Djokovič: Chci další grandslamy, teď je ale na řadě Davis Cup

12. 11. 2013, 16:08
Aktuality 260
Přestože v říjnu přišel o post světové jedničky a rok 2013 nezakončí v čele žebříčku, konec sezony zastihl Novaka Djokoviče ve skvělé formě. Série 22 zápasů bez porážky, vyšperkovaná vítězstvím ve finále Turnaje mistrů, mu dodala sebevědomí do příštího roku, v němž chce získat víc grandslamových titulů. V první řadě ale touží se Srbskem dosáhnout na víkendový triumf v Davis Cupu.
Profily hráčů
Novak Djokovič

"Nemohl jsem tuhle sezonu ATP zakončit lépe. Dá mi to velikou motivaci do příštího roku. Dvaadvacet zápasů bez porážky, to je bezpochyby moje druhá nejlepší série po šňůře v roce 2011. Teď to ještě dotáhnout v Davis Cupu," řekl Djokovič po včerejším vítězství nad Nadalem, který ho v říjnu sesadil z pomyslného tenisového trůnu.

Srbského tenistu nejvíc těší, že se během roku dokázal oklepat z nepříjemných porážek v semifinále French Open a ve finále Wimbledonu a US Open a na podzim se dostal zpět do skvělé formy.

"Nejpozitivnější věc, kterou si vezmu z těchto dvou a půl měsíce, je fakt, že se mi povedlo otřepat z několika velkých porážek s Nadalem. Hlavně z Roland Garros a US Open. To je skvělé," uvedl šestadvacetiletý Djokovič.

V příštím roce se hodlá zaměřit hlavně na to, aby získal více titulů z grandslamů. Letos totiž z turnajů velké čtyřky ovládl jen Australian Open na začátku roku.

"Prohrál jsem tři velké zápasy na grandslamech, s tím nemůžu být spokojený. Grandslamy jsou turnaje, které chci prostě vyhrávat. To bude moje nejvyšší priorita pro příští rok. Nyní se ale soustředím na Davis Cup, chci pro Srbsko získat vítěznou trofej. Teprve pak si mohu odpočinout," podotkl Djokovič, který v Bělehradu v pátek vstoupí do finále slavné soutěže proti českému výběru.

Před vyvrcholením sezony je svěží a cítí, že se za poslední měsíce stal lepším hráčem. Nejvíce si pochvaluje pokrok ve hře na síti. "Tvrději jsem pracoval a stal jsem se šikovnějším hráčem. Cítím se na síti lépe než v minulém roce," řekl Djokovič.

pva, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

260
Přidat komentář
smazaný uživatel
Text příspěvku obsahoval závadný obsah a byl redakcí vymazán.
Reagovat
Sonja
Nole dostal 3.rok v řadě cenu za nejvíc nadělených kanárků v sezoně:-D...letos jich bylo 12.

Já jen tak, abych se s tímhle pro mě radostným článkem neloučila znechuceným komentářem:-)
Reagovat
smazaný uživatel
To len dokazuje, že má najlepší return v dejinách..Zaujímalo by ma, aký tenista má rekodrd, čo sa počtu kanárikov týka. Samozrejme v rámci Open éry, v minulosti to bolo zrejme bežnejšie..

Možno by sme sa mohli obrátiť na niekoho z Rogerových fanúšikov, oni sa v číslach vyznajú :)
Reagovat
Sonja
Rekord drží...kdo jiný, než Federer. Ten jich za sezonu 2006 nadělil nejvíc (18).
Reagovat
Stan_Borowitz
Cože, o 50% více než hráč s nejlepším returnem v dějinách? Těžko říct, co to vlastně dokazuje...

Jinak Federer je tuším i držitelem rekordního počtu kanárikov udělených Nadalovi (3). To nedokazuje samozřejmě vůbec nic, je to jen takový zajímavý střípek do mozaiky.
Reagovat
smazaný uživatel
ne Stane, ty nejsi Belmondo, ty jsi dabel.. a roucho beranci jsi ani nehledal.. :-)
Reagovat
Stan_Borowitz
No, umím pozlobit, poškádlit i potěšit, tak asi jo... ;-)
Reagovat
Pe3k
Dneska jsem četl na jednom americkém foru, že Gasquetův trenér Ríšu opustil na turnaji mistrů, protože bude trénovat Federera :D
Reagovat
Stan_Borowitz
Podle mne by měl angažovat Johna McE, ten mu to před časem sám nabízel. Když Lendla už si zabral Murray...
Reagovat
smazaný uživatel
John McE nedávno vyhlásil, že Nadal už nemusí vyhrávať žiadne GS na to, aby dokázal že je nejlapším hráčom histórie. Myslím, že touto vetou by mal slávny John záhajiť s Rogerom spoluprácu..
Reagovat
Stan_Borowitz
No jo, to byl vždycky Johnův velký problém, že mluvil rychleji než přemýšlel a pak často svoje výroky odvolával nebo se za ně omlouval. Tento, o kterém mluvíš, odvolal tuším už za cca 5 minut v tomtéž rozhovoru...
Reagovat
Reti64
Po té tvé včerejší hrůze je zřejmé, že je to především tvůj problém.
Reagovat
gigin
Jako už ho nech. Stan je pohodový diskutér. To ti tak ten Vajda leží v žaludku, nebo je za tím něco jiného??
Reagovat
Stan_Borowitz
Reti64: Nepsal jsi náhodou včera, že nemáš zájem se mnou ztrácet čas? Tak se zkus držet vlastních předsevzetí a budeme všichni spokojení.

gigin: V pohodě, já si kvůli němu mašli nehodím. Anebo - schválně - co kdybych zkusil napsat, že hodím, jestli to taky bude brát smrtelně vážně? Ale dík za vlídná slova. Kdo chtěl pochopit, pochopil. Kdo ne, ať se s tím nějak srovná. Nebo ne. Dyť je to jedno. Není to realita a nejsou to skutečné vztahy, jen hra na ně...

Navíc jsem se Vajdovi nakonec omluvil, když se zjistilo, že vlastně jen nechtěl, aby se té paní její vlajka umazala. Co víc by ještě Sonja a Reti64 chtěli???
Reagovat
taffer
Je to OT, ale nevím kam to jinam napsat. Před časem vytvořil uživatel jen-da doplněk, který zvýrazňuje nové komentáře zde na diskusích. Teď s aktualizací FF na verzi 25.0 už mi však nefunguje (ani na XP ani na 7). Uživatel jen-da už zde údajně není, není tedy mezi vámi nějaký programátor, který by to uměl rozchodit i pro nový FF? Je to super věc, která diskuse zpřehlednila, ale teď mám smůlu (asi nebudu jediný).
Reagovat
gigin
Byl to uživatel janekda, nejede to ani mi a i monty tu mrčal, že je bez toho zmatený...
Reagovat
smazaný uživatel
A to je tak velký problém najít si ten nový komentář sám bez těch doplňků?
Reagovat
taffer
gigin - jo přesně, při tolika komentářích není šance na první pohled poznat co už jsem četl a co ne ...
Hirschna - rád si nechám od tebe poradit jak při třeba 300 komentářích poznáš na první pohled, že např. 10. odpověď na komentář 56 a 6.aý 12. odpověď na koment 231 jsi ještě nečetl atd. Takhle to bylo krásně graficky zvýrazněný.
Reagovat
smazaný uživatel
Na rovinu se přiznám, že jsem s tím zatím neměl žádný problém, prostě jsem si vždycky dokázal zapamatovat, kolik komentářu bylo pod článkem naposledy, co jsem si je četl.
A když později uvidím, že nějaké přibyly, tak si v pohodě přečtu diskusi celou...klidně i víckrát.
Reagovat
smazaný uživatel
přesně, dělám to taky tak, pamatuju si počet komentů a pak si najdu, který je ten nový, i když samozřejmě je to někdy zdlouhavé, ale když to člověka zajímá, najde si to. A nějaké komentáře nečtu, takže zatím to zvládám i bez doplňku :))
Reagovat
smazaný uživatel
Přesně. Jsem rád že nejsem jediný, kdo to tak dělá :-)
Reagovat
Stan_Borowitz
Aji ja to tak robim, děvuchy a chlopi.
Reagovat
Fandina
To rozšíření od janekdy jsem nějakou dobu používala. Bylo to dobré, ale potom jsem to odinstalovala, protože stejně všechno nestačím číst, takže to bylo zbytečné označování třeba všech příspěvků.
Reagovat
gigin
Tak jsme to dělávali a dělat budem. O tom ani potom. Ale nikdo mi prostě nevymluví, že ta janekdova vychýtávka nebyla příjemná. On mi to teda dal ještě na Chrome a tam to funguje :))
Reagovat
taffer
No jo vám mladým je hej, ale nám starým, co nemáme tolik času a k tomu i děravou paměť to dost pomáhalo :-)
Reagovat
gigin
Přesně. Já taky pamatuju Šemíka jako hříbě a každé takové usnadnění je prostě fajne :)))
Reagovat
smazaný uživatel
:D:D myslím, že nejsi sám, kdo má děravou paměť, já jsem mladá duchem :D:D
Reagovat
Fandina
Děravá paměť nemusí souviset s věkem ... úsměv
Reagovat
Stan_Borowitz
Fajne, fajne a pěkne... to určitě bylo, gigine, ale paměť je třeba procvičovat, kurňa ... než to s náma definitivně sekne.
Reagovat
Jabadu
Je to poctivý dříč. Novaka by porazil jen těžko, ale mohl by mu déle vracet a víc ho unavit.
Reagovat
Stan_Borowitz
Novaka nemůže žádný tvor pocházející z této planety unavit...
Reagovat
Jan
Unavil ho Del Potro v semifinále Wimbledonu. Proto Novak finále s Murrayem prohrál.
Reagovat
Stan_Borowitz
To je otázne, Murray je už druhým rokem nejlepším hráčem na trávě, 1x WB, 1 x zlato OH, 1 x finále WB, takže kdoví, zda to bylo (jen) únavou. A pokud ano, tak to je možná jediný dosud známý případ. Při vší úctě k Hájkovi se ale bojím, že tomuto stupni unavenosti Novaka se ani vzdáleně nemá šanci přiblížit...
Reagovat
Jan
To je jasné, že nikdo z našich ho tak nemůže unavit. Maximálně trochu Berdych.
Reagovat
Mayo
to je nonsens :D:D
Reagovat
smazaný uživatel
Jo tak on byl unavenej? Já myslel, že tu někdo řikal, že to vypustil.
Reagovat
Stan_Borowitz
Nene, vypustil to rok předtím v semifinále se Federerem, letos byl unavenej. Možná to bylo naopak, ale who cares? :-)
Reagovat
Sonja
Novak a Rafa se střetnou ještě letos na exhibici v Santiagu, Chile, 20.11.;-)
https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/1379342_641647159200442_1055484627_n.jpg
Reagovat
Sonja
+Massu a Nalbandian
Reagovat
Sonja
A zrovna čtu, že i 24.11. v Buenos Aires:-D

...no a pak klasika- Abu Dhabi.
Reagovat
Reti64
Hned po DC...
Reagovat
smazaný uživatel
Diky :-) Hlavne me tam zaujal ten Nalbandian...Snad se to da chytit nekde na streamu, ikdyz z Chile to bude asi zase prisernej cas :-(
Reagovat
smazaný uživatel
Tie exhibície sú také čudné..Ja byť na ich mieste, tak už som v tom čase na treťom fakultatívnom výlete v rámci mojej dovolenky..Uznávam, dostanú za účasť isto nemalý finančný obnos, ale sú na to odkázaní?..24.11 exhibícia, keď 11. skoncila sezóna?..

Vždy sa po TM oslavuje sezóna a víta sa tak vytúžený dlhý odpočinok..No paradoxne je kratší ako odpočinok medzi Wimbledonom a Masters v Kanade..Tam je medzera tuším 6týždňov..
Reagovat
Reti64
Srbsko x Česko 1,457 - 2,92.
Reagovat
Sonja
No pokud Janka furt zlobí ta pata a ještě ani pořádně netrénoval, Srbové rozhodně favority nejsou... hodil by se Vik:-X, místo toho bude muset nastoupit nějaké nezkušené ucho, které bude počítat fiftýny...
Reagovat
Reti64
Aktuální kurzy na vítězku GS:
S. Williams 2,05; V. Azarenka 5,64; M. Sharapova 9,0; Na Li 11,0; P. Kvitová 26,0; A. Radwanska 31,0; S. Stosur 41,0; S. Stephens 46,0; S. Halep 46,0; S. Lisicki 51,0; A. Kerber 51,0; C. Wozniacki 71,0; A. Ivanovič 86,0; M. Barthel 101,0; J. Jankovič 111,0; V. Williams 121,0; S. Errani 131,0; S. Kuznetsova 131,0; E. Makarova 131,0; A. Petkovič 141,0; M. Kirilenko 151,0; L. Robson 156,0; A. Pavlyuchenkova 166,0; K. Flipkens 176,0; F. Pennetta 241,0.
Reagovat
dadaft
tak co tam dělá Mona Barthel, která je dokonce před Jelenou Jankovič, to upřímně moc nechápu. ))
Reagovat
Bob
IDEMOOOOOOOO!!!
Reagovat
Reti64
Aktuální kurzy na vítěze GS:
N. Djokovič 2,52; R. Nadal 3,05; A. Murray 6,40; J.M. Del Potro 13,0; R. Federer 25,0; S. Wawrinka 46,0; J-W. Tsonga 66,0; D. Ferrer 71,0; T. Berdych 71,0; M. Raonič 76,0; J. Janowicz 91,0; R. Gasquet 101,0; G. Dimitrov 101,0; B. Tomic 101,0; T. Haas 141,0; J. Isner 176,0; E. Gulbis 176,0; N. Almagro 251,0; F. Verdasco 251,0; M. Youzhny 301,0; G. Simon 351,0; K. Nishikori 351,0; K. Anderson 351,0; J. Tipsarevič 351,0; J. Chardy 351,0.
Reagovat
gigin
Nasypu a fest.
Reagovat
Roger_Federer
Kurz 25 na Federera je sebevražda toho kdo to vypsal.. Vsadim za 50t, počkam do 1/4 finale, každy zapas pošlu dle soupeře proti..na pojistku do vyše v kladu...až to cele vyhraje jse 500t do plusu.
Reagovat
Stan_Borowitz
Riziko prakticky nulové, potenciální ROI 1000%, to ani nevypadá jako hazard, ale jako rozumná investice... Kdo to vypsal, ty kurzy?
Reagovat
Vojtiik
:DDD
Reagovat
smazaný uživatel
vo stvrtfinale chyti Novaka s kurzom 1,3 a si nahraty))))
Reagovat
smazaný uživatel
Len aby nedostal do OF Robreda!
Reagovat
Roger_Federer
Novak ve 1/4 finále nebude problem, tím se nebudu ani zaoberat:)..
Reagovat
Mayo
6,40 kurz AM ? easy penáze
Reagovat
gigin
http://oi42.tinypic.com/29x6xbr.jpg
Reagovat
Sonja
https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/601133_462598443858823_2064951977_n.jpg
Reagovat
smazaný uživatel
:DDD

+1
Reagovat
Sonja
Ale oba jsou borci, o tom ani potom:-)

https://scontent-b-vie.xx.fbcdn.net/hphotos-ash4/1382152_462605873858080_1658414221_n.jpg
Reagovat
smazaný uživatel
Děsný offtopic, ale nevíte někdo, co to hrávali za písničku v o2 areně, i několikrát během zápasu? Byla to taková velmi rychlá vypalovačka, v refrénu bylo tuším 4x "boom" :)
Reagovat
gigin
Reagovat
smazaný uživatel
No to právě není ono, Vengaboys znám. Tahle byla mnohem svižnější a rozhodně ne tak stará, spíše novinka :)
Reagovat
smazaný uživatel
Na to jsem kdysi pařil ! :D ještě Dj bobo frčel, to byly pařby ! :D
Reagovat
Sonja
Dokud se to nedozvím, neusnu! Zkus si pustit na youtube záznam zápasu, kde si tu písničku slyšel, a pak to sem hoď, rozřešíme:-)))
Reagovat
smazaný uživatel
A nebylo to tohle: Waiting All Night od Rudimental?
http://www.youtube.com/watch?v=M97vR2V4vTs
Reagovat
smazaný uživatel
Taky vedle :)
No musím asi sehnat záznam toho zápasu. Tuším, že to hrálo po Novakově brejku ve 2.setu.
Reagovat
smazaný uživatel
Sonjo, BINGO !
Teď mi ještě nějaká dobrá duše řekněte, co to je :D
Reagovat
smazaný uživatel
Komu budes fandit v DC - Jokerovi nebo cechum ?
Reagovat
smazaný uživatel
zní to jako Bruno Mars, jen dohledej písničku :D
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel
Na můj vtípek ani nereaguješ? :-(( Čekal jsem nějakou rýpavou a nic. Dneska asi nemáš den, moc jsi slavila :-))
Reagovat
Sonja
Sakra, 4street mě trumfnul...:-((:-D

tomasinho- ??:-D
Reagovat
smazaný uživatel
Díky, mám to! Akorát zítra skočím k ušnímu, protože slyšet boom místo run, no nevím nevím... :)
http://www.youtube.com/watch?v=6Ww-8jvxT5Q
Reagovat
smazaný uživatel
Zapomněl jsem dopsat vedle pod Nolem a jeho triumfem :-)) Ve vlákně, kde tobě a giginovi Mut gratuluje.
Reagovat
smazaný uživatel
nebýt tvého odkazu, tak nic není! :))
Reagovat
Sonja
Tak hlavně že si Skipi vzpomněl, kdy ji slyšel:-)...Teda hlavně, že už teď ví, co to je za písničku! A já taky, budu moct v klidu spát:-D
tomasinho- Ahá, toho jsem si nevšimla:-D Myslím, že Mut si s tebou vystačí hele:-P
"ten nick, kterej se mi vůbec nechce opisovat"- budu fandit Djokovi;-))
Reagovat
smazaný uživatel
Paměť po 30-tce zatím překvapivě slouží dobře, ostatní věci jsou horší... Už to dávám do mobilu jako budík, ráno vyskočím z kůže :))
A ještě jednou DÍKY za pomoc všem zúčastněným v mojí malé kauze.
Reagovat
smazaný uživatel
Ok, by byla prdel, kdybych tě někdy viděl přát Murraymu :D

Jinak tam hrál i tenhle song z nejlepšího filmu roku 2012 :-))

http://www.youtube.com/watch?v=Tgcc5V9Hu3g
Reagovat
smazaný uživatel
Maximálně tak proti Gulbisovi. Možná. :DD
Reagovat
Sonja
tomasinho- The perks of being a wallflower?
Mut- Víš jak, zlo x zlo :-))))
Reagovat
gigin
Tak toto by mne moc zajímalo... :DDDD
Reagovat
gigin
aha... tak je to pořešený :DDD
Reagovat
smazaný uživatel
Jj chápu. Mám to stejně např. v zápasech Berdych-Janowicz. :D
Reagovat
smazaný uživatel
Vyzná se, vyzná se :-)) Plusový bod máš u mě, jedno rýpnutí navíc :D

Vidělas? Líbilo se?
Reagovat
Sonja
Rýpnutí navíc? Tak to je balada.
Viděla a líbilo;-) Nicméně tebe podezřívám, že se ti to líbilo jen kvůli Emičce:-P
Reagovat
smazaný uživatel
Nene, to ne, přišel jsem na ten film kvůli ní, poprvé se na něj díval i kvůli ní hlavně, ale nakonec mě zaujal celý ten film a to fakt hodně. Když jsem ho viděl poprvé, úplně mě to celé vzalo, vtáhlo do děje. Od té doby jsem ho viděl asi 10x :D

Samozřejmě, že Emmička je moje hlavní favoritka, ale já raději s delšími vlasy a když krátké, tak už spíše tady

http://www.youtube.com/watch?v=fzLzXsaQQk0

Dokonalost :-))
Reagovat
smazaný uživatel
A viděl jsi The Bling Ring? :DD Tam taky hraje Emma! :-))

Jinak The perks of being a wallflower je opravdu skvělý film!! Viděl jsem ho už asi tak 10x a pořád na něj mohu koukat! :DD

http://www.youtube.com/watch?v=uskPviLSVWs
Reagovat
smazaný uživatel
Ještě ne, ale chystám se na něj samozřejmě :-))

Jojo, já to viděl též tak mockrát +-. Člověk se tam najde v mnoha situacích a vícero postavách.
Reagovat
smazaný uživatel
nevim jestli to tu uz nebylo, ale gold jak tam Vajda posunuje tu spanelskou vlajku :D https://www.youtube.com/watch?v=-12bQe2iTuI#t=61
Reagovat
Sonja
Bylo;-)...Už ho tu za to někteří pěkně peskují:-DD
Reagovat
smazaný uživatel
jj uz sem tam k tomu dole dosel ;) strasne chaoticke tady ty komenty :)
Reagovat
smazaný uživatel
kde vlastně berete jistotu, že se bude muset bodovat přes Tipsareviče? http://www.tennis-arena.cz/tipsarevic-neni-v-pohode-finale-spis-nestihne-445cz/
Reagovat
gigin
Balkánská finta, to jsme klidní...
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, to mě taky hned napadlo. Ale co když na tom něco málo pravdy bude :)
Reagovat
gigin
uvidíme ;)
Reagovat
Fandina
"To, že Tipsarevič tady naplno netrénuje, a nepředpokládám, že by trénoval jinde potají, ukazuje, že není v úplně optimálním stavu," řekl Šafařík. "V okamžiku, kdy by nebyl v týmu, by to pro nás bylo velké plus. Ale v Davis Cupu se děje cokoliv, týmová strategie je komplikovaná. Uvidí se ve čtvrtek v jednu hodinu při losu." ... viz odkaz

http://www.ceskatelevize.cz/sport/tenis/250131-djokovic-je-uz-v-belehrade-srby-vsak-trapi-zraneny-tipsarevic/
Reagovat
tommr
pro nás by možná bylo lepší kdyby proti nám hrál zraněnej Tipsarevic než nějakej neznámej no-name, kterej by se ještě moh ve finále DC splašit ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
S tim souhlasim, ze v DC se muze stat cokoliv :))
Treba nasadi Jokera i do deblu.
Reagovat
Fandina
Joker je prostě joker. A nasadit žolíka do čtyřhry, třeba to tak bude.
Reagovat
gigin
Reagovat
smazaný uživatel
Laura :-)))
Reagovat
gigin
Tome, ty určo rozumíš, co tam Andy říká o mamince :DDDD
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Rafaeoli25
Kolik soubojů Rafa vs Nole přinese příští sezona?
Reagovat
dappe
Méně než si myslíš.
Reagovat
Mayo
finálových ? možno že nie tak veľa ako očakávaš
Reagovat
Rafaeoli25
A jak můžete vědět, že jich očekávám přespříliš? Já tipuju opět šest, max.sedm, jinak Mayo nikde jinde než ve finále se asi neutkají pokud se nic dramatickýho nestane :)
Reagovat
Mayo
jáj vidíš jednotka dvojka...pardón máš pravdu ...
Reagovat
jackiec
pokud budou všechny jejich souboje nudné jako vždycky, odpinkávaná od základní lajny a čekání na chybu bez umění dát winner tak doufám a´t se raděj vůbec nestřetnou,jejich rivalita patří k tomu nejhoršímu co tenisová historie nabízí!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Andy Murray prý bude hrát exhibici v Abú Zabí. Takže už je po operaci v poho? Protože ještě před nedávnem byly spekulace, jestli se zúčastní AO...
Reagovat
Mayo
ja si myslím, že AO nestihne ale bodaj by stihol samozrejme...a je po operácií hej
Reagovat
smazaný uživatel
Tak na jeho místě bych se určitě zotavoval a vykašlal se na nějaké exhibice, když vím, že nejsem stoprocentně fit.
Reagovat
nitrotaj
Ty byly pouze spekulace. Už trénuje na kurtu a Austrálii stihne na 100%
Reagovat
Mayo
ale tá exhibícia je nutná si myslím či ?...aby sa trošku rozpinkal pred ostrým turnajom...predsa je to lepšie ako len tréningy
Reagovat
smazaný uživatel
Exhibicev Abú Zabí je jedna z těch prestiznějších... Takže by to byly určitě ostré zápasy...
Ale když stihne AO tak je to v pohodě.
Reagovat
Mayo
jeho som favorizoval veľmi na AO ale po takej pauze ťažko povedať ak teda stihne ako na tom bude
Reagovat
smazaný uživatel
Minulý týden odletěl do Miami, do té doby nebyl na kurtu vůbec, jen rehabilitace. Pomalu by ale měl začínat. Na Abu Dhabi se přihlašuje dříve, není tedy vůbec jisté, zda tam hrát bude nebo ne. Konkrétní info o tom zotavování nejsou.
Reagovat
smazaný uživatel
http://www.thedreamcup.com/

Tady asi hrát nebude co? To je nějak moc brzo.
Reagovat
Sonja
největší pánes, nechtěl za sebou španělskou vlajku:-DDDD
http://www.youtube.com/watch?v=UF0IUe63e8c#t=2
Reagovat
Mayo
čistý cirkusant :D
Reagovat
smazaný uživatel
Je to namyšlený pablb, stejně jako Djoko... Chováním a vystupováním nesahá po paty Rogerovi ani Rafovi! :)
Reagovat
Sonja
Ach ta frustrace...:-)))))
Reagovat
gigin
No tak to je jas jasů.
Reagovat
smazaný uživatel
cituji komentáře k videu na YouTube a zkus tento příspěvek komentovat jako rozumný člověk. komentář č. 1: Proč ta ženská rozložila španělskou vlajku za Djokovičovo týmem? a komentář č. 2: Co by udělal tým Nadala, kdyby za nima někdo rozvěsil srbkou vlajku? Jsi h.o.v.a.d.o. :D
Reagovat
smazaný uživatel
na odkazy "z druheho brehu" se vetsinou nedivam, panes Vajda me ale zaujal. Kdyz uz mluvis o rozumnem komentari, proc sam nadavas? Je to vlastne docela citliva otazka, jde o vlajku, ze? Vajdovi rozumim, ja bych zase za sebou v zaberu nechtela srbskou vlajku. "Ta zenska" ale na vyveseni jine misto nema, sedi proste nad a jako provokaterka mi vubec nepripada. Zkousela jsem se vzit do situace, ze nekomu odstrkuju jeho narodni vlajku... asi bych to nedokazala. Ale zas, co ja vim o "tribunach".. :-)
Reagovat
Stan_Borowitz
toho šaška. Jakým právem se vůbec dotýkal cizího majetku? Hraje machra na babu, která v konečném důsledku platí jeho královský život?

Udělat to mně, tak koupí takovou, že by přistál až na kurtu u Djokoviče.
Reagovat
Sonja
Ten chlápek za vlajkou, co Vajdovi schválně ukazuje prstem opačný směr, než kam by si Vajda přál vlajku posunout, vůbec nevypadá jako provokatér no:-)))
Celkově dost kuriozní situace, aby si člověk vyvěsil na box jednoho hráče vlajku soupeře...
Reagovat
Stan_Borowitz
No a co, ať ukazuje kdo chce, co chce, dává si vlajku kam chce - ten box nebo snad celá hala je snad majetkem Vajdy nebo Djokoviče, aby rozhodoval, kdo si za něj vyvěsí jakou vlajku?

Pokud se tomu zpupnému zmetkovi něco nelíbilo, měl se obrátit na organizátory, ať celou situaci posoudí a vyřeší, ale v žádném případě neměl co těma vyžranejma prackama sahat bez dovolení majitele na cizí majetek.

Jen pro jistotu, to samý bych řekl o Tonim Nadalovi nebo o komkoli ve Federerově týmu, protože tohle je naprosto neomluvitelné jednání. Zpupnost komediantů, kteří se sami pasují na jakési "celebrity", nebo přesněji samozvanou vrchnost.
Reagovat
Reti64
Žádné překvapení, ví se to o tobě.
Reagovat
Sonja
Proboha, nerozčiluj se tolik:-D Byla to spontánní reakce a já se jí teda vůbec nedivím... Paní si pak asi taky uvědomila,že je to blbé, a držela vlajku v rukou s tím, že ji sem-tam zvedla.
Reagovat
smazaný uživatel
aha tak bylo :D, je to panes no :D
Reagovat
Stan_Borowitz
trochu méně emotivně, ale ta Vajdova zpupnnost mi fakt hnula žlučí...

Pravidla toho, jak se hráči i diváci na jakékoli akci mohou či musí chovat, určují kromě obecně závazných právních předpisů pravidla určená organizátorem (která ovšem nesmí být v rozporu s OZPP). Pokud má kterýkoli účastník akce pocit, že jiný účastník tato pravidla a předpisy porušuje, má te obrátit na organizátora, aby situaci posoudil a rozhodl.

Jak říkám, zkusit si to Vajda na mne, asi by toho hooodně dlouho litoval...
Reagovat
Stan_Borowitz
To víš, tam dole v Marseille to tenkrát ani jinak nešlo...
Reagovat
Stan_Borowitz
Tak to je ta paní pánes, na rozdíl od Vajdy. Klobouk dolů.

A Vajda - ten nebyl pánes, však z pánese jen klobouk měl... (courtesy of Pražský výběr)
Reagovat
Sonja
Mi to, jak se k tomu Vajda postavil, přijde lidský. Nějaké řešení přes organizátory nebo co, to snad ne:-)) Prostě se mu (z pochopitelných důvodů) nelíbilo, že má za sebou vyvěšenou vlajku soupeře, a dal to najevo...
Btw. na tvym místě bych se teda do ničeho nepouštěla, vedle seděl Amanovič:-)))
Reagovat
Reti64
Jistě, ale ty nejsi Belmondo a tvé řeči o Vajdovi jsou hloupé.
Reagovat
smazaný uživatel
kdyz uz sem to teda nasel ;) ... no taky mi jeho reakce prijde normalni, horsi by bylo kdyby si ji tam za sebou nechal vyvesenou :p
Reagovat
Stan_Borowitz
Takže, milí přátelé, kdybyste třeba ve finále Davis Cupu dostali lístky někam nad lavičku soupeře a někdo z realizačního týmu soupeře by vám začal shrnovat vlajku, aby nebyla tam, kde jste si ji vyvěsili, tak by se vám to jako líbilo?

Někteří lidé si holt zaslouží žít jako otroci. Dokonce se k tomu sami svobodně hlásí. Vaše volba.

Kdyby mne slušně požádal s tím, že se mu to nelíbí, klidně bych tu vlajku sundal. S tím nemám problém. Ale kdyby mi na ni začal bez mýho dovolení sahat, tak bych mu ji okamžitě natáhl, a tomu druhýmu, Sonjo, klidně taky, kdyby se do toho pletl. Proč bych se ho jako měl bát? Protože je to "celebrita"?
Reagovat
Stan_Borowitz
Můžeš konkretizovat, co je na nich hloupé? To, že se odmítám automaticky připos.at, protože to je Ten Vajda?
Reagovat
Stan_Borowitz
No vidíš, a mně by naopak připadal jako frajer s nadhledem, kdyby ji tam za sebou nechal, zejména s ohledem na vývoj a výsledek zápasu.
Reagovat
Reti64
Všechno. Zbytečně to hrotíš, v podstatě nepíšeš o Vajdovi, ale o sobě...Ne Vajda před zahájením zápasu, ale ty jsi ve své reakci zpupný a arogantní. Ale to se někdy stává...Přečti si po sobě co jsi napsal až se vyspíš. Pokud to ani pak nepochopíš, že se ti to nepovedlo a že jsi přestřelil, tak je zbytečné ti cokoliv vysvětlovat:-)
Reagovat
Sonja
No myslela jsem spíš proto, že to (Amanovič) je obr:-) A myslela jsem to pochopitelně v nadsázce.
Jinak ty jsi vůbec nějaký nabroušený a domýšlivý, Stane. Už jsem si všimla, jak si peskoval Vencu, že si dovolil dát "jako cenu" woythovi, že přece jen dělá svou práci a není to žádná celebrita, a teď znova mluvíš o celebritách, tentokrát že jsou z nich lidé připos*aní...Dej si pohov;-)
Já si nemyslím, že by si Vajda myslel, že má právo komukoliv nařizovat, kde a jak si má vyvěsit vlajku, prostě zareagoval na něco, co se mu nelíbilo. Navíc hráčův box je přece jen výjimka v celé areně... například i v tom, že ho každou chvíli zabírají kamery. Kdyby nezabírali, nemáme se tu teď o čem hádat, což by byla věčná škoda:-)
Reagovat
Stan_Borowitz
No tak Vajda svévolně zasáhl do práv té paní a manipuloval bez jejího svolení s jejím majetkem. To ještě odhlížím od toho, že to je státní symbol její země, čili to mohla (ale nemusela) vnímat o to citlivěji. Kdo mu na to dal právo? Můžeš mi prosím odpovědět alespoň na tuto otázku, když už ses vykroutil z té předchozí? Proč ji slušně nepožádal o to, aby si tu vlajku nedávala za něj?

Samozřejmě trochu přeháním v té reakci. Prostě bych si tu vlajku posunul zpátky a pokud by mne slušně nepožádal o to, abych ji dal pryč, vůbec bych se s ním nebavil a vlajka by zůstala tam, kde jsem ji původně dal. Co je na tom podle tebe špatně?
Reagovat
Sonja
*nezabíraly...

Je čas jít na kutě:-)
Reagovat
Stan_Borowitz
Nic jsem vencovi nevyčítal, jen jsem se jej zeptal, proč.

Jednoduchá otázka, na kterou zatím nikdo neodpověděl - proč se Vajda té paní prostě slušně nezeptal, jestli by si ji nemohla posunout stranou?

Ano, stále rostoucí zpupnost různých "celebrit" mi opravdu leze krkem, stejně jako když jim někdo podlézá. Všichni lidé mají (nebo by měli mít) stejná základní práva a základní povinnosti.

V tomto případě základní právo, aby nikdo cizí nemanipuloval bez mého svolení s mým majetkem, byť jsem jen "lůza", a na druhé straně základní povinnost chovat se slušně, byť jsem "celebrita". Neboť právě tato celebrita by se bez přízně této lůzy živila nejspíš jako mechanik strojních zařízení v Trenčíně s platem 350EUR mesiačně.
Reagovat
Stan_Borowitz
A co se týká woythy, tak divil jsem se té ceně přesně ze stejného důvodu, z jakého nedokážu pochopit, jak se můžete Vajdy někdo zastávat, když to bylo z jeho strany totální selhání.

Woytha tady totiž také jednou napadl jednoho uživatele, když si dovolil kritizovat ne jeho osobně, ale TV Nova za to, že nějaký poměrně důležitý zápas dávala ze záznamu, protože musela odvysílat nějaký rozjezdy formulí. Tak mu omlátil o hlavu, že máme být my (plebs) vděční za to, že je ta TV Nova vlastně tak moc hodná, že nám nezištně ten tenis vůbec vysílá.

Ke cti woythy ale slouží, že když jsem mu to napsal, uznal, že to přehnal.

V čem jsem podle tebe domýšlivý? Že mám vlastní hrdost? Pokud chcete všichni pořád chodit s ohnutým hřbetem, tak pak nenadávejte na to, jak to tady vypadá. Sami těm arogantním Vajdům vyklízíte pole.
Reagovat
Sonja
"Pokud chcete všichni pořád chodit s ohnutým hřbetem, tak pak nenadávejte na to, jak to tady vypadá."

Panebože, zklidni hormon. Jasně, ty jsi největší boss, jediný, kdo má hrdost a taky jediný, kdo má pravdu... Nevím, o co ti jde, zřejmě máš nějaké zlé osobní zkušenosti s "celebritami", ale mně se zdá, že tady to už hodně přeháníš. Možná by stačilo si uvědomit, že lidi jsou různí. Někdo má takovou náturu, že si nechá "kakat na hlavu" a nic by té paní neřekl, někdo by volal organizátory, někdo by slušně požádal a někdo by názorně a "zpupně", jak ty říkáš, ukázal, že za sebou jako tým jednoho hráče nechce mít vlajku protihráče... To je toho, panebože.
Už se fakt nemíním dál dohadovat, zvlášť když ty se bavíš tímhle nepříjemným a panovačným stylem. Nazdar.
Reagovat
Stan_Borowitz
Tak jsem si to pro jistotu celé ještě jednou přečetl, a až na tu nadsázku s ránou pěstí (opravdu nejsem typ, který by vyhledával rvačky), která je snad poměrně očividná, opravdu nechápu, kde je v mé argumentaci chyba. Budu rád, když mi to někdo vysvětlí.

Jinými slovy, proč je to, že so někdo osobuje právo ve veřejném prostoru někomu bez jeho dovolení manipulovat s jeho majetkem, považováno za "pochopitelnou reakci", a na druhou stranu to, že s tím někdo nesouhlasí a nenechal by si to jen tak líbit, za "domýšlivost" nebo dokonce "zpupnost".

Opět trochu v nadsázce (raději to už předesílám), je to jako by za zpupného a domýšlivého byl považován ve středověku vazal, který by se postavil proti uplatnění práva první noci na své novomanželce ze strany lenního pána. Ta reakce pána, když uvidí krásnou a žádoucí mladou ženu, je přece z pohledu tehdejších zvyklostí také zcela pochopitelná, že...
Reagovat
Amputace
Naprosto s tebou souhlasím a to nejen z důvodu nesympatií, které k Vajdovi chovám. Jako relativně známá osobnost si podobné chování zkrátka nemůže dovolit. Co mě ale zaráží především, že se to gesto některým lidem ještě líbí a Vajda je pro ně pán. Ať je to z jejich strany myšleno v nadsázce nebo ne, to je úplně jedno, natolik zhovadilé gesto přetékající totálním nedostatkem respektu, nemůže být v žádném případě obhajováno. A přesně jak píše Stan - ta situace se dala řešit úplně jinak, a ne opovržlivým odsunutím státního symbolu někam do pr.dele.
Reagovat
smazaný uživatel
"Jednoduchá otázka, na kterou zatím nikdo neodpověděl - proč se Vajda té paní prostě slušně nezeptal, jestli by si ji nemohla posunout stranou?"

proc se ta pani, pana Vajdy slusne nezeptala, jestli si tu vlajku tam muze vyvesit, ta deska je prece jeho operadlo ne? ;)
Reagovat
Stan_Borowitz
vstupenky na turnaj se kupují v předprodeji a dost pochybuji o tom, že by ta paní dlouho předem snovala nějaký složitý konspirační plán, jak se dostat za Djokovičovu lóži a pak provokovat pana Vajdu. Takže snad i ty uznáš, že si nejspíše prostě koupila lístek, který shodou okolností byl právě nad lóží protihráče toho, komu ona fandila.

Byla ve veřejném prostoru, zaplatila si lístek (z jehož výtěžku v konečném důsledku část přistane i na kontě pana Vajdy, to snad také nezpochybníš), čímž si zaplatila i právo všemi slušnými prostředky podporovat svého favorita. Nebo snad ne? Takže pokud pan Vajda neměl dostatek slušnosti (jejíž absenci ty omlouváš tím, že "každý jsme nějaký", což je pro mne neakceptovatelné), aby ji slušně požádal o to, zda by si nemohla tu vlajku dát jinam, že mu její přítomnost vadí, tak se měl prostě smířit s tím, že tam ta vlajka je. Tečka. A žádné řečičky o povaze a jednotném týmu na tom nic nezmění. Někdo má v povaze, že je vrah, znamená to snad, že mu budeme tolerovat vraždy? A jednotnost týmu se podle mne dokazuje jinak než takovými neslušnými gesty.

Že zpupnost showbusinessu, jehož je profesionální sport nedílnou součástí, roste den o ode dne víc a víc, to snad nemůže popírat nikdo. A pokud jí budeme ustupovat, je to cesta do pekel.

Abych nebyl nařknut ze zaujatosti, na základě informací od uživatele Rod Laver silně ochladl můj fandovský vztah k Federerovi, protože to, co podle jeho vyprávění (a není důvod mu nevěřit) předvedl Federer na tréninku, je ukázka podobné zpupnosti a bezohlednosti vůči těm, z jejichž přízně si tak královsky žije. A Bůh chraň, že bych mu to snad nepřál. Tož asi tak.
Reagovat
Stan_Borowitz
Díky, už jsem si připadal, že snad mluvím čínsky...
Reagovat
Stan_Borowitz
Díky za rozumný argument. Ale nemáš podle mne pravdu. Ta přepážka není opěradlo, oni sedí na židlích a jedná se prostě o oddělovací zástěnu mezi různými sekcemi haly. Je to veřejný prostor, na který si může - pokud proti tomu nemá výhrady provozovatel haly a není to v rozporu se zákonem - dočasně umístit kdokoli cokoli. Takže tíha žádosti o změnu stavu byla dle mého názoru na Vajdovi.
Reagovat
Reti64
Tvá samolibost ti nedovolí chápat. Ty přece víš, co je slušnost, a
tak bys dal "tomu neskutečně zpupnému šaškovi s vyžranými prackami
takovou, že by skončil až na kurtu"...
Jsi hodně smutným příběhem, možná jsi mohl mít kdysi na víc,
teď už je pozdě.
Reagovat
tito
Přečetl jsem si vlákno, podíval se na odkaz, abych nedrmolil blbosti. Pustil jsem si to opakovaně. Snažil jsem se oprostit od toho, že jsem fanda Rafy. Ta reakce byla naprosto zbytečná. Paní vyvěsila národní vlajku hráče, kterému fandí. Udělala to v místě, které si zaplatila. To se na sportovních kláních dělá. Být já na místě Vajdy, možná zakroutím hlavou, spíše s úsměvem pohrozím prstem. Takovou reakci bych ocenil. Stále se jedná jen o sportovní zápas. Dá se pochopit, že "tekl", když to bylo v úvodu utkání. Pokud to bylo na začátku. Ale od profesionála bych čekal větší nadhled. Nedovedu si představit, že by se třeba Paul Annacone takhle přetahoval. Toni? Netuším. Nicméně nevím, nevím, jestli by si zrovna srbští fanoušci, kteří to momentálně lajkují na YT, nechali šahat na státní symbol. Jsem přesvědčen že ne. A myslím si, že v opačném případě by jejich reakce byla hodně horkokrevná.
Reagovat
smazaný uživatel
je trapak, ale je to tim, ze se ze sportovcu delaji zbytecne velke celebrity. Fandove jsou zaslepeni, nevidi na svych oblibencich, ze je vsechno velka pretvarka, viz Federer, Djokovic a dalsi. Mam stejnou povahu jak Stan, poslal bych min. Vajdu do onech mist s tim, ze ja platim sedacku nejen pro sebe ale i pro nej;-) Kritizuje se tu Petra Kvitova, ktera si na rozdil od vyse zminenych tenistu na nic nehraje...
Reagovat
smazaný uživatel
Původně jsem nechtěla reagovat, ale po přečtení tohoto emocemi nabitého vlákna jsem si to pustila a nevím, připadá mi, že se z toho dělá velký humbuk. Vajda té paní vlajku shrnul, co jsem viděla a u toho jí něco říkal, nevím co. Některé celebrity se chovají jako prasata, ale v tomto případě tady nevidím nic tak zásadního, že by mě to natolik rozhodilo a já poslala Vajdu na kurt :))) A osobně si nepřipadám, že bych tímto názorem slavným osobnostem podlejzala, potkala jsem ji v životě dost a je to o každém člověku. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Velmi kuriózna situácia, osobne sa musím priznať, že to bol jediný moment zápasu, kedy zo mňa vysiel spontanty smiech..

Samozrejme, chápem obe strany, ale riešenie je jednoduché..Tá pani mala konkrétny lístok, rovnako ako dalsich 17.000 ludí..Každý z nich mohol propagovať národne vlajky, predmety, cokolvek..Jedna z nich však bola diskriminovaná, len preto, že sedela za Vajdom..Ak na listku nebolo vyslovene napisané, že za boxami hráčov sa nemožu vešať vlajky súpera, bola tá pani v práve..Riešením do budúceho roku može byť práve toto opatrenie, aby boli ľudia poučení, že tam to visieť nemože..Lebo povedzme si uprimne, chápem aj Vajdu..Na kamerách má dost velký priestor a sediac za španielskou vlajkou, navyše v nervy drásajúcom finále (aspon to sa predpokladalo) nemusí byť pohodlné..Aj trener je pred zápasom v strese, nervozny a má tendenciu reagovať podráždene, o tom som presvedčený..To sú v jeho pripade polahcujúce okolnosti, napriek tomu by som mu ako sudca dal trest, pretože jeho reakcia nebola správna. navyše ani rozumná..Mohlo mu dopnúť, že to nasnímajú kamery a z celej situácie vzíde ako hovado..Radšej sa mohol na pani otočiť, usmiať sa na ňu, podať si s nou ruku a sadnut si čelom do kurtu..Aj to by bolo na kamerách a Vajda by bol za geroja..
Reagovat
Stan_Borowitz
Ano, vím, co je slušnost, pokud ty ne a považuješ Vajdovo chování za akceptovatelné, tak to je ovšem problém na tvém přijímači, ne na mém. Každý - kromě tebe a snad ještě jednoho dalšího přispěvatele - pochopil, že jsem to psal jako nadsázku. Že jsem tím myslel prostě to, že bych si takové chování samozvané celebrity prostě nenechal líbit a bránil bych své právo proti jeho aroganci. Speciálně pro tebe jsem to raději ještě v jednom příspěvku nahoře explicitně napsal, co ti je na tom pořád ještě nejasného?

Co se týká tvé zjevné přecitlivělosti na použité výrazy směrem k panu Vajdovi, tak pan Vajda měl přece na výběr. Mohl se zachovat tak, jak tady navrhlo i nezávisle na mně několik jiných přispěvatelů a být nakonec za sympatického geroja. Věř mi, že bych neměl problém to tady napsat. On si ale místo toho vybral tak, že se zachoval prostě jako "neskutečně zpupný šašek s vyžranými prackami". Lepší popis toho, co vidím na tom videu, mne nenapadá. Všechna ta jeho gesta, to, jak se na tváří, to byla jeho volba, ne moje. Problém je v tom, že král se sám dobrovolně svlékl do naha, ne v tom, že se to o něm někdo odvážil říct...

Jinak, pokud jsi nepostřehl, debata je o Vajdovi a jeho chování, nikoli o mně, takže na tvá hodnocení mé osoby je asi sotva kdo zvědavý. Takže se ozvi, až budeš mít něco k tématu. Otázek, nad nimiž se můžeš zamyslet a případně na ně odpovědět, jsem ti položil dost.
Reagovat
gigin
Ten box byl v tu chvíli určen pro Noleho tým. Včetně tej přepážky, nebo co to bylo. Vajda má recht. Přece tam nebude sedět s vlajkou soka za zády. Paní a pán měli řadu nad ním, tak si tam mohli s tou vlajkou třepat jak chtějí. Ale tam ji cpát neměli no...
Reagovat
Stan_Borowitz
Ano, je to o člověku. Během svého relativně dlouhého života jsem se také setkal s řadou "celebrit" i s lidmi, kteří v životě skutečně něco dokázali, něčím lidstvu reálně prospěli, stali se slavnými a uznávanými ve svém oboru, a přesto zůstali skromnými a pokornými. Těch druhých si nesmírně vážím, ale ani je nepovažuju na nějaké nadlidi, kteří by měli mít výjimky z pravidel slušného chování. Naštěstí oni se jich, ani jiného protežování, nedožadují. Na rozdíl od těch prvních.

Zajímalo by mne, zda bys ten incident hodnotila podobně shovívavě, kdyby v něm nefiguroval pan Vajda a bezejmenná španělská fanynka, ale třeba na finále Davis Cupu stejným způsobem nějaký srbský fanoušek odstrčil českou vlajku, kterou by si za stavu 2:2 při sledování zápasu mezi Djokovičem a Berdychem vyvěsil třeba Jarda Jágr, který by tam přišel fandit našim. Upřímně... :-)

A to jsou Španělé daleko hrdější národ než my a ke svému státnímu symbolu chovají bezesporu větší úctu, na to bychom neměli zapomínat.
Reagovat
Stan_Borowitz
I kdyby to tak bylo s tou přepážkou, a je to hodně sporné, to víš sám, měl to řešit slušně a paní o odsunutí vlajky požádat, ne jí bez dovolení sahat na její majetek a de facto urážet státní symbol její země. Zachoval se jako arogantní prase, a být to v opačném gardu a sedět tam Srb, opravu by asi jednu koupil, to jistě také dobře víš. Oni nejsou jen takoví teoretikové jako třeba já, to jsou jiní sekáči, ti se jen tak nezakecají (courtesy of Divadlo Járy Cimrmana)...
Reagovat
gigin
Nevíme, jestli byla paní Španělka, nevíme, jestli uměla anglicky, nevíme, jestli už předtím pokus o nějakou debatu proběhl... Dělá se tu z toho zbytečné drámo :)) A Reti se plete. Ty jsi Belmondo!! :))
Reagovat
spaniel
Popravdě se mně nelíbí akce ani těch fanoušků, ani Vajdův přístup. Podle mě to čekali, stačí se podívat na toho chlapíka, ten už ví, co dělá a reakci očekává. Vajda to zas mohl říct slušně a s úsměvem a ne to hned shrnovat a tvářit se jak bezkrk.

Jak se tady psalo, že na to mají právo, nebo že jsou snad diskriminovaní, že sedí za boxem, tak to je blbost. Většina lidí nemá před sebou zeď, na kterou se to dá zavěsit, ale jen další řadu lidí, takže vlajky drží a když je příležitost, tak je zvedají. Podle mě to tam teda neměli co věšet. Na NHL taky můžete vidět za střídačkou fanoušky soupeře s transparenty, ale v rukou, nespouští je na střídačku (to by o ně asi přišli).

Takže si myslím, že Vajda byl v právu, akorát to nevyřešil s noblesou.
Reagovat
Stan_Borowitz
No konečně to někomu doklaplo! A jako takový jsem zvyklý na to, že se ke mně celebrity chovají takto:

http://files.viaweb.cz.imag3box.com/gallery/b9/bc/1043-1.jpg

nebo takto:

http://www.ceskatelevize.cz/porady/26155-muz-z-acapulca/29238160898/

případně o něco později takto:

http://1.bp.blogspot.com/-ZghWuPirzJE/UAgxNRwQuqI/AAAAAAAACbY/zldx8DSrLe0/s1600/andress+belmondo+475.jpg
Reagovat
Stan_Borowitz
I když od pana Vajdy bych toho tolik raději ani nevyžadoval, stačila by, jak píše spaniel, trocha noblesy. :-)
Reagovat
spaniel
Jak konečně? Já ti říkal komisař už dávno.
Reagovat
Stan_Borowitz
Promiň, já myslel v této diskusi... a gigin to myslí ještě trochu jinak, jestli se nepletu :-)

Jinak mně se nejvíc líbí reakce toho člověka z našeho pohledu vpravo od Vajdy, který zjevně také patří k Djokovičovu týmu, když je v jeho boxu, a za kterým ta španělská vlajka skutečně je (za Vajdou je jen okraj). Tomu je to srdečně jedno, že má za sebou vlajku soupeře, a tak by to mělo podle mne být. Snad proboha nejsou Srbsko a Španělsko ve válce, nebo ano?
Reagovat
Roger_Federer
sedet tam já, tak jí tu vlajku rovnou zapálím.:)
Reagovat
smazaný uživatel
Máš pravdu, inde (alebo v drvivej vacsine) tá prepážka nebola, fanusikovia teda boli z tohto pohladu este zvýhodnení..

Napriek tomu nerobili nič, čo bolo zakázané ani nič, čo Vajdu akokolvek obmedzovalo..Ako hovorí Stan, iným to nevadilo (hoci z videa sa zdá akoby ho na to niekto upozornil)..Je to o človeku samotnom a o jeho individuálnom prístupe a Vajda sa veru ako indivídum zachoval..
Reagovat
Reti64
Nemám zájem s tebou ztrácet čas. Tvá reakce na Vajdu byla brutální a
nemám dál důvodu s tebou o tom polemizovat. Ne Vajda, ale ty jsi se
zachoval jako primitiv. Tvé dodatečné řeči o nadsázce mne jen
utvrzují v tom, že dál na tebe reagovat je zbytečné.
Reagovat
Stan_Borowitz
Promiň, ale já za tvé komplexy opravdu nemůžu. Zřejmě se nejvíc ze všeho zlobíš sám na sebe za to, že ostatní to pochopili, a ty ne.
Reagovat
Stan_Borowitz
To není problém ihned vyzkoušet v praxi. Zajeď si na finále do Bělehradu, a když si tam nějaký Srb za tebe vyvěsí vlajku, tak mu ji zapal. A ať pak dá rodina tady na TP vědět, jak jsi dopadl :-)

Nebo vlastně ne, to nění třeba, ono to bude v televizi. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Reagoval jsi na mě, tak odpovídám zcela upřímně: na takové to kdyby se špatně odpovídá, nevím, v jakém bych byla rozpoložení, ale určitě by mě to nějak nerozhodilo a hlavně si neumím představit, jaké by bylo pokračování :)) Podle mě je z toho zbytečná aféra, vlajku ji shrnul a něco jí říkal, debata mezi nimi nebyla kdovíjak vzteklá, takže to prostě beru, že to Vajda udělal, paní si vlajku pak schovala a tím to končí i pro mě. :) Ty jsi impulsivní, ty bys mu ji vyťal, já to tak tragicky neberu. :)
Reagovat
Stan_Borowitz
Ale nevyťal, vyťal by mu ji komisař Stanislas Borowitz. Nebo možná ledaskterý Srb, kdyby mu tahkle sahal na vlajku (jako případný kouč Nadala). Já žádný velký rváč nejsem, určitě bych rvačku nezačal. Kdyby mne slušně požádal, vlajku bych sundal. Jinak bych ji tam vrátil a řekl mu, že pokud mu to vadí, ať se posadí jinam, že mně se taky nelíbí, že přede mnou sedí právě on... tak nějak :-)
Reagovat
Fandina
Stan ... nikdo neví, co si Vajda s fanynkou říkal. A lístky jsou na určitou sedačku, těžko si lze přesedávat.
Reagovat
Roger_Federer
kdybych zapálil Srbskou vlajku na finále v Belehradě, Doletí Sonja a bude hasit:)..
Dále pak sem si jistej, že by me Srbové povesily na náměstí jako odstrašující příklad.Vubec tam nepojedu.
Reagovat
Stan_Borowitz
Minimálně oni dva to vědí. Fanynka i ten pán vedle se tváří celkem v pohodě, dokonce i ostatní v Djokovičově lóži vypadají v pohodě, jen pan Vajda vypadá jako Kim-čong-un, když vyhrožoval zničením USA.

A mimochodem, snad si nemyslíš, že by si pan Vajda kupoval do lóže lístek.
Reagovat
Fandina
Stan ... předpokládám, že lože, ve které seděl Vajda byla jednoho z finalistů, ke kterému Vajda patřil a proto nechtěl, aby nad ním visela vlajka protihráče. To je co se týká lístků. Jinak se Vajda tvářil podobně jako jindy. Vlajka za hlavou mu vadila a dal to najevo. Někomu by nevadila, tak by to neřešil. A nesouvisí to s celebritami. Dovedu si představit, že kdejaký obyčejný fanda by se také dohadoval s vlajkou konkurenta nad svojí hlavou, protože by mu vadila.
Reagovat
Stan_Borowitz
Máš pravdu, s celebritami to vlastně přímo nesouvisí. Ale pan Vajda - ať chceme, nebo ne - "celebrita" je, tudíž je daleko víc vidět. Stát se to mezi dvěma běžnými vazaly, ani se o tom nedozvíme...
Reagovat
Fandina
Stan ... protože je Vajda trenérem jednoho z finalistů, tak to televize ukázala. Jinak k celebritám, mám bohužel dojem, že jsou tací, co právě na známých lidech hledají mouchy. O neznám fanouškovi by tu vůbec nepsali.
Reagovat
Stan_Borowitz
Ano, na morální kredit známých osob jsou kladeny vyšší nároky než u jiných, jsou pod větší dohledem. To je ale v pořádku, protože - opět ať chceme, nebo ne - často jsou vzorem našim dětem. Někdo si tu odpovědnost uvědomuje a zvládá to dobře, jiný ne.
Reagovat
smazaný uživatel
poslední věc, už se k tomu nebudu vracet, protože jak vidíš sám, je to nekonečná debata a záleží na každém z nás, jaká jsme povaha. Když tu vlajku paní hrnul, tak jí třeba přitom poprosil, aby si jí dala pryč nebo se bál, že mu nerozumí, tak jí to rovnou ukázal, co po ní chce. :)))
Reagovat
Stan_Borowitz
Třeba jo, kdoví... možná mu ani nevadila ta vlajka, co když si ráno neumyl hlavu a bál se, že by vlajku mohl umastit, kdyby se o ni opřel. Takže je vlastně hrozně ohleduplný.

Asi bych to tím taky uzavřel, už mne to taky moc nebaví.
Reagovat
Fandina
Stan ... nemyslím si, že celebrita je vzorem pro děti, ale i dospělé, ti se také vyvíjejí v čase. Známá osoba je normální smrtelník se všemi chybami a klady a podle toho je potřeba se na ní dívat. Není to žádný vzor, tím se stane opravdu jen ten kdo toho hodně dokázal a je morálně bezúhoný. A to ještě je spoustu těch, kdo mají jiná měřítka na tyto hodnoty. Obecně je ale zbytečné chtít od známých osobností něco víc. Spíš je brát, jaké jsou.
Reagovat
Sonja
Přesně tak mi to taky přišlo, jakože jí prostě ukazuje, co po ní chce... to přece neznačí nějakou aroganci "celebrit", je to normální, lidské chování. A tady se strhne šílená debata o tom, jak manipuluje se státním symbolem...jako by ji tu vlajku snad roztrhal nebo jinak znesvětil. Kdyby Vajda seděl klasicky mezi diváky, bylo by mu to jedno, ale tady se jednalo o Noleho box. Jediné místo v celé areně, které je vyhrazeno vyloženě jeho týmu, jeho fanouškům, jeho známým...a ta paní (ti lidé) si tam vyvěsí vlajku protihráče. Kuriozní situace, která vyvolala spontánní reakci Vajdy...a, jak už tu někdo psal, mohl to brát jako provokaci, mohlo to mít předehru i dohru...nevíme nic. Ale hlavně, že se tu hned z první odsuzuje a pluje...
Fakt mne to tu v noci hodně znechutilo.
Reagovat
Stan_Borowitz
vždyť už jsme tady postupnými aproximacemi dospěli k závěru, že Vajda vlastně jen chtěl, aby se paní ta vlajka neumazala, takže je to vlastně sympaťák, a nebál bych se dokonce říci hrdina. Takže se mu tímto hluboce omlouvám.

A tu mrchu provokatérskou měli samozřejmě po vyhlášení vítězů vyvléct na kurt a rituálně ji ukamenovat, aby si příště dali všichni pozor a nevyvěšovali vlajky nepřátel nad posvátnými místy.
Reagovat
Sonja
...hlavně, že se máš rád.
Reagovat
Stan_Borowitz
Jak jsem již napsal Reti64, řeč není o mně, ale o Vajdovi. Já nikoho nezajímám. Klidně můžu být jen počítačový program. Tak se drž tématu.

Já jsem teď na tvé straně. Pojďme společně chválit Vajdu za to, jak hezky se zachoval. Budeme sice ve výrazné menšině, ale když nebudeme polevovat ve víře, nakonec zvítězíme.
Reagovat
Sonja
Já jsem se tématu držela a k tématu se několikrát vyjádřila.
Nikoho nenutím, aby se mnou souhlasil, jen se mi nelíbí přehnané a sprosté reakce, které jsi ty tady předvedl. Vedle toho i do očí bijící povýšenost a zesměšňování...doopravdy nemám žádnou chuť dál se s tebou bavit. Ale ty sám klidně pokračuj, jak je libo...
Reagovat
Stan_Borowitz
Já bych se snad rozplakal, kdybych to jako software uměl. Nejdříve Reti64, a teď ty... to víš, není každý takový ryzí klaďas bez chyb jako Novak a všichni kolem něj :-)
Reagovat
smazaný uživatel
vykašli se na to, různí lidé, různé názory :) Mezi námi, Vajdovi je to stejně úplně jedno, ta paní to psychicky přežila, tak o nic nejde. :))

Stane - když se rozdávala ironie a jízlivost, tak sis hodně přivstal že jo? :))))
Reagovat
Mayo
zase sa stal lepším hráčom...to tvrdí vlasnte každý rok ... som zvedavý za rok dva kde sa až posunie teda :D šak už neni kam
Reagovat
Fandina
Vždycky je kam se posunovat. Nole letos nevyhrál všechny GS a to chce, jak se píše v článku.
Reagovat
smazaný uživatel
Je pravdou, že po RG a hlavne USO dal Rafa zabudnúť na mrzuté porážky s Djokovicom, clovek si uz pomaly zacínal mysliet, ze uz bude len dobre..

Djokovic vsak dal na záver roka o sebe znova vediet a najblizsí zápas s Rafom sa moze uskutocnit az v Austrálii (ak nerátam exhibície)..Mám pocit, ze do toho zápasu by siel v miernej psychickej výhode Djokovic. No len ozaj v miernej, kedze posledné dva GS zápasy prehral..Uvidíme..Kazdopádne, Djoker mal super sezónu, druhú naj kariéry..
Reagovat
Fandina
V článku se píše, že Nole si pochvaluje hru na síti. Podle mě to je důvod, proč ke konci sezony zase Rafu porazil. Pokud bude na síti stále jistější, jak píše, věřila bych mu do příští sezony hodně.
Reagovat
smazaný uživatel
Hra na sieti sa v Noleho prípade velmi preceňuje, podla mna to v rámci jeho hry nie je klucový faktor, ani vcera nebol..
Reagovat
Fandina
Hra na síti nemusí být klíčový faktor, ale Nole na ní teď boduje mnohem víc než dřív a každý bod se počítá.
Reagovat
smazaný uživatel
Mě Nole na síti místy uchvacoval.
Reagovat
Marduch
S tím bych polemizoval, včera na síti na rozdíl od RG a USO snad vůbec nic nezkazil, udělal tam několik fiftýnů v dost důležitých chvílích. Dřív jsme ve zlomových momentech viděli pokažené smeče, pád na sako, četné BH prohozy od Rafy opakovaně po x-té výhradě křížem. Např. včera ta úžasná výměna, kdy oba skončili na síti, výměny tohoto typu v létě vyhrával pravidelně Nadal, většinou šel míček od Novaka do pásky...
Z těch celkových 19 winnerů jich na síti udělal docela dost..
Reagovat
spaniel
Sice se asi zlepšuje, ale řekl bych že pořád tam má velké rezervy. Jediná změna, co jsem si všiml je ten jeho forehandový stop volej za síť ven z kurtu, ale teď to dělá skoro pořád. Hluboký volej do rohu jsem od něj neviděl. Navíc po dobře připraveném náběhu je povinnost dát volej. Umění je, dát ho v těžších chvílích, kdy jde míč třeba na tělo. A smeče nad hlavou jsou pořád jeho slabina, je v tom nejslabší z top 10. Ale je dobré, že se chce zlepšovat v celokurtovém pojetí hry.
Reagovat
tommr
že Djokovic chytil formu zrovna před finále DC. V podstatě to znamená, že Srbové už ted vedou 2:0 a pokud chceme proti Srbsku uspět tak nám nezbývá než vyhrát oba zápasy s Tipsarevicem a debla ...
Reagovat
smazaný uživatel
Po přečtení tvého komentu jsem pochopila, že se vlastně na DC ani nemusím koukat.... Ty nevěříš Tomovi, že je šance Djoka porazit?
Reagovat
Mayo
čo máš s tou formou..Djokovič aj bez formy by porazil oboch ... čiže je to jedno...0-2 tak či tak
Reagovat
smazaný uživatel
je skvělý, jak podceňuješ soupeře, Tomáš pravidelně Djoka neporáží, to je pravda, ale už se mu to letos povedlo, takže to asi Tomášovi nechal že jo?
Reagovat
Fandina
Nole si na DC věří a není divu, hraje teď super. Tomáš na to ale nesmí dát. Letos Noleho porazil, tak by se měl snažit to zopakovat, i když Nole hraje doma.
Reagovat
tommr
to si pochopila špatně. Šance na to, že uděláme potřebný tři body je docela reálná. Řek bych dokonce, že je o něco větší než při posledním zápase se Srbama v SF 2010 ... :)
Reagovat
Mayo
Lunej ale ináč vám doprajem šalát
Reagovat
smazaný uživatel
Pochopila jsem, že prostě Tomovi nevěříš na Djoka, chápu to dobře ne? :)

Mayo - to jsi hodnej, jsem zvědavá, až se bude hrát, komu budeš fandit protože jsi takovej dost klátivej v tom větru :)))
Reagovat
Mayo
Lunej - vám budem fandiť samozrejme
Reagovat
Sonja
Maják nebude fandit Čechům, on bude klasicky fandit proti Srbům:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Maják? :))) to je vtipný, přitom maják slouží, aby námořníci trefili, ale Maják na TP to vede občas do záhuby :))
Reagovat
tommr
proti Djokovicovi (a Nadalovi) Tomášovi nikdy nevěřím a mám pro to dost dobrý důvody. To ale neznamená, že bychom proti Srbsku nemohli uspět - cesta vede přes Tipsarevice a debl. Takže si rozhodně nemyslím, že už je předem rozhodnuto a na víkendovej tenis se už moc těším ... :)
Reagovat
Mayo
tak srbsku nefandím nikde až na jednu výnimku
Reagovat
smazaný uživatel
Já u fandění sedět vedle tebe, tak tě prostě utluču :)) Jak to můžeš prožívat, když si dopředu už vybuduješ tu svoji pesimistickou bublinu, do který se uzavřeš? To je přece na tenise to nejhezčí, že můžou být nečekané zvraty a Tomáš není bez šance. :)
Reagovat
Jan
Proti Djokovičovi v současné formě asi Tomáš nemá šanci. Stát se ale samozřejmě může cokoliv. Pokud bude hrát Tomáš jako na TM, mohl by porazit Tipsareviče. Je otázka v jaké formě Tipsarevič bude. A Štěpánek je pro mně velká neznámá stejně jako Tipsarevič. Kdoví jak ti dva spolu dopadnou. A pokud bude Djokovič hrát za Srby debla, obával bych se i o toho debla. Štěpánkovi to podle komentářů na TM moc nešlo (neviděl jsem žádný jeho zápas).
Reagovat
Fandina
Někdy je lepší čekat méně a pak být příjemně překvapený, než očekávat moc a pak být zklamaný.
Reagovat
Jan
Já tomu u tommra neříkám pesimismus, ale realistický pohled na věc. Já jsem taky takový :) Musela by sis na to tlučení sehnat posilu. Ale já bych se nedal :) A doufám, že tommr také ne :)
Reagovat
smazaný uživatel
Nevedlo, to je pravda, ale já zase sázím, že se Radek dokáže namotivovat, protože to je týmový hráč, jak nám několikrát předvedl. To samé Tom. A když ustáli fanoušky v Argentině, musí ustát i srbské publikum :))
Reagovat
smazaný uživatel
Vezměte se s tommrem za ruce a běžte...... :D:D:D Já jsem jiná, vidět všechno jen realisticky by mě nebavilo. A Tomáš několikrát dokázal, že není nutné ho hned odepisovat. :)
Reagovat
Jan
Srbské publikum je snad vůbec nejhorší. Asi horší než Argentinci. říkal to i Navrátil. A jestli ses dívala na semifinále ČR-Srbsko v Bělehradě v roce 2010, jaké psíkusy tam Srbové dělali včetně nominace, kdy unavený Djokovič v pátek nehrál a nebyl snad ani nahlášený do sestavy a v sobotu najednou hrál a pak i v neděli. A během zápasu hecoval publikum, ať je ještě hlučnější.
Reagovat
smazaný uživatel
Ne, neviděla, v té době jsem tenis až tak nesledovala, ale věřím. Samozřejmě jako fanynce Čechů by mi různé excesy vadily, ale zase dokážu pochopit euforii na domácí půdě. Ale Tomáš i Radek jsou zkušení hráči, kteří by se neměli nechat jen tak rozhodit... i když ono se to od compu lehce radí že jo? :) Tak budou i fandové z TP, tak doufám, že budou hlučnější :))))
Reagovat
Jan
Zase nejsi tak příjemně překvapená, když Tomáš vyhraje :)))
Reagovat
Fandina
na místě. Už se do Bělehradu moc těším.
Reagovat
smazaný uživatel
To se teda pleteš, zapomínáš, že jsem Kvitovka, tudíž tvrdá škola, takže já se raduju z každého úspěchu a jsem vždycky příjemně překvapená :)
Reagovat
smazaný uživatel
už si zase povídám sama se sebou, jsem to fakt pako :))) Mělo to být na tebe..:))) zapomněla jsem si vzít asi prášky :))))
Reagovat
Jan
Koukal jsem na to, co to je. Dobrý :))) Palec nahoru :)))) Jsi jednička :))))
Reagovat
Jan
Sám se sebou si tu snad nikdo kromě tebe nepovídal :)))) Je to náramně působivé :))))
Reagovat
smazaný uživatel
jakože že jsem tady největší psycho? :))))) Je to možný :)
Reagovat
Sonja
Tak příští rok to na GS snad bude lepší:-) Mám radost hlavně z této části:
__
Před vyvrcholením sezony je svěží a cítí, že se za poslední měsíce stal lepším hráčem. Nejvíce si pochvaluje pokrok ve hře na síti. "Tvrději jsem pracoval a stal jsem se šikovnějším hráčem. Cítím se na síti lépe než v minulém roce," řekl Djokovič.
__
Je dobře, že se Nole posouvá dopředu, zlepšuje...to mi přišlo, že trochu podceňoval, když byl na postu jedničky. Tak jen tak dál, Noldo!:-)))
Reagovat
Mayo
to zase bude ppodceňovania ak bude na jednotke a náhodou prídu prehry och :D ...
Reagovat
tommr
mě zase nejvíc zaujal tenhle Djokovicův výrok i když z jinýho článku:
"Tohle je ... skvělý výsledek, který ale není jen můj. Tenis vypadá jako individuální sport, ale za vším stojí celý můj tým a tomu děkuji," řekl Djokovič při slavnostním vyhlášení (vítěze TM) ...
tohle by si měla uvědomit i Petra a lidi okolo ní. Dokud nebude mít okolo sebe opravdu profesionální tým tak na sezónu 2011 jen tak nenaváže. Kotyza jí na úplnej vrchol nikdy nedostane ...
Reagovat
Fandina
tommr ... Petra dosáhla svých největších úspěchů za Kotyzy. Stačí to zopakovat.
Reagovat
smazaný uživatel
Dostal ji na 2. místo v žebříčku + Wimbl, TM atd. atd. je to málo? Proč se vždycky zapomene, co tenista dokázal, jako kdyby to nic neznamenalo a jen se probírá, když mu to nejde. Já nejsem zaslepená, ale přijde mi, že 2. rokem se Petře až tak nedaří a za všechno může Kotyza.. já si to až tak nemyslím. Na kurtu stojí Petra sama za sebe a kolikrát jeho rady neposlechla..
Reagovat
Sonja
Vůbec ti nerozumím och...
Reagovat
tommr
pochop už konečně, že ted je jiná situace než byla v roce 2011. Pokud chce Petra uspět i proti výrazně lepší Sereně, Azarenkový, Sharapovový a dalším novejm hráčkám tak se musí taky sama dál posunout - to co hrála v roce 2011 už nestačí a minulý dvě sezóny jsou toho jasným důkazem. A Kotyza jí v tom prostě pomoct nedokáže. Z Djokovice by si měla vzít příklad ...
Reagovat
Mayo
ne každý rozumí slovenštine (:
Reagovat
Fandina
Upřímně, Nole má také pořád stejného trenéra, jako v roce 2011, který měl úplně nejúspěšnější a ten letošní Noleho je daleko za ním. Takže nevím o jakém příkladu s Novakem mluvíš. Jinak samozřejmě, že tým je důležitý pro špičkového tenistu, to ví každý. Bez dobrého týmu dnes v profesionálním tenise nikam nedojdeš.
Reagovat
Fandina
tommr dodatek ... jinak samozřejmě přeji Petře, aby měla super tým, který by jí posunoval výš a výš. Peti pojď!
Reagovat
Jan
Nechci už do Petry moc rýpat, ale přikláněl bych se na tommrovu stranu. Pokud se Petra výrazně nezlepší, včetně (a možná hlavně) fyzičky, může na další úspěchy zapomenout. Poslední 2 roky šla spíš dolů a bylo to zoufalé. Měla by brát ohled na to, že vy Kvitovci máte také svou mez, co snesete :))))
Reagovat
VlS
Rozhodně nepodceňuji trenéra a jeho roli v týmu, na druhou stranu ho ani nepřeceňuji. Petra teď má nového kondičního trenéra. Jestli se Petra má někam posunout, tak je to především na ní. Jestli ona vyhodnotí situaci tak, že potřebuje nového trenéra, tak to asi udělá. Letos těch změn byla celá řada, není to ani tragédie, ani automatická záruka zlepšení. Spíš než o Kotyzovi bych pochyboval o Šafářovi.
Nole jako příklad ke změně trenéra je extrémně směšnej, Vajda ho koučuje od dorostu.
Reagovat
Fandina
Petra neměla tak úspěšný rok, jako rok 2011, ten byl podobně jako u Noleho úplně nejlepší z celé jají kariéry a ty dva poslední jsou horší. Ale nejsou zoufalé, jak píšeš ty. Co chceš napsat o ostatních tenistkách, které skončily daleko za ní. Chce to trochu realistický pohled na věc, pesimismus není na místě. Pořád je to nejlepší naše tenistka a kdo by nechtěl skončit rok na šestém místě na světě. Samozřejmě jí přeji, aby měla co nejlepší tým a minimálně rok 2011 zopakovala. Peti pojď!
Reagovat
tommr
nikde jsem nepsal, že Djokovic změnil trenéra a z toho by si měla vzít Petra příklad - to jsou jen tvoje pomýlený dedukce.
U Djokovice pochopitelně není žádnej důvod ke změně trenéra když se neustále drží v absolutní špičce a dokonce se ještě zlepšuje. Petra ale na rozdíl od Djokovice dva roky stagnuje a výměna Kotyzy se proto přímo nabízí ...
Djokovicův výrok jsem uváděl hlavně proto, aby si každej uvědomil, že realizační tým je nesmírně důležitej a když je v něm nějakej slabej článek tak se to projeví na výkonech hráče. A u Petry považuju za nejslabší článek právě Kotyzu ...
Reagovat
smazaný uživatel
Podívej, víš jak to celý rok s Petrou je, většinou bída, co si budeme povídat. Neustále se předpovídalo, že Petra vypadne z top10, což se na chvíli stalo, přesto má letos 2 tituly a je aktuálně 6., což nikdo z nás nečekal. Takže já chybu v Kotyzovi nevidím, hráč si o všem rozhoduje...
Reagovat
VlS
Tak mi vysvětli, co myslíš tímhle ". A Kotyza jí v tom prostě pomoct nedokáže. Z Djokovice by si měla vzít příklad ..."
Možná by to chtělo omezit konzumaci alkoholu
Reagovat
VlS
Tak mi vysvětli, co myslíš tímhle ". A Kotyza jí v tom prostě pomoct nedokáže. Z Djokovice by si měla vzít příklad ..."
Možná by to chtělo omezit konzumaci alkoholu
Reagovat
tommr
tu bys měl omezit spíš ty. Normálním lidem jsem to už myslím vysvětlil dostatečně. Hnidopichům jako si ty je další vysvětlování zbytečný ...
Reagovat
Jan
To, že Petra letos skončila 6. a hrála TM, považuji vzhledem k jejím výkonům za malý zázrak. Asi daný tím, že její soupeřky v top 10 - 12 to konily stejně nebo i víc. Prostě haluz. A pokud se jí chytne a bude si myslet, že to není zas tak špatné a nebude se sebou něco dělat, příští rok pohoří zase. Vždyť letos na GS vypadla nejpozději ve 3. kole, s vyjímkou Wimbledonu a na ostatních turnajích s vyjímkou Asie, Dubaje, resp. Dauhá také nic moc.
Reagovat
smazaný uživatel
Tady je názorně vidět, jak se vyplatí, když fanoušek věří a nemá jen "realistický pohled" :)) Sice se zázraky dějí, ale není to jen o tom, že Petřiny hráčky odpadly nebo hrály blbě, ona prostě v určité chvíli zabrala a vyplatilo se. A že celý rok jinak hrála nahoru dolu, tzn. blbě, líp, hrozně, líp, příšerně, dobře atd. víme všichni. :)
Reagovat
Fandina
Já jsem fanynka Petry a fandím jí, to znamená přeji jí a mám radost z každého jejího úspěchu a rozhodně jí nebudu spílat za to, že je šestá na světě. Považuji to za úspěch a jí za chytrou a rozumnou, které nemusím radit co má a nemá dělat. Ona už vyhrála Wimbledon, TM a Fed a předtím jsem jí neradila, ani nekritizovala. Proto to nebudu dělat ani teď. Jsem její fanoušek ne kritik.
Reagovat
Jan
Bože, já ji nekritizuji, že je na 6. místě, jen konstatuji fakt, že to jejím výkonům neodpovídá. A že je situace jaká je a pokud se sebou nebude něco dělat, tak naděje na větší úspěch nejsou.
Reagovat
smazaný uživatel
VIS- tommr to samozrejme myslel v porovnani s vyrokem Djokovice. Djokovic prohlasil, ze za jeho uspechy stoji cely tym a protoze si tommr nemysli, ze Petra ma dobry tym (Kotyzu), tak nato reagoval timto komentem ?Z Djokovice by si měla vzít příklad?. Mysleno at udela zmenu v tymu.

tommr- Petra se ke konci sezony zvedla o 360 stupnu, takze bylo videt, ze ta stagnovaci uroven nebyla zapricenena pouze (pokud vubec) Kotyzou. Naopak si myslim, ze ji radi dobre (aspon pri zapasech). Uvidime jak si bude vest na zacatku roku a teprve pak bych delal nejake zavery. Kazdopadne byl dobry krok s novym kondicnim trenerem.

Fandina- Tvoje uplne bezpredmetne komentare v diskusi me vazne pobavily. Neznam jineho diskutera, ktery dokaze davit ?argumenty? na jine prispevky mimo diskutovane tema? :-D

Kazdopadne to ze ostatni hracky ji nebyly schopne predstihnout (samozrejme na delsi obdobi) proste svedci otom, ze nemely zrovna take vydarene sezony. Samozrejme krome Halep, ale ta na zacatku roku zacinala hodne vzadu.
Reagovat
Fandina
To jsem ráda, že jsem tě pobavila. Ty mě rozhodně ne. Spíš si mě urazil.
Reagovat
Fandina
Petra dostala body za výsledky a podle toho je šestá na světě. Kdyby měla míň výher, byla by desátá nebo stá. Není pravda, že si to místo nezasloužila. Samozřejmě, že kdyby hrála líp, byla by třeba první. Když bude hrát hůř, bude padesátá. Neni jí co vyčítat.
Reagovat
smazaný uživatel
Souhlasim s tebou. Jenom chci dodat, ze chce se sebou neco delat a tomu se priklani uz to angazovani noveho kondicniho trenera. Hned po jeho spolupraci s ni se jeji vykony rapidne zlepsily (jak herne, tak i vysledkove) a trochu to zachranilo vcelku pokazenou sezonu. Skoro vsichni vedi, ze Petra ma rozhodne na lepsi vysledky nez letos mela a snad zacatek pristi sezony ji zastihne stejne jako konec letosni (Asie a TM).
Reagovat
smazaný uživatel
No jo, to byli ještě všichni ucha a ty kraťásky..:)
Reagovat
Fandina
Nole je ve formě a i kdyby nebyl, je to obrovský soupeř pro DC.
Dole je odkaz na zajímavá videa s našimi kluky k DC a z nich vyjmutý také jeden z minulosti.

http://sport.aktualne.centrum.cz/od-lendla-k-berdychovi-nejlepsi-ceske-zapasy-v-davis-cupu/r~6914516e4af211e3a6f7002590604f2e/r~fb5fdfca4ae811e3be830025900fea04/

http://sport.aktualne.centrum.cz/od-lendla-k-berdychovi-nejlepsi-ceske-zapasy-v-davis-cupu/r~6914516e4af211e3a6f7002590604f2e/
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist