Berdych vyřadil Isnera a v pekingském semifinále vyzve Nadala

4. 10. 2013, 09:03
Aktuality 134
Tomáš Berdych si zahraje na turnaji v Pekingu semifinále s Rafaelem Nadalem a případným vítězstvím ho může připravit o návrat na světový trůn. Český tenista však Nadala neporazil už šest let. Zápas s nejlepším hráčem této sezony si Berdych zajistil díky čtvrtfinálové výhře nad Američanem Johnem Isnerem 7-5 a 6-2.
Tomáš Berdych

Úvodní čtvrtfinále v Pekingu obstaral Nadal s Fogninim a překvapivě lepším hráčem v prvním setu byl Fabio Fognini

Šestadvacetiletému Italovi dobře fungoval servis, skvěle bránil, a i když při svých útocích hrál na maximální riziko, trefoval téměř každý míček do kurtu. Rafael Nadal na servisu ztratil hned tři ze čtyř gamů a prohrál první sadu 2-6.

První polovina druhého setu pokračovala ve stejném duchu jako set první. V jednu chvíli vedl Fognini 3-0 a 40-15 na returnu, ale v následující výměně předvedl Nadal skvělý forhend po lajně, po kterém začal předvádět mnohem lepší tenis.

Nadalova hra sice pořád nebyla taková, na jakou jsou od světové dvojky fanoušci zvyklí, ale ze hry postupně vypadával Fognini. Ital začal tvořit velké množství nevynucených chyb a definitivně se zlomil v sedmém gamu. Nejprve sice Fognini odvrátil pět brejkbolů, ale když posléze nevyužil gamebol, hru na servisu ztratil a Nadal smazal ztrátu jednoho brejku. Koncovka setu už jednoznačně patřila světové dvojce, Nadal zvítězil 6-4.

Fognini si v úvodní hře rozhodujícího setu udržel podání, ale Nadalova hra stále gradovala. Za stavu 1-1 a 30-0 na returnu předvedl Španěl úder zápasu. Fogniniho tvrdý a solidně umístěný volej dokázal Španěl excelentně zakroutil do růžku kurtu. Ital se už do zápasu nedokázal vrátit, jelikož Nadal začal předvádět hru, na kterou jsou od něj fanoušci zvyklí a rozhodující set vyhrál jasně 6-1.

"Teď není vhodná doba přemýšlet o pozici jedničky, ale o Berdychovi nebo Isnerovi," řekl Nadal po nečekaně složitém vítězství. V semifinále se zatím ještě světová dvojka nakonec utká s Tomášem Berdychem, který ve čtvrtfinálovému duelu s Johnem Isnerem vyhrál 7-5 6-2.

Berdych se zpočátku trápil s prvním servisem a po dvojchybě prohrával 3-4. Ustál i další horkou chvilku v desáté hře, když na returnu odvrátil setbol. Problémy se servisem měl naopak v koncovce první sady Američan, Berdych své šance využil a zvítězil 7-5.

Druhou sadu ještě sice rodák z Valašského Meziříčí začal ztrátou servisu, ale od stavu 0-2 se definitivně dostal do zápasu a šesti vyhranými gamy za sebou potvrdil pozici světové pětky. "John byl těžkým soupeřem," řekl Berdych. "Dneska jsem nehrál zrovna nejlépe, byla to zvláštní hra. Udělal jsem pár chyb, ale v závěru jsem dokázal využít své šance a vyhrát bez ztráty setu. Ale počítal jsem, že předvedu lepší výkon," přiznal.

Tomáš Berdych je jediným hráčem z první desítky, který letos nezískal ani jeden titul. "S Nadalem už mám hodně zkušeností, odehráli jsme spolu už spoustu zápasu a pokaždé to byl skvělý tenis," řekla česká daviscupová jednička na adresu zítřejšího semifinále. "Viděl jsem už nějaké výměny ze zápasu Fogniniho s Nadalem, šanci určitě mám, ale soupeř má skvělou formu a hraje opravdu dobře. Musím předvést to nejlepší a doufat," dodal.

Obhájce titulu Novak Djokovič si udržel šanci na setrvání v čele žebříčku postupem do semifinále přes Američana Sama Querreyho, kterého za pouhých 53 minut deklasoval 6-1 6-2. Srbský tenista nemá situaci ve svých rukou, nicméně pokud Berdych Nadala vyřadí, zůstane Djokovič na prvním místě, když turnaj vyhraje.

- ATP 500 PEKING -
(Čína, tv. povrch, 3.566.050 dolarů)
páteční výsledky (04. 10. 2013)

Dvouhra - čtvrtfinále:
Nadal (2-Šp.) - Fognini (It.) 2-6 6-4 6-1
Berdych (4-ČR) - Isner (8-USA) 7-5 6-2
Djokovič (1-Srb.) - Querrey (USA) 6-1 6-2
Gasquet (5-Fr.) - Ferrer (3-Šp.) 6-3 6-4

Komentáře

134
Přidat komentář
tommr
doufám, že to není nic vážnýho a že v Šanghaji bude moct normálně hrát. Delší zdravotní pauza v závěru sezóny by byla extrémně nepříjemná a mohla by ohrozit Tomášovy šance na účast na TM ... :(
Ted nezbývá než fandit Almagrovi aby se pochlapil a porazil Del Potra jinak Tomáš příjde o pátý místo ... :)
Reagovat
petrulinka
Tak dnes jsem nevstávala, jelikož jsem se potřebovala trošku vyspat. A tak okamžitě, co jsem vstala, letím sem a úplně jsem se lekla, co se stalo. Ach jo Tome, tak se brzy uzdrav.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak dobre ze to vzdal...lepsi nez hrat s takovou rezervou. Hlavne at si to poradne vyleci a doufam ze to bude jeste nez zacne Sanghaj, ikdyz ma nato jen 3 dny. :-(
Reagovat
Sonja
Problém se zády:-( Bere MTO.
Reagovat
smazaný uživatel
a uz se tam za ne chytal predtim. Spise bych rekl, ze je to bok. Asi duvod toho, proc ma spatny timing na mic a vsechno vyhazuje.
Reagovat
Sonja
Kompromis- bedra:-D
Reagovat
tommr
prohru s Nadalem očekávám a nic bych si z ní nedělal, ale kdyby se Tomáš ještě k tomu zranil tak bych byl hodně naštvanej ... :(
Reagovat
Sonja
Je to tu...skreč.
Reagovat
Reti64
Aktuální kurzy na SF:

R. Nadal x T. Berdych 1,29 - 4,09
N. Djokovič x R. Gasquet 1,118 - 8,01

a na vítěze turnaje:

N. Djokovič 1,885
R. Nadal 2,33
T. Berdych 17,29
R. Gasquet 44,31
Reagovat
smazaný uživatel
keby som si niecim nepredsiel,tak tym bajkam o stavkovani s dlhodobim ziskom aj uverim)))
Reagovat
Roger_Federer
Pozorne jsem si přečetl tvuj sazkovy postup, system..Všechna čest,jeho životnost musela byt velmi kratkodoba..Než te zrušili.

Pokud si vsadil 5 zapasu z kurzem 1,05+jeden 2,2(a to byl zapas tenisu, težky tip?)+přesny tip na remizu v khl 2:2 v kurzu 9..
Dostavaš se nakurz 25,3-25,5, tedy za 50euro nejakych 1250 euro (jiste pekny zisk), dost pochybuji, že by ti vzali za vetši vklady.
A ted, kolik takovych sazenek ti realne dobehlo do cile(počet vyhranych tiketu)..?
Pišeš:
"Urobil som si za jeden
deň 4 tikety po 50euro, kde je
6zápasov rovnakých a siedmy je jeden
zo štyroch vybratých remíz..Cize 2:2
obmieňaš..Čudoval by si sa, ako to
vychádzalo, 2 tikety za týžden si chytil minimálne..Bežný Plat som mal v tej
chvíli ako vreckové.."

Takže denne(KHL se hraje každy den??) si vsadil 200 euro, tydne 1400..
Pokud připustim, že ti to došlo 3x za tyden(i když mi to dojde nepravdepodobne, už vzledem k tomu zapasu z kuzem 2,2)..vyhra 3700-1400=2300euro tydne zisku?

Zaverem, nekolikrat jsem zde napsal i že jsem prohral na tom a natom zapase.Ale jak jsem řekl, prohry nejsou žadny problem, při udrženi ziskove koeficientu procent za obdobi např roku.
Reagovat
smazaný uživatel
ked ti nevysiel jeden tip tak si bral dvojnasobok vkladu,pri dvoch neuspesnych tipoch ti vratili vklad,manipulacny poplatok prepadol,mne vysli 2 tikety+velmi vela mi vratili aspon vklad,ked som to chcel rozbehnut za viac penazi tak to zrusili,asi vedeli preco
Reagovat
smazaný uživatel
Moje konto zrušili po 6-7 takýchto tiketoch, asi rovnaký počet mi vysiel na kontách mojich priatelov a na rýchlo vytvorených kontách ľudí, ktorí nemali so stávkovaním nič spoločné, ale zmotal som ich na províziu..Akonáhle som na konto kamaráta vyhral jeden, v druhý deň bolo zablokované..Dalsích minimálne 5tiketov mi bolo zmarených samotnou stávkovou, niekedy som to proste nestihol..Dve nové kontá nefungovali hneď, ale tretie zrazu išlo..Záležalo aj od dňa a doby, kedy som tikety nahadzoval do systému, cez víkend a v nočných hodinách to prechádzalo viac..Menil som aj počítače s roznymi IP adresami a mal som aj známeho v samotnej Niké, ktorý to podával na staré vyradené zabudnuté, no stále funkčné kontá..Pár dní pred skončením akcie to už bolo zúfalé a nefungovalo vobec nic, ziadne konto, ziadny comp, ziadna hodina..

Čo sa samotných kurzov týka, dvojkový kurz bol kľúčovým celého tiketu, neboli to len tenisy, ale boli aj tie..A boli zo kurzy od 1,8-2,2, aby som bol presný..Tvoj ciel bol urobit tiket s kurzom nad 20, nie 25..Narýchlo Azarenka vs Stosur, tusim to bolo QF USO bol na vitazstvo setu Stosur rovná dvojka..Boli tam nejaké hokeje aj futbaly, dvojkový kurz sa v rámci dňa dá relatívne lahko najsť..A áno, nie každy deň vysiel, no mal som vacsinovú uspešnost.. Len raz sa mi stalo, že ušli tri zápasy a prehral som celý vklad. Samozrejme najviac mrzelo, keď ti vysiel deviatkový kurz, ale zakopne niekto druhý..Viď Djokovič s Murraym vo finále, alebo AC Miláno prehrá doma s Atalantou Bergamo a podobne..

KHL sa hrá kazdý den..Niekedy sa hrali dva zápasy a niekedy 10..Nie každý mal kurz pod 10, prskticky som hral každý jeden, pokial bolo málo zápasov vybral som zo zajtrajšej ponuky.. Mal som aj stastie, lebo tento výsledok sa opakoval ako každý 8-9..V sučasnoti to je až na čisle 11.
Reagovat
smazaný uživatel
Po skončení akcie som konto obohatil ešte o zhruba dve tisícky na solo zápasoch, ale bol som aj na 3.500, v závere to vsak dost rapídne klesalo, tak som to stopol nejaké 3týždne pred Play off..Používal som tipsport, kde sú kurzy na 2:2 dodnes výhodné, Synottip (nevýhodné, ale miestami výhodné) a Unibet, ktorý to mal velmi premrštené, už nemá..A doteraz mi odmietajú vyplatiť posledné 4kilá, lebo vraj zistili, že som mal viac kont a blá blá..Boli to super časy, celé to trvalo také štyri mesiace..
Reagovat
smazaný uživatel
A ako píše DORSCH, ak ti nevysiel jeden tip, tak si vyhral dvojnásobok vkladu, resp. ti vklad aspoň vrátili..Z tých zápasov 1.01, 1.02 mi za celé obdobie ušiel jeden, vacsinou som vsádzal na hádzané, tam boli fakt velké výkonnostné rozdiely..
Reagovat
smazaný uživatel
gratulace Berdovi, ale zadna bourliva radost u me teda.. :-(( Cekala jsem 3 TB! Minimalne!!! Zapas jsem ale nevidela - ziju, ne? :-) Takze ted na Rafu, co se nestalo po sest let, muze nastat prave ted.. ;-( Pojd, Berdo! :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Reakce Novaka na fakt že bude dvojka

http://31.media.tumblr.com/8d642b41f4f9f5c5a1414543fc8472e5/tumblr_mo3ma8sxo91rv22u7o4_r1_250.gif
Reagovat
Sonja
Nn, toto:
http://25.media.tumblr.com/tumblr_mame1sPWyN1rv22u7o5_250.gif
:-D
Reagovat
smazaný uživatel
:-D
Reagovat
tommr
průběžnej stav žebříčku ATP k dnešnímu dni tj. po zkompletovaných čtvrtfinálových zápasech v Pekingu a v Tokiu. Čísla v závorce znamenají bodovej náskok nebo ztrátu na Tomáše, hvězdička znamená, že se hráči dostali do semifinále a ještě tudíž můžou získat dalších body (120 bodů za postup do finále, 320 bodů za titul) :

1. Nadal 11040 (+6430) *
2. Djokovic 10800 (+6190) *
3. Murray 6895 (+2285)
4. Ferrer 6710 (+2100)
----------------------------------
5. Berdych 4610 *
----------------------------------
6. Del Potro 4605 (-5) *
7. Federer 4515 (-95)
8. Wawrinka 3150 (-1460)
9. Tsonga 3115 (-1495)
10. Gasquet 3095 (-1515) *
11. Raonic 2695 (-1915) *
12. Haas 2265 (-2345)
13. Isner 2115 (-2495)
14. Simon 2095 (-2515)
15. Janowicz 2060 (-2550)
16. Almagro 2030 (-2580) *
17. Fognini 1885 (-2725)
18. Nishikori 1840 (-2770)
19. Robredo 1830 (-2780)
20. Anderson 1775 (-2835)
...

Tomáš Berdych se díky dnešnímu postupu přes Isnera do semifinále v Pekingu i nadále drží pátý místo. Silně na něj ale dotírá Del Potro, kterej se už dostal před Federera ...
Tomáš si o něco vylepšil i pozici v boji o účast na letošním TM. K tomu mu pomohlo vedle jeho vlastního postupu i předčasný vyřazení Tsongy, kterej tak neobhájí lonský finále v Pekingu a v žebříčku se propad až za Wawrinku. Před Wawrinkou, Tsongou a Gasquetem už má Tomáš velice solidní náskok. Hráči na 11-20.místě už Tomáše prakticky nemůžou ohrozit ...
Reagovat
smazaný uživatel
1. -2., 3. -4., 5.-7 to bude ešte veľmi tuhé. Môj typ na koncoročný renking:
1. Rafa
2. Nole
3. David
4. Andy
5. Tomáš
6. Del Potro
7. Roger
8. Wawrinka
9. Gasquet
10. Tsonga
Reagovat
tommr
vidím to podobně jako ty jen na 10.místo si tipnu Raonice místo Tsongy ... :)
Reagovat
PetaM
Bojím se bojím, že to 5. místo zítra padne ... :/
Reagovat
smazaný uživatel
Chcete ušetřit za volání?

Máme pro Vás:

300 minut do všech sítí+ neomezené SMS do všech sítí + 300 MB internetu = 299 Kč s DPH 400 minut do všech sítí+ neomezené SMS do všech sítí + 300 MB internetu = 399 Kč s DPH

Pište na vyhodne.volani@email.cz
Reagovat
smazaný uživatel
Myslím, že to sem nepatrí, Rafa, Tomáš, Isner, ja a ako tu čítam tak i taký Forehand máme dosť peňazí (alebo dobrého operátora) :D
Reagovat
smazaný uživatel
Nekolik dukazu ohledne Nadala bych mel. Ridnou mu vlasy, prsty na nohou ma uz jen polepene pahyly. Pri podani a prijmu se chova dost divne. Projede si sve ridnouci praminky vlasu kolem usi a profoukava nos. At mi nikdo nerika, ze si nic nebere. ;-)
Reagovat
Rafaeoli25
Že tě to baví tenhle ubohej odstavec znova a znova kopírovat, něco novýho nemáš trapáku? Jinak plešatí x hráčů a co se týče těch pahýlů, tomu se lze jen smát, víš vůbec jak vypadá pahýl ty medicinskej analfabete?
Reagovat
smazaný uživatel
No minimálne 1 tunajší diskutujúci niečo berie :D

Offtopic:
Čítal som, že istý kráľ (vládol v 16. stor.) začal šedivieť ako 18-20-ročný. Ten teda bral dopingu! :D :D :D
Reagovat
Sonja
Teď čtu, že si Rafa bral v zápase proti Fabiovi MTO.
O co šlo?
Reagovat
Roger_Federer
Me osobne je uplne jedno, jestli Nadal prohraje nebo vyhraje, nebo ziska 25x graslam a 18 z RG(z pohledu fanouška) a uplne stejne se tady nehroutim se proher Federera,nevyšiluji a nedelam zde sceny, nebečim kdykoliv(jako ty), když to Rafovy zrovna hraje špatne..takže tolik k tomu fanatismu.:)
Posledni rok sazim proti Federerovi, protože v tom vidim smysl a lecky myšlenku k zisku..Stejne tak mi Nadal letos vydelal to na co ty makaš cely rok..
Me bavi, tak akorat tvoje fanaticke řeči a sebeuspokojeni, nad tim, že mysliš že plyvanim na hrače te a te ery budeš mit pravdu v tom a vtom...chapeš už konečne Peto?
Reagovat
smazaný uživatel
Celé tvoje tenisové stávkovanie je smiešne, nič okrem GS nie je z dlhodobého hladiska ziskové, vrátane turnajov, ktoré podávaš ty..

Ak dokážeš nájsť matematickú medzierku a zablokuje ťa Niké, zablokuje aj kontá tvojich priatelov, o pár mesiacov ťa zablokuje Unibet a odmietne ti vyplatiť výhru, potom si možeš povedať, že si úspešný tipér ty šašo..
Reagovat
Roger_Federer
Inteligent co mluvi o nečem , čemu nerozumiš..Každy trochu schopny sazkař za poslednich 5 let přenesl svoje aktiva na Betfair a dalši burzy... V sazkovkach podavaš jen ty šašo..
Reagovat
smazaný uživatel
Nepodávam..

Ako som naznačil, vďaka systému som minulú jeseň extrémne zbohatol a mne to stačí..Jeho pointu som opakoval aj začiatkom jesene, no zisky sú už len zlomkom z minula...No sú garantované..

Apropos ja nemienim svoj každodenný život zasvätiť stávkovým alebo stále nevýhodným burzám a zrujnovať svoj život ako ďalších milion závislakov tebe podobným..Stálo ma
to pred rokom dosť nervov a táto aktivita odpúta človeku jeho pozornosť od vsetkých iných a prirodzene dolezitejsích cinností..Takže sa najprv vylieč a nájdi si nejaký zmysluplný a aspoň duchovne ziskový koníček..
Reagovat
Pe3k
Extrémně zbohatnul :D
Z tohohle forku se budu válet smíchy celou zimu...
Reagovat
Roger_Federer
:)..:)..Nebreč a rozdavej rady o nečem o čem nic zjevne neviš..
No, myslim, že"pozornosť od vsetkých iných a
prirodzene dolezitejsích
cinností."
..bych vzal od nekoho, kdo by sem 3 dny zpatky nenapsal, že jeho frajerka čeka bejby..
Což zjevne pusobi na anonymni foru trošku divne a zavysle, fanaticky na zdejšich imanigarnich kamaradech..ovečkach
Ty nemaš, žadne kamarady?Rodinu, že se musiš o svoje nejvetši životni štesti podelit zde? z lidmi co jsi nikdy nevidel?

Než neco vyplodiš zamysli se ?Nepouživej pořad dokola ty same nesmyslne argumenty..
Reagovat
smazaný uživatel
Každý, kdo se alespoň trochu profesionálně zabývá sázením, tak nesází v kamenných pobočkách, ale v online sázkovkách, kde nemají žádné limity pro vklady, či výběry (pinnacle sport). Sázení může být dlouhodobě ziskové, akorát spousta lidí naletí na nedůvěřivé zdroje a pak to prostě vzdá, ale to je každého věc. Je fajn mít každý měsíc o 20 000 Kč víc
Reagovat
smazaný uživatel
A aby som dokázal, že nehovorim do vetra.

Minulý rok prišlo Niké s nezmyselnou letnou/jesennou akciou..Ak si si vytvoril tiket s minimálne 7 zápasmi a kurz si mal cez 20, pri jednom neuhádnotom zápase ti dali dvojnásobok vkladu a pri dvoch ti vklad vrátili...Ziadny zápas nemohol mať kurz vyssi ako 10...Ľahko dohladatelná vec..

Stačilo tak na tiket nabúchať 5 zápasov s kurzom 1.01 - 1.05, jeden "ciťák" s kurzom okolo 2-2,2..A jednu remízu 2:2 v KHL s kurzom 9..Je to sutaz, kde padá velmi málo golov a tento vysledok je, resp. bol každý osmy v poradí..Urobil som si za jeden deň 4 tikety po 50euro, kde je 6zápasov rovnakých a siedmy je jeden zo štyroch vybratých remíz..Cize 2:2 obmieňaš..Čudoval by si sa, ako to vychádzalo, 2 tikety za týžden si chytil minimálne..Bežný Plat som mal v tej chvíli ako vreckové..

Po skončení akcie stačilo nájsť stávkové, kde bol na remízu 2:2 KHL najvyssí kurz..Niké už nebola zaujímavá (aj tak som tam bol bloknutý) v unibete to bolo od 12-20..Jedna ceská a jedna slovenská to mala okolo 12-15..Takže si to striedal podla kurzu..Tieto solo zápasy sa dali praktizovať zhruba do polovice základnej časti, kedy má este kazdé muzstvo šancu na PO a hrá sa opatrne..Zisk bol v troch zo styroch tyzdnoch, z 35 zápasov tyzdenne ti stacilo chytit tri remizky 2:2, periodicita výsledku bola však častá..Najčastejsie 4krat tyzdenne, no bol aj 7násobný..Bolo to podávanie bez rizika, chápeš?..A o to predsa ide..

V súčasnosti teda nepodávam (jedine GS zo srandy)'výsledky v KHL vsak stále sledujem..Prvé 3 zo 4 tyzdnov boli ziskové, piaty bol zhruba na nule a šiesty je zatial v mínuse..Neoplatí sa to vsak už v takej miere, stávkové sa poucili a znizili kurzy..Hlavne Unibet, ten ma spomzoroval najviac..

Nechcel som na túto tému nikdy zacínať, ani sa tým chváliť, nie je to moj styl..ale sám si ma vyprovokoval..A skrz vyssie napisané mi tvoje machrovanie ako ty vyhrávaš na tenisoch príde velmi smiesne, prepač..Ja totiz tenisy poznám a je to stále vrtkavý šport..
Reagovat
smazaný uživatel
Apropos, Dominik..Ty si proste závislý, to ze si to nepriznáš je klasický syndróm závislákov..To je v poriadku, vsetko sedí..

Áno, budeme mať bábo..Dozvedeli sme sa to na dovolenke a bol som z toho taký rozrušený, že som to napísal aj sem, prečo nie..Ja mám tento portál rád..A Najbližším som to volať nechcel, lebo osobne je proste osobne, chápeš?..

A ešte jedna vec..Stále točíš o výhrach, no vzdy az po zápase..Bol by si teda taký ochotný a informoval nás o svojich tipoch este pred zaciatkom zápasu??..:))..Aby si vyzeral trochu doveryhodne, vies..
Reagovat
tito
Sázení beru jako koření turnajů(velkých). Výhra potěší, prohra mne nermoutí. Jsem sice v plusu, ale nic závratného. Nicméně mám vždy připravený budget na turnaj, který když projedu, dále nesázím. Dobrá rada od Forehanda. Kdybych měl pocit, že sázením se dá ( v mém případě ) dlouhodobě!!! být ve slušném zisku, tak to dělám. Ale já ten pocit nemám. Vzalo by to spoustu času se zanedbatelným profitem. Jsou podstatně lepší investice. Jinak sázím jen v tenise a ten je opravdu velmi vrtkavý. Souhlas.
Co se týče změn ve tvém životě, tak gratuluji Forehande :-)!!!
Reagovat
Roger_Federer
Neuraž se, ale proste nemaš pravdu. Sazenim a hlavne na tenis se dali vydelat nadherne penize..statice-miliony ročne..
Behem let 1990-2008, na tomto odvetvi sazeni zbohatlo množstvi chytrych a zkušenych a schopnych...
Sazeni ted je opravdu o hodne težši a složitejši.. jak řikaš a maš pravdu..Z nastupem ineternetoveho sazeni(2008,2009 aspon v ČR,)se stižilo možnost podavat za vetši penize a byt uspešni, skutečne te sazkovka zablokuje a nenecha hrat, pokud jsi byl nebo budeš uspešny jsi nežadouci..

Chytři a zkušeni hrači, odešli na internet, a burzy, kde mohou obirat ty kteři jsou naivni a mene zkušeni...

Dale pak, ta doba(dejme tomu 1997-2007) kdy ty tvrdiš, byla slaba konkurence:)..byla na sazeni genialni..Hrač ktery hral fantasticke vysledky na antuce pravidelne vypadaval na trave v prvnich kolech a naopak..Sazkařum, rozhodne nepomohla ani unifikace povrchu, spomalovani kurtu atd..Hrači se vyrovnali a naučili se hrat..na všech površich.

Me nezajimaji penize(jako takove), ale procento zisku ze vsazene(investovane) častky (mesic,rok.)..To znamena, když maš, dostatečne množstvi kapitalu, schopnosti a zkušenosti, kde vsadit, co vsadit vsadiš xxx-tvuj zisk je mezi 8-30%.Vydelavaš.. Veř mi nebo ne..kdysi šlo poskladat tiket z tenisu o 3 zapasech v kurzu 2,3 a vsadit ho v nekolika zazkovkach za 200t..
Reagovat
Roger_Federer
Nebud smešny z nejakou zavislosti...Opakuju, ty si šašo
Reagovat
smazaný uživatel
Díky tito..Velmi sa tesíme..Niekedy na prelome mája/júna budem oslavovať..A nie, tentoraz to nebude v rámci RG..Snáď vsetko dobre dopadne..
Reagovat
tito
Upřímná radost :-)
Reagovat
Reti64
Gratulace, dneska naprostá spokojenost:-) Zítra a pozítří repete, díky:-)
Reagovat
Nola
Nole od začiatku do konca sústredený, výborne sa to sledovalo, skvelý na returne, len tak ďalej, servisman/i dnes dostali v Číne na frak :D
Reagovat
Sonja
Nole dobrý výkon, Sam naopak úplně neškodný...
V semifinále Richard, tak doufám, že si i s ním Nole bez větších problémů poradí...a ve finále uvidíme.
Reagovat
smazaný uživatel
Fakt super tenis z Noleho strany..Klobouček..
Reagovat
Sonja
Tak porazit Rosola nebo Querryho zas taková senzace není...proti kvalitnějšímu soupeři-Nandovi se trápil.
Reagovat
smazaný uživatel
Ja si myslím, že Nando nie je lepší, ako Sam..Je to zhruba rovnaký level..Dnes vsak Nole oba sety dobre začal a hned sa viezol na vitaznej vlne..Keď sa vyhráva, to sa potom hrá :)
Reagovat
Sonja
:-O Tak to Nandovi hodně křivdíš...ten hrál včera skvěle, Querreyho dnešní výkon se s tím nemůže měřit ani v legraci. Samozřejmě proti s Verdascem má Nole dost těsnou bilanci a ví, že proti němu mívá problém, tak to sebevědomí (a hra z něj pramenící) nemohlo bejt na takový úrovni jako proti Querreymu...
Naneštěstí pro Noldu, na cestě k titulu už žádný Querrey, popřípadě Rosol stát nebudou.
Každopádně IDEMO!
Reagovat
Rafaeoli25
No tak to snad nemyslíš vážně, že Verdasco a Querrey jsou stejnej level..kolik takových zápasů jako Verdasco s Rafou na AO nebo s Murraym ve Wimblu Querrey odehrál? Já si na žádnej takovej teda nevzpomínám a taky si nevzpomínám, že by byl Querrey někdy v první osmičce (nebyl nikdy ani v patnáctce)..
Reagovat
Sonja
*Samozřejmě s Verdascem
(přebývá mi tam "proti")
Reagovat
Nola
evidentne si ten zápas nesledovala, Nole útočil z každej pozície, skoro v každej súperovej hre mal brejkboly, bol dnes fakt skvelý, ten Kvéri, ktorého tak podceňuješ porazil Stana, nevidela som zápas s Nandom, ale dnešný som si užila
Reagovat
smazaný uživatel
Rafaeoli, ale ja hovorím o súčasnosti..Nando má na konte pár pamatných zápasov, ale koniec koncov je to hráč, ktorý moze so Samom kludne prehrat, to sa nedá popriet..V ich prípadnom vzájomnom súboji by boli na kurte v Pekingu kurzy vzácne vyrovanané, o tom som presvedčený..

A minulé zápasy som nevidel, dnesný den bol prvým od USO, ktorý som tenisovo aj vizuálne sledoval, nielen výsledkovo..
Reagovat
Rafaeoli25
Nole byl dnes fakt skvělej, to byl dle mě nejlepší výkon od finále Monte Carla, Asie mu svědčí možná ještě víc než Austrálie, klobouk dolu..
Reagovat
Sonja
zápas jsem sledovala až od 2.setu, to se přiznám...a ano, Nole hrál dobře, ale chtělo by to trošku téhle jistoty zavřít do krabičky a ukázat ji pak proti kvalitnějším soupeřům. Protože Querryho porazí i hrajíc s pošramocenym kotníkem (a to dokonce s kanárem)...
A že Sam porazil Stana je sice hezký, jenže Stan byl podle všeho zraněný (proto taky dvojice Stan & Nole odstoupila z debla)
Reagovat
Rafaeoli25
Tak celkově mluví čísla, ale i památné zápasy jednoznačně pro Nanda..dva roky v první desítce i spoustu vyrovnaných zápasů s top4. Na AO dal v pěti setech Murrayho, v pěti padl s Rafou, letos ve Wimblu opět paráda s Andym, včera s Nolem, on na top top tenis prostě má narozdíl od Sama, to je holý fakt, Querrey je bez podání naprosto ztracenej..
Reagovat
smazaný uživatel
Celkovo áno..

Ale ako hovorím, v súčasnej sezóne to majú 28/22 vs. 26/23..To mi príde fakt podobné..
Reagovat
smazaný uživatel
Ale zabudol som dodať, že súhlasím, že Nando je hazardér a ked sa dobre vyspí je schopný porazat aj hracov z TOP 10..Konzistentnosť má však kolísavejsiu, nez Sam..
Reagovat
Rafaeoli25
Tak ale Nando šel dolů až loni, předtím se pět let stabilně držel když ne v první desítce tak dvacítce, tím se Querrey rozhodně pochlubit nemůže..
Reagovat
Marduch
Tomášova jediná šance je poučit se z posledních zápasů s Rafou a přistoupit k zápasu naprosto odlišně než k těm posledním, tzn. od začátku už v určitý euforii, napumpovanej, a hladovej po vítězství. Tomáš víceméně nemá proti šampionovi co ztratit, o to může hrát uvolněněji a více na riziko. Na druhou stranu by to Tomáše mohlo hodně, hlavně psychicky, nakopnout, pokud by přerušil Rafovu famózní sérii a na poslední chvíli oddálil jeho návrat na trůn, což je cíl, za kterým jde Rafa někdy až s nelidským vypětím sil od začátku svý sezony.
Takovýhle důležitý zápas začne Rafa v tak vysokym tempu, v jakym skončil s Fogninim, bude to chtít urvat hned na začátku a to Tomáš nesmí dopustit, ztráta prvního setu s Rafou znamená na 99% konec.
Tomáš musí nastoupit se stejnym nábojem jako Rafa a oproti posledním soubojům nespoléhat na svojí v posledním roce tak oblíbenou trpělivost a čekání na brejk / na šanci, který totiž sám od sebe proti Rafovi nepřijde. Proti Rafovi posledních měsíců jedině bestie od začátku do konce zápasu může uspět.
Reagovat
rychlej
Nezbývá než souhlasit, vyčkávací taktika je v tomto případě v celku marná...
Reagovat
smazaný uživatel
To ja souhlasim taky ale nemusi hrat hned od zacatku na velke riziko aby hned vsechno nevyhazel. Spis Nadala se snazit rozbehat ze strany na stranu a pak zakoncovat na siti.
Reagovat
smazaný uživatel
Po kanáru vsadím na Querryho. Stejně jako vloni v Paříži :DDD
Reagovat
Sonja
Hm, zrovna když hraje Novak, nejde mi žádnej stream...Vynikající:-)
Reagovat
Mayo
pome Nadax
Reagovat
Sonja
bohužel Stan na tom 8.místě nebude...Gasquet v semifinále.
Reagovat
smazaný uživatel
Podle live ranking musi Richard udelat aspon Finale aby ho predskocil :-)

http://live-tennis.eu/
Reagovat
smazaný uživatel
Nejsem šťoural, ale DOSTI bije do očí ihned druhý odstavec tohoto článku, když poslední věta prvního odstavce končí zprávou o vítězství Berdycha a odstavec následující ihned začíná: V prvním setu úvodního čtvrtfinále v Pekingu byl překvapivě lepším hráčem Fabio Fognini. Sice je pravdou, že ta zpráva je oddělená, ale vůbec to nedává smysl..
Reagovat
rychlej
poměrně hladké vítězství, gratulace TB :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Snáď aj samotní hateri uznajú, že byť haterom Rafu musí byť psychicky velmi náročné..Pozerám teraz ten zápas zo záznamu a úprimne dúfam, že Petrík a spol ho nevideli..Takto vyhratý zápas som už dlho nevidel prehrať..

Holt, fandiť proti Rafovi znamená niesť so sebou jedno veľké, ťažké tenisové bremeno, ktorého váhu vám Rafa dáva neraz pocítiť..Naozaj vám nezávidím chlapci, mali ste si vybrať niekoho "spolahlivejšieho"..
Reagovat
Amputace
Pěkně napsáno :)
Reagovat
Amputace
Pěkně napsáno :)
Reagovat
Pe3k
Třeba někoho kdo přejde přes první kolo Wimlbedonu že? :D
Reagovat
smazaný uživatel
Nie. Napríklad niekoho, kto je pri výmene generácii zaručeným komparzistom a zároveň už len atrapou niekdajšieho hegemóna slepých..
Reagovat
smazaný uživatel
"Takto vyhratý zápas som už dlho nevidel prehrať.."

A co na nem tak bylo vyhraneho? Za stavu 4:2 to bzl furt jeden break. Co ma rikat treba Djokovic, ktery proti Berdychovi v rime podaval na zapas a prohral ho :-)
Reagovat
Pe3k
Měl sis vybrat někoho kdo nebyl většinu kariéry světová dvojka...Někdo kdo nevyhrál 3 roky turnaj mimo antuku a komu i ve 27 letech poroučí strýček :D
Reagovat
Amputace
Kariéra ještě nekončí, hlupáčku :)
Reagovat
smazaný uživatel
Myslím, že prehrávať 2:6, 0:3 a 15:40 je dost velký prúser..A myslím, že aj za stavu 1:4 v druhom Rafa čelil hrozbe doublebreaku, čo by bol v preklade koniec zápasu..

Nole je samozrejme na druhú stranu majster v odvracaní matchballov, na GS taký zápas dokázal vyhrať už trikrát (dobre rátam?), neviem si vsak spomenúť, že by sa niekedy dostal z takej brindy, v akej bol dnes Rafa..Tipujem vsak, že taká chvíla však už nastala..
Reagovat
smazaný uživatel
Rafa bol druhý na svete vo veku a v rokoch, v ktorých Roger ani nevedel, čo to je finále, či semifinále Grandslamu ty truhlík..Ale ak to chápeš ako Nadalove mínus, tak to vlastne len dokazuje, ako ty vlastne nerozumieš tenisu..+ Kedy mi posles dohodnutú sumu za prehratú stávku?
Reagovat
Rafaeoli25
Ty jsi vážně k smíchu, pořád argumentuješ už jen počtem týdnů na prvním místě, pro mě jsou důležitějším kritériem gs tituly, např.Lendl byl sice jedničkou přes pět let, ale grandslamů vyhrál jen osm. Takže tenhle posměšek si strč někam, i když chápu, to je totiž to jediné, čím můžeš argumentovat..jinak jak dlouho Federer nevyhrál na klasický antuce? To už je tak vousatý, že raději pomlč..
Reagovat
Amputace
Je úžasné sledovat, jak kolem sebe někteří jedinci při úpadku jejich modly nepřestávají kopat. Slabá konkurence, lehké losy, teď dokonce doping. Na jednu stranu tvrdí "Federer už nemusí nikomu nic dokazovat", na druhou stranu zcela evidetně neunášejí pravděpodobný předpoklad, že už skutečně nikdy nic nedokáže. Je to doslova k popukání, jak se ztrapňují.
Reagovat
Pe3k
To máš pravdu. Já tu vždycky něco ze srandy napíšu a Forehand, Rafaeoli, ty a podobní hned přiběhnete a začnete se vraceče zastávat jak by to byl váš tata :D
Reagovat
Rafaeoli25
Souhlas, je to směšný, jinak Pe3ku, já se Rožérovi taky nesměju, že nikdy narozdíl od Rafy nevyhrál trojkombinaci Montreal/Toronto-Cinci-USO, tvoje žabomyší tanečky jsou fakt ubohý..
Reagovat
Amputace
Já už se ti chodím pouze vysmívat, pokud jsi to nepochopil, do diskuze se s tebou pouštět nemíním.
Reagovat
Rafaeoli25
Jinak ty si fakt nevidíš do pusy nebo jsi schizofrenik, po Cinci jsi tu psal, jak tě Rafova hra víc a víc baví a po pár tejdnech o něm už zase s opovržením mluvíš jako o vraceči, ty to vážně nemáš v hlavě v pořádku..
Reagovat
Roger_Federer
:)Peto a jeho stadečko tupouckych oveček, bez vlastniho nazoru..
Pekne to maš vychovane, objeviš se, už už doleti amputace..a za 20 minut dorazi Rafaeoli25..o kterem si myslim, že když si to rozdava z přitelkyni tak ona musi mit na hlave fotku Rafaela Nadala, aby z toho neco vubec bylo..a křičet musi Vamoos Rafa.. :)
Reagovat
Rafaeoli25
Hahaha, smíchy se popadám, jinak ty a Pe3k snad nejste sehraná dvojka? Jak siamský dvojčata..a já tu předtim nebyl dva tejdny, pro tvou informaci, takže kecy o stádu si strč za klobouk..
Reagovat
smazaný uživatel
Práve naopak, Amputace s Rafaeoli25 vobec nepripomínajú ovečky a už vobec nie tupé..To je doména iného tábora..Myslím, že už podla štýlu vystupovania to je viac, než patrné..

Ale možno máš pravdu v tom, že sme vsetci az prilis trpezliví, keď máme po tom vsetkom este stále chuť diskutovať s FFF partou..
Reagovat
Rafaeoli25
Forehande taky už mě to unavuje a to sem píšu teprv několik měsíců narozdíl od tebe. Každopádně jsem šťastnej za tuhle sezonu, za to jak se vrátil, dokázal něco neskutečnýho a to mu už nikdo nevezme. A několik frustrovaných nepřejícníků mi radost rozhodně nezkazí ať budou kolem sebe plivat sebevíc..
Reagovat
Pe3k
Rafaeoli ten je tak tupý, že ani nepozná, že já a člověk s nickem RoGer Federer nejsme zrovna kamarádi a jediné co máme společné, že fandíme nejlepšímu hráči všech dob...

Forehand ten předstírá, že pracuje v reklamní agentuře, přitom běmem pracovních dní kouká n tenis...Při každém Nadalově zápase s Djokovicem mu tak lepí u prdelky, že nevydá ani hlásku. A až pak má silácké řeči.

Amputace má jako snad jediný t těchto ztracených existencí šanci na návrat do reality, ale nevidím to s ním nadějně...
Reagovat
smazaný uživatel
Ak by si sa lepsie učil, bol šikovnejší a okrem "prehladu" v tenise by si vedel aj niečo iné, nemusel by si pracovať na smeny..Práve naopak, mohol by si pracovať na živnosť a mať viac volného času aj počas pracovných dní..Ale mám pocit, že tvoj svet sa točí len okolo Rogera a sám seba zanedbávaš..
Reagovat
Rafaeoli25
Ty tak mluv o tuposti a návratu do reality ty ubožáku s příznaky schízy, jinak dobře víš jak to bylo myšleno, v exkrementózní brutalitě ataků na Rafu a jeho fandy si s R_F moc nezadáš, no a poznámka už moc dlouho se nebudeš moci holedbat tím, že fandíte nejlepšímu hráči všech, cca za dva roky už to bude jen vzpomínka, tak se na to psychicky připrav, zatím ti to moc nejde..
Reagovat
smazaný uživatel
paráda, ve dvou jsem to popravdě vůbec nečekala :-) S Rafou hodně štěstí.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Tomáši, spoléhám na tebe :-)) Ale stejně je to neodvratné, Rafa se prostě zaslouženě vrátí na trůn.
Reagovat
Sonja
Tak tak...je to otázka času.
Já jen doufám, že pád na 2.místo Noleho nakopne:-)
Reagovat
smazaný uživatel
To já taky. A taky, že Andymu pmoůže operace a taky se nakopne příští rok a společnými silami Rafu z trůnu sesadí.
Reagovat
Rafaeoli25
Společnými silami? To asi těžko, protože pokud si budou tito dva body rozdělovat, těžko Rafu jeden z nich předběhne :-)
Reagovat
Mayo
to vám už aj vadí na tróne ? och :D ja že len GS keď vyhráva
Reagovat
Sonja
Komu "vám"? Pochopitelně bych tam raději viděla Novaka, ale musí se uznat, že si to za letošní sezonu nezaslouží, na rozdíl od Rafy...a já beru, že bude no.1, v pohodě. Jen vyjadřuju svou naději, že to nakopne Novaka podávat zas o level lepší výkony:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Zaslouženě tam bude, o tom není pochyb, za ty úskalí mu to i přeju, ať si to užije. Ale je z mého pohledu pochopitelné, že bych tam rád viděl Noleho nebo ještě lépe Adnyho, který má šance mizivé, ale i tak.
Reagovat
petrulinka
Tome, gratulace. Opravdu jste mě dnes s Peťulou potěšili. Jen škoda, že Lucce to nevyšlo :-)
Reagovat
Fandina
gratulka k výhře. Nakonec to nebylo tak vyrovnané, jak jsem původně čekala. A držím palce proti Rafovi. Zkus ho porazit. Berdo ... pojď pojď pojď
Reagovat
smazaný uživatel
Hodne slaby dnes, jeho hra takova nemastna, neslana, ani jeden nabeh na sit-nechapu. Zato Dolgo s tou svoji hrou padni kam padni slavi uspech.
Reagovat
Sonja
Výhra:-) V suchým:-D
Gratulace.
Reagovat
smazaný uživatel
ale hral slabo Tomáš
neskutočne

ale Isner hral tak zle že ani servis nevedel dat
Reagovat
Sonja
To nevím, sledovala jsem jen čísla.
Reagovat
smazaný uživatel
Furt mel ale vetsi procento prvniho servisu nez Tomas...Tady se proste ukazalo ze Isner bez podani je natom mnohem hur nez Tomas bez podani...
Reagovat
smazaný uživatel
slaby zapas to bol ani jednemu nešiel servis
Reagovat
worlos6
To tředa čumim, že Nadalovi vzal set takovej antitenista. Ale hlavní je, že postoupil :)
Reagovat
Sonja
Proč proboha antitenista? Má problémy s psychikou, s tenisem ne.
Reagovat
Sonja
Myšleno s tenisem jako takovým- hrou, údery... jinak je samozřejmě psychika s tenisem spjatá.
Reagovat
Fandina
Fogninni nemá problém s ničím. Když se mu nedaří, tak se začne čílit a tím zápas skončí. Jiní se čílí a vyhecují se k lepšímu výkonu. To není žádný problém. Jsou to emoce.
Reagovat
Sonja
Tak vzhledem k tomu, že kvůli téhle své labilitě nezvládá zápasy, bych řekla, že to problém je. Protože čistě herně je to hodně slušný hráč.
Reagovat
Fandina
On hraje dobře a je emotivní. Nic jiného to není.
Reagovat
Sonja
Novak je taky emotivní a je no.1.
Reagovat
Rafaeoli25
Souhlas, Fognini když má den, hraje parádně, má velkej talent, nechápu jak o něm někdo může říct, že je antitenista. Bohužel je to náladovej flink, teprve letos se začal naplno snažit a hned je ve dvacítce..
Reagovat
Fandina
Nole umí hrát líp než Fognnini. Tady jde o to jak kdo umí hrát. K čemu ti je, že chceš vyhrát, nebojíš se soupeře, ale nic na kurtu neuhraješ. Myšlenka, že Fognnini se bojí soupeře je nesmyslná. On neumí ukrotit své emoce a rozhodí se tak, že už mu hra přestane jít. Druzí se vyhecují ještě k většímu výkonu. Ale to Fabio někdy také. Ale důležité je, co máš v ruce, nohou a v hlavě. A pak teprve přijde řada na emoce.
Reagovat
Sonja
"On neumí ukrotit své emoce a rozhodí se tak, že už mu hra přestane jít."
No vidíš, že se shodnem. Tzn. problém u Fogniniho je hlava, psychická (ne)odolnost, jak jsem psala hned v prvním komentáři. Nebylo potřeba tohle vlákno tolik roztahovat;-)
Reagovat
Fandina
Sonja já nic nevidím, já vím svoje ... úsměv
Reagovat
gigin
"Ale důležité je, co máš v ruce, nohou a v hlavě. A pak teprve přijde řada na emoce."
:DDD
A ty emoce jdou snad z jater, nebo ze sleziny?? Fogna má jasný problém s hlavou. Hlava je v topce to nejdůležitější. Sorry, můj názor...
Reagovat
Sonja
:-DDDD
Fandina je blábolistka no...
Reagovat
Fandina
gigin, Sonja ... až já budu velká, bude ze mě selka, přijďte k nám, já vám dám, plný krajáč mléka. Znáte tuhle?
Reagovat
Fandina
Hlava řídí všechno, to je jasné, ale emoce jsou city, ne rozum. Někdy emoce převýší rozum. Fabio je emotivní..
Reagovat
Sonja
Fandino, kašli na to, ztrapňuješ se:-D
Reagovat
Fandina
Sonja já jsem ten nejtrapnější člověk na světě ... úsměv
Reagovat
marika
Fandino,
myslím, že úplně stačí, že jsi nejtrapnější tady na TP.
Reagovat
Fandina
marika ... to je málo, TP je pro mě málo, určitě jsem nejtrapnější na světě.
Reagovat
Stan_Borowitz
už asi začíná být psychicky unavený, ale naštěstí se včas vzpamatoval. To je tuším v poslední době podruhé, co musí otáčet na poslední chvíli zápas se soupeřem, u kterého by se to nečekalo.
Reagovat
Rafaeoli25
Neřekl bych, že je unavený, ani psychicky, jen Fognini set a půl předváděl to co proti Rafovi hrál Gulbis v Římě nebo Rosol ve Wimblu, hrál na maximální riziko a padalo mu tam skoro všechno, asi životní zápas, na hardu určitě (už demolice Hewitta značila velkou formu), s tím se pak těžko něco dělá, naštěstí se ale Fognini stejně jako Gulbis položil..
Reagovat
Sonja
má set...pěkně:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Isner nevyuzil jeden setball pri svem podani a Tomas ho rebreaknul na 5:5. Tomas ma take lepsi procenta po obouch podani ale narozdil od Johna musi mnohem vice chodit do vymen pres druhe podani.
Reagovat
smazaný uživatel
od stavu 3:5 Tomas vyhral dve svoje podani a dvakrat breaknul Isnera a vyhral set 7:5. Ve druhem bohuzel hned na uvod prisel o podani cistou hrou.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Isner set a pul drzelo prvni podani ale jak mu pomalu odchazi tak mu Tomas tedkon nedal sanci. Po druhem podani mel Isner statistiku 8/31 (25%) a po prvnim 27/36 (75%). Tak Tomas super, tak ted se pripravit na Nadala a pri dobrem vykonu jako v Cinci rozhodne sanci ma.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist