Blog: Amelie Mauresmová v Lucemburku

20. 10. 2008, 09:31
Aktuality 0
Když francouzská hráčka Amelie Mauresmová naposledy hrála na turnaji v Lucemburku, byla nadějnou devatenáctiletou tenistkou. Dnes, o deset let později, si konečně udělala čas a v Lucemburku se opět představí. Čas si udělala i na své fanoušky, pro které píše z turnaje blog.
Profily hráčů
Amelie Mauresmová

Ahoj všichni! Doufám, že se vám můj blog bude líbit.

Jsem ráda, že jsem zpátky v Lucemburku. Už je to pár let, co jsem tu hrála naposledy. Ředitel turnaje mě každý rok žádá, abych přijela, takže mám radost, že mi zdejší turnaj konečně zapadl do mého podzimního tenisového plánu. A taky je to pěkná odměna za jejich trpělivost.

Minulý týden jsem z Ženevy, kde bydlím, jela do Curychu, a včera jsme dorazili do Lucemburku. V Curychu jsem si pořádně zatrénovala, věděla jsem, že kdybych do Lucemburku dorazila dřív, těžko bych sehnala kurt. Muselo tu trénovat hodně tenistek, které hrály v kvalifikaci, tak jsem prostě zůstala v Curychu. Měly jsme čas vyrazit si taky do města - do staré části Curychu - a bylo to skvělé. Trochu jsem nakupovala s kamarádkou Alexií. Z Curychu jsem vyrazila v sobotu kolem jedné hodiny a zrovna jsem přijela - není to tak daleko, do hotelu jsem se dostala kolem půl páté.

Lucemburk je vážně moc pěkné místo. V hotelu se o nás skvěle starají, lidé jsou to moc hodní a mluví francouzsky, takže se cítím jako doma :) Moje kamarádka Pauline Parmentierová, která tu taky hraje, dorazila včera večer spolu s trenérem, tak jsme si všichni vyrazili do italské restaurace na večeři, a trochu se rozhlédli po městě. Řekla bych, že spousta hráček ocení, když ve městě, kde se hraje, narazí na italskou restauraci...

Tenhle týden je tu taky moje máma. Nejezdí za mnou na turnaje moc často, proto je to teď tak výjimečné. Může si tu užít město a taky se přijít podívat na tenis. Těším se, že s ní strávím nějaký čas.

Celý den jsme čekaly, až budeme moci trénovat na centrkurtu, odkud jsem se zrovna vrátila. Byl to dobrý trénink, teď mě čeká nějaké cvičení a masáž, pak se nejspíš půjdu navečeřet. Nevím, jestli se půjdeme najíst ven, trochu tu mrzne. Jestli ano, snad to nebude daleko!

Myslím, že první zápas mě čeká ve středu, což je dobře, protože jsem trochu ztuhlá z toho cestování a pár dní, během kterých si můžu zvyknout na kurty, se mi hodí. Taky budu mít díky tomu možnost se s vámi o všechno podělit, takže se na pár dní dalšího blogování těším. A taky na vaše otázky, doufám, že mi je budete posílat!

Tak zase zítra,
Amélie

TenisPortal.cz, sonyericssonwtatour.com

Komentáře

0
Přidat komentář
Zatím nebyly přidány žádné komentáře.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist