Djokovič vyhlíží finále s Nadalem: Pro výhru udělám maximum, vím, co mám hrát

7. 6. 2014, 08:35
Rozhovory 81
Už jen jediné vítězství dělí Novaka Djokoviče od zkompletování kariérního grandslamu. Ve finále pařížského turnaje ho však čeká ta nejtěžší možná výzva - osminásobný šampion Roland Garros Rafael Nadal. Srbský hráč si se Španělem zahraje nejen o titul, ale i o post světové jedničky. On tady hraje nejlépe ze všech, ale já pro výhru udělám maximum, vím, co proti němu mám hrát, řekl odhodlaně směrem k finálovému utkání Djokovič.
Profily hráčů
Novak Djokovič

Váš semifinálový soupeř Ernests Gulbis na tiskové konferenci řekl, že to byl boj, ale cítil prý, že ani vy jste nepředvedl nejlepší výkon, že jste nehrál na 100%. Jak jste se cítil v semifinálovém zápase?
První dva sety dopadly dobře, hrál jsem podle plánu, snažil jsem se být agresivní, dobře jsem se hýbal. Asi v půlce třetího setu jsem se cítil trošku unaveně, protože on toho v tom setu hodně doběhnul a dostával mě pod tlak, ve třetím setu to byl opravdu velký boj. Taková krize prostě někdy přijde, ale nejdůležitější je to, že jsem si včas uvědomil, co se děje a oklepal jsem to ze sebe. Není to nic vážného, teď budu mít zase volno, abych se připravil na finále, takže to je dobré.

Trápilo vás nějaké zranění?
Ne, to vůbec ne, je to spíš jen únava. Byl jsem asi ovlivněn podmínkami, ale nechci o tom mluvit. Jsem rád, že jsem vyhrál ve čtyřech setech, protože kdyby to šlo přes pátý set, bylo by to náročné a mohlo by to dopadnout i úplně jinak. Budu teď odpočívat, načerpám energii a připravím se na finále.

Byl jste ovlivněn podmínkami, co tím myslíte?Novak Djokovič
Nejvíc asi počasí, které se za poslední dobu hodně mění, hráli jsme tu v zimě, když bylo zataženo a to míče prostě neodskakují tak vysoko, jako teď. Musel jsem té změně přizpůsobit hru. Bylo celkem teplo a svítilo sluníčko a my jsme hráli hodně dlouhých výměn. Naštěstí jsem pak ve čtvrtém setu zase našel ten potřebný rytmus a bylo to dobré.

Víme, jak je pro vás zisku titulu tady v Paříži důležitý, je to poslední grandslam, který jste ještě nevyhrál. Ve finále vás ale čeká asi ten nejtěžší soupeř - osminásobný šampion Rafael Nadal. Nastoupíte do utkání s nějakou speciální taktikou, budete něco měnit?
V mé hře nebude žádný výrazný rozdíl oproti předchozím zápasům s Rafou. V posledních utkáních se mi proti němu celkem daří, porazil jsem ho třeba i na antuce v Římě. Budu se snažit být hodně agresivní, protože to je jediný způsob, jak můžu vyhrát. On je tady téměř doma, prohrál tu jednou v kariéře a je to prostě místo, kde hraje nejlépe ze všech.
Centrální dvorec je tady opravdu dost velký a široký, což mu vyhovuje, je na to zvyklý a umí se s tím hladce srovnat. Už jsme spolu odehráli hodně zápasů a řada z nich dopadla dost těsně, ať už jsem vyhrát já, nebo on. Vloni jsem tady prohrál v semifinále 2-3 na sety. Pokusím se ve finále ukázat to nejlepší, vím, co musím hrát, abych zvítězil, jenže to se lehce řekne a těžko udělá, protože všichni víme, jak je Nadal na tomto turnaji nebezpečný. To, že jsem ho teď několikrát za sebou porazil, mi dodává sebevědomí, že to můžu dokázat i tady.

Cítíte na sebe nějaký tlak? Přeci jen tu máte šanci získat poslední grandslamový titul, který ještě nemáte.
Tlak moc necítím, to bylo spíše v předchozích letech. To, že tu můžu zkompletovat kariérní grandslam, je velká motivace. Je to pozitivní, takže by bylo špatné, kdyby mě to nějak svazovalo. Nějaká očekávání tu jsou, ale to je tak vždycky, když hrajete na takové úrovni. Já chci ale načerpávat energii, ne stres, takže se snažím nad tím tolik nepřemýšlet. Nemůžu si říkat, že je to konečná, když hraju finále grandslamu, který jsem ještě nevyhrál, to bych to nikam nedovedl. Musím jen věřit a snažit se vyhrát, to je celé.

Komentáře

81
Přidat komentář
r.Fever
Pre tých, čo už viac-menej žijú trávnatou sezónou, tu je prepočítané poradie pre nasadzovanie na Wimbledon.

1 Djokovic
2 Nadal
3 Murray
4 Federer
5 Wawrinka
6 Berdych
7 Ferrer
8 Raonic

Hlavná zmena je tá, že Murray a Wawrinka si prakticky vymenili miesta, čo je pre turnaj len dobré, myslím, že každý z prvej štvorky bude chcieť Wawrinku do svojej QF sekcie (tipujem, že ho dostane Murray, of course ;)). Na tomto poradí sa už matematicky nemôže nič zmeniť.
Reagovat
r.Fever
Najviac si polepšili
16 Janowicz (24.ATP)
19 Verdasco (23.ATP)
23 López (29.ATP)
Reagovat
r.Fever
A aby som bol úplne korektný, existuje promile šance, že Wawrinka môže preskočiť Federera, ale pri jeho terajšej pohode bude rád v Queens Clube za štvrťfinále, možno vypadne aj v 2.kole s Baghdatisom. Plus Federer by v Halle nesmel uhrať takmer nič.
Reagovat
rod_laver
zajímavé, díky.

ještě přidám kurzy na Wimbledon. Po RG se zlepšily v Murrayho prospěch, Roger naopak spadl, ještě před RG byli v kurzu 6-7 na overall Roger, Andy i Rafa. Dle mého názoru je na kurz na Novaka neskutečně přestřelený. Tráva je Novakův nejslabší povrch, rozhodně takovým favoritem není.. Andy by si naopak zasloužil nižší kurz, nepřijde mi z formy a je to nejlepší současný hráč na trávě

http://www.bet fair.com/exchange/tennis/event?id=27213935 mezera mezi bet a fair.
Reagovat
smazaný uživatel
Tráva je Novakuv najhorší ppvrch ? O.o to určite :D skoŕ najslabsí je antuka skôr :< ...
Reagovat
rod_laver
antuka? z posledních 8 zápasů s Rafou na antuce je bilance 4:4, je to jediný hráč, který mu dokáže konkurovat. A o tom, že je Rafa nejlepší antukový hráč historie, není třeba pochybovat. Ten kurz na Wimbledonu je mimo, nemáš pocit, že by zrovna Novak měl mít tak nízký kurz oproti ostatním?
Reagovat
rod_laver
* nebo máš pocit
Reagovat
Frick
Ať pro jednoho či druhého, bude to další krám to bytu. Pro ostatní tenisty by to byl životní úspěch. Nějaká TOP 2 je samozřejmě úplně na hofno. Kéž by GS mohl někdy vyhrát kdokoliv z TOP 10. Bez těch dvou by RG bylo 100x zajímavější howgh.
Reagovat
Matti
Tak makej Fricku, ať tam jsi ty a vyhraješ.
Reagovat
woody
Nemas pravdu,zavřít nejlepsi hráče do krabice a hrát bez nich je o ničem,jestli chtějí vyhrát ostatní hrací musí porazit ty nejlepsi hráče na světe,to je GS!Navic po sportovní strance je zajímavější sledovat nejlepsi hráče jak spolu bojuji nez hráče horší,navíc poslední jejich souboj na RG byl jeden z nejlepších zápasu historie,stejně jako spousta jejich dalších zápasu!!!
Reagovat
smazaný uživatel
A nejlépe bez top 100, to by bylo teprve zajímavý.
Reagovat
smazaný uživatel
Srb má odviazané zápästie ? :DDD to je šašo tenisovy ...
Reagovat
steve79
Nadal vyhraje 75,64,46,63
Reagovat
smazaný uživatel
klecim tu jak Maruska.. ;-) gratulace, JA ji titul preji... mam uza kalendar (Tennis 2014, USO) a (uz, je teprve 7.) jsem sebrala vsechny moralni i fyzicke sily a otocila na cerven! S Djokovicem!!! A dej se vule bozi.. :-)))
Reagovat
gigin
Na prosinec máš Gulbise. Dáreček na Vánoce. Od giginka. Ještě klečíš ;)
Reagovat
woody
Tak Djoker dal na Twitter foto,kde hraje s Borisem šachy a ma tam obvazane zapesti...Vsichni asi vime co to znamena...
Reagovat
smazaný uživatel
To má z těch šachů, to bude dobrý do zítra :))
Reagovat
Nola
to snáď ani nie je možné....
Reagovat
smazaný uživatel
Klud, to je vsadím se spíše preventivní :) na 100%
Reagovat
Nola
vďaka, že sa ma snažíš ukludniť, to by bola veľká smola prehrať ďaľšie GS finále, tentokrát vďaka zraneniu
Reagovat
smazaný uživatel
Je v pohodě, po zranění které měl, má určitě po každém tréninku a zápase naordinováno takovéto ´léčení´ :)
Reagovat
woody
Kez by byl v pohode,moc bych si to pral,ale z vyrazu co jsem videl v rozhovoru na Eurosportu, jak si to tam protahoval a vzhledem k tomu,ze nehral moc rychle udery s Gulbisem tak mam jako jeho velky fanda docela obavy...
Reagovat
smazaný uživatel
Tak on sám říkal, že to bylo kvůli velkým výkyvům v počasí. Rozhovor nad námi zní optimisticky. Nastoupí a bude se rvát jako lev! :)
Reagovat
woody
To jsou takove ty klasicke diplomaticke odpovedi,jak to skutecne zjistime zitra!
Reagovat
Mayo
Tak nič nové nepovedal, také typické slová pred takým zápasom...už hrajú spolu 88 x takže sa už ťažko môžu niečím prekvapiť...
Reagovat
smazaný uživatel
Pan Cico!Neumravnujem Vas,nemam k tomu ziadne pravo!Nie som trapne imperativna.Som slusna slecna,prosim uprimne, budte menej provokativny a nesnazte sa pritahovat zlo extremnych "fanusikov" TP!Hlavne pokial ide o Mariu Sharap.Proti nej na TP zuria hnusne vasne,nepisem na TP, ale obcas to citam.Nie som sice Slovenka,ale narodila som sa v Ceskoslovensku/nie v komunizme,ale v Ceskoslovensku,skoda,ze sa rozpadlo,nie mojou vinou...:(:!Vsetkym dobre zdravie a slusnost i respekt.Co pisete -myslim vsetkych-pisete o sebe zaroven!
Reagovat
Faddova
Co pisete -myslim vsetkych-pisete o sebe zaroven! - to je velká pravda
Reagovat
smazaný uživatel
Som na mieste,je poloblacno teplota cca 28st.C moze byt kratka burka dnes i zajtra v pondelok teplota vystupa az na 31 st.C ale v utorok,co uz nebude zaujimave z hladiska tennisu poklesne na 24 st.C Pekny den pre Vas!
Reagovat
smazaný uživatel
Dajte si do googlu "pocasie Pariz".

Kliknite na prvý odkaz a na lište si navoľte nedelu 15:00..

Výsledok je jasno, 27st. 10% šanca na zrážky..Pršať má ráno, od 13:00 má byť jasno, zhruba do 19:00hod..
Reagovat
Rafaeoli25
Tak to je nadějná zpráva, snad to do tří stačí aspoň trochu proschnout..
Reagovat
smazaný uživatel
A nie sú dvorce zakryté, keď sa na nich nehrá?..
Reagovat
Rafaeoli25
Tak že by se v Paříži zakrývaly o tom jsem neslyšel..
Reagovat
Cico93
daj Bože na nedeľu v Pariži tropicke hicoty!
Reagovat
Faddova
:-D tropické hicoty je boží ;-)
Reagovat
Faddova
Vypadá to, že budou bouřky z hicoty, tak by se mohlo přerušovat...
Reagovat
Cico93
My môžme len fandiť a s veľkou chutou pozerať tento dufam super match.
Budem tlačiť Nadala čo to pojde a keď to nevyjde(čo dufam, že vyjde:))), tak nevadi:(((
Reagovat
smazaný uživatel
Napodovne Cico :-) vamoooos el matador !!!!
Reagovat
Amputace
Já tedy musím říct, že má víra v Rafu po zápase s Murrayem vzrostla. Nejde o to, jak hrál Murray špatně. Rafa měl letos nejen na RG problémy především sám se sebou. Nešlo příliš o to, s kým hrál. Dělal pro něj naprosto necharakteristické chyby, nenacházel forehand po čáře, BH vůbec nefungoval, rovněž podání bylo v průběhu RG otřesné. To všechno se ovšem v semifinálovém zápase sešlo a Rafa se rozstřílel. Rafovi ve finále věřím. Pokud má mít Rafa z Djokoviče nějaký komplex na základě posledních čtyř vzájemných porážek, myslím, že daleko větší komplex bude mít Novak z toho, že nastane další deja-vu a triumf na RG se mu znovu o minimálně o rok vzdálí. Jinak RG není jen aura, Rafa tu předvádí patrně své nejlepší výkony kariéry (nemyslím právě letos, ale dlouhodobě). Rozhodně bych nepředpokládal, že jeho výkon bude byť na jediný moment odevzdaný jako ve třetím setu Římu.
Reagovat
Faddova
Moje řeč :-) ...do SF jsem mu nevěřila, ale teď to vidím tak fifty fifty, nikdo nám ale nezaručí, že bude hrát ve finále stejně dobře jako v SF
Reagovat
Fandina
co tu píšeme o sobě vypovídáme jak vidíme své okolí, jaký je náš a především náš pohled na svět. Je to vizitka každého z nás.
Reagovat
Fandina
Sorry ... to patřilo o vlákno výše, ne sem omlouvám se, ale jinak to platí obecně, takže sorry, že to není rakce na toto vlákno.
Reagovat
Rafaeoli25
Na základě výkonů během tohoto turnaje by měl být favoritem finále a ne jen mírným Rafa. Protože ale bude pršet a neustále, bude antuka tak podmáčená, že to Rafovi prostě zlomí vaz, bohužel. Rád bych se pletl..
Reagovat
smazaný uživatel
:D :D tohle je směšný, když už i ty, největší fanatik, si vyrábíš předzápasové alibi. Prakticky popíráš to, co jsi napsal ve větě první, v té druhé. Vaz mu možná zlomí skutečnost, že se neumí přizpůsobit podmínkám.
Jinak na základě výkonů na turnaji není Rafa zdaleka jasný favorit, jen možná mírným a to na základě včerejších semifinále. Djoko porcházel do té doby turnajem suverénně a i od vás z tábora Nadalovců vycházely výroky: "jestli to nevyhraje letos, tak už nikdy". "Hraje perefektně soustředěně a jde si za titulem."
Mně přijde, že tady lidi sledujou tenis dva měsíce. Soudit podle jednoho semifinálového zápasu celou cestu turnajem je opravdu scestné. Navíc se podívej co měl za soupeře Rafa a co Nole. Nezlob se na mě, ale cesta do QF Chardy, Čilič, Tsonga, Raonič je podle mě těžší a záludnější než Ginepri, Thiem, MAyer, Lajovič a Ferrer, vezmeme-li v potaz jaký má Ferrer z Rafy komplex.
Reagovat
Rafaeoli25
Tak Nole těžce snáší vedra a suchou antuku, kde míček skáče, Rafa zase déšť a podmáčenou antuku, takže ani jeden se nedokáže přizpůsobit všemu, každopádně přirozenými podmínkami pro hru je teplo a suchu. Jinak já určitě neříkal o Nolem buď letos nebo nikdy, já narozdíl od ostatních nemám stažený půlky nikdy, jsem smířenej s tim, že v hale mu to tolik nejde, všude jinde mu ale věřim a zvlášť na RG, kde ze sebe vždycky dostane to nejlepší, kdyby nebylo toho počasí tak ode mě uslyšíš velký favorit Rafa, takhle to bohužel říct nemůžu, ale třeba se s tím popere, uvidíme..
Reagovat
smazaný uživatel
Nemůžeš říct, co jsou přirozené podmínky. Z toho, co jsem vysledoval v Paříži za poslední dva týdny ( a dva roky, co si tak nějak pamatuju to počasí)je spíše na konec května pro Paříž typická zatažená obloha, 20 stupňů (spíš míň) a sem tam nějaké mrholení. Včerejší slunečné počasí bylo za celý turnaj velkou výjimkou. Ono i antuka je speciálně povrch situovaný do každého počasí, jak už vyplývá z toho názvu antuka, což vlastně znamená "do každého počasí".
Reagovat
Faddova
Vzpomínáš si, jaké bylo počasí před dvěma rokama, když ti dva spolu hráli finále? ;-) Počasí je faktor, ale můžeme jenom spekulovat, do jaké míry může zápas ovlivnit. Mně se osobně zdají Ferrer a Murray těžší soupeři než Tsonga (v aktuální formě) a Raonič (na antuce), zvlášť když vezmu v úvahu poslední Nadalovy zápasy s nimi (on sám v rozhovoru přiznal, že byl z Ferrera nervózní, protože poslední zápas prohrál). Čilič se náhodně vytáhl, jinak s ním Nole nikdy neměl problémy. Ale souhlasím s tím, že favorit není nikdo, vidím šance tak fifty fifty.
Reagovat
smazaný uživatel
Vzpomínám a taky si vzpomínám na loňský rok. Bylo vedro k padnutí a stejně to bylo maximálně vyrovnané utkání, kterému by slušela remíza. :) rafa měl možná z Davida vítr, ale David měl očividně ještě větší, protože ten kolaps, co předvedl... To se jen tak nevidí. Jinak Raonič na antuce už dávno není žádný nazdárek, viz jeho vystoupení v Římě a teď na RG, kde nehrál vůbec špatně, hodně zlepšil mezihru a už to zdaleka není jen servisman, i když servis má pořád TOP. Murray byl v tom zápase proti Rafanovi nějaký vyčpělý celý, ani v koutku duše nevěřil, že by mohl vyhrát a to je pak těžký.
Reagovat
Faddova
souhlas :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Nechápu, jak může mít Novak problémy s vědrem, vždyť v Austrálii je běžně kolem 30 stupňů a přesto je AO jeho nejúspěšnější grandslam....
Reagovat
Faddova
To je fakt... asi včera měl jenom fyzicky slabší den
Reagovat
Faddova
...jinak super překlep ;-)
Reagovat
Roger_Federer
Bez urazky, vcera hral Nadal nejlepe za cely turnaj, ovsem Ferrer i Murray mu to slusne ulehcili..Dovolim si rict, ze je to jedna z lehcich cest do finale granslemu, kam se Nadal dostal.
Reagovat
Faddova
To jo, ale po prvotním shlédnutí pavouka se to nezdálo... kdo by chtěl mít ve 1/4finále Ferrera, loňského finalistu? Murray taky není žádné béčko... žebříčkově to měl Rafa těžší, ale nakonec se to ukázala být celkem snadná cesta. Noleho draw se mi zdálo lehčí. Prostě nemůžeš vědět, jak který den kdo zahraje, ať je to kdo chce, je to zvláštní alchymie.
Reagovat
darek.vrana
Myslím, že vyhraje Djokovič. Poslední dobou je proti němu Nadal čím dál bezradnější, a pochybuju, že by to mohla změnit jen nějaká aura, kterou má v Paříži. Rozhodovat bude tenis, ne aura. Všichni se sice rozplývají nad Nadalovým výkonem v semi, ale já bych to nepřeceňoval. Murrayho postup byla největší haluz. Měl neuvěřitelnou kliku na los. Kohlschreibera dal s obrovským štěstím, Verdasco je několik let úplně mimo a Monfils s tou svou měkkou hrou mu výjimečně vyhovoval, ten zápas byla taková rekreační pinkaná, když to přeženu. Djokovič bude ovšem úplně jiné kafe. Podle mě ho může zbrzdit jedině ta únava nebo nemoc. Už v minulých dvou letech to Nadal uklohnil s notnou dávkou štěstí, jednou díky přerušení, jinak už ho Djokovič měl.
Reagovat
smazaný uživatel
Velice pěkně napsáno. Andy odvedl TOP výkon jenom proti Verdascovi, Monfils ve čtvrtfinále to byl omyl losu. Nu a proti Kohlimu byl v koncovce trochu horším hráčem, ale vyhrál hlavou a taky tím, že Philipp měl opravdu hodně špatný druhý servis. Navíc Kohli není žádný antukový bourák. Gael nezahrál za celý turnaj nějaký zápas, kde by si člověk řekl wow, vlastně jenom využil otevřeného losu, kdy nemusel hrál proti jedinému hráči TOP 20 Fogninimu, který se porazil sám hlavou.
Reagovat
smazaný uživatel
musel hrát
Reagovat
Amputace
Ale prdjals díky notné dávce štěstí. Co potom Austrálie 2012? Je pozoruhodné sledovat, jak si lidé zafixují nějakou informaci, vytrhnou ji z veškerých souvislostí a odmítají se jí pustit coby prokazatelného faktu. Ve finále RG 12 bylo přerušováno dvakrát, ale to teď není důležité. Důležité je, že byl zápas přerušen za stavu 2:1 na sety pro Nadala s jedním brejkem Djokoviče ve čtvrtém setu. Takže jaképak řeči typu: "Kdyby se to nepřerušilo, Novak už ho měl." apod. Vždyť to je maximálně směšné. I kdyby nebylo přerušeno a Djokovič ve svém laufu ten čtvrtý set vyhrál, stále by tady byl set pátý a Rafa zápasy na pět setů často neprohrává. To samé s tou smečí v semifinále o rok později. Důležitý je každý míč, samozřejmě. Ale "ta" smeč nepřišla na brekballu. Dala Nadalovi breakball, který Novak v další výměně odvrátil. Gem potom přesto ztratil. To, jak se důležitost toho míče někdy prezentuje, mi připadá, že přišel v tie-breaku. Je absurdní hodnotit zápas jen skrze nějaký jeden úder. Kdyby tato situace nenastala, Novak by měl výhodu, ovšem o gem by se dále bojovalo. Vůbec to není tak jednoznačné. Nadal rovněž s Novak ztratil mnohé zápasy, v nichž rozhodovaly detaily, nikdo to ovšem neřeší.
Reagovat
Rafaeoli25
Tak v r.12 se dostal Nole do zapásu hlavně díky tomu, že začalo lejt jako za konve, loni to vydřený bylo, to bezpochyby, loni ale Rafa na RG tak dobře nehrál. Jak ale bylo řečeno, bude lejt, takže Nole může bejt optimista a velkej..
Reagovat
darek.vrana
Já už si úplně přesně ten průběh nepamatuju, ale mám zafixovano, že Nadal vypadal dost zoufale a byl hodně rád, že se to přerušilo. Každopádně bych řekl, že od té doby se dost změnilo ve prospěch Djokoviče, byly tam zápasy, kdy byl Rafa úplně bezradný a navíc letos není moc suverénní...
Reagovat
darek.vrana
Aby to teda nevyznělo, že jsem zaujatý, já ani nevím, komu to mám přát. Djokovič by si ten titul asi zasloužil, ale Nadalových 9 titulů, to by bylo něco neskutečného.
Reagovat
Rafaeoli25
darku, v tom r.12 Rafa víc jak dva sety jasně dominoval, pak se zatáhla obloha, začalo nejdřív poprchávat a jeho jistota byla tatam, během deseti minut se strhnul lijavec jak hrom, antuka byla během chvíle totálně podmáčená takže odskok jeho topspinů byl minimální a Nole to všechno zabíjel a vyhrál myslím osm her v řadě, pak to naštěstí přerušili, protože hrát v takovym slejváku další dvě hoďky to už nešlo. Do druhýho dne kurt uschl a Rafa to dotáhl. Loni pro něj byly podmínky dokonalý, přesto si to nepochopitelně komplikoval, měl tam spoustů výpadků, hodně nejistý výkon, ale urval to, i když s velkym štěstim. Jinak když se budeme zabývat jen jejich vzáj.zápasy po r.12, tedy loni a letos, tak je na tom o něco líp Nole ano, ale dva nejdůležitější mače na grandslamech vyhrál Rafa, na TM a v Miami jasnej Nole, finále Říma ovlivnila Rafova únava. Jinak s tím komu fandit ti nepomůžu pokud jsi neutrál, já bych dával přednost neskutečnýmu Rafovu rekordu, chtěl bych, aby to na RG dotáh aspoň na desítku :)
Reagovat
MarcelPersch
To by bylo, kdyby Rafa odehrál poslední zápas a finále Gs kariéry (třeba 2017) na kurtu Rafaela NADALA, a došel si pro 10-11 titul :)
Reagovat
Faddova
> Amputace: máš dobrou paměť ;-) > MarcelPersch: Frantíci jsou moc velcí nacionalisti, aby ten kurt přejmenovali ;-)
Reagovat
Rafaeoli25
Faddova: A já jí dobrou nemám? :). Marcel: To by byla nádhera, jen v tom roce 2017 by to moh bejt titul už dvanáctej, to by byla paráda :)
Reagovat
Faddova
Ty taky, promiň, že jsem tě opomněla ;-)
Reagovat
Mayo
ja si myslím, že je jedno či vyhrá niekto 3-2 alebo 3-0 ... ja bych zajtra kľudne bral výhru 16-14 pre Rafu v piatom . a prečo ? pretože by to znamenalo TITUL ...
Reagovat
smazaný uživatel
Pokiaľ má byť naozaj dážď je to pre Novaka jedinečná šanca, vcerajsí Rafa bol skoro neporazitelný..
Reagovat
Cico93
Ale noo teplo je vyhoda NAdala ale nebudeme sa vyhovarat a riesit pocasie.
Reagovat
MarcelPersch
On je to možná důležitější faktor než se zdá, v roce 2012, když sprchlo, tak měl Rafa hodně velké problémy, podle accu má být počas zápasu slunečno, i když jen kolem 20-22 stupňů. Nicméně kurt bude asi stejně podmáčený, protože od rána do poledne by mělo pršet.
Reagovat
Amputace
Jj, problémy měl, ale je nutno dodat, že v celém průběhu finále (před přerušením) mrholilo, takže především míče byly nacucané vodou, což pochopitelně z pomalé antuky udělalo úplně jiný sport.
Reagovat
smazaný uživatel
Doufám že Novak Rafu udělá...nikdy tento turnaj nevyhrál a myslím že letos je nejlepší možná doba ...Rafa tolik na antuce nezáří jako leta předtím...Můj osobní tip je Novak 3:1 na sety....ale každopádně zápas to bude pěkný....Přítelkyně chce jít do města ale já řekl že se nikam nejde že ten zápas musím vidět :-D
Reagovat
smazaný uživatel
Hraj jako posledni dva sety v Rime. To je zpusob jak vyhrat. Drzim palce i na nohou. Idemo Nole!
Reagovat
Cico93
Keci Keci o tom jak ty vieš čo maš hrať, tym si prave finale prehral
Reagovat
smazaný uživatel
nehovoril, ze je chory, tak uvidime...inak ake hlasia pocasie na nedelu poobede?
Reagovat
smazaný uživatel
Nedeli vidim do 7 rano, kdy ma prset, asi se to v prubehu dne nezmeni. 80% dest. V pondeli 90%. Ale je to na predpoved dlouho dopredu.
Reagovat
gigin
Pokud bude 100% fit, tak vyhraje ve 4, v polosuchým.
Reagovat
Rafaeoli25
Když se tu tak kasáš jak ho dá a ani se při tom nespotí, doufám, že ho dáš aspoň za sto litrů nebo tak moc mu zase nevěříš? :)
Reagovat
gigin
To musím svou víru dokládat sazenim? Mne kačky nezajímají.
Reagovat
smazaný uživatel
Som zvedavý Novaku, ako si prioravený :D, ak budes hrat ako proti Gulbovi a Rafa ako proti Andymu, asi ťažko :D ...
Reagovat
smazaný uživatel
Hraj jako posledni dva sety v Rime. To je zpusob, jak vyhrat. Drzim palce i na nohou.
Reagovat
smazaný uživatel
Komu ?
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist