Cetkovská vyřadila Radwaňskou, Zakopalová si poradila se Šafářovou

23. 6. 2011, 19:21
Aktuality 60
Petra Cetkovská se postarala o největší překvapení dnešního Wimbledonu. Česká tenistka vyřadila 13. nasazenou Agnieszku Radwaňskou z Polska a po výhře 3-6 7-6 a 6-4 poprvé v kariéře postoupila v Londýně do třetího kola. V boji o něj dnes neuspěla další Češka Barbora Záhlavová-Strýcová, která podlehla Italce Schiavoneové ve dvou setech.
Petra Cetkovská (© wimbledon.org)

Už postupem do 2. kola si Petra Cetkovská ve Wimbledonu vytvořila svůj osobní rekord, ovšem den nato ho ještě vylepšila. A to přesto, že proti ní stála 11. hráčka světa Agnieszka Radwaňská.

Loňská osmifinalistka turnaje odstartovala lépe, v úvodním setu ani jednou neztratila podání a získala ho poměrem 6-3. Druhá sada už však byla mnohem dramatičtější. Radwaňská se rychle ujala vedení, česká tenistka sice dokázala srovnat krok, další brejk ale posunul turnajovou třináctku blíž vítězství. To měla Radwaňská na dosah, za stavu 5-4 se ale nad Londýnem spustil déšť, který utkání přerušil.

Po návratu na kurt srovnala Cetkovská na 5-5, aby vzápětí znovu ztratila podání a favoritka měla další možnost zápas ukončit. Ani to však Radwaňské nestačilo; Petra Cetkovská si vynutila zkrácenou hru a v ní posléze rozhodující set.

V něm česká tenistka opět rychle přišla o servis a prohrávala už 1-4. Ani to ale Cetkovskou nezlomilo: získala čtyři gamy v řadě, otočila stav na 5-4 a při svém podání mohla dramatickou bitvu sama ukončit. V tu chvíli znovu zaúřadovalo počasí, které poslalo obě hráčky do šaten, ale po dalším návratu na dvorec už Češka žádné drama nepřipustila. Servis už si Cetkovská udržela a po téměř dvou a půl hodinách zvítězila 3-6 7-6 a 6-4.

O další překvapení se rodačka z Prostějova pokusí proti nasazené osmnáctce a bývalé světové jedničce Aně Ivanovičové ze Srbska, která na ostrovech zatím válí; v zápasech s Oudinovou a a dnes Eleni Danillidouovou z Řecka ztratila celkem jen čtyři hry. 

Maximem Cetkovské na grandslamových turnajích je čtvrté kolo na antuce v Roland Garros v roce 2008.

Z českého souboje postoupila Zakopalová
Už v úterý bylo jisté, že minimálně jedna Češka do 3. kola postoupí. Dnes na sebe totiž narazily česká dvojka Lucie Šafářová s trojkou Klárou Zakopalovou. O pět let starší Zakopalová s brněnskou rodačkou na okruhu WTA prohrála jen na letošním Australian Open, a bilanci si nepokazila ani dnes. Čtyřiadvacetiletou Šafářovou porazila 6-0 6-7 6-3 a vyhrála čtvrtý z pěti vzájemných soubojů.

Zakopalová, jež před Wimbledonem ve čtyřech zápasech neuhrála ani set a v prvním kole udolala domácí Webleyovou-Smithovou až 9-7 ve třetím setu, svou krajanku nešetřila a v úvodní sadě jí z kurtu smetla 'kanárem'. Vyhráno ale ani zdaleka neměla. I když se ve druhém dějství, které na půl hodiny přerušil déšť, dostala ze stavu 2-5 a rozdílu dvou brejků, Šafářová v tie-breaku vyrovnala. 

O postupující se tak muselo rozhodnout ve třetím setu, v němž loňská osmifinalistka Zakopalová za stavu 5-2 podávala na vítězství. Mladší z české dvojice ještě odvrátila mečbol, jeden servis si vzala zpět a zápas byl málem kvůli další přeháňce přerušen, hráčky ale na kurtu ještě chvíli vydržely a devětadvacetiletá Zakopalová pár vteřin před další dešťovou přestávkou utkání ukončila. 

O vyrovnání svého grandslamového maxima, které si vytvořila před rokem právě v Londýně, se Zakopalová utká s vítězkou souboje Šarapovová - Robsonová. Pravděpodobně se tak může těšit na zápas na jednom z velkých kurtů.

Záhlavová-Strýcová Schiavoneovou potrápila, ale neporazila
Hůř si dnes proti další nasazené hráčce vedla Barbora Záhlavová-Strýcová. Pětadvacetiletá Češka na londýnské trávě nestačila na turnajovou šestku Francesku Schiavoneovou a po porážce 5-7 a 3-6 nezopakuje svou loňskou účast ve třetím kole Wimbledonu.

Záhlavová-Strýcová nebyla v utkání s favorizovanou Schiavoneovou bez šance. Hned v prvním gamu sebrala finalistce French Open servis a vedení si držela až do stavu 4-3. I po ztrátě podání dál Italku trápila: v deváté hře ale nevyužila další brejkboly, stejně jako za stavu 5-5. Její zaváhání turnajová šestka záhy potrestala ještě před tie-breakem. Tři setboly v řadě Záhlavová-Strýcová odvrátila, pak si ale Schiavoneová vypracovala další a česká hráčka v kritický moment zkazila poměrně snadný míč.

Ani nepovedený závěr setu Záhlavovou-Strýcovou nedostal na kolena. Za stavu 1-1 v následující sadě znovu sebrala Schiavoneové podání, jenže o něj vzápětí přišla. V další hře neproměnila brejkbol, po dalším brejku favoritky prohrávala 2-4 a na zvrat už se nevzmohla.

Na druhém grandslamovém turnaji po sobě tak Záhlavová-Strýcová vypadla s finalistkou Roland Garros. V Paříži prohrála hned v prvním kole s pozdější vítězkou Na Li z Číny, nyní nestačila na loňskou pařížskou šampionku a letošní poraženou finalistku Schiavoneovou.

Stejně jako při loňské premiéře na trávě ve Wimbledonu končí i letos Andrea Hlaváčková ve druhém kole. Česká tenistka sice v duelu s Australankou slovenského původu Jarmilou Gajdošovou podávala na zisk úvodního setu, nakonec ale prohrála 6-7 3-6.

Výsledky - Wimbledon - ženy:
Dvouhra - 2. kolo:
Cetkovská (ČR) - A. Radwaňská (13-Pol.) 3:6, 7:6 (7:5), 6:4
Zakopalová (ČR) - Šafářová (31-ČR) 6:0, 6:7 (3:7), 6:4
Gajdošová (27-Austr.) - Hlaváčková (ČR) 7:6 (7:1), 6:3
Schiavoneová (6-It.) - Záhlavová-Strýcová (ČR) 7:5, 6:3

 

pva, TenisPortal.cz, ČTK, Luboš Zabloudil

Komentáře

60
Přidat komentář
smazaný uživatel
Text příspěvku obsahoval závadný obsah a byl redakcí vymazán.
Reagovat
steve79
No ještě k tomu nasazování na kurty. Co by měl říkat takový Nadal. Dneska ho pořadatelé dali zase na jedničku a to dvakrát vyhrál Wimbledon a je aktuální světovou jedničkou.Je pravda, že nasazování zápasů na kurty je zvláštní, proč třeba Roddick hraje dneska na Centre curtu, proč tam raději nedají zápas Nadala.
Reagovat
smazaný uživatel
Pač Nadal má za soupeře lopatu Mullera, zatímco Roddick excelentního travaře Lopeze. Kdyby hrál Nadal proti Raonicovi, byl by na centrkurtu.
Reagovat
VlS
Šakala těžko, důvod bych viděl v počtu diváků v Amice a v příjmech z reklam
Reagovat
smazaný uživatel
Našel jsem pěkné videjko z pět let starého finále W. Bylo to tehdy tak nějak jednodušší. :-)

http://www.youtube.com/watch?v=23d2hcPd4tc&feature=feedlik
Reagovat
taffer
Tak k Petře musím říci, že je ve skutečnosti hezčí než na fotkách a že je to fajn holka (nechala se po zápase při odchodu do šaten několikrát zdržet a vyfotit s několika CZ fanoušky) a moc jí přeju úspěch v dalším kole, myslím, že na Ivanovič má.
Reagovat
taffer
Ne Petr, ale Petra samozřejmě:-) Blbne noťas ...
Reagovat
smazaný uživatel
Veľmi zlý deň. Finančne i podľa sympatií..Hewitt si prehral víťazný zápas, dúfal som, že Lleyton môže Soderlinga poraziť, mal k tomu rázne vykročené, ešte stále neviem, čo sa vlastne v druhej polovici zápasu stalo..Isner - hovorte si čo chcete, ale tie jeho zápasy majú šťavu..Almagro, najväčší španielsky panikár dnes odohral snáď životný zápas..To už nikdy nezopakuje..Škoda, ak by sa hral piaty set, mohol znova vstúpiť do historie..+Jediné, čo ma potešilo je postup Cibuľky a Bagdatisa..s Novakom to môže byť krásny tenis, avšak bilancia 4:0 pre Srba neveští nič dobré...Cibuľková má lichotivý žreb..Georges nemusí byť neprekonateľná prekážka a verím tomu, že ani Wozniacka v 4th kole nebude konečná (pri zhode istých okolností).Zajtra sa hrá Rafova časť pavúka..Myslím, že s Mullerom ho čaká min. 1 TB..Roddick s Lopezom budú hrať veľmi dlho, Murray sa možno potrápi viac ako sa na prvý pohľad zdá a Berdych postúpi celkom jednoznačne..Uvidíme, ako bude hrať Del Potro..
Reagovat
smazaný uživatel
Co jste vlastně od Lejtona čekali? Je mu 30 a hrál proti Top hráči. Že v pátém setu bude Sodu válcovat? Jenom proto, že před lety se mu na trávě dařilo?
Reagovat
VlS
Tak s tím lichotivým losem u Cibulky proti Georges bych byl hodně opatrnej a myslím si, že postoupí Julie.

To: Broz - taky nechápu tu kupu nostalgie, svět se pohnul od dob, kdy Hewit byl špička a už prostě není. Možná by byla škoda, kdyby postoupil a další záípas pro vyčerpání vzdal.
Reagovat
smazaný uživatel
Nerobme z Hewitta seniora..Má 30 rokov, o rok viac ako Federer...V tomto veku hrá tenista stále na najvyššej úrovni..Navyše Hewittovi tráva vyslovene sedí (3x4th,3xQF,1xSF) za posledných 7 rokov..Možno len traja tenisti sa môžu pochváliť lepšou bilanciou..Ak by hral Hewitt celý tenisový kalendár, má na prvú dvadsiatku, jeho tenis je pestrejší, než Soderlingov, ktorý vždy bude len hromotlkom, ktorý sa skôr či neskôr vyhodí..Jeho vypadnutie je pre turnaj mínusom.´.
Reagovat
VlS
Podívej, já Sodu zrovna nemusím, není mi vůbec sympatickej, ale hraje líp a konzistentněji než Hewit a vyhrál, protože prostě konec zvládnul líp. Jak píšeš, že se dřív nebo později vyhodí, tak se prostě vyházel míň než Leyton. Sice jen o trochu, ale stačilo to. Podle mě Leyton už na 5 ti seťáky nemá - vzpomeň si na AO, to není o 30 ti nebo 35 ti letech, to je o Leytonovi a jeho formě.
Reagovat
smazaný uživatel
Česká tenistka sice v duelu s Australankou slovenského původu Jarmilou Gajdošovou... :-))))

Tím, že si vzala Australana, se už nemůže cítit jako Slovenka?
Termín slovenský původ (nebo libovolný jiný) by se snad měl používat jen pro lidi, co žijou v cizině desítky let. Nebo se již v cizině narodili emigrantům.
Reagovat
smazaný uživatel
Ještě mě napadla jiná změna občanství, a to ti pseudo Kazaši. O těchto všech Kukuškinech (rusáci jak poleno) se taky zde píše jako o "Kazachovi ruského původu"? :-DD
Reagovat
frufru77
Barbora je obyčejná lopata.. nejde ani tak o samotné nadávky, spíš o to, že naprosto nechápe (ani její okolí), že si tím snižuje výkony min. o "třetinu" (nikdy jí to nepomohlo)... Cetkovská klobouk dolů !!!... Šafářová - škoda mluvit - totální slepice - prohrát s hráčkou, která by raději už tenis hrát neměla, škoda slov...
Reagovat
smazaný uživatel
promin, ale jak jsi prisel na to, ze by Klara uz nemela hrat tenis? Jeste stesti, ze jsi ten posledni, ktery o tom bude rozhodovat.
Reagovat
frufru77
to jsi fakt hluboko klesla, když nevidíš, s jakou "ufňukanou tváří" prohrává s o třídu horšími hráčkami - když ji to nebaví, tak ať to zabalí.....
Reagovat
smazaný uživatel
tak ten svuj pad, ten ja si ohlidam :-) A myslim, ze 63. misto na svete (viz Matej ve vlaknu 23:34) se da unest i s "ufnukanou" tvari a ona to dobre vi.
Reagovat
smazaný uživatel
Mimochodem, to je naprosto neuvěřitelný, ty reakce na Kláru. Klára hrála fantasticky řekněme od loňského května do letošního dubna, pak měla dva slabé měsíce a hned je totálně zatracována.

A co taková Lucka? Ta loni měla výbornou první polovinu roku, ale jakou měla bilanci od Roland Garros do konce roku 2010? Odpověď: 10 výher a 13 proher. Klára má od dubna bilanci 7 výher a 8 proher (nepočítám do toho dvě výhry ve Wimbledonu). V čem se to tak dramaticky liší? Že je Klára jiná povaha než Lucka a řekněme má někdy tendenci zápas "vzdát" / vypustit, když jí to nejde?
Reagovat
VlS
Tak vidím, že je spousta lidí, kteří by nejraději rozhodovali hlasováním (ale jen svým vlastním) kdo má vyhrát a kdo prohrát. Lucka dneska odehrála jeden ze svých špatných zápasů, ale kvůli tomu není ještě slepice. Klára odehrála jeden ze svých hodně dobrých zápasů. Tak jí to snad proboha můžeme přát, postoupit mohla bohužel jenom jedna a postoupila ta, která si to dneska zasloužila víc. Klára hrála na můj vkus hodně ze zadní lajny, ale hrála svou hru fantasticky. Běž si zkusit, jestli bys pro ti ní dneska uhrál míč.
Reagovat
Jiri
Souhlas se vsemi, kteri misto blbych kecu oceni vykon Klary. Je to dobra hracka a neni ve 3. kole nahodou! Z tohoto zapasu me bylo jedno, ktera vyhraje, obe jsou totiz sympaticke, bohuzel mohla postoupit jen 1 a to byla Klara, tak ji to prejme.
Reagovat
misoSK
Toto si snad robia srandu ti co robia tuto stranku:v Londýně společně s Holanďanem Wassenem prohráli 7-6 5-7 7-6 s duem Fisher/Huss. Ani jeden set nemate spravne, nehovoriac o tom ze vysledok 7:6 v tretom sete neprichadza do uvahy
Reagovat
smazaný uživatel
Tvůj příspěvek (kterému jsem moc nerozuměl) mě donutil se kouknout na výsledky, které mě překvapily. Letos už i ve Wimbledonu pánové hrajou debla jen na dva vítězné sety !!!
Takže pro další snižování významu deblů zbývá jediné - aby i na grandslamech místo rozhodujícího setu hráli ty směšné supertajbrejky. Fujtajksl :-(
Reagovat
smazaný uživatel
ja se trochu pridam, Isnera taky oplakavam :-( Uz jsem ale tak hluboko klesla, ze si to kompemzuju napr. prohrou dramatickeho umelce Troickeho (nemuzu mu totiz nejak odpustit jeho starsi tyjatr s tim vyplasenym sberacem.) A trochu nevim, co se zapasem sympataku Ferrer - Harrison.... No jeste, ze ted Fedex - splnena povinnost....
Reagovat
smazaný uživatel
kompenzuju
Reagovat
VlS
Ty teda toho chudáčka Vikáčka fakt máš hodně nerada:-) - já taky°;-))
Reagovat
smazaný uživatel
BINGO ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Dneska zlý sen, vypadnuli Hewitt i Isner a postoupí třeba ten krpatý slizký cigán. A navíc zápas dne Maria-Laura se nestihl. Aspoň, že ten Gonza uhrál po zranění 3. kolo.
Reagovat
misoSK
no to mna zas tesi Baghdatisov postup, uz sa tesim na jeho zapas s Nolem, bude to pre mna vrchol turnaja :) a taktiez Gonzo ide dalej co je vyborna sprava snad pre vsetkych, jeho forhend mi uz chybal...a taktiez ma tesi ze stara skola Llodra ostava v hre, cim viac servis-volej stylov v hre, tym lepsie, to proste k wimbledonu patri
Reagovat
VlS
Tak jestli to pro tebe bude vrchol, tak moc náročnej nejsi. Nole ho bohužel přejede 3:0 tak za 90 minut.
Reagovat
smazaný uživatel
Koukal jste někdo na zprávy na nově opět mě pobavila Barča Záhlavová-Strýcová když se hádala s manželem :) ona prostě nesklame je vidět že každý zápas prožívá až do konce :)
Reagovat
smazaný uživatel
zpravy na Nove nesleduju, ale ten obrazek si dovedu celkem zive predstavit. I se zvukem. Strycova je proste vulgarni holka, prozivat zapas az do konce jde totiz i na urovni. Uz jednou jsem tu zminila, ze Zahlava musi mit svatozar!
Reagovat
smazaný uživatel
jo no ale je vidět že je jen obyčejný člověk který si e stresu uleví jako každej ! :D
Reagovat
VlS
Zaplať Pán bůh, normální obyčejnej člověk není ani ve stresu na veřejnosti sprostej jak dlaždič a nevychovanej jak americký děcka. Bára fuj
Reagovat
smazaný uživatel
Na strankach TV Nova tam nemaju ziadny archiv sportovych novin, rad by som si to pozrel.
Reagovat
smazaný uživatel
Ale holky v deblu Benešová se Záhlavovou-Strýcovou postupují do dalšího kola , když porazily P.Kvitovou s D.Cibulkovou 7:6 a 6:4 :D
Reagovat
smazaný uživatel
No ano, popravdě je mám rači ;) Ale přijde mi že MOMENTÁLNĚ je na tom líp Lucka a Andrea.
Reagovat
smazaný uživatel
mám takový pocit že když budou oba páry dál vyhrávat tak se ve 3. kole potkají :D
Reagovat
petrulinka
Tak Kláře jsem rozhodně nefandila, pořád se na kurtu tváří hodně znuděně a mrzí mě, že Lucka skončila. Jinak Petře Cetkovské velká gratulace a taky mě potěšilo vítězství Sabine Lisiciki nad Na Li.
Reagovat
smazaný uživatel
skoda, prala jsem Lucce a uz se zdalo, ze zaver otoci! Ty zapasy nasich holek jsou tim, ze se velmi dobre znaji a hrajou bez respektu tak nevyzpytatelny..... :-(
Reagovat
smazaný uživatel
ale nejen nasich, dokonce Matejovi vysel jeho krkolomny tip na Lisicki!? Des bes.

Ale hlavne gratulace Petre C., kdyz uz jsem v "jejim" sektoru - paradni vysledek!
Reagovat
VlS
Víš, že fandím Lucce, ale Klára si postup dneska zasloužila, ty chyby, který Lucka dělala byly hrozný a bylo jich moc, i když je to škoda, Lucka mohla mít proti Vuvuzele 2 zrovna den a mohlo to bejt zajímavý, nemyslím, že by ji Klára dokázala poslat domů, i když kdo ví, Vuvu je schopná se vyházet stejně jako Lucka.
Klára moc dobře returnovala, hlavně druhej Lucčin servis a v delších výměnách byla prostě lepší, protože dělala míň chyb a nebylo to jen takový nějaký pinkání , byly to pěkný šlehy.
Lucky je mi líto, Kláře přeju hodně štěstí do třetího kola a aby pokud možno obhájila loňský body (280).
Reagovat
smazaný uživatel
Nejsou vůbec nevyzpytatelný. Lucka vs. Klára, to je jednoduché jak facka: Lucka zopravidla returnuje silně podprůměrně, čímž je eliminována největší slabina Kláry, a sice její relativně špatný servis. Naopak Klára, když hraje dobře, má jeden z nejlepších returnů na WTA okruhu, obzvláště z bekhendu. Totálně jím "vymaže" jednou z největších zbraní Lucie, totiž její levícky servis.

Navíc v běžných výměnách od základní čáry je Klára lepší než Lucie.

Takže platí, že když obě budou hrát dobře, vyhraje vždy Klára, s výjimkou případů, kdy závěr zápasu psychicky nezvládne jako na AO, nebo skoro tady ve Wimbledonu (z 5:1 na 5:4 ve třetím setu).

Neznamená to samozřejmě, že Klára je lepší hráčka než Lucie, nýbrž jen to, že je Klára (hrající dobře) velmi špatný match-up pro Lucku.
Reagovat
smazaný uživatel
Můj "krkolomný tip na Lisickou" mi naopak hrubě nevyšel, protože jsem tipoval, že to bude extrémně vyrovnané, ale na Li to nakonec nějak usmolí. stal se přesný opak.
Reagovat
smazaný uživatel
jezis, Mateji, ty me vzdycky tak utloukas temi argumenty :-) Zrovna jsem klepala VISovi odpoved (ahoj VISi!)a pak si vsimla toho zavalu tady. Tak promin, mela jsem v hlave, zes netipoval Li. Jinak ja zachmurenou Klaru moc nesleduju, me temi tvrdymi a jistymi vymenami zaskocila. A proste fandim Lucce! Ale soudnost neztracim, Klara to ma po zasluze...
Reagovat
EllNino
Proč proboha potřebuje body ???
Reagovat
smazaný uživatel
nenávidím zakopolavou! všude vypadne v prvním kole po tragickým výkonu s hráčkama ze druhé stovky a pak porazí šafářovou která nutně potřebuje body!!! to snad není pravda!!!
Reagovat
smazaný uživatel
jn svatá pravda rozhodně měla větší šanci dalším kole uspět :(
Reagovat
VlS
Lopato, Klára potřebuje body přinejmenším stejně jako Lucka, takže to není dobrej argument. Nestačí prostě fandit Lucce? Proč k tomu potřebuješ nějakej exaktní důvod?
Reagovat
smazaný uživatel
zakopalka už je stará neperspektivní a čeká jí pad v žebříčku brutální pád. svými výkony nepatří do elitní 100. možná jen na te travě občas něco zahraje.
Reagovat
VlS
Kam patří nebo nepatří rozhodnou body, který si holky uhrajou, pokud jim je neumíš poslat poštou k Vánocům. Prostě dneska Klára hrála líp a Lucka špatně, to je celej krám a nic s tím nenaděláš ani ty, ani já, i když fandím Lucce, ale psát, že kvůli tomu Kláru nenávidím - to je poněkud silné kakao.
Reagovat
smazaný uživatel
co chce prosímtě zakopalka hrát proti šarapové? dostane dva kanáry a pojede dom! To šafářová by aspon něco hrála.
Reagovat
smazaný uživatel
Já se z tebe Lopato na mou duši snad zvencnu. :-) Není hráčkou první stovky? Jak rychle někteří "experti" zapomínají, jak dobře Klára dovede hrát (a jak velmi konzistentně a slušně hrála letos řekněme do dubna)? Jakej žebříčkovej pád ji čeká? Asi nebude až tak moc dramatickej, když spolu s body z Wimbledonu má už v této sezoně nahráno 973 bodů (což by momentálně stačilo na nějaké 63. místo).
Reagovat
EllNino
3koda Andrea vedla 5:2* a 6:5 A:40 při servise Jarky, ale stejne gratulace k zapase, Petra C., nechapu jak to mohla otocit, supr, Lucka s Klarou tam je to hodně divoky, ale asi to preju Lucce páč myslim, ze s Marií (pokud vyhraje nad Robson) by mela vetsi sanci.
Reagovat
capjar
Skvělej úspěch.
Reagovat
Frick
Kdo se díval - může potvrdit informace o tom, že Barunka zase nezklamala?

Každpádně gratulace Petře C. Pokud jsme sleodvali kurzy, tak asi víte, že na Pinnu to stoupalo až nad 10,00...

Jinak teda Lucina v 1. sadě kanár. Je to ještě daleko, ale řekl bych, že na finále Fed Cupu to budou muka výběru.
Reagovat
smazaný uživatel
Hele třeba si tu smůlu vyberou teď a na finále to bude ok :)
Ale jinak Petra C. válí :)
Reagovat
smazaný uživatel
Lepší je mít z čeho vybírat, než se strachovat, že se nám jedna ze dvou stabilních zraní.
Každopádně pozice dvojky je otevřená.
Reagovat
smazaný uživatel
No já si myslím že pokud budou ve formě a nebudou zranění tak je sestava jistá ve složení jednička : Petra Kvitová , dvojka : Lucie Šafářová a debl : Iveta Benešová s Barborou Záhlavovou-Strýcovou pro mě není co řešit :)
Reagovat
smazaný uživatel
No jo ale není lepší vzít třeba Lucku a Andreu? A já nevím jak myslíte že by dopadl debl v podání Peschke/Uhlířová? :D Ale je to blbost vzít je už jen proto, že když se třeba Lucka v průběhu zraní nebude záskok do singlu... Ale debl by možná byl zajímavý ;)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist