Dotěrní ctitelé se snažili překazit Mirzaové zásnuby

9. 7. 2009, 17:59
Aktuality 4
Zásnuby indické tenisové hvězdy Sanii Mirzaové provázejí potíže s neodbytnými ctiteli. Policie v Hajdarábádu zadržela před páteční slavností dva muže, kteří chtěli populární hráčce v zásnubách zabránit.
Profily hráčů
Sania Mirzaová

Oba studenti se snažili vniknout do domu Mirzaové. Muhammad Ašraf dokonce hrozil sebevraždou, pokud dvaadvacetiletá tenistka zásnuby s přítelem Sohrabem Mirzou nezruší. Soud ho poslal na dva týdny do vězení.

Adžaj Singh Jadav chtěl podle agentury AP vyznat pohledné hráčce lásku, ale byl rovněž zatčen u jejího domu a soudní řízení ho čeká.

Mirzaová, která jako jediná indická tenistka dokázala vyhrát turnaj WTA, patří k nejpopulárnějším sportovcům v druhé nejlidnatější zemi světa.

pva, ČTK

Komentáře

4
Přidat komentář
smazaný uživatel
Jaktože se již jmenuje Mirza, když je teprve s tím Sohrabem Mirzou zasnoubena? Nebo má snad Sohrab bratra?.-)
Reagovat
skott
Je to jen shoda jmen.Zadny pribuzensky vztah mezi nimi neni ani jeste neprevzala jeho jmeno.
Reagovat
smazaný uživatel
Takovou shodu bych si nechal líbit, to musí být výhodný.:-)
Reagovat
dabelsobul
Dobra nahoda :) Ale treba je to v Indii bezne jmeno jako u nas Novak ap. :)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist