Djokovič možná vynechá turnaje v Číně

21. 9. 2011, 11:23
Aktuality 0
Tenisoví fanoušci v Číně se tento podzim nemusejí dočkat nejlepšího hráče světa Novaka Djokoviče. Jak píší srbské noviny, suverén letošní sezony kvůli zranění zad možná vynechá říjnové turnaje v Pekingu a Šanghaji.
Profily hráčů
Novak Djokovič

"Mám částečně natržený zádový sval, který by měl odpočívat," komentoval své zranění Djokovič, který kvůli bolesti zad nedohrál minulý víkend daviscupový souboj s Argentincem Del Potrem. "Po jednom vyšetření je těžké odhadnout, jak dlouho budu muset odpočívat. Jisté ale je, že kvůli jednomu nebo dvěma turnajům nebudu riskovat své zdraví," dodal pro list Sportske Novosti.

Jak srbská média dále uvádějí, nejlepší hráč světa bude na zotavení potřebovat zřejmě tři až šest týdnů. Pokud se to potvrdí, bude se muset Djokovič odhlásit z říjnových podniků v Pekingu a Šanghaji, na kterých by měl obhajovat titul, respektive semifinále.

Komentáře

0
Přidat komentář
Zatím nebyly přidány žádné komentáře.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist