Djokovič by rád stihl Indian Wells. Na kurty se vrátí nejpozději v Miami

2. 3. 2018, 14:12
Aktuality 13
Pravý loket Novaka Djokoviče se po malém zákroku lepší rychleji, než se očekávalo. Dvanáctinásobný grandslamový šampion se na kurty vrátí nejpozději na konci března na Masters v Miami. Rád by však stihl už předchozí podnik stejné kategorie v kalifornském Indian Wells, který startuje již příští týden.
Profily hráčů

Rekonvalesce Novaka Djokoviče po malém chirurgickém zákroku na pravém lokti, kterému se podrobil ve švýcarské nemocnici, probíhá nad očekávání. Srbský tenista by se měl na kurty vrátit už v Miami a ne až v rámci antukového jara, což původně médiím sdělil jeho otec Srdjan. Aktuální informaci přinesl srbský web Novosti.

Třicetiletý rodák z Bělehradu už naplno trénuje. První tréninkovou etapu absolvoval v Itálii a nyní se s koučem Andrem Agassim přesunul do americké Nevady, kde panují podobné klimatické podmínky jako na blížícím se turnaji Masters v Indian Wells.

Srbský tenista se na kurty vrátí nejpozději na konci března v Miami, rád by však stihl návrat uskutečnit právě už v Indian Wells. Mužská část BNP Paribas Open startuje příští čtvrtek a Djokovič by mohl útočit na šestý titul z kalifornské pouště.

Djokovič loni ve Wimbledonu kvůli bolestem v pravém loktu skrečoval čtvrtfinálové utkání s Tomášem Berdychem a rozhodl se vynechat zbytek sezony. Na turnajích se znovu představil až letos na Australian Open, kde skončil v osmifinále. Konzervativní léčba ovšem nezabrala a Srba začaly znovu trápit bolesti. Operaci se tak vítěz 68 titulů nakonec nevyhnul.

TenisPortal.cz, Ondřej Jirásek

Komentáře

13
Přidat komentář
Mayo
Bude to veľký návrat Djokiho. Podľa mna začne valcovať a už na FO triumfuje.
Reagovat
Nola
podla mna ovela, ovela skor....
Reagovat
Pe3k
Mě by jeho triumf na RG nevadil.
Reagovat
turista
Bylo by to super, kdyby Novak vyhrál podruhé RG. Na amerických betonech se rozehraje i když k titulu z IVV nebo z Miami by asi musel zahaluzit. Na antuce už by mohl Rafovi Nadalovi pořádně zatápět.
Reagovat
Nola
uz je nacase
Reagovat
Kozoroh
Vypadá to dobře, snad svůj návrat No1e neuspěchá.
Reagovat
Pe3k
Nechápu kam pořád pospíchá. Ať se plně uzdraví a namotivuje a pak může z5.
Reagovat
smazaný uživatel
Namotivovanej asi je, a pokud je ruka fit, proč nesoutěžit už dřív. I kdyby ne mu v turnaji příliš nedařilo, zápasové vytížení mu pomůže do antukové sezóny.
Reagovat
Marduch
víš, není mu dva-a-dvacet...
Reagovat
Pe3k
Jistě, ale Olderer ukazuje, že to jde i ve 40.
Reagovat
Marduch
Betterer je chyba v Matrixu.
Reagovat
Valaska
Aby sa nestalo, ze labilna srbska hlava skonci karieru este skor ako Federer.
Reagovat
turista
Super! Nestraš tady koncem kariéry. Novákův nejbližší cíl je 69. a 70.titul a později dohnání Rafy Nadala.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist