Češi už v Paříži trénují, Berdych si pochvaluje kurt

8. 9. 2014, 17:24
Aktuality 6
Čeští tenisté už se v dějišti daviscupového semifinále s Francií chystají na nadcházející souboj s domácími hráči. Tým kapitána Navrátila si dnes v Paříži vyzkoušel centrální dvorec areálu Rolanda Garrose, kde se bude utkání hrát, a česká jednička Tomáš Berdych si nemůže kurt Philippa Chatriera vynachválit.
Češi už v Paříži trénují (© Česká sportovní/Pavel Lebeda)

"Trénink byl výborný. Po dlouhé době na antuce, ale super. Kurt je skvěle připravený, hrát na lepším antukovém dvorci moc nejde," řekl Berdych v rozhovoru pro facebookový profil daviscupového týmu.

Češi si zvykají na antuku poté, co absolvovali "betonovou" část sezony. "Teď budeme ještě pilovat dál a chystat se na pátek," dodala česká jednička.

Zatímco zbylí tři členové týmu Radek Štěpánek, Lukáš Rosol a Jiří Veselý měli dost času na to, aby si zvykli na časový posun po vyřazení z US Open, Berdych absolvoval rychlý přesun z New Yorku v minulých dnech.

"Ten spánek je vždy takový všelijaký, hlavně ty první dva dny. Je to ale lepší a lepší. Spáč jsem dobrý, takže s tímhle se dokážu vypořádat rychle," dodal s úsměvem Berdych.

Češi od pátku do neděle zkusí v areálu, kde se hraje slavný grandslam French Open, vybojovat třetí účast ve finále po sobě. Zároveň usilují o třetí triumf v Davisově poháru za sebou.

pva, ČTK

Komentáře

6
Přidat komentář
Roger_Federer
www.sport.cz/ostatni/tenis/clanek/604410-navratil-resi-dilema-hnat-proti-tsongovi-v-patek-stepanka-nebo-zkusit-rosola.html#hp-sez

To je presne ono, Stepula, nebo Luky..kde nekde se vezme ten bod proti Tsongovi?
Reagovat
Patri.k
Davis cup je jen na obtíž.
Reagovat
Chrenda
No s tím se nedá souhlasit. Každá týmová soutěž má své kouzlo a taky v něm dochází k velmi zajimavým výsledkům, kdy "neznámí" borci často zaskočí "hvězdy". Spíš je škoda, že se ho neúčastní hojně všichni nejlepší tenisté, pak je jeho kvalita poněkud devalvovaná! Ale to nic nemění na faktu, že oproti individuálním turnajům je to osvěžení.
Reagovat
smazaný uživatel
1 http://www.bigweb.cz/
Reagovat
smazaný uživatel
Musíš v každém článku týkajícím se DC dávat najevo, jak strašně je pro tebe tahle soutěž podřadná?
Reagovat
blixa
Tobě ? No tak ho nehraj, ne ? :D
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist