Clijstersová a Heninová si zřejmě zahrají v Brisbane

8. 10. 2009, 10:03
Aktuality 5
Turnaj v Brisbane s největší pravděpodobností jako první uvidí v akci bývalou světovou jedničku Justine Heninovou. Belgičanka vyjednává o účasti na lednovém turnaji s pořadateli, kteří by jí měli dát divokou kartu. To by znamenalo, že se v turnaji objeví obě belgické hvězdy, přihlášená už totiž je také Kim Clijstersová.
Kim Clijstersová a Justine Heninová

"Mít obě belgické tenisové královny návratu v pavouku by bylo skutečně fantastické. Náš turnaj by to posunulo do daleko vyšších sfér," konstatoval ředitel turnaje v Brisbane Steve Ayles.

Sedminásobná grandslamová vítězka Heninová ohlásila návrat na okruh WTA v září. Sedmadvacetiletá hráčka dosud vyhrála 41 turnajů.

V Brisbane by se mohla otevřít druhá kapitola rivality Heninové s Clijstersovou. O rok starší Heninová je zatím úspěšnější, vyhrála dvanáct z 22 vzájemných zápasů, naposledy ve Wimbledonu 2006.

Účast na turnaji už podle pořadatelů přislíbila také další bývalá světová jednička Ana Ivanovičová. Srbská tenistka už letos ukončila sezonu a v Brisbane by chtěla začít tu další.

"V Melbourne mám příbuzné, takže se na (Austrálii) každý rok těším. Je to jedna z mých nejoblíbenějších částí roku," uvedla Ivanovičová.

pva, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

5
Přidat komentář
smazaný uživatel
Čekal jsem spíše, že obě tenistky započnou rok přímo v Melbourne nebo v Sydney. Tak mě napadá, hrají stále dámy v Sydney?
Reagovat
skott
Jasne ze hraji v Sydney, proc by nemely? I panove, samozrejme;)
Justine bych pral, aby chytla Kim hned v prvnim kole, kdyz tak kopiruje jeji program.
Reagovat
smazaný uživatel
Začít sezonu na GS bez přípravy ??? Brisbane dotace 220 tisíc, o týden později Sydney 600 tisíc, pak AO.

http://www.sonyericssonwtatour.com/SEWTATour-Archive/Archive/AboutTheTour/TourCalendar_2010.pdf
Reagovat
smazaný uživatel
BELGIE MÁ OPRAVDU DVĚ VELIKÁNSKÉ SUPERSTAR, CELÝ SVĚT JIM MÁ CO ZÁVIDĚT!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Konečně začne ten tenis mít zase nějakou úroveň, co tyto dvě hráčky odešly, šla úroveň ženského tenisu hodně dolů! Myslím, že tyto dvě DÁMY pomůžou i těm ostatním holkám se zmátořit, protože se jim budou chtít vyrovnat, tak snad to bude zase ke koukání. Moc vám holky oboum fandím!!!! ZDRAVÍČKO A ŠTĚSTÍČKO!!!!
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist