Djokovič se kvůli alergii odhlásil z Madridu

8. 5. 2010, 16:21
Aktuality 32
Druhý tenista světového žebříčku Novak Djokovič se na nadcházejícím turnaji Masters v Madridu nepředstaví. Dvaadvacetiletý Srb se odhlásil kvůli potížím s alergií.
Profily hráčů
Novak Djokovič

Djokovič už v pátek kvůli alergické reakci na pyl nedohrál čtvrtfinále turnaje v Bělehradu, kde obhajoval titul. Zápas s osmnáctiletým krajanem Filipem Krajinovičem ukončil po prvním setu, který prohrál 4:6.

Srbský tenista se v Madridu dostal loni do semifinále, kde po třísetové bitvě nestačil na Rafaela Nadala. Nejvýše nasazenými hráči tak budou právě Nadal a obhájce prvenství Roger Federer.

Turnaj série Masters v Madridu začne již v neděli.

TenisPortal.cz, ČTK, Adam Bárta

Komentáře

32
Přidat komentář
smazaný uživatel
Text příspěvku obsahoval závadný obsah a byl redakcí vymazán.
Reagovat
smazaný uživatel
:-) no tak ted sem se koukl na pavouk turnaje v mardidu mužů a hledal sem tam pak čechy...no berdych ma uplne supr los lepe to ani neslo...v 1. kole nalbandiana no proc ne:-(
a nevidel sem tam hajka on tam nehraje nevite?
Reagovat
smazaný uživatel
Mám pocit, že se mi to dneska snad zdá, ty zprávy ..
..jinak alergii moc nevěřim ..
Reagovat
Frantz
LOL ELEGAN ZASE RUPL :-)))
Reagovat
smazaný uživatel
No nerad bych tady opět dělal tapetu svymi nazory,ale prostě je to jen o tom, že se trochu nechal ukolibat svymi uspěchy a vykašlal se měsic na tenis. Chyb bylo hodně a nic moc tedy.Ale věřim že na RG to bude něco jineho.
Reagovat
smazaný uživatel
Bože dite dpč už s Federerem!!
Reagovat
Vojtiik
Je to ocas :D
Reagovat
smazaný uživatel
Co myslíte... krize formy anebo na to kašle?... bod za bodem se nemůžu rozhodnout ani pro jedno. Říkám si, kdyby na to házel bobek, proč by se vůbec obtěžoval tam jezdit? Proč by si tento turnaj vůbec zapisoval už na začátku sezóny?
Reagovat
smazaný uživatel
ja si spis myslim ze ma krizi snad vi o co jde ze potrebuje body k prekonani rekordu
Reagovat
Vojtiik
Musi udrzovat zapasove tempo a objevovat se kvuli sponzorum.. prvni set na to kaslal, vubec se nehybal, ted se mi zda ze se zacina snazit :)
Reagovat
smazaný uživatel
RF v Estorilu účast slíbil už loni. Co se týče otázky, zda je to krize nebo nezájem, to asi vyřešíme až na GS. Kéž by to bylo tak, že všechny ostatní turnaje bere jako trénink.
Reagovat
Mercury
Příšerný výkon od Rogera. Od začátku do konce. Jako jeho fanoušek doufám, že se z toho co nejdřív dostane, ale bojím se, že letošní antuková sezona nebude z nejlepších. Snad ho spasí jeho milovaná tráva a faktor Wimbledon. Dnešních 50 nevynucenych chyb - to byla sila...nezaslouzil si vyhrat.
Reagovat
steve79
No s tím wimbledonem si nejsem tak jistý. Jinak hraje opravdu hrozně, viděl jsem druhej set a je to jedna nevynucená chyba za druhou, ani servis mu nefunguje a to je základ pro hru na trávě.
Reagovat
Mercury
S tim servisem mas sice pravdu, ale to je zrovna uder, ktery jeden den muze fungovat na vybornou a jindy vubec, takze pokud si odpodava svuj prumer, bude to ok. Spis jde o celkovy herni projev, jakmile dojde na delsi antukove vymeny jde u nej videt netrpelivost, neciste trefene udery a hlavne dost spatny pohyb. V tomhle vsem by mu trava a rychlejsi ukoncovani vymen melo svedcit a ja mu tam minimalne na finale opet budu verit. Kazdopadne bych byl rad, kdyby aspon NECO predvedl v Madridu a hlavne na naslednem parizskem GS. Ale uprimne - po poslednich vykonem mam o dalsi SF dost obavy.
Reagovat
smazaný uživatel
Bože ať to ten Federer otočí, jinak tu zas bude nablito.
Reagovat
Vojtiik
Federer už píše Mirce z lavičky mezi setama ať balí, že chce ještě večer stihnout Real...
Reagovat
Mercury
nestras, Roger urcite fandi Barce :)
Reagovat
Vojtiik
Ja bych rekl ze fandi realu a manchesteru :D
Reagovat
Mercury
proc zrovna tem dvema? :D asi nejpravdepodobnejsi bude stejne FC Basilej :)
Reagovat
Vojtiik
Nejlepsi fandi nejlepsim... ja sem myslel na te top scene ...
Reagovat
Mercury
v tom připadě fandi nepochybně nejlepšímu klubu světa s nejlepším fotbalistou světa...FC Barcelona! :P
Reagovat
a.magerova
Já si myslím, že fandí Baníčku :-))
Reagovat
Vojtiik
Taky jsme dneska fandili a banan :(
Reagovat
smazaný uživatel
No přatele sice ten naročny kalendař,ale vite jak, masters se hraje už dloooouho a počet turnaju se neměni. Dokonce před par lety se hralo finale na 3 vitězne sety, ještě dřiv se např i Barcelona hrala finale na 3 vitězne. Takže krok k zmirněni tam je, ale zas nejde je zrušit. To mužou dat i Grandslam na 2 vitězne a normalni na jeden. Sice ano je to naročne,ale nikdo nikoho nenuti hrat každy tyden - viz. Federer ( nezazlyvam mu to, že nehral, ale přece jen na jeho hru je radost se podivat a dřiv na masters nechyběl a předvaděl super vykony - finale s nadalem v roce 2006 bylo to nej). Tady spiš jde o přistup jednotlivcu. Djoka měl dost času mezi turnaji na regeneraci a tento rok mi přijde,že neni ve sve kuži a furt se nemuže probrat,vymluvy na naročnost u něj to je zcestne, možna na naročnost jeho duševna, ne tolik fyzickeho stavu. Mě spiš šlo o to puvodně a take to i někdo dole popsal, že dřiv čim turnaj se bližil k zavěru tim lepši bitvy byli k viděni mezi špičkou, ted je to, že 2 elitni hrači skonči v 1. či 2. kole. A několik dalšich antuku ignoruje. Prostě pomyslnou tečku svych dojmu bych udělal takovou, že tento rok je to takove trošku nemastne neslane od nejlepšich tenistu planety(vyjmky samozřejmě jsou).A mala vsuvka John Isner - finale na antuce v Bělehradu, na jednu stranu ulet,ale na druhou je to prostě frajer:)
Reagovat
smazaný uživatel
Zensky je tiez dost zaujimavy ak Stosur vyhra prve kolo hraje hned proti Martinezovej ktora ma teraz super formu. Ale co sa muzov tyka tak Roger s Rafom su na opacnych polkach pavuku vdaka tomu ze Rafa je dvojka turnaja a ne Djokovic. Cize mohli by hrat spolu finale ak Federer sa rozhodne ze tych 1000bodov mu stoji za obhajenie.Inac Federer by v QF mal dostat Roddicka n aktoreho to vie plus na antuke, ale ma tam aj Gulbisa a do QF este ako treti taky dobry hrac by mohol dostat Juzneho. Som zvedavy ako Federer pristupi k Madridu ale verim ze chce Samprasov rekord prekonat a tychto 1000bodov fakt potrebuje obhajit co najviac sa da.
Reagovat
smazaný uživatel
Tento rok je pro tenisovou špičku velmi divny, všichni hrajou tužku anebo jsou zraněne.Djokovič hraje jako totalni salat a ne jako hrač č.2. Federer to bere už jen rekreačně a chce jen grandslamy proto to na měsic zabali a přijede do Řima total nerozehrany.Murray, nechapu k čemu ma Alexe Corretju když je na antuce letos marnějši než dřiv, nic moc od Andyho. Roddick vyhraje USA beton jeho nej prostředi a pak se na to vykašle.OSTATNI: Delpo muj oblibenec je zraněn a Kolja take. Nadal na antuce ožil, Soderling občas o sobě da vědět a Nando taky jede,ale kapku se unavil.
Tento rok je ta špička až na Nadala a Verdasca neatraktivni a vysledkově neni moc přesvědčiva. Divna sezona opravdu.
A ten Djokovic, byl bych rad kdyby klesnul protože 2. misto si nezaslouži, jeho hrou, alergiema, duševnem a Sergiem Tachini:) Škoda toho Delpa!
Reagovat
smazaný uživatel
Naprostý souhlas
Reagovat
smazaný uživatel
Celkom dobre si to napisal. Jedina svetla vec sezony je zatial ze Nadal na antuke ozil a ni eje to ten Nadal co sa skoro rok trapil. Uz na betonoch v IW a Miami hral slusne ked vzdy v SF vypadol z pozdejsim vitazom turnaja-Ljubicic a Roddick- v oboch pripadoch doplatil na servis- proste jeho superi mali ovela lepsi servis co rozhodlo. Tiez Verdasco slusne zatial antukova sezona uvdime co predvedie na RG. Federer na zaciatku roka vyhral AO kde hral posledne 3 zapasy fantasticky-Murray vo finael az v 3sete bol vyrovnany, Tsongu prejel n acelej ciare a Davydenko vyhral prvy set a potom dostal naklad-vtedy mal Davydenko super formu treba dodat. Som cakal co dalej a on fakt nic, aj teraz v Estoritel aj ked asi vyhra turnaj tak nic nehra vyhrava v tie-breakoch. Verim za na RG zase zahra dobre. Djokovic ako c. 2 je fakt hanba tuto sezonu, nic nehra, Murray okrem AO mozme povedat to iste ako Federer- bohvieco to neni. Del Potro chyba kazdemu normalnemu fanusikovi, ktory neni zaujaty. Del Potro keby hral tak by poprehanal pocas antukovej casti Rafu a na AO by prevetral mozno aj Rogera-uz na AO hral dost slabo som vedel ze daco neni ok a potom sa zistilo to s tou rukou ci zapestim. Ked si zoberem minuly rok- IW-Nadal-Murray, Miami-Murray,Djokovic, MC,Rim-Nadal-Djokovic, Madrid-Federer-Nadal. Proste minuly rok hrali top hraci inac furt boli vo finale navzajom hrali super zapsy, tohto roku barskto si na Masters prejde do dalsieho kola cez nich fakt zasnem uz tu mame daco ako zensky tenis, kde spicka vybuchuje pravidelne, co sa mi nepaci- dakto bude oponovat ze radsej ked su prekvapka ale ja si radsej pozrem posledne kola bitky hracov zo spicky a mam rad konstatnu vykonnost- ze top hraci budu top hraci.
Reagovat
Kox
Je to přesně tak. Já sem fanoušek Djokra ale co předvádí je hrůza. Doufám v úspěch a procitnutí na RG i když šance je mizivá. Okruh by potřeboval oživení v podobě ne tak náročného kalendáře. Když hráč hraje každých 14 dní náročný turnaj tak pak už není chuť k tenisu. Ideální by podle mě bylo zúžit počet masters na 5. Potom by hráči do toho měli chuť a mělo to i větší sledovanost a prestiž. Teď to dopadá takhle DelPo zraněný, Davyděnko taky, Djoker obtíže takže takto bych to viděl já. Federer jen bere grandslamy, masters ho téměž nezajímají. Murray není psychycky v pohodě. Nemyslím si že je to jen hráčem a jejich hlavou. Velkej podíl na tom má i systém.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Djokovic na druhé místo klesne skoro určitě, protože přijde o 200b z Bělehradu a 360 z Madridu a Nadal minimálně finále udělá, takže by se měli prohodit.
K tomu Federerovi - já bych mu to ani příliš nevyčítal, že se soustředí jen na GS a na ostatní turnaje se vyflákne. Přece jen být 6 let na absolutním vrcholu něco stojí, hlavně po psychické stránce, takže znova se každý rok připravovat na x turnajů, to by asi zvládl málokdo.
Reagovat
smazaný uživatel
Je to absolutna pravda.
Reagovat
smazaný uživatel
To je fakt, na špici je sakra dlouho, takže to vynechávání i krize je docela pochopitelná.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist