Djokovič si zahraje v hollywoodském filmu s akčními hvězdami

30. 11. 2011, 19:27
Aktuality 8
Světová tenisová jednička Novak Djokovič se objeví na stříbrném plátně a rovnou po boku hollywoodských akčních es. Srbský tenista bude hrát sám sebe.
Profily hráčů
Novak Djokovič

Novak Djokovič krátce po neúspěšném vystoupení na Turnaji mistrů v Londýně zamířil srbský hráč do Sofie, kde se zúčastnil natáčení filmu Expendables 2 (Postradatelní 2) podle námětu Sylvestera Stalloneho. Známý bavič Djokovič bude v akčním snímku představovat sám sebe.

Stallone, který režíroval "jedničku", ve filmu také hraje společně s dalšími hvězdami Arnoldem Schwarzeneggerem, Brucem Willisem, Jeanem-Claudem van Dammem, Chuckem Norrisem, Dolphem Lundgrenem či Jasonem Stathamem. Pokračování filmu o partě zabijáků má mít premiéru v srpnu příštího roku.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

8
Přidat komentář
smazaný uživatel
Film bude asi dost béčkovej, nechápu, proč má tohle zapotřebí...
Reagovat
Teo
Protože béčko je to nejlepší, v čem si může zahrát;o)
Reagovat
smazaný uživatel
hmm videl si jednotku? parádny akčný film, žiadne béčko, tak neviem prečo by ním mala byť dvojka. Naopak, účinkovanie Djokoviča v tom filme by mohla byť celkom sranda :D
Reagovat
smazaný uživatel
suhlasim :)
Reagovat
smazaný uživatel
taktéž souhlasím :)
Reagovat
Stan_Borowitz
Mně ten film moc dobrej nepřišel. Snad bude dvojka lepší.
Reagovat
UnrealTom
jsem zvědavej :D
Reagovat
smazaný uživatel
aby to nakonec nedopadlo tak jak s Jardou Jágrem, který taky "hrál" v jednom akčňáku, taky se o tom psalo podobně
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist