Djokovič si zahraje v Monte Carlu o titul

18. 4. 2009, 16:50
Aktuality 6
Srbský tenista Novak Djokovič si zahraje o titul na turnaji série Masters v Monte Carlu. Na prvním velkém antukovém podniku sezony dnes zdolal po dvou a půl hodinách Švýcara Stanislase Wawrinku 4:6, 6:1 a 6:3. Ve finále se utká s vítězem duelu mezi Španělem Rafaelem Nadalem a Britem Andym Murraym.
Profily hráčů

Utkání začal lépe Wawrinka. Djokovič se v prvním setu poměrně trápil při servisu, vytvořil i čtyři dvojchyby. Ze čtyř nabízených brejkbolů nevyužil ani jeden, kdežto soupeř byl v jednom ze čtyř případů úspěšný a proto první sadu získal on.

Ve druhém setu se Djokovič výrazně zlepšil a zvítězil hladce 6:1. Rozhodující sadu začal lépe Wawrinka, ale od vedení 2:0 uhrál jedinou hru. Při svém podání nabídl soupeři sedm brejkbolů a Djokovič byl úspěšný ve třech případech.

Djokovič si zahraje finále v této sezoně potřetí. V Miami podlehl Murraymu, v Dubaji získal titul po výhře nad Španělem Davidem Ferrerem.

Výsledky - Monte Carlo (dotace 2,750.000 eur):

Dvouhra - semifinále:
Djokovič (3-Srb.) - Wawrinka (13-Švýc.) 4:6, 6:1, 6:3.

Čtyřhra - semifinále:
B. Bryan, M. Bryan (1-USA) - Dlouhý, Paes (3-ČR/Indie) 6:7 (3:7), 6:3, 14:12.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

6
Přidat komentář
smazaný uživatel
Rafa už ale bude nad jeho síly. Když se takhle protrápil s Wawrinkou, nemůže počítat, že porazí nejlepšího antukáře světa.
Reagovat
smazaný uživatel
Bravoo! impossible is nothing :)
Reagovat
smazaný uživatel
myslíš, že nolemu fandí ještě někdo :))?
Reagovat
a.magerova
Já mu taky fandím. Proč jméno nole?
Reagovat
smazaný uživatel
protože tu přezdívku dycky křičí jeho rodiče při zápase :))
Reagovat
smazaný uživatel
ja mu fandim, uz 2 roky
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist