Děda Djokovičovy manželky byl v Srbsku přepaden a oloupen

26. 7. 2018, 19:36
Aktuality 8
Děda manželky wimbledonského šampiona Novaka Djokoviče se stal doma v Ljigu terčem loupežného přepadení. Zloději navíc pětaosmdesátiletého Miloslava Radisavljeviče unesli a nechali ho přivázaného ke sloupu elektrického vedení v několik kilometrů vzdáleném poli.
Profily hráčů
Novak Djokovič s manželkou

Radislavljeviče v noci ze středy na čtvrtek přepadli v jeho domě dva maskovaní muži a požadovali peníze. Ty jim dát odmítl a lupiči ho tak unesli a odvezli několik kilometrů do polí. Mezitím mu sebrali mobilní telefon a 26.000 dinárů (asi 5600 korun).

Nezraněného starce připoutaného u sloupu v kukuřičném poli našla brzy ráno policie. "Miloslav je v nemocnici ve Valjevu, ale je v pořádku a odpoledne ho pustí domu," řekl Radislavljevičův bratr Milan.

Podle starosty Ljigu Dražana Lazareviče šlo o dokonce o nepovedený pokus o únos. Lupiči údajně měli požadovat po bývalé světové jedničce Novaku Djokovičovi 2 miliony eur.

Vzhledem k tomu, že probíhá vyšetřování, Djokovićova rodina prosí veřejnost o pochopení a nechce vydávat žádná prohlášení.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

8
Přidat komentář
Kozoroh
Velmi smutné...
Reagovat
FulnekUltras
Divoký Východ, no... ale ono se to s návratem socialismu - a hlavně důstojnosti lidem - bude zase zlepšovat...
Reagovat
Marduch
Pravda, pátek večer, už abych byl taky v nálevně.
Reagovat
FulnekUltras
;-))) osobně věřím, že se nám časem povede znovu rozpracovat i cikány ;-)
Reagovat
FulnekUltras
Reagovat
r.Fever
Slow news day očividne...
Reagovat
Pe3k
Tady jeto tak vždy.
Reagovat
insanezy_
Toho poslal Pepe Imaz ne?
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist