Djokovič jako první v historii zkompletoval už potřetí double z Indian Wells a Miami

5. 4. 2015, 22:00
Aktuality 282
ATP MIAMI - Novak Djokovič ve finále turnaje Miami Open udolal po dvou a tři čtvrtě hodinách boje Brita Andyho Murrayho, s nímž vyhrál už sedmý vzájemný zápas v řadě, a zaznamenal 5. titul z Key Biscayne. Zároveň dokázal jako první tenista v historii už potřetí v kariéře vyhrát během jednoho roku oba březnové podniky Masters v Indian Wells a Miami.
Profily hráčů
Novak Djokovič

Nejlepší tenista současnosti Novak Djokovič dva týdny po triumfu v Indian Wells ovládl i další prestižní turnaj v Miami. V dnešním finále udolal po setech 7-6 4-6 6-0 Brita Andyho Murrayho, kterého porazil za posledních 13 měsíců už posedmé v řadě a vedení v celkové vzájemné bilanci navýšil na 18-8. Na Floridě přehrál svého britského vrstevníka počtvrté z pěti duelů.

Djokovič pustil soupeře v úvodní sadě dvakrát ztrátou podání do trháku, ale brejk si dokázal vždy hned vzít zpět a set ovládl ve zkrácené hře. V druhém setu naopak o vítězi rozhodla jediná ztráta servisu. Djokovič nezvládl desátý game, za stavu 4-5 soupeři pomohl i dvojchybou a čistou hrou přišel o servis.

Statistiky zápasu
Djokovič - Murray
4 esa 8
4 dvojchyby 3
62 % 1. podání 'in' 59 %
63 % úsp. 1. podání 63 %
28 winnery 29
37 nevyn. chyby 48
13/24 hra na síti 12/25
5/18 brejkboly 3/6
čas: 2:46

Frustrovaný Srb dostal za své chování varování, po nervózní druhé sadě se však dokázal rychle zkoncentrovat a v rozhodujícím setu jasně dominoval. Svému rivalovi uštědřil ve dvaadvacátém vzájemném střetnutí čtvrtého kanára a zápas po 2 hodinách a 46 minutách ukončil.

"Každá porážka bolí a ta ve finále je ještě bolestivější. Ve třetím setu se mi bohužel nepodařilo navázat na závěr druhého setu a Novak toho využil. Jeho vítězství je zasloužené," řekl šampion z let 2009 a 2013 Murray, kterého čeká příští sobotu svatba s Kim Searsovou.

Djokovič ve svém celkově 74. finále získal 51. titul, na turnajích Masters 1000 hrál 32. finále a vybojoval 22. trofej. V Miami, kde za posledních pět let odehrál 25 zápasů a prohrál pouze s Tommym Haasem, byl ve finále pošesté a už pátým triumfem navázal na vítězství ze sezon 2007, 2011, 2012 a 2014. 

Andy Murray a Novak DjokovičSedmadvacetiletý Srb se stal prvním hráčem v historii, který vyhrál oba prestižní březnové turnaje série Masters 1000 v Indian Wells a v Miami už potřetí během jednoho roku. Předtím se mu to podařilo v letech 2011 a 2014. Dvakrát to dokázal Roger Federer (2005 a 2006), jednou pak Jim Courier (1991), Michael Chang (1992), Pete Sampras (1994), Marcelo Rios (1998) a André Agaasi (2001).

Letos Djokovič odehrál 27 zápasů, z nichž prohrál pouze dva ve třech setech: v Dauhá ve čtvrtfinále s Ivem Karlovičem a v Dubaji ve finále s Rogerem Federerem. Kromě Indian Wells a Miami ovládl ještě Australian Open, přičemž cestou za všemi trofejemi pokaždé porazil i Murrayho. Vedení ve světovém žebříčku před druhým Federerem navýší na čtyři tisíce bodů, třetí Murray pak bude ztrácet dokonce více než sedm tisíc bodů.


Už 41. titul z posledních 45 turnajů Masters (od Monte Carla 2010) získal jeden z hráčů 'velké čtyřky' (Nadal, Federer, Djokovič, Murray). Jejich nadvládu narušili pouze Robin Söderling (Paříž 2010), David Ferrer (Paříž 2012), Stan Wawrinka (Monte Carlo 2014) a Jo-Wilfried Tsonga (Toronto 2014).

 

• ATP MASTERS 1000 MIAMI •
USA / Florida, tv. povrch, 5.381.235 dolarů
nedělní výsledky (05. 04. 2015)
• Dvouhra - finále •
Djokovič (1-Srb.) - Murray (3-Brit.) 7-6(3) 4-6 6-0
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

282
Přidat komentář
Pe3k
Reagovat
ipko
fúha dva dni som nepozeral hokejové výsledky a teraz pozerám že Bystrica vyhrala obidva zápasy doma a vyrovnala na 2-2!!!
Reagovat
Mayo
paráda, musíme vyhrať!
Reagovat
ipko
ešte dve výhry a titul bude doma.. :)
Reagovat
babolat.cz
já ani nevím, že nějaká bystrica hokej hraje...:-)
Reagovat
ipko
konkrétne Banská Bystrica.. :)
Reagovat
babolat.cz
pamatuji z fotbalu Dukla BB :-) a film Proč?
Reagovat
smazaný uživatel
tak to je fakt skvělý film, ten vřele doporučuju, hodně naturalistický a opravdu uteče jak voda. Nejhorší je, že je to podle skutečné události.
Reagovat
ipko
áno tiež som videl a aj odporúčam.. je v ňom vidieť ako alkohol a iné faktory privedú človeka k takým činom, ktoré by inak neurobil a potom za ne musí niesť následky.. vo finále je spomínaný zápas Sparty s Banskou Bystricou keď bojovali o titul.. :)
Reagovat
babolat.cz
přesněji řečeno, Sparta bojovala o titul, potřebovala vyhrát v BB. BB byla trochu jinde :-)
Reagovat
ipko
Reagovat
smazaný uživatel
Co máš s tím Elegosem pořád ?
Reagovat
smazaný uživatel
A ty?
Reagovat
ipko
vadí ti to? Rogerovi fandím a toto video sa mi páči, lebo je s mojou obľúbenou pesničkou od Linkin Park.. :)
Reagovat
lars
Mel prohrat s Dolgopolovem a byl by "klid" :))
Reagovat
Mayo
no konečne začína antuková sezóna...chvíle pre E2 Matadora (: vamos!
Reagovat
babolat.cz
Vamos...ale trvalo to.
Reagovat
spaniel
E5 matadora ;)

https://scontent-lga.xx.fbcdn.net/hphotos-xap1/v/t1.0-9/11082628_873472656024641_7063954310285242620_n.jpg?oh=9a016c57a854139370523471c289398f&oe=55AB68D3
Reagovat
janek_da
Koukám jak blázen, Bedene hraje od konce března za Británii.
Reagovat
babolat.cz
ale nikoliv DC, zatím.
Reagovat
janek_da
DC je mi u p6de1e :)
Reagovat
Fandina
ale sázet se na něj dá ... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
http://bleacherreport.com/articles/2421339-novak-djokovic-apologises-to-ball-boy-after-shouting-in-2015-miami-open-final Očividně to nebylo mířené na něj. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Celou dobu to tu říkám, že koukal směrem na svůj box... úhel kamery byl šikovný a mnoho "příznivců" se toho chytlo.. i jeden novinář...

http://ftw.usatoday.com/2015/04/novak-djokovic-screams-ballyboy-boris-becker-coach-andy-murray-miami-open
Reagovat
Kozoroh
Novinář především má zájem z této "kauzy" udělat senzaci, aby jeho článek měl nejvyšší čtenost.
Reagovat
Kozoroh
Hmm, omluvil se Nadal v Riu Bernandesovi?? Nic takového jsem nepostřehl. Ale to by mě u svatouška Nadala ani nepřekvapilo.
Reagovat
smazaný uživatel
Ji já proti Djokovi nic nenamitam. Ujely mu nervy,ja bych dělal to samy, znám se jak se umím nervovat. Důležité je, ze se omluvil.
Reagovat
babolat.cz
No1e nic neprovedl, neblo to na toho "boye". A netahej sem RAfu.
Reagovat
Mayo
zavri chrap
Reagovat
smazaný uživatel
https://www.youtube.com/watch?v=xaCGCSWGpEY

Občas, každý uklouzne. Nemyslíte ?
Reagovat
ipko
o tomto vôbec nevedel že sa toto stalo na TM v zápase s Gasguetom..
Reagovat
smazaný uživatel
Kdo hledá, vždy najde..
Reagovat
ipko
dosť som nepochopil prečo takto reagoval po vyhratej výmene..
Reagovat
smazaný uživatel
Protože se tam někdo choval jako opice?
Reagovat
ipko
ako opica sa včera choval Novak..
Reagovat
smazaný uživatel
A takto můžeme pokračovat. Já ho obhájím stejně, jako ty ho pomluvíš. :)) Mám dnes volno. Dáme rekord? :)
Reagovat
ipko
myslím že je to jedno.. každý nech má hlave svoje zo včerajšieho zápasu.. ja som si zapamätal Novakovo chovanie.. nebudeme predsa zbytočne strácať čas.. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Nebudeme. :) Hezké Velikonoce.
Reagovat
ipko
nápodobne :)
Reagovat
SwissMaestro
Lepší by bylo stočit to ke sněžení. To mě třeba sejří víc než celej včerejší Djokovič :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
Co jsem viděl... tak od zítřka začíná pořádné jaro. :)) Nevím jak u vás, ale u nás od středy 15, 16 stupnů :D
Reagovat
SwissMaestro
Navíc se mi líbí když je Federer nasratý. Ještě jsem jej neslyšel povídat to o té opičce :D:D
Reagovat
smazaný uživatel
Mě se líbí, když je nasraný Nole. Lepší říct opice, než něco horšího... :)
Reagovat
Kozoroh
Dělá se z toho zbytečné haló.
Reagovat
ipko
už mám dosť Djokovičovich výbuchov v zápasoch.. toto sa už nedá vystáť.. videl som iba po tej smeči rozčulovanie sa na divákov po tej smeči.. zato že pokazil smeč si môže jednoznačne sám, stačilo len trochu ustúpiť a nie kričať niečo na divákov, ktorý vôbec neovplyvnili priebeh výmeny.. za následné vypískanie divákov chválim, mohli to urobiť aj pri preberaní trofeje.. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tebe bych nejraději vypískal... Já ti pošlu správanie Federera, ok? :)
Reagovat
ipko
v pohode.. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
SwissMaestro
S Djokovičem naprosto nesrovnatelné!
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
ipko
iba v jednom videu kričí na diváka a to iba buď ticho.. včera Novak o dosť viacej vypenil.. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Ty si to obhájíš, já si to obhájím.. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Obecně je pravda, že Djokovič má mnohem častěji problém s diváky. Nemá rád, když mu nefandí a ono nutno podotknout, že oni mu moc nefandí (sám nevím proč). Takže začarovaný kruh. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak ono je to jasné, tenisový svět byl prakticky rozdělený na fans Federera a Nadala a do toho přišel Djoković a začal jim konkurovat a dokonce je porážet - tím si "zasloužil" miliony haterů. I když v USA je to specifické, tam asi opravdu hraje velkou roli i ta jeho národnost, bez propagandy nemůžeš vést válku, takže většina průměrně a podprůměrně vzdělaných Američanů má v hlavě zafixované, že každý Srb je masový vrah (s nadsázkou).

Já ho za ty výlevy chválit nebudu, ale nebudu ho ani zatracovat, chápu ho - je horkokrevnější a kdekoli hraje, tak vždycky jdou fanoušci proti němu, ať udělá cokoli, nezmění to. Je pochopitelné, že vypění, když se třeba po jeho školácké chybě ozve bouřlivý aplaus.

Hodně často se naráží na to, že neunáší situace, kdy jdou diváci proti němu. Kdyby to tak skutečně bylo, neměl by 8 GS titulů, ale mimo Austrálii asi žádný.
Reagovat
Hook2424
Nějakou propagandu nebo národnostní předsudky bych sem vůbec netahal. Tak to opravdu není. Fanoušci přistupují k hráčům jako k idvidiualitám. V první řadě se z hráčem ztotožňují po herní stránce, ale druhá, neméně důležitá věc jsou osobní sympatie. Daviděnko byl neoblibený zato Safina lidi milovali. Agassiho lidi milovali, zatimco Connorse výrazně méně. Borga měli taky daleko raději, než třeba Soderlinga. Berycha taky nikdo nemá rád. Lidi sledují, kdo jak se v jakých situacích chová, podle toho má pak po světě hodně fanoušků nebo málo. Naštěstí nikdo není stejný, lidi jsou individuality, co člověk to názor a tak se nestane, že by Federerovi fandili všichni a Novakovi nikdo!
Reagovat
PH94
Občas prostě bouchnou saze a každý, kdo sportuje to moc dobře zná a to oproti nim soutěžíme pomalu někde na dvorečku :) Djokovic i Roger jsou obrovské osobnosti a to, že jim to občas na kurtu ujede pro mě nic neznamená..jsou to jen lidé :)
Reagovat
PH94
Djoka je momentálně o pořádný kus před ostatními :) Včera opět famozní výkon, ale nejvíc bych vyzdvihl tu neskutečnou délku úderů z returnu. Murray musel pomalu každý druhý balon po servisu hrát pod nohama a to se potom težko dostává do nějakého většího tlaku
Reagovat
smazaný uživatel
Vyšupat tě nemůžu. Tak tu máš něco k Velikonocům :)

https://www.facebook.com/NovakIndiaFans/photos/a.643206002451086.1073742389.350278158410540/643206319117721/?type=3&theater
Reagovat
smazaný uživatel
tak to ti neradím, aby si v hanbe neostal
Reagovat
Nola
odkial ta vypustili? skusim hadat, si stalicou medzi dementami z pokecu :D
Reagovat
smazaný uživatel
stálicou som, ale na pokeci iste nie, bye bye
Reagovat
Pe3k
http://www.tennishdhighlights.com/atp-masters/miami-open-2015/
Reagovat
Nola
si Mayova snubenka a nevlastna sestra Lavazzy?
Reagovat
smazaný uživatel
fíha, ty máš ale super dedukcie
Reagovat
Mayo
ale, čo to tu nevidím :O
Reagovat
smazaný uživatel
Muze mi prosim nekdo napsat, co vcera Djoko provadel za kontroverze? Jinak jestli nejake velke, tak kde je ten borec, co mi tu vcera psal, ze Djok dospel?
Reagovat
smazaný uživatel
veruže veľké, hanba mu!
Reagovat
smazaný uživatel
Nic to by neudělal nikdo jiný. Jen úspěch se neodpouští :)
Reagovat
smazaný uživatel
úspech mu nik neberie, ale je poznačený vulgárnosťou
Reagovat
smazaný uživatel
A muzete mi rict o co slo?
Reagovat
smazaný uživatel
řekl srbsky někomu v hledišti "vyhul mi ho opice".
Reagovat
smazaný uživatel
Ten Djoko ma asi slabost pro oralni sex. Neni to poprve, co to rek na kurti. :D
Reagovat
smazaný uživatel
Ale nechápu, proč Djoki opustil od nadávání v albánštině. Určitě to bylo praktičtější. :D
Reagovat
smazaný uživatel
:DDDD
Reagovat
smazaný uživatel
A kdo by neměl. ;)
Reagovat
smazaný uživatel
skús skuknúť záznam o 17:15 na NovaS, slovami sa to nedá opísať. Tak si urobíš vlastný názor. Jeho fans si totiž myslia, že všetko je OK. ja nie
Reagovat
smazaný uživatel
Stejně jako ty by sis obhájila svého oblíbence. ;) máš hroznou křeč :D
Reagovat
smazaný uživatel
chvála, kŕče nemávam, už som z toho vyrástla. chi chi
Reagovat
smazaný uživatel
To je, protože podobní tobě, to budou vždy vytahovat. ;) Nikomu tím neublížil. A ten dotyčný si to musel zasloužit, když mu to řekl. Někteří fanoušci se vážně chovají jak opice.. ;)
Reagovat
smazaný uživatel
"musel zasloužit," ???? ako to môžeš tvrdiť, bol si tam osobne? To asi ťažko....
Reagovat
smazaný uživatel
A ty ano, že víš, že si to nezasloužil?
Reagovat
smazaný uživatel
ale ja netvrdím, že si to nezaslúžil, toto je debata vedúca do nekonečna. ležatá 8. :)))
Reagovat
smazaný uživatel
Tak pogratuluj, založ si někde blok, Hate Djokovic. A nedělej z jeho vlákna nenávistnou propagandu. Dík. Jsi jediná. A přitom tvrdíš, že je to veřejné mínění. Hezké Velikonoce.
Reagovat
smazaný uživatel
tak to teda nie, kvôli nemu si blog neurobím, za to mi on nestojí. Uisťujem ťa, že nie som jediná.
Reagovat
smazaný uživatel
Já vím, vždy máš příznivce a ty druhé. Od začátku věků... a vždy to tak bude :)
Reagovat
steve79
Vcerejsi tenis nuda. Opet pinkana od zakladni cary. Proc atp nezrychli kurty? Rychle kurty jsou jen dubaj, cincinnati a wimbledon. To i nadal hraval vice utocne nez djokovic.
Reagovat
smazaný uživatel
protože ATP i Nadal si myslí že pomalé povrchy dělají atraktivnější tenis, ale nemají pravdu
Reagovat
steve79
Jestli se něco nestane, tak Djokovič může takto vládnout ještě 2-3 roky. Jeho hra je přesně šitá na míru na tyto pomalé hardy. Dnešní hráči vůbec nemají cit v ruce viz. hra na síti. Kdo ze světové špičky umí hrát na síti? Jedině Roger a trochu Djokovič. Třeba Berdych, Murray, Ferrer atd. nezahrají jedinej volej pomalu.
Reagovat
smazaný uživatel
Já bych to tak fatalisticky nebral. Vždycky má pár hráčů období, kdy se zdá, že je nikdo neporazí a že budou vládnout dlouho. Kdo by si vsadil po US Open 2011, že Nole vyhraje v následujících třech letech "jenom" tři grandslamy? Nebo, kdo by si vsadil, že Nadal po výhře na US Open 2013 přidá za následný rok a půl jediný grandslam? :) Stát se může všelicos a já si myslím, že na antuce to Nole zdaleka nebude mít ložený.
Reagovat
smazaný uživatel
Ja to tipoval jeste optimisticteji, ze uz neziskaji nic nebo tak max. 1...;)
Nastesti to Wawrinka s Cilicem zachranili, celou tuto homogenni situaci;D)))
Ale Venco nechtelo by to, aby tech vlastovek bylo vic?;)
Tobe nechybi takove typy jak Kuerten, ? Nebo Haas? apod. nebo Safin...to byla pecka, Soderling...ktery kaslal na bonton nejakych pseudo-top manekynu...
---
Takze RG > Cuevas
Wimblas > Kyrgios, popripade Tomic
USO > Isner

...a su spokojeny;D))))
Reagovat
smazaný uživatel
Já Vlku tenis sleduju pořádně pouze pět let, takže období kromě BIG4 jsem nezažil. Ale občas jsem na to samozřejmě mrkl i tehdy. Dodnes si pamatuju, jak jsem sledoval finále Turnaje mistrů v Šanghaji mezi Žralokem a Fedexem. Neskutečný tenis, jeden z nej zápasů, co jsem viděl. Dušoval jsem se, že začnu sledovat tenis už tehdy, ale byl konec sezony a za ty dva měsíce už to nadšení opadlo. Líbila se mi i hra Gonzaleze v té době. Škoda, že tito maníci nemají své nejlepší roky teď. :)
Mně by nevadilo, kdyby se vrátila situace z roku 2012. Tehdy z té BIG4 měl každý cca podobnou formu a člověk nevěděl, co přijde. Já bych si přál, aby ještě něco urval DelPo a pak taky Berdych, ale už to moc nevidím.
Reagovat
smazaný uživatel
http://ftw.usatoday.com/2015/04/novak-djokovic-screams-ballyboy-boris-becker-coach-andy-murray-miami-open
Reagovat
smazaný uživatel
But Djokovic shouldn?t get off with just a violation. As the umpire said, you can?t appear to be yelling at the help, no matter whether you meant it or not. But the impotent ATP probably won?t do anything about it.

Jak někdo může psát takové subjektivní braky? přičemž je vidět, jak tomu pisálkovi Nole tou výhrou hnul žlučí. :D brečí jak malé dítě..
Reagovat
panzer.dragon
odebral bych mu titul
Reagovat
Kozoroh
Naštěstí na tvém mínění nezáleží, panzere :-P
Reagovat
smazaný uživatel
Môj tip vyšiel, má titul a patrí mu gratulácia. Ja osobne by som mu však NIKDY ruku nepodala. Jasne, že on by o to nestál. Potvrdil moje slová, že jeho správanie nie je hodné svetovej jednotky a dehonestuje tento post. Je arogantný nafúkanec a myslí si, že ho budú všetci velebiť. Hanba mu! Znovu ho vypískali a to viackrát na jednom turnaji. Vie, že ho v IW nemusia a práve preto by si ich mal získať. Robí však opak.
Nebudú mu nikdy tisíce fans na otvorenej scéne spievať Happy birthday ako RF-ovi. Federera však milujú milióny divákov na celom svete a nielen kvôli jeho tenisu.
Pred rokmi bol tenis považovaný za šport džentlmenov, dnes je to už len o prachoch. škoda
Reagovat
Kozoroh
Jejku, viděla jsi někdy Connorse nebo McEnroea? Co ti se navyváděli a přitom byli světovými jedničkami a mnohonásobnými šampiony. Ty dnes nikdo nezpochybňuje jako legendy, ačkoliv se na kurtech chovali ještě hůř než Djokovič.
Reagovat
smazaný uživatel
hej a táto pečiatka im navždy zostane a tú už má aj on.
Reagovat
smazaný uživatel
Jen pro jeho odpůrce. Fanoušci ho tak nevidí. Nezaměňuj svůj subjektivní názor s tím veřejným.
Reagovat
smazaný uživatel
ale vidia, vidia. To si len ty myslíš, že nie.
Reagovat
smazaný uživatel
Neudělal nic, co by neudělal Fedex nebo Nadal. Jen jsou momentálně všechny oči na Novakovi. To je celé. Vybreč se a jdi dál :)
Reagovat
smazaný uživatel
už som sa, :-))
Reagovat
Kozoroh
Zajímalo by mě, kde jsi byla, když si Rafa v Riu vylil vztek na rozhodčím...
Reagovat
Pedronegro
To byl od Můry pěkný odchod na párek :), i když Novak toho měl taky plné kecky.
Reagovat
SwissMaestro
https://www.youtube.com/watch?v=vvhb7-Asy_o&feature=youtu.be

Docela by mě zajímalo jestli to s tou "opičkou" opravdu řekl. Pochybuju, že by se za to neomlouval....
Reagovat
smazaný uživatel
Tie jeho rečičky sú len divadielko. Na jednej strane šaškuje so zberačom loptičiek na lavičke a na druhej iného vyplaší. To chlapča si to veru bude pamätať. Žiaľ, väčšinou si pamätáme to horšie.
Reagovat
SwissMaestro
Jako fanoušek od televize si tenhle exces pamatovat budu, ale nemyslím si, že ten podavač to bude nějak moc řešit. Alespoň to beru podle sebe.....to špatné vždy zapomenu, netrápí mě, ale myslím jen na to super co se stalo třebas i v tom špatném období :)
Reagovat
smazaný uživatel
Nemůže to brát osobně. Já bych se prostě jen lekl té reakce, ale za 5 vteřin bych byl ready.
Reagovat
smazaný uživatel
nuž, ale také zľaknutie môže byť aj doživotné, chi-chi
Reagovat
George_Renel
Opět se tu objevuje termín velká čtyřka, v hlubší minulosti před padesáti lety používaný v hokeji pro dominance ČSSR, SSSR, Kanady a Švédska v hokeji.
V momentální tenisové přítomnosti je to stále jen přání, které je otcem myšlenky. Murray do žádné velké čtyřky nepatří, neb se výsledky Federerovi, Djokovičovi a Nadalovi ani zdaleka nepřiblížil. Ano, je tím hráčem, který se periodicky objevuje v "pásmu nikoho" mezi silnou trojkou a druhým sledem. Avšak nic více....
Reagovat
smazaný uživatel
A CSSR sa niekedy výsledkami priblížili výsledkom SSSR?
Reagovat
George_Renel
Pokud by ses snažil rozumět psanému textu, tak bys pochopil, že píšu o situaci přes 50 lety....
Reagovat
smazaný uživatel
Ďakujem, poučil si ma..Rozšíril si mi obzory, pán vizionár..Nech ziješ!!..
Reagovat
Hook2424
Každopádně Česko patří a vždycky patřilo do velké 6-tky. Ono totiž o moc víc zemí hokej na úrovni nehraje! A kromě USA a Ruska jsou to všechno relativně malé země. Swe 10mil My 10mil Fin 7mil Kanada 20mil. Je to okrajový sport, který není ani ve 20-citce světových sportů. My jsme si z něj udělali národní sport a věnujeme mu veškerou , až přehnanou mediální pozornost, ale jen tak pro zajímavost. Jen v Německu je víc tenisových hráčů, než hokejistů na celém světě. Fotbal 800mil Tenis 75mil ............. hokej (lední) 1.5mil.
Teď si představte, že USA a Kanada Mistrovství světa v podst. vždycky bojkotuje. NHL nepřeruší. Ti co přijedou jedou spíš na výlet, než za hokejem. Mimochodem výsledky z MS se za velkou louží ani v tisku neobjevují.
Reagovat
smazaný uživatel
Ja nevim jestli to srovnani s hokejem je stastne...celkem chapu, co se tim chce rict, ale mne to nejak nepasuje, asi jak cele pojeti Big4 v tenise.
Jestli jde o ESPN, tak na USOpen pokud tu sanci bude mit, tak zase ty ctvrtky v pavouku nazve podle 4ech jmen. Jak bude zase nejaky rozhovor s Rafou, bude hovorit o 4jmenech atd. Asi zadne srovnani tomu nepomuze, aby jste toho Skotka vyrazili z big4...

Ja zkusim nactrtnou proc mne to srovnani nelezi...a proc nemam rad moc tahle pojeti...big4 atd.

Hokej ma jiny problem, valka Ameriky s Evropou, dost dlouhou dobu se navzajem dost ignorovali, sice ted je to nejak lepsi, ale v Evrope se zuzovat kluziste nebude, a zeby neco menili v NHL, to uz vubec ne... Je to spis bitva dvou svetu...ano cetl jsem si, ze se neco takoveho psalo v ramci hokeje, ale nelibi se mne to ani tam, ani tady...USA treba stalo dost dlouho dobu mimo...a zeby jim chybeli hraci, to asi ne...prave ta bitva - spory nejen politicke, ale i politicke v hokeji. Nemluvne o Kanade, ktera si jede svou ligu...svym zpusobem dodnes...ta ohraniceni se mne nelibi proste v jakekoliv podobe.
Krom toho hokej nastesti se porad hraje na tom lede, a ne treba tak, ze se meni povrchy tak, ze by jednou hrali na lede, pak na trave bez brusli s mickem, a pak na betone s pukem...atd.

V tenisu mame tu pestrost povrchu, ...jenze! Nam to jde spis jen do jednoho monolitu...hardu stridaneho jeste tak. s antukou, o tradicni trave muzeme zapomenout, pritom ten tenis je na tom 3x rychlejsi, a TV v USA a Australii by plesali, jak to pekne odsypa...;) Ale stejne se preferuje hard. Z hlediska vyvoje v tech povrsich, proste tak nejak pomyslna big4 muze byt, Skotak je odkojeny na trave, u tech Britu je to nejaka nutnost...

Mne se nejak tahle ohraniceni nelibi, nebot uz to jasne deklaruje, kdo je favorit, a nekdy do takovych hranic, ze nema uz nic cenu sledovat, jen si pockat na GS do SF, a kazdy jiny zapas nema kvalitu atd. atd. hruza, aspon pro mne...
Reagovat
smazaný uživatel
A na zaver par invencnich cviceni. Fedex je jediny hrac, ktery dokazal prekonat ten povrch, nejen ze vyhral vsude - o to mne vubec nejde, ale i samotnou hrou...naopak No1e i Rafa dodnes valci herne s travou, a Andy s antukou, na svuj zpusob urcite! Ikdyz i No1e trochu pridal.

Si predstavte, zeby lidi v tom tenisu tu travu jako tradicni povrch udrzeli a hralo se jen na trave a antuce tak dva mesice max....
No a je mozne, jak by byla vsude ta tradicni trava, jak tomu byvalo..., ze tady na TP by byl Rafa velice oblibenym hracem, nez je;D))))
Dokazi si predstavit, ze outsajdera by tu tlacili mnohem vic nez Fedexe s Murou, kteri by asi sbirali jeden titul za druhym na te trave;) No a No1e by tu byl uplne popularni;))) (chapu ze by se asi zmenil styl, jasne....ale jde mne o to, ze pokud ESPN, svet tenisu nazval neco big4, tak jestli uz, tak bych sel proti nim uplne celkove;))), bez porovnavani - kdo tam patri nebo ne, tim se jeste ten termin vic ustali, a to proste nedela nikdy dobrotu:)
Jak nekoho od nekud vyhazujete, jen potvrzujete, ze 4ka je. Treba fandit Berdychovi, Isnerovi, Potrovi, Samurajovi, trebas i Berlocqovi, podporovat mladochy...a klidne i opilce, cim driv jim narusi tu homogennost, tim lip...obcas mam pocit, ze hodne je stvoreno vic mentalne...
Reagovat
smazaný uživatel
Pane bože už zase. Termínem "velká čtyřka" nikdo nechce stavět Murrayho na úroveň těch tří. To prostě nejde, protože jsou o moc úspěšnější, než on. Říkalo se to, protože prostě tihle 4 byli o parník před ostatníma a všechny velké tituly bral někdo z nich, taky první 4 místa v žebříčku dlouhodobě drželi oni a jen občas se někdo mezi ně dokázal vklínit. Jasně, že Murray je z nich suverénně nejhorší, ale zase je o hodně lepší, než všichni za ním. Jak jsem psal nedávno, má víc velkých titulů (GS a Masters), než ostatní hráči za ním dohromady a jako jediný byl schopen opakovaně narušovat nadvládu top 3. Samozřejmě, že z historického hlediska je daleko za top 3, ale svého času to prostě "big four" byla, i když teda spíše 3+1. Já fakt nechápu, proč to všem tak strašně vadí. Zřejmě i zde platí pořekadlo "Kdo chce psa bít, hůl si vždycky najde."
Reagovat
George_Renel
No vidíš, napsal jsi přesně to co já, pouze jinými čísly - 3+1... :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Ne, nenapsal jsem zdaleka to co ty, ale to je jedno. Mimochodem miluju, když si někdo z celého příspěvku vytáhne jen jednu část, která se mu hodí a zbytek jako by nebyl. To si odkoukal od spaniela?
Reagovat
George_Renel
Já nepotřebuju nic odkoukávat. A ty ses zařadil mezi ty, pro které je prostě psaný text španělskou vesnicí. Možná by ti prospělo místo méně pro Andy zarputilosti si ještě jednou přečíst co jsem napsal. Pro usnadnění: napsal jsem, že se Andy periodicky objevuje mezi silnou trojkou a druhým sledem..... Dále nemíním tento jasný fakt rozebírat.
Reagovat
Fandina
Ty děláš, jako kdybys tu psal první den. Tady si každý píše svůj názor a je přesvědčen, že ten toho druhého je špatný. Jako teď. Napsal jsi že trojka a pak Andy a pak ostatní. Tvůj názor. Oni to všake nepochopí.
Reagovat
smazaný uživatel
Víš, on je ale trochu rozdíl napsat svůj názor a prezentovat svůj názor jako neoddiskutovatelný fakt.
Reagovat
Fandina
Ale to už je přece každé věc, jak to prezentuje. Někdo je takový, že to napíše kategoricky, druhý to opíše víc slovy. Tak to prostě mezi lidmi chodí. Jedni jsou takoví, druzí jiní. Tady je veřejný web. Je zbytečné někoho okřikovat, usměrňovat. Podle mě tedy, já to zaregistruji a tím to pro mě končí.
Reagovat
smazaný uživatel
:)
Reagovat
Fandina
Ve svém kontextu napsal jen, že trojka, Andy a pak zbytek. Svůj názor. Nic jiného.
Reagovat
smazaný uživatel
Aha, dobře. Jak pohodlné. Zbaběle utéct z diskuze ale zároveň dát jasně najevo, že já jsem ten, kdo nic nechápe. Lidi jsou různí no.
Reagovat
smazaný uživatel
Jedine, co ti mohu rict, ze tebe je na tu Big4 fakt strasna skoda...strasna skoda;/
Ty mas tak pekny potencial jit proti big4...uplne...obcas si rikam Mut, to je tak promarneny potencial,,,aby se musel handrkoval o Skota...;D))))
Ten Cuevas treba, Marcos, nebo i ta Cobra, ze...;)
I toho Gulbisa si vytahl nahoru;) atd.
Co te u toho skotaka tak drzi...(krom toho jak se dostne na travu, tam to chapu, kdo ma rad travu, tak tomu pohybu a lehkosti i podlehne...ale jinak...)

A kdyz uz tak bych na tvem miste to otocil;)))
a psal naschval 1+3;D) a ne 3+1;)))

Ale stejne, kasli na Muru a pridej se radeji do tzv. Izzy clubu, tam budes mit aspon klid a svobodu od tech neustalych teorii, kdo kam patri nebo ne...a jeste vyzva jako hrom...Izzyho nikam zarazovat nebudou, max. mu bude nekdo chtit odebrat licenci...tam by byla tva uzitecnost mnohem vetsi;)

Trebas Gigin, koukni za dob No1eho, jako prispivatel ok, sranda s nim, ale od te doby jak toho Srba opustil, jak nam pekne zraje;))) Hned je to mnohem lepsi...

A ty mas ten potencial sakra dobry na ty vyzvy against B4...Mute zkus si to nejak promyslet...jako nechci te nutit, ale si to predstav jak na RG tlacime spolecne Cuevase s Izzym...;) No neni to pekna predstava;)
Takhle se zase budes rozcilovat s Andym...eh...
Reagovat
smazaný uživatel
:D Tak já mám slabost pro tzv. "odložené hračky". Proto fandím Andymu. Prostě on je z předních hráčů, jasně nejméně oblíbený a já rád fandím takovým hráčům. Třeba Cobra se pro mě stal top oblíbenec až loni po Wimbledonu, kde zazářil Kyrgios a Australská média psála články typu: "Konečně nemusíme předstírat, že máme rádi Tomica." Takových hráčů se já rád "ujímám", kteří jsou permantně v něčím stínu. Pak samozřejmě jsou tu i další důvody, které by ti ale asi líp popsal tomasinho, ten je v tom o dost lepší.
K 1zz1mu ale klidně můžu jít i tak. Jestli mě teda sojka vydejchá. :D
Reagovat
smazaný uživatel
No jasne, ze te Sojka vydycha;) O tom zadna...

Ja te s tim Andym i chapu, ja se take rad ujimam tech odlozenych, ale o neho bych se tolik az nebal, ja ho take rad podporim na trave;) Jen obecne pred neho proste soupnu vpohode Johna, nebo klidne i toho Cuevase;D) A zily mne to netrha;) no a kdyz hraje s No1em, nebo s Rafou tak jasne potlacim Andyho....jde jen o to, to trosku poprehazet, no...Mury se zbavovat nemusis;D) Jas jasu;)
Ale dobre, uz tenhle krok je vyborny a velmi slibny;)!
Reagovat
smazaný uživatel
Mna toto vitazstvo netesi,lebo Novakovi som nikdy nefandila, ani nikdy nebudem. Navyse nehral dobre a predsa vyhral,ale to je jeho specialita, po kurte se jenom tak loudat a nakoniec vyhrat????. Pozrite si velke Nadalove antukove bitky a tam zistite co je svetovy tenis. Verim,ze Rafa nam este predvedie svoju antukovu excelentnost?.
Reagovat
Kozoroh
Když dva dělají totéž, není to totéž. Bojovnost jednoho se ti líbí, druhého ne. Že by dvojí metr??
Reagovat
smazaný uživatel
Novaka za bojovneho nepovazujem,ved ten ani nevie ako vyhrava, samo mu to pada do lona,akoze ma svoje kvality,ale mne on cely nejako nesedi. Rafa je pre mna bojovnik v style gladiatora v starom Rime, preto mu tak fandim, ale skoda ze nema nejakeho nastupcu,lebo o par rokov skonci a ja nebudem mat komu fandit.
Reagovat
Kozoroh
No1e je bojovník, otočil hodně se pro něho nepříznivě se vyvíjejících utkání, to mu nemůžeš upřít. Upírat mu to jen kvůli teatrálnosti (gladiátor v Římě) je poněkud divné.
Reagovat
smazaný uživatel
Cele to fandenie je velmi subjektivne,takze pravdu mame obaja,lebo kazdy sa na svojho kona pozerame tak ako sa chceme pozerat. Preto ma fandenie tolko emocii,ktore robia moj zivot pestrejsim a krajsim. Ked sa mi paci hudba Kabatu, zbytocne ma bude niekto presviedcat,ze Justin Bieber je lepsi. Co je na tomto svete objektivne? Asi ze jedna a jedna su dve.
Reagovat
Hook2424
Bohužel se mi tento styl tenisu, kdy oba hráči vyberou prakticky cokoliv a výměna skončí chybou jednoho pramenící z vyčerpání, ...ani trochu nelíbí. Skoro se děsím toho, že je Djokovič momentálně vzorem pro miliony dětí a teenagerů, kteří ho budou napodobovat a budou praktikovat styl "Doběhnu všechno a budu to dělat tak dlouho, dokud soupeř nepadne únavou." Promiňte, ale jestli se s tenisem brzo něco neudělá, tak se z něj stane strašná nuda! Djokovič jako největší vytrvalec soupeře vždycky udolá. Je to borec, respektuju ho, je tam obrovská kvalita ve všech směrech, klobouk dolů, .....ale dívat se na to nemusím.
Reagovat
sprchon
Pořád je tady WTA, kde nuda nebývá tak často. :D
Reagovat
smazaný uživatel
On nikdy nebude vzorom! Môže ním byť jedine Federer.
Reagovat
smazaný uživatel
Novak už je vzorem. ;)
Reagovat
smazaný uživatel
pre koho? asi len pre tých, čo sa ženú za peniazmi
Reagovat
baggik
Nemůžeš podle jednoho zápasu. Murray prostě všechno vybere, proti jiným soupeřům má ta Djokovičova hra častější zakončení winnerem a včera to přes únavu obou nebyl vůbec špatný tenis paušálně. A Nadal na antuce má jaké zbraně??
Reagovat
Hook2424
Všeobecně mám problém s hráči, kteří ukončují výměny ve stylu, že to většinou zkazí soupeř. Tedy i s Rafou. Ano v těch naliftovaných úderech je neskutečná kvalita a naprosto chápu, že soupeř si se třemi takovými těžkými topspinovými údery poradí a se čtvrtým už ne. Rafa má jedinou výhodu, že ho skoro nejde mít nerad. Je to neskutečný bojovník a buldog a férový hráč za každých okolností. Stejně tak jako David Ferrer, jehož hra se mi nelíbí ani po technické stránce a přesto mu fandím. To co chci říct, je ale neco jiného! Každý zápas, kde bude počet vítězných úderů převyšovat počet nevynucených chyb bude pro nezaujaté fanoušky atraktivnější, než když tomu bude naopak. Bohužel pokud bude hrát dobrý hráč proti Djokovičovi, je téměř jisté jaký bude poměr vítězných míčů a nevynucených chyb. Atraktivita zápasů se tím vytrácí, toť můj názor.
Reagovat
Mayo
forehand po čiare!
Reagovat
smazaný uživatel
Federer vzorem ? Bejvavalo....
Reagovat
Holahej
Andy, total points 96: 103 /-sedm míčů,-460 980 $/, škoda, šance byla, první set 2:1, pak 4: 3 a šel jsi vždy podávat, řeklo by se, stačí si držet servis, ale tvůj servis je drama, nepíše body, nevytváří prvotní tlak, žádné free points, vše uhrávat ve výměnách proti Nolemu je dřina vždy a dnes ještě to brutální horko, signalizoval si ve třetím setu po těsném začátku stále do boxů, že už nemáš sílu, co takhle si vzít příklad z Nowaka, jak se dokáže soustředit na údery, hru....a nízký nadhoz potřebuje rychlou ruku...jinak to trefuješ nízko...to nepůjde vyhrávat trofeje, i když fanoušci tlačí...?!
Reagovat
Mayo
Letos Djokovič odehrál 27 zápasů, z nichž prohrál pouze dva ve třech setech: // s RF prehral 2-0 nie?
Reagovat
Kozoroh
Ano, v Dubaji s Fedexem prohrál ve dvou.
Reagovat
smazaný uživatel
Já myslím, že on potřebuje jediné, aby to byl zas ten Nole, který trhá trika a to, a neberte to ted příliš namyšleně... prostě soupeře.. At je jím Federer, Nadal nebo kdokoli jiný.. ale někoho, kdo mu bude dýchat na záda...
Reagovat
Kozoroh
Potřebuje odpočinek,vyhrát IW a Miami naráz není sranda, přičemž No1e obhajoval body a tituly z loňska, což se mu povedlo. Teď je třeba fyzického a psychického klidu.
Reagovat
smazaný uživatel
hlavne toho psychického, lebo už je na dne.
Reagovat
smazaný uživatel
Dobrý zápas v prvých dvoch setoch..Potom Andy nezachytil úvod tretieho setu a bol hotový..Ja stále hovorím, že prvý gem rozhodujúceho dejstva je druhý najdolezitejsí, hned po tom poslednom..

Antuka može priniesť pár scénarov, buď vyhrá vsetko Rafa, vsetko Novak alebo to budú rozliční víťazi so senzačným výhercom na RG..Ja mám stále pocit, že Nole na RG vybuchne..
Reagovat
spaniel
Taky mu přestává verit. V posledni dobe vypada ze je neustale frustrovany, dava to najevo, publiku se to nelibi, taky to da najevo, on na to reaguje a porad se to stupňuje. Vypada byt psychicky unaveny, ale treba si ted trochu odpocine a antuka v Evropě ho zklidni.
Reagovat
janek_da
děcko mu v noci reve. je to pochopitelné.
Reagovat
Fandina
nééééééééééé
Reagovat
janek_da
Taky mám pocit, že to psychicky nedá. Leda by měl ve finále Berďu.
Reagovat
Fandina
:-))))))))
Reagovat
sprchon
Gratulace! Po dlouhé době jsem koukl na chlapy a nebylo to nejhorší... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Nojo, gratulka Jokerovi, prostě Batman nepřiletěl. No, co Andyho, dle jeho sdělení, těší - odváží si alespoň kanárka:))) Do půlky třetího setu hezkej tenis, dík oběma za něj.
Reagovat
smazaný uživatel
2 sety to bylo kvalitní finále, i přes výpadky na obou stranách. Ve 3. Andy odešel.

Nole 1000#22

Snad letos vyjde RG a Cincinnati, ostatní je nadstavba.
Reagovat
spaniel
http://i.gyazo.com/bf11af0c76e20e36d95642b787cd2d23.gif
Reagovat
smazaný uživatel
No a potom, ze jen Skotak strasi deti;D))))
Reagovat
smazaný uživatel
Nejlepší je, že haters na netu to podávají tak, že křičel na toho kluka a snaží se na tom těžit... Haters gonna hate :D
Reagovat
spaniel
Tak to je blbost, je jasne ze řval jinam. Ten ručník teda ale skubat nemusel. Ale je to prkotina, horsi bylo rvat na diváka vyhul mi ho, opice. Uz ted nekteri zjišťuji, zda to nebyl černoch. A jestli jo, pekne se to asi nafoukne.
Reagovat
SwissMaestro
Tak tohle bych nejen nafukoval, ale také trestal....
Reagovat
smazaný uživatel
Musím souhlasit. Rasismus do sportu nepatří. Ale nevěřím, že to bylo na černocha. Někteří fanoušci se prostě chovají jak opice, a nemusí to být černoši :)
Reagovat
Nola
ale on to nema lahke......nervy na uzde si udrzal v jedinom zapase, ked to potreboval, s Isnerom... je to pochopitelne, celu karieru bojuje s publikom, Fedex nikdy nebojoval so superom aj s divakmi, uvedomujete si to vobec, alebo len odsudzujete?
Reagovat
SwissMaestro
To je čistě jeho problém. Dělá si to sám svým chováním. Letos v Miami jen co jsem viděl: roztřískaná raketa a dneska jednou ta věc s opičkou a pak to zařvání na někoho když mu u něj byl podavač...

Tenista je to excelentní, ale chováním pěkný sráč, kterého bych pokutoval.
Reagovat
smazaný uživatel
Všechny 3 věci má na triku i Fedex.
Reagovat
Mayo
mne iba vadí ako sa nadáva napr. na Murrayho ako fakuje ale pritom Djokovič neni o nič lepší...na Matadora sa nadáva za jeho šprtanie sa dokonca :D aj tak je v tomto najlepší Tsonga, to je slušák jak sa patrí
Reagovat
SwissMaestro
Tak pamatuju, že Roger už v Miami raketu rozřískal a třeba na FO 12 zařval "SHUT UP" a nebo na US Open 09 "fuckoval" v konverzaci se sudím. Djokovič toho udělal za poslední 2 sezóny víc než Federer za celou kariéru. Už v Pekingu 2013 byl Novak pěkně nasranej zápas co zápas.....
Reagovat
smazaný uživatel
Má horkou hlavu, ale myslím, že svými aktivitami, to mnohokrát odčinil.. Co na to, že na něj lidé nadávají, když těm, co to potřebují pomáhá. Vždy se najde něco.. ale po zápase, to je určitě skvělý člověk.
Reagovat
SwissMaestro
Tak jasné. Po zápase je to možná jiný člověk. To samé se povídá o Řepkovi. Nicméně já jako tenisový fanoušek musím hodnotit převážně chování hráče na kurtu a teprve poté se možná můžu zaměřit i na jeho chování mimo dvorce.
Reagovat
SwissMaestro
Nechci nikomu sahat do svědomí, ale ty charitativní akce pod záštitou Djokoviče, Nadala, Federera...to je prostě marketingová věc, která jim pomáhá vylepšit image, nic více. Tím neříkám, že ty finanční dary nikomu nepomůžou, to zase ne. Ale rozhodně bych tím neobhajoval Djokoviče a neříkal, že své špatné chování na kurtech vrátil jinou cestou....
Reagovat
smazaný uživatel
Dobře, ale pokud někdo pomáhá na druhé straně světa, může to být povrchní.. Ale Novak pomáhá doma. Svým lidem. A hlavně dětem, protože sám to tam neměl lehké. To není jen marketingová akce.
Reagovat
spaniel
Fedex si svou pozici vybudoval. Na zacatku mu stadiony nefandili. To začalo az tak od 2006, ale v takove míře jako ted, je to tak posledni 4 roky. Urcite to ma co do činění s tim, co dokazal a ze uz dlouho hrat nebude.
Reagovat
Nola
upieram mu nieco snad ? dovolila som si iba podoknut, ze Nole to nema lahke, ak nie si zaslepeny..... citis to podobne... nie, necitis, iba sa snazis aby ten Nole vyzeral ako buran, lebo.....
Reagovat
spaniel
Jezis, klid. Nikde jsem nic nepsal a nevyčítal. Teď jsem se vyjádřil jen k te podpoře, jak si psala, ze Nole to nema lehké a Fed nikdy nebojoval s publikem. Treba finale US Open 2005 proti Agassimu, všichni fandili Andremu. Mozna Nole neni tak líbivý.
Reagovat
Fandina
Umíš někdy napsat něco tak, abys to potom nemusel znovu vysvětlovat? Já myslím že ne. Pořád se opravuješ a evidentně ti lidi nerozumí.
Reagovat
Roger_Federer
Jj, Pekne ukazka toho jak si nekonfliktni a nikdy na nikoho neutocis.;).
Reagovat
Fandina
A kde čteč, že na tebe útočím? Myslím si o tobě, že nejsi inteligentní a napsala jsem ti to. Kdybys tady o mně nepsal několik let nesmysly, nezjistila bych to. Takhle si mě donutil se zabývat tvou inteligenci. Valná není sorry.
Reagovat
Fandina
A to samé spaniel. Kdyby mi nepsal do vzkazníku, že jsem dement a nemám na něj reagovat. Ani bych si ho nevšimla.
Reagovat
Fandina
Takhle je pro mě spaniel a RF s tím, jak mi píší, že jsem dement zdrojem zkoumání jejich inteligence. Je to zábavné.
Reagovat
Roger_Federer
Normalne lzes...
Urcite ti nikdo nepsal do vzkazniku zniceho nic bez duvodne , ze si dement.
Ja si to dobre pamatuji jak to bylo, lezla si Spanielovi do kazdeho vlakna, provokovala si ho, opravovala, psala co si muze nebo nesmi myslet dluhe tydny.Reagovala si na neho ty.
Pak po nekolikate hadce ti rekl at toho nechas a prestanes si ho vsimat a diskutovat snim...Pak te teprve prohlasil za dementa ( coz mel pravdu).
Reagovat
spaniel
Presne tak. Ja si poprve uvedomil, ze je rozbitá pri te diskusi o satelitoch, do te doby jsem ji Jen registroval pred ten jeho pozdrav "úsmev". Najlepši stejné je, kdyz dement poučuje. To je sila.
Reagovat
Fandina
spaniel, jsi hloupý, to si vážně myslíš, že se dá brát diskuse o satelitech vážně? Vždyť jsem si dělala legraci a to samé úsměv. To jsi opravdu tak hloupý, že si myslíš, že si tady píšeš s duševně nemocnou? Myslela jsem si, že jsi chytřejší. Mám z tebe legraci, nevadí ti to?
Reagovat
spaniel
Ty sis dělala legraci? Legrace ma byt vtipná a to ta diskuse nebyla. V 1000 komentech ses hadala s půlkou TP, legrační na tom nebylo nic. Jestli to byla legrace v tvem ponětí, tak jsi jeste vetsi dement, nez jsem myslel. Píšu dement, ale magor asi sedi vic.
Reagovat
Fandina
Byly tady různé diskuse, pokud se najdou hlupáci, kteří se mají náladu hádat z druhým a budou někomu donekončna oponovat, tak pak je z toho 1000 komentů. Já jsem nikdy nenapsala tisíc odpovědí. Pokaždé jsem napsala jen jednou a pokud se našli další, kteří odpovídali, obrať se na ně, proč to dělali. Na mě ne.
Reagovat
Fandina
s druhým ... oprava. Jinak jsem tím chtěla jednoduše říci, že jen hlupák se bude bavit s druhým o ničem. A tady se jich našlo mraky, kteří byli a pořád jsou schopni mi odpovídat. Ty jsi zářným příkladem. Kdybys mi neodpovídal, nebudu reagovat. Je to pořád dokola. O ničem, nesmysly. Mám z toho legraci.
Reagovat
spaniel
To neni pravda, vetsinou na me reagujes ty. Nejakou dobu jsem te ignoroval a neustale si mne odpovídala. Zadal jsem te, at nereagujes, ale nechtěla si. Takze to tady na me nevytahuj, ty špino ujetá.
Reagovat
Fandina
O tom, že jsem dement, si začal psát ty. Jinak mě nezajímáš. Reaguji na tebe jen z tohohle důvodu.
Reagovat
spaniel
Jedina útěcha je, ze te přežijeme.
Reagovat
babolat.cz
musím krotit tvůj optimismus-blázni žijí dlouho...
Reagovat
Fandina
Naštěstí ti to musí být jedno, jako dlouho budu žít ... úsměv
Reagovat
babolat.cz
musí blbko? ty o tom rozhoduješ?
Reagovat
Fandina
Ano, musí. Neovlivníš můj život ani moje psaní na TP. Do toho ti nic není.
Reagovat
Roger_Federer
Takze ty sem pises, protoze to je udajne zabava..Tvym dementnim humorem sr tady bavi kdo?Cemu se furt divis?
Reagovat
Fandina
Je to zábava pro mě. Já píši za sebe. Pokud se ti to nelíbí, nečti to.
Reagovat
Roger_Federer
;)..takze pro tebe je to zavavne..to ti prijde normalni, kdyz si jedina?
Reagovat
Fandina
Každý jsme jediný. Každý píšeme za sebe. Každý máme nějaký motiv, proč tu píšeme.
Reagovat
babolat.cz
FAndina je výsledek státní podpory počítačové gramotnosti. Je to tristní,ale i tímto způsobem zvyšujeme státní dluh. Sociální úřad ji dal podporu(subvence, dotace...) a on asi koupila PC (notebook, macbook, tablet...). ach jo
Reagovat
Fandina
A co zdraví, slouží?
Reagovat
Fandina
Když já jsem dělala programy pro počítače, tak se ještě ani nevědělo, že budou fungovat, natož jak.
Reagovat
Fandina
RF ... to samé co jsem psala spanielovi níže. Opravdu si myslíš, že jsem duševně chorá? Jsi hloupý chlapče.
Reagovat
Fandina
Normální člověk nikdy druhému nepíše, že je dement a myslet to vážně. To musí být opravdu omezenec, nebo hlupák. Jiné vysvětlení není.
Reagovat
Roger_Federer
Jsem otom presvedcen, ze normalni nejsi.
Reagovat
Fandina
Jsi hloupý. Bohužel. Ale to je tvůj problém. Mně do toho nic není.
Reagovat
Fandina
Mysli si co chceš, já i také o tobě svoje myslím. Filipa nemáš.
Reagovat
Hook2424
Tak největší zasluhu na Rogerove popularitě má bezesporu Rogerova hra. Elegance, variabilita, pestrost. Roger přivedll ke sledování tenisu obrovské množství lidi, které tenis nikdy sledovat nebavilo.
Reagovat
Kozoroh
Novak Djokovič dnes získal jubilejní 40. titul z hardových turnajů ATP, což ho řadí na 4. příčku v historii ATP Tour, rekordman Federer jich má 58.
Titul z Miami 2015 je zároveň 22. z Masters 1000 a 17. z tvrdých povrchů (v tomto parametru vyrovnal Federera).
No1e zároveň navýšil rekord v počtu získaných titulů na březnových 1000, ode dneška jich má 9 (druhý Agassi 7 (1x IW & 6x Miami)).
Reagovat
smazaný uživatel
:((( Tahle porážka bolí daleko víc, než ta na AO. Co už no. Gratulace No1emu a jeho fanouškům (dokonce i Kozorohovi).
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to zase ne, GS je GS, po AO jsem byl nejvíc zdrcený a nasraný dohromady, co jsem kdy byl snad u tenisu :D
Reagovat
smazaný uživatel
Tak samozřejmě, že z tenisového hlediska je porážka z GS horší, než z Masters. Ale já to beru i z osobního hlediska. V té době jsem byl v takové situaci, že tenis pro mě nebyl až tak důležitý, jako teď.
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, tak to je pak jasné. Škoda no, dneska šance byla.
Reagovat
ipko
z tohto zápasu mi je strašne na grc.. to čo v niektorých pasážach predvádzal Andy sa nedá ani opísať, dnes jednoducho mal vyhrať.. a Novak u mňa si definitívne skončil.. choď do prdele!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Asi nevíš,co píšeš :)
Reagovat
ipko
práveže dobre viem. dnes to Novak prepískol.
Reagovat
smazaný uživatel
A čím?Tím,že si dovolil vyhrát,ne?
Reagovat
ipko
suck my dick
Reagovat
spaniel
You ape
Reagovat
ipko
alebo monkey :D
Reagovat
babolat.cz
Jsi trochu dement...
Reagovat
ipko
:):P
Reagovat
babolat.cz
Je fakt že Andy mel chvilems uzasne údery,ale proste ten třetí set podelal. Nejenom set. On se proste podělal a to si nemůže dovolit.
Reagovat
Hook2424
Pane Bože co podělal? Vždyť už nemohl. Prostě fyzicky odešel! Nic víc, nic míň.
Reagovat
Bob
Nebreč Čoboláku! :D
Reagovat
smazaný uživatel
Kdybys jen věděl, jak bezvýznamné ty tvá slova jsou.. :D
Reagovat
smazaný uživatel
Troska. Slovo, které nejvíce vystihuje Andyho po operaci. Ne Lendl, ale operace jsou důvodem, proč je z něj fyzická i mentální troska (v zápasech s hráči nad sebou). Chybí mu absolutně sebevědomí proti těmto hráčům a v třetím setu mu jednoznačně docházely síly, fyzicky byl na tom o poznání hůř než Djokovič, přitom při finálee US Open na tom byl lépe. Nečekal jsem, že to bude mít takový vliv, ale hotl je to hodně velký zásah.

Další věc je ta mentální nevyrovnanost. Ano, má slabší chvilky proti hráčům pod ním, ale vždycky to nějak urve. Proti Nolemu se zvednout nedokáže, protože mu to prostě nedovolí. Kdyby si v tom třetím setu udržel podání za stavu 2:0, ještě by bylo o co hrát. Jakmile přišel druhý brejk, bylo hotovo.

Tak strašně rád bych napsal, že jsem rád alespoň za útočnější přístup, ale vzhledem k výše zmíněným okolnostem mi to fakt nejde, protože zase převažují negativa. Novak dneska nehrál nijak super, byl určitě k poražení, proto mě to štve víc, než kdyby dostal jak v IW.

Djoko je pánes, 5. titul v Miami, potřetí double IW + Miami, gratulace.
Reagovat
Hook2424
Bohužel si myslím, že dnes neexistuje hráč, který by se Djokovičovi v otázce fyzické kondice, resp. v otázce vytrvalosti vyrovnal. On opravdu doběhne a vrátí všechno. Má od přírody ze všech konkurentů nejmenší podíl tuku a svalů. Svaly žerou kyslík. Prostě vždycky odpadnou, někdo dřív a někdo později.
Reagovat
lars
To je tvuj nazor , nebo to rekl Mura ?
Reagovat
Kozoroh
Ještě jednou ti No1e gratuluji! Jsi pašák, dnes to byl obtížný duel, ale ten rozhodující set byl perfektní.
Reagovat
Nola
panes, napriek radosti musim zhodnotit, ze Andy ho dnes tlacil, 2 sety bol mozno aj lepsim hracom, Andy si musi zrovnat hlavu, Noleho dnes mohol porazit, nestalo sa, vyhra druhy set a nakoniec treti odovzda, nepochopitelne... Nole si ho v 3 sete povodil, uz sa to stava pravidlom, mozno sa to zlomi na trave, Nole gratulacia, si frajer !!!!!
Reagovat
Bob
Papa Můrovci. Skvěle Nole! Jsi jednoznačně nejlepší! Děláš nám fanouškům radost. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Nemam slov... nemam...
Reagovat
Fandina
Gratulace Nolemu. Ve třetím setu byl jednoznačně lepší. Andy škoda, ve třetím na Noleho neměl.
Reagovat
smazaný uživatel
Skvý začátek sezony.Jen tak dál.
Reagovat
babolat.cz
klobouk dolů,je to borec. Jako svého času RAfa.
Reagovat
Fandina
Začátek věty se píše velkým písmenem. Za čárkou ve větě je vždycky mezera.
Reagovat
Amputace
Například Georges Pérec začal svůj román "Jak postupovat, chce-li člověk požádat šéfa oddělení o zvýšení platu" rovněž malým písmenem.
Reagovat
spaniel
Lžeš. Kazdy si muze psát co chce. Jsme na veřejném webu a ja jsem píšu, protoze mne to baví.
Reagovat
spaniel
Oprava * jsem a mě...úsměv
Reagovat
Amputace
?
Reagovat
Roger_Federer
Klid..parodduje Fandinu.:)
Reagovat
slacker
Chytry pochopi a hloupemu je to jedno
Reagovat
Roger_Federer
O tom, že ty inteligentní nejsi vím dávno a nepochybuji o tom, te jsi hloupý. Kdybys byl chytrý, tak bys psal jinak. Ale to ty nikdy nepochopíš...
Reagovat
spaniel
:D
Amputace sorry
Reagovat
Fandina
RF je to tak jak píšeš. Ty to nikdy nepchopíš. Nemáš na to.
Reagovat
babolat.cz
Fandino, tvá demence je v tak pokročilém stavu, že spíše budíš lítost a za chvíli budeš takovým kašpárkem TP...
Reagovat
Fandina
Ve mně budí lítost každý člověk, který druhému je schopen napsat, že je dement. I kdyby to pravda byla, tak se to nedělá. Do nemocných se nebije. To dělá jen ubožák.
Reagovat
smazaný uživatel
A proto jste mne oznacila za nejvetsiho Dementa TP!!!
Grejt!!!;)

Ale ja si tenhle titul klido podrzim, mne nevadi...radeji titul krale dementu, nez jajakoliv komunikace s Fandinou. (krom toho mne vadi dost, ze je tu jaksi predemntovano, invence na NULE, jak v materske)

Mimochodem, ta vase esej...na tema, proc sem chodite na TP, jakby kazdy den dostava na frak a skripe...

Jasne deklarace Fandiny preci byla, nic mne tu nezajima, ani lidi za kompem, chodim tu hlavne fandit...kvuli fandeni...pisete...

Nooooo tak konecne fandi...fandino...
Reagovat
Fandina
Kdybys uměl číst, tak by sis přečetl, v jakém kontextu jsem to napsala. Sama o sobě jsem to nenapsala. Byla to reakce na RF a jeho příspěvky o dementech.
Jinak se neuraž, ale už jsem ti před nějakou dobou psala, že tvoje příspěvky nečtu. Jsou dlouhé a nějak mě neberou. Takže proto.
Reagovat
smazaný uživatel
Takze to jeste budes omlouvat, ten aut tim, ze ja neumi cist...no to je dobre...
Je mne z toho fakt blbe...
...co je mne po nejakych vasich causach s RF, jako...

A kdyz nekoho nectes tak laskave na neho nereaguj, a hlavne ho ani nevtesnavej v ty tve kontexty!!!! Nejsem na to taky zvedavej...bez urazky...
Reagovat
Fandina
Předpokládám, že jsi dostatečně inteligentní, abys si vzal z toho, co jsem psala svoje. Pokud ne. Neumím to napsat jinak.
Reagovat
slacker
bude? tim uz davno je.
Reagovat
Fandina
Inteligentní se umí zorientovat, jestli je kašparem, případně proč. Ostatním je to jedno ... úsměv
Reagovat
Roger_Federer
Zdaleka nejsi tak intelegentni jak se snazis sama sebe presvedcit.Proto vetsinu veco ktere ti tady nekdo pise nechapes a povazujes je vzdy za utok na svou osobu.
Reagovat
Fandina
Tady je běžné, že se na druhé útočí. Na tenisty, na diskutéry. Chytrý tomuhle rozumí.
Reagovat
Roger_Federer
No nejvic tady delas problemi ty.
Reagovat
Fandina
Jestli je pro tebe problém příspěvek druhého na veřejném webu, tak jsi hlupák. Chytrý člověk si poradí s každým problém, natož někoho, kdo píše na veřejném webu. Nikdo tě nenutí jeho příspěvky číst nebo na ně reagovat. Je to tvůj problém.
Reagovat
Roger_Federer
Jiste, vzdycky je jednodusi hodit to na druhe, misto aby ses jednou ve svem veku jedinkrat zamyslela co ti ostatni rikaji? Poste nemas pravdu, jednou uz to priznej.
Reagovat
Fandina
RF ... podívej, mě je úplně jedno, co ostatní říkají, chápeš to? Já mám svůj rozum a svůj život. Mě to nezajímá, co mi píšeš. Rozumíš tomu. Já tu nikoho nikdy nenapadám, neznám tu lidi a když se mi něco nezdá, mám na něco názor, tak to napíši. To je tak všechno, co od TP očekávám. Pokud mi někdo začne nadávat, urážet mě, psát o mně, že jsem dement, tak si toho člověka začnu víc všímat, ale to je tak všechno, co se s tím dá dělat. Jinak je mi úplně fuk, co tu o mně píšeš. Žádný vliv to na mě mít nemůže, protože nikdy jsi nenapsal něco, co nevím, něco podnětného. V tom případě bych to vzala v úvahu. To neumíš.
Reagovat
Roger_Federer
Fandino uvedumujes si vubec , ze to co pises nedava zadny smysl?
Ze si vlastne opravdu blazen?
Tak ze ty sem pises, jenom proto abys to napsala nekam??, napud si to doma na papir, efekt vtom pripade bude stejny.Nepises sem nahodou kvuli diskuzi z ostatnimi ucastniky diskuze??
Reagovat
Fandina
Ano, napíši to, abych to napsala někam. A aby si to někdo přečetl. Co je na tom nenormálního?
Reagovat
spaniel
Proc se vy dva dohadujete, kdyz uz jste dosáhli dohody?
Reagovat
Roger_Federer
Uz to dva dny popira.:(
Reagovat
spaniel
Je to generátor náhodných slov.
Reagovat
Fandina
Ani omylem.
Reagovat
Fandina
Protože se RF neustále ptá. Je to pořád dokola.
Reagovat
babolat.cz
zkus požádat RF o tu pomoc, třeba ti ji ještě poskytne.
Reagovat
Fandina
Já od něj žádnou pomoc nechci, on je hloupý.
Reagovat
Roger_Federer
Podle meho nazoru s nazoru meho kamarada lekare, jsi rozhodne ty nemocna, prolhana a zde si chodis jednoznacne neco kompenzovat.
Reagovat
Fandina
Nejsem jako ty, abych si tu něco kompenzovala. Píši tady pro zábavu.
Reagovat
Fandina
A pozdravuj tvého kamaráda lékaře. Asi lidem píšícím na webu moc nerozumí. Ne každý musí být postižen, jako ty.
Reagovat
Roger_Federer
Neni to nutne, je tvym velkym fanouskem, ac sem neprizpiva, pravidelne te cte..
Reagovat
babolat.cz
pro hlupáka, každý hloupý.
Reagovat
Fandina
Proto mmě píšeš, že jsem blbka a dement, že?
Reagovat
Fandina
A ještě dodatek. Nemáš a ani to nelze vědět, kdo si co myslí, když tu píše, čemu rozumí. Jen hlupák, jako ty se domnívá, že je to tak, jak si myslí on.
Reagovat
babolat.cz
to tě stále ještě nikdo nevyšukal? kdo by tě taky hledal...to je fakt
Reagovat
Fandina
Na tebe platí to samé, smysl tvého příspěvku mi utekl, evidentně moc chytrý nebudeš, že?
Reagovat
smazaný uživatel
A Fandina Brože?
Reagovat
babolat.cz
a ty jsi mezera, oprava megera, chichi, úsměv
Reagovat
Fandina
Pořád lepší než být dement jako jsi ty!
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist