Federer a Murray nezaváhali a ve Wimbledonu svedou souboj o finále

8. 7. 2015, 17:06
Aktuality 433
WIMBLEDON - Roger Federer porazil ve třech setech Francouze Gillese Simona a podesáté v kariéře postoupil do semifinále Wimbledonu. O své rovněž jubilejní desáté finále si sedminásobný šampion zahraje s domácím vítězem turnaje z roku 2013 Andy Murraym, s nímž má na trávě v All England Clubu vyrovnanou bilanci 1-1.
Roger Federer

S Džumhurem, Querreym, Grothem a Bautistou prohrál jediný set, neztratil jediný servis a čelil pouze jednomu brejkbolu. A příliš problémů neměl Roger Federer ani v dnešním čtvrtfinále. S Francouzem Gillesem Simonem sice poprvé po 116 gamech ztratil podání, ale ani dvě krátké dešťové pauzy ho z tempa nevykolejily a třiatřicetiletý Švýcar zvítězil 6-3 7-5 6-2.

"Hrát v těchhle podmínkách není nikdy snadné, navíc celkem foukalo. Ty přestávky jsou náročné, ale využil jsem je ve svůj prospěch," řekl Federer, který vylepšil vzájemnou bilanci s o tři roky mladším Francouzem na šest výher a dvě porážky.

Simon, který v osmifinále vyřadil Tomáše Berdycha, se prvního grandslamového finále nedočkal. Francouze mohlo hřát alespoň to, že dokázal prolomit Federerovo podání (čistou hrou v druhém setu za stavu 4-5) jako první hráč od Švýcarova zápasu s Němcem Philippem Kohlschreiberem v prvním kole turnaje v Halle. Od té doby si bývalá světová jednička udržela servis ve 116 gamech po sobě.

"Ani v tom gamu, v němž jsem přišel o podání, jsem nehrál špatně, takže nemám problém to přijmout," uvedl Federer.

Právě ve Wimbledonu získal před třemi lety dosud poslední z rekordních 17 grandslamových titulů a nyní na svém oblíbeném turnaji útočí na 26. finále na turnajích velké čtyřky. V semifinále v All England Clubu je podesáté a zatím v něm vždy zvítězil.

O finále si sedminásobný šampion Federer zahraje v očekávané bitvě proti domácímu Andymu Murraymu. S britským tenistou má vyrovnanou bilanci 12-12, když poslední tři zápasy - všechny v loňské sezony - dokázal vyhrát. Na grandslamech Federer ovládl čtyři z pěti duelů. Na trávě v All England Clubu se spolu utkali dvakrát během necelého měsíce v sezoně 2012. Nejprve ve finále Wimbledonu zvítězil Švýcar, v boji o olympijské zlato se pak po zcela jednoznačné výhře radoval Brit. 

Osmadvacetiletý Murray v dnešním souběžně hraném semifinále, které se po druhé dešťové pauze dohrávalo pod zataženou střechou, porazil 6-4 7-6 6-4 Vaska Pospisila. Kanaďana s českými kořeny, který hrál v grandslamovém čtvrtfinále poprvé v kariéře.

"Hraju tady dobře a doufám v další finále, ale bude to těžké," uvedl osmadvacetiletý Skot po jubilejním 150. vítězství na grandslamových turnajích.

Gasquet vyřadil Wawrinku a zahraje si o první finále
Novak Djokovič si ve čtvrtfinále poradil znovu po roce s Marinem Čiličem. Tentokrát vyhrál bez ztráty setu i podání 6-4 6-4 6-4, navíc nečelil jedinému brejkbolu, a bilanci vzájemných zápasů upravil už na 13-0. Do semifinále Wimbledonu se šampion z let 2011 a 2014 dostal pošesté za sebou.

Osmadvacetiletý Srb si ve Wimbledonu připsal jubilejní padesáté vítězství, což se povedlo jen sedmi tenistům. Na ATP Tour zaznamenal výhru číslo 650 a postoupil do 27. grandslamového semifinále.

Narazí v něm na Richarda Gasqueta, který v nejdramatičtějším čtvrtfinálovém duelu zdolal 6-4 4-6 3-6 6-4 11-9 vítěze letošního Roland Garros Stana Wawrinku a po osmi letech postoupil do semifinále Wimbledonu.

Wawrinkovi dnes nepomohlo ani 22 es a Wimbledon zůstává jediným grandslamovým turnajem, v němž mu semifinálová účast nadále uniká.

"Po Paříži si hodně věřil, byl to boj. Já chtěl opravdu hodně vyhrát. Hrál jsem agresivně, byla to skvělá bitva," prohlásil Gasquet.

Devětadvacetiletý Francouz tak překazil možnost, že po 20 letech zůstanou v pavouku čtyři nejvýše nasazení hráči. Naposledy se to povedlo v roce 1995, kdy byli v semifinále Andre Agassi, Pete Sampras, Boris Becker a Goran Ivaniševič. Gasquet se však vzepřel papírovým předpokladům a za téměř tři a půl hodiny Wawrinku udolal.

Jednadvacátý nasazený Gasquet je v grandslamovém semifinále potřetí. Předloni si v něm zahrál také na US Open, finále ale ještě nikdy nehrál.

Gasquet vyhrál nad Djokovičem jediný z třinácti vzájemných zápasů a to už před osmi lety na Turnaji mistrů.

• WIMBLEDON 2015 •
Velká Británie / Londýn, tráva, 14.455.000 eur
středeční výsledky mužů (08. 07. 2015)
• Dvouhra - čtvrtfinále •
Djokovič (1-Srb.) - Čilič (9-Chorv.) 6-4 6-4 6-4
Federer (2-Švýc.) - Simon (12-Fr.) 6-3 7-5 6-2
Murray (3-Brit.) - Pospisil (Kan.) 6-4 7-5 6-4
Gasquet (21-Fr.) - Wawrinka (4-Švýc.) 6-4 4-6 3-6 6-4 11-9
Semifinálové dvojice: Djokovič - Gasquet, Federer - Murray.
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

433
Přidat komentář
smazaný uživatel
Text příspěvku obsahoval závadný obsah a byl redakcí vymazán.
Reagovat
ipko
dnes súboj dvoch najlepších trávarov súčasnosti.. come on Roger..
Reagovat
Permonik
Tuším, že zítřejší semifinále ovládne Murray.
Reagovat
spaniel
Klidně, hlavne aby to dnešní vyhral Fed.
Reagovat
a.magerova
Souhlas :-))))
Reagovat
Roger_Federer
:)
Reagovat
turista
Semifinále mezi Rogerem a Andym asi bude vyrovnané. Bilanci mají vyrovnanou. Spíš vyhraje Andy. Na druhé straně pro Novaka je vyhrát nad Ríšou splnění povinnosti. Má to s ním 13:1 a bude odpočatý. Navíc je ve všem lepší takže to bude asi jen formalita. Je jen otázka zda bude hrát na půl plynu na 3x 6:4 nebo zda bude Gasqueta drtit od začátku naplno na 3x 6:1.
Reagovat
Cico93
Dosť ma prekvapuje, že tie kurzy su prakticky vyrovnané. Čakal som v tomto Andyho prevahu.
Reagovat
Kozoroh
A co tě na tom překvapuje? O tom, co Federer dosáhl na trávě a ve Wimbledonu ti snad nemusím psát, ne? Krom toho turnajem prochází jako nůž máslem.
Reagovat
Mayo
3x 6-0 -_-
Reagovat
smazaný uživatel
A Gasquet neuhraje ani jeden bod :) Je směšné, jak někteří Djokovičovi fanoušci z něj pořád dělají nějakého nadpozemského hráče i po té lekci od Wawrinky ve finále RG.
Reagovat
Kozoroh
:-)
Reagovat
smazaný uživatel
vobcas my ten muj novy nojbug udela hybu,asy je spatne zastelovanej.
Reagovat
Frantz
Koukam ze fanatici uz opet vidi arogantniho egoistu s osmnactou GS trofeji nad hlavou (po kolikate uz), koho ze to genius porazil..Simona? Jo taaak, no tak uz je tutovka :DD
Reagovat
gigin
Genius vyletěl s Rosim.
Reagovat
smazaný uživatel
At se ti to libi nebo ne Federer je na kazdym Gs turnaji jeden z favoritu... Takze ocekavani je na miste...
Reagovat
Cico93
http://www.osporte.sk/?id_cat=1229&news=216803
Reagovat
gigin
https://pbs.twimg.com/media/CJZHwlVVAAAPYzU.jpg
Reagovat
smazaný uživatel
Naděláte, si prostě křikl, aspoň bude to děcko obrněné. :D
Reagovat
smazaný uživatel
Kdyby v práci kdokoli zaspal a načapal ho jeho nadřízený. Asi by to jen seřváním neskončilo. To zvládne. Jen někteří místní a jiní haters se z toho budou ještě dlouho vzpamatovávat :)))
Reagovat
gigin
Djokovič není nadřízený toho děvčete.
Reagovat
a.magerova
No.... já v práci usnula a když přišel můj nadřízený, tak se omluvil, že mě vzbudil. A když mě jindy načapal spát na zemi, tak mi říkal, ať si jdu lehnout na gauč, takže né každý šéf je pes ;-)
Reagovat
gigin
A přilehnul si?
Reagovat
a.magerova
PŠŠŠT ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Zdravim,
Chtěl jsem se zeptat, jestli už je jasné, který zápas bude první. Roger nebo Novak? Předpokladám, že Roger vs Andy, ale pro jistotu, díky :)
Reagovat
a.magerova
No já si myslím, že Rogera s Andym nechaj, jako zlatý hřeb večera :-/
Reagovat
smazaný uživatel
Aha, máš pravdu z téhle stránky jsem to nějak opomenul. To by se mi hodilo více :) U tebe asi, že ten negativní smajlík? :D (snad nevadí, to troufalé tykání, kdyžtak se omlouvám )
Reagovat
a.magerova
Tykáme si tu všichni, to je OK. Smutný smajlík pro případ, že by Roger vyhrál (což je mé tajné přání) a měl tím pádem méně času na regeneraci...
Reagovat
smazaný uživatel
jo takhle to bereš, no taky přeju Rogerovi, ale šlo mi o to, že se mi rozbila TV :D a tak jdu sledovat ke kámošovi, tak aby se stihl vrátit z práce. Proto radši ten druhý zápas. Každopádně finále je až v neděli, to bude ok i tak :))
Reagovat
gigin
Když tak vleť k Jimbovi na nojbuk. Má ségru, zaskočíš přitom Lukáše. Děda tě třeba nezmlátí opaskem. Je to ale peklo, to zase jo.. vo to strah nemam...
Reagovat
smazaný uživatel
:D
Reagovat
smazaný uživatel
jo a neska budu fandid federovy,u teh holek asy vyhraje zase ta velyka cernoska,vona je docela dobra,to zase jo.ja sem htel po dedovy,at mi koupi tu palku,ajk s ni pinka ten feder a deda my rek copak kradu? no ja myslym,ze dedy uz moc nekrade,prtoze my tu palku este nekoupyl,tak nevym.klydne byh bral aji palku co ma conga,ale von by my ji asy ani nedal,ty palky budou asy drahi.prej staci,kdyz mam tedkonc novi nojbug.ale je to furd lepsy,nez tabled,ten se futr sekal. tak nevym no.
Reagovat
smazaný uživatel
Ty vole to musi da strasne prace, udelat v kazdym slove chybu :-D
Reagovat
FulnekUltras
;)))))
Reagovat
smazaný uživatel
vcera me deda honil v kravine vydlema, dyz sem mu rek,ze neska vyhraje feder.musel sem zdrhat a shovat se za kravu,na tu kravu sy deda uz netrouf.von uz ani neni tak ryhlej jako zamlada.dedy my rek,ze tomu vubec nerozumym,ale ja sy myslym,ze tomu rozumym docela pekne,vo to strah nemam.ja to kuli tomu federovy nemam vubec lehky. segra zase fandi tomu druhimu,ale kamoska rykala,ze ma prej nak hodne zli voci,tak nevym.akorad by moh este hrad conga,to by byl asy masakr.v nocy segra ani nepipla,asy byl lukas hodnej na ni,ja byh mu dal d yby ji zase mlatil nebo co,kdyz tolik jecela.ja mam segru rad,vona to semnou misli dobre,vo to strah nemam.
Reagovat
smazaný uživatel
:-D :-D :-D
Reagovat
FulnekUltras
;)))))
Reagovat
Frick
http://espn.go.com/espn/photos/gallery/_/id/13174028/image/17/paige-selenski-bodies-want-2015#

vč. vítěze RG

Bych se spokojil s finalistkou ženské části. Třeba příště :O)
Reagovat
smazaný uživatel
Z celeho W som videl jeden celý zapas a to bol Nadal Belluci :)..Dianie mi teda kompletne unika, aj tak vsak nerozumiem podcenovaniu Djokovica?..Jedine sety prehral v TB a mal omnoho, o triedu tazsi zreb ako Murray s Federerom dohromady..A aj tak sa s vitazom rata zo Sf Andy Roger...Aby ste neboli prekvapeni vazeni..
Reagovat
smazaný uživatel
To víš, jako vždy objektivní "Federrayovci". Dokonce už mají jasno v tom, že jejich SF je předčasným finále. Djokovič tam nemá co dělat, protože si dovolil ztratit se skvěle hrajícím Andersonem dva sety. A teď se dokonce opovážil mít lehké SF, takže i když finále snadno vyhraje, tak budou říkat, že měl soupeře unaveného z těžkého SF, a že to Novakovi vyhrál los apod...
Reagovat
spaniel
Pánové, věnujte se tomu, čemu i Vas idol...teda ne tenisu :D
Nebojte, dáváme Djokovicovi více nez 1%, tak zaslepení nejsme.
Reagovat
smazaný uživatel
To ma byt vtipne..?..Byval si lepsi..

Stagnujes..Zas sa tak neopic po Federovi
Reagovat
a.magerova
Jj máš pravdu Forehande není to vtipné, je to trapné, ale to je v pořádku, paroduje tebe, takže to ani jiné být nemůže :-/
Reagovat
smazaný uživatel
Jezis, ty si mimo..
Reagovat
a.magerova
Né víc než ty :-P
Reagovat
smazaný uživatel
Ozývají se zvuky ze záhrobí. :D
Reagovat
spaniel
Klid trollhande, užívej volna :) Rafa se zas vrátí a třeba tentokrát potěší tebe, místo našeho pobavení. Jo a nezapomeň nám dojít okomentovat jako to vidíš, když si teda viděl každý zápas.
Reagovat
smazaný uživatel
Vidim to triezvo, nefanaticky ty brouok pytlik, dedo vsevedo..Aby si nahodou v nedelu nebol opat smutny, ako pred rokom, kedy si sa den pred finale uz videl s 18. Trofejou..A ty mi tu ides pripominat moje 1% prognozy..Ty si fakt truba :)
Reagovat
spaniel
Cože? Ty jsi klaun, si mě asi pleteš s panzerem, Kamilem a podobnými.
Pro mě je Djokovic už pár let vždy favoritem. Hoď jsem link, kde jsem se už viděl s 18, brouok ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Vecer si asi dam tu namahu...
Reagovat
smazaný uživatel
Od: spaniel
Neva, k nám bys stejně nezapadl(a). Třeba až přijdeš s novým nickem...doporučuju RF18 ;)

Debata tesne pred finále..
Reagovat
spaniel
Nevim souvislost toho výroku, ale rozhodne z nej neplyne, ze bych cekal Rogerovu vyhru nad Novakem. Dej link te diskuse.
Reagovat
spaniel
No, taky jsem se teda podíval. Ten tvuj citát byl hooodne mimo temy, jako obvykle. Byla to reakce na Nikki, ze jsme ji znechutili Rogera. Bylo ta narážka na tehdejší teorii, ze je to nivy nick Rafeoliho a ze k nam muze pokud zvolí takovy nick. Vubec se to netýkalo finale.

Naopak na prispevek Kamila, kde psal ze Roger jasne vyhraje finale jsem odepsal:

04.07.2014 21:12Od: spaniel
Kamil je vždy strašný optimista, to si tak neberte.

Je fakt ze Stepec, Simon, Tsonga, Cilic, Dimitrov >>>>>>Muller, Giraldo, Robredo, Wawrinka/Raonic
Vlastne jen Stan byl poradny souper jak se ukazalo. Raonic celkem selhal.
Ale stejne si myslim, ze je to 50/50 a Roger ma slusnou sanci.

04.07.2014 20:13Od: spaniel
Finále bude samozřejme o něčem jiném, servis o něco lepší Roger, ale to se zneguje Novakovým lepším returnem. Mezihra bude vyrovnaná a rozhodne psychika a možné problémy Novaka s pohybem. Pokud bude mít Roger jisté údery a dostane se k síti, mohl by to dát.
Reagovat
Roger_Federer
Pokud jsi nervozni, protoze mas strach, ze kdyz Roger vyhraje 18 titul, Rafa ho uz nikdy nepredbehne.muzes/te uz byt asi pul rok v klidu.:), to je jasne uz snad kazdemu..
Reagovat
smazaný uživatel
Jako by to každý neříkal po Wimbledonu 2013 taky.
Reagovat
Mayo
Presne ale nato nejako zabudol
Reagovat
Pe3k
Andy Murray - Tennis Gold in 2012 | Olympic Champions
https://www.youtube.com/watch?v=HniClVpJRBg
Reagovat
smazaný uživatel
Pěkně :-) Díky.
Reagovat
rod_laver
Jimmbo, jak vidíš mužská semifinále? Co Lukáš a děda, jaké mají tipy?
Reagovat
gigin
Neusnu, jestli nenapíše :-D
Reagovat
rod_laver
Dávám pořád F5 a nic :D
Reagovat
spaniel
Asi ho dedy mlaskl paskem po zadeh nebo ho trefyl zydly. Nevym. No
Reagovat
a.magerova
Anebo si někdo nedokáže vybavit heslo :-P
Reagovat
smazaný uživatel
1234. Jistotka. :)
Reagovat
rod_laver
Dneska už nic, se mu asi zavařil nojbug.
Reagovat
smazaný uživatel
By mě zajímalo, co by říkal, kdyby se Conga dostal do semifinále.
Reagovat
rod_laver
By už ho vyděl pynkat ve finále o váhu s kloboukem
Reagovat
smazaný uživatel
Já to vidím jasně - Andy a Aga, ať zůstaneme při A :-))
Reagovat
Davor1
+100 :-))
Reagovat
Mayo
to by bola paráda (:
Reagovat
Pe3k
https://www.youtube.com/watch?v=fMrIRplctNk

Veliká škoda, že Stan prohrál. Semifinále STan/Nole Roger vs Andy by byl opravdový luxus. Richard bohužel nemá čím Novaka porazit, takže nejlepší zápas bude mezi Andym a Rogerem. Bože dej, ať vítěz bude Roger popř. Andy. Aby takový baseliner obhájil Wimbledon, navíc když se snažil vyhrát RG by bylo opravdu nemístné.
Reagovat
woody
A Andy není baseliner?
Reagovat
Pe3k
No je, ale jeho hra na trávu sedí mnohem více než od Noleho.
Reagovat
smazaný uživatel
Velký medvěd v tajbrejku 5.setu s Kornelem... kurz 1:5 na Kornela. VM 1:54.
Reagovat
a.magerova
Jo a padouch Cornel zářil v Růžovém Panterovi :-)))
Reagovat
spaniel
Dreyfus byl boží.
Reagovat
FulnekUltras
rozpálenej jak drajfus... ;)))
Reagovat
a.magerova
A teď koukám, že v ČR máme muže s jménem Lev - 135x a s příjmením Lev - 616x.... ale Medvěd ani jeden :-/
Reagovat
FulnekUltras
zato plno Nedvědů a Nedvídků... ;)
Reagovat
a.magerova
Nedvídek - 288
Nedvěd - 1662
Reagovat
FulnekUltras
Beer 275
Bär 7

Bear Winslet 1
Reagovat
Davor1
Zápas podľa očakávania bavil, zase parádna bitka jednoručákov, dramatická koncovka, najlepší mač turnaja a jeden z top zápasov roka. Richardovi som to strašne prial, konečne je zase vo forme a podľa mňa na ten chvost top10 patrí, rád by som ho tam zase videl, jeho hra ma baví, podobne ako Stanova.

Spomínam si na Richardove SF z USO13, aj tam hral ťažký päťseťák s Ferrerom v QF, pamätám si, ako som ho vtedy tlačil a tešil sa z postupu, v semi potom vypadol v troch setoch s neskorším víťazom Nadalom. A prvé semi na GS (Wimbledon 2007), ktoré Riša uhral si už veľmi nepamätám, ale takisto vtedy v QF vyradil v piatich setoch Roddicka (otočil z 0-2) a v semi vypadol v troch s víťazom turnaja Fedexom. Dúfam, že tu sa podobná paralela opakovať nebude (teda 5seťák v QF a potom vypadnutie v semi s neskorším víťazom...) a víťaz turnaja vzíde zo zápasu medzi Andym a Rogerom :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Kdepak ;-) Nole to vyhrá !
Reagovat
smazaný uživatel
Krásnej tenis a věřím na nemožný - Ríšu nejvejš!
Reagovat
turista
Byl to hezký zápas. Stan musí mít na sebe vztek, že takový mač nakonec vyvezl na hnůj. Ríšovy přímé body z podání svědčí o tom, že Stan měl potíže s returnem. Gasquet podává max.190km/h ale dobře podání umísťuje.
Reagovat
FulnekUltras
i rotuje...Stan to chvílemi četl opravdu těžko.
Reagovat
Kozoroh
Mně by se to Davore líbilo, že by Novak Wimbledon obhájil :)
Reagovat
mahycek
Poklad je Roger v tenise. Dobrou.
Reagovat
mahycek
O Pokladu na stříbrném jezeře raději s mírou mluvte. Jsem též Vinnetuolog, jsem členem Karla Maye v Německu, na 80% natáčení filmů v místech jsem byl a každý díl těch základních, kterě režíroval Harald Rainl ty jsem viděl nejmíň stokrát. Takže monology , znám skoro naspaměť. Vždyť mně vyhledal herec Tomáš M. Jsem ochotnej každému tady v portálu, kdo pojede do Chorvatska veškeré instrukce, fotky a plánky na to, aby si oživil svoje mládí s Vinnetouem. Tenkrát mě to zasáhlo a proto jsem si v padesáti začal plnit dětský sen.
Reagovat
smazaný uživatel
ja by som si zase chcel pozriet uzinu bitky u Thermopyl,pokym je greci niekomu nestrelia a bude z toho sukromny pozemok
Reagovat
a.magerova
Já jsem svou šanci svést Vinnetoua propásla :-/
Ale zjistila jsem, že Sam Hawkins by ještě ušel :-))))
Reagovat
smazaný uživatel
ak vyzeras ako miss Patterson tak nemas problem:)
Reagovat
a.magerova
No spíš vypadám jako Ribanna :-))))

Až teď čučím, že miss Patterson a Ribannu hrála tatáž herečka, takže si užila jak se Šimanským, tak s Hillem.... šťastná to žena :-)))
Reagovat
smazaný uživatel
maly medved,dunivy hrom to su mena,nie ako tie nase:)))
Reagovat
a.magerova
Ale máme v Česku dva muže jménem Winnetou (onehdá byli v televizi: děda a vnuk).
Reagovat
spaniel
http://vignette1.wikia.nocookie.net/necyklopedia/images/a/a8/Vinetou.jpg/revision/latest/scale-to-width-down/250?cb=20081121181803&path-prefix=sk
Reagovat
smazaný uživatel
Chci Maruš Versini - ale mladou jak Nšoči:)))
Reagovat
smazaný uživatel
tak si najdi fotky na wikipedii
Reagovat
smazaný uživatel
Dávnonašel:)))
Reagovat
a.magerova
Hele nevymýšlej, zde ji máš aktuální :-P
http://img.blesk.cz/img/1/full/2358191_.jpg
Reagovat
smazaný uživatel
:))) jojo, kyselina času. Proč nestárla jak Connery?
Reagovat
spaniel
Jako ze by jeste mela i pleš a bílý plnovous?
Reagovat
smazaný uživatel
:))) pravda
Reagovat
smazaný uživatel
jake davate sance Gaskemu v semi?
Reagovat
Cico93
Dosť malé, ale aj zázraky sa dejú. Snáď jeden Wimbledonský sa udeje v piatok.
Reagovat
Davor1
Minimálne. Na jednej strane je tráva jeho najsilnejší povrch a naopak, Djokovičov najslabší, ale na druhej strane, Richard bohužiaľ nemá čím Djoka poraziť, nemá žiadny úder, ktorým by ho pretlačil, nedokáže ho zatlačiť silou ako Wawrinka, nemá dosť silný servis ako hráči, s ktorými zvykne mať Nole problémy, nedokáže s ním držať krok v dlhých výmenách, kde ho proste Djoko kondične úplne zvalcuje. Navyše, po tom dnešnom maratóne bude fyzicky v obrovskej nevýhode. Neviem, čo by sa muselo stať, aby Richard vyhral, aj keď mu to strašne prajem a budem mu fandiť odušu, dávam mu maximálne 10% :/
Reagovat
smazaný uživatel
To je furt víc než Wawrinkovo 1 % ve finále RG :D
Reagovat
Davor1
Tak 1% mu mohol fakt priradiť len úplny ignorant alebo tenisový analfabet, to bol totálny nezmysel.

Keď si teraz ale spomeniem na vlaňajší USO, tak aj tam to bolo dosť podobné, Nishi bol tiež v pozícii, keď mal odohraté dokonca 2 5-seťáky za sebou (s Raoničom v OF a Stanom v QF), Djoko bol čerstvý, totálny favorit, zdalo sa, že Nishi ho nemá čím poraziť a kondične bude mimo a ako to nakoniec dopadlo :-)) Zase Kei je dosť agresívnejší ako Gasquet a keď mu to padá, tak môže Djoka pretlačiť, Richard ofenzívu na takej úrovni ako Kei nemá...
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, taky jsem si vzpomněl. Ale Kei je fakt jinde, hlavně se na returnu dokázal vyrovnat Djokovičovi a i když má Richard parádní jednoručák, tak prostě obouručáky maj výhodu proti Nolemu. Kei s ním vydrží ve výměně déle.
Reagovat
Cico93
Tým sa už FH nepopulárne zapísal do histórie TP.
Reagovat
Davor1
To bol FH? :D Od neho by som takéto zhodenie Wawrinku teda nečakal, obzvlášť po tom, čo Stan predviedol proti Djokovi v posledných 4 vzájomných zápasoch na GS pred RG...
Reagovat
turista
Gasquet může trochu potrápit Noleho jedině celodvorcovou hrou. Pokud si nechá Novakem vnutit hru od základní čáry tak ho Djokovič jednoduše převálcuje. Novak je schopný od baseliny z 95% zahrát o míč více než jeho jakýkoliv soupeř kromě kdysi konkurenceschopného Rafy.
Reagovat
svetova.dvojka
Jak Federer tak Murray v top formě to bude řežba, očekávám nejlepší zápas historie.
Reagovat
smazaný uživatel
2011 Djokovič
2012 Federer
2013 Murray
2014 Djokovič
2015..... průměrně inteligentní člověk nebude mít problém s tím doplnit posloupnost. :)
Reagovat
Cico93
Murray! ;-:)
Reagovat
smazaný uživatel
UDělal si ty základku Cicko??! :D
Reagovat
Cico93
;-:-)))ale hey podarilo sa.
Reagovat
smazaný uživatel
zakladna skola ma obrovsku vyhodu v tom,ze na jej dokoncenie nemusite prejst vsetkymi rocnikmi a mne to tiez vychadza na Andyho
Reagovat
smazaný uživatel
Gratuluji. :)
Reagovat
smazaný uživatel
těsně vedle ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Gasquet
Reagovat
Denis92
Gasquet :D
Reagovat
kada.tom
na posloupnosti není místo ... vyhraje Andy nebo Novak :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Ja tam vidím Noleho :-D
Reagovat
Davor1
2013- Murray
2014- Djokovič
2015- ...

aj tak sa dá :-DD
Reagovat
smazaný uživatel
:D Anebo.

2009. Federer
2012. Federer
2015. ????
Reagovat
a.magerova
Anebo:
2009 - FO - Švýcar, W - Švýcar
2015 - FO - Švýcar, W - ???
Reagovat
Cico93
Alebo
08 Rafa
10 Rafa
....a teraz vypočítať, kedy sa dočkal o5.
Reagovat
smazaný uživatel
Už se asi nedočká, kdyby chtěl pokračovat musel vyhrát v roce 2012, tam ale začal jeho konec na Wimbledonu.... :)))
Reagovat
Cico93
Opr. dočka/m

Venco
Asi už nereálne. ;-((
Reagovat
Davor1
tiež dobré :D
Reagovat
a.magerova
Reagovat
smazaný uživatel
Nebo takhle:

2012 vyhrál hráč, který byl z obou finalistů 1. podle abecedy
2013 hráč, který byl v abecedě 2.
2014 1.
2015 je na řadě hráč, který bude 2. podle abecedy - takže Djokovič je ze hry a když postoupí Gasquet, tak musí doufat, že z 2. SF půjde Federer :)

Další varianta :)
Federer - Federer - Nadal - Federer - Nadal - Djokovič - Federer - Murray - Djokovič - ??? Z toho se dá vyčíst, že Roger potřebuje mezi tituly o rok delší pauzu než minule, takže si musí počkat na rok 2016.
Reagovat
smazaný uživatel
To jsi vytáhl až z konečku prstů tohleto, ne? :D
Reagovat
smazaný uživatel
A kdyby to Krajicek vyhrál o rok dřív, tak bych měl ještě jednu teorii, která by se líbila Gasquetovi.
Reagovat
mahycek
Hele, Sokolíku 158, neurážej elegoše, když mluvím tvou mluvou.
Reagovat
smazaný uživatel
Promiň no.. tak ty zase urážíš Noleho ;-)
Reagovat
a.magerova
Až onehdá mi došlo, že ten krasavec z Pokladu je komisař Schimanski..... a Old Shatterhand byl zamlada Tarzan :-))))
Reagovat
spaniel
Tobě taky myšlenky létají vsude mozne :)
Reagovat
a.magerova
No přepla jsem na ČT1 a vidím..... tvl. právě se Šimansky i Šetrhendem pere :-/
Reagovat
a.magerova
oprava: Šimansky s Tarzanem :-P
Reagovat
smazaný uživatel
asi sa jej pacia muzne tipy,niet sa co cudovat,ked dnes je to sama homo a mekota :)
Reagovat
a.magerova
Jo ale nejvíc mě onehdá pobavilo, že skalpování je jako elixír mládí.... za 50 let žádná změna nebo spíše změna k lepšímu :-)))))
http://img.blesk.cz/img/1/full/2358290_.jpg
Reagovat
smazaný uživatel
A někde by tam měl hrát i Terence Hill, ale nevím přesně, v kterém filmu.
Reagovat
a.magerova
Jj ten tam taky hraje, ale taky nevím v kterém díle přesně....
Reagovat
smazaný uživatel
cerveny gentleman
Reagovat
spaniel
Ten si vzal Ribanu, aby zachránil mír. Winnetou by udelal pro mír vse ;)
Reagovat
smazaný uživatel
no ved prave,ked Vinnetou alebo Old Schatterhand pokukuju po nejakej samicke,tak im ju vzdy niekto vyfukne a ani si nevrznu
Reagovat
a.magerova
Jj máš pravdu, zde obrazový dokument :-))
Reagovat
a.magerova
http://www.csfd.cz/film/33363-vinnetou-rudy-gentleman/galerie/?type=1
Reagovat
spaniel
A ještě samozřejmě Klaus Kinski z tech známějších, kterému svítilo slunce do levého ucha.
Reagovat
smazaný uživatel
Asi pobral pár bobulí, ale Novak ho šupne va třech setech!
Reagovat
smazaný uživatel
Asi pobral pár bobulí, ale Novak ho šupne va třech setech!
Reagovat
martinek37
Super match tedy od obou, nakonec jediný, který jsem alespoň částečně(od stavu 1:1 na sety) viděl. Zatím jasně nejlepší zápas turaje, zvlášť pátý set. Jen škoda, že proti Nolemu nemá Richard moc šanci, ale kdo ví.
Reagovat
smazaný uživatel
Achjo, tak jsem se těšila, jestli se Djoko podělá ze Standy a on to nakonec podělal sám Standa :D i když jsem mu fandila, tak nějak jsem čuchala postup Gasqueta, v tom pátým setu Stan furt dotahoval, ale epic match to byl, to se musí nechat ;)) tak jsem teď zvědavá, jestli Richard předvede takovej parádní tenis i proti Noldovi, ovšem vrchol pro mě bude samozřejmě zápas Roger x Andy, to budou nervy :))
Reagovat
martinek37
Roger x Andy vidím taky na pětiseťák
Reagovat
smazaný uživatel
tak to budu,zrobim si zazvorovy caj s medom a budem fandit
Reagovat
Kozoroh
Tak ses těšila, že Standa prožene No1eho a nic z toho ;-)
Reagovat
Cico93
Tak ho prožene Ríša.
Na prvý pohľad nereálne, ale možno vystrelí motyka.
Reagovat
smazaný uživatel
nechme se překvapit :) každý tu prorokuje soudy a ono to třeba bude úplně jinak, v tenise nic není nemožný :D
Reagovat
FulnekUltras
i poslední kůň padl. V závěrečných bojích - místo španělského hnědáka francouzský náhradník - obvyklá sešlost...
Reagovat
Mayo
podľa mňa by malo isť v piatok prvé semíčko to hviezdne...tam to bude väčšia bitka a aby mal víťaz trošku odpočinku ale zase to už asi nejaké tie hodiny nehrajú rolu ... nevym.no.
Reagovat
kada.tom
nemyslím si, první půjde na řadu Novak s Richardem, právě proto, že to hvězdný SF budou chtít dát na pozdější čas, který bude pro Brity lákavější :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Taky tak předpokládám, aneb to nejlepší nakonec dne :)
Reagovat
Mayo
je mi to jasné, že to dajú na záver...škoda...ale zase po trapárne a formalite príde potom ten očakávaný boj..no teda aspoň ja to očakávam
Reagovat
smazaný uživatel
Jen aby to nebylo zklamání a jasná záležitost ve třech... chci pět setů - ve třech může být finále :D
Reagovat
smazaný uživatel
Myslím si to taky. Hlavní lákadlo dne, pravděpodobný vrchol Wimbledonu, nebudou dávat jako předrkm. Zvlášť když 2. zápas papírově neslibuje takovou bitvu.
Reagovat
Denis92
Ved aj pojde. Aj dnes zacinali prvi, takze budu zacinat prvi aj v piatok. Urcite vedia, ze tento zapas bude dlhsi a narocnejsi a v pripade postupu Andyho mu budu chciet dopriat viacej odpocinku.
Reagovat
smazaný uživatel
Andy hrál pokaždé až druhé SF. 2010, 2011, 2012 i 2013.
Reagovat
Denis92
Hmm. Ale ja verim, ze tentokrat to bude inak. Ved uz jeden mytus na Wimbledone padol, ked presunuli zapas na iny kurt, tak snad zmenia aj toto.
Reagovat
smazaný uživatel
Podle mě určitě ne.
Reagovat
yenda1
Richarde hecni to. V pátek jdeš v podstatě do klidu. Lidi tě dneska táhli a jako outsidera budou jistě dál.
Reagovat
smazaný uživatel
Epický závěr v pátém setu - parádní tenis od obou.
Reagovat
EllNino
Gratulace Ríšovi k semifinále :)
Reagovat
turista
No musí se uznat, že Gasquet je na trávě opravdu výborný. Wawrinka dnes hrál hůř než v Paříži na antuce a ten závěr zmastil.
Reagovat
Cico93
Reagovat
a.magerova
Ještě dva tři zápasy a budeš umět česky :-P
Reagovat
smazaný uživatel
:))
Reagovat
smazaný uživatel
Standa bude chybět. Nemůžu si pomoct, ale za poslední rok právě on hraje ty nejlepší zápasy, nejvíce oku lahodících. Mohli jsme mít dvě parádní semifinále, takhle je jedno rozhodnuto a v pátek budem mít jen jeden vrchol. :-(
Reagovat
rod_laver
Je to škoda, neumím si představit, že by Richard Novaka porazil. Ale zase mu "o nic nepůjde", může hrát uvolněně, třeba překvapí.
Reagovat
turista
To nahrává Novakovi. Gasqueta smázne a bude moci odpočívat před finále.
Reagovat
smazaný uživatel
Úžasnej zápas,jednoručákový backhandový výměny byly lahůdkový!
Reagovat
spaniel
Tak to Standa pekne posral :/ Obavám se ze Noleho semi bude trapná formalita a na finale nastoupí čerstvý jak ranní chléb.
Reagovat
kada.tom
kéžby tomu tak bylo :-)
Reagovat
spaniel
Treba bude naopak zatuhlý z nedostatečné prověrky. Adrenalin na nule.
Reagovat
vrabejka
Anderson ho jako dost neprověřil??!!! :D
Reagovat
Kozoroh
V OF otáčel z 0:2 na sety a ty píšeš, že má adrenalin na nule? :O
Reagovat
spaniel
To uz je minulost. Ted ma za sebou snadne ctvrtfinale a pokud bude stejne i semi, tak ano. Nebo ma snad mit adrenalin na maximu, protoze mel dramatické finale AO 2012?
Reagovat
smazaný uživatel
A stejně mu to bude k prdu. Andy/Roger for title!
Reagovat
Cico93
Tiež to tak vidím.
Reagovat
Denis92
Paneboze Stan..co si to dopustil. To je velka skoda, ked bola sanca na najlepsi vysledok na Wimbledone. Takze druhe semi bude jasna zalezitost. Djokovic sa teraz usmieva od ucha k uchu na hoteli, ako ma vypratanu cesticku az do finale.
Reagovat
yenda1
Favorit to je, ale ze by mel finále tuty jasný?
Reagovat
Denis92
Gasquet hlavne nema hlavu nato, aby Noleho porazil. U Stana by to bolo presne opacne. Veril by si nanho, naopak Novak by mal z neho obavy..
Reagovat
turista
Je to tak.
Reagovat
vrabejka
Gratulace Nolemu k postupu do finále.
Reagovat
Fandina
Ríša supeeeeeeeeeeeeeeeeeer!!! Mám radooooooooooooooost!!! Kluk můj hrál dneska supeeeeeeeeeeeeer!!!! Pěkný mač. Gratulkaaaaaaaaaaaa!!!
Reagovat
smazaný uživatel
ALLEEEZ!
Reagovat
smazaný uživatel
I když souhlasím, že to nahrává Djokovičovi, pro mě lepší jak hrozba třetího GS pro Stana. Navíc po tom, jak jsem x let Gaqueta kritizoval, jsem mu to dneska moc přál. Zrovna on s jeho fyzičkou, který moc pětiseťáků nevyhrál.
Reagovat
turista
No v podstatě pětiseťák nahrává Nolemu ať ho vyhrál kdokoliv. Unavenému vítězi Nole naloží. I kdyby vyhrál Stan tak by mu Nole naložil, Richardovi určitě pořádně naloží.
Reagovat
smazaný uživatel
bude happy
Reagovat
rod_laver
Bezlepkového ležáka jo?
Reagovat
smazaný uživatel
jedině bez lepku
Reagovat
spaniel
Nole musel přestat s lepkem, pac mu potom lepilo a nevyhraval.
Reagovat
rod_laver
:-D
Reagovat
smazaný uživatel
Megaríša!!!! Krásnej tenis!
Reagovat
smazaný uživatel
Paráda Gasquet! Celý to tam vyhraj!
Reagovat
George_Renel
si zapomněl ukázat na hlavu......
Reagovat
smazaný uživatel
To mu měl ukázat na závěr Ríša...:-)
Reagovat
smazaný uživatel
:))
Reagovat
kada.tom
byla by sranda, kdyby mu to názorně předvedl Richard :-D
Reagovat
a.magerova
Reagovat
rod_laver
Pěkný match, paráda.
Reagovat
yenda1
Srdceeeee ne hlaava Stane!!! Nádhera.
Reagovat
kada.tom
Aleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Gaskééééééééééééééééééé!!!
Reagovat
smazaný uživatel
To je ono!!
Reagovat
smazaný uživatel
Jsem rad za Richarda. Kvůli Nolemu ! :-)
Reagovat
yenda1
De mu první od 0:40
Reagovat
kada.tom
a zbývá jeden
Reagovat
kada.tom
ještě dva
Reagovat
smazaný uživatel
Nedáš, dostaneš. :-((
Reagovat
yenda1
Richaaaaaard!!!!
Reagovat
kada.tom
3 MP
Reagovat
a.magerova
Srandičky srandičky místo abyste fandili....
Reagovat
smazaný uživatel
Dyž on je s nama na jedné lodi s tím federyrem. :-))
Reagovat
a.magerova
Jen aby byl i ze Stanynem.... jo tak nený... :-/
Reagovat
spaniel
Pěkný zapas s parádní ma BH. Jsem zvedavy jak dopadne. Gasquet ma výhodu, ze podává první.
Reagovat
smazaný uživatel
vsadil bych na Stana
Reagovat
smazaný uživatel
vsadila bych si na Serenu
Reagovat
yenda1
Pěkně kucí pěkně.
Reagovat
smazaný uživatel
ono se něco hraje??? vždyť SF žen se hraje až zítra dneska jen debly
Reagovat
kada.tom
dneska jsou mužská QF
Reagovat
smazaný uživatel
On je trochu mimo, to neřeš :D
Reagovat
kada.tom
evidentně
Reagovat
smazaný uživatel
použít v souvislosti s Kvitovkou výraz "trochu mimo" hraničí s nechutným vrcholem veškeré slušnosti a taktu
Reagovat
smazaný uživatel
Nechci být hnusný ne? :D
Reagovat
smazaný uživatel
dneska jsem jela Tour de France a získala jsem puntíkatý trikot
Reagovat
smazaný uživatel
Ten mám ve skříni taky ...
Reagovat
smazaný uživatel
A nemáš ty puntíky spíše na mozku? Pardon, na slámě?
Reagovat
smazaný uživatel
to je nějaký challenger??? ve Wimbledonu takové přístroje nemají
Reagovat
smazaný uživatel
ono se něco hraje??? vždyť SF žen se hraje až zítra dneska jen debly
Reagovat
smazaný uživatel
-_-
Reagovat
smazaný uživatel
nebud fakt trapna, vsichni vime ze zensky tenis rovna se ultra smesnost, tak se tady nesnaz trapasit
Reagovat
FulnekUltras
argumentace stylem "všichni víme" nápadně připomíná modré ptáky... ;)))
Reagovat
smazaný uživatel
kdo je modry ptak?
Reagovat
spaniel
Kdyz Kvitovka a Fulnek nemaji argumenty, začnou s politikou ;)
Reagovat
smazaný uživatel
jo taaak :D
Reagovat
smazaný uživatel
Búúúúúúúúúú :D
Reagovat
smazaný uživatel
Proč SIS dal do toho nicku zrovna Jimba? :D
Reagovat
smazaný uživatel
ja vubc nezman zadniho jimba,to byl taki tenizta?a jak hral,byl dobrej jako conga?voni mne vocud visouply kdyz sem mnel este tabled,tenhle nicek my zalozyl dedy,von tenisu taky rozumy jako ja.tak teda nevym.
Reagovat
smazaný uživatel
Podle měl byl i o trochu lepší než Conga, ale já tomu moc nerozumím.
Reagovat
smazaný uživatel
si to najdi v nojbugu né?
Reagovat
smazaný uživatel
Mexická vlna ve Wimblu, škoda, že ne na centru, chtěl bych vidět Kate při vlně. :))
Reagovat
smazaný uživatel
v těhotenství nemůže mexickou vlnu, malej by mohl vyklouznout
Reagovat
smazaný uživatel
Zas je vtom? Aha.
Reagovat
kada.tom
ona ale už dávno není těhotná ...
Reagovat
smazaný uživatel
no možná není, ale nedivil bych se, kdyby zase byla
Reagovat
a.magerova
No ona prý chtěla celkem 5 dětí, ale lékaři už jí další dítě vzhledem k jejímu zdravotnímu stavu a pozdějšímu riziku nedoporučují... se psalo, že už jako šlus.
Reagovat
kada.tom
nedivím se, myslím, že pro zachování královského rodu stačí dva potomci, navíc je tam pořád Harry, ten taky časem nějakého toho možného následníka nebo následnici zplodí :-)
Reagovat
smazaný uživatel
myslím, že pro zachování rodu stačí Alžběta
Reagovat
smazaný uživatel
Při jeho životním stylu jich nejspíš bokem už několik má.
Reagovat
a.magerova
Každý další potomek Wilíka a Katky posouvá Haríka o pozici dozadu ve frontě na trůn, takže on asi těžko bude plodit následníky trůnu, jen velmi hypoteticky :-/
Reagovat
smazaný uživatel
Každý má šanci na trůn. V tomhle filmu se dostalo i na vzdáleného levobočka z 83. kolene:

http://www.csfd.cz/film/13471-kral-ralph/
Reagovat
a.magerova
Kuknu :-)))

Přesto.... Charles je 1. v řadě už několik desítek let a nevypadá to nevypadá, že se kdy dočká..... takže u Haríka nepočítám s ničím, navíc než na něj dojde řada, tak TO celé třeba někdo zruší.....
Reagovat
smazaný uživatel
Skoti najdou nového Williama Wallace (možná v Andym) a udělají revoluci :D

U Charlese je otázka, jestli se aspoň na chvilku dočká.
Reagovat
a.magerova
Bety nechce, prý buď Vilda nebo ona, o jiné volbě nechce ani slyšet..... asi Kamča v tom hraje důležitou negativní roli.....
Reagovat
rod_laver
Vlna se jela i při zápase Berdych vs. Chardy, celkem mě to překvapilo. Zatímco na finále DC v Lille jela furt, to bylo jak v Istanbulu na fotbale :-))
Reagovat
yenda1
Richard to dá!!
Reagovat
mahycek
Fedex nemá takové emoce, jak Djoko, bití se v prsou a další grimasy, když se mu nedaří retournovat, a u Andyho, to není bití v prsou to jsou samé fuck a další, né to nejsou pravé jedničky. Když teče Andymu do bot, tak je to nevychovanej fracek a ještě vyoraná skotská brambora. Víte komu tak přezdivali? Johnu Mc Enroovi, ale to byl americkej Ir, také vyoraná brambora. Roger, jestli dělal nějakej výstup, tak minimálně, proti tady těm, kteří to dělají skoro při každém utkání, když to nejde podle jejich představ. To je špatné a už vůbec neberu, že balkánské národy jsou horkokrevnější. Já také z jeviště nehodím po někom židly, když mě provokujou, právě se snažím o lepší výkon. Roger je král a měl by to potvrdit a porazit všechny, má k tomu dobrý tým a předpoklady letos, kruh by se na mnoho let uzavřel. Nevěřím někomu, kdo vyhraje do 15 let 18 GS.
Reagovat
smazaný uživatel
mě baví když tam Novak ironicky rozhazuje rukama a vzývá všechny božstva :D
Reagovat
smazaný uživatel
Za to Elegos, to je pravá jednička. Nech toho prosimte...
Reagovat
kada.tom
jednička to bezesporu je, ale taková ta mezi prsteníkem a ukazovákem ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
My ale nemůžeme za to, že máš palec někde jinde, než normální lidé :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
přestal jsem číst po první větě :D
Reagovat
smazaný uživatel
ja sem po kamosovy taky hodil zydly,ale vo to strah nemam.moh sem ho trefid,ale to bylo este ve zkolce.tak nevym.
Reagovat
smazaný uživatel
Ja jsem ve školce spolužáka pretah židli :-D :-D
Reagovat
Mayo
Tsonga, Ferrer a DelPo sa najlepšie správajú na kurte (:
Reagovat
smazaný uživatel
Del Po je sympaťák to je fakt
Reagovat
smazaný uživatel
mně nikdy nepřišel nějak, ale s ostatníma nejde nesouhlasit :) navíc David je/byl velký kuřák, to mu také slouží ke cti :D
Reagovat
spaniel
Ferrer nadává vic nez Andy. Jeho jedine štěstí je, ze španělsky.
Reagovat
Cico93
;-)
Reagovat
smazaný uživatel
To je tenis jako víno ...super pokoukání
Reagovat
kada.tom
Stan odehraje míč do sítě a pak zkouší jestřába ... no, ještě že tam sedí rozumnej rozhodčí :-D
Reagovat
smazaný uživatel
Zkusil to no :D Ale aspoň se nehádal. Jsou tací, kteří by se 5 minut hádali, že na jestřába mají právo :D
Reagovat
kada.tom
to je pravda, řada tenistů nebo tenistek by se tam dohadovala, no :-D ale zajímalo by mě, co si to tam pak pod fousy Stan mumlal :-D
Reagovat
smazaný uživatel
mikrofony tenistům!
Reagovat
rod_laver
Třeba Berdych
Reagovat
smazaný uživatel
kterej má taky ale pár dioptrií :D
Reagovat
smazaný uživatel
Ale měl by pravdu!
Reagovat
dadaft
http://img.reflex.cz/img/3/full/2373856_.jpg
Reagovat
smazaný uživatel
nech toho, prosím tě :D
Reagovat
a.magerova
Tu máš baby, ať neřekne :-P
http://img.blesk.cz/img/2/full/1800757_.jpg
http://img.cas.sk/img/4/full/1336898_espn-nahe-fotky-daniela-hantuchova-sexy.jpg?hash=8fc6a5d786a7df19096270384f8bb02b
Reagovat
pockerface
No a už se zase našel :-). Vidím to tak 9:7 akorát nevím pro koho :-)
Reagovat
yenda1
Richard brejk a konec.
Reagovat
kada.tom
Richard udržel, dobře on z 0-30 :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Wawr mentální vítán, od 3:5 jak dyby začal hrát.
Reagovat
smazaný uživatel
Dneska ve Wimbledonu nic zajímavého. Dneska jen Čtyřhry a smíšené čtyřhry jinak nic
Reagovat
smazaný uživatel
Možná pro tebe, ale teď se hraje na kurtu č. 1 tenis nejvyšší úrovně ;) Navíc s nádhernými jednoručáky.
Reagovat
smazaný uživatel
What??? trochu si nerozumět
Reagovat
smazaný uživatel
Ty nerozumět psanému slovu? Mně líto tebe je.
Reagovat
smazaný uživatel
:D:D nic zajimaveho bylo vcera, bude zitra a v sobotu, kvitovko :D
Reagovat
pockerface
Ríša se nám sesypal a Stan toho využívá. Neměl co ztratit, zkusil to, vyšlo a teď je na koni Stan.
Reagovat
smazaný uživatel
no, vypada to, ze by moh aji vyhrad, akorad to kazdou chvyly pinkne do sitky. to ja kdyz pinkam do sitky,tak pokazdi prastim s palkou vo zem,ale jenom nedky.neska zase pride lukas,to bude zase kravalu jako v pekle,von je teda potihu,ale segra porad hulaka,ja se musym kouknoud,jestly ji nemlati.to aj takle rvu jenom kdyz me deda vobcas mlaskne paskem po zadeh,to pak taky rvu jako tygr.ale jinak sem docela potihu,abyh moh koukat na tenisy. ale je dobrej,to zase jo.
Reagovat
rod_laver
Tak co, už je u vás Lukáš? Nemlátí ségru?
Reagovat
smazaný uživatel
Parádní drámo v koncovce, dobře Stan :))
Reagovat
yenda1
Richard kujva srdíčko do toho dej!
Reagovat
smazaný uživatel
Parádní tenis teď.
Reagovat
smazaný uživatel
To teda :)
Reagovat
smazaný uživatel
Man the Stan
Reagovat
smazaný uživatel
Správně anglicky to má být "Man the Tent".
Reagovat
smazaný uživatel
:)
Reagovat
Denis92
Staaaaaaaaan!
Reagovat
smazaný uživatel
Tak snad to vyhraje Novak, vítězství jednoho z těch dvou bych těžko rozdýchával..co tam ten Ritchie s Čuníkem zas vyvádí, jejdamanéé :-/
Reagovat
kada.tom
achjo ... tak na returnu to zkusit
Reagovat
grandslamy
Stan the man
Reagovat
smazaný uživatel
Stan the Man!
Reagovat
rod_laver
Stan!
Reagovat
a.magerova
Reagovat
Kozoroh
A zase ukázal " nemáš na mě, srabe"!
Reagovat
smazaný uživatel
ale prosim tebe :P
Reagovat
kada.tom
Gasquet!!! Dopodávej!!
Reagovat
smazaný uživatel
Gaskééééj!!!
Reagovat
kada.tom
Novak to zvládl celkem poklidně, snad jej vyzve v SF Richard :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Richard se nezdá, bych nevěřila, tak ale zaber, Stanislave :P
Reagovat
smazaný uživatel
Takhle se mi Novak líbí. Možná odvolám to s tou ztracenou formou :))
Reagovat
smazaný uživatel
Já ji tam dneska stejně moc nevidím. Marin s ním po většinu času pinká a ještě u toho chybuje. Je absolutně neškodný, s tímhle výkonem by Nole měl podle mě ve finále pořád problémy.
Reagovat
a.magerova
Takže dnes už neřve po podavačce?! :-P
Reagovat
smazaný uživatel
Já jsem to ani neviděl. On by v tu chvíli zařval i na prince, kdyby podával ručníky. Prostě emoce. nechtějte po mě, jak ukazuje Fedex negativní emoce, už jsem to tu posílal, jako reakci na nedávné ´seřvání podavače´ a znovu se mi to hledat nechce :))
Reagovat
Mayo
dnes ne, pretože neprehrával
Reagovat
a.magerova
Ale vždyť on je nerv i když vyhrává, to mě na něm štve....
Reagovat
smazaný uživatel
Co je na tom špatného byt emotivních ?
Reagovat
a.magerova
On nebývá emotivní on bývá vztekloun :-P
Reagovat
smazaný uživatel
No ja ho někdy docela chápu :-D :-D Ale to k tenisu patří a k Nolemu dvojnásob.
Reagovat
smazaný uživatel
Já taky, umí na rozdíl od jiných projevit i uznání soupeři a tak.
Reagovat
a.magerova
Tož to zas jo a né že né :-))
Reagovat
spaniel
Jo, jak dneska kdy tleskal kratasy od Marina a řekl Bravo, a kratas skončil v síti :D Pak se omlouval.
Reagovat
smazaný uživatel
Nevím, Čilič je slabý jak čaj, proti loňsku. Celkově zatím výkony soupeřů Novaka, Rogera i Andyho jsou velké zklamání, s výjimkou Andersona, který jako jediný donutil Noleho předvést něco navíc. Jsem zvědavý na Wawrinku, jestli zvládne ten 5. set. V tomhle složení by mohlo být i druhé SF hodně zajímavé.
Reagovat
smazaný uživatel
Co dnes Novak výrazně zlepšil, tak je využívání BP.
Reagovat
smazaný uživatel
Nope přizpůsobuje hru soupeři. Az bude stát na druhé straně kurtu Roger nebo Andy, tak to bude onněčem jiném ;-)
Reagovat
Davor1
Asi tak, ako vo finále v 2013, kedy ju prispôsobil výkonu Andyho? :-D
Reagovat
mahycek
A Wawrinka-Gasquet , asi půjdou do pétého, ale přeji Stanovi. Minulý týden jsem hrál s kapelou čtyřikrát, tak si užívám 2 týden Wimblu.
Reagovat
Marduch
Kde jste hráli?
Reagovat
smazaný uživatel
Gasquet může poslat Novaka do finále :)
Reagovat
a.magerova
Reagovat
Kozoroh
Naopak super, že se hraje pátý set!
Reagovat
Mayo
máš rád 5 setové zápasy?
Reagovat
kada.tom
spíš fandí Novakovi :-)
Reagovat
Mayo
veď sa neni čoho báť...Gaské je neškodný vždy a všade...a Wawrinka na tráve je o milión percent slabší, čiže tiež neškodný ... až vo finále bude top súper
Reagovat
kada.tom
Richaaaaaaaaaaaaaard :-)
Jdeme do 5. setu a Richard bude podávat jako první ...
Reagovat
mahycek
Zápas Djokovič- Čilič jsme doma už odepsali, teď je před námi velkej pátek Federer- Murray, ale věřím, pokud půjde Rogerovi servis, tak vyhraje, pro tenis by to bylo rozhodně lepší. A mohlo by se stát, že finále bude švýcarské, a když zápas s Djokem, toho bych se bál méňe, jako Stana.
Reagovat
Mayo
Je zatiahnutá alebo otvorená strecha?
Reagovat
kada.tom
otevřená :-)
Reagovat
Mayo
ďakujem
Reagovat
smazaný uživatel
obojí
Reagovat
smazaný uživatel
obojího pohlaví jsi, no a teď něco co jsme nevěděli
Reagovat
Kozoroh
Tohle už No1e nepustí. Můžete mi prosím pospat, jestli hraje líp než s Andersonem? Nova Sport nechytám, na Fandovi sleduji Wawrinku a Gasqueta.
Reagovat
smazaný uživatel
O něco jo, ale jinak bych řekl, že pořád nic extra. Marin je ale neškodný, na servisu i ve výměnách je horší jak Anderson.
Reagovat
smazaný uživatel
Je to určite lepší :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Já bych teda moc neřekl, jen je dneska na druhé straně hráč s daleko horším výkonem než byl ten Kevinův.
Reagovat
smazaný uživatel
Nedělal tolik zbytečných chyb a v důležitých momentech zahrál vždycky parádne.
Reagovat
smazaný uživatel
Podle mého bude nejdůležitější první set. Pokud ho vyhraje Murray, tak se dostane do laufu a už si to pohlídá. Naopak pokud ho vyhraje Federer, tak Murray odejde psychicky a bude to celkem jednoznačné. Ale uvidíme, je to jen takový tip :-)
Reagovat
kada.tom
Novak pěkně :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Super Nole :)
Reagovat
smazaný uživatel
David Ferrer, Pablo Andujar, Daniel Gimeno-Traver, Marc Lopez a David Marrero. No to se hodně divím. Utkání se totiž budou hrát ve Vladivostoku a divím se že se tam vůbec nějakým Španělům chce, když už tam budou tak můžou jít pár desítek kilometrů jížněji a pozdravit Kim Čong-Una, Rusové to udělali moc chytře
Reagovat
kada.tom
tak oni by si pánové chtěli zahrát na OH, tedy to se reálně týká Ferrera ve dvouhře a Lopeze a Marrera ve čtyřhře :-)
Reagovat
Mayo
každopádne Roger vs Andy...pre Andyho na tráve je Rog horší súper ako Novak podľa mňa...no som zvedavý...tipnem si už teraz..3-2 pre Andyho
Reagovat
Marduch
a výsledek finále? (potřebuju vsadit)
Reagovat
Mayo
tak podľa mňa Andy vyhrá wimbledon, môj predturnajový tip...ale ja som zlý tipér, takže tak :D
Reagovat
Marduch
však loni jsi trefil Wimblas dobře, tuším.
Reagovat
Mayo
netrafil som :D
Reagovat
smazaný uživatel
no tak presne takle sem to pretpokladal. hvili my nesla nojbug,oni my vyply elektinu kuli prseni.pak to ale fofrem nabehlo a uz sem mnel radost. ja mam toho federa rad,ja si mislim,ze to je nejlepsy hrac na tenise,prtoze treninkuje s congou a to je fakt peklo. tak nevym. ale tu vazu s kloboukem asy vyhraje,vo to strah nemam.
Reagovat
Mayo
s congou, ktorý hrá s palkou bez sitky
Reagovat
rod_laver
:-D vázu s kloboukem...
Reagovat
rod_laver
Dle sázkovek velmi mírný favorit Andy.
Reagovat
smazaný uživatel
Teď jsem se díval na bwin, tam mají oba 1,90. Bude to ještě velký boj o "prestižní" pozici kurzového favorita :D Já se přiznám, že to taky vidím zhruba 50 na 50, přestože před turnajem jsem výš favorizoval Andyho.
Reagovat
mahycek
Tak nevím komu, to přát, jestli Richardovi, nebo Stanovi. Tím pořád přemýšlím, kdo by byl, pro Djoka nebezpečnějčí. Jasně, že na hardu a antuce Stan, ale tady, ale i tady on. Ale, ještě Marin neprohrál, ale to by mu musel jít prvotřídně servis, jak na US open 2014.
Reagovat
mahycek
Sleduji na Nova sportu, zapnul jsem na hard disc nahrávání. Zdá se mi jak svítí slunce a kurt je tvrdší, že by to mohl Čilič ještě zdramatizovat.
Reagovat
Kozoroh
Sleduje někdo Novaka na Nova Sportu?
Reagovat
a.magerova
Dnes jsou IN švýcarsko-francouzské mače :-)))
Reagovat
smazaný uživatel
vypadá to že má Nole zápas pod kontrolou. Zvlášť pokud vyhraje tento set.
Reagovat
Jiri
Snad mu to vydrzi, jellikoz Rich hraje paradne, zatimco Stan nepredvadi zadny extra vykon, ale hrac je to urcite lepsi, tak snad uz to pujde jen nahoru!
Reagovat
smazaný uživatel
http://www.sport.cz/ostatni/tenis/clanek/689585-azarenkove-se-na-centrkurtu-vysmali-za-hekani-asi-byli-opili-dela-to-i-nadal-certila-se.html#hp-sez ve Wimbledonu 2010 nebo 2011 Vika říkala že za to hekání nemůže, že prostě nemůže za to že houká. Ale pořád hezčí hekání než Marfuša, Marfuša řve jako když si kráva do zadku zabodne větev a nemůže jí vytáhnout
Reagovat
FulnekUltras
navíc podle potřeby záměrně třeba až do úderů soupeřky...to, že proti tomu dodnes ještě nikdo nic pořádně neudělal, svědčí jen o velké síle peněz a marketingového potenciálu...hanba bučeně !!!
Reagovat
smazaný uživatel
jo přesně, je to svině někdy řve jako by se jí v zadku zapíchly nůžky.
Reagovat
rod_laver
Richarde, to se ti běhá na koksu!
Reagovat
Marduch
Tak je to tu. SF Roger vs. Andy může být předčasným finále.
Dva různé herní styly, oba ve formě, oba na oblíbeném trávě, Andy navíc doma.
Zajímavá konfrontace horší obrany Rogera na BH s horší hrou u sítě/nad hlavou Andyho, toť momentálně jejich jediné slabiny.
Oběma by titul hodně slušel, však na jejich poslední GS trofeje již pomalu sedá prach...
Reagovat
smazaný uživatel
No já bych teda u Andyho našel jiné větší slabiny než hru na síti teda. Především teda druhý servis.
Reagovat
Marduch
jj, to máš recht, ale v kontextu toho, že ho Rogerovi bude posílat kickem výhradně do BH, to nebude hrát významější roli ;)
Reagovat
Roger_Federer
Nezkutecny, herne nejlepsi granslemovy turnaj od Wimblu 12, muj nazor.
Murray dneska zadny zazrak.Jsem zvedavy, pokud Roger poda minimalne stejny vykon jako dnes, nestrati snim set..
Reagovat
a.magerova
Reagovat
Marduch
Bacha na to, Murray je již megazkušeným hráčem, ušetřené síly v SF jistojistě zúročí..
Reagovat
smazaný uživatel
Chtěl bych mít tolik tvojeho optimismu. Roger ještě nepotkal adekvátního soupeře na returnu. Teď dostane jednoho z nej, ne-li toho úplně nej. Murray vždycky s těmi slabšími prostě nějak proleze a není to žádná hitparáda, hraej to, co mu stačí. V zápasech s velikány přidává a to udělá i v pátek. Já naopak věřím, že je v takové pohodě, že vyhraje 3:1.
Reagovat
Kozoroh
Federer má v SF Wimbledonu parádní bilanci 9:0. A narušit ji nebude tak jednoduché jak si myslíš. A to nemluvím o tom, že Andy zdolal Fedexe na GS jen 1x.
Reagovat
smazaný uživatel
Nepíšu nic o tom, že to bude lehké.
Reagovat
a.magerova
Mě bude zajímat mimo jiné i rozložení fanoušků v hledišti...
Reagovat
smazaný uživatel
Tady je to prostě pořád Andy. V O2 Roger, ale Wimbledon je Wimbledon.
Reagovat
Kozoroh
Sledoval jsi finále z roku 2012? Většina lidí fandila Rogerovi...
Reagovat
smazaný uživatel
Sledoval jsem, na rozdíl od tebe docela dobře.
Reagovat
a.magerova
Uvidíme.... přece jen Andy už W má, takže není důvod mu fandit :-P
Reagovat
Mayo
komon Andy
Reagovat
a.magerova
No toto ?! :-/
Reagovat
Mayo
ten Wawrinka je na tráve márny
Reagovat
Pe3k
Reagovat
kada.tom
Gasquet má set, tak to chce ještě další dva :-))
Reagovat
gigin
Dnes 2x Vaška celkem nechutně zařezal. Za takového stavu warning a pak mu sebral první serv. Přitom překračovali limit oba.

Toto udělat El Matadorovi, tak už ho vezou.
Reagovat
smazaný uživatel
Jojo, docela hnus. Necitlivé od něj. Jednou za stavu 5:5 a 30:30 a pak 4:4 a 0:30. I fanouškům se to nelíbilo. Ale co už, oba ty body pak vyhrál, spíš ho to zdravě nasralo.
Reagovat
smazaný uživatel
celkove je to smesne, nelibi se me, jak se to extremne nedodrzuje, je to chyba rozhodcich, nejvic to prekracuje samozrejme Upocenec, ale co se mu da vycist, kdyz mu to prochazi?
Reagovat
kada.tom
souhlas, rozhodčí by v tomto mohli být trochu citlivější, připadá mi, že si vždycky zvolej nějakej okamžik, a to dost nevhodně, jsou určitě mnohem lepší případy, kdy hráče napomenout (u případného druhého už je to jasný, že to může přijít kdykoliv)
Reagovat
FulnekUltras
co je dovoleno "bohům", to "plebs" zkrátka nesmí, resp. je za to postihován - jak v mužském, tak i v ženském tenise...bohužel... ;(
Reagovat
slacker
One solution - revolution
Reagovat
rod_laver
Pěkně, Rogere. V pátek doufám v první zápas, aby případná oslava mohla proběhnout již v odpoledních hodinách :-))
Reagovat
kada.tom
Andy dobře a v poklidu, nebylo třeba vystřílet všechny náboje, v pátek to bude mnohem důležitější a já doufám, že si Andy to finále zahraje :-)
Reagovat
mahycek
Bravo Roger, ale ten zápas s Murrayem neměl být. Mám z toho strach, jak už jsem říkal včera, Djoko by mě vadil méně. Ale kdyby porazil oba dva, tak už ho v počtu G.S. 18, nikdo nedožene.
Reagovat
smazaný uživatel
Sice se zhoršil v pohybu, ale servis Federerovi funguje neuvěřitelně, pořád je paráda se na něj dívat na rychlejších površích. Dnes Gillou neměl moc šanci, pomalu se dostával do tempa a slajsy od Federera mu taky nevoněly. Federer se vrací do svých mladých let, hlavně do roku 2003 a před, kdy hrál převážně servis volej na trávě. Andy je pro mne pořád favorit, ale nedivil bych se, kdyby ho Roger porazil, v servisu u obou je největší rozdíl a to zejména ve druhém.
Reagovat
Mayo
Roger je pánes, pekne on...má dobrú formu a aj Andy ale tuším, že Roger má ešte lepšiu...ináč Andy v dnešnom zápase hrozne si tam pinká, príliš pasívny...každopádne ich semíčko bude super (dúfam)
Reagovat
pockerface
Roger, dnes dobrá práce, ani se moc nezapotil. Snad v pátek dá Andyho. Docela bych si přál finále Roger x Ríša. A Roger by si došel pro 18.titul. Ale určitě to vyjde úplně jinak než si přeji a finále bude Novak x Andy, dva pinkálisti.
Reagovat
smazaný uživatel
Roger x Ríša? Blázníš? :D To by bylo sice nejjednodušší, ale podle mě bude lepší odveta s Noldou nebo švýcarský finále, to bude jinej náboj a v obou případech Rogerovi věřím na titul :))
Reagovat
pockerface
no jo, těch soubojů už bylo a poslední dobou na GS je Roger prohrává. Já bych mu právě strašně moc přál ten 18.titul a kdyby přišel po nudným finále vůbec by mi to nevadilo. Těch hezkých soubojů ještě uvidíme, ale šance na GS se každým rokem snižuje.
Reagovat
smazaný uživatel
to je pravda, že jeho šance se snižuje, hlavně s Nolem, ale přece jen teď hraje skvěle a těch soubojů velkých hráčů nikdy není dost, mě by se líbilo semifinále Federer x Murray a Djokovič x Wawrinka, taková nová Big Four, pikantní souboje :)
Reagovat
FerrariF50
Žádný hráč mi nějak nevadí, i když samozřejmě na Rogerův tenis nic nemá ... ale Roger je skvělej i v tom, že od ostatních pinkálků jako je Djokovič tim dementnim pinkáním nezdržuje ... to pinkání mě fakt vysírá, to je na přezdržku !
Reagovat
Pe3k
Roger je zcela jiná liga, to se nedá s nikým srovnávat.
Reagovat
ipko
Roger! A teraz pre teba najdôležitejší zápas turnaja.. :)
Reagovat
Jiri
"v suchym triku". Paradni servis a dokonale soustredeni. Ani jedna pauza nebyla vubec znat Ale Andy (s nej pravdepodobnosti) to bude uplne jina kava. Cekam tezky boj.
Reagovat
pockerface
Nevěřím, že Andy ze sebe dnes vydává vše. Proti Rogerovi bude hrát úplně jiný level a Roger ho určitě donutí k top výkonu. Samozřejmě by se mi líbilo, kdyby Andymu v SF odešla forma.
Reagovat
pockerface
sorry, to měla být reakce na forwarda.
Reagovat
smazaný uživatel
skvele Fed, a v semifinale s nejprecenovanejsim hracem turnaje, skoda totalni neschopnosti Pospisila
Reagovat
anajka
Skvelý Roger!
Simona mi nie je ľúto. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Simon to bral s úsměvem, krásným úsměvem, nutno podotknout, je to sympaťák :))
Reagovat
a.magerova
Tu jsou k sežrání oba :-)))
https://www.youtube.com/watch?v=I0STDlFbgrs
Reagovat
smazaný uživatel
moc pěkný :)))
Reagovat
rod_laver
:-)
Reagovat
a.magerova
Simona je mi líto :-/

A v souvislosti s jednoznačným výsledkem musím říct :-))
https://www.youtube.com/watch?v=IPfvjxqPIqA&feature=youtu.be&t=1h11m51s
Reagovat
Pe3k
Velká gratulace Rožířečku Federerovatej :)
Reagovat
Fandina
Gratulka. Super!!!
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist