Cetkovská i Kvitová se s Dauhá loučí čtvrtfinálovými debakly

14. 2. 2014, 14:35
Aktuality 79
Německá tenistka Angelique Kerberová zastavila vítězné tažení Petry Cetkovské v Dauhá. Úspěšná kvalifikantka, která včera vyřadila největší favoritku Na Li, dnes dostala 'kanára' a po výsledku 1-6 0-6 se stala třetím českým skalpem Kerberové na turnaji. Skončila i poslední Češka v soutěži Petra Kvitová, jež neměla šanci se Srbkou Jankovičovou.
Petra Cetkovská

Petra Cetkovská dnes v Dauhá nedokázala proti Angelique Kerberové navázat na vynikající výkon z osmifinále, v němž po výborném výkonu šokovala vítězstvím nad šampionkou Australian Open Na Li.

S Němkou držela ve čtvrtém vzájemném zápase krok jen v úvodu, kdy na prohrané podání dokázala odpovědět rovněž brejkem. Zatímco Cetkovská si ale za celý zápas nedokázala udržet servis, soupeřka už při svém podání nezaváhala a za 51 minut získala v Dauhá třetí český skalp za sebou.

Cetkovská, která po operacích obou kotníků vypadla v žebříčku z elitní třicítky a aktuálně jí patří 134. místo, se v Kataru probila do hlavní soutěže z kvalifikace. Čtvrtfinále si zahrála poprvé od dubna 2012. V semifinále byla naposledy v srpnu 2011 v New Havenu, kde zaznamenala finálovou účastí nejlepší výsledek kariéry.

Kerberová, která měla v úvodním kole volný los, zatím v Kataru vyřadila Karolínu Plíškovou a Kláru Zakopalovou. Po Cetkovské už ale čtvrtý český skalp nepřidá. V semifinále mohla narazit ještě na Petru Kvitovou, ta však dnes neuspěla v zápase s Jelenou Jankovičovou.

Pátá nasazená Srbka nedala Kvitové šanci. První set sehrála česká tenistka, která v minulých týdnech vynechala kvůli nemoci turnaj v Paříži i úvodní kolo Fed Cupu ve Španělsku, stejně jako Cetkovská. V druhé sadě už svůj servis držela a po brejku se dokonce ujala vedení 3-1, pak už si ale zase nedokázala udržet jediný servis.

V deváté hře sice Kvitová ještě zabojovala, odvrátila tři mečboly a vypracovala si dva brejkboly, žádný ale neproměnila, zatímco bývalá světová jednička pak svůj čtvrtý mečbol využila a vyhrála hladce 6-1 6-3.

Česká jednička má se srbskou soupeřkou po dnešku vyrovnanou bilanci 2-2, v posledních čtyřech setech s ní však uhrála pouhých pět her.

V Dauhá hrála Kvitová poprvé od Australian Open, kde překvapivě ztroskotala hned v prvním kole. V Kataru chtěla navázat na semifinálovou účast z lednového turnaje v Sydney. Příští týden by měla obhajovat titul v Dubaji.

Výsledky - Dauhá (tvrdý povrch, dotace 2.440.070 dolarů):
Dvouhra - čtvrtfinále:
Jankovičová (5-Srb.) - Kvitová (3-ČR) 6-1 6-3
Kerberová (6-Něm.) - Cetkovská (ČR) 6-1 6-0
A. Radwaňská (2-Pol.) - Wickmayerová (Belg.) 6-2 6-1
Halepová (7-Rum.) - Erraniová (4-It.) 6-2 6-0
Semifinálové dvojice: Kerberová - Jankovičová, Halepová - A. Radwaňská.
Čtyřhra - čtvrtfinále:
Peschkeová/Srebotniková (3-ČR/Slovin.) - Kudrjavcevová/Rodionovová (Rus./Austr.) 7-5 6-2
Su-Wei Hsieh/Shuai Peng (2-Tchaj-wan/Čína) - Niculescuová/Zakopalová (Rum./ČR) 6-1 6-1
pva, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

79
Přidat komentář
smazaný uživatel
Text příspěvku obsahoval závadný obsah a byl redakcí vymazán.
Reagovat
smazaný uživatel
Aga dneska nehrala zas tak spatne, jak by se podle vysledku zdalo. Naopak Simca podala moc dobry vykon. Celkove bych u obou tenistek vyzdvihl prechod z obrany do utoku a celkove obranu. Co obe dobehnou je proste neskutecny a ani jedna si nemohla byt jista bodem, dokud micek nespadne podruhe. Aga dneska nemela vubec dobre prvni podani (spise vypadalo skoro jako druhe) ale jinak bych u ni vyzdvihl jeji chut do utecne hry. Bohuzel obcas na ukor UE ale do budoucna jen dobre. Celkove vzato jsem s vykonem Agy vcelku spokojeny a s vykonem Simci take. Moc rad uvidim Simcu v Top 10, rozhodne si to zaslouzi a podle me jeste jeji jizdu rozhodne nekonci. Ve finale spise favorizuji Simcu nez Angie, pokud Simca bude hrat tak dobre jako dnes.

Snad cesti hokejiste se ve treti tretine schopi. Druha byla o neco lepsi ale furt tomu chybi ta chut po zakonceni....
Reagovat
pepin
Nezlobte se, ale vést zde debaty nebo přání, aby někdo vyřadil kvůli Petře Serenu je naprosto mimo. V současné formě a rozpoložení Petry je naprosto jedno kdo proti ni nastoupí. Petra se dostala na určitou hranici, kterou je schopná jednotlivě překročit, ale dlouhodobě to v současné době je podle mě v oblasti snů. Když zde někdo, nevím tedy kdo, napsal po Wibledonu, že je to první a poslední GS Petry, tak se to zdálo jako nesmysl. Ale on se začíná pomalu naplnovat a to at již vlivem zdravotní odolnosti, nebo psychickou odolností nebo nechutí Petry cokoliv měnit. Již dva roky sledujeme dosti velké trápení s občasným vybočením, ale nic, co by trvalo delší období v oblasti konzistentnosti výkonů na top úrovni. A tak v podstatě přichází to co se zde objevuje. Budeme hledat kdo koho by měl vyřadit, aby měla Petra umetenou cestičku a aby pokud ji to zrovna sedne se dostala aspon do semifinále. A to je velká škoda s jejím potenciálem.
Reagovat
misa
Souhlas. Nejlepší by bylo, kdyby si tu Serenu vyřadila Petra sama. Častokrát jsem tady v diskusi četl, že má Petra dobrý los a s kým se asi utká v semifinále, ale ona pak vypadla už ve 2. kole. Takže by diskutující měli brát turnaj kolo za kolem.
Reagovat
smazaný uživatel
Podle mě nemáte pravdu ani jeden, ale rozebírat to, to asi nemá smysl, vy si stejně pojedete svou bez ohledu na cokoliv, co bych napsal.
Reagovat
tommr
průběžnej stav žebříčku WTA k dnešnímu dni tj. po odehraným čtvrtfinále v Doha.
Čísla v závorce znamenají bodovej náskok nebo ztrátu na Petru.
Hvězdička znamená, že hráčka v Doha postoupila do semifinále a může ještě získat další body za postup do finále nebo za titul:

1. Williams, S. 12660 (+7950)
2. Li 6690 (+1980)
3. Radwanska, A. 5705 (+995) *
4. Azarenka 5681 (+971)
5. Sharapova 5206 (+496)
---------------------------------------
6. Kvitová 4710
---------------------------------------
7. Jankovic 4535 (-175) *
8. Errani 4390 (-320)
9. Kerber 4255 (-455) *
10. Halep 3885 (-825) *
11. Wozniacki 3195 (-1515)
12. Ivanovic 3155 (-1555)
13. Cibulková 3056 (-1654)
14. Vinci 3020 (-1690)
15. Lisicki 2820 (-1890)
16. Suarez Navarro 2685 (-2025)
17. Stosur 2605 (-2105)
18. Stephens 2415 (-2295)
19. Bouchard 2355 (-2355)
20. Flipkens 2295 (-2415)
...

Petra i přes jasnou porážku s Jankovicovou zatím zůstává na šestým místě. Propásla ovšem velkou příležitost posunout se v žebříčku nahoru a její největší soupeřky na 7.-10. místě se jí zase o kousek přiblížily. Jankovicová dokonce Petru může předstihnout pokud se dostane do finále. Petru může předstihnout i Kerberová, která by k tomu ale potřebovala získat titul.
Jako ideální scénář z hlediska Petry je tudíž vítězství Agy ve finále nad Kerberovou což by Petře dočasně zajistilo udržení šestýho místa ...

Jinak pozice Sereny jako jedničky je i nadále neotřesitelná. Na druhý místo se dostala i přes senzační výpadek s Petrou Cetkovskou Li Na, na třetí místo se posunula Aga Radwanská, Azarenková se propadla až na čtvrtý místo ...
Reagovat
VlS
Koukám, že divošky mají obě Williamsky a Naďa Petrova, Alisa chráněný ranking. Bohužel to v kvaldě vypadá na konec Andy, prohrává s Karin Knapovou. 1. kolo kvaldy má být odehrané dnes celé kurtů mají jak na GS :-)
Reagovat
EllNino
http://www.protennislive.com/lshd/main.swf?year=2014&wkno=99&eventid=&tour=2&lang=en&ref=http%3A//www.atpworldtour.com/wptn ...takže zajímavý souboje Wozniacki - Lisicki, Kerber - Ivanovic, Šafářová - Stephens, Vesnina - Venus atd, Petra má při vší úctě dobrej los, Suarez nebo petrova jsou na 2. kolo takhle obsazenýho turnaje schůdné, taky mhla dostat Anu :D
Reagovat
tommr
Petra má sice relativně snadnou soupeřku v osmifinále, ale ve čtvrtfinále narazí nejpíš na Halepovou a v semifinále nejspíš na Serenu. Obhajoba titulu je za takovejch okolností téměř vyloučená ... :(
Reagovat
EllNino
Maximálně bych to viděl na to semi :) ale kdo ví, Chtělo by to, aby serenu zaříz někdo v 2. kole nebo ve čtvrtfinále, pak už bude neporazitelná :D ...ale Petra se s tim popere :)
Reagovat
EllNino
A nejsilnější soupeřkou bude pro Petru stejně ona Petra :D ..takže je to v podstatě zase jen o ní :)
Reagovat
VlS
Přesně, přeju jí, aby vyhrála. a aby po cestě porazila Simonu a Serenu. To by jí mohlo vrátit to sebevědomí, které potřebuje.
Reagovat
tommr
pochybuju, že by nám někdo prokázal takovou službu a Serenu vyřadil ještě před semifinále. Petra se navíc do toho semifinále nejspíš ani nedostane, protože v současný formě nebude mít proti Halepový šanci ...
Ještě horší los než Petra má Lucka Šafářová, která možná neudělá ani to první kolo proti Stephensový ...
Reagovat
EllNino
Lucka Sloane dá, příklad jí dala před tejdnem Peta Cetkovská, prostě talčit se do vítězných uderů, navíc Sloane očividně není v pohodě :)
Reagovat
Frick
Bylo by fajn, kdyby jí dala. S Jankovičovou by to bylo taky zajímavý a kdyby to vyšlo, tak zápas se SW, to je určitě odměna...
Reagovat
tommr
jenže Petra proti ní hrála chytře a nutila jí k chybám. Obávám se, že Lucka bude chtít Stephensovou přestřílet jak je jejím dobrým zvykem a vyhází se přitom ...
Reagovat
EllNino
Tak uvidíme, když to Lucině sedne, tak se Sloane nechytne a letos není nějak oslnivá, takže uvidíme :D
Reagovat
dadaft
no Samantho, tentokrát máš dobrý los, tak doufám, že něco napíšeš.
Reagovat
Frick
Tak kvaldu hraje i Kr. Plíšková. No nevim. Neměla by si spíš dát nějakou 50 000 - 100 000? K čemu jí bude vyletět v kvaldě? Na 50.000 by (aspoň) semi dala, ne? Ano, asi je to kvli debli s Kájou, ale i tak...
Reagovat
Fandina
Asi budou hrát se sestrou debla a to je dobře. A kvalifikaci také nemůže hrát každý. Někdo se do ní také nevejde, záleží na postavení na žebříčku.
Reagovat
tommr
pokud se chce Kristina dostat na úroven sestry tak už musí zkoušet štěstí na WTA turnajích. Kvalifikace v Dubaji je pro ní taková placená loterie - když to vyjde může získat hodně bodů a peněz, když to nevyjde tak se nic nestane ...
Reagovat
Frick
Poté, co Petra porazí Lucku, v dalším kole vyfičí jak nic. Škoda, že Lucka nebyla fit. Petru by dala a na Jelenu umí možná o něco lépe než Petra. Třeba v Pekingu - Lucka dala Jeleně ví zabrat než pak Petra.
Reagovat
Frick
Tak bohužel, s Tamarou Paszek 2:6 a 0:6, ale i tak to pro takovou dívenku musí být hezké, těch 5 bodíků za postup do druhého kola a poté duel s býv. hráčkou TOP 30. Zajímavý, že už loni v dubnu hrála 1. kolo kvaldy turnaje v Katowicích, kde vybojovala set proti Piterový. Tak uvidíme. Krůček po krůčku a za dva roky zjistíme, že se blíží ke stovce, kdo ví... Je skutečně velmi mladá. Siniaková v jejím věku nebyla ani na computeru...
Reagovat
smazaný uživatel
Vyhodit trenéra zatím samozřejmě není na pořadu dne. On David Kotyza prostě k té trenérské špičce patří, ví, co poradit, když si ho Péťa zavolá na kurt, oba vědí na čem, co se hry týká, mají pracovat... Její psycholog tvrdí, že v hlavě je Petra silná a že hlavně odolné psychice vděčí za své úspěchy.

Nějak si myslím, že problém bude zakopaný někde hluboko v těle. Jasně, Petra má to astma a s ním spojená častější onemocnění horních cest dýchacích. Ale nejspíš je tam ještě něco, co se zatím týmu nepodařilo úplně rozklíčovat. Ono se to pak samozřejmě přenáší i do té hlavy, když se hráčka cítí jeden, dva dny fyzicky úplně v pohodě a další den ji prostě tělo neposlouchá tak, aby byla konkurenceschopná. Když o něco usilujete a někdo vám mění pravidla za běhu, je to děsně frustrující.

Možná z toho dělám moc velkou vědu. Prostě dneska den blbec a rozjetá Jelena a za týden zase vyhraný turnaj v Dubai; to by na Petru celkem sedělo.
Reagovat
Fandina
Souhlasím s tím, že je Petra psychicky silná. To by nedokázala otáčet zápasy, když se jí nedaří, nedokázala by vyhrávat. Nevyhrává všechno, jak by si někdo přál, ale obecně je na tom pořád líp než kde kdo a kde jaká jiná tenistka. Jednou hraje líp, jindy hůř.
Reagovat
Frick
A co tedy ta postava? Ubrat v pase, přidat na ramenou....
Reagovat
Fandina
Postava je v pohodě.
Reagovat
LukasH
Moc sem už nepíšu, ale teď mi to nedá.
Roger, Tommr - pochopte konečně, že Petra žádnýho novýho trenéra nepotřebuje, stejně jako je v podstatě jedno, jestli pracuje na pohybu, na servisu, atd. Když je v pohodě, jde jí všechno - nemá špatnej pohyb, skvěle servíruje, umí na síti. Když jí to nejde, nejde vůbec nic. Nebudu dokola psát psychika, je to už omletý. Prostě to nejde jako kdysi a hotovo. Zní tohle nějak fanaticky? Řekl bych, že ne. Proč to dlouhodobě nejde jiným tak jako dřív? Buď k něčemu Petra sama dospěje nebo ne. Kotyza jí radí dobře. To, že se cítí ztuhlá, zpomalená, netrefuje kurt, je jedna velká neznámá. Caro Wozniacká pořád zkouší nový trenéry. A pomohlo jí to v tom, aby hrála jako tenkrát?
Gabina - ty vždycky jen vylezeš, když Petra prohraje a záměrně tu provokuješ. Říkáš, že tu jsou fanatici a ty nejsi? Český holky mám obecně rád, ale co to pořád píšeš za blbosti, že všechny hrajou daleko líp? Proč jsou potom tak nízko? To si Petra ty body do žebříčku a vyhraný turnaje zaplatila?
Reagovat
rib
souhlas úplný, příkladem toho, o čem píšeš, je např. i Jelena - přece byla kdysi jednička, pak spadla, nešlo nic a vrací se poslední dva roky. Tak to prostě s některými sportovci je, nahoru dolů. Jsou to lidi, takže co je na tom divného, že?
Reagovat
petrulinka
Napsal jsi to moc hezky a já naprosto souhlasím. Absolutně pořád nechápu, proč tady mají pořád potřebu Petru rozebírat. Je to tak, jak to je a buď to její fanoušek takto musí brát nebo ne, ale v tom případě to není fanoušek. Já mám Petru ráda, fandím jí a fandit jí budu dále. A co se týká zápasu s Jelenou, máš pravdu, byla No.1, pak jí to dlouho nešlo, a teď se zase vrací, je to dobrá hráčka, takže prohru Petry nepovažuju za tragickou a takové ty řeči, že Lucka by ji určitě víc potrápila apod., jsou nesmyslné a jsou to pouze spekulace. Já jen říkám, Peti, do toho a bojuj na dalších turnajích. Jo a co se týká Gabiny, schválně jsem čekala po těch jejích nechutných řečech týkajících se Petry a hlavně zápasu s Venus, jestli se tady objeví a uzná, že Petra hrála dobře a vyhrála, ale ani po zápase s Luckou se tady neobjevila, až zase po prohře s Jelenou. Mně to podle vyjadřování přijde na nějakou bývalou spolužačku nebo spoluhráčku z klubu Petry, která Petře nemůže odpustit a závidí jí, že je prostě dobrá nebo jí možná kdysi Petra přebrala Pavláska, nevím. Ode mně to jsou samozřejmě taky spekulace, ale čerpám z mých životních zkušeností a v mém věku už celkem vím, jak takový zhrzený a zklamaný člověk reaguje. Ale třeba se pletu a ta dotyčná Gábina je jen taková ubohá dívčina, která si na někom potřebuje vylít svou zlost.
Reagovat
VlS
Na tenisportálu asi musíš předpokládat, že se budou rozebírat tenisté a tenistky, o tom ten portál je. Nejsou to stránky fanklubu.
Reagovat
Roger_Federer
Je nekdo ochotny podepsat petic aby propustila trenera a prizpet na fond zachrany PK v top ten??
Reagovat
Fandina
Myslíš, jako že by byla Petra něco jako zastupitelstvo, které by se mělo řídit hlasem lidu, výsledkem petice? Já ti klidně petici podepíši, aby Petra věděla, jak mi leží na srdci, aby hrála co nejlíp. To určitě. Petru mám ráda a přeji jí.
Reagovat
tommr
Česká jednička má se srbskou soupeřkou po dnešku vyrovnanou bilanci 2-2, v posledních čtyřech setech s ní však uhrála pouhých pět her ...

at počítám jak počítám tak mi pořád vychází, že Petra uhrála v posledních čtyřech setech s Jankovicovou šest her a ne pět jak píšou v článku. Je to ale samozřejmě jen nepodstatná chybička. Faktem je, že Jankovicová na Petru našla recept a není na okruhu zdaleka jediná kdo už ví jak na Petru hrát. Jen Lucka a pár jí podobnejch na to zřejmě ještě nepřišly. Petra by se sebou měla urychleně něco dělat a pod Kotyzou to zjevně nepůjde ... :(
Reagovat
Fandina
Doufám, že si Petra konečně přečte ty tvé rady co se týká Kotyzy a dá na tebe.
Reagovat
tommr
obávám se, že Petra si nenechá poradit od nikoho a že na tu svojí paličatost nakonec dojede ... :(
Reagovat
Fandina
Naštěstí to není tvoje starost. Jak si kdo ustele, tak si kdo lehne. A upřímně, kdo by nechtěl ležet tam, kde Petra. Ty si dokázal co ona? Určitě ne, tak jí nech žít.
Reagovat
smazaný uživatel
Zrovna ty jsi ten poslední, kdo by jí mohl vytýkat paličatost.:-))))
Reagovat
patriks
Petra už není řeznice z Fulneku. Je tak na 50% její úrovně. Zakončit první set dvojchybou je samo o sobě vypovídající. Hry, které dnes uhrála, byly jen díky slabším chvilkám JJ.
Reagovat
Fandina
Venus a Lucku ještě ubojovala. Na JJ už neměla. Tak uvidíme, jak se bude její kariéra dál vyvíjet. Držím palce. Peti pojď!
Reagovat
smazaný uživatel
Proč Nasťa Pavlyuchenkova hraje v Dubaji kvalifikaci?
Reagovat
EllNino
Je to tam hodně našláplý :) i Pennetta, která je v žebříčku 22., hraje kvaldu, myslím, že se tam nedostala ani Lucka Šafi :)
Reagovat
smazaný uživatel
Genie a Flavia taky..
Reagovat
smazaný uživatel
19. hráčka světa a musí hrát kvaldu turnaje WTA?..
Reagovat
EllNino
taky to dot dobře nechápu, ale možná pozdní přihlášení třeba, ...
Reagovat
PetaM
Ono se přihláška do Dubaje posílala předem, a Bouchard ještě neměla žebříček na to, aby byla v hlavní soutěži. A jako výchozí žebříček se bere ten, který byl, když se uzavíraly přihlášky. Losování ovšem už probíhá podle současného žebříčku :) Tehdy žebříček Bouchard stačil na kvaldu, teď jí ale žebříček vyšvihl na první místo v kvaldě. Ale hlavní soutěž už jí nezaručí :)
Reagovat
tommr
nevím čemu se všichni tak divíte? V Dubaji je v pavouku jen 28 míst a 4 z toho jsou vyhrazený pro kvalifikantky a 2 pro divoký karty. Přímej postup do hlavní soutěže tak má zaručeno jen 22 nejlepších hráček podle žebříčku v době uzávěrky. Je tudíž jasný, že při účasti téměř kompletní špičky (i sama Serena se na poslední chvíli uráčila přihlásit) mají holky co nejsou v první dvacítce smůlu ... :)
Reagovat
PetaM
Mimochodem, Lucka Š. hraje hlavní soutěž ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Dnes holky v Dauhá asi soutěžily o nejrychlejší výhru.. :D
Reagovat
smazaný uživatel
V Dauhá to dneska nějak rychle odsejpá :-)
Reagovat
misa
Kvitové, která bude mít kondici a pohyb na úrovni hráček absolutní špičky. Už několik let je to bohužel jen krásný sen. Petra je prostě moc těžká a nepohyblivá. Jistě, i s tím se dá dosáhnout řady úspěchů, ale potřebujete k tomu mnohem lepší servis než má ona. Takový jako měla Petra v roce 2011.

Proto už moc nedoufám, že se jí ještě někdy povede průlom na úrovni finále grandslamu nebo návratu do top 3. Ale stejně je to moje nejmilejší tenistka a potěšila mě alespoň bojovností na konci duelu.
Reagovat
freeteepek
Šafářový dala Petra tuším 15 es. Řekl bych, že servírovat umí. Její hlavní problém je nevyrovnaná psychika. U ženský je to běžné, ale pokud chci Petra ještě někdy vyhrát GS a být skutečnou hrozbou těm nejlepším, musí se toho zbavit. Jedinej, kdo jí v tomhle smyslu pomůže, je Navrátilová. Kotyza jí dobře radí. Někdy jeho rady zaberou, někdy je Petra ztuhlá a nepomůže to. Tady jí ani zlepšená kondice nepomůže. Když má tělo hlavou zablokovaný, tak nejde servis, nejde forehand, není dostatečně rychlá...
Reagovat
smazaný uživatel
Musím souhlasit, Petra bude jako DelPo, pouze jednou vyhrát GS a pak už konec ...
Reagovat
misa
Dala jich 17. Dvě třísetové bitvy ji bohužel vyčerpaly. Když je Petra unavená, začne jí jako první odcházet servis. Vždyť dnes vyhrála snad jen 2 hry na podání.
Reagovat
VlS
Jdi do háje s unavou. Od konce AO Petra odehrála před dneškem 2 (slovy dva) zápasy. Něco jinýho je Klárka nebo Lucka. Ani Jelena toho neodehrála míň, protože hraje i debly. Souhlasím s Freeteepkem, že problem je hlava. Nesouhlasím, že řešením je Martina. Řešení drží v ruce Petra. Ona s tím musí něco udělat. Kotyza s tím nic nenadělá. Předevčírem jí radil, ale neudělala to. Neustoupila si na první servis Venus, neposlechla rady na servis, připadalo mi, že sice kejvne, ale vůbec to nebere na vědomí.
Reagovat
smazaný uživatel
Napsal jsi to přesně..naprostý souhlas. Z čeho může být unavená...?
Ona je naprosto marná,jen doufám,že si jí jako vzor nebudou brát ty mladí začínající tenisté.
Šafářová,Zakopalová a i Cetkovská,hrají daleko lépe!
Reagovat
Fandina
Nepovídej, že Petra neposlechla Kotyzu. Děláš z ní neschopnou holku. Nad Venus vyhrála, tak co chceš řešit.
Reagovat
VlS
Jako obvykle já o voze, ty o koze, čili jediná možná odpověď je:
kolik třešní, tolik višní
Reagovat
Fandina
Všimla jsem si, že nic ti není na Petře svaté. Jen do ní reješ a šiješ. Nechtěl by ses už na to vykašlat? Dole píšeš, že má někdo předvést střelbu v biatlonu. Souhlasím s tebou. A ty bys zase měl předvést, jak budeš dělat do puntíku všechno na kurtu, jak ti někdo určí. Nezlob se na mě, ale jsi uplně trapný.
Reagovat
Fandina
Řeči o voze a koze si nech pro svoji babičku. Nestojím ti o to.
Reagovat
VlS
Na rozdíl od sebe nejsem Petra hater. Není marná, je šestá v rankingu, kdyby byla marná, tak není ani ve stovce. Prostě prohrála zápas s jinou výbornou tenistkou. Reagoval jsem na zbytečné hledání nějakých speciálních důvodů, protože nejsou potřeba. Prostě tenhle zápas projela a to je všechno. Jestli chce být lepší než někde v druhý půlce desítky, tak se sebou bude muset něco udělot směrem k vysší konzistenci, ale třeba to nejde, každýmu to není daný a nejsme stroje, které se dají libovolně seřizovat. Ale to z ní nedělá chudinku, dokázala toho sakra víc než všichni diskutující na portálu dohromady.
Reagovat
VlS
Fandinko, zkoušet stebou diskutovat na urovni výměny argumentů je naprosto stejně marné, jako zde hledat. recepty na zlepšení Petřiny hry. Ty totiž reaguješ na uplně všechno a to ještě tak, že nereaguješ na to co někdo napsnal, ale na to, co si myslíš že by si mohl myslet. Čili někdo mluví o voze a ty o koze. Nenechám si to pro svou babičku, ta už hodně let nic nepotřebuje.
Reagovat
VlS
Na rozdíl od tebe, ne od sebe
Reagovat
Fandina
Znáš přísloví, že jen hlupák si o druhém myslí, že je hlupák. Připadáš mi, že moc dobře pochopíš, co jsem ti chtěla říci. Jinak když něco napíši, dobře si to přečti a odpovídej na to. Jiná cesta k diskusi nevede. I když by se jednalo o skutečného hlupáka.
Reagovat
Fandina
A ještě dodatek. Psalo se o Petře a ty začneš shazovat Fandinu. To jsem tak důležitá?
Reagovat
VlS
Psalo se o Petře a ty místo argumentů napadáš mě. Proto reaguji na tebe, protože jsi k tomu dala důvod.
Reagovat
Fandina
Neútočila jsem na tebe. Psala jsem jen o Petře. A ty si místo argumentů, jak to je s Petrou napsal že nevím, o čem je řeč.
Reagovat
VlS
A tohle je o mě nebo o Petře?
Všimla jsem si, že nic ti není na Petře svaté. Jen do ní reješ a šiješ. Nechtěl by ses už na to vykašlat? Dole píšeš, že má někdo předvést střelbu v biatlonu. Souhlasím s tebou. A ty bys zase měl předvést, jak budeš dělat do puntíku všechno na kurtu, jak ti někdo určí. Nezlob se na mě, ale jsi uplně trapný.

takže : Svaté mi není nic na nikom, ani na mě, ani na tobě ani na Petře. Napsal jsem, že Kotyza jí něco radí a ona to stejně neudělá, že ho možná ani nevzala na vědomí. To není na někom nenechat suchou niť. Tvoje reakce je osobní napadání. A když se bráním, tak tady kňouráš.
Reagovat
Fandina
Promiň. Ale přečti si to vlákno. Jestli někdo začal psát, že nevím co píši, o voze a o koze a višně, třešně, byl si to ty. Nauč se číst.
Reagovat
VlS
Fakt mám lepší zábavu, než se tady s tebou dohadovad o ničem, mysli co chceš, je mi to jedno. Nepotřebuju vidět svejch 50 příspěvků denně, abych se ubezpečil, že žiju:-)
Reagovat
Fandina
Nezesměšňuj druhé, nebudou zesměšňovat tebe.
Reagovat
Fandina
A ještě dodatek. Nikdo tě nenutí se mnou diskutovat. Já už vůbec ne ... úsměv
Reagovat
misa
Není snad moje chyba, že je Petra pořád unavená. Prostě 3 těžké zápasy ve 3 dnech jsou často nad její síly. Na podání to bylo včera znát.
Reagovat
smazaný uživatel
Nemám ráda Jelenu !
Reagovat
aligo
Já taky ne! :D
Reagovat
Frick
Tak jsem to přivoval - ať Petry třeba hrajou 2x 0:6, hlavně ať...

No, pojď prostě Gabčo!!!!!!!!!!!
Reagovat
Frick
Je krásná s tim copem....
Reagovat
smazaný uživatel
škoda že neumí střílet,už mohla mít 3 medaile..to je fakt!
Reagovat
VlS
No běž jí to ukázat :-D
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist