Davis Cup: Češi pojedou do Francie v plné síle

2. 9. 2014, 11:27
Aktuality 191
V nejsilnější sestavě se pokusí čeští tenisté přiblížit daviscupovému hattricku. Kapitán Jaroslav Navrátil dnes povolal na zářijové semifinále slavné soutěže ve Francii kvarteto Tomáš Berdych, Lukáš Rosol, Radek Štěpánek a Jiří Veselý.
Český daviscupový tým

"Nominace byla velice jednoduchá. Všichni čtyři jsou ve stovce (v žebříčku) a ve druhé stovce nikoho nemáme. Jsem ale hlavně velice rád, že do týmu se vrací naše jednička Tomáš Berdych. S ním máme šanci uspět," řekl Navrátil na dnešní tiskové konferenci.

Sedmý hráč světa Berdych chyběl v týmu v dubnovém čtvrtfinále v Japonsku, ale už v květnu oznámil, že do Paříže pojede. Spolu s ním tvoří osu týmu pětatřicetiletý Radek Štěpánek (39. v žebříčku ATP) a výběr doplňují Lukáš Rosol (27.) s mladíkem Jiřím Veselým (75.).

Berdych má společně se Štěpánkem lví podíl na úspěšném tažení tenistů v Davis Cupu. Pod kapitánem Navrátilem hráli finále v roce 2009, v roce 2012 pak získali pro Česko "salátovou mísu" poprvé po 32 letech a loni dokázali triumf zopakovat.

Český tým tak sní o možném hattricku. "Chtěl bych kapitánovi popřát, aby byl jedním z těch výjimečných, kterému se povedlo třikrát za sebou postoupit do finále. Bylo by to něco nadpozemského," uvedl prezident tenisového svazu Ivo Kaderka.

Další motivací pro Berdycha a spol. je případné finále se Švýcarskem v domácím prostředí, kde by se proti nim zřejmě postavila dvojice Roger Federer - Stanislas Wawrinka. "To je pro všechny největší motivace. Hrát v listopadu opět ve vyprodané O2 areně proti momentálně nejsilnějšímu týmu. Uvědomujeme si to a uděláme vše, aby se utkání ještě vrátilo k nám," prohlásil Navrátil.

Momentálně ale bude spíše přemýšlet nad tím, zda do pátečních úvodních dvouher nominuje společně s Berdychem zkušenějšího Štěpánka, nebo Rosola, který je aktuálně českou dvojkou podle žebříčku.

"Zatím nad tím ale moc nepřemýšlím. Jsem rád, že má Lukáš takové výsledky a je 27. hráčem na světě. O něčem to svědčí. Máme ještě dvanáct dní do začátku a budu se rozhodovat až tam, podle toho, jak budou vypadat tréninky. Samozřejmě, že je možnost rozložit zápasy na tři dny," řekl Navrátil.

Navrátil: Z Francie jde strach
I Francouzi povolali nejsilnější tým. Kapitán Arnaud Clément nominoval světovou desítku Jo-Wilfrieda Tsongu, Richarda Gasqueta (14.), Gaëla Monfilse (24.) a Juliena Benneteaua (28.). Náhradníkem je Gilles Simon (31.).

"Viděl jsem je teď všechny hrát v Americe a musím říct, že z Francie jde trochu strach. Davis Cup je ale jiná soutěž, navíc se teď dva měsíce nehrálo na antuce. Víme, že síla soupeře je velká, ale my jsme (v Davis Cupu) tři roky neprohráli a zkušenosti jsou na naší straně. Doufám, že se nikdo nezraní a uspějeme," řekl Navrátil.

Roland Garros, kde se hraje French Open od roku 1928, bude dějištěm daviscupového utkání poprvé po 12 letech. Zápas se uskuteční na hlavním kurtu Philippa Chatriera s kapacitou 15.000 míst a mělo by být vyprodáno.

Češi se s Francií střetnou popatnácté, bilance je vyrovnaná 7:7. Naposledy v roce 2009 v prvním kole v Ostravě zvítězila dvojice Berdych, Štěpánek 3:2 na zápasy. V posledních pěti soubojích vždy každý tým využil výhody domácího prostředí.

Do Francie tenisté odletí v neděli a budou mít čtyři dny na to, aby si po amerických betonech zvykli na antuku. Ve čtvrtek je na pořadu los pořadí zápasů. Páteční dvouhry začnou v 10:30, sobotní čtyřhra je na programu od 14:00 a v neděli se bude hrát od 10:30.

Češi začnou trénovat na antuce už doma. "Lukáš i Jirka už jsou doma a ve středu by měli začít trénovat. Radek by měl přiletět během dvou dnů. Budou tak mít na přípravu asi deset dní," uvedl Navrátil. Berdych ještě hraje na US Open a čeští funkcionáři doufají, že se mu bude dál dařit a do Paříže přiletí rovnou z New Yorku.

pva, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

191
Přidat komentář
smazaný uživatel
Ani nemám sílu to číst všechno. Jen bych k tomu chtěla napsat, že slacker s Rogerem jsou sice často iniciátory (sorry, kluci, ale jste), ale to neznamená, že Fandina si taky neumí začít. Už jsem to viděla mnohokrát.
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
gigin
Kterou giginek (na radu soječky) obchází :)))
Reagovat
smazaný uživatel
Zdravim vsechny srdecne,
vidim, ze tady resite "funkci" kaluze...;)

No...., ale znate to, jak mate botu od blata radi tu kaluz na ceste vidite..., nebot je tu ta moznost si tu botu nejak ocistit, nemluvne o tom, kdyz na chodniku priberete na podrazku kus psiho h*vinka...to potom takova kaluz, to je jak oaza na pousti.;D)
Takze za normalnich okolnosti obchazet, ale jsou chvile...kdy se vam lepi nejen smula na paty...

No nic...bezim...
Reagovat
Roger_Federer
No tak ja se doto bahna ted namocil..jsem si toho vedom, ale nemyslim si ze ikdyz si ted ocistim boty,nebo to zacnu obchazet...zniceho nic by bahno samo vyschlo.
Reagovat
smazaný uživatel
Ale treba ses vubec do bahna nenamocil,...
...napriklad skotacive deti rady do kaluzi skaci, i bez bahna na podrazce;D)
Treba ses skotacivy typ;D)))
Reagovat
Roger_Federer
Skotacit to ja mozu..cim vic tim lip.
Reagovat
Fandina
všichni jsou svatouškové jen Fandina je žába na prameni ven s ní, nic jiného si nezaslouží ... pojď pojď pojĎ
Reagovat
smazaný uživatel
Ne, Fandino, to jsem nenapsala. Tvůj problém spočívá v tom, že neumíš číst, respektive vidíš v tom jen to, co vidět chceš.
Reagovat
babolat.cz
Fandina by potřebovala pořádně vo....., to je jediná šance :-)
Reagovat
slacker
Spise rande s Hannibalem Lecterem
Reagovat
babolat.cz
no samozřejmě, kdo jiný by se tohoto úkolu mohl zmocnit lépe?
Reagovat
Fandina
babolat.cz ... možná, že by potřebovali místní přispívatelé lekci z toho, jak se chovat na internetu a k druhým. Pak by neměli ani problém s Fandinou, ať by napsala cokoli.
Reagovat
PetaM
To je slušný .... Je tady 149 komentářů a já vidím jenom 26 ... Zajímavé :D :D :D
Reagovat
Michaelus
Buď rád :D
Reagovat
kada.tom
nechce se mi to počítat, ale taky jich vidím kolem 20 :-D
Reagovat
slacker
A jak jsi na tom s pocty v dalsich diskuzich?
Reagovat
Roger_Federer
www.ahaonline.cz/clanek/musite-vedet/82278/video-oldriska-sedela-za-striptyz-na-verejnosti-jak-proziva-amnestii.html

Tato dama je Zlinska zijici legenda Oldriska Golhova a mam podezdreni ze je to i jedinec pod nickem Fandina.

Pri hozeni toho jmena do googlu se clovek i zasmeje.
Reagovat
Fanda67
Rogere děláš Federerovi ostudu, on je totiž gentleman a k podobným ubohostem by se nesnížil ...
Reagovat
Roger_Federer
Usmev
Reagovat
VlS
No, tak u tohohle teda už sranda končí, to jsi hodně přehnal.
Reagovat
Michaelus
RF a slacker se ukazujou :(
Reagovat
Michaelus
A fandina na to pořád reaguje
Reagovat
slacker
Krivdime ji podle tebe? Podle ceho tak usuzujes? Znas historii techto hadek?
Reagovat
Michaelus
Nezatahuj mě do vašich žabomyších válek. RF ji pořád provokuje, ty se k němu přidáváš a Fandina neustále reaguje, což absolutně nechápu. Jen se do toho pořád zamotává. Historie hádek? Jen to dokazuje že vy do ní musíte neustále šít, nevím co za tím vidíte. Stejně tu sem bude psát pořád ona jak vy (pokud není účelem vyštípat ji odtud, což nevím jestli se vám povede) Jestli to ale neskončí, tak to tady jde do pekel. :D
Reagovat
Fandina
Je to tak jak píšeš. Pořád provokují a já chci vědět, proč to dělají. A v tom je zakopaný pes.
Reagovat
Roger_Federer
To mas sakra pravdu..nekolik kvalitni diskuteru z nazorem k veci uz odsud vystipala a nekolik znechutila natolik ze prizpivaji minimalne
.a furt ji prochazi, l..rozhodne to jde do kopru.
Reagovat
Fandina
Koho jsem vyštípala, já si všimla, že vy jste vyštípali queshe a to doslova. Tak napiš koho jsem vyštípala já. Zajímá mě to.
Reagovat
Roger_Federer
Napr Vlk a Sonja sem kvuli hadkam z tebou prestali chodit..Carolyn sem chodi minimalne, Na Spaniela vzdy okamzite utocis jen co se objevi..mam pokracovat?
Reagovat
Fandina
Nepíší tu kvůli tomu, že tu píši já? A co je k tomu vede? Proč jim tak záleží na mě? Jsem pro ně důležitá? A jak na to přišli? Neznám je a je mi jedno kdo jsou. Chápeš to vůbec?
Reagovat
Fandina
Jsou nesvéprávní nebo co?
Reagovat
slacker
Queshe nikdo nevystipal. Zdrhnul sam protoze nechtel rict kdo jsou to ti tajemni vsichni a oni.
Reagovat
Fandina
Zdejší morálce určitě neprospělo, když se všichni vyjadřovali, jak jim quesh vadí. Co to je za jednání toto. Vypsat anketu o druhém a tepat do něj. Jasně, že odešel, proč se bavit s lidmi, kteří ho shazují. To samé je shazování moje. Smyslem je mě odtud vyštípat. Kdo přijde potom. Forehand, nebo někdo jiný. A pořád dokola. Nemorální jednání a nesnášenlivost zdejších uživatelů. Nic jiného se tu neděje.
Reagovat
Roger_Federer
Nesmysl, lez, leta si te nikdo nevsimal, hadky si vzdy vyvolavala naopak ty, lidi si odtud vyhazovala taky ty, (Sonja, Carolyn, A.Magerova), ti co jsou zde dele nez rok a chodi sem pravidelne si to urcite pamatuji, stejne jako si to pamatuji ja.
Reagovat
Fandina
Já je vyhazovala a ony chudinky tu proto nepíší. A ty mě proto urážíš. Zajímavé.
Reagovat
Fandina
A nakonec se tedy dozvím, že já jsem středobodem světa a podle toho, co já chci ta se tady děje. A ostatní tu nepíší, že já jsem se rozhodla, že tu nebudou a slabé osobnosti jako ty a slacker na mě útočí až jsou na hraně se zákonem.
Reagovat
Roger_Federer
Vubec ne, to je jejich vec co a kdy pisi, ja jen uvadim veci tak jak opravdu byly..Nikdo neni bez viny, ale ty hrajes hru na nevinnou
Reagovat
Fandina
Nikdo není bez viny. Nikoho jsem nevyháněla, nemělo by to smyslu, protože je to svobodný web.
Reagovat
slacker
Ta historie je dulezita abys vedel ze nejsme puvodci techto hadek s fandinou, jen jsem prevzali tradici od jinych predchudcu. A ja uz jsme na mirnem ustupu, nemusim se nutne cpat do hlavni role
Reagovat
Fandina
A jaká je ta historie, to by mě zajímalo. Kdo začal na koho útočit. Já na tebe určitě ne. A v historii na nikoho. Napiš pravdu. Kdo začal mezi námi první. Já si tě ani nevšimla, než jsi začal ty.
Reagovat
Fandina
slacker ... a jaká je historie hádek podle tebe?
Reagovat
Fandina
tak další do střípků na tvoji žalobu. Zesměšňování, shazování, nedůstojné člověka. Opravdu ubohé.
Reagovat
Roger_Federer
:), kdyz to rikas Fandinko
Reagovat
Fandina
Na každého jednou dojde. A na tebe co nejdřív. Za neúctu, netaktnost a aroganci.
Reagovat
Roger_Federer
Uctu, takt..?Nemam zaco si te vazit.Kdy si ty predvedla nejakou uctu, takt k lidem zde.Kdy si se zamyslela nad tim co ti zde psali ruzni nickove a o neco te zadali?, nebylo jich malo, pokusila se stim neco udelat, pro klid, pro uroven?Nikdy, vzdy jen jako nevyzrale dite brecis jak si ve vsem nevinne, svadis vse na ostatni.
Reagovat
Fandina
Nepoučuj, kdo se má nad čím zamýšlet. Neuctivý jsi ty, že sem dáváš články zvenku a zesměšňuješ lidi tady. Nikomu neurčuj jak se má chovat. Nejsi tu od toho. Urážíš, zesměšňuješ a děláš to opakovaně.
Reagovat
slacker
Rolnicky rolnicky kdopak vam dal hlas? kasparek malicky nebo deda mraz?
Reagovat
Roger_Federer
.ano ja to delam verejne, nic neskryvam, kdesto ty ukryte a arogantne.Sama si roky sela co ted zklizis..Co mr se tyka, poku neuvidim ze si se zmemila v pristupu k lidem, nemam duvod nic menit v pristupu k tobe.
Reagovat
Roger_Federer
Nezesmesnuju nikoho, jen jsem nel delsi dobu pocut, ze ty a Olina premyslite a delate nadchvali umyslne stejne, tak ne napadlo, jestli to nejsi ty.
Reagovat
Fandina
Tady nejde o přístup ke mně, tady jde o to, že ty tady urážíš a dehonestuješ druhé a to včetně zesměšňování a shazování těch o kterých se píše v tom článku.
Reagovat
Roger_Federer
Konkretne koho?
Reagovat
Fandina
osoby v článku
Reagovat
Fandina
A jde i o přístup ke mně, coby spoludiskutují na veřejném portále. Šikana, shazování, psaní o lhářce, určování co má dělat, ironizování. Jde i o přístup k spoludiskutérovi. Všechno za hranou a nemorální.
Reagovat
slacker
Nemoralni rika nemoralni smejdka
Reagovat
Fandina
slacker ... to samé platí i na tebe. Je tu x důkazů o tom, jak provokuješ a píšeš o mně dehonestující věci. Jsi ten samý případ jako on.
Reagovat
slacker
Proc to tak trva s tou zalobou? pravnik umrel smichy?
Reagovat
Fandina
Naopak, právník je konsternovát z toho, co se všechno děje mezi lidmi.
Reagovat
Fandina
Tímto ber na vědomí, že jsi také předmětem žaloby. Za svoje poznámky a provokace a psaní tady o nicku Fandina.
Reagovat
Roger_Federer
Ne nic z toho nedelam, neni to pravda.
Reagovat
Fandina
Ale děláš, opakovaně prohlašuješ o druhých že lžou, jsou nemorální a nesvéprávní, šikanuješ, vysmíváš se a každá společnost má instituce k řešení takových případů. Byl jsi na to už upozorněn, ale přesto v tom pokračuješ. Předpokládám, že jsi svéprávný a tedy víš, v čem je problém a čeho ses dopustil.
Reagovat
Roger_Federer
To neni pravda!To ja nedelam, to delas ty, ja diskutuji slusne..Spatne si to vykladas.
Reagovat
Fandina
Ale je, nic jiného než zesměšňování Fandiny tu neděláš a pořád dokola.
Reagovat
slacker
Tak sebou pohnete. Nerad bych byl amnestovan
Reagovat
smazaný uživatel
Pod uz dom, tady ze sebe delas debi-la, strapnujes nasu rodinu.
Reagovat
Fandina
nejsi moje rodina, jsi provokatér, nezajimáš mě. Sorry.
Reagovat
smazaný uživatel
Co,neznas bratra? Ty si Francina, z osady u Jablone, za Prahou, mas dve decka, tvuj stary je corkar a ty prodavas latky na trhu, co ti uz preskocilo ze si nepamatujes????, si tady hrajes na panicku a doma na tebe ceka rodina se zmontuj Fandina.
Reagovat
Fandina
Ale ne, vůbec neprodávám látky. To dávno bylo. Máme rodinný obchod s prádlem a já tam občas chodím prodávat. Látky, to bylo moje hobby. To už je dávno pryč.
Reagovat
Fandina
Ten obchod jsem založila já. Jsem vůbec taková akční. Vydražila jsem prostor a bylo z toho prádlo a látky. Jo to bylo období. A pak jsem se dala na politiku. Styky na nejvyšší úrovni. Také zkušenost. A pak následovaly webové stránky a mezitím je pořád ten tenis. V roce 2006 jsem byla při FED cupu na Štvanici. Otevíral se tam tenkrát areaál a hrála tam Martina Navrátilová a všechno to byl vlastně protest proti režimu, jak se jí jako Američance fandilo. Hana Mandlíková to tenkrát nemohla pochopit, že hrála za Česko a přesto se fandilo Martině. Ale Hanku mám ráda, byla to dobrá tenistka a udělala mi moc radosti se svými úspěchy. Stejně jako Martina a pak Jana Novotná. Helča Suková. Je do už dávno pryč. Ale prožila jsem to. Mám tenis ráda, i když jsem ho závodně nikdy nehrála. Ale pocity ze závodění znám z golfu. Mockrát jsem hrála turnaje a vím, co to je chtít vyhrát a snažit se. A proto rozumím tenistům a tenistkám, co asi cítí. Miluji tenis i golf. Pojď!
Reagovat
Fandina
Ach jo, oprava. Na Štvanici to bylo při otevření, v roce 1986 a pak jsem tam chodila s dětmi mnohokrát na turnaje. Sorry. Už to pletu.
Reagovat
babolat.cz
v pohodě, dej si ještě jednoho jointa...
Reagovat
Fandina
... ale no tak, nehledej za vším jonty. Kdybys byl chytrý, tak by uvěřil. A to jsem napsala jen zlomek ... pojď pojď pojď
Reagovat
Fandina
oprava ... tak bys uvěřil ... úsměv
Reagovat
rib
Milí všichni, asi vám chybí ještě nějaká ta životní moudrost, nebo pokora, nebo nevím co... Neberte se tak vážně, vždyť pro lidstvo z pohledu historie většina z nás znamená ho..o
Reagovat
Fandina
To samozřejmě, ale už z tebe dělal někdo veřejně blba, nemorální zrůdu, lhářku? Jistě, mohu to hodit za hlavu, ale také nemusím. Spravedlnost je jen jedna a ta by měla platit pro všechny.
Reagovat
Fandina
Kdo útočí, obviňuje, nechť nese zodpovědnost za své činy.
Reagovat
slacker
dekuji za uvedeni na prvnim miste, hned si pripadam nejdulezitejsi :-)
Reagovat
Fanda67
To ti věřím že tě potěšil, protože jsi jen takový Rogerův kašpárek a přitakávač , úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
Ze bude jirka Quesh.
Reagovat
rib
tož děcka do postele a spát!!! A pro Fandinu - přece se tvoje hodnota neodvíjí od toho, co napíše pár anonymních psychoušů v bezvýznamné plkavé diskusi na jakémsi nedůležitém webu o tenise???
Reagovat
Fandina
myslím, že je to trochu jinak. Já znám svojí hodnotu. Problém je, že to neumím prodat.
Reagovat
rib
no, dobrá, ale proč tady? To je nějaký nereálný nárok na sebe, ne?
Reagovat
Fandina
tak se to přihodilo. Co naděláš ... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
serte na to už kristova noho, to je strašný. Nereagujte na sebe.
Reagovat
Patri.k
Myslel jsem, že aspoň tady je to lepší, když už tu je skupina lidí se společným zájmem, ale všude na netu je to stejné, všude žabomyší války a parta egoistů, kteří si nejspíš nespokojenost z reálného života vybíjejí zde.
Reagovat
PetaM
To se musíš naučit ignorovat (a nebo si je jednoduše do toho ignoru dát :D ) a být free a happy :D Na žádném webu nenajdeš lidi, kteří se mají jen rádi :)
Reagovat
s7RanG
Zase to tu musí zasrat Fandina a nic o DC :-(
Reagovat
smazaný uživatel
Tak si ji dej do ignoru a máš klid. Nechápu o co tobě a podobným jde. Je to tak jednoduché.
Reagovat
s7RanG
super, dík :-)
Reagovat
s7RanG
i se její bláboly odečetly z počtu přízpěvků u tématu :-) pochvala, to asi udělalo celý vedení TP v čele s webmasterem
Reagovat
Frick
http://youtu.be/yqkZkq07_S4?t=12m3s

Když si vemu, že za 4 hodiny jde na kurt ve Flushing Medow....
Reagovat
EllNino
hustý tyjo :)
Reagovat
Patri.k
Davis cup mě moc nebere, zbytečně si plítvají naši hráči energii pro soutěž, která je pro dost hráčů na úrovni challangeru.
Reagovat
smazaný uživatel
A jinak jsi v poho? :O
Reagovat
EllNino
a pro jakou spoustu prosímtě, jmenuj ...:)
Reagovat
martinek37
Nemyslím si. Pro většinu hráčů je čest hrát za svou zemi. Spíš jde o to, jestli to, jak je v současnosti termínově nastavená, je zrovna ideální.
Reagovat
Fandina
Na úrovni challengerů? Když tam bude hrát francouzská a česká špička? Na challengeru by se asi všichni nemohli potkat, jestli se nepletu, tak jsou tam určitá omezení podle postavení na žebříčku zúčastněných.
Reagovat
smazaný uživatel
Ach jo, nesnáším tyhle blbý kecy o podřadnosti DC. Kdyby byl tak podřadný, tak v něm nehraje tolik top hráčů. Nevím, proč má někdo neustále potřebu srovnávat DC s klasickými turnaji. Vždyť jsou to dvě různé soutěže a DC je v té své kategorii nejprestižnější. Češi nasazují Berdycha, Francouzi Tsongu, Gasqueta, Mofilse, Benneteaua, Švýcaři Wawrinku a Federera... No, to jo, to jsou jména známá hlavně z challengerů.
Reagovat
martinek37
Přehled nikde, tak to dávám sem:

Marin < Giles
Grigor < Gael
Tomáš > Dominic
Roberto < Roger

Belinda > Shuai
Caroline > Sara

Tipoval jsem, kdo vyhraje, bez nějakých tendencí :)
Reagovat
kada.tom
Já to vidím následovně:

Cilic >= Simon
Dimitrov >= Monfils
Berdych > Thiem
Bautista-Agut =< Federer

Bencic < Peng
Wozniacki >= Errani
Reagovat
smazaný uživatel
Marin > Simon
Dimitrov < Monfils
Berdych > Thiem
Bautista < Federer

Bencic < Peng
Wozniacky > Errani
Reagovat
VlS
Vidím to stejně
Reagovat
smazaný uživatel
Co myslíte, má Dominic proti Tomášovi šanci? Stan mě včera překvapil, sázela jsem na Robreda a dneska se můžeme těšit na pořádnou exhibici Monfils-Dimitrov, docela se o Gríšu bojím, Gael je jak utrženej ze řetězu
Reagovat
Cico93
Robredo si to posral sám 1 a 3 set mal rozohrane výborne:(
Reagovat
smazaný uživatel
a teď čtu, že Stan měl ve třetím setu problém s fyzičkou, možná i ta nešťastná rybička mu mohla ublížit, říkal taky něco o křečích, ale zápas ubojoval psychicky a to je u něj co říct, proti Japoncovi mu věřím, ten může bejt utahanej, na Fedexe spoléhám že s Autistou udělá rychlej proces, ostatní tři zápasy jsou pro mě záhadou
Reagovat
Cico93
Gael - Grigor to môže byť bomba, Monfils ked je v laufu je neskutočný:)
Len škoda, že Monfilsovi sa chce hrať tak max na 4-5 turnajoch v roku:(
Reagovat
slacker
Jake mate zkusenosti s kontaktem na redakci? Komunikuji?
Reagovat
Fandina
Ano. Vždycky, když jim napíši nějakou opravu v článku, tak poděkují a odpovíd.
Reagovat
Fandina
zase oprava ... odpoví ... to d je tam napíc, sorry a úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
Segrs, ty stara rasplo, si ty normalni? Co tady furt lapis na te tluste riti?, co kecas, ve chleve mas dobytek, decka dolézli ze skoly, Ty si tady pripadas jak king, ale doma si okropek, u plotny, mazej dom nez kvam poslu mamu a ta ti da pres hubu jak nikdas.
Reagovat
Fandina
ale no tak, něco duchaplnějšího tě nenapadá? Nejsou lepší důvody k psaní tady? Co třeba láska k tenisu, tenistům, hezké hře? Nic ti to neříká?
Reagovat
slacker
Hele PetaM ti neco rekl ze nemas reagovat a ty jsi s nim souhlasila. Sebekazen 0. Bud zmiz nebo si prines papir od doktora ze jsi bez dusevnich defektu a plne zpusobila
Reagovat
smazaný uživatel
Vždyť ona by zvědavosti umřela, kdyby nevěděla co kdo napíše. Nereagovat vydržela tak hodinu. A jak tak koukám, dnes už je zase ve svem živlu;-)
Reagovat
Fandina
tak tak, pochopila jsem, že na TP jsou tací, kterým nedá Fandina spát, tak proč je nepobavit, že?
Reagovat
EllNino
si už fakt ubohá, to se tu fakt musíš přede všemi ponižovat ? ...
Reagovat
Fandina
já ne, já se neponižuji, to vy jen máte potřebu se ke mně pořád vyjadřovat. Ty také.
Reagovat
EllNino
já ? já k tobě přispívám jednou za uherský rok ty chytrá, tak brzdi
Reagovat
Fandina
tak proč si napsal teď, to nebylo vyjádření?
Reagovat
EllNino
ani ses neomluvila, přijde ti to normální tohle jednání ?
Reagovat
Fandina
neomluvila? A za co se mám omluvit? Za to že jsem, nebo za co. Děkuji za vysvětlení.
Reagovat
EllNino
ne za to, že ses zmýlila, že se k tobě neustále vyjadřuju, chci omluvu..
Reagovat
Fandina
a já chci omluvu za to, že jsi napsal, že jsem ubohá. Napsal si to první. ČEkám.
Reagovat
EllNino
sorry vraždo, teď čekám omluvu já :)
Reagovat
Fandina
omluvu za co, že na mě reaguješ jako bych byla blb, to se mám omluvit. A co když se neomluvím. Jak to vyřešíš?
Reagovat
EllNino
ne, za to že ses zmýlila, už jsem ti to psal, tak si nevymejšlej ...
Reagovat
Fandina
nezmýlila jsem se, ale to ty zjevně nechápeš. Budeš vyžadovat omluvu do nekonečna. Tak pokračuj. Nemám důvod se ti omlouvat, já tě nenazvala trpnou, to ty bys měl se omluvit, ne já.
Reagovat
EllNino
já se omluvil, ty už seš tak zblblá těma typy provokatérů egoistů, co chtěj mít poslední slovo, takže ani,znova opakuji "sorry" a teď čekám tvoji omluvu :)
Reagovat
Fandina
Ano máš pravdu, jsem zblblá místními nicky a už v tom mám chaos, nicméně, teď sis přisadil a na to jsem reagovala.
Reagovat
EllNino
dobře ...
Reagovat
smazaný uživatel
Proboha... Jeď nějak na dovolenou, odpočiň si.. Nebo se zblázníš.. Fakt... Už několikrát jsi tu slíbila, že na provokatéry nebudeš provokovat.. A co vždy uděláš? Reaguješ.. Fakt to je strašný.. Jsi jak kafemlejnek..
Reagovat
Fandina
A co kdyby ses obrátil na provokatéry, aby neprovokovali. To tě nenapadlo? Jasně, Fandina je tady od toho, aby se každý do ní strefil, že? A má to snášet. A vy všichni jste hvězdy, kteří všechno víte, všechno znáte a je vám všechno jasné. Ale každý si kopnete, když je to potřeba, že?
Reagovat
smazaný uživatel
Na provokatéry je to zbytečné reagovat.. Proto na ně nereaguji já.. Ty by jsi to taky mohla pochopit.. :-)) Myslím, že teď někdy to napsal RF.. Když provokatéra "nenažereš", on odejde..

A já nikde nenapsal, že jsme hvězdy atd.. :-))
Reagovat
Fandina
tak si mě dej do ignoru a nebude tě to čílit. Provokatéři se neustále do mě obouvají a já mám mlčet. Super rada.
Reagovat
smazaný uživatel
Měl jsem tě v ignoru, ale pak mi utíkali souvislosti třeba, tak jsem ten ignor vypnul..

Tak příště neslibuj to co nedokážeš splnit.. Taky skvělá rada myslím! :D
Reagovat
Fandina
Ano, jsem slaboch, ale chtěla bych tě vidět na mém místě, kdyby se tady každý o tebe otřel. Co by to s tebou dělalo.
Reagovat
smazaný uživatel
Prostě bych je ignoroval.. A oni by pak přestali..
Reagovat
Fandina
dělají to neustále, jakmile něco napíši, tak jsou u mně. Pořád dokola.
Reagovat
Fandina
u mě ... oprava 2. pád
Reagovat
smazaný uživatel
Ona to slíbit ani nemůže. Vždyť je to její hobby:-D
Reagovat
Fandina
Není, ale to ty nikdy nepochopíš. Pořád meleš to svoje.
Reagovat
EllNino
hlavně že ty jseš ve svých příspěvcích tak originální ...
Reagovat
Fandina
já nejsem originální a ani se o to nesnažím. Ono to ani nejde. Ale ty se tady chvástáš, jak reaguješ přes půl roku na tommra a na jeho nesmysly. Opradu osobnost, je mi tě líto.
Reagovat
EllNino
nemusí, já se mám dobře ...
Reagovat
Fandina
mě je líto každého, kdo má pocit, že musí usměrňovat jiné a nechápe, co je to respekt k názoru druhého a to tobě chybí. Neustále opravuješ tommra a nerespektuješ, že je jeho věc, jaký má názor. Tvůj problém. Promiň.
Reagovat
EllNino
dobře, budu se snažit, mohli bychom to už ukončit ?
Reagovat
smazaný uživatel
Kusuj a padej dom.
Reagovat
Fandina
ty nevíš, že já jsem doma? Ty mě bavíš brácho, nějaký zapomnětlivý :-)))))))))
Reagovat
Roger_Federer
Ty si fakt nemocna.Kdyby tady sedela cvicena opica, psala furt dokola gshcvhhgjbdcvnncvhjcs..ty budes stejne odepisovat jak pokazeny zasekly gramofon?
Reagovat
Fandina
a proč se k tomu pořád vyjadřuješ ty? Jasně že jsem cvičená opice, co ti na tom tak vadí? Proč reaguješ, dotýká se tě to nějak?
Reagovat
lars
Se Stepankem bez formy neni urcite plna sila
Favoriti nebudeme
Reagovat
EllNino
máme snad lepšího ? sem s ním
Reagovat
lars
Jsi to nepochopil.:))
V plne sile by bylo, kdyby meli vsichni dobrou formu.
Reagovat
EllNino
jo ale bohužel tohle je naše plná síla :D ...myslím, že za Štěpce náhrada není, nebo bys tam radši Hájka, Hernycha, Pospíšla, Mináře, Jebavého, Lojdu ? :D
Reagovat
lars
stale jsi to asi nepochopil
I kdyby mel Stepanek dobrou formu, tak to neni v plne sile, nebot u Toma zatim vyhodnocuji prumernou formu ( pred par tydny mel spatnou)
Reagovat
EllNino
jo pochopil, jen si dělám srandu, v poho :)
Reagovat
Roger_Federer
Ty fakt nejsi schopna nereagovat ani na ty nejvetsi provokace? To uz je fakt s tebou tak spatne?
Reagovat
Fandina
Člověče, ujasni si, co vlastně píšeš. Nejdřív, že tě to baví o mně psát a teď zase že je to špatně? Jsi normální?
Reagovat
Fandina
Co vlastně chceš? Nejdřív píšeš, že lžu a div ne kradu, pak že jsem magor a pořád se ti něco nelíbí. Přece musíš být v pohodě, ne?
Reagovat
Roger_Federer
No tak nick "Fandinabruder" te vylozene umyslne provokuje a dela si z tebe kozy.., presto nejsi schopna na neho nereagovat a odpovidas ty svoje automatove fraze furt dokola..Bud si opravdu tak nemocna a nemuzes si pomict, nebo se ti proste liby.
Reagovat
smazaný uživatel
Rogirku ty bez do haje, ty tady segru nejvic zdrzujesa vyuzivas jeji menoc furt k diskuzim a se ta boji..
Reagovat
Fandina
Ale ne, já se ho nebojím, kdybych se ho bála, tak zalezu ... úsměv
Reagovat
Fandina
Jasně, že na něj reaguji, je to vyložený provokatér, tak se výborně bavím. A co?
Reagovat
Michaelus
Už je to více než trapné jak se neustále hádáte. Všichni pochopili že nemáš rád Fandinu a nesouhlasíš s ní, tak to tu nemusíš pořád zaplavovat s*ačkama, nikdo na to není zvědavý.
Reagovat
Fandina
Dík za podporu. Obávám se, že RF je přesvědčený, že jsem dement, takže s ním je těžká domluva.
Reagovat
Roger_Federer
Ne, Fandinu osobne neznam ,, takze ji nemuzu mit rad, ani nerad.To co predvadi zde je fales a predvarka a presne temi komentari ji krmite podporou..Ja klidne prestanu na ni reagovat, ale stane se jen to ze to umyslne vyprovokuje nekoho jineho.Tak jako to udelala uz 10tkam jinym nickum v minulosti.
Reagovat
Fandina
Ano, neznáš mě, ale víš, že to co tu předvádím je faleš a přetvářka. Neprotiřečís si trochu? Hodně.
Reagovat
slacker
Mylis se, nekdo urcite zvedavy je a nejsou to jeho sra.cky ale jeji sra.cky
Reagovat
Fandina
slacker ... máš pravdu, že zvědavost tady hraje hodně velkou roli. U tebe zvědavost, kdo je Fandina. Ale kdybys dobře četl, tak to dávno víš. Záleží na tvé inteligenci, jak si to poskládáš. A pořád platí, že podle sebe soudím tebe, obvzlášť když nevíš, nevidíš druhého.
Reagovat
Michaelus
Většinu lidí to otravuje, takových masochistů jako ty, kteří se v tom vyžívají, není moc. Fandina píše jak píše, když tě to taak moc otravuje tak to nečti....mimochodem ty na ni většinou reaguješ jako první a vyvoláváš hádky.
Reagovat
slacker
Obecne radu o necteni radim mezi ty dost jalove. Zkus takovou radu aplikovat sam na sebe jestli to funguje? Moc asi nefunguje jinak by jsi se neozval.
Reagovat
Michaelus
Jde o to, že hlavně ty a Roger na Fandinu neustále útočíte a rozpoutáváte tak spamování diskuze.
Reagovat
slacker
Neustale? Mas sklony k prehaneni. Nebudu utocit ja budou utocit jiny, takze na tom zase tolik nesejde
Reagovat
smazaný uživatel
Zítra začíná předprodej vstupenek na finále Fed Cupu: http://www.ceskasportovni.cz/tiskova-zprava/cz/430/predprodej-vstupenek-na-finale-fed-cupu-zacne-ve-stredu-3-9-v-poledne/
Reagovat
smazaný uživatel
Nvm pri momentalnej forme stepanka moc sanci nedavam cechom..navysse Gael super forma
Reagovat
smazaný uživatel
me Lendl
Reagovat
babolat.cz
mě tam chybí Minář
Reagovat
Alois_Mlok
Mně Bulant.
Reagovat
Oin
Mně Koželuh.
Reagovat
slacker
me Navratilova
Reagovat
babolat.cz
Navrátilová bude hrát Hopman Cup se Serenou :-)
Reagovat
nitrotaj
Me Doseděl
Reagovat
Bartys
Mně Mečíř.
Reagovat
Fandina
mně babolat.cz
Reagovat
babolat.cz
díky Fandino, cením si toho.
Reagovat
Fandina
je to škoda, že tam nebudeš, ale v každém případě bych ti popřála ... pojď pojď pojď!!!
Reagovat
babolat.cz
no jo, blbá jsi na to dost.
Reagovat
Fandina
to už jsem pochopila, že nerozeznáš, kdo je blbý a ne. Tvůj problém.
Reagovat
babolat.cz
nediv se mé reakci, provokuješ tady každého, děláš to latentně, ale cíleně a vyžíváš se v diskuzích. Čím blbší diskuze, tím více vévodíš.
Reagovat
Fandina
Vytýkáš mi pitomé diskuse, ale zapomínáš, že k diskusi je potřeba minimálně dvou. Pokud tu napíši kdejakou pitomost, jakože to nedělám, proč se najde tedy druhý, který na mě reaguje? Nesváděj pitomé diskuse na mě.
Reagovat
smazaný uživatel
Co tady este delas, bez uz dom, krmit decka, slepky si normale vuvec?
Reagovat
Fandina
nestarej se o mně, já mám času dost, nejsem jediná, kdo tu píše.
Reagovat
smazaný uživatel
Mne Pavlasek :(
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist