České semifinále v Londýně nebude. Štěpánek postoupil, Berdych ale prohrál s Lópezem

13. 6. 2014, 16:59
Aktuality 226
Na turnaji v londýnském Queen's Clubu sešlo z českého duelu o finále. Radek Štěpánek si sice poradil s Jihoafričanem Andersonem a po dvou letech vybojoval na okruhu ATP semifinále, Tomáš Berdych ale ve svém utkání se Španělem Lópezem doplatil na nevyužívání šancí a prohrál 4-6 6-7.
Radek Štěpánek (© Aegon Championships)

Patnáctý nasazený Radek Štěpánek, který v minulém kole překvapil vítězstvím nad obhájcem titulu Andym Murraym, hrál semifinále turnaje ATP naposledy v únoru roku 2012 v Memphisu. V Queen's Clubu postoupil mezi nejlepší čtyři před devíti lety.

V duelu se sedmým nasazeným Kevinem Andersonem Štěpánek nezachytil začátek zápasu a hladce za necelou půlhodinu prohrál první set. Český veterán, jehož stejně jako v předchozích zápasech podporoval z lóže brankář fotbalistů Chelsea Petr Čech, se ale nevzdal a podařilo se mu utkání otočit.

Důležitým momentem byl první Štěpánkův brejk hned v úvodu následující sady, který mu k zisku setu stačil, přestože v jeho závěru musel o své podání bojovat. Rozhodující dějství začal český tenista znovu rychlým brejkem, v páté hře přidal ještě jeden a poté už bez potíží dotáhl zápas do vítězného konce.

"Měl jsem pomalý start. I když bych to možná ani pomalým startem nenazval, protože Kevin hrál v prvním setu téměř dokonale," ocenil soupeře Štěpánek. "Vždycky je těžké se po takovém prvním setu sebrat, ale bojoval jsem. Ve druhém setu se mi podařil rychlý brejk, myslím, že to bylo klíčové," řekl po utkání Štěpánek, který dvoumetrovému Jihoafričanovi oplatil letošní porážku z madridské antuky.

"Dostal jsem se do rytmu na příjmu a dokázal jsem Kevina držet pod tlakem. Musel jsem si počkat na jeho slabší moment, který přišel v jeho prvním gamu na servisu. Získal jsem náskok a pak už jsem prošel následujícími dvěma sety docela jednoduše," dodal český tenista, jenž zakončil zápas pátým esem.

Po svém postupu do semifinále už karvinský rodák čekal jen na jméno dalšího soupeře. Tím mohl být Tomáš Berdych, který byl v duelu s Felicianem Lópezem favoritem. V devátém vzájemném utkání ale uspěl Španěl, který má po dnešku bilanci s českou jedničkou 5-4.

López se mohl tradičně opřít o výborné podání a hru na síti, proti čemuž Berdych těžko hledal zbraň. Do problémů se druhý nasazený hráč turnaje dostal už ve třetí hře; Španělovy brejkboly ještě dokázal odvrátit, další podání už ale ztratil a poté i celý set.

Ve druhé sadě už Berdych při svém servisu nezaváhal, doplatil ale na nevyužívání svých příležitostí. První přišla za stavu 2-1 - český tenista si konečně vypracoval brejkbol, López ale nebezpečí zažehnal. Po zbytek setu už diváci v Londýně žádnou šanci na prolomení servisu neviděli, a tak přišla na řadu zkrácená hra. V ní se Berdych dostal do vedení 6-3, ale ani tak nadějný náskok mu k zisku setu nestačil. Dobře podávající Španěl nejprve snížil na 5-6, poté odvrátil třetí setbol při Berdychově servisu, za stavu 6-7 další a po více než hodině a půl si vypracoval první mečbol. Víc jich nepotřeboval, Berdych ukončil zápas dvojchybou.

S dvaatřicetiletým Španělem má Štěpánek výrazně pozitivní bilanci 8-2, nicméně z posledních čtyř duelů vyhrál každý z nich po dvou.

Druhé semifinále v Londýně obstarají nejvýše nasazený hráč Švýcar Stanislas Wawrinka a čtvrtý nasazený Grigor Dimitrov. Bulhar mezi kvarteto nejlepších postoupil bez boje, jeho soupeř Alexandr Dolgopolov odstoupil z turnaje kvůli zraněnému pravému stehnu. Vítěz Australian Open Wawrinka ve čtvrtfinále porazil Australana Marinka Matosevice 7-5 6-3.

Štěpánek dnes v Londýně bojoval i o semifinále ve čtyřhře, v té však s Indem Leanderem Paesem neuspěli. Nestačili na čerstvé vítěze Roland Garros Francouze Juliena Benneteaua a Eduarda Rogera-Vasellina, kterým podlehli 6-4 3-6 6-10.

Výsledky - Londýn (tráva, dotace 809.000 eur):
Dvouhra - čtvrtfinále:
Štěpánek (15-ČR) - Anderson (7-JAR) 1:6, 6:3, 6:2
F. López (10-Šp.) - Berdych (2-ČR) 6:4, 7:6 (9:7)
Wawrinka (1-Švýc.) - Matosevic (Austr.) 7:5, 6:3
Dimitrov (4-Bulh.) - Dolgopolov (8-Ukr.) bez boje

Semifinálové dvojice: Wawrinka - Dimitrov, Štěpánek - F. López
Čtyřhra - čtvrtfinále:
Benneteau/Roger-Vasselin (7-Fr.) - Paes/Štěpánek (4-Indie/ČR) 4:6, 6:3, 10:6
pva, TenisPortal.cz, ČTK, Luboš Zabloudil

Komentáře

226
Přidat komentář
smazaný uživatel
http://youtu.be/gnyRq9vMsoc?t=1h31m56s

Je to ustavene casove od zaverecneho TB... bylo to neco neskutecneho, doporucuji...ta jedna dnesni vymena Lopeze s Radkem...je shrnuta v jeden paradni celey TB;)))

Krom toho pro nadsence, je to cely zapas;)))
Reagovat
smazaný uživatel
jo, je to zapas 2014 Halle Dustin Brown vs Philipp Kohlschreiber
Reagovat
Nola
najkrajšia výmena zápasu Feli vs Radek
http://www.youtube.com/watch?v=xgiC6Afx2ug
Reagovat
smazaný uživatel
super, pred chvili jsem ho uz chtel hledat;)
Reagovat
smazaný uživatel
To je blbý,že první kolo v Eastbourne budou proti sobě hrát Lucka Š. a PetraP.
Reagovat
smazaný uživatel
oprava: Petra K. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
ano to je proste smula, hlavne smula Lucky teda...
Reagovat
PetaM
Jen aby ...
Reagovat
smazaný uživatel
no ja bych si to pral naopak, a postup Lucky, ale v tom asi budu ted trosku realista...trava, Kvitova si na Lucy veri...takze asi tak...
jedine, co by mohlo pomoci...tak tradicni primorsky vitr, ktery tam dela vsem kazdy rok problemy;)
Reagovat
smazaný uživatel
Zrovna na ten los koukám. Lucka má letos na ty losy vážně docela smůlu. Když nechytí Mášu, tak chytí už podruhé za sebou českou hráčku. Navíc Petru, v její prospěch hraje téměř vše. A navíc, když ji Lucka není schopna porazit na jiném povrchu, na trávě se to jeví ještě o to nepravděpodobněji. No ale třeba se stane zázrak....
Reagovat
smazaný uživatel
mohlo to být horší. Lucka mohla slíznout třeba Radwanskou a Petra Pirožku. Takhle aspoň jedna postoupí do druhého kola..
Reagovat
Roger_Federer
Si dovolim rict, ze Lukas Rosol to utkani zincenoval, na jedne sazkovce(burze kurzu) 2 uzivatele nabizeli na vyhru Rosola podivne vysoke kurzy.. Jeden na sazku, ze Rosol vyhraje 2:0 1,65( pricems se kurz pohyboval 1,3) do vyse 6,5t euro.Druhy uzivatel nabizel, po prohranem setu kdy se kurz na Lammera pohyboval vsude 4,5-5,0 ze vyhraje utkani kurz 7,5 az do vyse 8t euro..

Pro veci neznale to funguje tak, ze uzivatel vypise sazkovou prilezitost( poda nabydku) a zada maximalni castku kterou prijme na danou prilezitost kterou vypsal...od vice uzivatelu az do nastaveneho limitu financi ktere zadal.
Reagovat
smazaný uživatel
Vždyť to říkám, Míša je drahá :-)
Reagovat
smazaný uživatel
A těmi prvními koly a chalangery toho moc nevydělá.
Reagovat
Nola
asi najzábavnejší a kvalitný zápas, ktorý som na tráve sledovala, obaja sú skvelí, obom by som priala postup do finále
Reagovat
Mayo
A ja som ten zápas trestuhodne nepozeral.
Reagovat
dadaft
tak dneska + i -.

tenis na trávě je boží. ))
Reagovat
smazaný uživatel
Vubec nechapu Australany... proc se te travy vzdali, maji tam na to dobre podminky, rozhodne lepsi nez v Anglii.
Bych vzal zbijecku ten plexicushion zaoral, a nasadil travu;)))
Reagovat
EllNino
přesně, navíc jim to na tý trávě nanejvýš hodně jde, ...viz Hewitt ...a tento týden Kyrgios, Groth, Gajdošová, Dellacqua ...akorát tej Sam to moc nejde na travče :D
Reagovat
smazaný uživatel
A nejen ted, to je slabota, ale historicky prave na trave dosahovali nej uspechu... ted o tom tak max. muzou snit;))) ve Wimbledonu maji 21 viezstvi u chlapu...u holek to maji horsi...5;)
Dalsi Americane...to samy podminky na to maji, Zeme na pul zemekoule;)...eh...a hraje se tam uz jen Newport...a jeste po GS, takze to uz tolik nikdo nesleduje...
Reagovat
Davor1
tak v Amerike tráva až takú tradíciu nemá, tam je to všetko o hardoch, hráči sú tam vychovávaní na jedno kopyto- delový servis a silný FH ;)
Ale Austrália je iná káva, tam keď sa hral ešte AO na tráve tak väčšinou vyhrávali domáci hráči (zas je pravdou, že tam často neaustrálski top hráči nejazdili) a aj tí súčasní hrajú na tráve najlepšie, stačí pozrieť na Lleytona ;) Tiež si myslím, že by tam mohli dať tráve väčší priestor...
Reagovat
smazaný uživatel
Souhlasim urcite;) I s USA, ...myslel jsem spis jako takovy doplnek...;)
Jenze to je asi dost tezke... kdyz celel leto ta priprava je na DecoTurfu... ono, co je na tom stejne pitome...ze ten Deco je skoro na kazdem turnaji jiny, aby nakonec na GS byl uplne pomaly;D)
Reagovat
Davor1
Minule som si pozeral niektoré staré zápasy, finále AO myslím 91 medzi Lendlom a Beckerom a až sa mi nechcelo veriť, aké to bolo rýchle ;) Keď to porovnáme s terajším AO alebo USO, tak sa mi chce plakať...a do absolútneho extrému to doviedli v IW, tam je to ako v spomalenom filme...
Reagovat
spaniel
Dalsi krok bude povrch suchý zip.
Reagovat
kada.tom
jsem rád, za tohle složení finále :-)
když vyhraje Feli budu rád, když Grigor, budu nadšenej ještě víc :-)
Reagovat
smazaný uživatel
škoda.... ale díky, že ukazuješ, že je tenis pořád krásný. Skvělý výkon :)
Reagovat
smazaný uživatel
Radku jsi frajer :)
Reagovat
Mayo
Výborne Lopéz (: všetko je v poriadku ako má byť.
Reagovat
kada.tom
úžasnej winner od Feliho! :-)
Reagovat
smazaný uživatel
jooo takova FH air otocka...pekne, pekne a pak pass Stepce... je to podivana hodna travy;)
Reagovat
smazaný uživatel
no a ted jsou vymeny, jedna paradni za druhou voleje...paradni returny..
tak to ma byt;)
Reagovat
smazaný uživatel
ted to bylo, skoda, co zahodil Stepec...teda...mohla to byt pekna tecka za vymenou;)
Reagovat
Pesek12
Radek dělá lehké chyby z FH, když už se zdá, že se chytne.
Reagovat
kada.tom
Už jsem se bál, že by ten set Feli nevyhrál, to by asi Štěpánka příliš povzdbudilo ... snad Feli vyhraje ještě jeden set, nejlépe ten druhej :-))
Reagovat
smazaný uživatel
TB 6:5> Tak to bylo absolutne neskutecne....vymena turnaje...lide behem vymeny sileli... ano to je Anglie, to je trava !!!!!!
Ani se to neda popsat...wow;) Tuhle vymenu nakonec urval Radek...
Skoda, ze jsou behem zapasu moc opatrni, a trochu to vic slajzujou nez je mozna zdravo...ale touhle vymenou to teda vykoupili;D)
Reagovat
smazaný uživatel
Lopez je ovsem neskutecny hrac... temi prechody na sit si to nakonec vybojoval...ikdyz je dnes opravdu vic opatrnejsi...;)
Reagovat
smazaný uživatel
To je právě Radek a tráva, i Feli skvěle, škoda, že Radek 1. set prohrál, ale i tak pochvala za skvělý zápas... tomu se říká "tenis" :) Tak Radku, drž se, máš na to, jsi skvěleeeeej :D
Reagovat
BooOoo
to je možná i více než výměna turnaje, letos jsem zatím lepší neviděl, a myslím že dlouho ještě neuvidím
Reagovat
smazaný uživatel
No, to co predvadeli Kohli s Brownem v TB bylo opravdu take skvele...a tezko se to opravdu porovnava...
Reagovat
BooOoo
mas pravdu, ti byli taky skveli, trava je uzasna .. btw sice se zpozdenim, ale delal jsi nejake vyhodnoceni fantasy FO ?
Reagovat
smazaný uživatel
Po tehle vymene a tomhle TB, a kdyz k tomu prictu TB Kohliho a Browna v Halle, se mne chce rict jen jedno...koncim s tenisem, uz sleduju pouze novy sport - tenis na trave;D)))
---
Reagovat
smazaný uživatel
jojo... na trávě se prostě hraje úžasný tenis :-))
Reagovat
safi1313
Nejen výměna turnaje, ale troufnu říct, že to bude jedna z nej výměn sezóny...
Reagovat
smazaný uživatel
zajimave bylo sledovat divaky, s narocnosti vymeny to jejich wow...;) od klidneho tenisoveho anglickeho divaka az po neskutecnou zivou reakci...;)
Reagovat
avos
Ať už to dopadne jakkoliv, Radek vyhrál asi výměnu roku :D
Reagovat
kada.tom
to byla ale výměna!!
Reagovat
smazaný uživatel
To jsem v životě neviděla..a že jsem už viděla dost věci:-):-):-)
Reagovat
Mayo
Fedex a Lopéz vyhrať.
Reagovat
smazaný uživatel
To určitě, Radek drží krok s Felim :P
Reagovat
smazaný uživatel
TB - Radek zatím skvěle srovnal a show pokračuje :D
Reagovat
smazaný uživatel
Feli musí, ale když nedokáže ukončit ... Jinak asi výměna roku v TB na 5:6 jak dával Radek.
Reagovat
smazaný uživatel
Jak Feli musí? Asi tě dám do ignoru :D:D:D
Reagovat
Mayo
výborne Lopéz, ešte 1 :)
Reagovat
smazaný uživatel
Peníze a sympatie ... no vyhrávaj peníze :D ... jinak Štěpec je borec :)
Reagovat
smazaný uživatel
Kdybych občas nesázela, řekla bych, jak je to "přízemní" :D:D:D Ale Radkovi vždycky fandím, hlavně tady v Queensu hraje dobře a hlavně mu přeju i proto, jak ho každej posílá do důchodu :) Ale "stařec" to ještě rozbalí :D
Reagovat
smazaný uživatel
Radek je speciální, jeho tenis je zábava - když se mu daří. :) Když člověk do toho dává to srdíčko, tak to je vidět. Nikoho bych neposílal do důchodu, když ho tenis baví, tak ať hraje.
Reagovat
smazaný uživatel
Grigor výborně, sázím na jeho vítězství, ne doslova :) Mimochodem v expres zprávách mají zase chybu, letos nevyhrál v Nice, ale v Bukurešti! Stan dneska stylově rozbil raketu ve stylu "když to nejde o trávu, tak přes koleno" :D :D nebyl to od něj zrovna výkon hodný Wimbledonu, teď ještě aby se do finále dostal Radek a Roger udržel zápas pod kontrolou s Nishim, aby s ním vyrovnal bilanci, a pro dnešek budu spokojená :)
Reagovat
safi1313
Sem jedinej kdo si myslí že Rosol - ZASE!!! - schválně pustil 1. set???
Reagovat
smazaný uživatel
takže když Rosol ztratí set, tak to znamená, že ho pustil?
Reagovat
safi1313
nebylo to poprvé kdy prohrál 1.set a pak naprosto jasně 2 sety za sebou vyhrál...přinejmenším je to podivné...
Reagovat
smazaný uživatel
Že by sázky???
Reagovat
smazaný uživatel
Nějak musí na Michaelu vydělávat :-D
Reagovat
smazaný uživatel
na scéně, doufám, že se mi to zase nezdá :D:D Už se tu bojím něco napsat :D Tak Ráďo, ukaž, že nejsi ještě důchodce, kterého z tebe dělají. Držím moc palce :)
Reagovat
kada.tom
ať už bude ve finále Lopéz nebo Štěpánek, budu přát titul Grigorovi, ale radši bych ve finále Lopéze :-)
Reagovat
kada.tom
Stan zničil raketu :-O :-D
Reagovat
smazaný uživatel
s úsměvem a v jakým stylu :D Grigor zase aspiruje na vážnýho konkurenta v doklouzávání a rozštěpech á la Djokovič, to byla parádní roznožka, asi doma trénuje gymnastiku s Maruš :D
Reagovat
PetaM
Trénuje, ale gymnastika se tomu většinou neříká ... :D
Reagovat
smazaný uživatel
ale může se to gymnastice podobat, každej tomu říká jinak :D
Reagovat
smazaný uživatel
Po dlouhé době je mi úplně jedno, kdo zápas vyhraje, Stan i Grigor by se mi ve finále Queen's líbili, na oba dva se dobře dívá, takže si to jen užívám, teď ale musím uznat, že finále Dimitrov a Štěpánek by byla pecka :)
Reagovat
Fandina
Grigor se Stanem je zatím pohodový zápas, hezky se na ty jednoručáky dívá. Stan má prý problém s kotníkem, ale v zápase to tak nevypadá. Grigor vyhrál první set. Tak ještě jeden Gríšo. Go go go!
Reagovat
smazaný uživatel
teraz som tak rozmyslal, nebolo by pre nadala idealne sa na travu vykaslat, dat si dlhu prestavku a pripravit sa poriadne na americky beton kde obhajuje vela bodov?
Reagovat
kada.tom
ale tak Wimbledon by se zkusit měl, může si tam nahrát nějaký body, zase vynechávat tak významnej turnaj by asi byla i z jeho pohledu škoda :-)
Reagovat
kada.tom
se Stanem si zatím vyloženě pohrává! Dneska hraje parádně :-)
Reagovat
Fandina
Škoda, že Berďa včera nevyhrál. Dnesšní zápas s Radkem by se mi moc líbil.
Reagovat
smazaný uživatel
Asi tam je chyba, neprohrála náhodou s GAJDOŠOVOU?
Reagovat
smazaný uživatel
To co předvádí je fakt hodně trapný :)
Reagovat
smazaný uživatel
zatím*
Reagovat
EllNino
Jono :DDD
Reagovat
gigin
:))))
Reagovat
smazaný uživatel
Poslat ji Song...od nasich Vlcku...
https://www.youtube.com/watch?v=gebvP1wQydc

A prelozit to do srbstiny...(cim min umis tim lip...dulezita je prave ta snaha:)))

Ja Vatra - Ty Voda

Od samog pocetka, uvek drugima
Kako koren drva i let ptici
Drugo srce, kuca u nas
Medutim, sudbina nase ruke preplice
dodir radi cuda
I to je razlog zasto jesen ovde moje utociste, Zima ovde moja kuca...
Ja Vatra - Ty Voda

Oni koji izgledaju izdaleka,
ne zele da znaju pravo...
Pravo Oni zele da imaju.
I u magli nalazim svi tragovi Tvojej stopali
Misli tvoich sum
I to je razlog zasto jesen ovde moje utociste, Zima ovde moja kuca...
Ja Vatra - Ty Voda

Dvam tomu 48 hodim od chvile, co ji to posles ;)))
Jak ne, muzes mne odstrelit...z portalu...skoda mne nebude ;D))))
Reagovat
gigin
Tak pošlu jí to na mail. Uvidíme :)))
Reagovat
gigin
prosím tě, vrat se! Miluji tě nejvíc na světě. Tvůj giginek...
Reagovat
Roger_Federer
No..tak k tomu se klidne pridam..

Gigine tx chlames?
Reagovat
smazaný uživatel
Neboj, ona se vrati, vsichni se vrati;) lajna se vrati, pes se vrati... a jestli ne, tak se vsichni jednou potkaji vis kde... v te prvni lecebne pro TPaky.
No, ale ta stara vize ma celkem trhliny, nebot ted se tam budou muset lecit nektere tezke syndromy...teda. Drsny bude tzv. cicovsky syndrom...tipuji dlouha lecba... dokonce to vypada, ze bude potreba pro nektere mistni pripady i exorcista;DD)))
Reagovat
smazaný uživatel
A nebo budes muset seknout s Gulbisem...;)
Reagovat
Roger_Federer
Gigin uz nam neodepise, je v lihu a vyrazil do mesta na disko..protoze Gulba dela to same..stm exorcistou je to pravda..mam zde 2 adepty, kteri potrebuji pomoc Vatikanu.:)
Reagovat
smazaný uživatel
:)))
Reagovat
a.magerova
Ať Ti zatím Nole půjčí záskok ;-)
http://img.blesk.cz/img/2/full/2007761_.jpg
Reagovat
smazaný uživatel
Zajimavym zpusobem dnes postoupil Fedex a Dimitrov...
Tatka a jeho tenisove bejby se dneska na postup tezce nadreli;DDD)
---
Dnes se nam opet pripomnel Lopez, ze to je starej dobrej travofil, a s pazitem jeho vykony jdou dost nahoru...;)

Ovsem asi nejlepsi moment dne... Halle a koncovka strilecky Kohli x Brown... ten TB, asi zustane jeste dlouho v pameti;)
Chlapi na konec zapasu stvorili opravdu slusne tenisove dilo...;)
Reagovat
Fandina
pátek a 13, zajímavý den ...
Reagovat
Roger_Federer
Nevidely jste Fandinu, ze tu od uterka vubec neprizpiva, snad se ji neco nestalo...;)
Reagovat
smazaný uživatel
blbe koukas, nebo si ji odblokuj ;)
Reagovat
Fandina
Kdyby si mě všichni dali do ignoru, jako ty, alespoň bych měla pokoj od reakcí a nikdo se ke mně nevyjadřoval. To by bylo úžasné a konečně by nikdo neřešil Fandinu, ale staral se o sebe, tenistky, tenisty a tenis. A bude to tak, jak to má být. Pojď pojď pojď.

Už aby to bylo a nikdo tu o Fandině nepsal. Stačí si jí dát do ignore a budu mít klid!
Reagovat
Roger_Federer
Meles furt to same dokola uz mesice, me to nejak nedava smysl, kcemu je tedy tvoje pusobeni tady, pokud sem nechodis diskutovat, prudit?
Reagovat
Fandina
Proč si začínal tohle vlákno otázkou kde je Fandina? Jsi normální, proč se zajímáš o Fandinu? Proč o ní píšeš? Nechtěl by ses starat o tenisty a tenis a ne tu pořád psát o Fandině? Máš na to nějaké logické vysvětlení? Ty sis nevšiml, že tady píše x nicků, proč se zajímáš o mně?
Reagovat
Roger_Federer
rad se bavi s vtipkuju ...stebou to jde v pohode, umis udelat srandu a nejsi vubec upjata.. tak jsem si dovolil maky nevinny joke na tvou adresu..
Reagovat
Fandina
Aha, já si sice nevšimla, že jsi vtipný, ale tak všechno tu nečtu, to je fakt, a že tady mám z mnohých velkou legraci, tak to jsi konečně něco trefil na hřebíček, jinak dosud co ke mně nebo o mně píšeš bylo hodně mimo ................
Reagovat
Rafaeoli25
Vítejte v blázinci..a nefalšovanym :)
Reagovat
Fandina
:-)))))))))))))))
Reagovat
slacker
Co kdyby jsi prestala resit ze nekdo resi Fandinu? Logicke jak facka, ale to tvoje zbytnele ego nedopusti
Reagovat
Fandina
Přečti si to vlákno, já o Fandině nezačala a nestojím o to aby někdo o mě psal, nikomu do mně nic není. Já si žádného nicka nevšímám, tak ať si každý hledí svého a nestará se o druhé.
Reagovat
slacker
Precti jsi co jsem naspal. Prestan resit kdo co zacal, prestan resit co resim
Reagovat
Fandina
a zase dvě chyby o mně a do mě, mám to tam obráceně sorry
Reagovat
smazaný uživatel
Halle - Federer
Queens - Wawrinka
Reagovat
smazaný uživatel
Vy holomci...;) porad zlobite... nektere turnaje bych nehodnotil jen prez body. Tenhle ma opravdu dlouhou a peknou tradici. Vyhrat tenhle turnaj neni jen tak;) Krom toho jeden z nejkrasnejsich arealu vubec...;)

Jinak jeho vitezove;)

Andy Murray 3x
Rafael Nadal 1x
Marin Cilic 1x
Sam Kvery 1x
Andy Roddick 4x
Lleyton Hewitt 4x
Pete Sampras 2x
Scott Draper 1x
Mark Philippoussis 1x
Boris Becker 4x
Todd Martin 1x porazil ve finale Samprase...to bylo slavy;)
Michael Stich 1x
Stefan Edberg 1x
Ivan Lendl 2x
John McEnroe 4x
Jimmy Connors 2x
Wayne Ferreira, Ilie Năstase, Raúl Ramírez, Tony Roche, Rod Laver...1x

Turnaj, ktery se hraje opravdu v kratke grass sezone tesne pred GS... no rekl bych velmi slusna turnajova vizitka, teda... az Rebel vyhraje aspon tenhle turnaj, tak pak pridte s tema pitomyma recickama o kvalite turnaje ;DD))))
Reagovat
EllNino
pardon ...není podřadný, jen se mizdá podhodnocený ...
Reagovat
smazaný uživatel
v pohode;) oni stejne sami teniste to tolik nevnimaji, jako priznivci...nebo rekl bych uplne jinak...;)
Pred par mesici jsem tu daval video s Rebelem, ve kterem se ho ptali na nejake otazky, a on si ani nepamatoval, kdy vyhral svuj prvni Masters;)
Verim, ze tenhle turnaj by si asi zapamatoval spis...vystupoval tady na hezke exhibici s Ivanem a Andym...a tak...ma to atmosferu...
Krom toho je to na trave...
Fakt se hraje od roku 1890, jak vzpomina Davor...
Hrali tu vsechny hvezdy tenisu vcetne i Djokera... jen jeden tu myslim nebyl...;D)))asi sa bal;D))) nebo jak to je SPANIELE???? byl nebo nebyl vubec? A od zacatku si jezdil do Halle, aby mel vetsi sance na vitezstvi;)???

Uvidime EllNino, co nam na to Spaniel odpovi ;)
Reagovat
spaniel
Hral v roce 1999 a prohral v 1.kole. Tezko rict, muze to byt z hodne duvodu:
- rutina (vetsinou kdyz vyhral Halle, vyhral i Wimblas)
- penize (daně v UK + luxusní smlouva, kterou cas dostal)
- rychlejsi trava, ktera mu pak pomohla ve Wimledonu byt rychlejsi)
- mimo pozornosti největších rivalu, kteri hrali Queens)

A snad si vazne nemyslíš, ze 7 násobně vítěz W a držitel šňůry 65 vitezstvi v rade na trave by mel problem to tak nekdy vyhrat :)
Reagovat
smazaný uživatel
...no vidis jak jsi sikovny, diky;D) ale tehdy nebyl ani nasazeny, jak jsem se ted diky tobe koukl, tehdy upinkl 3 gemy;) To byl jeste ale ve vyvinu;)))

Nemyslim,
...ale zapsany jako vitez, tam uz asi nebude...;D) Ikdyz...kdo vi...
Reagovat
J.M.
Tak zapsaný jako vítěz tam asi těžko někdy bude. Jedině kdyby se ty turnaje hrály v rozdílné termíny. Jenomže i po změně na pětistovky se budou hrát proti sobě. A Roger má podepsaný doživotní kontrakt s Halle, proto tam jezdí. I když by si podle mě v Queen's určitě zahrál rád. Kdo by nechtěl... To prostředí je exkluzivní.
Reagovat
spaniel
Souhlas. Je to snad nejhezčí kurt na svete, ty nízké komorni tribuny a ty budovy kolem.
Reagovat
smazaný uživatel
Omlouvam se Rodovi Laverovi...2x
1962
1970
tak promin chlape;)

* Jo a pro doplneni, prvnim vitezem byl... David G. Chaytor r. 1890
* prvnim vitezem mimo Britanii byl American Holcombe Ward r. 1905
* dva roky na to ho dobyl Australan Anthony Wilding r.1907
* prvnim mimo anglickym hovoricim tenistou, ktery vyhral byl japonec Zenzo Shimizu r. 1921
* Henry Mayes je zajimavou postavou turnaje take, nebot v roce 1926 vyhral turnaj jako Brit a o rok pozdeji v r.1927 jako Kanadan, cimz se stal 4tym hracem, ktery vyhral z jine zeme, nez predesle...
* Dodnes slavny William Tilden ho vyhral v r.1928
* Nemec Gottfried von Cramm byl prvnim Evropanem, ktery turnaj vyhral, a nebyl to Brit pochopitelne...ovsem za tzv. III Nemeckou Risi;) a byl to posledni turnaj v r.1939 pred valecnou "pauzou"
* Po valce prvnim Africanem, ktery turnaj vyhral byl Eric Sturgess v r. 1951
* potom ovladli turnaj Australane... nez v r.1959 to zlomil Ind Ramanathan Krishnan
* Hned v dalsim roce poprve tu mame viteze z Evropy bez III Rise;) a neni to Brit... Spanel Andrés Gimeno...r. 1960
* Ale opet se vraceji na dlouho na trun Australane...bob Hewitt sice byl z JARu, ale pinkal za Australii, kdyz vyhral..
* az v roce mel stesti dalsi evropan Holandan Tom Okker, ktery si rozdelil s americanem Clark Graebner pohar...proste prselo;))) pekny;)))
Reagovat
smazaný uživatel
* v roce 1973 se usmalo stesti na slavneho Rumuna Ilie Năstase...
byla to vlada amiku a australanu...
* v r. 1977 to poprve ziska nekdo ze stredni Ameriky, mexican Raúl Ramírez, jinak vladne jen Australie a USA
* v r. 1985 to lame Boris Becker a hned nekolikrat
* prvni a jediny Cech Ivan Lendl v roce 1989 a 1990
* Evropanum se jiz dari vic, ale porad je casto dominovane americanama nebo australanama
* r. 2009 si zapamatuje cela Britanie!!! zacina zit nadeje na Wimbledon, vitezem se stava Andy Murray a po dlouhych 71 letech vraci pohar do Britanie, slavil cely Queens Club a zacina opet zit velka nadeje na Wimbledon;))) nebot Andy byl prvnim povalecnym Britem, ktery opet tady v Queens vyhral...naposledy to byl Henry Austin 1938!!! a to meli behem te doby 7 Britu ve finale a nic;))) vcetne s Timem 3x...
....v roce 2013 se teprve Britove dockali, a konecne se naucili milovat Skotsko ;D))))

jj...;)
Reagovat
dadaft
:-))
Reagovat
smazaný uživatel
:-)
Reagovat
smazaný uživatel
diky novemu systemu, ve kterem jsem se jeste nezorientoval poradne...tvuj usmev je pro mne zahalen tajemstvim...neb premyslim, jestli je to usmev na prvni prispevek, nebo tu koncovku;)

Hezky den s mnoha usmevy...;)

P.S. Dnesni heslo, orechy pod trnkovym kerem...nastavil jsem novy filtr;) kapradi uz prestalo fungovat...
Reagovat
VlS
nejsi už trochu zkušený na to, abys chtěl od dámy jednoznačnost? Ztráta jisté míry tajemství přece není výhoda!
Reagovat
smazaný uživatel
aaaale, zkousim si reagovat primo na tebe, jestli ti vyroste vetev.. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
diky!!! :-) Jinak (ac taky stale pekelne v nejistote) jsem se na tebe usmala za Roda, on uz nestiha a ze strany proto, aby usmev nestipl dadaft.. :-))

dadaft: ;-) :-)
Reagovat
smazaný uživatel
ale dama je zkusena dost, tak se napravila.. :-)))
Reagovat
tommr
Radek dneska potvrdil, že včerejší výhra nad Murraym nebyla náhodná. Radek je ve velmi dobrý formě a s podobnejma výkonama jaký zatím předvádí by to moh celý vyhrát ... :)
Tomáš dneska naopak selhal na celý čáře. Výsledek pro něj vypadá ještě lichotivě, protože celej zápas se hrálo takříkajíc na jednu bránu. Tomáš byl na returnu nemohoucí, chvílema až trapnej a celej zápas se hrálo jen při jeho podání, který si až na jednu výjímku sice držel, ale jen s vypětím všech sil. A když se v TB druhýho setu nečekaně dostal ke 3 setbolům tak to příkladně pohnojil. Dvojchyba kterou odevzdal zápas soupeři pak jen symbolicky podtrhla dnešní Tomášův žalostnej výkon. S podobnou hrou jakou Tom předved v Queen´s nemá ve Wimbledonu nejmenší šanci ... :(
Reagovat
slacker
Nejmensi sanci na co? Vyhrat cely Wimbledon? Postoupit do druheho kola? ... jsou nutne tyhle pateticke vyrazy ktere je ale tak tezke rozkodovat co vlastne opravdu chteji rict?
Reagovat
tommr
s čím asi jezdí Tomáš do Wimbledonu nebo na GS obecně? Aby přelez první kolo? Myslím, že svoje cíle už několikrát deklaroval docela jasně ...
Reagovat
EllNino
nějakej podřadnej Queen's :DD ...a to slovo "trapný" si příště odpusť ...chtěl bych vidět, jak returnuješ Lopezovo levacký zatáčky ;)
Reagovat
EllNino
ty fakt nedokážeš pochopit, že na trávě se po 2 měsících na antuce prostě returnuje hůř než na antuce ?? ...proto asi Tomáš ty přípravný turnaje hraje, aby si zvykl a předvedl dobrej výsledek na grandslamu, k čemu by mu pak byl nějakej titul z podřadnýho Queens ...
Reagovat
Davor1
To si vážne tak naivný, že si myslíš, že to má niečo spoločné s prechodom z antuky a že na Wimbledone niečo uhrá? Berdych nemá formu a prechod z antuky na trávu s tým vôbec nesúvisí. Na RG s ním Gulbis pozametal kurt a dnes mu nedal šancu Lopez, ktorý patrí medzi najlepších travárov. Proste keď narazí Berdych na lepšieho súpera tak je bezradný. A neviem v ktorom vesmíre je Queens podradný turnaj...
Reagovat
EllNino
sám si "naivný" ...kdyby byl Queens hodnotný turnaj, byly by za něj aspoň slušný body ...
Reagovat
Davor1
Od budúceho roka už bude Queens v kategórii 500. A prestíž turnaja sa nehodnotí podľa bodov. Napríklad také Acapulco či Rio de Janeiro sú päťstovky, ale obsadením a tradíciou sú ďaleko za Queens, ktorý má vyše storočnú tradíciu. Hovoríš, akoby Berdych vyhrával samé GS a masters, koľko prestížnejších turnajov ako Queens v kariére vyhral? Spočítal by som to na jednej ruke...
Reagovat
EllNino
klid ježiš, zase jsem toho tolik neřekl ...
Reagovat
smazaný uživatel
souhlas ;)
Reagovat
tommr
Tomáš špatně returnoval už proti Duckworthovi a Mannarinovi což jsou hráči, který nemají ani zdaleka tak nebezpečný podání jako Lopez. A nevěřím tomu, že se to do Wimbledonu nějak zásadně zlepší ...
Reagovat
EllNino
Ale prd, na Wimblu muže bejt všechno jinak, tyhle závěry jsou momentálně uplně zbytečný ...
Reagovat
smazaný uživatel
Prosim te, jak muzes tvrdit, ze nemel tak nebezpecny a neprijemny podani??? To, ze tobe to tak prijde, neznamena, ze to tak opravdu je. Uz jsi nekdy returnoval podani kohokoli? Pochybuju.
Reagovat
spaniel
Mam takovy pocit ze anajma je alter ego Fandiny. Za a si velice dobre notujou a za b ma stejne stupidní argumenty.
Reagovat
smazaný uživatel
Prosim te, proc tu fandinu tak resite?
Vy uz jste z ni uplne mimo.
Reagovat
Fandina
Tak co tomu říkáš? Není to k pobavení, ty reakce na tebe. To samé nedavno tommr, zastal se mě a byl za blba.
Reagovat
smazaný uživatel
Holka, ja ti nevim, co mas ty za zvlastni kouzlo :D.
Za blba jsou tu akorat oni, podle vseho ;).
zdravim sve alter ego ;).
Reagovat
Fandina
Jasně, že oni to neví, že jsou za blby, tak pšššššššššššššššššt ... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
ale jinak dost stupidni nazor, haha
Reagovat
spaniel
Ten prispevek co jsi napsala nad mojim, to je vrchol stupidity. To ze ty nedokazes poznat, ze ma nekdo nebezpečné podani, neznamena, ze je to nemozne. Nemusim jit hrat s Raonicem, abych vedel, ze ma skvele podani. Mozna ty ano. O cem to ale vypovídá?
Reagovat
smazaný uživatel
Prosim te, umis cist??? Ja reagovala na tommra ten psal, ze tomasuv souper nema dobry podani a sjel tomase za to, ze ho neumel returnovat. A ja napsala tommrovi, ze si teda troufa tvrdit, ze nekdo nema nebezpecny podani, ktery muze nadelat problemy. To je cely.
Reagovat
smazaný uživatel
a priste si vynadej tommrovi, ten tam rozhoduje o tom, kdo ma nebo nema dobry podani, ja ho jen okrikla, at o tom laskave nerozhoduje, kdyz tam sam nestal
Reagovat
smazaný uživatel
a nauc se cist
Reagovat
spaniel
Ty tupounku :)

Ty jsi ta co by se mela naučit číst. On napsal, ze Duckworth a Mannarino nemaji zdaleka tak nebezpečné podani jako Lopez (tzn ze on ma nebezpečné podani). Na to jsi ty (tupounek) napsala: "13.06.2014 19:50Od: anajma
Prosim te, jak muzes tvrdit, ze nemel tak nebezpecny a neprijemny podani???"

Ted uz jsem si jisty, ze jste jedna osoba, jelikoz pravděpodobnost, ze dvě tak tupe osoby se vyskytnou v tak malém state jako je ČR a navic obě na jednom portalu je prilis mala.
Reagovat
Fandina
spaniel ... jsi si jistý, že je stejná osoba se mnou? A jak moc si seš jistý? Co vsadíš?
Reagovat
smazaný uživatel
Poslouchej me, poboha zivyho. Me vadilo, ze on rozhoduje o tom, ze nekdo ho ma nebezpecny a nekdo ne. Takze jsem ho okrikla, at to nedela, ze to tezko muze urcit najisto. Tecka. Pokud nechapes, co jsem tim chtela fict, tak sorry.
Myslela jsem to obecne, jmena si strc za klobouk.
A pokud si myslis, ze ja a Fandina jsme jedna a taz osoba, tak se bez vysetrit a urcite ti diagnostikuji sovinismus, protoze my mame spolecny leda to, ze jsme zensky, a to je evidentne problem :P.
Reagovat
spaniel
Byt zena urcite problem neni, spis naopak. Jsi na tenisovém serveru a okrikujes nekoho za to, ze hodnotí tenisove podani??? Nezdá se ti to trochu divné? A neni muj problem, ze ty nedokazes zhodnotit, jestli nekdo ma dobry nebo spatny servis. Hodne lidi to kupodivu dokaze.
Reagovat
smazaný uživatel
No, tommr neni rozhodne dobry priklad cloveka, ktery tomu rozumi, to se na me nezlob.

Ja jen chtela po svym pro tebe asi trapnym zneskym zpusobu rict, ze Ttommr nemuze rict jiste, ze ten servis neni dost dobry pro toho, kdo ho ma returnovat.

To je cely, UZ TO CHAPES????
Reagovat
smazaný uživatel
to ze si tommr myslis, ze nekdo nema dost dobry servis jeste neznamena, ze ho opravdu nema dobry a ze je snadne ho returnovat, uz nevim, jak lepe bych to vysvetlila.
Reagovat
spaniel
Radeji nijak.
Reagovat
smazaný uživatel
proste nejsem chlap, sorry ;)
Reagovat
smazaný uživatel
myslim, ze spaniel je takovy hulvat, ;-) ze by se v tomto pripade oprel i do chlapa.. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Tu poslední větu máš blbě, má tam být "hodně lidí SI kupodivu MYSLÍ, že to dokáže."
Reagovat
spaniel
:) asi jo. Ale zrovna v pripade servisu to jde docela snadno.
Reagovat
Oin
pojď pojď pojď
Reagovat
Fandina
... úsměv úsměv úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
boze, boze, doakzes ty neco komentovat bez tech dramatickych vyrazu? trapnej ses leda ty ;)
Reagovat
PetaM
:D :D :D :D :D Nezklamal jsi! Získal jsi zlatého Bludišťáka!!! :D :D :D :D
Reagovat
Jan
Tomova prohlášení ohledně získání GS působí v kontextu jeho výsledků hodně trapně. Nejenže nestačí na Nadala s Djokovičem, ale i na mnohé další hráče. Jak by chtěl vyhrát GS pokud nebude mít v losu samé hráče. které dokáže porazit ? V opačném případě si sám ze sebe udělal srandu.
Reagovat
smazaný uživatel
Jenze on tam aspon jede, hraje a dela pro to neco, ba primo maximum. A vy ho tu jen umite kritizovat, chytraci od klavesnice.
Reagovat
Jan
To jistě, ale prohlašovat s takovými výsledky, že chce vyhrát GS ... Trochu reálného náhledu by mu neškodilo nebo aspoň držet pusu na uzdě.
Reagovat
smazaný uživatel
Pusu drz spis ty. A co ma jako delat? Nema mit jako zadny ambice?

Tipoval si, ze letosni AO vyhraje Wawrinka? Tezko. Tipoval si, ze lonsky Wimblas vyhraje Bartoli? Tezko. Ja taky ne. Takze klid.

On prece nerikal, ze ho VYHAJE, on rekl, ze ho CHCE vyhrat a to je rozdil.
Reagovat
Fandina
Přece je normální chtít něco dosáhnout a popsat si to. Tomáš chce GS a podle mě na to má, tak proč by to neřekl, že to chce.
Reagovat
Jan
Máte pravdu, ale kdyby pak nezačal prohrávat tak ostudným způsobem. Prohrát se dá se ctí, že podá výkon nebo to odchodí jako s Gulbisem, případně že 4 setboly ukončí dvojchybou jako teď, pak to působí hrozně, ještě právě v kontrastu s tím prohlášením. Ano ať má cíl vyhrát GS, ale jak po vyhlášení tohoto cíle začne prohrávat s kde kým, působí to trapně.

Jinak Wawrinka vyhrál AO jen díky Nadalově zranění, jinak asi neměl nárok. I tak měl co dělat aby to hlavně psychicky zvládl.
Reagovat
smazaný uživatel
ostudne??? co to je za vyrazilo??? To jste chytnul od tommra co?

Opravdu nesnasim, kdyz lidi jako vy a tommr odsoudite nekoho za dvojchybu, pani jsou asi dokonali :).

Tomas udelal douchybu a prohral zapas, to je skandal!! Ale pak par chytraku na foru dela chyry a mysli si, jak nejsou dobri, kdyz to Tomu Tomasovi nandali.

Ano, obcas se delaji dvojchyby, obcas i na konci zapasu, neudelala dabla i Nole ve finale AO?? OOO boze, to bylo tak ostudne, boze!!!! Vzpamatujte se.
Reagovat
Jan
Dobře, řeknu to jinak. Pokud hráč vyhlásí, že chce vyhrát GS a je v top 10, tak se od něho čeká určitá úroveň, že by měl vzhledem k vyhlášení zisku GS hrát vyrovnanou partii s Nadalem a Djokovičem, jinak by na GS neměl nárok a ostatní by měl kosit rozdílem třídy (díky tomu vyhlášení). Pokud je někde jinde a prohrává i s ostatními, tak v poměru této představy prohrává ostudně. Notabene, když měl 4 setboly a neproměnil je. Toto měl určitě tommr na mysli, když se vyjadřoval jak se vyjadřoval.

To samé Kvitová, ať je také v diskuzi :) Dokud na ni lidé kladli ambice, že bude nebo měly být top 1, jakékoliv prohry z tohoto pohledy byly ostudné. Teď už je někde jinde, tak už je to jedno. A o tom to podle mě je :)
Reagovat
Jan
oprava: Kvitová měla být no 1.
Reagovat
smazaný uživatel
a?
Reagovat
Fandina
Jenže ono to v životě chodí tak, že nevíš, jak který zápas dopadne. Rozumíš tomu? Dá se říct, že když jsem v desítce, tak mohu být ještě výš, vyhrávat turnaje, ale nemám to jisté. Nevím, jak bude hrát ten druhý. Nevím, jak se bude dařit mně. Nevím, co se dál bude dít. Jen vím, že ten můj cíl je blíž než pro jiné, ty dál na žebříčku. Ale jestli vyhraji, to nemohu nikomu slíbit, ani sobě, protože to nezáleží jen na mě. Záleží to také na tom protihráči atd.
Reagovat
Jan
Právě proto z tohoto pohledu je vyhlášení, že chci vyhrát GS troufalé, pokud hráč nepatří k úplně nejlepším, což Tom nepatří i když v úzké špičce je, ale ne v té nejužší. Také prohrává s různými hráči častěji než Djokovič a Nadal. Jdu spát. Už to okecávat dnes nebudu. Dobrou noc.
Reagovat
Fandina
Aha, tobě to připadá troufalé, tak tomu rozumím. Mě to troufalé nepřipadá, každý chce všechno vyhrávat a někdo to dokáže, někdo ne. Ale, že chce každý výhrat je jasné, smyslem je výhra. Berďa byl ve finále GS, takže teď už má cíl vyhrát celý. A jinak by to ani nebylo normální.
Reagovat
Jan
Tak jistě, každý chce vyhrát a za určité konstelace na to Tom může mít stejně jako Wawrinka. Ale působí to hrozně, když něco takového vyhlásí a pak se ani na menších turnajích nedostane do semifinále, finále, to si pak člověk říká, jak toho chce dosáhnout na GS. Z pohledu těch prohraných zápasů to pak je troufalé. jinak mu samozřejmě držím palce, aby se mu to povedlo.
Reagovat
smazaný uživatel
slovo "ostudne" je v tomhle kontextu opravdu hodne silna kava a nuzes to okecavat jak chces....
Reagovat
Fandina
Ano, Berďa prohrál s Gulbisem, protože ten byl lepší a on na něj během celé hry nenašel zbraň. Dneska také nemusel prohrát, ale Feli byl o chlup lepší. Proto se hraje. Zápas od zápasu a podle toho, jak kdo koho poráží, tak se posouvá na žebříčku a pořád dokola. Nic není jisté, když jdeš na kurt a musíš hrát a oba chtějí vyhrát. A vyhraje jen ten lepší. Nikdo nemá předem dané, že vyhraje. A pořád dokola.
Reagovat
VlS
Hm, Tom vypad v QF s Lopezem a je podle tebe tudíž trapnej, chudák Rafa, vypadl v prvním kole s Tatrmanem, asi by měl chodit kanálama.
Reagovat
Jan
Rafa nevyhlašoval, že chce vyhrát GS, aby pak začal prohrávat :) Navíc si to může dovolit, vzhledem k historii svých úspěchů :)
Reagovat
Basa
Tak jsem ted mel na telefonu Veselku a ty ses určitě nedívala!!!:(
Reagovat
Fandina
Ale dívala, nakonec jsi mu popřál úspěch v semi singlu a deblu a ptal ses ho na trávu. To víš, že dívala. To je super, tyhle vstupy tenistů do vysílání a bylo zajímavé i co říkal o ostatních hráčích. Super rozhovor od tebe a nápad!!!
Reagovat
Basa
Tož pozorná to divačka:) Máš u mě +(sice bezvýznamné, ale je tam), hihi...
Reagovat
Fandina
A to jsem dokonce, když si to oznámil, že ho máš na telefonu a bude ve vysílání to tady chtěla napsat, ale v tu chvíli k nám přišla návštěva, takže jsem to tu nestačila napsat. Ale bylo to od tebe super i ty otázky a vůbec. Chválím a těším se na případné příští vstupy tenistů. Super.
Reagovat
smazaný uživatel
to je hned jiny material, vid? ;)
Reagovat
smazaný uživatel
nějak bych se touhle porážkou nevrušoval, přesto pokud by měl Berďa držet dlouholetou grand slamovou tradici jedno vylétnutí v prvním kole každý rok, tipnul bych Wimbledon. Přeci jenom travička je více nevyzpitatelná než americký betony..
Reagovat
tommr
jj všechno nasvědčuje tomu, že letos se to tradiční vypadnutí v prvním kole GS odehraje ve Wimbledonu. Tomáš je letos na trávě na returnu úplně nemohoucí a pokud dostane v prvním kole hráče, kterej umí aspon trochu servírovat tak vypadne ... :(
Reagovat
smazaný uživatel
bububububu, tommr vesti a Tomas uz ma v kalhotech :D :D
Reagovat
EllNino
jojo to je klasika, takový to jeho "klišé" :DD ...
Reagovat
smazaný uživatel
kdyby si radsi misto toho sel zkusit pinknout do balonu :)
Reagovat
smazaný uživatel
myslim tim tommra
Reagovat
martinek37
Tak Tomáš bohužel prohrál po špatném výkonu. Asi se lekl, že by šel na Radka.:) No já jsem především zvědavý na los W, Radek by mohl dojít daleko. U Tomáše mám problém, nic moc ta hra tedy. Ale hlavně už se hrozně těším. Letos to může být hodně zajímavé.
Reagovat
a.magerova
Tak Roger by mohl místo zápasu zapózovat s dětmi před fotografy, ať mě neštve holomek jeden ;-)
Reagovat
Mayo
Lopéz má formu.
Reagovat
a.magerova
Feliciano - parádní výkon a už i ty vlasy mu jakž takž dorostly, takže za mě spokojenost :-))
Reagovat
Frick
To s tim novym trenérem, co mu bouchla ta cesta do Brazílie, parádně vychytal... :-))))
Reagovat
smazaný uživatel
prej že se nehraje na krásu :-)
Reagovat
Nola
tráva mu sedí najviac, skvelý na servise, na sieti, je to veľký sympaťák, Judy nesedela v hľadisku?
Reagovat
petrulinka
Zkus se zeptat pár tenistek, jaký je to sympaťák. Nedávno se ptali na největšího sympaťáka a na toho nejmíň sympatického. Tak se holky shodly, že nejméně sympatičtí jsou všeobecně španělé a obzvlášť jmenovaly právě Lopeze. Doslova řekly, takový F. Lopez, brrr..
Reagovat
J.M.
A to myslely jen na základě vzhledu nebo povrchního dojmu, nebo mají nějakou osobní zkušenost?
Reagovat
smazaný uživatel
zeptej se Flavie Peneta, kdo je sympo...ta si to v letadle rozdala i s Jimem Kurýrem
Reagovat
Nola
o ktoré dámy sa jedná? hlasovali verejne, alebo tajne? vadí veľmi ak nezdieľam ich názor?
Reagovat
makro99
to je zajímavý, já mám španělsko rád, španělskej fotbal a docela i španělský fotbalisty... ale musím souhlasit, ta dnešní generace španělských top tenistů je mi vesměs vysoce nesympatická; přitom o generaci zpátky - Sergi Bruguera, Alberto Berasategui, Alberto Costa, Juan Carlo F. ... to byli všechno nenahecovaní sympaťáci...
Reagovat
smazaný uživatel
všechny body
Reagovat
Faddova
To by mě zajímalo, co je to za vzorek... mně jsou Španělé sympatičtí, teda kromě Lopeze, to mi připadá takový panák bez charizmatu, co spolkl pravítko ;-)
Reagovat
J.M.
Tak Tomáš mě výkonem zklamal, a ta dvojchyba na závěr zase potvrdila, že to nezvládá v hlavě. Feliciano ale hrál pěkně, ty stopvoleje byly výborné, a s Radkem by to mohl být hodně zajímavý zápas dvou klasiků.
Reagovat
kada.tom
Včera se tu diskutovalo nad tím, že Queens a Halle jsou přípravný turnaje a výsledky se nedají brát úplně vážně (viz Andy, viz Rafa) ... no ... po zhlédnutí QF Tomáše a Feliho musím uznat, že Lopez byl ve všech směrech lepší - líp serviroval, líp hrál u sítě, líp returnoval ...

Tomáš si vypracoval JEDINEJ breakball, kterej ještě nevyužil ...
Tomáš prohrál TB 2. setu ze stavu 6-3 tak, že to skončilo 9-7 ... no měl 4 setbally, z toho tedy jen 1 na svým servisu, ale tohle musí dávat, prostě ...

Summary: Feliciano právem a po zásluze v SF, kde, doufám, porazí Štěpánka :-)
Reagovat
PetaM
Prosím tě, tahle výhra nemá vůbec žádnou vypovídající hodnotu. Lopez ve Wimbledonu vypadne v prvním kole a Tomáš tam dojde do Semi. Tohle je přece podřadný turnaj, nechápu, jak někdo tenhle výsledek může brát vážně ...

:D :D :D :D
Reagovat
kada.tom
asi to byla od tebe ironie, ale i tak ... Tomáš hrál docela otřesně, za to Lopez fakt dobře :-)
Reagovat
PetaM
Jo, byla to ironie :D Možná až sarkasmus ... :D :D Jo, Tomáš hrál špatně a Lopez dobře, s tím souhlasím. Já to prostě nechápu. Proč do toho musí všichni tak mlátit. Jsou na kříži a dají tam pecku jako z děla, aby vyhodili míček z kurtu. Učil je někdo kraťasy, nebo si myslí, že jediné kraťasy, které na kurtu můžou být, jsou ty jejich?! ... :D
Reagovat
kada.tom
tak Tomáš kraťasy a stopbally moc nehraje, no ... on si zakládá na servisu a ten mu dneska taky bůhvíjak nešel
Reagovat
PetaM
Tak jenom servisem se vyhrávat nedá ... Není Karlovič na hardu ...
Reagovat
kada.tom
to není ... nicméně dneska i špatně returnoval a vůbec to jeho vystoupení v Queensu nebylo nic extra, věřím, že ve Wimbledonu to bude o hodně lepší :-)
Reagovat
Davor1
On vo všeobecnosti má return dosť slabý, to nikdy nebola jeho zbraň.
Reagovat
smazaný uživatel
a co je proboha jeho zbran? na to jeho pinkání se už nedá koukat
Reagovat
smazaný uživatel
já na něj nerada koukám především kvůli jeho nepohyblivosti, vzdyť hraje tak strnule i při tom servisu, jedinou zbraní je fakt servis a občas forhend, jinak to není vůbec pestrá hra, sorry
Reagovat
smazaný uživatel
...Lopez vypadne na trave uz v prvnim kole...
.. tak dobre... ale jinak jsem se zasmal, to zase jo ;DDD))))
..vam jeste ukaze Lopez jak se pinka na wimbledonskem pazitu, holomci;)
Reagovat
PetaM
Vždyť to byla ironie reagující na komentáře posledních dnů :D Klídeček :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
A ode mne to byl take vtip. :)P
Jinak bych nepsal holomci, a napsal bych neco jineho;D)))
Reagovat
PetaM
Já jsem to věděl, že dá DF! Poslední dobou si je Tomáš na MB soupeře dává celkem často a pravidelně :D

No nic, Radek bude mít podle mě mnohem větší šance ... :)
Reagovat
Pesek12
Opravdu tristní DF na MP u Tomáše a to tam nikdo nekřičel jako u Novaka na FO.
Reagovat
PetaM
Tak Lopez nepotřeboval k výhře zaplacené publikum ... :D :D :D :D
Reagovat
VlS
ale Magerka jásá, Feli předvedl skvělej výkon a dokonce už nevypada ´ jak trestanec, protože mu trochu dorostly vlasy.
Reagovat
petrulinka
No tak české semifinále nebude, protože Tomáš je dobré psycho. Nevyužít 4 setbally,to je no comment :-(
Reagovat
Chrenda
No je to neuvěřitelný. ten nemůže na GS ani pomyslet, tam kde je, to je jeho naprostý maximum a jenom nespravedlivý systém bodování a nasazování rovnou do druhých kol, ho drží v desítce. Kdyby měl hrát od prvního kola, tak na prostě turnajů vyletí hned v tom prvním.
Reagovat
EllNino
Hm český semi nebude, ale tak snad najde Štěpec zbraň na ty Feliho esa :/
Reagovat
Chrenda
Bomba Radek jede, že by české finále? To by bylo krásné!! Tomáš se už i tak vrátí před Wimbledonem na paté místo v žebříčku a Radek evidentně taky poskočí!! Gratulace!!
Reagovat
Chrenda
Jo oni se "možná" potkají už v semifinále, no to je škoda. jestli tedy Tomáš vůbec toho Lopéze porazí, za tím s ním má kopu práce!
Reagovat
aligo
maximálně semifinále... tam vy se mohli potkat... ve finále ne... :P
Reagovat
Chrenda
No už se nepotkají Berdych vedl 6:3 v TB a projel to. Je to mameluk, on fakt na to aby vyhrál velký turnaj potřebuje, aby si všichni zlomili nohu. No je mi ho líto, tak myslím, že Štěpec může dojít až do finále, ten Lopéze dá!!
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist