Casablanca? Hrozné sprchy a záchody, popisuje Haase

17. 4. 2012, 16:46
Aktuality 5
Když minulý týden v marocké Casablance prohrál hned v prvním kole, přišel o možnost polepšit si finančně i body do světového žebříčku. Jedno ale nizozemského tenistu Robina Haaseho po vyřazení ze dvouhry i čtyřhry určitě nemrzelo: že už nebude muset používat tamní sprchy a toalety. Je to zážitek, tvrdí Haase.
Profily hráčů
Robin Haase

Robin Haase nastoupil v Casablance ke svému jedinému zápasu ve dvouhře krátce poté, co své zemi pomohl hladkými výhrami k výhře nad Rumunskem v Davis Cupu. Jak píše na svých stránkách, nebyl dobrý nápad tak rychle přejít z tvrdého povrchu na antuku, na které trénoval pouhou hodinu; výsledkem byla nečekaná porážka z rakety Alžířana Ouahaba.

Prohra v prvním kole ale podle Haaseho nebyla jedinou nepříjemností, kterou v Maroku musel překousnout. Podobně nerad bude vzpomínat i na šatny, které ho šokovaly.

"Hotel a jídlo byly dobré, ale to je z pozitivních věcí vše," píše pětadvacetiletý Nizozemec. "Sprchy na turnaji jsou tak špinavé, že když se jdete sprchovat, nejradši byste zůstali oblečení a obutí. Někteří hráči se vůbec nesprchují a raději to udělají až večer v hotelu. A jestli jsou sprchy nechutné, asi si umíte představit, jak vypadají záchody. Někteří hráči si dokonce s sebou berou vlastní toaletní papír," vzpomíná Haase, kterému prý někdo ukradl i několik věcí.

"Naštěstí ale ne počítač a další cennosti, jako se to stalo jiným hráčům," uzavírá tenista.

Komentáře

5
Přidat komentář
baggik
Ten má víc štěstí než rozumu, tenhle blb.c. Měl jsem tiket kterej neměl slabinu a ejhle, Monaco si zvrtne kotník. Jsou věci mezi nebem a zemí.
Reagovat
smazaný uživatel
no tak já tomu vcelku i věřím, ani bych se nedivil, kdyby to byla pravda....
Reagovat
smazaný uživatel
Tak se běž vysrat do lesa pod strom když se ti to nelíbí
Reagovat
LuA_luA
podla mna pekne biedna zamienka na to, ze pustil alzirskemu prasatu zapas :D
Reagovat
LuA_luA
som zvedavy co to bude dnes..povie, ze v kasine mu nesli karty :D
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist