Blog: Simona Halepová píše z Madridu - sobota

4. 5. 2014, 08:59
Aktuality 2
Světová pětka Simona Halepová přináší druhou část jejího blogu z antukového turnaje WTA Premier v Madridu. Přečtete si, jak Rumunka trávila sobotní den, jak se těší na zápas s Němkou Julií Georgesovou. Zjistíte také, jaká je oblíbená činnost sympatické tenistky.
Profily hráčů
Simona Halepová

Dobrý den všem,

sobotní den jsem začala stejně jako vždycky. Byla jsem běhat a poté jsem cvičila takové speciální cviky na záda. Cvičení je pro mě hodně důležité, snažíme se tak předcházet různým zraněním. Po snídani následoval trénink s Marií Kirilenkovou. Hrály jsme na body a musím říct, že to byl výborný trénink. Po tréninku na kurtu jsme s trenérem dělali nějaká další cvičení na kondičku.

K obědu jsem měla těstoviny a po obědě jsem se vrátila na hotel, kde jsem si asi na 45 minut lehla. A odpoledne? To byla ta nejlepší část dne, protože jsem byla nakupovat. Koupila jsem si krásný pásek a večerní šaty.

Ve večerních hodinách jsem byla na masáži a teď sedím u počítače a píšu blog pro WTA a hlavně pro VÁS!

Dnes jsem se dozvěděla i jméno soupeřky pro první kolo. Budu hrát s Němkou Julií Goergesovou, což rozhodně nebude lehké. Ona je skvělá hráčka, takže to bude hodně velký boj o postup. Tohle je můj druhý turnaj na antuce v letošním roce a já dělám maximum pro to, abych se na zápasy co nejlépe připravila. Věřím, že to vyjde.

Měla jsem trénovat na centrálním kurtu, ale nakonec jsme dnes byli na kurtě číslo 3. Myslím si, že byl o trošku rychlejší, cítila jsem se výborně a létalo to moc dobře. Chvíli jsem hrála i s Eugenií Bouchardovou, také skvělá holka.

Mám tady ve Španělsku velký doprovod. Je tu můj bratr a jeho manželka, můj trenér, můj kondiční trenér a můj fyzioterapeut. Možná i díky nim se cítim v Madridu tak dobře.

Mějte se krásně a ozvu se zase zítra!
Simona.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, Petr Pokorný

Komentáře

2
Přidat komentář
Fandina
Hezký blog Simčo, pěkné čtení.
Reagovat
smazaný uživatel
Petra zatim jede, 6:1
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist