Djokovič se potkal s hráči Los Angeles Lakers, dřímá v něm i basketbalový talent?!

9. 3. 2013, 17:13
Aktuality 8
Novak Djokovič si minulý víkend splnil jeden z velkých snů, když se setkal s hráči Los Angeles Lakers. Hvězdám NBA předvedl před utkáním s Atlantou Hawks i své umění s basketbalovým míčem a úspěšně trefil trojku.
Profily hráčů
Kobe Bryant a Novak Djokovič

Djokovič po vítězství ve finále turnaje v Dubaji nad Tomášem Berdychem hned odcestoval do Spojených států a zážitek z haly Staples Center si pochvaloval ještě téměř týden poté. "Bylo to skvělé, potkal jsem Kobeho (Bryanta), Dwighta Howarda, Steva Nashe," řekl Djokovič agentuře Reuters v průběhu příprav na start na turnaji v Indian Wells.

"Jsou to skvělí sportovci a osobnosti, všichni z nich. Byl jsem hodně překvapený, když mi řekli, že mají rádi tenis. Z pohledu profesionálního sportovce je skvělé vidět jiné úspěšné sportovce, jak se pohybují, potí a bojují v průběhu zápasu. Je to úžasný zážitek," pochvalovala si světová jednička.

Djokovič, který má v tomto ročníku zatím bilanci zápasů 13-0, obdivoval formu čtyřiatřicetiletého Bryanta. "Dělal si legraci ze svého věku, ale podle mého názoru je víc fit než kdy jindy," ocenil pětinásobného vítěze NBA. Pětadvacetiletému Srbovi nakonec udělal radost i výsledek utkání, Lakers dokázali porazit Hawks 99:98.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

8
Přidat komentář
smazaný uživatel
Ten zápas mi trochu tými obhodmi začína pripomínať LLeytona proti Samprasovi. :) Snáď bude aj výsledok rovnaký.
Reagovat
smazaný uživatel
Hlavne to finále, to bolo dosť kruté :)

Ja nijako nepreceňujem ich H2H, Sampras bol lepší to je jasné, ale páči sa mi spôsob ako Lleyton dokáže zvládať týchto servismanov. Hoci aj po tridsiatke.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak tohle on vždycky uměl, na returnu byl výborný a jak říkají anglicky mluvící komentář: "He loves the target". Um prohazovat, lobovat měnit rytmus hry. Pro mě něco jako podobného jako Murray, nikdy žádný ranař, ale v tomhle naprostá špička.
Reagovat
Mayo
oléé...Djokovič má u mňa plus...Lakers a Kobe to je proste moja srdcovka :) na hrad !
Reagovat
smazaný uživatel
Nechtěl jsi napsat na hard!? :)))
Reagovat
smazaný uživatel
Hezkýý:-))
Zasmála jsem se otázce v nadpisu:-D:-)
Reagovat
a.magerova
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist