Djokovič poprvé po operaci trénoval na kurtu

25. 2. 2018, 14:18
Aktuality 6
Novak Djokovič se koncem ledna po dlouhých měsících trápení s bolestmi ruky rozhodl ukončit konzervativní léčbu a ve Švýcarsku se podrobil menší operaci pravého lokte. Dvanáctinásobný grandslamový šampion se tak v posledních dnech věnuje zejména rehabilitaci, která dle příspěvků Srba na sociálních sítích probíhá dobře. Včera pak již srbský tenista absolvoval dokonce i první trénink na kurtu.
Profily hráčů
Novak Djokovič

Novak Djokovič loni skrečoval čtvrtfinálové utkání Wimbledonu s Tomášem Berdychem a kvůli bolestem v pravém lokti zmeškal celý zbytek loňského roku. Také na začátku letošní sezony měl s pravou rukou potíže a odehrál jen Australian Open, kde v osmifinále podlehl Hyeon Chungovi.

Vzápětí se rozhodl přetrvávající zdravotní problémy rázně řešit a zavítal do Prahy k uznávanému profesorovi Pavlovi Kolářovi. Poté se ve Švýcarsku podrobil menší operaci lokte a nyní věnuje většinu času rehabilitaci.

Day 22 of rehab: #workhardfortheweekend

Příspěvek sdílený Novak Djokovic (@djokernole), Úno 24, 2018 v 1:39 PST

V posledních dnech pak posílá třicetiletý Srb svým fanouškům prostřednictvím sociálních sítí samé dobré zprávy. Nejen, že se mu v rehabilitaci daří dobře, včera odpoledne už dokonce v Itálii poprvé po zákroku trénoval i na kurtu. To, kdy se vítěz 12 grandslamů a bývalý první hráč světa vrátí do turnajového kolotoče, však zatím není známo. Dle slov otce Novaka Djokoviče by se srbský tenista mohl vrátit začátkem května na antuce v Madridu.

Komentáře

6
Přidat komentář
panzer.dragon
Ve švajcu na operaci? Snad ví co dělá :)
Reagovat
Mayo
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :)
Reagovat
panzer.dragon
Nejlepe nějaká klinika v Basileji, swiss hop :)
Reagovat
smazaný uživatel
Novak vypadá být opět duševně svěží a snad má i touhu opět vyhrávat. Snad mu to rameno umožní.
Reagovat
turista
Kéž by Novak v tom Madridu tu antukovou tisícovku vyhrál. To by byl návrat snů.
Reagovat
Krisboy
Rameno asi ano, otazník visí nad loktem ;)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist