Bouchardová si letos potřetí zahraje o grandslamové finále. Tentokrát s Halepovou

2. 7. 2014, 14:50
Aktuality 99
Eugenie Bouchardová se ve Wimbledonu přiblížila svému prvnímu grandslamovému finále. Kanadská tenistka dnes porazila Němku Kerberovou a po Australian Open a Roland Garros i v Londýně postoupila mezi nejlepší čtyři hráčky. O finále se utká s Rumunkou Halepovou, která rovněž ve dvou setech vyřadila loňskou finalistku Sabine Lisickou.
Eugenie Bouchardová (© AELTC)

Jako první dnes do semifinále v All England Clubu postoupila finalistka z Paříže Simona Halepová, přestože do utkání se Sabine Lisickou vstoupila katastrofálně. Třetí hráčka světa rychle prohrávala 1-4, jenže pak Němku přestal poslouchat servis a zbytek zápas už ovládla favoritka. Dvaadvacetiletá Rumunka vyhrála od stavu 1-4 jedenáct gamů za sebou a po 57 minutách proměnila první mečbol.

Na jméno své příští soupeřky nemusela Halepová čekat dlouho. O dva roky mladší Eugenie Bouchardová, která na Roland Garros vypadla v semifinále s pozdější vítězkou Marií Šarapovovou, přetlačila obranářku Angelique Kerberovou vytrvalou útočnou hrou. První set se jí podařilo zlomit za stavu 3-3, kdy odvrátila čtyři brejkboly a sama naopak v následujícím gamu na pátý pokus soupeřce podání sebrala.

Hladkou cestu za vítězstvím si ve druhé sadě zkomplikovala, když zaváhala za stavu 4-1 a dovolila soupeřce snížit na rozdíl jediného gamu. Kerberová, jež v osmifinále vyřadila Šarapovovou, už ale vyrovnat nedokázala.

Dnešní vítězství Bouchardové znamená, že se mladá Kanaďanka poprvé v kariéře podívá do Top 10, a své žebříčkové postavení může ještě vylepšit, pokud v příštím zápase porazí Halepovou. S Rumunkou se na okruhu WTA utkají podruhé v kariéře, první vzájemný duel letos v Indian Wells vyhrála ve třech setech Halepová. Kanaďanka by jí nyní chtěla porážku oplatit a poprvé v kariéře postoupit na grandslamovém turnaji do finále. Na Australian Open i v Paříži letos ztroskotala v semifinále.

Výsledky - Wimbledon - ženy (tráva, dotace 25 milionů liber):
Dvouhra - čtvrtfinále:
Halepová (3-Rum.) - Lisická (19-Něm.) 6:4, 6:0
Bouchardová (13-Kan.) - Kerberová (9-Něm.) 6:3, 6:4
Semifinálové dvojice:
Halepová - Bouchardová, Kvitová (6-ČR) - Šafářová (23-ČR)
Čtyřhra - 3. kolo:
Erraniová/Vinciová (2-It.) - Aojamaová/Voráčová (Jap./ČR) 7:5, 6:3
pva, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

99
Přidat komentář
Mayo
tak dneska poprosím Bouchard a Kvitovú ... Halepová by tiež nebola zlá ale proste radšej Genie...jedinej, ktorej neprajem z tej 4-ky je Šafářová, teda najmenej rozhodne...
Reagovat
smazaný uživatel
Mayo, jsi zlý chlapec. Styď se.
Reagovat
smazaný uživatel
Dneska jsem nic neviděl, protože jsem byl na basketu (MS do 17 let). Sice to stálo hodně nervů, ale viděl jsem postup českých holek do čtvrtfinále. :)

K tenisu: Angie může být podle mě právem naštvaná na pořadatele, že včera ještě hrála osmifinále, zatímco Genie mohla odpočívat. Jak už jsem psal včera: Kdyby postoupila Masha, tak by to za těchto okolností měla taky hodně těžké. Myslím si, že by to dopadlo podobně... Tím ale v žádném případě nechci snižovat kvality Genie. Tři semifinále GS se spoustě hráček nepovedou ani za celou kariéru a Genie toho dosáhla během jednoho roku! Výsledky z GS jsou pro žebříček zcela zásadní, takže já začínám očekávat Genie na TM. Zároveň její dnešní vítězství bohužel znamená, že se Anička po Wimbledonu do Top 10 neposune. Ale co se dá dělat. Stejně budu mnohem radši, když se tam dostane po nějakém povedenějším turnaji. :)

BTW: Dneska jsem taky viděl basket Kanada - Brazílie a bylo tam několik kanadských fanoušků. Během zápasu pro ně hlásili průběžný stav tenisu Genie - Angie (ačkoliv nevypadalo, že je to nějak zajímá :D). Jinak mezi těmi kanadskými fanoušky byla i jedna moc pěkná Kanaďanka (troufám si tvrdit, že ještě hezčí než Genie :))... Každopádně pokud je tenis opravdu zajímal a fandili Genie, tak mohli mít dneska dvojnásobnou radost. Jejich basketbalistky vyhrály a Genie taky. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Výsledek zápasu Simona - Sabine mě docela překvapil. Nedá se říct, že bych nečekal vítězství Simony, ale spíš jsem očekával vyrovnaný zápas... Simona je opravdu ve výborné formě. Po finále RG udělala semifinále Wimbledonu (Masha to měla v roce 2011 obráceně) a možná tím ještě nekončí. Pokud Simona postoupí do finále, tak přeskočí Mashu v Race žebříčku a jestli to dotáhne až k titulu, tak bude asi hlavní favoritkou na post jedničky na konci roku... Co se týče Sabine, tak ji určitě nechci shazovat, ale její umístění po Wimbledonu bude více odpovídající, než jaké bylo před ním. Ona má prostě každoroční záblesk na trávě, ale chtělo by to potvrdit i na dalších turnajích. Četl jsem, že dneska ten 2. set odevzdala hodně lacino. Já nevím, ale Sabine mi při těch zápasech připadá natolik v pohodě (usměvavá, uvolněná), až to působí divně. :) Potom z toho možná pramení nesoustředěnost, což je asi taky důvod, proč má takovou nepravidelnou výkonnost...
Reagovat
tommr
Halepová ale názorně vyvrací tvůj argument, že Sharapova neuspěla ve Wimbledonu, protože došla daleko na FO ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, může se to povést, ale je to spíš výjimka. Jak říkám: Masha v roce 2011 došla taky na RG i Wimbledonu daleko... Co se týče Simony, tak bych to přičítal hlavně její skvělé fyzické kondici, kterou jí může prakticky každá hráčka závidět.
Reagovat
smazaný uživatel
U Angie to bohužel bylo opravdu jasné. Jenom jsem nechápal kurz 1.8 na Bušičku. To jsem musel využít opravdu naplno.
Reagovat
dadaft
Simona je terminátorka 2 - takový ten tekutý model, který se dokáže změnit v kohokoliv, koho se dotkne -- akorát že ona vypadá furt stejně. ))
v prvním setu prohrávala 1:4, ale bylo v tom jen jedno ztracené podání - to první. Sabine hrála slušně, vedla, ale netušila, že je to jen klam, že ji Simona na trávě nasává,,,,,,,,,,,,,,,,,
,,,,,,,,,,,,,,,,,, pak už psala gemy jen Simona.
za stavu 4:4 Sabine pochopila, že má smůlu.
poslední její pokus zachránit zápas přišel v prvním gemu druhého setu, kde nevyužila 4 gemboly a ztratila podání --- od té chvíle už to byla totální dominance Simony, naprostý výmaz Lisické z kurtu, však víš, jak to ona umí.

nicméně v semi narazí na stejně ostrou břitvu.

na zítřek se těším jako blázen - těžkotonážností si tyhle semíčka nezadají s letošním RG. ))
Reagovat
VlS
Trochu přehnanej závěr, Sabina není zrovna etalon odolnosti a dokáže se totálně odrocnat sama.
Reagovat
smazaný uživatel
Ja bych rekl, ze Sabine svihlo uplne...teda...zvladl jsem jen 1.set.
Teda podle mne ji svihlo v zapase uz s Jaruskou...

Ona je blaznivka, ale tohle bylo jako uplne mimo misu, nejen vcera, ale i dnes...uplne uz nepochopitelne...az silene...

Presel jsem na Angie x Evzenii a dobre jsem udelal...;)
Reagovat
tommr
spíš bych řek, že Lisická je strašně přecenovaná hráčka. Mě teda její vyřazení vůbec nepřekvapilo ... :)
Reagovat
slacker
Me jo. prekvapilo me i vyrazeni Kerberove. A tesil se na nemecke semicko
Reagovat
dadaft
Vlk
jj, 100pro psychika u Sabine.
přemýšlel jsem, jestli to tvoje "až šílené" není přeci jenom moc....... - a asi není. (teď nevím, jakého dát smajlíka)
je to tak, už ten MTO byl zkrat, prostě ji bolelo rameno a musela servírovat a moc to nešlo, a jí prostě napadlo, že by to chtělo pauzu, a tento nápad neprošel žádnou rozumovou korekcí a byl naprudko realizovám. ---- z čehož ovšem byly trošku paf jak rozhodčí, tak soupeřka.
no a zápas se Simonou, to už byla Sabine úplně mimo.

Vls
tak trošečka přehánění no. )))))
na druhou stranu - ani takový Steve Tignor z tennis.com to nevidí zase o moc jinak::
"Jumping for forehands, hitting them in combinations to the corners, changing directions with the ball at will, she looked like she was playing a different sport than Lisicki."
http://www.tennis.com/pro-game/2014/07/wimbledon-halep-d-lisicki/51977/#.U7TizkBAf2Y

P.S. --- původně toho bylo víc, ale zapomněl jsem, že napoprvé teď, od zavedení filtru, příspěvky zmiznou beze stopy. ((
Reagovat
VlS
Ale jo, máš názor a určitě není ojedinělej ( řek bych, že dokonce převládá světem křížem krážem) , já sem to myslel k závěru z " výmazu Sabiny", která se vymazala sama :-)
Reagovat
VlS
Jinak jako jeden ze zakládajícich členů 1GSL nepochybně a nezvratně držím palce Lucce, ale tipovat mezi těmi 4, kdo bude ve finále a kdo to vyhraje celé neumím, stejně dobře se můžu hodit korunou. Žádná tenistka se do SF wimblu nedostane náhodou a všechny 4 to umí zatraceně dobře. Rozhodovat budou momentální psychická rozpoložení a štěstí.
Reagovat
smazaný uživatel
Moc díky za report, já pozoruju, že většinou ve 2. Simča prostě nedá šanci nikomu, jako když přepne na jinej level a je jak ledovej stroj. Zítra se taky těším budu se určitě koukat a doufám, že dokáže Genie přehrát chytrostí a půjde jí všechno jak má. Komu vlastně budeš fandit?
Reagovat
Davor1
Dnes som nemal možnosť pozerať, tak som tlačil len cez live výsledky a veru som sa aj bál, keď som videl v tom prvom sete 4-1 pre Sabine...
Simone som ale veril, ju jeden brejk nikdy nezloží a tento dnešný ju skôr nakopol k veľkolepému obratu ;)
Pred začiatkom turnaja som si prial finále Simona- Aga, druhá menovaná to ale poriadne odflákla :(
Zajtra Simone na 100% verím, Genie na tráve je trochu slabšia ako na ostatných povrchoch a síce sa jej tu podarilo vyhnúť Serene aj Sharapke, Simona jej už ale vystaví stopku a snáď bude platiť aj pravidlo, že Genie na GS prehráva len s neskoršími šampiónkami ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Genie, vyhraj to celý, prosííííííííííííííím :-*****
Reagovat
slacker
Proc? Tyhle neprejicni sotkove se tu furt motaji
Reagovat
gigin
??? Však přeje. Bušičce. Máš s tím problém?
Reagovat
slacker
Hmm a proc tak okazale mlci o nasich dvou zelizkach. TO MI VADI A FEST. Preje cizim = nepreje to ani jedne nasi.
Reagovat
gigin
Tady nejsme v nějakém czech fanklubu....
Reagovat
smazaný uživatel
no jo, nekdo fandi srdcem, nekdo rozkrokem :P
Reagovat
VlS
No kitty, nemusíš to inzerovat tak otevřeně :-)
Reagovat
smazaný uživatel
no co co, co je spatnyho na tom, ze fandim srdcem? :) Petru bych mela asi rada, i kdyby byla z Islandu :P.
Reagovat
smazaný uživatel
cimz vyvracim tu teorii o nespravnosti fandeni cizinkam, hmmmm, mela bych se zamyslet....No, ale Petra z Islandu neni, tak je to v richtiku ;).
Reagovat
smazaný uživatel
nech kazdyho at si fandi komu chce. Ja byt slovakem, tak Cibulkovy bych treba rozhodne nefandil jen kvuli tomu, ze je ze stejne zeme jako ja...
Reagovat
gigin
Tak já bych Gulbisa neopíchal. Ani kdyby porazil Berdycha 3x po sobě.
Reagovat
smazaný uživatel
chapu, je to tak trochu "kurevnik" ;)
Reagovat
VlS
to nevysvětlíš
Reagovat
gigin
Proč ne? Já tomu prostě nerozumím, co je toto za smýšlení.
Reagovat
slacker
VIS, Gigin. Nekdy se sportovni soupereni prirovnava k substitutu za valku. Takze fandit cizim vojakum je NEODPOUSTITELNE a na kulku. Vic to vysvetlit neumim
Reagovat
smazaný uživatel
Ja to pochopim, kdyz cizinka hraje s jinou cizinkou, ale kdyz hraje s Ceskou, tak mi prijde proste prirozeny, ze fandim Cesce, ale proste podle me ty dezerce jsou dany tim "rozkrokem", kdyz to reknu tak drsne. Ale snazim se to chapat, ale proste nekdy mi to moc nejde ;).
Cibulce opravdu nevim, jestli bych fandila byt ja Slovenka...noooo, mozna min, ale prece jen bych byla rada, kdyby se ji darilo...ale dvakrat mi sympaticka neni, ale to taky nejsou uplne vsechny nase holky, nekdo vic, nekdo min...
Reagovat
gigin
Co to meleš?! Je to sport, proboha, zábava, odreagování. Tak si tu svou zábavu můžu vymodelovat jak chci snad. Narozdíl od války.
Reagovat
slacker
Jo kdyz to beres jako showbyznys. prosim. Ale tohle neni hudebni hitparada ani Ein Kessel Buntes
Reagovat
smazaný uživatel
A co to je, kdyz ne business pro ty hracky? Bitevni pole ze druhe svetove valky?
Reagovat
gigin
To je zbytečné, prostě.. Boj s Fandinou ti moc neprospívá...
Reagovat
Mayo
Petra vs Genie fajnl
Reagovat
smazaný uživatel
1. Halep
2. Safarova
Reagovat
smazaný uživatel
Genie - 3x Grand Slam SF tento rok..!
Reagovat
UnrealTom
myslim si že finále bude Petra vs Simona ale je to těžký, Petra porazila Lucku asi 4x no ale teďko má lucie výbornou formu a Simona x Genie to bude boj ale spíš si myslim že Simona vyhraje a pude po RG i ve W do finále. uvidíme každopádně doufám že to urve jedna z našich :)
Reagovat
smazaný uživatel
opožděně velká gratulka, mám fakt radost, jak to Simče jde, i když se psalo, že tráva není její povrch.

Dadaftééé - tímto ti moc děkuju za tlačenku, odměnu si domluvíme. Když bys měl chvíli čas, napiš mi kratičký report jak hrály, třeba do vzkazů. Děkuju ještě jednou !! :D
Reagovat
Davor1
Simonka poďme, už len jedna prekážka na ceste do druhého GS finále. Pred Genie klobúk dolu, 3 semifinále GS na troch rôznych povrchoch za rok je neskutočná bilancia, ale zatiaľ by jej to malo stačiť. Zatiaľ prehrala oba semifinále s budúcou šampiónkou, tak verím, že sa táto tradícia zachová aj vo Wimbledone ;)
Reagovat
EllNino
..postoupila do 2. kola ve Versmoldu, svoji soupeřku Vogt z Listenštejnska rozsekala 6:3 6:0, jen tak dál Káťo :D
Reagovat
smazaný uživatel
Když jsem si dneska ve vlaku našel výsledek, tak mi to udělalo velkou radost! :) Skóre vypadá moc dobře a jsem rád, že Katka dneska neměla moc práce... Věřím, že to Katka pořádně rozjede a udělá na tomto turnaji úspěch. :)
Reagovat
tommr
no už v dalším kole jí čeká velice těžká soupeřka: Duque-Marino ...
Reagovat
smazaný uživatel
Já vím, koukal jsem na to až později. To je antukářka, která Katku loni porazila v Osprey...
Reagovat
tommr
k dnešnímu dni tj. po kompletně odehraným čtvrtfinále turnaje ve Wimbledonu.
Čísla v závorce znamenají bodovej náskok nebo ztrátu na Petru Kvitovou.
Hvězdička znamená, že hráčka postoupila do semifinále:

1. Williams, S. 9510 (+4660)
2. Li 6960 (+2110)
3. Halep 6785 (+1935) *
4. Radwanska, A. 5330 (+480)
5. Sharapova 4881 (+31)
---------------------------------------
6. Kvitová 4850 *
---------------------------------------
7. Kerber 4365 (-485)
8. Bouchard 3940 (-910) *
9. Jankovic 3900 (-950)
10. Azarenka 3812 (-1038)
11. Ivanovic 3660 (-1190)
12. Cibulkova 3636 (-1214)
13. Pennetta 3168 (-1682)
14. Errani 3125 (-1725)
15. Wozniacki 2825 (-2025)
16. Suarez Navarro 2695 (-2155)
17. Šafářová 2675 (-2175) *
18. Makarova 2435 (-2415)
19. Stosur 2415 (-2435)
20. Petkovic 2235 (-2615)
...
Reagovat
tommr
Petra Kvitová konečně zabrala na nějakým GS a na žebříčku je to hned znát.
Zatím sice zůstává i nadále na šestým místě, ale už může pomýšlet i na vyšší příčky, protože její ztráta na Sharapovou a Agu Radwanskou se výrazně zmenšila. Pokud by se Petře podařilo postoupit přes Lucku do finále posunula by se před Sharapovou a Agu Radwanskou na čtvrtý místo ...
Na druhou stranu jí ale ještě může předstihnout Bouchardová pokud by získala titul a Petra vypadla už v semifinále s Luckou ...

Do první dvacítky se konečně probojovala i naše druhá nejlepší hráčka Lucka Šafářová. Lucka je zatím na 17.místě, ale může se ještě posunout nahoru. Pokud postoupí do finále posune se na 13.místo. Pokud by získala titul posune se dokonce do první desítky - bud na 10.místo (pokud porazí ve finále Bouchardovou) nebo na 9.místo (pokud porazí ve finále Halepovou) ...

Pozice Sereny jako jedničky je navzdory obavám jejích fanoušků zatím i nadále pevná. Její náskok na čele by mohla trochu snížit jen Halepová pokud by se jí ve Wimbledonu podařilo postoupit do finále nebo dokonce získat titul ...

Do první desítky se už posunula Ivanovicová, ale namířeno tam má i Bouchardová a pokud by postoupila do semifinále tak Ivanovicovou z desítky zase vystrnadí ...
Z první desítky naopak může vypadnout Azarenková pokud Lucka ve finále porazí Bouchardovou ...
Reagovat
misa
Zapomněl jsi upravit konec :-)
Reagovat
tommr
díky za upozornění ... :)
Reagovat
PetaM
Kdyby sis to po sobě aspoň zkontroloval ... A na Petra tady budou všichni nadávat ... No toto :D :D
Reagovat
tommr
máš pravdu - říká se správně, že práce kvapná málo platná ... :)
Reagovat
PetaM
No jo, se stává :D Člověk je člověk a ne stroj, nemůžeme být bezchybní (možná by si to někteří mohli uvědomit :D :D )
Reagovat
tommr
ten konec mi tam zůstal omylem viset z předchozí verze. Správně tam má být:

Bouchardová už postoupila do první desítky na úkor Ivanovicový, která se tam moc dlouho neohřála ...
A Azarenková může z první desítky taky vypadnout pokud Lucka získá titul ...
Reagovat
tmora
Vidím to optimisticky pro Petru. Kdyz vyhraje W, kam se muže posunout? Na 3. Misto?
Reagovat
smazaný uživatel
Na 4. místo a stačí jí k tomu "jen" postup do finále. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
http://live-tennis.eu/wta-live-ranking
Reagovat
PetaM
Sice ještě není kompletní, ale české derby začíná ve 14:00, jako první na Centru :) Takže, žádné čekání a žádné zdržovačky.

Těšíte se? :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
no snad stihnu aspoň kousek zápasu..
Reagovat
tommr
já se těším moc. Radost mi trochu kalí jen to, že jedna z našich určitě vypadne, ale s tím se bohužel nedá nic dělat. Doufám ale, že už je to naposled co na sebe Petra s Luckou narazily před finále ... :)
Reagovat
PetaM
No, taky doufám, Lucka už má teď tak dobrý žebříček, že snad ani na 470 na sebe nenarazí v prvním kole ...
Reagovat
smazaný uživatel
Skvělý! Budu si moct doma pořádně zafandit Petře, protože kdyby hrály až jako druhý, tak by mě táta asi poslal někam.. :DD No a taky nebudeme muset dlouho čekat. Snad to Petra zvládne. :-)
Reagovat
misa
doufám postoupí do finále, protože Halepová je pro naše holky strašně nebezpečná soupeřka. Ona je nebezpečná pro všechny, ale od začátku roku 2013 tu máme bilanci Petra + Lucka : Simona 0:4. Zvláště na Kvitovou by si v případném finále věřila asi hodně. Petra by proti chytrosti a pohybu Halepové musela předvést špičkový výkon, jeden z nejlepších v její kariéře.
Reagovat
tommr
jj taky si myslím, že proti Bouchardový by měly jak Petra tak Lucka podstatně větší šanci než proti Halepový. Bouchardová hraje podobným stylem jako naše holky a to by jim mohlo vyhovovat. Proti Halepový by se nejspíš zase vyházely ... :)
Reagovat
Jan
Pokud Halepová vyhraje, což je dost možné, tak veškeré naše spekulace jsou nanic :) A naše holky se na ni budou muset připravit.
Reagovat
smazaný uživatel
Tady jsme ale na trávě, ne na antuce. Pokud jedna jako druhá budou hrát to, co doteď, tak se Simona ani nebude stíhat otáčet, natož nějak kloudně vracet.
Reagovat
VlS
Nesejčkuj zas, pravidlo 3.4.5.6.7 pravidel Wimbledonu říká, že Češku z dolní půlky pavouka může porazit je Češka a platí to i pro finále.
Reagovat
smazaný uživatel
Koukám, že jsi proti Simče nějak zaujatý ne? Pořád o ní píšeš jak nestíhá atd., ale přitom zatím hraje dobře a dost suverénně a na rozdíl od Petry nevytváří laciné chyby, sice nemá agresívní údery jako Petra, ale má o něco variabilnější hru než Lucka, takže pochybuju, že by se Simča nestíhala otáčet a něco vracet. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Suverénně možná, ale taky s kým hrála.. Hrát s Venus, tak už je na dovolený. ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Nejde o to, že Simče fandím, ale připadá mi, jako bys na Simču žárlil, protože v ní vidíš Petru 2011 a hodně zbytečně jí podceňuješ :)
Reagovat
spaniel
Nezarli, je to dement.
Reagovat
smazaný uživatel
Ale jo, přiznávám, že před začátkem sezony jsem jí podcenil a ano, možná na ni trochu žárlím. Ale tohle je prostě tráva, nejrychlejší povrch, na té se toho nedá vrátit zdaleka tolik jako na antuce, Simča zatím těží z toho, že na žádnou "střelkyni" doteď nenarazila, ale jestli bušička zítra udrží nervy na uzdě, tak na ní Simona těžko něco vymyslí.
Reagovat
smazaný uživatel
Takže jak chápu, Simča je světová 4 vlastně úplnou náhodou, protože nenarazila na žádnou ranařku a vlastně hraje nic moc.. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Bavíme se snad o Wimbledonu, ne o celé sezoně, ne?
Reagovat
smazaný uživatel
Ty ale o ní mluvíš s despektem delší dobu, nemyslím jen Wimbl. Ok, je to tvůj názor, uvidíme, jestli se ukáže, že je správný :)
Reagovat
VlS
trocha respektu k jiným hráčkám Petře neublíží a tobě hodně pomůže. Myslím, že mezi těmi 4 není vyslovená favoritka, ani vyslovený outsider. V rámci pavouka může kterákoliv z nich vyhrát a nešlo by o žádný extra překvapení. Přeješ Petře, OK, ale nedělej z ostatních trubky, mohl by sis připadat v sobotu jako vůl.
Reagovat
smazaný uživatel
Já nepotřebuju z ostatních dělat trubky, oni si na to většinou vystačí sami :-)
Reagovat
spaniel
On psal o tenistkach, takze ony. Prave si ze sebe udelal trubku.
Reagovat
VlS
je to marný, marný, marný :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Tohle podcenovani souperek Petry ti vazne nesvedci. Ja vim, ze Petru vidis uz s titulem v ruce ale aby ses treba jeste nedivil. Petra taky v New Havenu (na Hardu a ne na antuce) kosila souperky jedna basen a pak ve finale narazila na Simcu a dostala na prdel... Trocha respektu ostatnim hrackam neuskodi a tobe trocha pokory...
Reagovat
smazaný uživatel
Jsi tak zabedněný? To je TRÁVA :D
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to je pravda :-( :-D
Reagovat
smazaný uživatel
No proto :DDD
Reagovat
smazaný uživatel
celkem suverénní výsledky. Bohužel sem nic z toho neviděl, ale nahání to hrůzu.

Něco mi říká, že z téhle dvojky vzejde šampionka. A bude to Simona.
Reagovat
smazaný uživatel
tím nějak nechci podceňovat Petru (nebo Lucku), ale když si vzpomenu na ty předešlé zápasy s Petrou.. udržet krok s touhle turbo-myší po celý zápas je extrémě těžké. Petra (nebo Lucka) nesmí polevit ani o píď, maximální koncentrace do posledního míčku.
Reagovat
misa
Rád bych se mýlil, ale myslím si, že Simona má z těch 4 k titulu nejblíž. Buď Maria nebo Simona asi zakonči sezonu jako světová jednička.
Reagovat
smazaný uživatel
Něco mi říká, že Simoniny výsledky zbytečně přeceňujete. Vždyť ještě nenarazila na pořádnou soupeřku.
Reagovat
Mayo
semifinále nemôže byť preceňované
Reagovat
smazaný uživatel
Přeceňované asi ne, jen si myslím, že se z ní dělá zbytečný strašák. Kdyby Sabině dneska nevypověděla hlava, tak jí z kurtu v pohodě vypráskala..
Reagovat
smazaný uživatel
kdyby :-)

No nemusí to Simona vyhrát, to je jas. Ale strašák je to pořádný.
Reagovat
smazaný uživatel
Možná pro vás, ale holky se nemají čeho bát ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
přidáš si Viku na snapchatu? :D
Reagovat
tommr
Andrea Hlaváčková dneska spolu se svou novou partnerkou Zhengovou postoupila už do čtvrtfinále. V něm dojde k velice pikantnímu souboji kdy proti sobě stanou Andrea (spolu se Zhengovou) a Lucka Šafářová (spolu s Pavlyuchenkovou), který ještě donedávna hrály debla spolu ... :)
Reagovat
VlS
Já bych to jako takovou pikanterii neviděl, vždyť to není manželství a holky jsou na to zvyklé. Andy to s Číňankou asi docela svědčí a začíná jí to jít. V mixu taky.
Reagovat
tommr
no zdá se, že ten rozchod prospěl oběma a s novejma partnerkama se jim zatím daří víc ...
Reagovat
smazaný uživatel
jasne a nepsal si tu nedavno neco o tom, jak to byla chyba?? :P
Reagovat
smazaný uživatel
vůbec si netroufnu odhadnout...podle svého jména to strašně přeju Genie, pak ale budu mít dilema komu fandit ve finále...

GENIE, rozmeť ten rumunský zázrak !
Reagovat
VlS
Já podle jména nemám nic společnýho s žádnou, ale přeju to taky Genie, rád bych ve finále viděl přestřelku a ne šachy.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist