Čeští tenisté budou hrát čtvrtfinále Davisova poháru v Lužnikách

25. 2. 2008, 20:47
Aktuality 1
Čeští tenisté čtvrtfinále Davisova poháru s Ruskem odehrají na antuce v moskevské hale Lužniki. Dějiště zápasu, který se uskuteční od 11. do 13. dubna, a povrch vybraný domácím týmem dnes oficiálně oznámila Mezinárodní tenisová federace ITF.
Čeští tenisté budou hrát čtvrtfinále Davisova poháru v Lužnikách

Ruský nehrající kapitán Šamil Tarpiščev Lužniki a antuku avizoval už bezprostředně po vítězném utkání prvního kola se Srbskem, které Rusové odehráli rovněž v této moskevské hale. Do sestavy ruského týmu, který doma prohrál naposledy v roce 1995, tak zřejmě bude zařazen antukový specialista Igor Andrejev.

Český tým v čele s Tomášem Berdychem a Radkem Štěpánkem vítězné zápasy se Švýcarskem a Belgií odehrál na rychlém taraflexu. Na antuce hráli svěřenci Jaroslava Navrátila naposledy loni v prvním kole Světové skupiny proti Spojeným státům americkým, kdy v Ostravě prohráli.

ČTK

Komentáře

1
Přidat komentář
smazaný uživatel
Text příspěvku obsahoval závadný obsah a byl redakcí vymazán.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist