Charleston přišel o hvězdy, hrát nebude Serena ani Šarapovová

9. 4. 2010, 18:15
Aktuality 0
Ani v Charlestonu se ženská světová jednička Serena Williamsová nevrátí na kurty. Američanka, která kvůli zraněnému koleni nehraje od Australian Open, se z turnaje odhlásila. Antukový turnaj vynechá také Maria Šarapovová a loňská vítězka Sabine Lisická.
Serena Williamsová

Serena Williamsová se odhlásila kvůli stejnému zranění, kvůli kterému nehraje už více než dva měsíce. Jak oznámila pořadatelům, koleno se jí ještě úplně nezahojilo a na okruh WTA se chystá vrátit, až se turnaje přesunou do Evropy.

Zraněná noha nedovolí hrát ani obhájkyni loňského titulu Sabině Lisické z Německa, která kvůli kotníku nedohrála v Miami svůj první zápas. K zármutku organizátorů se divákům nepředstaví ani populární Maria Šarapovová, kterou ze hry vyřadil zraněný loket.

Komentáře

0
Přidat komentář
Zatím nebyly přidány žádné komentáře.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist