Djokovič v Cincinnati podruhé zaútočí na Golden Masters. Konkurence je vyšší, řekl Srb

11. 8. 2014, 15:00
Aktuality 134
První turnaj po wimbledonském triumfu se Novaku Djokovičovi nepovedl, v posledních dnech ale tvrdě dřel, aby znovu dokázal bojovat o trofeje. Tento týden v Cincinnati má navíc o motivaci více, jako první tenista v historii může zkompletovat sbírku devíti trofejí z turnajů Masters 1000.
Profily hráčů
Novak Djokovič

Vyhrát během kariéry na každém z devíti prestižních turnajů série Masters 1000 se v historii (od roku 1990) ještě nikomu nepovedlo. Nejblíže k tomu má nyní Novak Djokovič, kterému ve sbírce chybí už jen trofej v Cincinnati, kde se světová špička schází znovu tento týden.

Poprvé mohl Djokovič sbírku trofejí z turnajů Masters zkompletovat už loni a ATP tak s pomocí fanoušků vymyslela pro tento výjimečný tenisový úspěch nový termín 'Career Golden Masters'. Srbský tenista ale vypadl už ve čtvrtfinále s domácím Johnem Isnerem a významný zápis do historie zatím neučinil.

"Šance na zkompletování kariérního Golden Masters dodává tomuto turnaji ještě větší význam. Je to motivace navíc, vyhrát titul mě moc zajímá," řekl Djokovič, který si v Cincinnati zahrál už čtyřikrát ve finále, ale vždy prohrál 0-2 na sety. V letech 2008 a 2011 s Andym Murraym, v sezonách 2009 a 2012 s Rogerem Federerem.

"Už čtyřkrát jsem tu prohrál ve finále a vždy jsem se k titulu nedokázal ani přiblížit. Když bylo potřeba, tak jsem nedokázal hrát svůj nejlepší tenis. Ale už jsem v Cincinnati odehrál spoustu dobrých zápasů. Doufám, že tentokrát dokážu udělat o krok navíc," přeje si před svou letošní generálkou na US Open sedminásobný grandslamový vítěz.

Djokovičovy nejlepší výsledky na turnajích Masters 1000:
Indian Wells 3x titul (2008, 2011, 2014)
Miami 4x titul (2007, 2011, 2012, 2014)
Monte Carlo 1x titul (2013)
Madrid 1x titul (2011)
Řím 3x titul (2008, 2011, 2014)
Toronto/Montreal 3x titul (2007, 2011, 2012)
Cincinnati 4x finále (2008, 2009, 2011, 2012)
Šanghaj 2x titul (2012, 2013)
Paříž 2x titul (2009, 2013)


Konkurence je silnější, než před pěti lety

Djokovič před měsícem vyhrál Wimbledon, vrátil se na post světové jedničky a na pronajatém ostrůvku Sveti Stefan v Černé Hoře si vzal dlouholetou přítelkyni Jelenu Rističovou, která na podzim přivede na svět jejich první dítě. Minulý týden se mu ale návrat na kurty nepovedl, v Torontu vydřel pouze výhru nad Monfilsem, ve 3. kole pak prohrál snadno s Jo-Wilfriedem Tsongou.

"V Torontu jsem nehrál tak, jak bych si představoval. Takže jsem v posledních dnech strávil spoustu hodin na kurtu, piloval jsem svou hru a snažil se její úroveň zvednout tak vysoko, abych tu měl šanci dojít daleko," varoval své soupeře rodák z Bělehradu, který trénoval i se švýcarským kolegou Stanem Wawrinkou.

Nejvíce titulů z turnajů Masters 1000:
Rafael Nadal (Šp.) 27
Roger Federer (Švýc.) 21
Novak Djokovič (Srb.) 19
André Agassi (USA) 17
Pete Sampras (USA) 11
Andy Murray (Brit.) 9
Boris Becker (Něm.) 7
Marcelo Rios (Chile) 5
Andy Roddick (USA) 5
Gustavo Kuerten (Braz.) 5

"Rozhodně teď pro mě není snadné zkrotit svou mysl a být stoprocentně fit psychicky, fyzicky i emotivně poté, co jsem v posledním měsíci prožil," přiznal sedmadvacetiletý Srb. "Ale není to poprvé, co se v takovém stavu nacházím, takže vím, co musím udělat, abych se dostal do správně formy. Doufám, že se mi to povede."

"Ale lépe se to řekne, než dělá. Mám totiž pocit, že konkurence v mužském tenise se za posledních pět let hodně změnila. Je mnohem silnější, je tu nová generace hladových hráčů, kteří jsou schopni vyzvat a potrápit i ty nejlepší. To je pro mě další důvod, proč tvrdě pracovat a snažit se ze sebe dostat na kurtu maximum."

Djokovič během své kariéry posbíral celkem 19 titulů z turnajů Masters 1000, když ovládl pět z posledních osmi akcí. Letos triumfoval v Indian Wells, v Miami a v Římě. Více těchto prestižních trofejí mají jen Roger Federer (21) a Rafael Nadal (27).

Letošní ročníku turnaje v Cincinnati Djokovič zahájí proti vítězi duelu Bernard Tomic a Gilles Simon. Ve čtvrtfinále může narazit na Španěla Davida Ferrera, ale i na svého posledního přemožitele Tsongu.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

134
Přidat komentář
Sonja
Got a message from Barbadillo,Nadal's manager:"Rafa will take a decision on Thursday/Friday.What reported is FALSE"

Tímhle se omlouvám, jestli jsem Rafovy fandy vystrašila, twitter taky není vždycky 100% spolehlivý:-//
Tak Vamos!
Reagovat
Sonja
'According to @CadenaDeporte Rafael Nadal will miss the USO after seeing Dr.Cotorro today.Decision will be public after a statement on Fri.'

:-( Doufám, že se to nepotvrdí...
Reagovat
Cico93
http://i22.photobucket.com/albums/b318/Panther2000/crying-1.gif
Reagovat
a.magerova
Cico přijď žal zahánět k nám....
Reagovat
Cico93
ani nevieš aké to bude premňa ťažké keď to bude pravda:(
Reagovat
a.magerova
Já vím, přece taky ho mám ráda, sice míň než Rogera, ale mám.

http://www.youtube.com/watch?v=94xyOpETYYs
Reagovat
Cico93
.
Reagovat
a.magerova
Jo, ale chybí mi v té zkrácené verzi ten super moment, kdy se Rafa zapomene zeptat Rogera, co mu dá on, takže tady můj oblíbený kousek :-))
http://youtu.be/jJV-mF6chSg?t=5m28s
Reagovat
Cico93
jj ja to už videl celé x krát...taký dlhoročný rivali a taký super kamarati toje pekné:_:)
Reagovat
a.magerova
Cico, toto je moment, kdy jsem začla mít ráda i Rafu :-)
http://youtu.be/dCjw0Unm8OY?t=2m44s
Reagovat
Cico93
a prečo až odvtedy?
Rafa je super po každej stránke aj ako športovec aj ako človek...to som si istý:) aj keď ho samozrejme osobne nepoznám (bohužiaľ:)... Roger to iste .
Reagovat
a.magerova
No protože do té chvíle jsem ho brala jen jako "sprostého zloděje" Rogerových trofejí a až v tomto momentu jsem v něm uviděla i hodného člověka ;-)
Reagovat
Cico93
http://www.youtube.com/watch?v=-1yfWb0-jqQ
a toto si ako preživala?
a nezdá sa ti, že tá tráva je daako rychlejšia ako dnešna.
Reagovat
a.magerova
No hrozně, dvakrát se přerušovalo pro déšť a Rafa neskutečně zdržoval, utíral si ručníkem i nohy :-/
Tady vznikla má nenávist vůči němu, až na AO 2009 si to teda vyžehlil....
Reagovat
Cico93
hlavne mu teda prerušil seriu Wimbledonských triumfov:)do tretice vše dobre platilo.
Reagovat
Cico93
a mala by byť pomalšia to asi video zkresľuje.
Reagovat
a.magerova
Na ty povrchy já nejsem ten pravý odborník, ale jak psal v noci J.M. všechny povrchy se nějak homogenizují, aby byly velmi podobné a to není správné. Vem si modrá antuka v Madridu, mě se moc líbila, jo klouzala, ale to by do dalšího roku jistě vychytali, ale Rafa s Nolem si dupli a je po ní, to taky nebylo správné :-/

A přitom se dřív hrál Madrid na tvrdém povrchu, takže nebylo nutné tam lpět na klasické antuce ;-)
Reagovat
Cico93
jj na tu modrú antuku vtedy boli veľké sťažnosti, noo Rogerovi teda neprekažala:)
Reagovat
a.magerova
No ani Berdychovi nepřekážela, takže to bylo tak půl napůl.... a přitom v Americe se hraje na takové hnusné zelenošedé antuce a tato byla taková krásná modrá, složení by se vychytalo, je to nefér :-/
Reagovat
Cico93
tak nefer, ono všetkým sa vyhovieť nedá...ale tu modrú antuku mohli nechať, možno by mal Roger 3 tituly v rade.
Reagovat
smazaný uživatel
To je skoda pokud by nebyla nejsilnejsi sestava na US Open i v muzich...

Jinak vitam te zpet :-)
Reagovat
J.M.
Ale možná na chvíli i k tenisu, respektive o čem dlouho nebyla řeč. Zrovna komentátor říká, že hráči, se kterými v Cincinnati mluví, se v názoru na kurt shodují, že ten povrch je co se týče rychlosti neutrální, tedy střední. Ale mají tam rychlejší míčky, které rychleji letí vzduchem. To mi potvrzuje, co bylo vidět už loni - že Cincinnati tu svoji pověst "superrychlého povrchu", kterou mu mnozí dodnes přisuzují, čerpá z minulosti.

I přes to zpomalení v posledních letech je to naštěstí viditelně o něco rychlejší než Toronto, tak snad to aspoň trošku pomůže útočnějším hráčům jako Roger. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
všechny povrchy by měli začít zrychlovat, na ty zpomalený filmy se kolikrát nedá dívat a při takovým vypětí není divu, že jsou tenisti furt zranění, nevím, jestli lidi chtějí vidět útočení nebo jen obranu
Reagovat
smazaný uživatel
Já myslela, že před nějakou dobou oznamovali, že Fed bude na USO v černým, ne? A já se těšila, že se vrátí Darth Federer :/

https://www.facebook.com/niketennis/photos/a.10154400600860332.1073741878.10150107266525332/10154401551175332/?type=1&theater
Reagovat
J.M.
Černý už býval, proč se opakovat... I když z toho není jasné, jestli třeba nebude mít dvě verze, denní a noční (černou), jak míval v minulosti. Ale ta zelená, co teď nosí, i ta variace na tom obrázku, mu sekne, ta kombinace se mi líbí, přestože jinak zelenou nemusím.
Reagovat
smazaný uživatel
ta zelená s modrou je dobrá tak pro blázny :D i když jemu sluší snad všechno, ale už jsem na něm dlouho neviděla žlutou, ta zas náramně slušela loni Rafovi, tak snad bude černá verze pro night session :) a je jedno, že se to opakuje, hlavně že to má efekt ;)
Reagovat
J.M.
To se říkalo před padesáti lety, zelená-modrá, pro blázna dobrá, ale ve 21. století je to jedna z nejlepších kombinací. :-) Není se čemu divit, to je prostě odjakživa kombinace barev Země. Rostliny, voda, nebe... A speciálně ta Rogerova kombinace má skvělé odstíny, ta zelená, co měl v Torontu, není tak sytá, spíš pastelová, a hodně to zvedají i ty tmavší proužky, k tomu ty kombinace modré a bílé... I ta tmavší zelená na tom obrázku se k tomu pořád výborně hodí. A hlavně mi přijde, že v tom, stejně jako v tom nedávném "švýcarském" dresu, Roger vypadá po delší době zase hodně svěže. Možná to má i psychologický účinek, přece jen už místy začínal působit trochu jako stařec, a ty cool temné outfity, co nosíval dřív, by dnes možná už v jeho věku tak cool nepůsobily.
Reagovat
smazaný uživatel
no teda, Dimi bude taky vypadat, to už se trošku sekli s těma barvama ne :D a když se kouknu na dámský outfity, Vika bude mít na sobě podivnou košili jakoby na zip, Maria v tunice s plandajícím břichem kde stejně nic nemá, a Serena jako křklavá leopardice :D a jo hurá, je tam i černej outfit na night session a Rafa do něj půjde taky :)
Reagovat
smazaný uživatel
pan Alzheimer zapomněl přidat link :p

http://tennis-buzz.com/category/us-open/
Reagovat
a.magerova
Taky se říkalo: modrá-zelená, pro blázna stvořená :-))

Mně se ta kombinace moc líbí, třeba modeman Janko byl v tom fešák :-))
http://1.bp.blogspot.com/-U_eVq2Nth-8/UA28BWPfoEI/AAAAAAAAEGY/lGQvtlXlS04/s1600/12TipsarevicAO_GI.jpg

U Janka mě vždy rajcuje, že má vždy sladěné brýle k tričku.
Reagovat
smazaný uživatel
prej rajcuje :D:D u něj se mi to taky líbí :)
Reagovat
J.M.
Ta Azarenková bude trochu mást soupeřky, které si ji budou plést s kurtem a lajnami... Třeba je to záměr.

Serena vypadá legračně, ale to ona často. Aspoň nebude nuda.

Ty Mariiny šaty mají aspoň dobrou kombinaci barev.

A Grigor opravdu nic moc. Ale holt ještě to není hvězda první třídy. Tady bohužel u Nike rovnost neplatí, horší hráči mají myslím záměrně horší outfity.

A ten Rafa tam opravdu vypadá, že už tenhle outfit trochu přerostl...:-)

Ale hlavní stejně je, jak budou hrát, to pak každý na nějaké outfity zapomene.
Reagovat
a.magerova
Serena - potítka ve vzoru šatů, to oceňuji, to zas bude dokonalé :-)

Grigor - každý rukáv jiná barva, to se mi vždy líbí, mohly by ty barvy být křiklavější.

Caroline - barvy nic moc, ale střih suprovej.

Andy - nic moc :-/
Reagovat
a.magerova
Máša - dřív se mi její "hadry" líbily daleko víc, poslední dobou to není nic pro mě :-/

http://2.bp.blogspot.com/-EMGhdiWNSXQ/TnEN5x5181I/AAAAAAAAE_M/-MISKeGVoD8/s1600/maria+sharapova+tennis+outfits+4.jpg

http://s3.amazonaws.com/data.tumblr.com/tumblr_ld1icoinLI1qdqc4eo1_1280.jpg?AWSAccessKeyId=AKIAI6WLSGT7Y3ET7ADQ&Expires=1407883912&Signature=Oi%2BCrMaKxk9w2s7g5wTALM4kmgM%3D#_=_
Reagovat
a.magerova
Toto je dobrý úlet:
http://media-cache-ec0.pinimg.com/736x/63/2f/0c/632f0c20dbbbbb7542a69f0393c4c81d.jpg

A toto se mi líbí:
http://media-cache-ak0.pinimg.com/736x/da/fb/0d/dafb0d5176c65ac55b7a21cf83126e0d.jpg
Reagovat
J.M.
No, tenkrát, v té polovině 90. let, si tenisová móda nějak dala dovolenou. Andre nebyl jediný, koho navlékli do takového pytle. Nějak všichni měli radost, že končí éra upjatých dresů, a trochu to přepískli.

Ale ten jeho kostým z 80. let, to dodnes vypadá dobře.
Reagovat
smazaný uživatel
tak to je jasný, revoluční pirát Andre :))
Reagovat
anajka
Azarenka - ju nemusím, väčšinou ani jej oblečenie, ale tento vršok sa mi páči
Maria - súhlasím s názorom, že v minulosti to bolo lepšie, ale na druhej strane som o jej oblečení ešte nepovedala, že sa mi nepáči
Serena - áno páči, hlavne nočná verzia
Grigor - nič mimoriadne,ale na ňom to ujde
Roger - tu nie je o čom. Vždy elegantný, tričká s golierikmi to istia. Kombinácia zelená - modrá pekná, v čiernom na mňa pôsobí vždy tak trošku temne.
Rafa - návrat k tričku bez rukávov pre mňa sklamanie
Reagovat
Mayo
čakal som viac...zase aby to zachraňoval Rafa outfitom :D aj keď ten nebude štartovať toho roku ... takže uvidíme čo ostatní
Reagovat
a.magerova
No.... Rafa se chce/chtěl vrátit k tričku bez rukávů?!
http://tennis-buzz.com/rafael-nadal-2014-us-open-outfit-preview/
Reagovat
J.M.
To tedy taky nevím, jestli je v jeho věku dobrý nápad. Jestli už to nebude vypadat trochu bizarně. (Něco mezi chlapcem a mužem?)
Reagovat
smazaný uživatel
no jistě, to už se ví dávno, ještě předtím než si způsobil to zranění a Mayo, odkud jsi vzal, že startovat nebude, zatím je to na doktorech a rozhodne se těsně před, ne?
Reagovat
Mayo
ja si to myslím, že nebude...nepáči sa mi to, navyše ako ho "poznám" ak nebude pripravený na 110 % tak nepôjde ... a čo sa týka toho oblečka bez rukávov, tak je to katastrofa veru :D
Reagovat
smazaný uživatel
pořád to vypadá, že bude, všude hází fotky a videa, jak se pilně připravuje a že je ohledně toho optimista, ale neměl by to uspěchat, takhle si zadělává na mnohem delší pauzu možná do konce sezony a taky si myslím, že by nešel do obhajoby, pokud není schopen naplno hrát, s handicapem by ho mohl porazit aj Roger :D
Reagovat
Denis92
Na night session ma Roger cierny outfit.
https://flic.kr/p/opc4gx
Ten nalavo je na night session.
Reagovat
smazaný uživatel
Jirka urval set :-O
...tak treba i urve zapas...coz by si pripsal i nejake body...ze...a mozna se dostal i z toho divneho utlumu...je to bez nej nuda...
Reagovat
Sonja
Dawaj:-)
Taky už bych brala, aby začal něco hrát:-(
V dalším kole Dimitrov, není co ztratit, takže v klídku, uvolněně, bez dvojchyb pokud možno...a uvidíme, co se z toho vyvrbí:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Ahooooj. Gigine, nevím, jestli je to teda tvoje zásluhu, jestli jo, tak jsme s Rogereme pěkně nahraní v Cinncinati. :D Se Sonjou konečně přichází Nolefans v plné polní a těším se na vzájemné diskuze.
Reagovat
gigin
Určitě není.
Reagovat
Sonja
Ahoj, gigin je v tom nevinně, ale s tím Cincy teda počítám, když už si ho tak velkoryse nabídl:-)
Reagovat
Mayo
Rišár nenastúpi.
Reagovat
smazaný uživatel
Jack out;/
A to dnes odpadl i Denis...;/
Reagovat
smazaný uživatel
(:-*
https://www.youtube.com/watch?v=cUvDtkmzIwc

yeahhhh;)
\o/\o/\o/\o/\o/\o/\o/\o/\o/\o/\o/
Vlcek ma radost;)
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Sonja
Reagovat
smazaný uživatel
;) Hvala za navrat;)
Reagovat
smazaný uživatel
prober se, sice se hezky směješ, ale dávat jasné míčky do sítě nemusíš.. :)
Reagovat
gigin
http://www.tennisnow.com/News/Nadal%E2%80%99s-US-Open-Decision-Could-be-Made-by-Week-s-E.aspx
Reagovat
Mayo
Rafa nebude hrať na USO
Reagovat
gigin
Reagovat
smazaný uživatel
Kde sehnat kuny? :-O
Reagovat
a.magerova
Dobrý fóóór :-))
Reagovat
slacker
:-DDDDDDDDDD
Reagovat
Roger_Federer
Ty vole ty si cip..;)
Reagovat
EllNino
:DDDDDDDDDD no tak tohle ne
Reagovat
smazaný uživatel
Mně by zajímalo, jestli ta blondýnka to myslela vážně, že má chytat kuny, jestli jo, fakt se jdu přebarvit :D:D
Reagovat
rod_laver
:D
Reagovat
slacker
Jinak to ale bude solidni fake toceny technikou Zahada Blair Witch :-))
Reagovat
a.magerova
Tak to je jasný, že je to nahraný, mně se líbí ten nápad :-)))
Reagovat
Cico93
Toto si prehnal, to Ti neodpustím. ;(((
Reagovat
gigin
Cicku, tvl prcka, šťouchnutí, neber to a mne vážně :))
Reagovat
Cico93
;))) teraz si robim ja srandu. Ja to beriem. ;)))
Reagovat
smazaný uživatel
:D :D :D :D :D oh no.
Reagovat
smazaný uživatel
A hele, Mouratoglou se kouká na Jeremyho zápas
Reagovat
J.M.
Tak on na něho chodívá, když má možnost. Však je to jeden z jeho skoro synů, jak o některých svých minulých klíčových svěřencích mluví.
Reagovat
smazaný uživatel
Abych se přiznal, v anketě jsem dal hlas Djokerovi. V Cincinnati sice 4x ztroskotal ve finále, ale:
- Murray, přemožitel z let 2008 a 2011, je s formou mimo
-Federer, přemožitel z let 2009 a 2012, stárne, na titul z Masters 1000 čeká již dva roky, ačkoliv byl od té doby ve 4 finále
-Nadal, loňský vítěz, neobhajuje titul

Otevírá se obrovská příležitost zkompletovat Career Golden Masters. A mám za to, že Djoker přijede do Cincinnati s větší formou než loni. Kéž by se mu to povedlo vyhrát.
Reagovat
Mayo
lepšie by som to ani ja nenapísal...uvidí sa za pár dní
Reagovat
tommr
Tomáš Berdych vstoupí do turnaje v Cincinnati zápasem proti Yen-Hsun Luovi, kterého před týdnem v Torontu zdolal ve třech setech ...
Doufám, že to neznamená, že Tomáš dopadne v Cincinnati stejně neslavně jako dopad v Torontu. V Cincinnati Tomáš obhajuje lonský semifinále a pokud nechce přijít o pátý místo tak si nemůže dovolit další výpadek ...
Reagovat
24tomas
.. je především větší, ne vyšší.
Reagovat
J.M.
Možná i vyšší. Už nějaký čas se mluví o tom, že tenisté jsou čím dál vyšší.
Reagovat
a.magerova
No jsou to prý nejen tenisté, ale lidé vůbec.
Důvodem je růstový hormon podávaný zvířatům v krmivu a následná konzumace masa lidmi.
Reagovat
24tomas
:D pěkný :)
Reagovat
smazaný uživatel
ona je i silnější :)
Reagovat
EllNino
Jacku Jacku ...v tb 5:2 a nakonec 5:7, to je blbý, to je blbý ...no tak snad se nesložíš ..
Reagovat
Nola
mám obavy, že to Nole nezvládne, presne ako kariérny GS tento rok...
ATP natočilo pri tejto príležitosti veľmi pekné promo :
https://www.youtube.com/watch?v=EV2U5noYkpY

každopádne mu to veľmi prajem, NOLE IDEMOOO !!!!
Reagovat
Sonja
Hezké video a líbí se mi i tahle koláž, kterou vyrobili Noleho fandové: https://pbs.twimg.com/media/BuxPmQgCEAA8LeS.jpg:large

Ale máš pravdu, že když se na něco hodně tlačí, všelijak se na to poukazuje atd., tak to většinou dopadá špatně. No objektivně Nole nemá špatný los (narozdíl od Toronta), první dvě kola by měla být zahřívací a pak už pomalu přepnout na vyšší level..... Co se mě týče, potřebuju na něm hlavně vidět chuť a touhu dál vyhrávat a bojovat o největší trofeje, kterou jsem v jeho posledním zápase postrádala. Třeba to bylo v plánu, třeba se fakt teď o to víc soustředí na Cincy...kéž by:-)
Reagovat
Sonja
Já bych to Djokimu taky přála...tak uvidíme:-)
Reagovat
smazaný uživatel
jééééé :)
Reagovat
Nola
vitaj, konečne !!!!! návrat najvačšej fanynky Noleho je dôvodom na oslavu, už prosím neodchádzaj, chýbala si
Reagovat
smazaný uživatel
Ona tady nechodila? :O
Reagovat
smazaný uživatel
Vítej zpět!!!!! :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Ahoj, hned si tě dávám do zvýrazněných! Ačkoliv my jsme vlastně v kontaktu pořád... :)
Reagovat
Roger_Federer
To me listi...
Reagovat
smazaný uživatel
Co? Nerozumím tomu poslednímu slovu. :D
Reagovat
Roger_Federer
listi=dej mi facku :), at se proberu
Reagovat
smazaný uživatel
No jestli chceš vědět, kde jsme v kontaktu, tak na Twitteru... :)
Reagovat
a.magerova
Jazykové okénko:

LIŠTÍ čili dá někdo někomu facku.
Lze to použít i ve smyslu "mě liští" jakože údiv nad něčím jinak řečeno "já padnu".
Anebo po vypití giginovy slivovice může někdo říct" "To se mnou liští" čili je velmi silná :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Tak díky za jazykové okénko. :) Předpokládám, že se to používá jenom na Moravě. :D
Reagovat
Roger_Federer
Jinak o vikendu me v Karlovicich slivovica poliskala tak, ze jsem se jeste neprobral;)
Reagovat
a.magerova
Takže jsi byl dobře zliskanej, co?!!
Reagovat
a.magerova
Jo a teda R_F to napsal ve smyslu "štípni mě" a Tys byl monty nejblíž :-)))
Reagovat
Sonja
Lidi, díky:-)

Dominika klidně lísknu, vůbec nic mu nevysvětluj, monty:-P
Reagovat
Roger_Federer
Pro Vas cechacky;)

Bylo to mysleno takto: to me listi, vidim dobre Sonja.
Reagovat
a.magerova
Takže ve smyslu: JÁ PADNU :-))
Reagovat
smazaný uživatel
A proč to teda byla reakce na můj příspěvek? To mě právě zmátlo. :D
Reagovat
Roger_Federer
Aha..blbe jsem to asi oznacil.:)
Reagovat
smazaný uživatel
Já to pochopil, že monty si Sonju musí označovat, zatímco RF Sonja rovnou liští.
Reagovat
smazaný uživatel
Tebe mám taky označeného. :)
Reagovat
a.magerova
R_F piš háčky a čárky, nebo se monty urazí.
Reagovat
smazaný uživatel
Mně bohatě postačí, když bude psát česky... :D
Reagovat
a.magerova
Hele buď rád, že se vzděláváš, víš jak budeš mít ulehčenou návštěvu Stodolní?!
Když Ti tam někdo řekne: "Chceš lištit?!"
Budeš vědět bez zbytečného doptávání, jak odpovědět. ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Stodolní? Tak tam bych nevkročil... :D
Reagovat
smazaný uživatel
Já bych to Djokymu i přála, je to pan tenista, stejnak Toronto odfláknul kvůli Cincy, ale proboha ať ve finále neporáží Rogera :D
Reagovat
Mayo
vo finále bude s Murraym
Reagovat
smazaný uživatel
mno tak to teda neviem, že seš si tím tak jistej, Můra stále nic moc
Reagovat
Mayo
ja sa nie stále riadim tým, že ako hrá na predošlých turnajoch :D ... proste som mu dal v ankete hlas a raz to zlomiť musí...a v cincy mu to sedí...kto by povedal, že Tsonga vyhrá kanadu :P
Reagovat
smazaný uživatel
já zas věřím tomu, že Roger už to finálový prokletí musí jednou zlomit :)
Reagovat
Mayo
Ja nevjem, môj hlas dostal škótsky tenista
Reagovat
Cico93
Môj srbský;)
Reagovat
smazaný uživatel
môj švajčiarský a basta, som optimista :)
Reagovat
Mayo
máš dobrú slovenčinu :D
Reagovat
Cico93
Lepšiu jak ty...ty nevjem;)
Reagovat
smazaný uživatel
:D :D
Reagovat
smazaný uživatel
vďaka to ja len tak :D
Reagovat
Mayo
čičo uderil :D:D
Reagovat
Cico93
;)
Reagovat
smazaný uživatel
Ty seš pánes, to je stará známá věc :-))
Reagovat
PetaM
Novaku, doufám, že letos už se ti to povede! Je načase :) :)
Reagovat
Cico93
Konečne mám pocit, že ta mužská špička je nabitá a to ešte Delpo chýba;(
Reagovat
smazaný uživatel
Delpo už ma jinej job...
https://m.facebook.com/245291448857687/photos/a.519072434812919.1073741828.245291448857687/702389293147898/?type=1&source=46&refid=17
Reagovat
Cico93
;) videl som, sledujem ho na FB, snáď sa rýchlo uzdraví.
Reagovat
martinek37
to musí to zápěstí hrozně namáhat :D
Reagovat
a.magerova
Jé, tak to by se mi dnes do kuchyně DelPo moooc hodil :-))
Reagovat
smazaný uživatel
taky jsem to zaregistrovala, do kuchyně bych ho brala hned a možná ne jen tam :D :D
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist