Djokovič zatím žádného superkouče nehledá

14. 12. 2016, 16:15
Aktuality 18
Druhá polovina sezony Novaka Djokoviče neprobíhala úplně podle jeho představ. Dvanáctinásobný grandslamový šampion navíc ukončil spolupráci se svým superkoučem Borisem Beckerem. Mluvčí bývalé světové jedničky sdělil listu Times, že Djokovič zatím náhradu za Beckera hledat nebude.
Profily hráčů
Novak Djokovič

Bývalá světová jednička Novak Djokovič zatím nebude hledat náhradu za Borise Beckera, s nímž po této sezoně ukončil spolupráci.

Devětadvacetiletý Srb bude dál spoléhat na Slováka Mariána Vajdu, s nímž trénuje od roku 2006 a pod jehož vedením vstoupil mezi světovou elitu. S odvoláním na Djokovičova mluvčího to napsal list Times.

Na přípravě se bude dál podílet i španělský mentální kouč Pepe Imaz, jenž podle některých informací stojí za rozchodem se superkoučem Borisem Beckerem.

V médiích se objevily i zprávy o tom, že by se hlavním trenérem srbské hvězdy mohl stát jeho krajan Nenad Zimonjič. Informaci ale nikdo z Djokovičova týmu ani sám srbský tenista nikdy nepotvrdil.

Novou sezonu, v níž by se rád vrátil na první místo světového žebříčku, zahájí Djokovič na turnaji v Dauhá. V Kataru se bude hrát od 2. ledna, o dva týdny později je na programu úvodní grandslam sezony Australian Open, který srbský tenista šestkrát vyhrál.

TenisPortal.cz, ČTK, Ondřej Jirásek

Komentáře

18
Přidat komentář
smazaný uživatel
von už nikoho nehléda dyk bude brzi končid psaly vo tom aja mu docelá věřim psaly vo tom a voni nelžou vo to strah nemam víte
Reagovat
turista
Novak v žádném případě končit nebude.
Reagovat
Mayo
Noje vyhra Aussie Miami Indián Dubaj Atd...bude dominantný
Reagovat
kada.tom
mám takový nejasný tušení, že Andy v melbournském finále porazí Wawrinku
Reagovat
Marduch
come on, Mayo
Reagovat
smazaný uživatel
to ste vy s toho slovencka
Reagovat
Marduch
prd tomu rozumim, ale asi bych tam radši ještě někoho viděl, Vajda s ním stejně všecho objíždět nebude a na prahu třicítky po opuštění no.1 by se nový impluls hodil. I takový Roger už od tohodle věku vyhrál pouhý jediný major..
Reagovat
smazaný uživatel
a k cemu by mu to, prosim te, asi tak bylo? Nejdulezitejsi v zivote je prece byt v pohode. (Tech par susni uz vydelal.) ;-)
Reagovat
Kozoroh
K získávání sportovní slávy a navyšování odkazu v historii tenisu.
Reagovat
turista
Novak chce ještě předstihnout Rafu v počtu GS a v celkovém počtu titulů ATP. Chybí mu na něj pouhé 3 tituly. Tisícovek má už o 2 víc. Trochu mákne a předstihne i Mc.Enroea.
Reagovat
Pe3k
Tak Novak jeste nema ani 30. Pokud bude chtit muze byt na vrcholu jeste dalsich 5 let a prekonat i Rogera. Jestli ztratil motivaci muze to s nim jit rychle z kopce podobne jako se to stalo Nadalovi (ikdyz ten z jinych duvodu nez motivacnich, proste na to nema). Pokud bude dal veganit s Jelenou a meditovat s Pepem tak uz toho moc nevyhraje. Uvidime.
Reagovat
Marduch
A proč Roger od věku, ve kterém je teď Novak, bral jen jeden major? Že by taky ztratil motivaci?
Reagovat
Marduch
však přece není nutný na celý pole promítat nějaký svůj osobní hodnotový koncept...Jeden rád vdolky, druhej..., přitom oba ukazujou na kurtu skvělý věci, a nemyslím si, že by Gyros svojí jinakostí nějak škodil mediálnímu obrazu současného tenisu..
Reagovat
smazaný uživatel
urcite ne a hloupymi vyroky skodi jen sam sobe. Ale co rekl napr. Standovi (a pri hre!) je pro me tak nizko, ze vubec netusim, jak si to mam srovnat se srandou a pohodou, kterou jsi tak obdivne vyzdvihl. :-)
Reagovat
Marduch
"Při zatýkání tři vojáky těžce zranil, dva zhmoždil a jednoho zesměšnil. Je to rebel." ;) No stane se ;)
Reagovat
smazaný uživatel
:-)))) prdlacky rebel, ale koukam, ze duty sud skutecne nepotopim.. ;-)
Reagovat
VlS
No, asi to za tu dřinu nestojí a torpéda pošetříme na významnější cíle, ne?
Reagovat
Fandina
Nevím, co ho k tomu výroku vedlo, ale zase nebudu z něj dělat nevím co. Samozřejmě, já bych nic takového druhému neřekla.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist