Cibulková přežila mečboly Radwaňské a postupem si zajistila posun do Top 10

26. 3. 2014, 20:53
Aktuality 297
WTA MIAMI - Dominika Cibulková se v pondělí stane poprvé hráčkou Top 10. Finalistka letošního Australian Open dnes v Miami postoupila do semifinále navzdory devíti ztraceným servisům i tomu, že proti Agnieszce Radwaňské čelila třem mečbolům. O finále si slovenská tenistka zahraje proti Na Li, kterou dosud neporazila.
Dominika Cibulková

První dnešní čtvrtfinálový duel mezi Dominikou Cibulkovou a Agnieszkou Radwaňskou nabídl festival celkem 19 ztracených servisů v 30 gamech. Slovenská tenistka si podání v prvním setu neudržela ani jednou z pěti pokusů a tak ji nezachránily ani tři úspěšné rebrejky.

Cibulková na servisu uspěla až na sedmý pokus a hned se díky tomu v druhé sadě ujala vedení 3-1. Jenže další dvě podání znovu ztratila a za stavu 3-6 a 4-5 tak čelila velmi těžké situaci: pokud se chtěla v zápase udržet, nesměla o servis znovu přijít. Málem se jí to nepovedlo, Slovenka však odvrátila tři mečboly a po následném brejku podávala na vyrovnání. Ovšem čistou hrou již podeváté v utkání servis ztratila a šlo se do tie-breaku. V něm Cibulková otočila z 2-5 na 7-5 a loterie v silném větru pokračovala.

Radwaňská, kterou v posledních týdnech trápí bolesti kolena, si před rozhodující sadou vyžádala pauzu na ošetření. Soupeřku tím ale nezastavila. První brejk na 2-0 Cibulková ještě nepotvrdila, za stavu 5-3 však již uspěla. Po odvrácení tří brejkbolů se dostala k prvnímu mečbolu a při něm zahrála vítězný úder.

Čtyřiadvacetiletá Slovenka o pouhé dva měsíce starší Polku porazila podruhé v sezoně a ve vzájemné bilanci snížila na 3-5. Dnes sice zahrála 55 nevynucených chyb, zároveň ale předvedla i 50 winnerů, díky kterým zaznamenala téměř polovinu vyhraných fiftýnů.



"Věděla jsem, že to proti Agnieszce bude hodně těžký zápas. Je jako zeď, vrátí i nemožné. Ale důležité bylo, že jsem ani za nepříznivého stavu nesložila zbraně a díky velké bojovnosti jsem to nakonec otočila," radovala se v rozhovoru na kurtu sympatická Slovenka.

Cibulková, která si na letošním Australian Open zahrála poprvé v grandslamovém finále, si dnešním vítězstvím zajistila premiérový posun do elitní desítky světového žebříčku.

"Mám velkou radost, že díky postupu do semifinále se dostanu do Top 10. Konečně jsem tam. Spousta lidí se mě na to v posledních týdnech ptala, ale snažila jsem se to neřešit," řekla Cibulková, která se v případě teoretického triumfu může posunout až na sedmé místo. Navíc ji v dalších týdnech a měsících nečeká žádná obhajoba velké porce bodů.

Při premiéře v semifinále Sony Open Cibulková narazí na neoblíbenou Číňanku Na Li, se kterou prohrála všech šest vzájemných soubojů. Letos na světovou dvojku nestačila ve finále Australian Open a před dvěma týdny v Indian Wells.

"S Na Li jsem po finále Australian Open prohrála i nedávno v Indian Wells, ale ten zápas mi dal nový impuls, protože byl velmi těsný a byla jsem blízko úspěchu. Uvědomila jsem si, že ani ona není neporazitelná. Také je to jen tenistka z masa a kostí a svou dobou hrou ji můžu porazit. Na zápas se moc těším, na kurt půjdu s odhodláním odevzdat vše, co ve mě je," řekla Cibulková.

Na Li si ve čtvrtfinále poradil s Dánkou Caroline Wozniackou, kterou udolala ve dvou vyrovnaných setech. V první sadě dvaatřicetiletá Číňanka ztratia náskok dvou brejků a dovolila soupeřce otočit ze 4-1 na 4-5, závěr dějství ale zvládla lépe.

Ve druhém setu třiadvacetiletá Wozniacká po brejku na 5-3 podávala na vyrovnání, jenže v dalších čtyřech gamech uhrála jen pět fiftýnů a nakonec po dvou hodinách prohrála 5-7 5-7.

- WTA PREMIER MANDATORY MIAMI -
(USA / Florida, tv. povrch, 5.427.105 dolarů)
středeční výsledky (26. 03. 2014)
Dvouhra - čtvrtfinále:
Cibulková (10-SR) - A. Radwaňská (3-Pol.) 3-6 7-6(5) 6-3
Na Li (2-Čína) - Wozniacká (11-Dán.) 7-5 7-5
Semifinálové dvojice: S. Williamsová (1-USA) - Šarapovová (4-Rus.), Na Li - Cibulková.
Čtyřhra - čtvrtfinále:
Blacková/Mirzaová (5-Zimb./Ind.) - Peschkeová/Srebotniková (4-ČR/Slovin.) 6-4 6-3
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

297
Přidat komentář
smazaný uživatel
Tenhle zapas se da okomentovat i celkem rychle...
Prehled presnych i nepresnych servisu a returnu, zapas pomalu bez pohybu...plno nepresnosti...peknych momentu jak safranu... Kdyby Serena nemela na zacatku problemy s orientacnimi schopnostmi (ktere byly obcas i komicke), tak by to bylo i drive za nama. Maruska na zaver zamavala. Behem zapasu jsme i obcas od ni mohli zahlednou pekny BH cross...
Zapas vylozene zachranilo par peknych momentu, jeden drop a 3-4 pekne winnery. Takze mne osobne neuchvatilo....

Na detailni mopntyho rozbor si budeme muset jeste chvili pockat;)

I kdyz ja bych spis byl zvedavy na rozbor dadafta;) To by mohlo byt zajimavejsi....dadafte!!!??? Bude neco?
Reagovat
LukasH
Serena je v poslední době dost líná. Nevím, jestli je unavená nebo nemá takovou motivaci a nebo se prostě šetří, protože jak vidno, proti Marii to dneska takhle stačilo. Krásně to bylo vidět na konci 2. setu, kde Serena zabrala, začala běhat a hned to vypadalo úplně jinak. Před časem, jak se tak drala nahoru, by tenhle zápas vyhrála mnohem jednoznačněji, ale teď mi přijde, že to prostě nechává, stačí jí jeden brejk v setu a zbytek si udržet podáním. Většinou. Uvidíme, jak se jí povede hlavně na antuce, kde loni neprohrála ani jednou.
Reagovat
smazaný uživatel
Take mne prislo, ze zahrala jen to, co potrebovala...a dnes toho moc k vitezstvi ani nepotrebovala...
Reagovat
smazaný uživatel
Ještě než bude ten detailní rozbor: Tys neviděl parádní lob Mashy ve čtvrtém gemu 1. setu? :)

Krátce: Je to škoda, Masha mohla v obou setech vytěžit víc. Hlavně ten první byl vyrovnaný, ve druhém už Masha měla víc chyb... Ale jinak si myslím, že se ten zápas rozhodoval na servisu (statistiky es a dvojchyb mluví za všechno). Serena si v krizových momentech při podání prostě dokáže poradit líp. Otázka je, do jaké míry to Masha může změnit. Vzhledem k těm opakovaným problémům s ramenem asi bude podávat pořád stejně. No a čekat na to, že si Serena vybere slabší zápas na servisu, to je jako čekat na Godota...

Víc opravdu až v tom souhrnu, který napíšu pod nový článek. Určitě to ještě chvíli potrvá, protože pořád přemýšlím, jak to mám pojmout... :)
Reagovat
pepin
Tak není to poprvé, kdy Serena v podstatě začne až když jí začne jakoby téct do bot. Marfuša na ni neměla ani v jiné formě natož v současné době, kdy se mi zdá a již jsem to tady psal, že je jakoby na ústupu. Uvidíme do Wimblasu zda je to jen moje zdání či se to naopak potvrdí výsledky.
Reagovat
smazaný uživatel
Priznam se bez muceni, ze ten lob jsem nejak prosvihl...ale ja fakt trosku i u toho klimbal...no...:)
Na mne to bylo moc rozsekane...a uprimne moc mne to ani nebavilo...nejvic mne asi bavilo si pri tom psat s haitikem;) a trosku se spickovat, jinak bych to asi vzdal...
Reagovat
smazaný uživatel
Mě dneska na Sereně překvapila jedna věc.. A to jak byla klidná.. V 1. setu měla gem kdy dala 2-3 UE a byla úplně v klidu!! Proti Garcii dala taky v gemu 2-3 UE a už skoro brečela, měla skoro nervový záchvat! :DD
Reagovat
smazaný uživatel
Tak me se teda tam vice libily jine Mashy udery nez ten lob. Nejvice asi ten nabihany cross bekhend nekdy v prvnim setu ale uz nevim v jakem gamu. Hrala ho z prostredka skoro, kdyz Serena smerovala k siti...
Reagovat
smazaný uživatel
souhlasim, ze Masha neni v optimalni forme ale do te se muze znovu dostat. Tedkon bude mit dost casu na trenink. Take si ale myslim, ze spousta hracek uz ji ma docela prectenou, protoze v jeji hre nejsou zrovna moc prekvapive udery...
Reagovat
smazaný uživatel
Pro Mashu je škoda, že Serenu může potkat vždycky až ke konci turnaje. Sice je to jenom moje spekulace, ale na začátku turnaje by ty zápasy možná vypadaly jinak... Ale to asi neplatí jenom pro Mashu. Mám pocit, že Angie Kerber by ve 2. kole proti Sereně taky nedostala dvakrát 6:2.
Reagovat
smazaný uživatel
No jo, tak když u toho chrápeš. :D Já jsem si všiml, že tě tady během zápasu bavilo debatovat s haitikem (spíš se divím, že to bavilo haitika :D)... Takže mám to chápat tak, že ani Serena tě nijak neoslovuje? :)
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, Masha tam toho měla samozřejmě víc (hlavně v 1. setu). :) Jinak já si naopak myslím, že co se týče letošní sezony, tak je Masha na vzestupu. Vždyť v Miami letos uhrála svůj nejlepší výsledek (srovnat se s tím dá jenom semifinále v Brisbane) a její výkony na turnaji měly podle mě taky vzestupnou tendenci. Optimální forma to sice ještě není, ale určitě hrála líp dneska nebo proti Petře, než v úvodních kolech (nebo dokonce v Indian Wells)... Jak na tom Masha opravdu je, to se dozvíme až na konci sezony. Od Wimbledonu nic neobhajuje, takže pak už bude jenom na vzestupu. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak ja Mashu tolik nesleduju. Letos jsem ji videl jen v Bisbane se Serenou, na AO s Mattek a tou Italkou ( Ted si nevzpomenu na jmeno, ale jak ji trapila ve tretim setu ), s Nastou v Parizi a pak tady v Miami s Petrou a dneska se Serenou. Kazdopadne jak pises do optimalni formy ma jeste daleko a tak jsem to myslel i ja. Ale to stim, ze ji hodne hracek maji uz docela prectenou, za tim si stojim. Pak jen zalezi jak moc do toho MAsha bude busit a padat ji to tam. Mno, ale nemyslim si, ze od te doby co bude jen sbirat body dopadne jako Rafa na cele zebriku :-) Ale skoro cela sezona je jeste pred nama, takze se uvidi :-) Zatim je rozehrana suprove, GS vitezka jina nez se predpokladalo a to ja vzdycky rad :-) Jsem zastancem toho, ze cim vice holek vyhraje GS, tim lepe :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak s tou poslední větou souhlasím, protože čím víc grandslamových vítězek, tím větší šance, že aspoň jedna z nich bude moje favoritka. :) Bohužel už ale nemůžu tolik souhlasit s tím, že je tahle sezona rozehraná suprově. Asi se k tomu ještě dostanu v souhrnu, ale v této části sezony jsem byl zvyklý, že moje favoritky měly velké úspěchy. To letos bohužel neplatilo...

Jinak to byla Karin Knapp, na kterou si nemůžeš vzpomenout... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Mě ta debata s Vlkem taky bavila :DD Byla sranda aspoň během zápasu a celkem mi ta debata uklidňovala nervovou soustavu :DD

Sdílím tvůj názor, že kdyby Serena narazila na ty kvalitnější hráčky už na začátku tak by měly proti ní větší šanci.. Serena na začátku turnaje hraje většinou pod vlka( :DD ) a postupně se zlepšuje.. :-))

Freedom: Ta Italka co jí trápila ve 3. setu na AO se jmenuje Knapp.. :-)) Jsem taky zastáncem, že čím víc hráček vyhraje GS tím líp! Bylo by skvělý kdyby jako v roce 2011 vyhrála každý GS jiná hračka!! :-))
Reagovat
smazaný uživatel
A monty mě předběhl :DD
Reagovat
smazaný uživatel
Tak ty to beres pouze podle tvych favoritek :-) Take to samozrejme beru tak, ale taky je spoustu hracek, ktere mam dost rad a primarne jim nefandim. Treba jsem rad, ze Nasta vyhrala Pariz ale bez titulu mam Lucku a Agu porad, a Petra taky nema. Na druhou stranu Lucka s Agou maji docela dobre vysledky a tak to proste beru postupne :-) A ja hlevne nehledim jen na tituly a vysledky ale hlavne na pekne zapasy, kterych jsem letos uz videl furu :-)
Reagovat
pepin
Že si ostatní zvyknou na hru druhých je vcelku pochopitelné, protože se potkávají pořád dokola. K tomu videa, rozbory atd. což je dnes na vysoké úrovni. Druhá věc je, že marfuša neumí být nijak zvlášt variabilní a o to je to pro soupeřky snadnější. Za třetí at chceme nebo ne prostě stárne a na okruhu se pohybuje již strašně dlouho. Za čtvrté se přidávají zdravotní problémy, které přetrvávají a mají své důsledky. A to co píše teoretik-spisovatel, že je smůla, že Serenu nepotká na začátku, že by to vypadalo jinak, tak to má pravdu, marfuša by byla venku v kole ve kterém by ji potkala. Serena bych řekl si na ni neuvěřitelně věří, kdežto marfuša z ní musí mít obrovský komplex.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak ona je jedna vec nastudovat si hru souperky na videu nebo pri hre v zapase a pak v dalsim tu taktiku, kterou vymysleji s trenerem, prevest do praxe. Jak pises, tak Masha prave neni moc variabilni a proto jsem psal, ze maji Mashu docela ostatni hracky prectenou. To same ale bohuzel plati o Petre. Petra sice dokaze trosicku pozmenit svoji hru ale drive nebo pozdeji se vyhodi (nebo da winner). Chybi mezihra s trpelivosti, kterou si myslim, ze by meli trenovat
Reagovat
smazaný uživatel
Já vím, jenom jsem chtěl Vlka taky trochu pošťouchnout. :D Tak to ne, rok 2011 byl taky naprd. Sice čtyři grandslamové vítězky, ale žádná z nich moje favoritka... :( :D
Reagovat
smazaný uživatel
A podle čeho jiného to mám brát? :D Mám osm oblíbených tenistek, kterým fandím všem stejně. Mezi ostatními holkami se samozřejmě taky najde hodně sympaťaček, ale přes těch osm nejede vlak. :) Jinak já taky nehledím jenom na tituly, hlavně u těch mladších hráček (Monča, Kiki, Katka, Donna). Tam mi třeba udělá radost, když se Katka dostane do hlavní soutěže na AO, nebo Donna postoupí v Miami do 3. kola. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Jak říkám, jsou to jenom spekulace... Ale vzhledem k tomu, že Serena má v úvodních kolech problémy třeba s Garciou, tak s Mashou (a dalšími soupeřkami z Top 10) by je měla nejspíš taky. To si myslím, že dává docela logiku.
Reagovat
smazaný uživatel
mno jak rikam, ja to beru i podle tenisu, ktery za ten rok vidim a jsem s nim spokojen. Samozrejme, ze nejvetsi kriterium je ale uspesnost mych favoritek. Ale me potesi i moc vydareny zapas moji favoritky (takovy ten nezapomenutelny). A kdyz jsem u nej, doufam, ze uz jsi videl jak Aga hrala s Vikou na AO :-) Treti set od Agy byla proste fantazie... Bohuzel pak naopak s Domcou mela den blbec :-( Trochu jako Petra, jeden zapas super a druhej katastrofalni.
Reagovat
smazaný uživatel
Ne, neviděl. Já na záznamy moc nekoukám a už vůbec ne takových zápasů... :(
Reagovat
smazaný uživatel
Tak aspon highlights by sis mohl pustit :-) Ale chapu te, taky se nerad na takovy zapasy divam ale jsem zvedavej, jak muj kun hral. Ikdyz obcas to je vazne trapeni nevinatek :-D
Reagovat
tommr
na turnaji v Croissy (ITF50) se našim velice daří. V prvním ryze českým semifinále se střetnou nadějná Siniaková s veteránkou Voráčovou a ve druhým se střetne naše další naděje Smitková s domácí Feuersteinovou ... :)
Reagovat
kada.tom
Výborně, Sereno :-)
Reagovat
tommr
Sharapova na Serenu prostě nemá ...
Pro Petru znamená dnešní porážka Sharapový, že si udrží šestý místo v žebříčku. Moc velkou radost z toho ale nemám - byl bych mnohem radši kdyby si to šestý místo dokázala vybojovat Petra sama. Sharapova nehrála v Miami nic moc a byla určitě k poražení jak ukázal i dnešní zápas ...
Reagovat
PetaM
Tak snad bylo jasné, že Máša Serenu neporazí. Z ní měla v kalhotkách už před turnajem. Jako vždy. Takže co. :) :D
Reagovat
pepin
Tak zaplat pánbu, že je po tý řvoucí marfuše. Aspon bude do konce klid. Ale v tom je prostě Serena Serenou. Nejde to a pokud se to netýká zdraví, tak to prostě zvládne. Tady je velký rozdíl.
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
LukasH
To je teda síla....
Reagovat
PetaM
Fuj fuj fuj :D Nechápu, jak to mohla dát. RESPEKT. Já bych to teda nedal. Nesnáším hmyz :D
Reagovat
smazaný uživatel
rikam, ze je the best;)
---
Ale ted se uz nedivim, ze nikdo s ni nechce trenovat;)))
Reagovat
PetaM
Skvěle Sereno. Tak ještě jeden :)
Reagovat
smazaný uživatel
i bez formy Mastodont vyučuje celou WTA, snad tahle éra jednou skončí a najdou se nové a nové tenistky , ať se to trochu vyrovná , tohle je nuda !
Reagovat
rib
Ano, moc bych se těšila. Takže - kéž by se našlo pár tichých hráček, které budou hrát jako z partesu celodvorcový tenis, mít parádní podání, nebudou sténat a kvílet jako duch, ani ječet jako sirény, natož pak řvát radostí, když soupeř zkazí nebo když se jim podaří dát nechytatelné prase
Reagovat
pepin
Ta první část je asi nesplnitelná, ta druhá záleží jen na těch, kteří to tolerují.
Reagovat
rib
jj, já bych si přála prostě naklonovat Serenu... Ty klony by mohly mít třeba trochu různé údery, některé by mohly být blond, ba i brunetky či Asiatky, různě vysoké, různě tlusté/ hubené, ale prostě hrou by mohly být celé po Sereně :-)))))))))))))
Reagovat
kada.tom
Krááásně se Máša vyházela, jen, co je pravda :-D
Ze stavu 4:1 na 4:6 ...
Pojď, Sereno!! :-)
Reagovat
tommr
Sharapova hrála v prvním setu proti Sereně podobně jako hrála Petra proti Sharapový. Po dobrým začátku se v závěru úplně sesypala ...
Reagovat
dadaft
a tak jo, no.
ale že bych se nějak svíjel tenisovým blahem,,,,,,,,,

zápasy Agy, obzvlášť když potká celodvorcově naladěnou soupeřku, mají taky něco do sebe,,,
Reagovat
smazaný uživatel
Je to absolutne nekoukatelne...
...nevim proc se nadava porad na Isnera...ve srovnani s touhle silenosti je to atraktivni podivana....ikdyz Janek hraje blbe.

...tenhle zapas mne spis pripomina baseball, nez tenis;)
Ale abych nebyl uplne protivny...jo, par (doslovne) peknych BH crossu Marie provedla...jo, ted dalsi...

Snad se to dostane do vymen, ten zapas, a nebudou pokracovat ty nesmyslne baseballove odpaly....
Reagovat
smazaný uživatel
Tak na Big Johna se asi vetsinou nadava kvuli tomu, ze udajne umi "jen servis". Stim absolutne nesouhlasim. John uz se moc zlepsil jak v mezihre, tak na siti. Ale prijde mi, ze to jeho podani uz mu ostatni hraci zacalo vice cist. Ono to je ale asi zpusobene velkove tim, ze muzsky tenis je proste obecne vice o servisu a moc breaku tam nepada. Kazdopadne John jen neni zadny servisman!!
Reagovat
smazaný uživatel
Bych nechal vsechny ty remcaly na Johna uvazat k zidli, a tenhle zapas bych jim poustel reversem dokolecka dokola, by jeste prosili o Isnera ;D)
Reagovat
kada.tom
Sereno, koukej se zmátořit a Mášu vyřadit!!
Reagovat
tommr
člověk jednou výjímečně potřebuje aby Serena vyhrála a ona hraje jako naschvál pod psa ... :(
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Maruš jdeme na to!! Bojuj!!
Reagovat
smazaný uživatel
Break!!! Zatím Maria hraje dobře!! Ale Maruš by jí nemusela nabízet vždy na podání dva BP.. :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Tak teď si konečně udržela servis bez problému!! Tak jen tak dál, nepolevit!! :D :-))
Reagovat
tommr
to spíš Serena hraje zatím mizerně. Pokud Sharapova dneska Serenu neporazí tak už jí asi neporazí nikdy ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Serena nehraje moc dobre, je takova nesva, ale Masha hraje zatim moc dobre. Pripomina mi Mashu s Petrou ze druheho setu.
Reagovat
smazaný uživatel
Neboj se, Serenka zapne a vrati se do hry, a pak to uz pujde velmi rychle ;)
Reagovat
smazaný uživatel
A break je pryč..
Ale Maria dneska fakt hraje dobře.. Mohl by jí trošku víc fungovat 1. servis teda ale.. :D
Reagovat
smazaný uživatel
To Serene taky...a nejen to...;)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak 3 esa, a je to vyreseny...
Jinak celkove tenis...nic zabavneho....;)
A ted Marie...tam medituje a pak flakne DFko...uf...
Reagovat
smazaný uživatel
Jo no, taky by mohla mít větší procento 1. servisu, ale servis jí v tom 8 gemu zachránil.. :-))
Reagovat
tommr
je to hroznej tenis - zápasy Agy s Cibulkou nebo Li Na s Wozniackou byly o třídu lepší a zajímavější. Zdá se, že jak Serena tak Sharapova jsou dost z formy ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
No my uz mame se Serenkou brejk dopredu;)
Musite se vic s Marii snazit...;D)
---
Ale uprimne...tohle neni pro mne tenis...je to jen slahnuti na max. na servisu, a popripade na returnu...plno chyb z obou stran...zatim opravdu tezko stravitelny zapas, vzhledem k nejake atraktivite...
Reagovat
smazaný uživatel
No my uz mamy set;)
Co vy na to? :)
Reagovat
smazaný uživatel
Co my na to? :D Nech se překvapit! :DD
Noo ale doufám, že to nebude už rychlovka.. :-))
Reagovat
smazaný uživatel
:DDD)))
Jo ted jste zvladli pekny BH cross a drop:))) jupiiii ve 2.setu kousek tenisu;DDD))))
Reagovat
smazaný uživatel
Mno ze 2-4 na 6-4. Tak jako spise jsem to cekal, nez ze by Masha to dohrala ten set. Tadyten Sereny dropshot pul metru pred sebe :-D

Vlk: Tak jako ja jsem vcelku rad, ze tam padaly aspon nejaky hezky winnery (spise od Mashy) ale tech chyb je teda strasne moc mno, to mas pravdu.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak teď máme break ve 2. setu! :DD Prosím boože ať to Maruš udrží!! :DD

Ale dneska Maria nedostane kanára, takže paráda! :DD
Reagovat
smazaný uživatel
snad se to zlepsi...ale moc tomu neverim...
Reagovat
smazaný uživatel
Jo ted jste ve shode...musite zabrat;D)
Reagovat
smazaný uživatel
Dobre --- trosku se to uz zlepsilo, vidime i nejakou tu vymenu, ale jinak je to pod psa, teda pod vlka;)))
To uz bych radeji dal Azarenku proti Serene, teda...ta mne prijde aspon vic tenisovejsi...
...ale nebudu remcat, a jdu to "odtrpet" dokonce:D)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak pěkně blbě ukončenej gem.. Dvojchybou.. :-((
Škoda, že Maruš nevyužila nějaký ten gembol..
Reagovat
smazaný uživatel
No cvrte DFko...v moment ne prilis vhodny...:)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak souhlasim, ze s Azarenkou by to asi byl hezci zapas. Perecijenom se vice na sebe obe vyhecuji, ale musime se spokojit s timto :-) Pak prijde rebel s Dogem a to doufam, ze bude neco :-) Ale me zase vcelku Maria prekvapuje. Cekal jsem, ze bude mit mnohem horsi pohyb a Serena toho bude vyuzivat. Ale zatim se hybe snad lepe nez jsem cekal...
Reagovat
smazaný uživatel
No s tim nesouhlasim. Je to hodne relativni, nebot se k tomu pohybu holky az tak casto nedostanou...ale kdyz uz se k tomu dostanou, tak si nemaji co vycitat...ona teda Serena dnes az tak k tomu pohybu Marusku nenuti...ted posledni vymeny... ji to davala primo na raketu, na zadni doprostred kurtu...a Marie si neudelala ani krok dozadu...nevim..
...ale asi mam nejaky blby den...;))) ale neumim si pomoct...;)
Reagovat
smazaný uživatel
Jak se tak koukam, tak jsem myslel prvni set, protoze tedkon uz Marie teda ma pohyb jako normalne, takovej neohrabanej. I mi prijde v druhym setu celkove uz to, o cem mluvis. Ten prvni mel aspon nejakou (sic malou) stavu...
Reagovat
smazaný uživatel
3:3
Tak, co ted?:)
Reagovat
smazaný uživatel
Bojím se, že Serena brejkne.. teď je to 0:40.. :-(
Reagovat
smazaný uživatel
Ano, v tom prvnim to opravdu mela Maria lepsi, ale take Serena mne prisla, jako by ten kurt chvilemi hledala;)))

Ted uz to pujde asi rychle...
Reagovat
smazaný uživatel
My mame brejk:) cistou hrou;)
Budete muset neco s Marus vymyslet... nejaky spec. return;)
Reagovat
smazaný uživatel
No, ale ted se Serenka dostala do servisove raze....
Reagovat
smazaný uživatel
Jj, ted uz si to asi pohlida.

Tak ja to psal hnedka ze zacatku vlakna, ze Maria se mi na zacatku vykonem libila a Serena se naopak hledala ale postupem casu se to obratilo, coz neni zadne prekvapeni...
Reagovat
smazaný uživatel
...a Maria uz kazi i jednoduche mice...to nevypada pro vas dobre...;)
Reagovat
smazaný uživatel
...a ted zase Serena kazi ty jednoduche mice;DDD)))
Reagovat
smazaný uživatel
Jj, teď tam Sereně ten servis bohužel padá..
Ale teď ze stavu 40:0 na 40:40 tak zaber Maruš!!
Reagovat
smazaný uživatel
Tak nakonec to udržela, tak bojuj ještě Maruš!!!

Ten dav Marii miluje!!
Reagovat
smazaný uživatel
no...v tom gemu jste uz nezabrali, ale ted na zacatku devateho, ten winner...Masi...to si clovek rekne....no konecneeeee;D)))) akce:)
Reagovat
smazaný uživatel
Dav nevi, co je dobre;))))
Reagovat
smazaný uživatel
A prohra! :-((((((((((((((

Pro pepina: Když odcházela Maria z kurtu, tak zamávala! :D
Reagovat
smazaný uživatel
Tak ke konci zacla zase chybovat...takze se nemuzete divit;) Ze to slo i celkem rychle...

Ale aspon jste zamavali;))) A o co vlastne jde s tim zamavanim....?
Reagovat
smazaný uživatel
Ale, když Maria prohrála letos na AO s Cibulí, tak tu pepin kritizoval Marii za to, že po té prohře ani nezamávala divákům a že jen potvrdila to co se o ní říká.. :-)) :D
Reagovat
smazaný uživatel
No to je des a hruuuza teda, ze nezamavala ;DDD)))
Tak mne napada, ze budeme muset asi zacit delit hracky na mavajici a nemavajici;D)
Reagovat
smazaný uživatel
Hotová katastrofa noo :DDD :-))
To by bylo celkem zajímavé rozdělení :D
Reagovat
smazaný uživatel
13 stupňů východně: Hot Bird 13B
Supertennis HD - frekvence 12476 MHz, symbolrate 29900, polarizace H, modulace DVB-S2 8PSK, FEC 3/4
Reagovat
smazaný uživatel
42 stupňů východně: Turksat 2A
Sports TV - frekvence 11958 MHz, symbolrate 27500, polarizace V
Reagovat
Fandina
Večer budu fandit Sereně a v zápase LiNa Domča se nechám překvapit. Předpokládám, že vyhraje LiNa, ale ráda mám obě.
Reagovat
Fandina
OT ... Lucka Hradecká odstoupila z ITF turnaje v Osprey, nevíte o co konkrétně jde?
Reagovat
Fandina
Na Slovak Sportu právě opakují Aga Dominika
na SuperTennisu Caro NaLi
Reagovat
Fandina
Jinak Dominika se po prasátku omluvila Agně, tak jak se to dělá při štastných spadnutích na druhou stranu kurtu. Minule to prý neudělala, tak jsem si všimla, že tentokrát ano.
Reagovat
smazaný uživatel
Když otevřu tenisportal a podívat se na diskuze, každý třetí jed od Číče. Z kterýho blazince tě pustili? A nebo jsi zavřenej v cvokhauzu a místo vycházky tě pustí ke compu ..... takovýh exota člověk dlouho nepotka
Reagovat
smazaný uživatel
Ti yebe tu medzi touto spodinou čo len nadavať vedia som prave skončil
Reagovat
smazaný uživatel
God bless such a decision...
Reagovat
smazaný uživatel
Ich denke auch, Gott sei Dank.
Reagovat
smazaný uživatel
...from dust we are and to dust we will return.
...No one will lose anything...
Reagovat
tommr
průběžnej stav žebříčku WTA k dnešnímu dni tj. po kompletně odehraných čtvrtfinálových zápasech v Miami.
Čísla v závorce znamenají bodovej náskok nebo ztrátu na Petru.
Hvězdička znamená, že hráčka je v Miami v semifinále a může tam ještě získat další body:

1. Williams, S. 12050 (+7680) *
2. Li 7325 (+2955) *
3. Radwanska, A. 5980 (+1610)
4. Azarenka 5441 (+1071)
5. Halep 4695 (+325)
---------------------------------------
6. Kvitová 4370
---------------------------------------
7. Kerber 4185 (-185)
8. Jankovic 4150 (-220)
9. Sharapova 3961 (-409) *
10. Cibulkova 3720 (-650) *
11. Errani 3645 (-725)
12. Pennetta 3270 (-1100)
13. Ivanovic 3120 (-1250)
14. Wozniacki 2740 (-1630)
15. Lisicki 2720 (-1650)
16. Vinci 2685 (-1685)
17. Suarez Navarro 2660 (-1710)
18. Stephens 2550 (-1820)
19. Stosur 2485 (-1885)
20. Bouchard 2445 (-1925)
...

Petra Kvitová se v průběžným žebříčku posunula na šestý místo.
Předstihnout jí může už jen Sharapova pokud v Miami získá titul. Petra má ale naštěstí mocnou spojenkyni v Sereně přes kterou bude muset Sharapova na cestě do finále přejít. Doufám, že Serena udělá se Sharapovovou krátkej proces a pomůže Petře podobně jako to už udělala v zápase s Kerberovou ...
Cibulková už Petru v Miami předstihnout nemůže, ale může se na ní nebezpečně dotáhnout. Budu proto velice rád pokud jí Li Na v semifinále vyřadí - Petře by to hodně pomohlo do dalších měsíců ...

Na čele žebříčku v Miami k žádným změnám nedojde. Pozice Sereny jako jedničky je neotřesitelná, nic se nezmění ani na druhým místě Li Na a třetím Agy ...

Sharapovová vypadla z elitní osmičky a k návratu do ní potřebuje v Miami postoupit do finále. Los jí přitom moc nepřál, protože v semifinále narazí na Serenu ...

Cibulková se letos dere nezadržitelně nahoru a v Miami se už posunula do první desítky ze který vystrnadila Erraniovou ...
Reagovat
smazaný uživatel
Přiznám se, že jsem z tohoto zápasu viděl jenom prvních pět gemů. Pak jsem šel spát, protože jsem ráno musel brzy vstávat... Když teď koukám na průběh, tak si říkám, že pro Caro je to škoda. Sice jsem viděl jenom to, jak Caro prohrávala 1:4 v 1. setu, ale tenis to byl opravdu dobrý z obou stran. Caro hrála velmi dobře a Na Li ještě líp. Od obou hráček většinou létaly míčky, které dopadaly jen těsně před základní čáru. Snad jenom ten pátý gem se Caro nepovedl, tam udělala chyby (v páté hře nejvíc zaujala svým fotbalovým halfvolejem po nepovedené výměně :D)... Podle průběhu zápasu měla Caro v obou setech šance a hlavně v tom druhém. V 1. setu (což už jsem bohužel neviděl) otočila z 1:4 na 5:4, ale pak zase přišel obrat ze strany Na Li. Ve druhém Caro dokonce vedla 5:3, ale pak nedopodávala (neměla žádný setbol) a Na Li to zase celkem rychlými gemy otočila... Jak říkám, hlavně toho 2. setu je škoda. Caro to mohla dotáhnout aspoň do tříseťáku a tam už by se mohlo stát cokoliv.
Průběh zápasu zde: http://www.livesport.cz/zapas/GWpNhTvr/#prubeh-zapasu;1

Přesto musím říct, že z vystoupení Caro v Miami mám dobrý pocit. Už při zápase proti Sloane jsem si říkal, že jí ty míčky létají daleko líp než na předchozích turnajích, ale zároveň taky Sloane podala špatný výkon. Ovšem ani včera to nebyly žádné krátké míče a přihrávky soupeřce na winnery. Na Li musela hrát opravdu top tenis, aby Caro porazila... Navíc čtvrtfinále je rozhodně solidní výsledek a myslím, že od Caro ho před turnajem asi moc lidí neočekávalo. Co mě však potěšilo nejvíc, to byla právě ta předváděná hra (aspoň z toho, co jsem viděl). Pokud bude Caro takhle pokračovat, tak dolů rozhodně nepůjde... Teď jde hlavně o to, aby to na antuce nezapomněla a neopakoval se loňský rok, kdy tam neuhrála skoro nic.
Reagovat
tommr
já ten zápas viděl celej a můžu potvrdit, že Caro hrála opravdu dobře. Bylo to způsobený hlavně tím, že se vrátila k totální defenzívě, která jí jde přece jen nejlíp. Li Na s tím měla velký problémy ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Nevím, ale tohle podle mě není o defenzívě nebo ofenzívě. Caro prostě potřebuje hrát dlouhé a přesné míče, což se jí letos příliš nedařilo. V Miami vypadal ten herní projev opravdu líp. Jako kdyby si Caro vzala konečně pořádnou raketu. :D
Reagovat
Fandina
Něco málo jsem viděla a musím říct, že hlavně dobře hrála NaLi a Caro jí zdaatně sekundovala. Výměny byly krátké a NaLi nutila Caro i dřív zakončovat, protože by to jinak udělala sama, takže Caro nemohla vracet, ale sama i zakončovat. Byl to hezký zápas.
Reagovat
smazaný uživatel
Posledni dobou co se tu deje mi hlava nebere. Bohuzel je to nakazlive a trollovati i uzivatele, kteri predtim byli v pohode diskutery.
Reagovat
smazaný uživatel
včera česi neunašali že Domča je v 10
Reagovat
smazaný uživatel
hele, nekdo by ti mel konecne vysvetlit, ze ne Dominika, ale ty tu lidem vadis ;)
Reagovat
smazaný uživatel
No, ja uz to tu pomalu ale jiste prestavam uplne cist...
Reagovat
smazaný uživatel
Serete si už do huby já tu Vadim ale nadavky šli na Dominu. Takže?
Reagovat
smazaný uživatel
Už včera večer jsem si říkal, že napíšu něco podobného a vidím, žes byl rychlejší... Naprosto s tebou souhlasím a podepisuju se pod tvůj příspěvek. Jak sám víš, v poslední době jsem tady hodně řešil moje účinkování na TP a ptal jsem se na názory ostatních, protože mě to tady pořád baví a chci, aby to taky bavilo je (i když se zase nepotřebuju zavděčit každému). Ale jestli to tady bude takhle vypadat i dál, tak mě to asi hodně brzy bavit přestane... Úplně se děsím toho, jak by tady vypadala diskuse, kdyby Dominika a Petra hrály proti sobě ve finále GS. To by snad celý TP spadl pod tíhou té špíny, co by tady kdo napsal... Osobně Dominiku taky moc nemusím a nefandím ani Petře, ale co se tady včera dělo, to byl neskutečný humus. Dávat tady co nejblbější fotky a dohadovat se o tom, která z holek je ošklivější? Říkal jsem si, že tenis je sice označován jako sport gentlemanů a dam, ale řada "fanoušků" s tím opravdu nemá nic společného... Zaprvé se tady v poslední době neskutečně rozmnožili trollové a taky s tebou souhlasím v tom, že někteří (jinak slušní) uživatelé se tady zbytečně nechávají vyprovokovat. Pak je z toho taková žumpa a vzhledem k tomu, že já tady pamatuju hodně dobré, zábavné a příjemné diskuse, to je velmi smutný pohled na současný TP.

Krom toho se na mě ještě naštval Vlk (pod rozhovorem s Mashou), přitom jsem ho nechtěl nějak urazit a snad jsem mu nic tak strašného nenapsal (píšou se tady daleko horší věci). Takže touto cestou bych chtěl Vlka (pokud to čte) požádat, aby to hodil za hlavu a zase jsme se udobřili.
Reagovat
smazaný uživatel
Já Len pripominam ze ked Domina vyhrala hneď same uražky na jej osobu. A lexikon to rozprudil a už to šlo premňa až do maximalneho deb.lizmu.
Reagovat
smazaný uživatel
se nediv, kdyz mne napises takovou vec...
Za hlavu jsem to hodil. A bavit se o tom uz dal nechci...
Reagovat
smazaný uživatel
Ok. Já jsem to vážně nemyslel zle, ale možná to tak vyznělo. Mně tvůj komentář vyzněl asi taky jinak, než jsi ho myslel... Máš pravdu, prostě už to nechme být.

Jenom ještě poslední věc: Vím, že jsi určitě jiná generace než já a daleko víc toho pamatuješ, ale co se týče mě, tak už několik let taky nejsem děcko. :)
Reagovat
smazaný uživatel
monty nepchaj sa mu do riti.

To nikdy nerob!!!!!!!!!!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Co to meleš? Vlk tady s přehledem patří k těm lepším diskutérům (na rozdíl od tebe) a docela by mě mrzelo, kdyby kvůli mě odešel z TP.
Reagovat
smazaný uživatel
ano ale nepoznaš ho osobne tak sa mu nepchaj do riti.

alebo rob jak chceš sam sa strapnuješ ked takto doliezaš.
ale ja už fakt tu končim takže sa drž caw
Reagovat
smazaný uživatel
Na TP neznám osobně nikoho. Člověka tady můžu posoudit jedině podle toho, jak se prezentuje v diskusích... O tobě vím, že umíš napsat i normální věc, ale kazíš si to tím ostatním (a toho je daleko víc).
Reagovat
smazaný uživatel
napr?
Reagovat
smazaný uživatel
Stačí se podívat na tuhle diskusi... Kdybys neměl bůhvíkolik reakcí na ty provokace, tak by to tady zdaleka nebylo tak zaneřáděné. Tím ale netvrdím, že za to můžeš jenom ty. Máslo na hlavě tady má mnohem víc lidí.
Reagovat
smazaný uživatel
ja by som taketo dačo NIKDY nezačal ale nebudem tu čítať jak dakto neunaša a nadava na Dominu teba by ťiež nenechalo na pokoji keby dakto nadaval na tvoje obľubene.
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, já taky občas zareaguju na nějakého sprosťáka (Broz, charlie_k apod.), ale tohle už je prostě moc. Tahle "diskuse" neměla od samého začátku žádný smysl a kdyby měl někdo ze zúčastněných rozum, tak se na to prostě vykašle. Neměl jsi ho ty, neměli ho ani ostatní. Proto si tady teď člověk připadá jako v septiku.
Reagovat
smazaný uživatel
Nejsem tu od toho, abych nekoho anonimne soudil, nebo po nekom cilene jezdil.. tohle mne fakt nebavi... Beru to normalne. Dnes se nastvu... zitra je taky den;), nebudu si tim kazit vic nez dve hodiny casu cenneho zivota...;))) [v tom jsem nasadil novy smer;)]

Podle mne decko je v pohode... puvodni verze odpovedi byla horsi, ale prepsal jsem ji;D))) Ono, nakonec kazdy je tak trochu infantilni, nezalezi na veku... potvrzuje to jen to, ze tu piseme obcas prispevky, ktere smerujeme k tem hracum...
...jako oni si to nectou, ze... proste je v tom trochu te detinskosti... vcetne tech hadek...jedno jak je kdo stary...proste to se tak rika, chovate se jako deti... no ovsem je tu obdobi, kdy by se spis melo rikat chovate se hur nez decka...ale to uz je jiny druh debaty...a ty extremni veci...to mijim uplne...

Obecne receno... fakt se nema smysl hrabat v terminech... mne to nebavi stravit cas dohadovanim se... tohle jsem si prosel, a fakt na to uz kaslu, je to skoda casu...

Napsal jsi slusne, ja ti odpovedel take slusne, a dal to proste nema cenu vubec resit...;) Takovy veci je nejlepe rozseknout, co jsme si, to jsme si a jit dal...ono staci, ze tu denne je i tak peklo... ja uz za posledni tyden spis rolluju koleckem na mysce...nez bych to tu nejak mel naladu cist...
Reagovat
VlS
S provokace i jsi tady začal ty v průběhu IW
Reagovat
smazaný uživatel
noo daj čo som napísal
Reagovat
smazaný uživatel
ještě jsem sprostý nebyl, až začnu, tak to poznáš. Až vylezeš z bubliny, ve které píšeš sám (max. 5 návštěvníků) pro sebe tyhle tzv. diskusní příspěvky, tak poznáš. Uznávám, že téměr nepoužíváš vulgarity, jen si zaslepenec, který nevidí chyby tenistek, které sleduje a hájil bys je do posledního dechu, i kdybys neměl pravdu.
Víc k tomu nemám, co dodat.
Pokud by na tenisportalu byly k čemu, tak tobě zřídí samostatnou rubriku - Montyho blog, plus přidají odkazy na fóra, ze kterých se dají čerpat informace, které sem píše Brož, vždyť ten odkaz sem už sem dal.
Reagovat
smazaný uživatel
Díky za tenhle komentář. :) Tak to mě překvapuje, žes to přepsal na děcko (teď můžu jenom tipovat, co byla ta horší verze :D). Ale ne, je to prostě za náma... Máš pravdu, sportovní fanoušci (zejména ti, co to hodně prožívají - a to já jsem :)) občas bývají okolím považováni za takové odrostlé děti. :D Ale na druhou stranu, komu jinému by měl člověk fandit než sportovcům (sportovkyním, sportovním týmům)? Já si taky třeba rád poslechnu pěknou a šikovnou zpěvačku (popř. dobrou kapelu), podívám se na pěknou modelku ve Sports Illustrated Swimsuit, ale komu jinému bych měl ještě fandit? Politikům ani náhodou a u dalších profesí se moc dobře fandit nedá. :D Takže pro mě to má svou logiku. :)

Jinak je celkem jasné, že ty máš úplně jiný pohled na tenis (a celkově asi na svět) než já. To ale není vůbec na škodu, právě naopak. Sice s tebou pokaždé nesouhlasím, ale řada tvých příspěvků už mě obohatila a hlavně pobavila (fantastické vize, vztahové diagramy, a to ještě nepočítám tvoje malby na sketchtoy - ty jsou úplně kultovní :D). Kdybych si naopak psal s někým, kdo by se mnou ve všem souhlasil a dívali jsme se na svět úplně stejně, tak by to asi taková zábava nebyla. :)

No a že už to tady moc nečteš a jenom ty příspěvky tak přejíždíš, tomu se ani moc nedivím. Hlavně tahle diskuse, to je peklo... Největší problém vidím v tom, že admin tady asi chrápe.
Reagovat
smazaný uživatel
Pravda, ty jsi spíš troll než sprosťák... No jo, tak to navrhni adminovi. Já bych tady svůj blog klidně bral (a třeba by ho bralo i víc uživatelů), ale myslím si, že přesvědčovat někoho v pár lidech je zbytečná snaha. Na TP se prostě nikdo nesnaží dělat nějaké inovace pro uživatele (ale aspoň, že jsou tady vzkazy - to udělali na eurofotbal.cz teprve nedávno)... Jinak jseš si jistý, že nejsi nějak příbuzný s Brožem?
Reagovat
smazaný uživatel
Nič by sa nedialo keby niektore individua silne ale veľmi silne nunašali že je Dominika v TOP 10
Reagovat
smazaný uživatel
Jinak mi přijde celkem iracionální, když někdo nenávidí, nesnáší, nefandí jeden druhému. Chápu popichování, ale nenávist dvou tak blízkých států, které si nic závažného za historii neudělalo a jsou si tak blízké. se pochopit nedá. U nás v Brně studuje neuvěřitelné kvantum Slováků a každý to má za přirozené. Myslím, že bysme se měli spíš spojovat, abysme dokázali čelit silnějším a měli nějaké slovo třeba v rámci EU. Ono 15 milionů a 5 milionů je celkem velký rozdíl. Navíc každý má něco, když vypadne náš hokejový nebo fotbalový tým, tak zákonitě fandím Slovákům.
Reagovat
smazaný uživatel
ajaj to mělo být kousek níže.
Reagovat
smazaný uživatel
nie je to az take zle,ja napr.cechov nemam rad v hokeji(az na Jagra a Haska),asi preto ze nam vacsinou nalozite,fandim vam vsak v atletike+nenavist ci neznasanie su trocha silne slova,skor nefandenie,rovnako ako nefandime Poliakom ci Rakusanom,to s medziludskymi vztahmi nema nic spolocne
Reagovat
smazaný uživatel
a Maslak je borec
Reagovat
Titan
Ehm... A v čem je přesně ta výhoda, že je Brno zamořeno kvantem Slováků? V čem je ta výhoda, že si Slováci na Českých VŠ prodlužují prázdniny za peníze českých daňových poplatníků? V čem je ta výhoda, že jich zde desítky tisíc nelegálně pracuje, čímž vysává české daňové poplatníky, neplatí daně a zvyšuje nezaměstnanost? V čem je ta výhoda, že se odtamtud nasáčkovalo do ČR přes sto tisíc cikánů? (Za tupého souhlasu politiků)
Nevím, co by mělo být racionálního na tom, mít povinně někoho rád. Koneckonců Slovensko se spojilo z Hitlerem v klerofašistický Slovenský Štát. Ta virtuální povinnost mít rád Slováky se datuje odkdy? Od poválečného rozdělení Rakouska-Uherska nebo jak?
Slovo v rámci EU? Patrně žertujete. V EU nemají citelné slovo ani Španělsko, Británie, Itálie apod. Nějakých deset milionů má EU u Brusele....
Za Slovákem si rád zajedu na Slovensko...
Reagovat
smazaný uživatel
drsné, ale pravdivé. Ale bacha, aby tě někteří žijicí v bublině neoznačili za xenofoba a nacionalistu. Československo bylo založeno uměle díky podobnosti jazyků, historicky jsou Slováci blíže Maďarům. Rakousko-Uhersko mělo zůstat, pak "bychom" měli velké slovo v EU.
Reagovat
smazaný uživatel
Titan: prosím nepřekrucuj moje slova, nikde jsem napsal, že "Brno zamořené kvantem Slováků je výhoda" Tvůj názor, že tady zabírají pracovní místa Čechům je podle mě nesmysl. Kdo je schopný, práci si najde bez ohledu na to, jestli je čech, rumun, tatar, nebo srb. Někdo byl klerofašistický stát a někdo si dobrovolně zvolil komunisty, každý máme něco. Neříkám, že je to povinné mít Slováky rád, ale přijde mi přirozenější je mít rád, když polovina Moravy je namíchaná ze smíšených rodin, stejně tak polovina Slovenska, máme asi nejpodobnější jazyky na světě atd, než mít rád dejme tomu Rakousko, i když jsme spolu tvořili spoustu let stát. charlie: Jinak s tím názorem, že jsme měli být Rakousko-Uhersko naprosto souhlasím...
Reagovat
Titan
Že ilegální práce ohrožuje zaměstnanost je prostý fakt. Tam žádný názor neobstojí. Ilegální Slovák zde platí naprosté minimum toho, co by musel platit domácí obyvatel, což se samozřejmě podepíše na celé ekonomice.
Kdo je schopný, práci si najde? To je velice zavádějící věta a zejména je nepravdivá. Ty totiž považuješ za schopné ty nejméně kvalifikované profese (jinak bys to nenapsal), vysokoškoláci technických směrů mají problém najít práci, protože je z republiky montovna, kterou podporuje levná pracovní síla ze Slovenska. Firmy nepotřebují inženýry, protože jejich práci dělají němečtí inženýři a výsledky pošlou mailem. Jestli to nevidíš, pak možná stačí otevřít oči...
Reagovat
smazaný uživatel
Apropos, Cibulková by po postupe do TOP 10 mohla este raz prehodnotit nezmyselné vykašľanie sa na repre, ktorá bude hrať v Kanade o záchranu..Uprednostnila bezcenný turnaj na druhom konci sveta susediacom s pomaly druhou planétou..Na Slovensku to vtedy vyvolalo búrku nevole, niektorí menej známi novinári skĺzli až do neprofesionálnej úrovne..

http://www.takurcitee.sk/sk/042013/clanky/937/reprezentacny-dres-nas-najcennejsi.htm
Reagovat
r.Fever
Reakcie boli "pol na pol", a citovať stránku "takurcitee.sk" a nazývať ich "novinármi" je trošku priveľa.

Ja napríklad jej rozhodnutie vrelo vítam, nech len pekne bojuje o čo najlepšie umiestnenie v rebríčku, veď aj tým reprezentuje Slovensko. Vo Fed Cupe nech si zahrá Daniela s Magdou, poprípadne Schmiedlová alebo aj Čepela.
Reagovat
smazaný uživatel
Omlouvám se , že to řeknu na férovku , ale co je to za ču**ka ?

pořád dokola mele to samý :D
Reagovat
smazaný uživatel
chovanie Dominiky a toto iste dookola
Reagovat
smazaný uživatel
Škoda že mám pravdu ;)
Reagovat
smazaný uživatel
tu pravdu si strč do riti
Reagovat
smazaný uživatel
To je to jediný, co umíš napsat? :)
Reagovat
Fandina
Carragher, Smith, Cico
pro mě jste všichni podobní, každý si tady prosazujete svou, pořád dokola a o ničem
Reagovat
VlS
do háje s tím honěním si národnostních triček. Když kdysi Československo vyhlásilo Číně válku, tak měl Mao C Tung starost jedině o to, v kterým hotelu těch ubohejch 15 milionů lidí ubytuje:-)).
Hraje se tenis. Slezte se někde na čarě u Bílýho kříže a buď se spolu ožerte, nebo si rozbijte hubu a dejte s tím tady pokoj.
Reagovat
smazaný uživatel
Já se nemůžu zbavit dojmu, že Češi víc fandí Slovákům než Slováci Čechům...
Reagovat
smazaný uživatel
ani by som nepovedal jak tu česi vybehli na Dominu
Reagovat
smazaný uživatel
mas recht,to je mozno kvoli tomu,ze v cesku zije ovela viac slovakov ako cechov na slovensku:)
Reagovat
PetaM
Kdybyste nezačali mluvit o Petře, třeba by nikdo nevyběhl ;) A tvoje příspěvky, které obsahují ":DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD" taky nejsou zrovna mírumilovné ;)
Reagovat
VlS
Já nevím, Slovák nejsem ale jsem na Slovensku hodně často. Je tam spousta normálních lidí, kteří s tím nemají problém, a jsou tam exoti jako je Cico nebo Aresko, hlavně na středním Slovensku. Bratislava je dost jiná, holt německý město na historicky uherským uzemí. Ale my máme exoty taky. Mlátí Čobolama a možná ani neví, z čeho to vzniklo a že to má na svědomí Švandrlík a Těrazky.
A já taky nejsem Čech, já jsem Kelt.
Reagovat
smazaný uživatel
musim vsak smutne priznat-momentalne mi nie je ziadny slovensky ci cesky tenista tak sympaticky aby som mu fandil aj keby som bol madar,a ze ich v minulosti bolo(Kucera,Korda,Novotna,Hrbaty)
Reagovat
VlS
Moravskej Kelt :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Podpis..Títo premotivovaní jedinci sú už dnes prežitkom..
Reagovat
smazaný uživatel
Kučera s Hrbatým boli super..Pre mnohých možno nikdy nič nevyhrali, no majú tolko skalpov Samprasov, Agassi-ov, svetových jednotiek a podobne, že to sú proste zážitky, ktoré sa pamatajú dodnes..
Reagovat
smazaný uživatel
přesně jak pravíš, češti a slovenští tenisté patří k nejneoblíbenějším tenistům na okruhu, kdoví proč. :D Vždy´t jako národy nejsme zas ta nesympatičtí... i když. :D
Reagovat
smazaný uživatel
jak můžeš být Kelt? Copak si Němec? My jsme Slovani a po Slovincích asi nejvyspělejší. :D
Reagovat
Fandina
O té neoblíbenosti českých tenistů se povídá leta, ale nevím, jestli je to zase potřeba tak moc brát vážně, situace se mění a nevím, jak to pobrat komplexně, jestli jsou oblíbenější Italové, Němci, Kanaďani, Srbové.
Reagovat
Fandina
Češi jsou potomky slovanských kmenů, které v 6. století osídlily území Čech, Moravy a Slezska, mezi předky patří také keltské a germánské národy. Mluví češtinou, která je úzce příbuzná se slovenštinou a lužickou srbštinou.

Viz Wikipedie http://cs.wikipedia.org/wiki/%C4%8Ce%C5%A1i
Reagovat
smazaný uživatel
asi sme vychytili taku generaciu,neviem co viac neznasam,ci Petrino "pojd" alebo Dominikino "pome",vychadza mi z toho,ze z tych dvoch mam najradsej Berdycha:)
Reagovat
VlS
1. Kelt není Germán
2. V ČR je v Evropě 2. místo s vysokým podílem keltských genů, 1. je Normandie
3. V Německu žije větší % lidí se slovanskými geny než v česku
4. Rozhodně nejsem Slovan a jsem především člověk. Kollárův panslavismus považuji za blbost nejhrubšího kalibru, protože Rusákům se líbí
5. Lidi se dělí primárně na chytré, blbé a něco mezi tím, dobré, zlé a něco mezi tím, vzdělance, analfabety a. něco mezi tím

Nikdo v Evropě neví, co je vlastně zač, kdo byl táta, děda, prapraděda, a jen si honíme trika, který ve skutečnosti nejsou třeba ani naše.
Reagovat
smazaný uživatel
dlhsie som tu nebol,je to nejaky novy hater?,alebo si niekto zmenil nick?
Reagovat
smazaný uživatel
silno neunaša že Domina je v top 10
Reagovat
smazaný uživatel
Neunašam to, vyvracať to nebudu :)
Reagovat
smazaný uživatel
Ale unáší. Ona tam dlouho nebude, i když jak se tak koukám na loňskou antuku, tak nic moc neobhajuje, takže tam bude trčet dál a její ego poroste !
Reagovat
PetaM
No já nevím. Kdo jiný by tam místo ní šel? Domina si to zaslouží, za to, co zatím předvádí. Možná ještě Flávia, ta taky hraje hodně dobře.
Reagovat
smazaný uživatel
Ať to ego roste, třeba si sama pak uvědomí, až ji budou vypískávat, jak příšerně se chová...
Reagovat
smazaný uživatel
Flavia tam bude brzo, ale škoda, že je jen na Dominice, jestli se tam udrží...
Reagovat
smazaný uživatel
Zaslouží. Jen doufám, že si uvědomí, že by se ve svých prohlášeních mohla trochu krotit!
Reagovat
Fandina
Domi se asi těžko změní, mě ta její prohlášení nějak nevadí, někdy třeba na kurtu by se nemusela tak exponovat, ale jinak jí celkem fandím, je to živel.
Reagovat
smazaný uživatel
Děti, nechte toho handrkování a pojďte uznat, že nejhezčí je Bouchard :)
Reagovat
PetaM
Ta je krásná všude, kde jsem zatím dohlédl :D :)
Reagovat
smazaný uživatel
Jasně! To je snad první na čem se shodnu :) ;) Genie je nejhezčí ! S Aničkou Ivanovic
Reagovat
smazaný uživatel
Genie , Anna a Laura
Reagovat
smazaný uživatel
Maria a Ana
Reagovat
smazaný uživatel
aj Caro
Reagovat
smazaný uživatel
No vidíte já zapomněl na Mashu :) :D To bude za to její chování proti Petře. Ty pauzy byly fakt moc dlouhý a protivný
Reagovat
smazaný uživatel
Camillu Giorgi ste kde zabudli
Reagovat
smazaný uživatel
Ze současné desítky fandím Petře i Dominice:-). Vítězství v Miami přeju Dominice, případně její semifinálové soupeřce.
Reagovat
smazaný uživatel
Líná ji roznese, opět...
Reagovat
smazaný uživatel
Ale nejdřív musí Li Na porazit Caro. A vzhledem k "bláznivýmu okruhu WTA" bych ani Caro ještě neodepisoval :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Koukám, že TP je opět plné pohody a krásných mezilidských vztahů, nádhera. Škoda, 3. set jsem neviděla, stačí, co tu čtu. Domča byla lepší, nebojí se jít na riziko, hodně dobíhá, bojuje... gratulka.
Reagovat
smazaný uživatel
Jake vystupovani aj na FB ma Domina viac lajkov jk Petra
Reagovat
smazaný uživatel
Protože se všichni můžou pos*at, že je nově v top10 a byla ve finále AO, to spadne :)
Reagovat
smazaný uživatel
ešte len teraz pojde jej popularita hore
Reagovat
smazaný uživatel
Asi vidí tu její profilku a jsou z ní mimo. Btw možná je pěkná, ale každý musí uznat, že ty nohy jsou hrozný -.- :D
Reagovat
smazaný uživatel
by som chcel vidiet tvoje zato Petra ma hrozny všetko od prs až po Brucho a Skrivena chodi jak
Reagovat
smazaný uživatel
Má krásný nohy :)
Reagovat
smazaný uživatel
Většina fandů jsou stejně zakomplexovaní Slováci co stahujou porno a když se to stahuje, něco dělat musí (projíždět fotky Dominice)...
Ne beru zpět, to byl hnusný vtip...
Jsou to asi jen Amíci, co o tenisu ví tak, že tam hrajou jak chlapi tak ženský a pak něco o malým žlutým míčku...třeba že je žlutej...
Taky vtip...
Reagovat
smazaný uživatel
Třeba to jsou normální lidé jako Cico ...
Reagovat
smazaný uživatel
Bože ty jsi chudáček zakomplexovanej :))
Reagovat
PetaM
To jo - nohy a úsměv - to nejkrásnější na Petře ;) :)
Reagovat
smazaný uživatel
Nohy má jak betonový sloupy -.- ! Děs, prostě děs a hrůza. To i ta Petra má lepší nohy než ona
Reagovat
smazaný uživatel
si si uvedomali konečne že tým že uražaš Domči nemaš šancu
Reagovat
smazaný uživatel
už sa česi až zamotali
Reagovat
smazaný uživatel
Tady šlo hlavně o její vystupování a rozhovory, kde bývá hodně moc namyšlená. Ono jedno je vyhrávat a druhá je umět vyhrávat !!!
Reagovat
EllNino
Trochu mimo, ale dneska byl pro naše uspěšnej den, Siniaková, Smitková, Voráčová a po skreči Kichenok taky Hradecká dnes vyhrály, jsou to malý úspěchy a v týhle konkurenci nevraživejch komentů se muj příspěvek ztratí, ale mám radost hlavně z 4 výher Lucky Hradecký v řadě ...Ámen :D
Reagovat
PetaM
Nevěřím, Lucka vyhrála 4x za sebou? Tak snad pojede dále, Lucka zlatá. Už by to chtělo hrát ten skvělý tenis, kterým potrápila Serenu v Madridu! :D

No a Siniaková a Smitková - super holky. Mladé naděje, musí se jim dařit. Kače sice na úkor Plíškové, ale z mého pohledu měla prorazit už dříve. Proto přeju více Kači :)
Reagovat
smazaný uživatel
Hm v kvaldě ITF 50,000 :D
Reagovat
PetaM
Aspoň něco. Minimálně se aspoň snaží. A snaha je důležitá. Za pár let už může skončit. A její debl s Andy byl vždy skvělý, když jí to tam padalo, tak to byly nádherné winnery :)
Reagovat
EllNino
Musí začít od píky Lucinka :) ...a dneska tam hraje ještě Petra C. :)
Reagovat
dadaft
a tak nedělejme z těch chlapů slečinky.
jestli by se měli skládat po jednom špatném rozhodnutí sudího, to by bylo k pláči.
Reagovat
Fandina
Gratulka Domče, byl to hezký zápas od obou a Dominika zase zabodovala při své bojovné a agresivní hře. Gratulka. Pome Cibule!
Reagovat
smazaný uživatel
tady koukám se to dělí na obdivovatele Peťulinky a na ty hloupý ... uplně mimo je ještě Fandina, ale ta se nepočítá :D

Tak každej máme jinej vkus přece ;) Ale nerozumím tomu proč se tu tak vehementně neunáší, že je Domina zaslouženě v TOP10
Reagovat
smazaný uživatel
Tady nejde o to, že to je nezasloužené. Jen to její vystupování a rozhovory jsou tak namyšlený, že to působí až nesympaticky.
Reagovat
Fandina
Máš pocit, že jen ti hloupí fandí Peťulince, to máš nějaké zkreslené představy o složení zdejších uživatelů. Tak to není, jak píšeš. Nikdo nikoho nenutí fandit Peře, to sis už mohl všimnout a pocit, že si ten jediný vyvolený, který jí nefandí a cítíš se jako hrdina je úplně mimo. Každý si fandí komu chce, podle sympatií a hlavně tenisového umu. O to jde nejvíc snad při fandění.
Reagovat
Fandina
Oprava ... samozřejmě první věta je, že jen ti hloupí nefandí Petrulince ...
Reagovat
EllNino
https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/t1.0-9/1970712_595444133865001_1114154924_n.jpg Cicoo :DD
Reagovat
PetaM
Ale no tak, to zrovna křičí po vyhraném míči ve výměně. To se nepočítá, to každá vypadá špatně..... ;D
Reagovat
EllNino
tak sorry, z čeho mám vybírat, když Domina řve po všech :DD
Reagovat
smazaný uživatel
noa Petre by pri tejto poze prisa spadli na zem a Brucho ešte nižšie:DDDDDDDDDDDDDDD
Reagovat
PetaM
Petra by se do takové výšky nedostala. To by už musela padat k zemi.
Reagovat
smazaný uživatel
uz som sa bal aby nedopadla ako Hrbaty,ten mal myslim macboly na Top10,alebo mu chybali 2 lopticky a nikdy sa tam nepozrel,ani turnaj majsteriek nie je vyluceny,ale to musi slapat vacsinu sezony co sa jej doteraz nikdy nepodarilo,finale AO ju vsak nakoplo
Reagovat
smazaný uživatel
TOP 10 je skôr zaujímavá z histórie, je to pekné okrúhle číslo, no nepraktícké. Keď chce z toho niečo mať, mala by byť kvôli nasadzovania v TOP 8, to je to, čo sa podľa mňa počíta. Každopádne pekný úspech a veru má našliapnuté aj na turnaj majsteriek, kde priemerne stačí nazbierať 3500-4000bodov, z čoho prakticky už teraz má 2200..
Reagovat
smazaný uživatel
mozno trocha neprakticke,ale o to prestiznejsie,povedat si na zaver kariery-bol som medzi desiatimi naj hracmi planety-podobne ako post svetovej jednotky,z praktickeho hladiska je jedno ci si prvy alebo druhy,z prestizneho je rozdiel intergalakticky:)
Reagovat
tommr
zápas to byl hezkej, ale bohužel se špatným koncem. Je ale třeba uznat, že Cibulková ted hraje opravdu dobře a hlavně je to příkladná bojovnice, která se nikdy nevzdává. Aga si to prohrála v závěru druhýho setu kdy předváděla příliš profesorskej tenis ... :(
Doufám, že Li Na se s rolí favoritky vypořádá líp než Aga a Wozniackou smázne. Pokud by se do finále dostala jedna z dvojice Cibulková, Wozniacká tak by mě to pořádně otrávilo ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Přiznejme si, že ani jedna není dokonalá. Jedna má bříško a druhá nohy -.- :D ... Ale nikdo není dokonalý. Já taky ne. Ale její ego mi leze krkem
Reagovat
smazaný uživatel
Neriešte hujoviny každeho zdraveho muža ked sa spytate kto je krajši tak koho myslite, že povedia.

Dominiku alebo Petru
http://images5.fanpop.com/image/photos/28400000/Petra-Kvitova-belly-2012-tennis-28406106-1024-1386.jpg
Reagovat
smazaný uživatel
Vzhled je totiž hrozně důležitej pro hraní tenisu...;) vtip.
Reagovat
smazaný uživatel
vidiš žš tato debata prešla až k tomuto bodu
Reagovat
PetaM
Petra.

http://sport.lidovky.cz/foto.aspx?r=ln-sport-ostatni&c=A110121_095413_ln-sport-ostatni_ant&foto=ANT38a1f1_p201101210090701.jpg

- Tohle má být jako sexy? ;)
Reagovat
PetaM
Vždyť vypadá jako jedna ze sedmi trpaslíků ...
Reagovat
smazaný uživatel
ty si asi kus huja pri uderoch každa tak vyzera aj ta najdokonalejšia som si myslel, že si viac inteligentnejši
Reagovat
smazaný uživatel
Asi myslíš Caro viď Cico...
Reagovat
PetaM
Vidíš ty nohy? Do těch by se nohy každého normálního člověka vlezly 3x.
Reagovat
smazaný uživatel
tak tak daleko až nejdem až tak sa nemienim ponižiť

a ano Caro je sexi žena
Reagovat
PetaM
Jasně, ty tady v pohodě můžeš přidávat obrázky Petry. Ale když já přidám obrázek Dominy, tak "ty se nebudeš ponižovat" - jsi normální?! Co se vůbec ptám ...
Reagovat
smazaný uživatel
to ho našiel myslim Lexikon abo Caregher ale aspon je v nomralne poze a nie pri uderoch
Reagovat
smazaný uživatel
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/5/58/Dominika_Cibulkova_at_the_2008_US_Open.jpg, zkus onanovat...až ti to nepujde napiš...
Reagovat
PetaM
A co jako, že ho našel někdo jiný? Napsal jsem snad něco o tom, že jsi ho našel ty? Ty jsi ho sem přidal pod svým nickem, pokud se nepletu a to se teda nepletu. Byl jsi druhý, ale přidal jsi to tady. Takže co.
Reagovat
smazaný uživatel
Vy dvě zlaté, mobilizujte, vystrnaďte Cibuli z top10...
Reagovat
smazaný uživatel
tady koukám někdo hodně neunáší, tak je v Top10 , no a ? Je tam zaslouženě , nevím o co Ti jde :D
Reagovat
smazaný uživatel
len čistá zavisť
Reagovat
smazaný uživatel
Ne jen s tim chováním si to nezaslouží vy domýšlivci :)
Reagovat
babolat.cz
ty jo vy Slováci, i kdyby hrál Tiso či Mečiar tenis, boli byste z nich hotoví.
Reagovat
smazaný uživatel
Jeden z tých menej menejnudných zápasov týchto dvoch. Inými slovami, kvalitný...Andy zdá sa byť späť, vitaj Andrew.
Reagovat
smazaný uživatel
Andy sa mi momentalne veľmi páči
Reagovat
smazaný uživatel
jeho hra myslim:DDDD
Reagovat
VlS
Tak to bude dneska Nekonečnej příběh. Otázka je, kterej bude Atrej a kterej lítací pes.
Reagovat
smazaný uživatel
No Kvitová sice ty zápasy občas odevzdá, ale má takovou asi povahu, ale v životě bude normální. Za to ten namyšlenej vepř, co se tam teď dostal to je případ. Hrozná nesympatická Slovenka, co si myslí, že vyhraje grandslam
Reagovat
lexikon
Běž brečet jinam. A neblij tady
Reagovat
smazaný uživatel
Dominika a vepř ? :D

http://images5.fanpop.com/image/photos/28400000/Petra-Kvitova-belly-2012-tennis-28406106-1024-1386.jpg
Reagovat
PetaM
No jo, vepř vyhrál Wimbledon a Turnaj Mistryň. Co vyhrála ultraštíhlá Domina? :D
Reagovat
smazaný uživatel
čo su toto za trapne vety ale ve to bolo možno sa niečo podari aj Dominike

ale rieš pritomnosť Bože jake trapne sa hanbim nomralne
Reagovat
lexikon
Dominika vyhrála od boha příjemný vzhled narozdíl od Kvitove.
Reagovat
smazaný uživatel
To ji ovšem nedělá normální, vzhled je tak to jediný co má, ostatní stojí za dvě čučoriedky...
Neobshahujte vzhledem, kdyby platilo, že vzhled vyhrává, Serena by byla 501. a Suarez 1024...
Reagovat
PetaM
No, tak hlavně, že to připomínají všichni. Třeba i Máša v tom rozhovoru vedle. Takže asi nejsem jediný, že? ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Mě hlavně udivuje jak víte , jako mají holky povahu :D

A říct o Domině , že je vepř s porovnáním s naší řeznicí , to je moc :D
Reagovat
smazaný uživatel
a Schiavone by tam nebola

ale vzhľad je dôležitý ved tenis nebudu hrať večne
Reagovat
PetaM
Záleží na tom, co se komu líbí. Mě se třeba nelíbí modelky a přitom jsou drtivou většinou populace považovány za ty nejhezčí.
Reagovat
PetaM
Kdo si umí najít chlapa, tak si ho najde. A hlavně, mají prachy a to je jedno, jak vypadají.
Reagovat
smazaný uživatel
Panebože! Jak někdo může být tak hloupý a napsat, že vyhrala příjemný vzhled. Tak je protivná až za roh. A ten její přístup ke hře. -.- Když vyhraje tak to je samé POME a jak hraje výborně atd a když prohraje tak zmizne ! :D :D LEXIKON : To jo brečím. Myslel jsem si, že nikdo než Simona H. nepříjemnější není, ale spletl jsem se :(
Reagovat
lexikon
Ale Kvitová se snad nemůže líbit nikomu normálnímu ne :)
Reagovat
lexikon
Ty se asi pleteš celej svůj život:)
Reagovat
PetaM
Já taky nechápu, jak se někomu normálnímu může líbit Kirilenko a říkám snad něco? Nechápu, co se vám na Petře nelíbí. Buď je to pouze vkusem, který má každý jiný a nebo vám prostě leží v žaludku, protože vám prohrála spoustu peněz ...
Reagovat
smazaný uživatel
To je názor každýho komu se líbí, Štěpánkovi asi jo (ale to byste obhajovali že není normální)...třeba se někomu líbí Schiavone nebo Suarez a to jsou větší případy než Petra, o hodně horší...
POME po každým míčku aneb nesportovní chování vede ! Však ta nenávist fanoušků přijde, Vika zná...
Reagovat
smazaný uživatel
Přiznejme si, že ani jedna není dokonalá. Jedna má bříško a druhá nohy -.- :D ... Ale nikdo není dokonalý. Já taky ne. Ale její ego mi leze krkem
Reagovat
smazaný uživatel
Vika stratila fandov inde
Reagovat
smazaný uživatel
Vika, ale aspoň něco dokázala. Za to naše Domi má jen "hubu plnou keců"
Reagovat
smazaný uživatel
Proto to bude ještě horší, ale teď se může WTA a všichni pos*at že máme novou členku top10, ooo uctívejme ji...
Reagovat
smazaný uživatel
Přesně ! Ono to přijde brzy až párkrát vypadne brzy, že se začnou skupiny haterů zvyšovat. A bude to takový podobný terč, jako Kvitová. Teda akorát bez GS
Reagovat
smazaný uživatel
Kirilenko je super :-d
Reagovat
babolat.cz
jak něco takového může být v TOP10????
Reagovat
smazaný uživatel
taky si říkám co tam to prasátko Kvitová dělá takovou dobu :/
Reagovat
lexikon
Taky nevím ale neboj brzy Kvitová poletí z top ten :)
Reagovat
PetaM
Jo, ta z Top 10 letí už 2 roky.
Reagovat
smazaný uživatel
tak snad se brzy dočkáme :))
Reagovat
lexikon
Já myslím že to klapne :)
Reagovat
Fandina
nic mi do toho není, ale co takhle inteligentnější způsob psaní o tenisu, tohle je opravdu na úrovni neslušných přispivatelů na jakémkoli webu.
Reagovat
PetaM
Možná budete za 2 roky psát to samé. Bůh ví.
Reagovat
lexikon
Pořad lepší než to tvé nudné psaní o ničem
Reagovat
Fandina
Nevšimla jsem si, že ty kromě nadávek o něčem píšeš.
Reagovat
lexikon
Třeba jsem napsal že jsi kráva a to je dobrá informace.
Reagovat
lexikon
Jak bych mohl psát něco o tenise když musím pořad reagovat na tvoje blitky?
Reagovat
Fandina
lexikon ano, je to informace o tom, že si neslušný a že rád urážíš druhé.
Reagovat
Fandina
lexikon nikdo tě nenutí na nikoho reagovat a diskutovat s někým. Nebo ano?
Reagovat
lexikon
Ty proste musím mít vždy poslední písmeno co? Je to informace o tom ze na mě působíš jako nešťastná panna.
Reagovat
Fandina
lexikon a ty na mě působíš jak neslušný buran
Reagovat
lexikon
Ano to jsem :)
Reagovat
Fandina
nešťastná panna ... ha ha ha ... supeeeeeeeeeeeeeeer
Reagovat
lexikon
Ano jsi:)
Reagovat
Fandina
lexikon ... právě že nejsem ...
Reagovat
PetaM
Prý nešťastná panna. Napsal někdo, kdo si neumí ani vyhonit.
Reagovat
lexikon
Já nemusím honit (snad si to domyslíš).
Reagovat
Fandina
lexikon ... jenže to vypadá, že si honění nahrazuješ tady ... úsměv
Reagovat
lexikon
Ano, debaty s tebou mě neuvěřitelně vzrušujou.
Reagovat
Fandina
lexikon ... ale mně si ukradený
Reagovat
smazaný uživatel
Gratulace k top desítce. Cibulkový se nedaří, hra na podání špatná až katastrofální, ale dře a bojuje o každý míč! Zato z Kvitové se mi chce někdy brečet. Když něco v utkání naši zkomírající hvězdičku rozhodí, nebo když nepromění pár brejkbolů, často se zlomí a zbytek se dohrává jen z povinnosti.
Reagovat
smazaný uživatel
ty nebudeš až taky ..... jak som si myslel.DDD
Reagovat
lexikon
Jestli se Dominice nedaří tak pak Kvitová muže ukončit karieru. Fakt vypatlanec.
Reagovat
smazaný uživatel
Zklidni se. Kolik gemů na servisu dnes zvládla bez problémů? A kolikrát se nechala brejknout? Takže se na podání dařilo nebo nedařilo?
Reagovat
smazaný uživatel
no nic, jdu do semifinále alespoň dotlačit Andyho... jistí to Roger :D jinak mutantít z černobylu by ještě mohl vyřadit Berdycha :D
Reagovat
smazaný uživatel
NADEŠEL, WTA braň se všemi prostředky nebo fanoušci padnou...
Reagovat
smazaný uživatel
Ikdyz ti nefandim, musim uznat ze jsi hrala opravdu dobre a bojovne
Reagovat
smazaný uživatel
Domina veľká gratulacia bolo tam veľke šťastie alebo neschopnosť Agy ale to je jedno
Reagovat
lexikon
vybojovala si to, zádný štěstí.
Reagovat
smazaný uživatel
štěstí hrálo důležitou roli...první mačbol ..
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist