klasicky koment, neco ve stylu, jeeee ten magor vyhral;D) a jak prohraje....tak koment dobre mu tak, je celkem castym zjevem...Tak ti nevim, ale rekl bych, ze tohle by nikdo z tech fans Nadala, Fedexe, Djoka asi nedali.
Mozna Murovci...ale kdo vi...
Reagovat
gigin
:DDDD Asi máš pravdu, ale můžu ti říct, jak jsem odešel z Djokolandu, tak jsem se tenisem začal víc bavit a všímat si věcí, které jsem předtím neviděl, nebo nechtěl vidět. A taky tím, že Ernie hraje teď tužku, tak jsem se poohlédl po jiných hráčích, z řad mladších a je to super.

Jinak detox ano, doporučuju. Vyčistit hardisk, nadýchat se čerstvého vzduchu a hotovo :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak jiste, svet mimo top4 je paradni...jedu v tom celou dobu a jsem spokojeny...trebas Cuevas, Berlocq, Izzy, Monfils, Dolgopolov, Sock, nebo Kubot s Mahutem na trave...a to nebudu ted pocitat ty veterany, kteri odpadli...a vubec ja mam rad na betonech i teho Smyczeka;D))) Kteremu se tu ti nekteri FFF smali, jen proto...ze zahral 5 setu s Rafou nebot Fedex odpadl s Andreasem, ktery je zase pro Nadalovce bahnem, bo porazil Fedexe pochopitelne...toz nepochopis toto;D)

Na fandeni to je tezky, ale zase na sledovani zabavnejsi...to je jas...

Zkus tady fandit trebas Cilicovi;D))))) To je taky slusna supa...

Jinak podle mne asi nej hracem na fandeni je tady Potro...takovy nekonfliktni typ...ten ti tady projde vpoho.;)
Reagovat
gigin
Čilič mne moc nebere. Ale třeba Chardy, Nando (ten už dlouho teda), Paire, Mandarinka, Jerzyk, samozřejmě Thiem, Kokki, Gyros.. No kromě RBA mi nevadí vlastně nikdo :DDD
Reagovat
gigin
Gael.. no musel bych povzpomínat. Dřív za doby Djokolandu jsem v tomto byl omezenější.
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, hele a vsiml sis, ze tu neni zadna banda, ktera by tlacila stricte Wawrinku?...
...celkem zajimavy zjev. Bud ho tlaci FFF (ale zapomen jak jdou proti sobe...), nebo vzdycky nekdo spis jako protivahu, nebo hejteri, jedno kdo, kdyz nastupuje proti nekomu z Top4...nebo nekdo, komu je fuk ATP, spis jede WTA, a tak si proste zatlaci...
Nebo znas nekoho, kdoby jel pouze Stana???;)
Reagovat
gigin
Neznám, člověče. A co Delpo? Taky si nemůžu vzpomenout. Je tu FFF, Djokoland, ElMatadoři, Můrovci, Berďovci. Nebo nějaký jiný pakt ještě?
Reagovat
tito
BRR přeci!!!
Reagovat
gigin
A jo vlastně!! Jak vám ten pes pláchnul i s kačkama v kase :)) Máš recht tito, omlouvám se.
Reagovat
gigin
Ale přece jenom je to až váš druhotný zájem. Ty jsi Býk a sojka Egoistka. Takže vlastně nic...
Reagovat
tito
No nám nic jiného nezbývá, když hraje pořád kulový. Ale třeba jednou....kdyby uhrál na GS nějaký povedený zápas, tak z toho budu mít možná stejnou radost, jako u Rafy z titulu. Velmi relativní.
Reagovat
gigin
Dobře jinak. Kdyby byl mač Rafa x Hary. Koho bys tlačil?
Reagovat
smazaný uživatel
jasne, zeby tlacil Rafu;)
Reagovat
tito
Neutrálně bych se na to dívalo :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Hele na tu sojku bacha!:)
Ona ma vzdy vnitrni konflikt;)
Ja se i snazim pomoct, toz rikam jasne Izzy Come On...!
A najednou z vetve na mne padaji orechy...;)
Reagovat
smazaný uživatel
hele, tak BRR... to je uz mrtva zalezitost;)
Reagovat
tito
Není. Pokud nám dá záminku, ožijeme jak Blaničtí rytíři :-)
Reagovat
baggik
Prosim vas nemohlo by se tady nekdy resit i neco jineho jak dokonaly a nadrazeny clovek je Roger Federer? Vzdyt o nem pisete jak nacisti o predstaviteli arijske rasy.
Reagovat
Kozoroh
:-D Pích si do vosího hnízda...
Reagovat
Nola
:D
vcera vysiel clanok skor, ako Fedex premenil mecbol...
Reagovat
Pe3k
hmm většinou vše píšou dost pozdě a ty jejich expres zprávy? Většinou to vím už x dní nebo hodin než se tu něco objeví...No a pokud admin fandí Federerovi, tak co no někomu fandit musí...
Reagovat
smazaný uživatel
Ve smyslu mít tu účet.

Protože, je to tu přefederováno. Včera jsem tu narazil na jednoho blbce, co psal něco o sesazení z trůnu. A najednou Pe3k, že neunáším. Nole má za sebou skvělý rok a prohra přijít musela, navíc v relativně vhodnou dobu. Ale mnohým to stačilo na to, aby byl opět nejlepším tenistou světa. Pokud je měřítko pro nejlepšího tenistu světa porazit Novaka, obrovská lichotka ;)

Nejvíc mě ale sere, jak se tu vytrhávají řeči z kontextu. Minule se tu bránil Fedex, že rozhovor byl jiný. na druhou stranu se tu dnes sjíždí Novak, za to, co je uvedeno v tomto článku.

Jede se tu pouze jedna strana. A to Federer

Smrdí to tu. A já si budu fandit u tv.

Protože tady kritizovat a vymlouvat se můžou jen Rogerovci, ostatní jen a pouze neunáší, a nebo jim moc za poslední rok narostl hřebínek.

Mějte se fajn. A hezké tenisové zážitky.

4.
Reagovat
gigin
:DDD

Nebuď labil, tvl.
Reagovat
Nola
preco to neberies s nadhladom? chces opustit TP pre jedneho de.ila Valkyriu, ktory si tu h.ni svoje ego?
Reagovat
Kozoroh
Není to jen o dnešním hejtování Valkyrie, Pe3k nebo Mahycek taky 4streeta v poslední době naštvali...
Reagovat
Pe3k
ty jsi případ pro chocholouška...Kdo z nás 3 tady něco hejtoval? Jen jsme slavili výhru.
Reagovat
Kozoroh
Uživatel Valkyria vytrhl větu z kontextu a hned začal hejtovat.
Mahycek mlel o tom, jak je nespravedlivý povrch v O2, který je přitom regulérní.
A ty jsi napadl 4streeta, že neunáší No1eho prohru.
Reagovat
Pe3k
Valkyra jo vytrhl, ale nehejtoval, chápu že ho to naštvalo, ale za hejtování beru něco jiného...No regulérní určitě je, ale to neznamená, že je spravedlivý. OMG! Já nikoho nenapadl. napsal jsem jen, že to nezvládá, což je jasné každému soudnému člověku co umí číst.
Reagovat
Roger_Federer
Scena jak kdyby ti prejeli psa...
Reagovat
smazaný uživatel
4 street ma pravdu..

Ale s tým psom ma to rozosmialo.
Reagovat
Pe3k
Zase jsem napsal jen pravdu, že to neunášíš, což jsi potvrdil tímto komentářem...Nikdo netvrdí, že Novak není nejlepší, prostě je. My jsme rádi, že ho Roger sejmul, tím to hasne. Vzchop se trochu omg. Nole prohrál, těch proher ještě bude...pak řekl nějako ego kravinu, kterou tady někdo vytrhl z kontextu a už chceš končit s TP? Kdyby to raději skončil Kozoroh než ty.

Btw. nemyslím si, že se tu řeší jen Federer a že je tu pouze jedna strana, to je holý nesmysl. prostě si to neunesl, smiř se s tím a jdi dál.
Reagovat
Nola
najde sa tu par Fedexfans, ktory sa mozu pochvalit, ze su nad vecou, ty to rozhodne nie si, casom tu mozno zostanete sami... mozete si ratat tituly, uspechy...
rod.laver prepac
Reagovat
Pe3k
Divila by ses jak moc jsem nad věcí...Tenis je pro mě jen koníček a ty žvásty co tady většina píše jsou mi zcela jedno, kdybych měl po nějaké prohře končit jako 4street skončil bych hned první týden...Většinou tu jen fandím a dělám si srandu z tupých Nadalovců.
Reagovat
Kozoroh
Musím tě zklamat - mě z TP nevyštveš!!
Reagovat
Pe3k
Však já se o nic takového nesnažím, jen je mi líto, že 4street chce jít pryč, tedy někdo kdo je víceméně v poho a ty, který jsi úplně mimo tu chceš zůstat, toť vše čéče.
Reagovat
Kozoroh
Před takovým xindlem jako ty musí být člověk obrněný...
Reagovat
Pe3k
No tak good luck s tím obrňováním...
Btw. kdyby jsi nepsal sra čky, tak bys neměl s nikýk problém.
Reagovat
Kozoroh
To píše ten pravý :-D
Reagovat
Pe3k
Pokud je pro tebe pravda sra čka, pak ok jsi přesně takový jaký jsem si myslel.
Reagovat
Kozoroh
Je to škoda, že už nebudeš psát, jsi fajn uživatel, s tebou si vždy rozuměl.
Reagovat
smazaný uživatel
Ale no tak neblazni :-) ja bych uz musela byt davno na TP hrbituvku, po tom, co jsem tady schytala :-) a zivot jde dal!
Reagovat
Mayo
Ako chceš ale škoda, ty si jeden z naj fanúšikov Djokoviča tu na tp.
Reagovat
tito
Neblni. Je to jen takový folklór. Taky mne to kolikrát štve. Ale zase na druhou stranu emoce jsou kořením tohoto portálu. Kdyby tady byly jen samá sluníčka, lidičky a srdíčka, tak by ti to třeba taky lezlo na nervy :-)
Reagovat
spaniel
Nezapomen zhasnout.
Reagovat
a.magerova
Už se stalo.
Reagovat
spaniel
To je dobre. Pokud nezvladne takovouto blbost, nechci videt, co by se stalo v horsi situaci.
Reagovat
smazaný uživatel
Kámo, ten včerajší hejt na Noleho..To sú lupene bielych ruží oproti tomu, čo si tu čítajú Nadalovci :)...
Reagovat
Mayo
To, že je favorit o tom sa ani nebavme.
Reagovat
gigin
Však my se o tom nebavíme. My se bavíme o tom, jaký je to namistrovaný vůl.
Reagovat
Roger_Federer
Vysvetli me proc se dotoho nechas ty ogar z Vizovic vtahnout.Nemas dost te prolhane demetky?
Reagovat
Fandina
Jdi se léčit.
Reagovat
pauloX
Djokovič nech sa račej venuje iba tenisu a migrantom lebo dostane od neho na prdel aj druhy raz
Reagovat
pauloX
box je tušim jediny normalny sport kde neni stale ta falosna diplomacia keby tomu veril nemusi ani hrat
Reagovat
Roger_Federer
By mohl Rafa zopakovat vykon a Novaka poslat domu.
Ze dvou duvodu...
Aby se nekteri vratily zpatky nazem.
A pro Rogera bude ve finale lehci souper tentokrat Rafa..
Porazit znova Noleho bude hoodne tezke.
Reagovat
Nola
mozne je vsetko, nezabudaj, Nole este nepostupil do semi.... a Stan este nepovedal posledne slovo
vcera som ocenila Fedexovu hru, dnes Rafovu, nelietam v oblakoch, Nole ma vybornu sezonu, ale to vobec neznamena, ze ma isty titul z TM
Reagovat
smazaný uživatel
Rogerio, a hlavne preto, ze máme kurz 15 na Rafov triumf :)
Reagovat
Roger_Federer
Ver mi nebo ne,me by vubec nevadilo, kdyby to Rafa vyhral.
Jediny zadrhel by byl, ze by to byla voda na tvuj ohrany mlyn..:)
Reagovat
smazaný uživatel
To bez debaty bola. Už mam pripravenú finálovú reč :)
Reagovat
Fandina
To se toho stalo. Já to pochopila tak, že Nole daroval druhý set svou špatnou hrou.
Reagovat
Roger_Federer
Tak tos opet nepochopila.
Reagovat
Fandina
Opět jsi mimo.
Reagovat
smazaný uživatel
Tady s tebou souhlasím.

Nicméně je to záminka pro fanoušky obou táborů si zkonfrontovat názory :)
Reagovat
gigin
Přesně tak. Nějaké vytržení z kontextu je v tomto případě špatně. Ostatně jako vždy. Je potřeba si přečíst, zjistit jak to řekl celé.
Reagovat
smazaný uživatel
Sportovně uznal to, že je Nole pořád favorit. Nole si mohl tu poznámku o darování nechat, tohle byl kec tak někde na finále juniorského turnaje do 15ti let někde v Českých Budějovicích.

Alespoň se Roger nenechal a obrátil mu to stejnou mincí. Přesně proto může Nole vyhrát 12x po sobě Golden GS, ale nikdy nebude nejoblíbenější mezi fanoušky.
Reagovat
Roger_Federer
To uz nestihne ten golden slam, ani byt oblibenejsi.:)
Reagovat
smazaný uživatel
Ale fakt jsem od n.1 nečekal, že ze sebe vyhodí takový kec.
Reagovat
Kozoroh
Vytrháváte věci z kontextu a tváříte se svatouškovsky, farizeové jedni.
Reagovat
Roger_Federer
Takze jeden clovek tady dala z toho halo, a jedina reakce tvoje je, ze zacnes rejt do Rogera :)?
Me je treba uplne jedno jestly a co Novak rekl, zapas jsem videl a byl proste horsi hrac..
Reagovat
Nola
reakcia nebola smerovana tebe, branime iba toho svojho, snazime sa zapadnut :D
Reagovat
Kozoroh
Já neryju do Rogera, ale do pokrytců jako Valkyria, Pe3k nebo steve79. Novak po šňůře výher prohrál a hateři nezahálejí. Proti tomuto hnusu musím coby fanda No1eho Djoka bránit!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Nikdo nemluví o tom, že prohrál. Ale ten kec byl prostě trapný. Jenže Nole je prostě jižanská národnost plná hrdosti a tohle prostě nezvládl. Ze zápasem to nemá nic společného. Kdyby prohrál se Stanem, tak by tohle určitě neřekl, vychválil by ho do nebes.
Reagovat
Nola
ty budes ten novinar co viedol rozhovor.....
Reagovat
smazaný uživatel
Já bych to spíš viděl, že někteří fanoušci už ty tenisty berou skoro jako polobohy, kdy zkrátka umí všechno, lingvistiky nevyjímaje.
Reagovat
smazaný uživatel
Paradoxní jsou ty jejich souboje. Roger většinou vyhraje ve dvou setech, ale Nole ve třech popř. 4-5ti. To skoro vypadá tak, že RF ho prostě přemlátí když Nole nemá den a když má den, tak Nole udolá Rogera.
Reagovat
Mayo
hlúposť, Roger ho poráža na 2 víťazné pretože v jeho veku je to fyzicky predsa len jednoduchšie a zvyčajne je to teraz už hlavne na tých rýchlejších povrchoch ako sa ťahať v dlhých zápasoch na 3 víťazné...nejde o deň nedeň
Reagovat
Kozoroh
Jenže ty jeho výrok nebereš celý, jen tu problematicku větu. Opomíjíš, že uznal kvality Rogerova tenisu. Věta častokrát může dávat dvojí význam, jeden zohledňující kontext, druhá ne. Přitom slova jsou úplně stejná, nezměněná.
Pro mnohé se stala záminkou, jak pranýřovat No1eho :-(
Reagovat
Amputace
Nejvtipnější je, že do Novaka ryjí zrovna fanoušci Federera... kdyby to byli fanoušci Del Potra, které jsem snad nikdy v životě neslyšel se na nic vymlouvat, a to navzdory tomu, že má problémy se zdravím, tak možná ještě neřeknu... ovšem toto je vážně moc. To je stejně absurdní, jako kdyby fanoušci Nadala vyčítali nějakému tenistovi, že má dlouhé prodlevy mezi výměnami..
Reagovat
Amputace
kterého
Reagovat
Fandina
ty chyby, ten pravopis ... úsměv
Reagovat
Amputace
Přiběhla jsi rychle :D

1) Já ničí pravopis neopravoval, ba nežertoval o něm, takže mám právo udělat chybu. Na rozdíl od tebe, která sis vystřelila z něčího pravopisu, abys o dvě minuty později sama udělala chybu. Nepřijde ti to deb.ilní?
2) Je rozdíl se překliknout, to znamená, že když ti vynechávají písmena na klávesnici a místo kterého napíšeš které, než neudělat čárku před že... to není překlik nebo chyba klávesnice, to prostě znamená, že nevíš, že tam ta čárka má být.
Reagovat
Fandina
Napíšu na rovinu, chtěla jsem do něj rýt. A vím, že dělá hodně pravopisných chyb, tak se poslání sekretářky na úřad trochu nabízelo.
Jinak je mi jedno, jestli někdo dělá pravopisné chyby nebo nedělá. Když je to fajn člověk, tak je to fuk.
Já třeba mám problémy s mě a mně atd.. Tam většinou chybuji a někdy se také uklepnu při rychlém psaní na klávesnici a i jindy dělám chyby. Samozřejmě, že kdybych se tím živila, musela bych všechno před odesláním nechat zkontrolovat. Takhle to neřeším.
A jinak to rýpnutí i na tebe ber s rezervou, opět se to nabídlo ... úsměv
Reagovat
Nola
chod niekam, pamatam si na ine perly, napr. je to iba na mojej rakete, vyhral iba vdaka nahodne trafenemu returnu....
slova vytrhnute z kontextu, aby zaujali citatela, Nole je jediny hrac, ktory dokaze akceptovat prehru
Reagovat
Kozoroh
Antuka mě nepotřebuje...
Reagovat
Nola
proste nie je na kazdeho rovnaky meter... dnes tu bude veselo, prvy dobehol Petrik
Reagovat
Pe3k
Prvý asi těžko, neumíš asi moc počítat Nolo...A jestli tu bude veselo, za to budou moct o5 a jen fandové Nadala nebo fandové Djokovice...
Reagovat
Pe3k
Sám se ponížil...
Reagovat
Kozoroh
Plácáš nesmysly, ale na to je TP už hezkou řádku let zvyklý :-P
Reagovat
Pe3k
Ty plácáš nesmysly, já jako obvykle napsal jen pravdu. Kdo tady včera psal, že Novak vyhraje 2:0? Ty, takže jsi to ty co píšeš nesmysly. Vrať se na zem a nedělej Novakovi pořád ostudu.
Reagovat
Kozoroh
Ty obvykle píšeš pravdu? :D
Kdo očekával Noldovu výhru? Vícero lidí, nejen já.
A narozdíl od tebe svému tenistovi ostudu nedělám.
Reagovat
Pe3k
To děláš, jenom jsi natolik hloupý, že to nejsi schopen ani rozeznat.
Reagovat
Kozoroh
A je to tu - chytání za slovo. Přitom je dle vás rádobykritiků irelevantní, že No1e uznal Rogerovu hru. Hnus, co se teď hází na Djokerovu hlavu.
Reagovat
D@nny
Taky ač nerad se Djoka zastanu. Myslím, že Djok není jedním z těch, kteří by neuměli přiznat porážku a už vůbec ne uznat kvality Federera... Možná, že je teď až moc sebevědomý a v některých jeho prohlášeních to může být patrné, ale vzhledem k tomu co letos dokázal to lze i pochopit. Rozhodně ale nebude arogantní fracek, co neumí přiznat porážku.
Reagovat
smazaný uživatel
To jsem neřekl. Vyznělo to tak, že jeho soupeř nehrál nic a on mu dal zápas a kdyby hrál pořádně, tak vyhraje. Nole byl prostě už moc na koni a myslel, že ho nikdo neporazí. A to, že ho porazil jeden z jeho největších rivalů (myslím, že i mimo kurt se moc nemusí) prostě psychicky neunesl.
Reagovat
D@nny
Možné to je. Možná to opravdu psychicky neustál a jeho ego se prostě s faktem, že prohrál 2:0 na sety nesmířilo a možná taky ne... Já tomu ale nevěřím, podle mě je to až příliš zveličeno než cokoliv jiného
Reagovat
smazaný uživatel
Média nám dají to co chceme slyšet. :)
Reagovat
smazaný uživatel
súhlasím, z jednej vety urobili až príliš veľkú bublinu.
Reagovat
gigin
Hlavně, že Federer vždycky všechno uzná a nikdy se na nic nevymluví. To samé Nadal. Hauzíruješ tu s vytrženou pičovinou.
Reagovat
smazaný uživatel
To jsem neřekl. Dobře, může to být vytržené z konceptu. Nole to možná myslel jinak. Omlouvám se za zveličení. To,že ho nemám rád se ale nezmění. :D
Reagovat
gigin
Dobře, jen tak pro ukázku. Wimbl QF 2010:

RF: "Kdybych byl zdravý, s těmito hráči bych si dokázal poradit. Však vy víte," snažil se přesvědčit novináře.

TB: "Nevím, jestli se nejedná pouze o výmluvy po prohraném zápase," reagoval český tenista.

"Můžete si říci, že neměl štěstí," pokračoval v lehkém rýpnutí si do tenisové legendy Berdych, který byl očividně nad věcí. "Nebo si také můžete říci, že jeho soupeř byl dnes prostě o něco málo lepší a dokázal vyhrávat klíčové míče," dodal.
Reagovat
Nola
vdaka
Reagovat
gigin
Ale jako není zaco. Já už jsem to psal vedle. Nolemu sice už nefandím, ale opravdu mi z tej špičky přijde ten, který umí nejvíc uznat výhru, kvality soupeře. A nesnáším, když si někdo přečte titulek s bulvárním nádechem a pak tady s tím hauzíruje, jaký je Djokovič osel. Hotovo. Vo to strah nemam.
Reagovat
smazaný uživatel
TO já nějak RF neobhajuju. Jeho výroky taky stojí za to. Něco jako vs. Chardy Řím 2013 po proměněném MB : Pochybuji, že podobný úder ještě někdy zahraje.

Nole US Open 2015 po tom co na něj fanoušek křičet uvedl: Shup up you ape.

Každý má něco, asi to není jednoduché psychický zvládat. Roger taky včera hodil solidně hnusný xicht po tom co si Nole vzal Challenge na MB.
Reagovat
gigin
Ano, nejsou to stroje a mají své ego. Jas jasů. A nakonec by stejně měli říkat, to co si myslí, jak říká Gulbis. Aspoň by byla sranda. Ale to jaksi bohužel nejde. Teda u těch top určitě ne.
Reagovat
smazaný uživatel
No tak kdyby si Nole s RF řekli co si o sobě navzájem myslí, mohli by se po chvíli debaty pobít. :D
Reagovat
gigin
No a jiní hráči taky. Ale bohužel.. Jsou to chodící pokladničky, stroje na peníze, vrcholní představitelé sportu, který sleduje x milionů lidí. Ti musí být čistí jak slovo Boží :)
Reagovat
a.magerova
Myslíš, že Bůh nezhřeší slovem ani myšlenkou?!
Reagovat
gigin
Já nevím. Já ho neznám a ani v něj nevěřím. Ani nevím, proč jsem takové přirovnání napsal. Omlouvám se.
Reagovat
Kozoroh
Nezhřeší slovem ani myšlenkou.
Reagovat
a.magerova
A prý bejvávalo.... jo to určitě !!!
Reagovat
gigin
:DDDDDDDDDDD
Reagovat
D@nny
Já ho taky nemám rád:D
Reagovat
smazaný uživatel
:D

Je to jako, že mě se nelíbí zelená barva, tak se mi nelíbí Djokovič a Murray a Berdych a Becker a Anderson. Zase se raději dívám na Rafu, Tsongu, Rogera atd. každý má jiný vkus. Takže se mi nelíbí Nole a nemám rád ani Beckera, protože jsou úplně stejní :D
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist