Djokovič je v Miami posedmé ve finále a zahraje si o rekordní titul

1. 4. 2016, 21:16
Aktuality 249
ATP MIAMI - Novak Djokovič posedmé v kariéře a popáté za posledních šest let postoupil do finále turnaje v Miami. V boji o něj dnes zdolal po více než dvouhodinové bitvě Belgičana Davida Goffina a už jen jedna výhra ho dělí od zisku rekordního 28. titul z podniků Masters 1000. V neděli se o něj utká s Japoncem Keiem Nišikorim.
Novak Djokovič

Suverén současného mužského tenisu Novak Djokovič potvrdil v dnešním semifinále roli favorita, David Goffin ho ale v horkém a dusném počasí donutil odevzdat maximální výkon.

Djokovič přišel jako první o servis, který si neudržel v prvním setu za stavu 3-3. Ale okamžitě se mu povedl rebrejk a nakonec úvodní dějství vyhrál po hodině a čtvrt dlouhé přetahované v tie-breaku. V druhé sadě stačil osmadvacetiletému Srbovi jediný brejkbol, který v sedmé hře proměnil a závěr zápasu si už zkušené pohlídal.

Statistiky zápasu
Djokovič - Goffin
7 esa 8
2 dvojchyby 2
59 % 1. podání 'in' 59 %
71 % úsp. 1. podání 69 %
61 % úsp. 2. podání 52 %
20 winnery 25
29 nevyn. chyby 37
9/14 hra na síti 7/17
2/4 brejkboly 1/5
čas: 2:05

Fyzicky náročný zápas trval 2 hodiny a 5 minut. Djokovič zvítězil 7-6 6-4 a vedení ve vzájemné bilanci zvýšil na 4-0

"Hodně foukalo, bylo dusno, horko. Jsem pyšný na to, jak jsem všechny tyhle překážky překonal. Ve správných chvílích se mi podařilo zůstat pevný," řekl Djokovič. "David hrál dnes velmi čistě. Jeho tenis je nádherný na pohled. Navíc zlepšil servis, bylo obtížné ho přečíst. Možná nemá takovou sílu jako od ostatních kluků, ale je precizní a efektivní. K tomu přidává velmi dobrý úder po prvním servisu," chválil Djokovič Goffina.

"Proti Djokovičovi si musíte každý bod uhrát sami. Nedá vám nic zadarmo. Je to těžké, protože jakmile chvíli ztratíte koncentraci, prohrajete game," řekl Goffin, který má s hráči Top 10 bilanci 2-26.

Pětadvacetiletý Belgičan si dnes zahrál podruhé v semifinále turnaje Masters 1000, poprvé v něm byl před dvěma týdny v Indian Wells. Díky své skvělé formě se ve světovém žebříčku posune na 13. místo a bude klepat na dveře Top 10.



Djokovič v letošní sezoně vyhrál už tři turnaje, když dominoval na Australian Open, v Dauhá a před dvěma týdny v Indian Wells. Po dnešku má zápasovou bilanci 27-1, přičemž jedinou porážku zaznamenal hlavně vinou zdravotních potíží - před měsícem v Dubaji totiž vzdal kvůli zánětu v oku čtvrtfinále proti Španělu Felicianu Lópezovi. To byl také jediný turnaj od loňského ledna, na kterém se nedostal do finále.

David Goffin a Novak DjokovičDo finále v Key Biscayne Djokovič postoupil posedmé v kariéře. Čtyři z posledních pěti ročníků ovládl, triumfoval v letech 2007, 2011, 2012, 2014 a 2015. Pokud zvítězí i letos, vyrovná šestým triumfem rekord Andrého Agassiho.

Především však Djokovič může překonat rekord v počtu vyhraných turnajů Masters 1000, z nichž má stejně jako Španěl Rafael Nadal zatím 27 trofejí. Do finále postoupil už na 11. turnaji Masters po sobě, bilanci v nich má 8-2. Z 57 duelů prohrál jen dva.

Ve svém celkově 89. finále bude bělehradský rodák usilovat o 63. titul. O ten svede souboj s Japoncem Keiem Nišikorim, který se do finále turnaje Masters 1000 probojoval teprve podruhé (předloni na antuce v Madridu vzdal Nadalovi), zatímco Djokovič si v něm zahraje už počtyřicáté.

Ještě před rokem a půl Djokovič prohrával ve vzájemné bilanci s o dva roky mladším Japoncem 1-2, ale pak vyhrál pět duelů po sobě a vede už 6-2. "Ve finále nemám co ztratit, tak doufám, že to bude další skvělý zápas," řekl Nišikori.

Šestadvacetiletý Nišikori si v semifinále poradil po výborném výkonu 6-3 7-5 s dvacetiletým australským talentem Nickem Kyrgiosem.

"Servisy, returny. Všechno mi dnes skvěle fungovalo. Snažil jsem se být hodně agresivní, hodně bodů jsem vyhrál u sítě," komentoval Nišikori. "On (Nišikori) hrál dnes opravdu dobrý tenis. Znám jeho plán, když hraje proti mě. Vždy je velmi agresivní. Nenechá mě diktovat tempo výměn. Těžko jsem hledal odpověď. Několikrát jsem se snažil hrát servis-volej, ale on hrál dnes skvělý tenis," uvedl Kyrgios.

• ATP MASTERS 1000 MIAMI •
USA / Florida, tv. povrch, 7.037.595 dolarů
páteční výsledky (01. 04. 2016)
• Dvouhra - semifinále •
Djokovič (1-Srb.) - Goffin (15-Belg.) 7-6(5) 6-4
Nišikori (6-Jap.) - Kyrgios (24-Austr.) 6-3 7-5
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

249
Přidat komentář
janek_da
přišel jsem o hodně?

Zápas jsem si ale pro jistotu nahrál a se sousedkou ho zkouknem.
Reagovat
Zdeny
Kecy :D
Reagovat
gigin
No drámo od prvního fiftýnu, ještě teď sa třepu, jak drahý pes.
Reagovat
tito
No to si pošmáknete. Hele, klidně si hodinku popíjejte něco dobrého, potlachejte a až budete v náladě, tak si pusťte třeba tohle:
https://www.youtube.com/watch?v=KtX-V4OE50Y
To je rozhodně větší zábava :-)
Reagovat
Kozoroh
Ano přišel, neboť No1e v dnešním finále přepisoval tenisovou historii :-)
Reagovat
janek_da
ee, tak na to stačí znát výsledek.

jinak díky chlapi. Asi si pustíme 1.set Kvitová-Brengle. Sosusedka si stejně toho nevšimne.
Reagovat
janek_da
3:0 zatím vše šlape
Reagovat
Zdeny
Novak neskutečně! Jeden z nejvýznamnějších rekordů pokořen! Nyní hurá na antuku!
Překvapeni turnaje: Goffin, Nishikori a Kyrgios
Zklamaní: Murray, Nadal a Ferrer
Reagovat
George_Renel
Finále singlů se tedy letos moc nevyvedla.
Reagovat
smazaný uživatel
Nolda už je asi posedlej tou svojí dokonalostí, na kterou si zvykl, jinak potom nechápu, proč se rozčiluje snad po každém ztraceném fiftýnu, když zápas kontroluje a celkem v pohodě si dojde pro další titul... škoda japončíka, že opět nedokázal vytáhnout, co umí, gratulace No1emu ;)
Reagovat
Mayo
Tak on zvykne niekedy trapošiť aj keď jasne vyhráva a náhodou súper uhrá fiftín :D tiež tomu nerozumiem a neni to nejako sympatické
Reagovat
Kozoroh
A je to tady! Djoker je už jen jeden jediný gem od ustanovení nové rekordní cifry na podnicích Masters. Finále má pod naprostou kontrolou, servis výborný, return skvělý.
Reagovat
sprchon
Tak konečně něco pro diváky. :) Ukázal jim ptáky.
Reagovat
gigin
se zase zdravotně rozsype na měsíc.
Reagovat
Davor1
Hlavne nech je OK v Barcelone :-))
Reagovat
gigin
Jedeš?
Reagovat
brixner
Já mám tedy ze Srba prdel!
A VVV je neskutečně hnusné stvoření, nechápu, jak mu někdo může fandit...
Reagovat
Zdeny
:D
Reagovat
Mayo
čo je to VVV?
Reagovat
sprchon
To je jeho VolksWagen. ;)

http://www.strangevehicles.com/images/content/148184.jpg
Reagovat
Kozoroh
Viktoria Azarenková.
Reagovat
mahycek
No, házet nemusí, ale chápu Kozoroha, když se zdá, , že na nějakej rekord svého oblíbence může dosáhnout, jsou to nervní situace.
Reagovat
Mayo
Nojeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Reagovat
gigin
to sú nervy.
Reagovat
sprchon
:D :D :D
Reagovat
Kozoroh
Já trochu nervózní jsem, No1e každý den nehraje s tím, že ustanoví nový rekord :-)
Reagovat
smazaný uživatel
ctrl+c ctrl+v předchozí koment by sprchon
Reagovat
Kozoroh
Píšu z tabletu. No1e na mě působí dobrým dojmem, jde si sebevědomě pro triumf.
Reagovat
sprchon
No jako teď už jo... Ale ten první set a i kus druhýho to bylo snad horší jak Čorič vs Istomin.
Reagovat
smazaný uživatel
na srozuměnou, mě jen přišlo vtipný, že jsi z toho nervózní :D
Reagovat
mahycek
Tak vadí, ale ne tolik, když hraje Roger, pouštět si i nové koncerty už i z 2016, můžu. Možná by nebylo špatné, aby Masters 1000, finále hrát na 3 sety. A jinak, za chvili budou Moto GP. Tím, ale nesnižuji výkon Djoka. Ach jo, už aby bylo Monte Carlo. Jo jdu se dívat, na tenis a na Rossiho, také. Mějte se, zítra na Slovensko.
Reagovat
tito
Na to ani nemá smysl se koukat. Království za nastolení tenisové rovnováhy. Slibuji, že kdo porazí první Novaka, tomu budu fandit až do Wimbledonu. Ať to bude kdokoliv.
Reagovat
smazaný uživatel
Přesně tak! Vamos Rafa! Doufám, že na antuce spasí tenis.
Reagovat
tito
Kéž by. Ale mám obavy, že pokud nevymění Toniho, bude to stále stejná písnička. Byl jsem natěšený v IW, kde Toni chyběl a Rafa tam hrál třeba s chybami, ale s podstatně větším elánem. V Miami strýček opět v boxu a Rafa pod dekou.
Reagovat
Kozoroh
Spíš bych semifinálový výsledek přičítal povrchu a prostředí. Nadal si v IW věří, je to jeho nejlepší hardový turnaj. Zato z Miami má komplex, nikdy tam nevyhrál, ačkoliv byl blízko. Navíc v Miami skrečnul. Můj názor tedy je, že antuka ukáže, jak velký vliv SF v IW má...
Reagovat
tito
?
Reagovat
Kozoroh
Co nechápeš, jsem stejného názoru dappe myslím, s nímž ses tu na tohle přel.
Reagovat
tito
Psal jsem o tom, že Rafa byl podstatně pozitivnější, když chyběl Toni, ale to je snad jasné. Divím se, že ani při druhém komentu jsi to nepochopil. O výsledky mi vůbec nešlo.
Reagovat
gigin
Nadal.
Reagovat
Kozoroh
To bys měl tedy fandit Lópezovi :-P
Reagovat
brixner
Tom ho na Rolandu dostane ve třech setech! Neboj.
Reagovat
Pe3k
No nic. Gratulace Novakovi, je to mistr masters 1000. Může jich v poklidu nahrabat přes 40. Dnešní zápas byl naprosto zbytečný, Niši je sympaták, ale s jeho servisem nemůže ani pomýšlet na to, že Djokovice porazí.
Kozorohu příjemnou celonoční masturbaci :D
Reagovat
brixner
A Montymu také!
Reagovat
brixner
A bude tady klid!
Reagovat
smazaný uživatel
Ukaž svojí fotku. Vsadím se, že je stokrát hezčí než ty.
Reagovat
smazaný uživatel
to rozhodně, i v těch okulárech, jak jsme teďka měli možnost vidět :D
Reagovat
smazaný uživatel
Zda se, ze i Kei doplnil dlouhou radu
Reagovat
Zdeny
A tak je to správně a tak to ma byt :-) letos Nadalovi v těch 1000 neskutecne uteče ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Sem z toho voľaký zmäteny. Dovolte mi odejit...:-)
Reagovat
Kozoroh
To je proto, že je No1e supertenista :-)
Reagovat
Cico93
dobrá smeč.
Reagovat
mahycek
A nebudu dávat komenty za každou hrou, vy jste asi profíci, ale já bych si zápas nevychutnal, kdybych za každým gamem něco psal. To radši zafandím Nishimu. A sere mě ten výsledek. Doufám, že budou hrát ještě ve 21.hod.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak tobě to nevadí, ne? Můžeš si pouštět starší koncerty a analyzovat je, ne?
Reagovat
smazaný uživatel
Dorazila jsem až teď, asi není šance, že by Ninja otočil?
Reagovat
Pe3k
Šance je vždycky, ale silně o tom pochybuji. V prvním setu si udržel jen 1 servis a smutné na tom je, že Novak nehraje ani svůj nejlepší tenis...
Reagovat
smazaný uživatel
jj, podle toho co teď vidím, se Niši sesypává jako domeček z karet a Nolemu to zbytečně ulehčuje, přitom ten má ke svému dokonalému tenisu daleko :/
Reagovat
Kozoroh
Nesouhlasím, Djoko hraje dobře. A když potřeboval, tak zabral. Jen ten start trošku zaspal.
Reagovat
sprchon
Trošku zabral v posledním gamu 1. setu, ale jinak jsou oba hráči poloviční...
Reagovat
smazaný uživatel
přijde mi, že celý tento turnaj je jakoby poloviční, ne doslova, ale plyn ubral určitě, není to jeho nejlepší tenis, a nuda to je stejně :P
Reagovat
Zdeny
Ty ses nuda
Reagovat
sprchon
Jo, z mně neznámých důvodů jede na půl plynu. A bohužel mu to asi bude stačit i dneska. Překvapuje mě, že to nehecuje. Jestli ho něco omezuje? Jak by asi hrál dneska proti Rogerovi nebo Rafovi? Třeba prostě jen nemá soupeře, tak ho to tolik nebaví. :D
Reagovat
smazaný uživatel
je to možný, že už ho nebaví drtit soupeře, když žádnýho pořádnýho nemá, aby se nedopracoval k tomu, že se unudí vlastním tenisem :D :D :P
Reagovat
sprchon
Vidím to na syndrom vyhoření. :D
Reagovat
Kozoroh
To až poté, co se stane GOATem tenisu :D
Reagovat
smazaný uživatel
zajímavý, že dosavadní GOAT tenisu nikdy nenudí a nikdy nudit nebude :P :D
Reagovat
Kozoroh
Poslední zápas, který No1e prohrál po zisku 1. setu je finále loňského RG se Stanem. Vedení No1eho samosebou nabudí a zastavit ho bude pro Nišiho těžší, navíc teď, když má Djok brejk.
Reagovat
Kozoroh
Ano, první set je doma!! :-)
Reagovat
Davor1
1. serv points won: 40%
To je strašne slabé, ten servis je katastrofa.
Reagovat
Kozoroh
Zas na druhou stranu čelí nejlepšímu returnu na okruhu. A ten dnes No1emu šlape :-)
Reagovat
Tuttovka
Zatím je to z obou stran dost hrozivý tenis :D.
Reagovat
Kozoroh
Ale kdepak, Djoko hraje výborně. 1. servis 64%, body po 1. podání 76%, úspěšnost na returnu 59%. Svého protivníka převyšuje :-)
Reagovat
Zdeny
Oni všichni hledají chyby u ostatních. Všichni jsou špatní a Djoker proto nemá konkurenci... Klasika poslední půlrok ;)
Reagovat
smazaný uživatel
To je prostě fakt. Roger je starý a navíc na marodce, Andy už má jiné priority očividně a je taky za zenitem, o Rafovi je snad škoda mluvit a nejen big 4 je na ústupu. Podobně i Ferrer už je o level níž než minulé roky, Berdych jakbysmet. Prostě z TOP 10 se teď nikdo ani jenom nepřibližuje své životní hře.
Reagovat
Zdeny
Protože si nikdo z nich na Novaka nevěří! Mezi sebou se mažou, hrajou parádní tennis a ve finále? Sypač, sesypka, sýpka...
Reagovat
smazaný uživatel
O čem trepeš? Dyť se do toho finále skoro nikdy ani nedostanou.
Reagovat
Zdeny
Aha, OK díky za informaci
Reagovat
Zdeny
Hobluj!!!
Reagovat
vaclavsubrt
je toto možné, rákosnís servis jak errani
Reagovat
mahycek
Při 7 hře, prominutím ču ..ci z USA, nezvedly pohled kamery. Nic, politika mě sere, ale u tenisu, to nesnáším.
Reagovat
Tuttovka
Rákosník to hodně vyhazuje.
Reagovat
Davor1
Súčasný obľúbenec (Nishi) môže ubrániť turnajový rekord bývalého obľúbenca (Agassi). Skús to Kei! Šanca tam je, len treba trošku viac koncentrácie na servise...
Reagovat
Kozoroh
Miamský rekord bude Agassimu patřit i po dnešku, No1e by ho jen vyrovnal...
Reagovat
sprchon
Z formy, ale Nishi ho asi nedá... Moc to nehecujou.
Reagovat
Tuttovka
Lol vzít si podání zpátky takovýmhle uznaným autem tomu říkám haluz :D.
Reagovat
Pe3k
Hlavně Djokovic to viděl a nechal to být..
Reagovat
Kozoroh
Ano! :-) Novak sice finále neodstartoval nejlíp, přišel o servis, ale hned si ho bez potíží vzal zpátky a před chvílí vzal Nišimu opět servis a vede 4:2!
Reagovat
Kozoroh
Netrvalo to dlouho a No1e o brejk přišel... Ale působí lepším herním dojmem, returnem si vytváří solidní šance.
Reagovat
smazaný uživatel
Navrhuju od Monte Carla, aby Djokovičovi soupeři začínali s určitou výhodou. Od druhého kola po QF s náskokem 4:0 v každém setu a od QF výše třeba 2:0.
Reagovat
Kozoroh
Jako vtip dobrý.
Reagovat
Roger_Federer
Proc?Vsichni mimo top 5.
Reagovat
Mayo
omg
Reagovat
mahycek
Ježiši, vždyť je to na Nova sport 2. Kvalita obrazu v HD super, komentář Vojtěch Bidrman. ať si každej, /úsudek udělá sám, ale Vojta je dobrej, alespoň to prožívá a má celkem příjemnej hlas. A už klid.
Reagovat
Roger_Federer
To nedava zadna tv?
Reagovat
Kozoroh
Na Nova Sport 2.
Reagovat
Cico93
NS2
Reagovat
Roger_Federer
Uz jsem to nasel..
Reagovat
Kozoroh
Jedeme No1e za rekordem!!! :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Nemáte někdo kvalitní stream? Já jich mám kvanta, ale žádný kvalitní.
Reagovat
sprchon
http://videostream.dn.ua/videopage/videoPage.php?g=dmx1ZnpofGF6aG9hdnBn&c=en&i=eWlxYXJjcGd0Yg%E2%84%96f%E2%84%96f&hc_l

Mně přijde slušnej. ;)
Reagovat
sprchon
Hmm, ale začal se sekat.
Reagovat
smazaný uživatel
Díky. Miledus tu postnul dobrý.
Reagovat
miledus
http://www.sportingvideo.org/20160322/vv56f0ebb0f14c84.59767224-1295452.html
Reagovat
smazaný uživatel
ten je fakt dobrý, díky. :)
Reagovat
miledus
nemáte zač
Reagovat
smazaný uživatel
Nišikori to dnes vyhrá celé.
Reagovat
vaclavsubrt
Kurz na noleho 1,17... kurz na domácí a 17 a více gamů 1,3... tak to asi není o čem :D
Reagovat
svetova.dvojka
Kei vyhraje 7:5 , 6:3 ...
Reagovat
Pe3k
Uniqlo vyhraje.
Reagovat
mahycek
Jdeme fandit Štybarovi a Saganovi, 45 km před cílem. Vidíte, že jsem čechoslovák, ne vážně, mám několik přátel na Slovensku, na které nedám dopustit. HARD ROCK i HEAVY METAL nezná hranice. Přiznám se, že jsem taky trochu magor, když jsem sám doma, to abych měl klid, tak si nahrávám bubenické i kytarové sola světových hráčů a pak to doma rozebírám a dělám si poznámky, a to nabíjí na zlepšení i dobrou náladu. Sorry, Kozorohu, byl jsem v zápřahu, nevyspalej , jdem na to ? Jasně, díváme se s manželkou, já ji tenis naučil, myslím v TV. Jinak bych s ní prohrál 6-0 6-1. Zdravotní problém.
Reagovat
Cico93
a je to doma!:-))
Reagovat
Kozoroh
Za dvě hodiny to tady roztočíme :-)
Reagovat
Cico93
Na dnešné finále sa akosi teším. Ako predkrm si dávam Plzeň - Sparta:-)
Reagovat
brixner
Ten Srb hraje nejatraktivnější tenis na okruhu!
A Murray je v závěsu!
Nevím, co se stalo...
Ale nemohu si pomoci!
Reagovat
brixner
Sen kjů!
VVV děvka asi nebude, ale běhna tedy rozhodně!
Reagovat
mahycek
Finále, ale nic jsem neřekl o prohře. Krásný den, odpo Štybar a večer doufám Nishi.
Reagovat
mahycek
Roger trénuje v Monte Carlu ? Dobrá zpráva, protože tam bude hrát finále !!
Reagovat
Mayo
Konečne späť na okruhu Maestro.
Reagovat
Krisboy
A s kým v něm prohraje?
Reagovat
smazaný uživatel
Možno tak v štvohre, ak ho Rafa vezme do páru :)
Reagovat
Pe3k
Roger by s Rafou hrát čtyřhru určitě nechtěl, protože se chce rozehrát a ne skončit v prvním kole...
Reagovat
Pe3k
Mezi Bonarovými "klienty" byli údajně například hráči nejvyšší anglické fotbalové ligové soutěže Premier League, cyklisté či tenisté.

Nakonec budeme marně hledat čistého tenistu...Samozřejmě krom Federera :)
Reagovat
smazaný uživatel
Já pořád nechápu, že jste tak naivní a myslíte si, že se ve vrcholovém sportu nedopuje. Je to jenom o tom dokázat to skrýt a nechat si od svého lékarníka namixovat ty správné bonbonky. Nebo si myslíš, že čistý člověk dokáže ujet 3000 km za 20 dní přes hory?
Reagovat
Roger_Federer
Dekujeme, ze si nam to objasnil.
Reagovat
Pe3k
:D
Reagovat
smazaný uživatel
Tak si sněte dál.
Reagovat
Pe3k
Reagovat
Pe3k
Btw. Roger už trénuje v MC!
https://www.youtube.com/watch?v=Ky7l_l1igtk
Reagovat
Krisboy
Co se týká DImitrova, nejvíc od něj je tohle: https://www.youtube.com/watch?v=cFj2GJFckFI A maximální uznání a potlesk si za to zaslouží i Honza Ponožka :-)
Reagovat
Pe3k
Tak já to samozřejmě dobře znám, škoda jen, že hot šoty zápasy nevyhrávají...Jinak hodně lidí nadávalo na bývalého Grigorového trenéra Rogera Rašída, přitom pod ním hrál Dimitrov to nejlepší.
Reagovat
Krisboy
Jasně, hotshoty zápasy nevyhrávají, ale dělají tenis krásnějším. Radši Dimiho, Monfilse, Browna, Štěpánka a další, kteří vedle všech těch parádiček udělají i kupu lehčích chyb a prohrajou, než strojově dokonalou hru Djokoviče nebo Muráje...
Reagovat
Pe3k
Přesně tak :)
Reagovat
Cico93
Tak ja radšej tu dokonalú Djokovinu ako často zbytočné šaškujúcich Monfilsa, Stepanka, Browna.....
Často tu čítam, aký je jeho tenis nudný a pod. Ale ľudia Novak nám často ponúka sa nebojim napísať dokonalý tenis, ktorý tenisový svet nepamätá.
Reagovat
Krisboy
Ano, a to je právě ta NUDA!
Reagovat
Pe3k
No pokud neumí pořádně zasmečovat a jeho hra na síti je místy tragická, tak bych jeho hru za dokonalou neoznačoval. Každopádně, ta jeho dokonalost je především výsledková, má špičkové údery, jenže na pohled to až tak esteticky nepůsobí, navíc když je pořád přikovaný k baseline, tak to může působit nudně. Mě jeho hra nijak nevadí, ale ani se mi nijak nelíbí. Každopádně to je o vkusu každého tenisového fanouška. Jsou lidi, kterým se líbí Nadalův moonballing, Maryho věčné fuckování, tak není důvod proč by se někomu nelíbil zrovna Djokovicův styl.
Reagovat
Krisboy
Vidím to úplně stejně, kámo. Já proti Djokovi v žádném případě nic nemám, respektuju ho jako jednoho z nejlepších hráčů historie (ne-li vůbec nejlepšího), ale na koukání mám zkrátka jiné oblíbence. Víc se mi líbí jinej herní styl. Djokovič tenisu podřizuje asi úplně všechno, zajímá ho jediné - všechno vyhrát. Myslím, že hráči jako třeba Brown, Dimi nebo Monfils tenisu 100% nedávají, ale o to víc při zápasech baví sebe i diváky. Nevím, jestli jsem se do toho teď trošku nezamotal a nenapsal to trochu jinak, než jsem to myslel :-)
Reagovat
Kozoroh
Přesně tak, nezapomínejte všichni na skutečnost, že existují tenisoví fanoušci, kterým se No1eho líbí a mezi něž já patřím :-)
Reagovat
Krisboy
Neboj, já na to rozhodně nezapomínám a plně vás respektuji :-) A tebe konkrétně přehlédnout opravdu nejde :-)
Reagovat
vaclavsubrt
Kei bez šance asi není, ale to by musel podat maximálně soustředěný výkon, minimálně chyb a sázet na to že se Nole bude minimálně set rozkoukávat... je to furt to samé, Nole hraje poslední dobou to co mu stačí. Až na finále, tam přepne na šampion mód a dějí se věci. Nebude kazit, bude hrát rychle po odskoku, přesně k lajnám. Bude trefovat první servis. Kei navíc 1000 nikdy nevyhrál, takže pohoda na jeho straně ať si říká co chce nebude. 2:0, ač bych chtěl, aby to bylo jinak...
Reagovat
Fandina
To je mečbol, nádherné zakončení a Nick jak objal Nišiho, také pěkné.
https://www.youtube.com/watch?v=J-v0S2x3YAw
Reagovat
Krisboy
Radši nevědět, co mu u toho řekl :-))
Reagovat
Fandina
myslíš vyznání lásky :-)))
Reagovat
Krisboy
To ne, myslel jsem spíš aby to nebylo něco v tom smyslu, co řekl loni Stanovi...ale určitě nebylo.
Reagovat
janek_da
pěkné
https://youtu.be/tPiY_W-6F44?t=24
Reagovat
Kozoroh
http://www.tennis-arena.cz/roland-garros-v-nejistote-rozhodne-odvolaci-soud-11642cz/
Reagovat
smazaný uživatel
tvojmu bude stačiť aj starý kabát či...
Reagovat
Kozoroh
Ano, podstatné je RG vyhrát, ať je již v jakémkoliv stavu...
Reagovat
Kozoroh
http://media.fyre.co/CIKjiIbjRDapxPiZo2Ph_image.jpeg
Reagovat
Kozoroh
http://sportschatplace.com/tennis-picks/2016/04/03/novak-djokovic-vs-kei-nishikori-2016-miami-masters-final-pick-odds-prediction
http://tenngrand.com/2016/04/02/miami-final-preview-prediction-djokovic-vs-nishikori/
Reagovat
mahycek
Celý zápas Nishi - Gyros jsem viděl a jsem rád za vítězství Keye. Rozhodně není proti Djokovi bez šancí a přál bych mu to, akorát ten zápas z Londýna z Masters byl výprask od Djoka, takže věřím, že se to opakovat nebude a budeme svědky vyvrcholení turnaje. A Nadal ? Myslím si že 1000 masters na antuce nevyhraje. Možná největší šanci má v Monte Carlu, ale i tam mu nevěřím. Snad pětistovku v Barceloně. A Rolland Garros? Tam už vůbec ne. Kruté že ? Nic proti němu, ale nemám. Takže Nishi, pojď si pro titul.
Reagovat
smazaný uživatel
Také mu to přeji, akorát mám obavu z Berďova syndromu! Tam asi narazí kosa na kámen a ten Balkoš je pořádnej šutr!
Reagovat
spaniel
Neni to Key, ale Kei. Uz by sis to mohl zapamatovat.
Reagovat
smazaný uživatel
Dobře Japončík, kdyby tak udržel tuhle úroveň, krásně se na to kouká :)) Nevíte někdo, v kolik se bude hrát finále?
Reagovat
Krisboy
Neděle 16:00 SELČ
Reagovat
Kozoroh
V 19 hodin přímý přenos na Nova Sport 2.
Reagovat
smazaný uživatel
dík, Vika s Kuzňou dneska hrajou taky v 19 hod ;)
Reagovat
Kozoroh
A fandíš Vice nebo Světlaně? Já spíš Světlaně.
Reagovat
smazaný uživatel
všechna čest Světlaně, je to obdivuhodný, ale já to přeju Viktorce, konečně se vrátila, kam patří a IW - Miami double by byla paráda :))
Reagovat
Kozoroh
A co teprve No1e!!! Djoker může získat double IW - Miami potřetí za sebou a počtvrté celkově, to by bylo famózní :-)
Reagovat
smazaný uživatel
jak pro koho :P já budu fandit Keiovi :))
Reagovat
Krisboy
Přání: Světla a Kei. Tip: VVV a Novak.
Reagovat
smazaný uživatel
Přání: Vika a Kei, tipuju Vika a Nole
Btw co to VVV?
Reagovat
janek_da
Přání: Angie, Sousa
Vyjde: (Vika||Světa) && (Nole||Nishi) :(
Reagovat
smazaný uživatel
fagan, ktorý to vymyslel sa ti iste ozve.

Od: brixner
VVV...Zvykněte si!
Jde fakt jen o zvyk, jako třeba CSN...
Pořád lepší, než psát třeba Féďa...to by mě trefil šlak!
No a VVV...Vopička Vřískající Velmi...!
Je odporná, raději snesu Mashu - v reklamních pózách, kde nemusí hrát! Tyhle dvě kačeny byl čert dlužný :-(
Reagovat
smazaný uživatel
31.03.2016 23:12
Od: brixner
Kuzna vs. Endží
To by bylo super finále dvou z mých třech nej hráček!!
Ta uhýkaná a hnusná VVV by měla jet domů!
Reagovat
Krisboy
Brixner v tom nejede, vymyslel jsem to já. Vřískající Vopice Viktoria (samozřejmě každej si tam může dosadit co chce). Vyjadřuje to můj názor na její projevy na kurtě a její chování a projevy mimo kurt (v rozhovorech). Chápu, že se to hodně lidem nelíbí, ale svůj názor na tu falešnou vypočítavou děvku nezměním. Děkuji za pochopení.
Reagovat
smazaný uživatel
Napísala som, že sa autor iste ozve a ozval sa. :) Príspevok od brixnera som dala ako ukážku, čo približne VVV znamená.
Tak nik ťa nemôže prinútiť zmeniť názor, ale troška zdržanlivosti vo výrazoch by nezaškodilo.
Reagovat
Krisboy
Kdybys nezmínila toho brixnera, neozýval bych se. Ozval jsem se jenom proto, že nechci, aby byl za mě obviňován nebo napadán někdo jiný. Nemám potřebu se k tomu nějak hlásit, nic to pro mě neznamená.
Reagovat
smazaný uživatel
tedy, děkuji za vysvětlení :D
Reagovat
Mayo
Boston Celtics sú pánkovia. Dokázali poraziť GSW po 54 výhrach v rade doma! Intergalaktické.
Reagovat
Kozoroh
No1eho čeká ve finále střetnutí s hráčem, který se mu v mnoha ohledech podobá - ne náhodou se na zahraničních fórech Keiovi přezdívá "little Djokovic". Oba mají skvělou defenzivu a vyrovnané údery forehand/bekhend, podobně jako Novaka nelze Keie přetlačit jen hraním do fh/bh.
K jejich duelu v Miami mělo dojít v posledních dvou letech, ale loni Keie (který předchozí zápasy vyhrál rozdílem třídy) zaskočil Izzy a předloni ze semifinále s Novakem odstoupil. Teď už se však oba borci vzájemného zápasu dočkají a to rovnou ve finále. Velkým favoritem je samozřejmě No1e, usilující o bezprecedentní cifru 28 Masters titulů a o šestou trofej z Miami Open, čímž by vyrovnal tamního rekordmana Agassiho. I Kei má však velkou motivaci, má šanci na 1. vavřín z Masters 1000. Snad bude finále skvělým vyvrchlením letošního Miami Open a pokud Kei vyhraje nebudu zklamaný, No1e rekordní titul Masters dřív nebo později stejně získá a Kei patří do širší skupiny mých oblíbených hráčů.
Reagovat
smazaný uživatel
Nole 28. titul z Masters letos určitě získá...otázkou je zda to bude ještě rekordní :P
Reagovat
Kozoroh
Myslíš, že Nadal vyhraje alespoň jedno antukové Masters? Při jeho formě pochybuji.
Reagovat
Roger_Federer
I ja pochybuji, ze letos muze Djokovice kdokoliv zastavit, kdekoliv.
Moc nabita sezona, Roger mimo hru uz 2 mesice.
Nadal ?Pri vsi ucte..
Reagovat
smazaný uživatel
Djokovič letos už vyhraje pouze jeden GS.
Reagovat
Roger_Federer
Jako prani je to dobre..
Ale racione k tomu nevidim zadny duvod, proc by tomu tak melo byt.
Pokud teda nejsi vestec a nevis dopredu, ze se nekdo urve a zahraje zivotni turnaj.
Reagovat
smazaný uživatel
FO: Djokovic
W: Raonic/Murray/Federer
USO: Murray/ Nadal
Reagovat
Kozoroh
Nadal a vítěž USO 16 je utopie, Federer, Raonič nebo Nišikori mají větší šance ovládnout letošní New York než Nadal.
Reagovat
smazaný uživatel
Já mu věřím. Momentálně to vypadá jako naprostá utopie, ale ještě jeden comeback se mu povede a GS vyhraje :)
Reagovat
Roger_Federer
Ano, ale az se to stane urcite to bude RG..jinde je uz sance "Forhend" :)
Reagovat
smazaný uživatel
Že by vyhrál všechny 3, není moc pravděpodobné. Zvlášť když má letos ještě další cíl na OH - a myslím, že hlavně na RG a OH se bude soustředit nejvíc. RG mu přeju, ať to konečně zkompletuje. Ale zároveň myslím, že na RG to bude mít nejtěžší, protože jakmile se nějaký zápas se silným soupeřem nebude vyvíjet podle jeho představ, tak se může ohlásit psychický blok z minulých let.
Reagovat
Kozoroh
Pokud se No1emu letos podaří vyhrát RG, bude zajímavé sledovat, jak si povede ve Wimbledonu a US Open - jestli ho výhra na RG nakopne k cestě vstříc kalendářnímu GS nebo naopak dojde k polevení. Já osobně vnímám loňský a předloňský triumf Djokera ve Wimbledonu jako kompenzaci za nepovedené RG, tj. kdy Novaka krom zisku samotného titulu navíc pohěla motivace napravit pařížský neúspěch londýnským titulem.
Reagovat
janek_da
pokud se mu RG vyhrát nepovede, tak to bude ješt?ě zajímavější
Reagovat
Kozoroh
Nesouhlasím, situace, kdy po neúspěchu na RG vyhrál Wimbledon a US Open nebo naopak tam nezvítězil jsme už zažili, ale jak Novak uspěje/neuspěje ve WCh a USO po triumfu na RG nemá v minulosti precedent.
Reagovat
janek_da
nemusim zažít všechno. Thiem, Kyrgios, Nishikori. Takové GS vítěze jsme nezažili vůbec. To by bylo asi tak 11x zajímavější.
Reagovat
baggik
Jistě a také Fognini, Paire, DelBonis a dalsich nekolikset profesionalnich hracu. Na vsechny se holt asi nedostane.
Reagovat
janek_da
Souhlas. Tak proč musí oxidovat pořád 2-3 hráči.
Reagovat
Kozoroh
Zajímavější bude, když No1e získá kalendářní GS, než aby majorový turnaj vyhrál hráč typu Fognini, Delbonis a další...
Reagovat
Roger_Federer
Aktualni situace je zajimava akorad tak pro bud ultrafans Novaka, nebo nekoho kdo "nezazil" jine "ery"..To neni nic proti Novakovi, ale celkove situaci v muzskem tenisu.
Reagovat
smazaný uživatel
Bezprecedentný 28 titul?...

:)))
Reagovat
Kozoroh
Co na tom divného?? 28 Masters titulů ve dvouhře doposud nikdo nezískal, to víš i ty sám.
Reagovat
Tornes
Máš pravdu, 28. titul sice ještě nikdo na Masters nezískal, ale chtělo by si zjistit, co přesně znamená precedentní/bezprecedentní rozhodnutí či situace. V tomhle významu jsi to příliš netrefil.
Reagovat
Kozoroh
Slovo "bezprecedentní" se používá i pro číselné údaje, třeba v tomto článku -
http://zpravy.aktualne.cz/domaci/v-liberecke-cssd-odhalili-dve-tretiny-cernych-dusi/r~fc1d74dacb6611e5a0ca0025900fea04/
Reagovat
Tornes
No to jsem neříkal, že se to nepoužívá v číselném významu, to klidně může. Problém je v míře. Slovo bezprecedentní znamená, že se nikdy nic podobného nestalo. Nikoli stejného - podobného. Možná by se dalo použít u Rafy a jeho Roland Garros, ale i tam by pravděpodobně nedávalo smysl. Precedentem by tam byl Bjorn, který i když dominoval kratší dobu, tak dominoval.

Ale tady u masters je opravdu nesmyslné použít slovo bezprecedentní, když se jedná o navýšení rekordu o jeden masters. Precedentů tam bylo spousta počínaje třeba Lendlem nebo i Samprasem. Že to Nole dotáhl dál? To na tom, že precedentů bylo spousta, nemění vůbec nic.
Reagovat
Kozoroh
"Nišikori je poprvé ve finál turnaje Masters"

Pane redaktore, opravte prosím tuto chybu v expreskách. Jak v článku správně uvedeno, Nišikori už jedno finále Masters hrál.
Reagovat
Krisboy
Áno áno, předloni v Mádridu...čertužel musel vzdát Rafovi
Reagovat
Mayo
Lec gou Kei! Vo finále síce bude outsider ale tak nemá čo stratiť.
Reagovat
Mayo
Kyrgiosa niektorí už videli vo finále ale Nišikori krásne ... prekvapil ma na turnaji, že dal finále...
Reagovat
Kozoroh
Mě to nepřekvapilo, po osmifinále jsem odhadoval, že dojde na finále Djokovič-Nišikori a nemýlil jsem se. Snad finále bude skvělým zápasem s vítězným koncem pro No1eho ;))
Reagovat
Krisboy
Koukám, že finále je už od 16 SELČ, to je dobře, to bych mohl vidět.
Reagovat
smazaný uživatel
Nebejt Federera tak tu máme Djokoviče s 57 výhrami v řadě (/Dubaj celou nepočítám - "prohru" s Lopézem nelze brát vážně) - neuvěřitelný....
Reagovat
Pe3k
Počkej až přileze Forehand, on ti vysvětlí, že je na hardu silná konkurence (ROFL).
Reagovat
PH94
Lépe jsem japončíka asi ještě hrát neviděl. Možná tenkrát s Nadalem v Madridu
Reagovat
Kozoroh
Nezapomínej na USO 14, tehdy to byla Keie jízda, jakou doposud nezopakoval.
Reagovat
Krisboy
Souhlasím, to byl mazec. V SF Novak nehrál vůbec špatně, ale Kei předvedl opravdu životní výkon, který už nikdy nezopakoval. I ve finále už byl sotva poloviční.
Reagovat
dadaft
Monfils na konci svého posledního zápasu skutečně "mlel z posledního", jak se říká, a včera i Djokovič, ta fyzická mašina s atomovým pohonem, vypadal po zápase hodně unaveně,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, Miami je drsný turnaj.
možná budou hráči rádi, že se přestěhuje jinam...
Reagovat
Pe3k
Reagovat
Krisboy
Dobře Kei! Sice jsem spíš tipoval Kyrgyrose, ale Kei příjemně překvapil!
Reagovat
Ma3ek
Ziadny stream na stvorhru?
Reagovat
miledus
Team Bucie 5-2, stream není
Reagovat
miledus
Tak je to 1-0 na sety
Reagovat
Marduch
Nishi dnes krásný tenis plný technických a přesných úderů made in JAPAN.
Nick dneska zřejmě nebyl úplně ve svý kůži, navíc Nishiho perfektní hra mu nedala šanci dostat se do laufu.
Pokud si Nishi tuhle úroveň přenese i do finále, pak by to mohl být vyrovnaný zápas.
Reagovat
spaniel
Nishi dneska velmi dobry, v mezihre Kyrgiose valcoval jak Karlovice. Snad vytahne stejny tenis i ve finale a uvidime hezky zapas.
Reagovat
smazaný uživatel
Můj dojem: dnešní Niši by dnešního Novaka porazil. Nole bude muset vytáhnout svůj finálový mode, jestli chce vyhrát.
Reagovat
Mayo
a čo ešte bude ak Niši vytiahne svoj mode (:
Reagovat
Ma3ek
Najnesympatickejsi hrac na okruhu a jeho hra na nahodu ked nahodou vyhra fandim nolemu
Reagovat
miledus
Gyros dneska oněměl
Reagovat
Marduch
zvláštní, že si dneska ani nenadává, čímž se včera současně s tím účinně hecoval..
Reagovat
vaclavsubrt
tohle na finále nevypadá
Reagovat
smazaný uživatel
Zatím rozhodně ne, na příjmu je úplně bez šance, přestože Kei hraje často před 2. servis.
Reagovat
Marduch
nj, Nishi hraje přesně, ale co je hlavní, má dneska zatím jeden z těch lepších dnů, kdy nepůsobí vůbec unaveně a údery mají potřebnou razanci. Tohohle Nishikoriho mám rád:) Naproti tomu Kyrgova energie je dnes tak na 60% jeho optima :(
Reagovat
gigin
Jj, přesné, rychle po odskoku.
Reagovat
Kytka
Ach jo. Nišimu ten jeho ušmrdlaný tenis stačí. Já jeho tenis nemusím. I když nemusím Gyrose, ale byla bych radši, kdyby vyhrál. I když s touhle hrou by si na Noleho nepřišel. A hlavně bych byla zvědavá na zápas Nole Gyros. Třeba na sebe narazí v osmifinále v Monacu, pokud tam bude Gyros hrát.
Reagovat
Marduch
ušmrdlaný tenis? V tom případě asi nejsem moc náročným divákem...
Reagovat
Lina
To jsem si oddychla, že nejsu sama. :)
Reagovat
smazaný uživatel
To jeste nekdo sleduje? ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Gratulka Nolemu, je to pánes..Dufam, ze po nom pomenujú kurt aj v Miami, zasluzi si to.
Reagovat
Kozoroh
Zapomínáš dodávat, že v Miami se už dlouho hrát nebude :))
Reagovat
Zdeny
Hut ab! Fakt neskutečné. Gratulace k dalšímu finále!
Reagovat
brixner
Hm...
Zííív...
Reagovat
smazaný uživatel
fiha, takove zivotni zkousky se na me vali.. :-))) Pokud to Nishi da, jsem zachranena. Pokud vyhraje Kyrgios, zacne se muj svet ve finale zrejme tocit na opacnou stranu. Neboco. On ten Djokovic prece jen v mych ocich castecne reprezentuje i hodnoty, kterych si vazim a ktere ctim. Uspech mu ciste nahodne nespadl do klina, ze. A to si jako pak prijde takovyhle diskutabilni typek a vsechno ma rozmlatit temi svymi podivne nahodnymi a nelogickymi udery? Ohoho, tak to snad JESTE NE!!! (Kozoroha si pak na chvilku supnu do ignoru a bude. Teda, neco si odkreju, abych byla v obraze, kolik kdo ma tydnu a vaz a tak.) :-)))
Reagovat
VlS
No, ale dobře se na to koukalo, ani to nebyla taková nuda.
Reagovat
Kytka
No z té mladší generace jde zatím hrůza. Elegán a džentlmen Roger, dobrák a slušňák Rafa, Nole a další skončí a místo toho povládne světu tenisu tohle australské hovado. Zverev je taky vztekavý a chová se někdy jako malý harant. Snad se časem hochům zklidní hormony. Jinak nevím jestli se mi ještě bude tenis líbot.
Reagovat
gigin
Thiem,Kokki?
Reagovat
svetova.dvojka
Federer bude strašit ještě do 50ti..., nedokážu si představit, že by končil.
Reagovat
Kytka
Thiem a Kokki se chovají slušně, to je fakt
Reagovat
smazaný uživatel
Na chvíli jsem si odskočil a pak jsem něco slyšel o hádce Djokera.O co šlo?
Reagovat
Nola
dostal varovanie, za zdrzovanie....
https://www.youtube.com/watch?v=_zXHtEBgujs
Reagovat
smazaný uživatel
Díky.Dnes se zdál Novak unavenější ,ale v tom skleníku se není co divit.
Reagovat
Kytka
Jenže Novak měl pravdu. ten blbec rozhodčí mu dal varování, když si při úderu mírně podvrknul kotník a zjišťoval, jak to s ním je. Ta volba času by od sudího úžasná. Stejně jako předevčírem. Sudí napomínal Berdycha, že zdržuje a ten si to s ním vyříkal, že sice není nejrychlejší, ale Novak je na tom stejně. Režie ukázala tabulku, ze které bylo zřejmé, že má Tom pravdu - u obou průměrně 26 sekund. A Novak pak začal pohánět míčkaře, aby rychle podali ručník, míčky, atd.
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, tam byl "v právu" Novak - resp. nebyl v právu, ale rozhodčí mohl být v tu chvíli citlivější (warning mu mohl dát kdykoli jindy). No nicméně to asi rozhodlo zápas, protože Djokovič hraje nejlíp, když je nas*aný a to se hned v dalším gamu potvrdilo :D
Reagovat
Kytka
No přesně. Rozhodčí jsou prostě při výběru varování magoři. teda někteří.
Reagovat
Kozoroh
Ač zápas No1e vyhrál ve dvou setech, byl to přesto náročný duel. Teplota 31 °C a vysoká vlhkost ztěžovaly Noldovi zápas, ale pozitivní je, že se s tím bez větších problémů vypořádal.
Goffin hrál poměrně dobře, ale občas se nevyvaroval kiksů.

Novak tak v neděli nastoupí do svého jubilejního 40. finále na podnicích Masters, kde bude usilovat o 28. trofej. Snad se No1emu podaří vybojovat potřetí za sebou a počtvrté celkově double IW+Miami, rovněž bych byl rád, kdyby se mu po Dubaji, AO, Pekingu, TM, Paříži-Bercy a Indian Wells povedlo zkompletovat hattrick i v Miami.
Reagovat
Krisboy
Také jsem neviděl ani fiftýn, trápil jsem se na kurtě sám se svým soupeřem. Ale dopadlo to podle očekávání, ale David asi předvedl skvělý výkon a může turnaj opustit se vztyčenou hlavou. Druhé SF a hlavně pak finále bude určitě skvělej tenis. Nemám rád Kyrgiose, ale musím říct, že jeho zápas s Novakem ve finále bych viděl rád.
Reagovat
svetova.dvojka
Djokovičovi se v Miami ne až zas tak daří, nikdo ani Vojta z Novasport nepřipomene jeho časté propadáky právě z Miami v roce 2006 prohra už ve 2.kole s Gilermo Coriou , 2008 prohra ve 2.kole s Andersonem ( 1.kolo měl volno) a 2010 zase prohra hned ve 2.kole s Olivierem Rochusem ( taktéž 1.kolo volno ) takže 2x tam prohrál hned svůj první zápas, když tomu ještě připočítáme rok 2013 a prohru ve 4.kole s Tommy Haasem. Tak je jasné, že králem tohoto turnaje je Andre Agassi nezpochybnitelně, Agassi se narodil pro Key Biscane.
Reagovat
Marduch
Congrat Djokovi k dalšímu finále! S výjimkou nuceného odstoupení z duelu s Lopezem pokračování neuvěřitelné šňůry finále..
Viděl jsem bohužel jen konec, podle komentáře to byla tvrdá bitva ve skleníku, David zaslouží jen slova uznání..
Ač Nishiho můžu, tak osobně bych tentokrát dal přednost konfrontaci s Kyrgibossem, mohli bychom se totiž dočkat zábavného, správně emotivně vyšponovaného duelu ;)
Reagovat
mahycek
Ale, kdo řekl, že tam Nick bude?
Reagovat
svetova.dvojka
Japonce jsem neviděl s Gaelem, usnul jsem 2 hodiny před zápasem, ale snad to Nick, to by bylo finále jako řemen, a ne pořád dokola Djokovic-Murray.
Reagovat
svetova.dvojka
přes Kyrgiose není šance ...
Reagovat
smazaný uživatel
Přesně tak. Djokovič ho ještě nikdy neporazil.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist