Djokovič děkoval Maradonovi a dělal si legraci z 'boží ruky'

22. 11. 2010, 19:55
Aktuality 0
Novak Djokovič po výhře nad Tomášem Berdychem na Turnaji mistrů v Londýně opět ukázal, že patří mezi největší tenisové vtipálky. Srb po utkání poděkoval bývalému argentinskému fotbalistovi Diegu Maradonovi, že sledoval zápas v hledišti, ale zároveň si udělal legraci z jeho 'boží ruky'.
Profily hráčů
Novak Djokovič

"On je teď mým koučem, to nevíte?" začal Djokovič bavit publikum. "Pracujeme na specifických úderech. Například mi radí, co mám dělat s rukami při vysokých míčcích."

"Díky, že jste přišel. Je pocta, že jste tady," otočil se třiadvacetiletý Djokovič po výhře dvakrát 6-3 nad Berdychem směrem k Maradonovi ještě na kurtu. 

Britské obecenstvo na argentinského hráče zabučelo, když Argentinec přišel během první sady do hlediště a sedal si. "V tom momentu jsem přemýšlel, jestli bych měl hrát rukou nebo nohou," vtipkoval Djokovič a diváci se smáli. Narážel tím na Maradonovu branku rukou proti Anglii ve čtvrtfinále mistrovství světa 1986.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

0
Přidat komentář
Zatím nebyly přidány žádné komentáře.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist