Federer: Djokovič má v sázce víc

2. 6. 2011, 12:52
Aktuality 80
V roli outsidera, který může překvapit, nastoupí Roger Federer do semifinále Roland Garros proti Novaku Djokovičovi. Pokud Švýcar v pátek vyhraje, ukončí Srbovu letošní neporazitelnost a překazí mu nástup na tenisový trůn.
Profily hráčů
Roger Federer (© rolandgarros.com)

"On toho má víc v sázce než já, tlak bude na něm," řekl Federer směrem k pátečnímu zápasu proti Djokovičovi. "Mým plánem je postoupit do finále, s tím jsem do Paříže přijel a nehrálo v tom roli, že bych chtěl Novaka zastavit," řekl Federer.

Šestnáctinásobný grandslamový vítěz Federer má s Djokovičem pozitivní bilanci 13:9, ale všechny tři letošní zápasy prohrál. Naposledy Srba dokázal porazit loni v semifinále Turnaje mistrů a od té doby se Djokovič rozjel k vítězné šňůře.

Djokovič nejdříve pomohl v prosinci Srbům vyhrát Davis Cup a letos už získal sedm turnajových titulů. Dohromady vyhrál za sebou 43 zápasů; letos 41, přičemž se do série nepočítají dva postupy bez boje, mezi něž patří i čtvrtfinále na French Open.

"Je slušně rozjetý a dokáže se s tím výborně vyrovnat. Nedělá kolem sebe humbuk, ani se tím zbytečně netrápí, což mu pomáhá," ocenil Federer Djokoviče. "Na zápas se moc těším, protože jsme spolu vždycky hráli vynikající bitvy," řekl Švýcar.

Finálová účast Djokovičovi zajistí poprvé v kariéře první místo světa, z kterého by odsunul Španěla Rafaela Nadala. "Není to hnací motor navíc, abych Novakovi za každou cenu zabránil stát se jedničkou. Hraji pro sebe," opakoval Federer.

Federer, vítěz Roland Garros z roku 2009, dosud neztratil v turnaji ani set a je v dobré náladě. "Jsem na sebe hrdý, jak tady letos dobře hraju a kam až jsem se dostal," řekl Federer, který naposledy vyhrál grandslamový titul loni na Australian Open.

Na antuce se Federer s Djokovičem naposledy utkali předloni v Římě a ve třech setech vyhrál Srb. "Velká změna oproti jiným povrchům to nebude. Vždycky záleží na tom, abych zůstal pozitivní a nedal mu moc času. Je jasné, že musím hrát svůj nejlepší tenis, jelikož Novak prožívá fantastické období a hraje skvěle," řekl Federer.

Švýcar si užívá fakt, že je v Paříži turnajovou trojkou, takže hlavní pozornost je upřena na Djokoviče a Nadala. "Je to docela příjemné," řekl otec dvouletých dvojčat. "Jsem šťastný táta, holky jsou báječné, moc rád si s nimi hraji," řekl Federer.

pva, ČTK

Komentáře

80
Přidat komentář
baggik
A pak že tenisti ze světové špičky na své zápasy nesázejí. Rožér zřejmě špehoval Novaka jak nese ve vaku prize money vydělané na předchozích turnajů k okénku nejbližší pobočky nejmenované sázkové kanceláře v centru Paříže aby vsadil na své vítězství. Tak tedy, snad to vyjde. :-D
Reagovat
smazaný uživatel
a to este novak drzo obehol davydenka
Reagovat
smazaný uživatel
dufam ze to roger da a pojde do finale.
zapas moze ovplynit hocico, vietor -prach -novak nosi sosovky, tlak na novaka aby posunul svoju seriu dalej, tlak na novaka -post svetovej 1.
naopak roger ma sancu dokazat, ze este patri na 1.miesto - tlak nato, aby ukazal co najlepsi vykon.
Roger musi hlavne dobre podavat, nevyhadzovat sa v jednoduchych poziciach a byt v klude cely zapas.
dufam ze to bude dobry zapas na 5 setov.
Reagovat
baggik
Podle mě ty řeči o tlaku jsou nesmysl. Djokovičova série čítá výhru v Davis Cupu, na Australian Open a několika turnajích Masters, takže žádné bezcenné podniky, dá se říct, že hraje pod permanentním tlakem minimálně od té doby co porazil Nadala ve finálových zápasech na amerických hardech, pak se čekalo, že na antukových turnajích padne a vyhrál znova, takže je to zcestné. Naopak porazil několikrát jak Federera, tak Nadala, takže si věří. Spíše se mi zdá, že pod tlakem je Federer, že sám na sebe ten tlak vytváří, jeho vyjádření poslední týden jakoby měla v podtextu jak já bych chtěl toho Novaka porazit, ale příliš tomu nevěřím... Každý ať si udělá názor sám a hlavně rozhodne se na kurtu.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak kdo měl opět spravné cítění v jakém pořadí se bude hrát ? No kdo ?

Matěj si s Djok věří tak jako já na AO ! tak snad ta teorie obstojí...!

Arogantni Švýcar ?? Je to absolutně nepřejícný maniak s nepříčetnou závistí ( dětinský pláč...), Chování na kurtu nefér (nepřiznání loni v Paris Robinovi lajnu...), klasické vymlouvání a neuznání druhých ( Berdych po Wimbledon "mile překvapil Djokovič a zklamal Federer...), nediplomatické a zákeřné rozhodování ( vyhazov trenéra Lungrena...) sprosté nadávky Potrovi... atd atd

PS: Je to jedna velká ješitnost...Vavřinec si každopádně z lásky nevzal ( jak tady zde někdo psal ) ale jen a jen kvuli tenisu.... je to hamoun, každou pořážkou neskutečně trpí
Reagovat
smazaný uživatel
neskutečný:DDD
Reagovat
spaniel
Běž se léčit demente.
Reagovat
smazaný uživatel
:-D No, ještěže hamoun netrpí tak často (jako ty, když ho vidíš v TV)
Jinak je to vtipný, tenhle portál by ti měl platit, i vzhledem k tomu, že jsi prokázal svou obrovskou tenisovou zkušenost a uhodl, že Murray bude hrát první.
Reagovat
smazaný uživatel
Tý voole, prave Wilander že prej Novak za ty dny volna potrenoval jenom s McEnroem !!!!! tak je to normalní, to je debiil
Reagovat
smazaný uživatel
Schízo, jdi se léčit
Reagovat
smazaný uživatel
To je blb!
Reagovat
smazaný uživatel
Jeden fakt je ale podle mě dost reálný. A to, že trpí porážkami, podle mě nesnáší porážky, v čemž ale nevidím nci zlého, já jsem na tom podobně.
Reagovat
smazaný uživatel
Pokud všichni víme, tak sam pan Federer se po pláči sam ospravedlnoval - NEJSEM ZAVISTIVY !!!!! tak prfosim vas - trochu té objetivity
Reagovat
smazaný uživatel
*tragédie
Reagovat
smazaný uživatel
Je k smíchu jak kdykoli tu někdo vyjádří svůj názor na některého hráče okamžitě je zasypán nadávkami. Copak se to nedá řešit v klidu? Třeba ty nějakej rfever, jako je tu plno fanatiků, ale jako ten největší ses právě projevil ty.. Proboha proč tak nepřátelsky!? Není mi jasný co na něm všichni vidí, tak se ptám, je to špatně? Tragégie..
Reagovat
spaniel
Napíšeš 4 otázky a pak se divíš že ti někdo odpoví? Jsi zdravý?
Reagovat
smazaný uživatel
Nj jenže jak odpoví.. Nemá cennu cokoli psát
Reagovat
taffer
Všichni ze zápasu Feďa-Nole děláte bratrovražedný souboj, po kterém ten poražený bude chodit kanálama. Ale kdepak, ať prohraje kdokoliv, jeho kvality budou pořád vynikající. To all: take it easy! :-)
(A i když Feďa prohraje, jeho tenis bude pro mě stále nej, i kdyby byl na 50. místě ATP.)
Reagovat
VlS
Absolutní souhlas
Reagovat
a.magerova
Souhlas :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Uz je to oficialne, zajtra od 14.00 Nadal Murray, a kedze Madalove zapasy sa natahuju ako trenky, najskor od 17.00 bude hrat Novak & Roger. Mozno sa stane, ze ani nestihnu odohrat obidva za den, pokial sa oba extremne pretiahnu - co je celkom mozne. :D
Reagovat
smazaný uživatel
Ten zápas Nadal - Murray se může hrát i pět hodin. Vždyť v Monte Carlu hráli 3 hodiny a to odehráli jen 25 gamů (6:4 2:6 6:1).
Reagovat
smazaný uživatel
Presne preto nerozumiem, prečo nazačnú hrať trebárs o 13.00, alebo aspoň 13.30, argument práca - no je piatok, a kto už si kúpi lístok na semifinále RG by si už mohol zariadiť nejaké to volno :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Na druhou stranu, kdyby hrál Murray podobně kvalitně jako proti Troickimu, tak by jej Nadal mohl při troše štěstí zfouknout do dvou hodin, ne? :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Asi aj zápas, čo by skončil 6:2, 6:3, 6:2 by trval 2,5 hodiny :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Půl hodina sem, půl hodina tam, to už nerozhoduje. :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Práveže áno ! V tych blbých parížskych podmienkach, keď nevieš kedy skončíš je každá polhodina, hodina navyše dobrá, nie ?
Reagovat
a.magerova
No ale stejně bych chtěla být v té šatně před zápasem Rogera s Novakem, abych viděla co dělají, když tam tak spolu sedí nebo sedí každý v jiném rohu?! Možná by "live vysílání" ze šatny byl zajímavější než zápas Rafy s Andym :-))
Reagovat
Frantz
Urcite se navzajem tahaji za Vasky! Magorko,ty jsi vazne posahana pubertacka :/
Reagovat
smazaný uživatel
Podle mě pijou Sherry a hrajou Go a ty buď slušný, Franzi :-)
Reagovat
Frantz
Misto semi Rafa vs Andy by mohli ukazovat Rozirka v satne... Pripadne ti to normalni? Ty jeji onanie uz se nedaji aji cist,mela by si konecne najit chlapa,anebo jestli je na tom tak spatne,ze ji zadny nechce,tak se tady vsichni slozme a koupime ji na tyden spolecnika
Reagovat
smazaný uživatel
No, určitě neměla na mysli nějaké voyerství typu "kdo komu podá mýdlo" :-D ale spíš přátelský pokec mezi dvěma hráči, kteří se chystají sehrát velkou epickou bitvu, přičemž jejich fanoušci div neplánují hromadnou bitku :-)
Pokud se slečně líbí Roger, nemám s tím problém - mám rád jeho styl, což ty evidentně ne, ale každý má holt jiný vkus. Slečnu osobně neznám, ale možná by ses divil, jak nemá o obdivovatele nouzi :-)
To nic nemění na tom, že se mi nelíbí tvá volba slov, nic ve zlém.
Reagovat
smazaný uživatel
...taky bych se zastal magerové....
Reagovat
a.magerova
Tak musím přiznat, že oslovení: pošahaná puberťačka a slečna mi lichotí :-)) , přesto se musím přiznat, že manžela mám, ale jede na víkend pryč, takže se můžeme domluvit o té nabídce :-))

Dík těm co pochopili můj příspěvek jako zcela nevinný prost jakýchkoli sexuálních narážek. Myslím si, že určitě nejsem sama koho by zajímalo co se tam děje.
Reagovat
smazaný uživatel
To říkával vždy třeba Jagr, že vubec nechape v tenise společnou šatnu.....take ho zajímala atmosféra....
Reagovat
Stan_Borowitz
spíš se složit a koupit společníka panu Frantzovi. Působí dojmem, že ho potřebuje.
Reagovat
smazaný uživatel
Fandit Rogerovi je jako fandit Messimu. Ono je snadný přát těm nejlepším a ušetřit si tak zklamání z proher. Ale o tom to není. Osobně mi je Federer příšerně nesympatickej káždym pohybem, proslovem z něj vyzařuje dávka arogance, že by i Mourinho záviděl. Dost dobře nemůžu pochopit, jak tomuhle falešnýmu elegánovi může někdo přát úspěch. Sice hraje hezkej tenis, ale copak je všem těm Federovcům ukradený, jak ten chlap působí, vystupuje a nikdy neuzná kvality soupeře? Proč teda on má tolik fandů? Může mi to někdo osvětlit? Pořád tu jsou terčem nadávek ty, kteří si dovolily ho kritizovat, ale aby někdo napsal proč přehlíží tu Fedexovu palici to ne...
Reagovat
smazaný uživatel
Pokúsim sa ti to vysvetliť úplne jednoducho. To, že je Federer arogantný, to je skoro nezmysel. Neviem odkiaľ na to vy choré hlavy chodíte, ale kto chce psa biť, "húl" si najde. Dobročinné akcie, výlety za deťmi do Afriky, exhibície s Nadalom, Samprasom či inými legendami tenisu - žiadna dávka arogancie. Na kurte sa takmer nikdy nerozčuluje, keď už, tak je to opodstatnené (US Open, finále s Del Potrom, po neskorom zahlásení HawkEye) ale to robí aj Nadal a oprávnene (Wimbledon, HawkEye so Soderlingom, Londýn, detto s Berdychom). Na kurte pôsobí Federer veľmi elegantne, čo zrejme niektorým zakomplexovaným prítomným nesmierne vadí. Hrá krásny, útočný tenis ktorý je v kombinácii s používaním jednoručného bekhendu veľmi príjemný na pozeranie (aký to rozdiel od Rafu, ktorý hrá vyložene strojovo, obranne).

Tak ako sa ty čuduješ, prečo niekto fandí Federerovi (možno aj preto, že je to obyčajný chlapík, ktorý proste využil svoj talent na 250 %, o čom môžu niektorí snívať), ja sa niekedy čudujem ako niekto môže fandiť trebárs Murraymu, ktorý je doslovný príklad arogancie na kurte - nadáva, mláti raketu, kričí do publika - to sa nám má páčiť ?

Ale vysvetlovať ti to, to je asi hádzať hrach na stenu, pretože staré známe : "múdremu napovedz, hlúpemu ani do hlavy nenaleješ" platí v tomto prípade 100%ne. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Jo tak ty seš dobře mimo
Reagovat
spaniel
Všechno co píšeš je tvůj subjektivní názor. Nemáš žádné důkazy, že by byl arogantní. Mně je třeba sympatický, vidím hráče s obrovským talentem, na kterého je radost se dívat. Vidím člověka, který nenadává, neláme rakety (výjimka potvrzuje pravidlo, že), je aktivní v několika charitách, oženil se z lásky (Mirka modelka není), novináři říkají že je to nejpříjemnější chlapík ze všech tenistů atd.
Reagovat
smazaný uživatel
Asi tak nějak. :-) Ještě bych dodal, že málomyslní Češi si pletou sebedůvěru s arogancí. Věřit si, na tom nic špatného není.
Reagovat
taffer
Přesné. Navíc bych se Marata zeptal, kde např. v článku, pod kterým reaguje, je Roger arogantní? Např. "... musím hrát svůj nejlepší tenis, jelikož Novak prožívá fantastické období a hraje skvěle" je pravý opak co Marat a jemu podobní zakomplexovaní píší. Vím, že výjimečnost (a Roger výjimečný je) vždy budí závist a negativní reakce, ale toto ?!
Reagovat
a.magerova
I kdyby byl takový hnusný, jakože není, chtěla bych vidět chování Marata19 kdyby vyhrál to co Roger. Navíc jak můžeš vědět jaký ten člověk (Roger) ve skutečnosti je, byl jsi s ním někdy nebo tak soudíš jen z TV?!
Reagovat
VlS
Nesouhlasím s tebou a to jsem zde teď několikrát Federerovi některé výroky kritizoval. Je rozdíl mezi kritizováním výroků a kritizováním člověka, což někteří fanatičtí fandové nikdy nepochopí, stejně jako fanatičtí "Anti Rogerové" nechtějí uznat, že pro nadávky typu "arogant" moc důvodů není a označení elegán jen vystihuje věcně skutečnost, že hraje opravdu elegantní tenis. Dnešní výroky Rogera mi přijdou OK (Pokud je někdo nezkreslil v jeho prospěch :-)) )
Reagovat
Frantz
Jo ono rozbit raketu,nepodat ruku rozhodcimu,hadat se o kazdy sporny micek,hazet lahev od piti za sebe jako za cara klacka, je bez pochyby dukazem nejvyssi elegance a gentlemanstvi :-D
Reagovat
smazaný uživatel
Francku zapomnel sis vytahnout trenky ze zadku :-* :D
Reagovat
smazaný uživatel
Pro tebe je ten zápas snad ještě důležitější než pro Djokovice samotnýho, neuvěřitelný:DDD
Reagovat
smazaný uživatel
Když budou oba dva hrát, jak nejlépe v současnosti umí = vyhraje Djokovič.

Když budou oba dva podají svůj průměrný výkon = vyhraje Djokovič.

Když oba dva podají svůj podprůměrný výkon = vyhraje Djokovič.

Když oba dva podají svůj typický mizerný výkon = vyhraje Djokovič.

Z toho je zřejmě, že Federer má slušnou šanci jen tehdy, pokud on bude výborně a Djokovič (pod)průměrně až mizerně.

Jinak co se týče tvrzení "Djokovičova euforie již opadla", zajímalo by mě, na základě čeho staví autor toto své tvrzení? Na základě Djokovičova zápasu s Del Potrem a Gasquetem? :-)))
Reagovat
smazaný uživatel
Jasný, Federer má šanci jenom když bude hrát Djokovic špatně vid? Panebože to je názor. Asi takhle, v takový pohodě, v jaký tady Federer hraje, dlouho nehrál a nemusí se vůbec ničeho bát, pokud to zopakuje. Ten zápas je úplně otevřenej.
Reagovat
smazaný uživatel
Podle mě stačí, když Roger podá vynikající a Novak průměrný výkon :-)
Reagovat
smazaný uživatel
WCo pokud zopakuje? Svůj výkon proti awrinkovi a Monfilsovi? Jako neříkej mi, že si vážně myslíš, že takový výkon by stačil na slušně hrajícího Djokoviče, jehož výhodou oproti Wawrošovi a Monfilsovi je mj. to, že dokáže perfektně využívat slabiny soupeře.
Reagovat
smazaný uživatel
Mateji, kdyby hrál Djokovič pořád tak, jak nejlépe umí, tak ho neporazí už nikdy nikdo. Ale tuhle fazónu nemuže mít pořád. Klidně si může vybrat průměrný den (= tj. pořád extratřída, ale zahraje třeba "jen" tak, jak hrál loni). Roger hraje solidně, uvidíme, co na to jeho hlava. Já mu ale prostě věřím, i když uznávám, že to je spíše zbožné přání, než nějaký exaktně podložený fakt.
Reagovat
smazaný uživatel
No, uvažoval jsem nad tím, zda tam napsat průměrný nebo podprůměrný, ale když jsem si uvědomil, jaký je v letošní sezoně "průměrný výkon" Djokoviče, tak je to stále hodně, hodně vysoký standard. Vždyť si vmete, že jeho nejhorší výkon byl asi v zápase proti Tomášovi v Dubaji.
Reagovat
smazaný uživatel
Jasně, ale vzhledem k tomu, že opravdu hodně chce vyhrát RG, předpokládám, že podá výborný výkon. Ale samozřejmě, možné je všechno.

Já si přeji vlastně dvěci: 1/ aby to byl skvělý zápas, a 2/ vyhrál´ten, kdo bude v daný lepší. Když to bude Federer, nezbyde než uznat, že by ten den "too good". :-)
Reagovat
smazaný uživatel
No pravda, když se jeho výkon zprůměruje, vychází vynikající výkon :-) Ale co já vím, třeba tráví poslední tři dny v kasínu z nudy...
Roger byl naposledy vynikající na Turnaji mistrů, ale to je hard a ještě k tomu hala.
On Federer je lišák, dokáže vyhrát i když je soupeř lepší. Pokud oba zahrají skvěle, což u Novaka očekávám, bude to očekávám otevřený zápas. Takže vlastně to celé závisí hlavně na Rogerovi a on to moc dobře ví.
Reagovat
smazaný uživatel
Hech, už píšu nesmysly, sorry. Prostě, je v zájmu vše, aby oba hráli skvěle :-) Pak budou snad všichni spokojeni, ať už to dopadne jakkoli.
Reagovat
smazaný uživatel
Feďa vyhraje
Reagovat
smazaný uživatel
Nenapada me nikdo jiny, kdo by mel rozjeteho Djokovice porazit, nez Nejlepsi Tenista Historie!!
Come on RF!! Dostanes ho!
Reagovat
Stan_Borowitz
Není už na to trochu starý?
Reagovat
smazaný uživatel
ja osobne doufam ze vyhraje Roger Djokovic je sice rozjety ale proc by ho Roger nemohl porazit pokud se mu bude darit tak urcite na Novaka ma a ja verim ze do tohoto zapasu da Roger vse
Reagovat
ArcusII
Pokuď se fedex vyvaruje chyb a přetahovaný od základní čáry má šanci. Musí mu ale fungovat servis na 100% a úspěšně zakončovat hru a zbytečně nekazit. Mohlo by fungovat chodit na síť a zabíjet, nebo po zahnaní djokoviče za baselinu úspěšně zakončovat např. dropšoty.
To, že je na Djokovičovi tlak je podle mě jen taktika. To samí se dá řict na Fedexe. Je třetí... hodně lidí ho odepisuje... bude se chtít na Djokera vytáhnout... atd. Bude muset bejt aktivní, a z toho můžou pramenit chyby... já mám vsazeno na Fedexe... Prohrat Djoko jednou musí, tak proč né teď ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Taky víc věřim Rogerovi. Zatim prochází fakt suveréně a když bude hrát trpělivě tak vyhraje. Ta Djokovičova euforie už přece jenom trochu opadla a možná bude trochu nervózní. Každopádně ten kdo tu vítěznou sérii začal tak by ji měl i ukončit..
Reagovat
smazaný uživatel
Tak favorizovat Federera je trochu odvazne, ale prial by som mu to velmi.
Reagovat
smazaný uživatel
Federerova éra pomalu a jistě končí, a tudíž se od něj i očekává, že nedokáže zdolat Djokoviče. Jak již uvedl, užívá si menší tlak, kterého si jako největší outsider z nasazených tenistů užil celkem dost. Jenže nebyl by to Švýcar proslulý cirkusem, jenž provádí při většině zápasů, kdyby jej nedoprovázelo štěstí, podobně jako před dvěma lety na tomtéž turnaji.

Když švýcarského veterána v podstatě ztrapnil Rafael Nadal, jeho největší rival, ve finále na nedávném antukovém podniku v Monte Carlu( jestliže mě paměť neklame), nedokázal unést to, že prohrává, a tak se rozhodl rozhodit, dokonce i pobavit fanoušky ''přátelskou'' výměnou názorů s hlavním rozhodčím.

Uvidíme, čím nás Federer překvapí zítra, až bude prohrávat 6-0, 5-0 s Djokovičem.

Do té doby nashledanou.
Reagovat
smazaný uživatel
Aléé, pan magistr je zpátky. No to máme všichni radost. Očividně nezmoudřel, když píše takové kraviny, jako že je Federer "největší outsider z nasazených tenistů" (to jsem ještě nežral).

Připomněl bych nedávný výplod tohoto individua, když tady tvrdil, že "Federer nemá šanci projít do druhého kola". No, Roger byl očividně jiného názoru a štěstí s tím nemá co dělat. :-))
Reagovat
taffer
Na toho magora Mgr. nemá cenu reagovat. Podezřívám ho, že fandí Devvarmanovi a tyhle slinty píše jen proto aby sledoval kdo se nastartuje ...
Reagovat
smazaný uživatel
nerad reagujem na primitivov, pretoze mi ich je viac-menej luto, ale Vy dvaja( pan Mgr. a 99,9), tak s takymi extremami som sa este nestretol, mate moj "obdiv"....
Reagovat
Ananas
Můžeš mi říct co to furt hulíš za matroš? Podle tvejch výroků to je síla že by ti to i Šeps mohl závidět. :) (Nic proti Šepsovi v SS sem ho měl celkem rád) :)
Reagovat
smazaný uživatel
Federerova éra pomalu a jistě končí, a tudíž se od něj i očekává, že nedokáže zdolat Djokoviče. Jak již uvedl, užívá si menší tlak, kterého si jako největší outsider z nasazenýc tenistů užil celkem dost. Jenže nebyl by to Švýcar proslulý cirkusem, jenž provádí při většině zápasů, kdyby jej nedoprovázelo štěstí, podobně jako před dvěma lety na tomtéž turnaji.

Když švýcarského veterána v podstatě ztrapnil Rafael Nadal, jeho největší rival, ve finále na nedávném antukovém podniku v Monte Carlu( jestliže mě paměť neklame), nedokázal unést to, že prohrává, a tak se rozhodl rozhodit, dokonce i pobavit fanoušky ''přátelskou'' výměnou názorů s hlavním rozhodčím.

Uvidíme, čím nás Federer překvapí zítra, až bude prohrávat 6-0, 5-0 s Djokovičem.
Reagovat
smazaný uživatel
tak je to spravne....
Reagovat
taffer
Devadesátdevítka jako poslušný pejsek Magorovi Lancíkovi přitakává. Ty dva se hledali až se našli ...
Reagovat
Labi
hlavně že jsis nezapomněl do nicku dát "Mgr." ...a tvůj názor...trapný
Reagovat
smazaný uživatel
Schizofrenie
Reagovat
steve79
Hodně bude záležet, jak bude Fedexovi fungovat servis. Federer to dělá šikovně, snaží se všechen tlak hodit na Djokoviče. Už se ví od kolika se bude zítra hrát?
Reagovat
LubosZabloudil
Rozpis ještě není, ale předpokládám, že Federer s Djokovičem nastoupí od 14:00 hodin.
Reagovat
smazaný uživatel
předpoklada naopak...
Reagovat
smazaný uživatel
Paradoxne dnes hraju najprv Na Li (alebo Li Na) so Sarapovou, ktore hrali len vcera, takze to organizatori premenili a to iste mozeme ocakavat zajtra, ze najprv Nadal a az potom Djokovic, uvidime.
Reagovat
smazaný uživatel
to pořadí je Logické !!!!!!!!!
Reagovat
smazaný uživatel
fandim fedemu, ale podle me nema sanci. do hrudi busici djokovic je ted ku*evsky dobry
Reagovat
Teo
Když už nic, tak je to nejlepší tenisový táta současnosti:o)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist