Češky dnes v Dubaji uspěly. Postoupila Benešová i Šafářová

21. 2. 2012, 14:11
Aktuality 105
Stoprocentní úspěšnost mají dnes na turnaji v Dubaji české tenistky. Do dalšího kola postupují obě, které v soutěži zbyly. Ivetě Benešové pomohlo zranění Dominiky Cibulkové, jež vzdala zápas v prvním setu, Lucie Šafářová po více než dvou hodinách udolala Chorvatku Martičovou.
Iveta Benešová

Iveta Benešová v Dubaji zahajovala dnešní program a už po necelé půlhodině si zajistila postup do dalšího kola. Příčinou bylo zranění podkolenní šlachy její soupeřky Dominiky Cibulkové, která se za stavu 2-1 pro českou hráčku nechala ošetřovat a o několik minut později utkání vzdala.

Další soupeřkou Benešové, která si účast v hlavní soutěži musela uhrát v kvalifikaci, bude Sabine Lisická. S německou tenistkou se devětadvacetiletá Češka nedávno utkala v prvním kole Fed Cupu a třísetovou výhrou položila základ postupu týmu kapitána Pály.

Výrazně víc se dnes na vítězství nadřela Lucie Šafářová, kterou v úvodním kole čekala Petra Martičová z Chorvatska. Třetí vzájemný duel obou tenistek odstartovala lépe česká tenistka, která v úvodním setu sebrala Martičové dvakrát podání, odvrátila jediný brejkbol své soupeřky a sadu vyhrála 6-3.

Od dalšího setu už ale Chorvatka byla Šafářové vyrovnanější soupeřkou. Třemi brejky si vynutila rozhodující set, ve kterém se nevzdala ani za stavu 0-5. Při svém podání v sedmé hře odvrátila dva mečboly a další smazala za stavu 5-3 pro Šafářovou, čtvrtý mečbol už ale brněnská rodačka proměnila a po dvou a čtvrt hodinách zvítězila 6-3 5-7 a 6-3.

V dalším kole čeká Šafářovou čtvrtá nasazená Samantha Stosurová z Austrálie, s níž má kladnou bilanci 3-1 na zápasy.

Blízko senzačnímu vyřazení byla dnes v Dubaji pátá hráčka turnajového pavouka Agnieszka Radwaňská. V souboji s kanadskou kvalifikantkou Aleksandrou Wozniakovou sice vyhrála první set jednoznačně 6-1, ve druhém už jí ale outsiderka byla vyrovnanou soupeřkou a v nepříjemném větru s ní Polka měla plné ruce práce.

Za stavu 6-5 Radwaňská utkání neukončila, prohrála následný tie-break, a když v páté hře rozhodující sady přišla o podání a poté prohrávala už 3-5, zdálo se, že Wozniaková bude první hráčkou po Viktorii Azarenkové, které letos světovou šestku porazí. Radwaňská ale překvapení nepřipustila; srovnala na 5-5, udržela si vlastní podání a celkově sedmým brejkem zápas po dvou a půl hodinách ukončila.

Ještě více se na postup nadřela Daniela Hantuchová. Slovenská tenistka sice začala duel proti Poloně Hercogové lépe, jenže od stavu 1-0 a 40-0 na returnu se jí přestalo dařit. Příliš chybovala a rázem prohrávala 1-6 a 0-1. Pak už se na dvorci tenistky přetahovaly o každý game a hantuchová si vynutila třetí set. V něm sice prohrávala 1-3, nakonec si však v tie-breaku zajistila postup a už 8. letošní obrat z 0-1 na sety.

 

Výsledky - Dubaj (tvrdý povrch, dotace 2,000.000 dolarů):

Dvouhra - 1. kolo:
Benešová (ČR) - Cibulková (SR) 3:1 skreč, Šafářová (ČR) - Martičová (Chorv.) 6:3, 5:7, 6:3, A. Radwaňská (5-Pol.) - Wozniaková (Kan.) 6:1, 6:7 (6:8), 7:5, Pcheng Šuaj (Čína) - Bartoliová (6-Fr.) 6:4, 6:3, Halepová (Rum.) - Pavljučenková (Rus.) 6:4, 6:2, Hantuchová (SR) - Hercogová (Slovin.) 1:6, 7:5, 7:6 (7:4), Ivanovičová (Srb.) - Schiavoneová (7-It.) 6:1, 7:5.

Čtyřhra - 1. kolo:
Llagosteraová, Rodionovová (4-Šp./Austr.) - Grandinová, Uhlířová (JAR/ČR) 1:6, 6:1, 10:6, Benešová, Záhlavová-Strýcová (ČR) - Jansová-Ignaciková, Kudrjavcevová (Pol./Rus.) 6:1, 6:2.

 

pva, TenisPortal.cz, ČTK, Luboš Zabloudil

Komentáře

105
Přidat komentář
smazaný uživatel
se odhlásila z Dubaje ... https://twitter.com/#!/scoobschris/status/172264425355620352
Reagovat
smazaný uživatel
Je pravda, ze k Marion mam zvlastni vztah, a minuly rok jsem ji jinak nez exentricka hip-hopova kralovna, nebo hopsanda ani nenazval, nebo ale take Mistryne MTO.

1/ Marion a MTO, to je historie sama o sobe. Budu hodnotit minuly rok. Eastbourne a Wimbledon. Kvitova, Flavia nebo Lino...nebo RG atd. To mne nepresvedcis a asi jeste pekne dlouho, ze to jeji MTO bylo, protoze to potrebovala:)-Usmev, Tam to byla spise cilena taktika nez potreba. Z tohoto duvodu u mne zaden klobouk dolu, pokud ji ted fakt neco bylo, zrejme tusila, ze by ji ani MTO nepomohlo. Pitoma ona opravdu neni. Na druhou stranu je opravu velka bojovnice.

2/ Marion a bojovnost. To je neco, co se mohou od ni jine tenistky ucit. Tolik otocenych zapasu za minuly rok, co predvedla, opravdu neuveritelne a tady urcite klobouk dolu, ale k tomu mozna to MTO i obcas potrebovala. Tezko soudit, v kazdem pripade zraneni tam spis nebylo...

3/ Marion a skakani. Kazdy kdo trochu pinka urcite vi, ze nemuze na kurtu zustat stat. Musi byt v neustalem nebo dobrem pohybu, a je jedno jestli jen pinka rekreacne... Jeji skakani ji slusne udrzuje v pohybu a rytmu na kurtu. Velmi dulezity aspekt - jasny. Ale nektere veci ji zapomenout proste nemohu, takze pokud bude zase predvadet ty svoje stylove MTO zabavy, rad si na prezdivku hopsanda vzpomenu - ale je to spis takove osobni:)

4/ Marion a servis. Jedna z mala podava stylem, ktery pouzivala kdysi Zina Garrison. Hodne to pomaha neunavovat pouze cast ramena5. Takze dokaze podavat slusne i za 2 hodiny. Tento styl ma i sve uskali. Muze byt vice citelne pro soupere...Na tvrdem rychlem povrchu nebo trave, ale muze byt velmi efektivni. [aspon podle mne]
Reagovat
smazaný uživatel
5/Marion a psychika. Rozhodne Wimbledon ukazal, ze neni ta z tech, co uz prohrava s Serenou v satne 0:5. Dokaze otacet neuveritelne zapasy a z souperek neni nejak out uz predem. Ale take dokaze se uplne zablokovat. Nepochopitelne az tak, ze projede zapas s hrackou, se kterou by to nikdo asi ani necekal.

6/Marion vs Jarmila HC 2012 > zapas, ktery si budu dlouho pamatovat. Nebot jsem jeste nikdy nevidel, ze by nekdo tak nekoho potupne vypraskal. Jeji hra mne fakt zvedla ze zidle. To bylo neco neuveritelneho.

Ke kazde holce mam celkem nejaky respekt, ale jsou veci ktere me hned tak nepresvedci. U Marion to je MTO. K tomu mam jasny postoj, a ikdyz ji respektuji, tak v teto veci asi dlouho budu mit spise klobouk na hlave:)
Reagovat
VlS
Haló efekt (tedy poslední událost, která je dobře v paměti) samozřejmě funguje, ale já jsem ten klobouk dolů myslel na včerejší zápas a situaci.
Sympatie a antipatie k hráčům - hráčkám obecně, to je a bude vždycky individuální a obtížně vysvětlitelné "NĚCO". U mě pro antipatie k Marion to byly její spartakiádní skladby odcvičené mezi výměnami a ty překrývaly tu její až zarputilou bojovnost (a taky mám trochu problém s fanděním Francouzům - proč, to by bylo na dlouhé vysvětlování a stejně je to zas jen vnitřní pocit).
Nějak jsem si na to poskakování zvykl a výrazně je mi sympatická její snaha, bojovnost, rvavost - já nevím co ještě. Elegentní tenis nehraje, obouručný FH vypadá divně, ale je to zatraceně efektivní.
Takže asi tak - včera bych ve stejné situaci dal klobouk dolů před kteroukoliv, která by se zachovala stejně.
Reagovat
VlS
Azarenka - Goerges - Vika 2:0
Hantuchová - Peng - Peng 2:1
Wozniacki - Halep - Simona 2:0
Makiri - Ana WO Ana - snadný tip
Jankovič - Pennetta - tak tady těžko tipovat, kterákoliv je schopná bídně prohrát, tipnu si Jelenu ale jen proto, že ani nevím proč.

Šafářová - Stosur - tipnu Lucku 2:1, protože jí fandím a protože Sam hrála v neděli ostudně špatně.
Radwaňska - Peer - no po dnešku tedy nevím, snad dneska nepůjde Aga do baru a bude při smyslech - Aga 2:0
Benešová - Lisicki - Sabina 2:0
Reagovat
smazaný uživatel
kdyby to dopadlo jak pises, ani bych se moc nezlobil, Simonka ma muj fandici (lehce koupitelny) hlas v.... kapse!
Reagovat
smazaný uživatel
mas to tak propracovane, ze bych si troufla jen na drobne kosmeticke upravy: Peng 2:0, Flavia Jelenu porazi a Sam jako na potvoru mozna na nedeli uz zapomene .... :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Já nebudu tipovat, napíšu moje přání.
Julie, Daniela, Simona, Ana, Flavia, Lucka, Aga, Sabina :-)
Reagovat
VlS
Sojka:
Beru, ale Lucka -SAM H2H je 3:1 pro Lucku, Sam s ní vyhrála jen jednou (taky jsem se tomu divil, ale je to tak), takže Luckoooooooooo, pojď
Ema: Přání mám jak přes kopírák
Reagovat
smazaný uživatel
je to jen legrace.. :-)) S Luckou nevim, preju ji moc, ale je strelena, Sam mi zas prisla v nedeli az hloupa, coz je mnohem horsi, ale ...... :-)
Reagovat
VlS
S tou Luckou máš bohužel pravdu, ale o důvod víc jí fandit :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak VLSi:)

Viktorie - bude uz trosku unavenejsi, ale postoupi...
Daniela, no jestli to bude sazet do tribun jak dnes, tak spise Peng
Karolina nestastne vyleti se Simonou a bude se resit na 200 prispevku postupujici krize byvale No1:)
A vs M, Postup Ana, to je asi fakt nejtezsi tip...ten dal celkem i praci.
Flavia postoupi jak nuz, ktery projede lehce maslem...
Lucka - Samantha > vzajemne zapasy jasne pro Lucku, ale posledni zapas minuly rok Lucka projela. Tady jde jen o to jestli se Lucka sama vypinka nebo ne. Tipuji, ze se nevypinka, ale bude to o vlas.
Aga postup, zahraje, co potrebuje...
Iveta - Sabina > Nevim jak na tom Sabina je. Takze si tipuji skrec behem zapasu...ale Sabine to nepreji nejak cilene, proste jen tip.:)
Reagovat
VlS
před Marion. Něco si udělala s nohou a žádný svolávání lékařský pomoci, pauzy a triky a trochu k mému údivu ani skreč, ale poctivě to doptrpěla do konce a prohrála.
Reagovat
smazaný uživatel
bojovnice jak ma byt. Ona si hlavne nedolecila to zraneni z jejiho posledniho zapasu v Kataru se Stosur ktery kvuli stejnemu problemu skrecovala..
Reagovat
Fandina
Marion už skrečla v Dauhá zřejmě pokračování zranění ..... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
Taky má můj obdiv a i když jsem ji zpočátku moc nemusela, ted ji pomalu, ale jistě přicházím na chut, obrovská bojovnice, zarputilá, nic jen tak neodchodí..
Reagovat
VlS
Jo, mám to s ní stejně. Když nehraje s Luckou nebo Petrou, tak jí už fandím, ale ještě tak před rokem jsedm jí říkal "Králíček Duracell, poskakuje třikrát dýl než byste čekali", a nemoh jsem ji ani cejtit.
Reagovat
smazaný uživatel
byvale Hopsalce, dneska uz jedine Marion, jsem se naucila taky fandit. Jeji vuli a zarputilost musi ocenit kazdy, dodatecne jsem si pri rozhovorech i vsimla, jak hezky a plachy ma usmev. Je ale hodne podivinska, stejne jako jeji tatik. Asi nebude lehke s nim(i) vyjit....
Reagovat
smazaný uživatel
"fandivost" se da lehce prebit penezma, i ta nejmin sympaticka hracka kdyz je podporena nejakou sazkou te prinuti ji fandit az a hrob:)
Reagovat
Fandina
je velice inteligentní. Hned při prvním rozhovoru který vedla po vyhraném zápase si mě získala. Kromě toho hraje dobře. Podle mě není podivínská ve smyslu těžko s ní s nimi tatíkem vyjít, ale praštěná. Takže žádné obavy, ale inteligentní lidi. Její máme je z nich nejnormálnější, v dobrém slova smyslu ..l. úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
Když tě "přinutí", tak to není přirozené a jen vypočítaný kalkul:-)
Reagovat
VlS
Někde jsem četl, že Marion má IQ 170, s tím je těžký být úplně normální :-D
Reagovat
smazaný uživatel
tssss, to neni zadny kalkul:)) to je jen prevlekani kabatu.. treba tento zapas z Kataru: http://img806.imageshack.us/img806/6957/tiktak.jpg a kdyz to pak vyjde a finalni preklapka je ta spravna (jakoze toto nebyl zrovna ten pripad), tak mam rad obe dve holky:)
Reagovat
smazaný uživatel
Já tomu tiketu nerozumím:-(( nikdy jsem nesázela.
Reagovat
smazaný uživatel
to nevadi. Jsem naopak rad, ze jsi cista, penezma a chamtivosti nezkazena duse...:)
Reagovat
smazaný uživatel
Píšeš, jako bys mě znal :-)
Reagovat
smazaný uživatel
neznam no, ale vyzaruje to z tebe na sto honů:)
Reagovat
smazaný uživatel
Ty jsi myslivec? :-))) ale ty mě zavádíš na falešnou stopu, musím řešit tipovačku přece:-)
Reagovat
smazaný uživatel
co mne lzes?:) vsak tu nic netipujes, nejsi v poradniku, ted sem se schvalne dival... tsssss...
Reagovat
smazaný uživatel
http://tennisdale.blogspot.com/2012/02/caroline-pripravuje-obourucny.html
Reagovat
VlS
Čekal jsem tedy trochu zasvěcenější komentář k postavení Caro. Všimni si schválně, že i když ti skoro každý tenista řekne, že stát na kříži je hloupost, tak Caro je k němu při nácviku doslovo přilepená, rozkročeným postojem zafixovaná. No uvidíme jak je připravená na Simonu a na alternativu, že jí nebude schopná ten kříž trefit. Možná potom přijde bratr fotbalista k duhu, protože to na ten kříž nějak dokope.
Reagovat
smazaný uživatel
:-) dobré
Reagovat
smazaný uživatel
Zápas Any jsem bohužel neviděl, ale mám velkou radost z jejího vítězství. Francesca možná není v úplně ideální formě, ale pořád je to hráčka, která je těsně za první desítkou. Anu čeká v dalším kole Makiri, která podle mě hraje momentálně velmi dobře. Věřím Aně, uvidíme... Myslím si, že pro mnoho příznivců ženského tenisu to bude vysněný zápas. :)
Reagovat
smazaný uživatel
ale v expreskach visi, ze se MaKiri odhlasila...
Reagovat
smazaný uživatel
Toho jsem si nevšiml, omlouvám se. Bral jsem to podle pavouku na livesportu... Takže Ana postoupí bez boje?
Reagovat
VlS
Jojo, WO, klikařka
Reagovat
smazaný uživatel
ted uz asi ano, ale pavouka jsem si jeste neprohlizela ...
Reagovat
smazaný uživatel
Odhlásila? Buď význam toho slova nezná pan redaktor, nebo já. Odhlásit z něčeho se snad dá jen před začátkem, v tomto případě před nastoupením k prvnímu utkání.
Monty: divné, její velký fanda se nedíval?
Reagovat
smazaný uživatel
Aha. Na jednu stranu jsem rád, že jde Ana dál, ale na druhé straně z toho člověk nemůže mít radost. Moc jsem se na ten zápas těšil, holt si budu muset nechat zajít chuť. :D Přeju Makiri, ať se brzy uzdraví. Ana může hrát ve čtvrtfinále s Caroline...
Reagovat
smazaný uživatel
To víš, škola. Taky by mě bavilo se celý den dívat na satelit. :D
Reagovat
VlS
Počkej si nějakejch 80, 90 let do důchodu :-D
Reagovat
Fandina
odhlásit nebo odstoupit ...... vždyť tomu rozumíme ..... pan redaktor si to tady ale určitě přečte a napříště si to bude pamatovat .... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
To už se budu dívat na satelit v nebi nebo pekle. :D
Reagovat
VlS
Tak se tam potkáme, ale vypadá to tak, že Vaše generace bude mít ten důchod opravdu hodně pozdě :-((( (Nejsem škodolibej, to vymýšlí někdo, kdo může celej život prosedět v kanclu)
Reagovat
Fandina
se snad dožije i vyššího věku ...... tak by se ten pozdější odchod do důchodu mohl vykompenzovat .... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
Přesně tak... A kde se potkáme, nahoře nebo dole? :D
Reagovat
VlS
Znáš to, jak se chlapíka po smrti ptají, jestli chce do nebe nebo do pekla? A on se ptá, jestli mu můžou udělat nějakou prezentaci, tak mu Svatej Petr ukazuje nebe. Všechno je bílý, hraje chrámová hudba a všichni jí kaši, pijí vodu a celej den se modlí, je tam ticho a všichni vypadají smutně.
Belzebub mu ukazuje peklo. Stoly plný stejků a jitrnic,víno a pivo teče proudem, duní pořádnej rock, všichni se baví a jsou veselí.
Tak chlápek řekne že do pekla a ono to je tak, jak to vypadalo v prezentaci. Tak začne špásovat s čertí servírkou, ta je celá nažhavená a všechno vypadá skvěle. Tak jí začne osahávat a najednou se vyděsí a řve Belzebube, Belzebube. Belzebub příjde a povídá "co je? Nějaká reklamace?" Chlápek povídá ""Belzebube, ona ji nemá!" A Belzebub se uculí a povídá:"to je peklo, co?".

Takže nahoře.
Reagovat
smazaný uživatel
To je dobrý. :D Tak teda nahoře. :)
Reagovat
VlS
http://www.super.cz/9108-bozske-krivky-modelka-bar-refaeli-pobihala-po-tenisovem-kurtu-jen-ve-spodnim-pradle.html
Reagovat
smazaný uživatel
Nádhera! :) Bar Refaeli je moc krásná. Viděls, jak fotila s Rafou pro Sports Illustrated?
Reagovat
VlS
Viděl, Rafa mi tam vadil :-((
Reagovat
smazaný uživatel
Mně taky. :D Kromě Rafy se fotila ještě s plavcem Michaelem Phelpsem a basketbalistou Chrisem Paulem.
Reagovat
smazaný uživatel
Myslím, že fotit pro Sports Illustrated je prestižní záležitost, zvlášt speciální plavkový vydání, Bar je krásná ženská a fotky se mi s Rafou moc líbily:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Přesně tak. Taky už pro Sports Illustrated fotily čtyři moje oblíbené sportovkyně (Masha, Ana, Lindsey a letos Alex Morgan) a řada mých oblíbených modelek. :) Bar je nádherná a Rafovi můžu jen tiše závidět. :D
Reagovat
smazaný uživatel
Kdo je Alex? Nechce se mi to hledat. Jinak je to prostě reklamní věc, sponzoři taky očekávají, že jim bude ten který sportovec nějaký čas v roce k dispozici, zvýší to marketingovou cenu toho sportovce, jak tu o tom nedávno psal Stan.
Reagovat
smazaný uživatel
Fotbalistka :)
http://www.superspy.cz/sport/11758-naha-sportovkyne-v-plavkach-c-3-alex-morgan
Reagovat
smazaný uživatel
Přirozeně krásná, nic umělého, má pěkný zadek:-)
Reagovat
smazaný uživatel
To je důležité, protože jsem dolňák. :D Alex je krásná celá, ale jestli mám něco vypíchnout, tak je to zase úsměv. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Chtěla jsem původně napsat, krásný úsměv a zadek:-))no, udělal jsi to za mě:-)
Reagovat
smazaný uživatel
No jo. :) Ale schválně: Tipla bys na první pohled, že je to fotbalistka?
Reagovat
smazaný uživatel
Rozhodně ne:-)
Reagovat
smazaný uživatel
No právě, to asi nikdo. :) Ono se to nezdá, ale i fotbal hrajou hezké holky. Alex určitě není jediná, stačí si vygooglovat Hope Solo nebo Sydney Leroux. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak zas tolik mě ty holky upřímně neberou, takže si ty tebou zminované už odpustím, já raději chlapy:-)) ale díky:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Chápu, není zač. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tento týden je WTA na nekódovaném HD programu s anglickým komentářem! Příjem s parabolou již od 90-100 cm.
26 stupňů východně: Badr 4
Dubai Sports HD, frekvence 12130 MHz, symbolrate 27500, polarizace V

V horší kvalitě a s obrazem 4:3 je přenos na
13 stupňů východně: Hot Bird 9
Dubai Sports 3, frekvence 11747 MHz, symbolrate 27500, polarizace H, parabola 60 cm
Reagovat
smazaný uživatel
Anglán, co to s Anabel komentoval, je úchvatnej. U přenosů BBC jsem ho nikdy neslyšel, škoda. Ještě směšněji slova ze sebe vyráží už jen známý komik Vančura z Eurosportu.
Reagovat
smazaný uživatel
ta Schiavone ta jeji forma je doslova obrovska, skoda ze jsem to nevedel pred pul hodinou... a ty pazvuky co vyluzuje... jsou hodne stare simpanzice..
Reagovat
VlS
Tak na to jsem hodně zvědavej, obě mají formu typu okluzní fronta. Může to být krásný pokoukání a taky hrůza ve třech dílech. Holky, hrejte pěkně, ať se u toho bavíme. Nefandím ani jedný, je mi fuk kdo postoupí, ale chtěl bych vidět i něco víc než krásnej úsměv a nohy Anči.
Reagovat
smazaný uživatel
Hezky napsáno, já taky očekávám o něco více, než jen pěknej pohled na Anu:-) přeju Francesce, mám ji ráda, ted ji to v poslední době nějak nejde, ale i tak má variabilnější hru, když ji to sedne, chodí hodně na sít, no uvidíme :-)
Reagovat
VlS
Tak tenis v druhém setu jak řemen, velké napravení chuti po utrpení Aga - Wozniak (1. set jsem neviděl). Fran řvala tak, že jsem :
1. podvědomě začal fandit Anči
2. Vymyslel indiánské jméno pro Fran - Hýkala jak oslice sedící na opuncii
Reagovat
smazaný uživatel
Nestacila by jen "Ta, co uz dohykala" ??? :-) Nepopiram, hyka strasne, ale kdyz ja Fran muzu.... A fandit krasavici je prvoplanovy.. ;-)

Jinak koukam, ze Marion zacala kvapikem, 3:0..
Reagovat
VlS
Já jsem nefandil krasavici, ale tý, která hrála potichu :-). Jinak tenis krásnej
Reagovat
smazaný uživatel
Jsem tedy prvoplánový? :D
Reagovat
smazaný uživatel
O:-)
Reagovat
smazaný uživatel
O:-)
Reagovat
smazaný uživatel
to je jen klon, ne zamer!!! :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Ano, jsi:-) ale na tom není nic špatnýho..tvoje volba:-)
Reagovat
Fandina
jako krasavice ...... fandit Aně se i vyplácí, protože pořád hraje líp než mnohé nekrasavice. Kromě toho Fran už nehraje co to bývalo dívat se na ní nedá, tváří se jako blbka a čím dál víc řve... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
Že jo? :) VIS mě tady předevčírem označil jako "básníka opěvujícího své krásky". Já to beru, protože se mi to líbí. :) Ale přesně před měsícem jsem mu tady vysvětloval svoje priority... :D

"Nechci protestovat, ale ono to u mě není až tak jednoznačné. :D Mně se dřív líbila Dinara a tu zrovna za krásnou moc lidí nepovažovalo... Samozřejmě se ale nestydím za to, že mám pro hezké holky slabost. A ještě když se k půvabu přidá sportovní um, tak tomu nedokážu odolat. :) Ale zase to není pravidlo, že bych fandil jakékoliv krásné sportovkyni... Pro mě jsou důležité sympatie a charisma, což jsou snad ještě subjektivnější faktory než krása. :)"
Reagovat
smazaný uživatel
Já ti naprosto rozumím, chápu, že to vysvětlování bylo určené pro VISE, ale já to beru a respektuju tvoji volbu, navíc píšeš slušně a tak nějak zasněně, s láskou o těch "svých holkách", je to milé:-)
A s Dinarou jsi mi udělal radost, to jsme už taky probrali:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Přesně tak, díky. :)
Reagovat
smazaný uživatel
:-)
Reagovat
smazaný uživatel
No a je to tady :)
Tak se Daniela dotrapila do 3.setu a do TB.
Reagovat
smazaný uživatel
Neuveritelne, tak to Daniela nakonec zvladla, ale to bylo fakt o vlas...a hlavne Polona nevyuzila nektere nabizene sance. Tak Daniele samosebou gratulace, tahle vydrena vitezstvi, kdy to hrac behem zapasu haze casto metry do autu a kazi, chutnaji nejlepe:)
Reagovat
VlS
No, tak to nakonec Danka dotáhla, ale s odřenejma ušima. Pavljučenka vypadla se Simonou Halep (to bych býval i tipoval), kvalifikantky zlobí (ale co je to za kvalifikantky Martič, Halep, Hercog) snad jen Aleksandra tomu termínu odpovídá. Nabušenej turnaj.
Reagovat
smazaný uživatel
Jde to pomalu a jiste do TB...
Reagovat
smazaný uživatel
Tak drama pokracuje:)
Reagovat
smazaný uživatel
No jo samozrejme je tam vyse chyba...pocitac si zapamatoval, blbe jsem klikl...:)
Reagovat
smazaný uživatel
Daniela se zachranila. Ale zaver bych si nedovolil vubec tipovat...tady se asi muze stat cokoliv.
Reagovat
smazaný uživatel
Uf, tak nakonec i ty slajsy Polone pomahaj...Ted musi Daniela brejknout zpatky...jinak to bude uz spatne...
Reagovat
smazaný uživatel
Halepova, easy $$, ani mne nevadi ze je z Rumunska a ma mensi vnady nez driv.. a zitra proti Kerolajn bude snad i v TV ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak rebrejk, nooo to bude jeste zajimave:)
Jinak Daniele to obcas lita metry od druhe lajny na debla...dnes ma proste den blbec...
Reagovat
VlS
No, danka bojuje o post slovenský jedničky - uvidíme - Danko, do toho!
Reagovat
smazaný uživatel
No myslim, ze Danka hlavne bojuje o svuj Backhand :)
Reagovat
VlS
Svůj BH? Co to je a kdy byl naposledy viděn?
Reagovat
smazaný uživatel
No hned na uvod 3.setu brejk. Polona zacina vice slajsovat, vubec nechapu proc tak zacina hrat, ale mozna uz odesla fyzicky...kdo vi...

Stats za 2 set ale ukazuji, ze tech nevynucenych Polona jeste nasekala vice...nez jsem si myslel.

Daniela vs Polona [2 set]
UE >>> 13 vs 18
Winners >>> 9 vs 5
Reagovat
smazaný uživatel
Ale jak to Daniela dokazala, pri tom jak spatne hraje, tezko pochopitelne:)
Reagovat
freeteepek
Chystá se opáčko Benešová-Lisická. Jak to asi dopadne tentokrát?
Reagovat
VlS
Jestli Sabina bude hrát jak minulý týden, tak Iveta hladce postoupí.
Reagovat
smazaný uživatel
Já budu přát Sabině, mně není Iveta sympatická, Sabine naopak ano.
Reagovat
VlS
Abych řekl pravdu, já Ivetu taky úplně nemusím a Sabina mi je sympatická, ale ono se to nějak vyvrbí samo. Spíš jsem měl ny mysli to, jak se Sabča minulý týden utloukla sama.
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, to máš pravdu, Sabine umí taky nepříjemně překvapit, co vše se dá prohrát, ale proti Ivetě ji věřím:-) ale sázet na ni raději nebudu:-))
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to cennější vítězství už Ivetě nikdo nevezme.Turnajů ještě bude...
Reagovat
smazaný uživatel
Iveta i Sabine jsou fajn. Víc přeju Sabine, protože má letos trochu smůlu a potřebuje se chytit.
Reagovat
Fandina
jednak je mi sympatická a za druhé hraje chytřejší tenis. Nicméně styl Sabine když má svůj den se mi jeví účinnější. Tak uvidíme jak bude vypadat repete z fedu ... úsměv
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist