Berdych vydřel postup, je v osmifinále

1. 6. 2012, 15:47
Aktuality 135
Na kurtu strávil téměř čtyři hodiny, prohrával 1:2 na sety, postup do osmifinále French Open si ale Tomáš Berdych nenechal ujít. Jediný zbývající český tenista v soutěži dnes otočil zápas s Jihoafričanem Kevinem Andersonem, kterého udolal 6-4 3-6 6-7 6-4 a 6-4.
Tomáš Berdych a Kevin Anderson

V utkání s Kevinem Andersonem, který výborně podával a skvěle hrál i od základní čáry, měl Tomáš Berdych nejspíše žaludeční problémy. První set sice český hráč vyhrál, aniž ho soupeř při jeho podání ohrozil, v závěru další sady ale Berdych přišel o dva servisy po sobě, set ztratil poměrem 3-6 a poté odešel na toaletu.

Po pěti hrách dalšího setu dostal sedmý nasazený hráč dokonce od doktora lék. Berdych občas vypadal, že má horší reakce, ale na kurtu bojoval a další prášek už nepotřeboval.

Českého tenistu nesrazil ani nešťastný závěr setu, který se musel rozhodnout v tie-breaku. V něm rodák z Valašského Meziříčí prohrával už 2-6, snížil ale na 4-6 a při Andersonově podání mohl výměnu ukončit smečí. Poslal ji ale do sítě, což znamenalo vedení 2:1 na sety pro Andersona.

Další sadu pro sebe Berdych získal stejně jako v úvodním dějství za stavu 4-4, kdy opět sebral jihoafrickému soupeři podání a zápas poté poslal do pátého setu. V něm se oba hráči ošetřit za stavu 1-2 z pohledu Berdycha. U českého hráče šlo o masáž a zavázání levého stehenního svalu, Anderson si stěžoval rovněž na levé stehno, které si pak nechal masírovat každou pauzu.

Rozhodnutí přišlo v sedmé hře rozhodujícího setu. Berdych si vypracoval brejkbol a k jeho využití mu Jihoafričan pomohl dvojchybou. Zápas ukončil český hráč hned při prvním mečbolu díky dobrému servisu, po kterém poslal Anderson return do autu.

"Člověk si to musí uhrát sám, bylo to opravdu těžké utkání, ale něco podobného jsem čekal a byl jsem na to připravený," řekl Berdych Radiožurnálu. "Udělal míň jednoduchých chyb, kterých měl v předchozích zápasech víc. Dobře se připravil, a proto chyboval míň, a proto to bylo tak těžké utkání až do konce," dodal.

Zranění stehenního svalu prý není nic vážného. "Utkání bylo náročné. Začíná se to lehce kupit. Byla to jen lehčí únava, nic vážného," řekl Berdych.   

Ve vypjatém utkání mohlo rozhodnout sebevědomí, kterého má Berdych v letošní antukové sezoně dostatek. "Určitě, v poslední době se mi daří, a to je to jediné, co si člověk dokáže vzít na kurt v daném okamžiku," řekl daviscupový reprezentant.

Andersona letos Berdych porazil už potřetí, ale poprvé se takto nadřel. V lednu na Australian Open neztratil ani set a vyhrál i na modré antuce v Madridu.   

Soupeřem českého tenisty v nedělním duelu o čtvrtfinále bude devátý nasazený Juan Martín del Potro. Argentinský tenista totiž ani ve čtvrtém letošním vzájemném zápase s Marinem Čiličem neztratil set, dnes Chorvata porazil 6-3 7-6 6-1.

S o tři roky mladším Del Potrem má Berdych vyrovnanou bilanci 3-3, v letošní sezoně 1-1; v hale v Rotterdamu vyhrál Argentinec, minulý měsíc na modré antuce v Madridu se z výhry ve dvou tie-breacích radoval český hráč.

Del Potro, se kterým se Berdych může utkat i za měsíc v semifinále Davisova poháru, v Paříži laboruje se zraněním kolene. Podle bývalého vítěze US Open jsou ale bolesti každým dnem menší.

Pokud Berdych postoupí, utká se o své druhé semifinále na French Open s velkou pravděpodobností s Rogerem Federerem. Ani Švýcar ale dnes neměl postup ze 3. kola jednoduchý; Domácí Nicolás Mahut šampiona z roku 2009 trápil až do konce čtvrtého setu. 

"Nebylo to vůbec snadné utkání. On (Mahut) hrál opravdu dobře od základní čáry a silný byl i na síti. Já udělal více chyb než obvykle, proto jsem rád, že jsem rozhodl už ve čtvrtém setu," řekl Federer. 

Ve 4. kole se Federer utká s Davidem Goffinem, který se dostal do hlavní soutěže navzdory neúspěchu v kvalifikaci až díky zranění Gaela Monfilse. Jednadvacetiletý přemožitel Radka Štěpánka, jemuž patří až 109. místo v žebříčku, dnes zdolal v třetím kole po setech 7-6 7-5 6-1 Poláka Lukasze Kubota.

Belgičan Goffin se tak stal se prvním "lucky loserem" v osmifinále grandslamu od krajana Dicka Normana, jemuž se to podařilo v roce 1995 ve Wimbledonu. 

Překvapení turnaje Goffin dnes 49. hráče světa Kubota porazil k radosti hlasitých belgických fanoušků na malém kurtu číslo 7 za dvě a půl hodiny.

Absolutně suverénně postoupil Novak Djokovič. První hráč světa smetl 6-1 6-2 6-2 domácího Nicoláse Devildera a s Italem Andreasem Seppim, který dnes poslal na challenger do Prostějova Fernanda Verdaska, si v neděli zahraje o postup mezi nejlepší osmičku.

Výsledky - French Open (antuka, dotace 18,7 milionu eur):

Dvouhra - 2. kolo:
Granollers (Šp.) - Džazírí (Tun.) 7:6 (7:1), 3:6, 6:1, 3:6, 7:5.

Dvouhra - 3. kolo:
Berdych (7-ČR) - Anderson (31-JAR) 6:4, 3:6, 6:7 (4:7), 6:4, 6:4,  Djokovič (1-Srb.) - Devilder (Fr.) 6:1, 6:2, 6:2, Federer (3-Švýc.) - Mahut (Fr.) 6:3, 4:6, 6:2, 7:5, Tsonga (5-Fr.) - Fognini (It.) 7:5, 6:4, 6:4, Del Potro (9-Arg.) - Čilič (21-Chorv.) 6:3, 7:6 (9:7), 6:1, Wawrinka (18-Švýc.) - Simon (11-Fr.) 7:5, 6:7 (5:7), 6:7 (3:7), 6:3, 6:2, Seppi (22-It.) - Verdasco (14-Šp.) 7:5, 3:6, 6:3, 4:6, 6:2, Goffin (Belg.) - Kubot (Pol.) 7:6 (7:4), 7:5, 6:1.

Čtyřhra - 2. kolo:
Dodig/Melo (Chorv./Braz.) - Čermák/Polášek (9-ČR/SR) 5:7, 6:3, 7:6 (7:4).

 

pva, TenisPortal.cz, ČTK, Luboš Zabloudil

Komentáře

135
Přidat komentář
smazaný uživatel
Berdych sfoukne dedka fedu jako svíčku...už se těším na kurz:)
Reagovat
Stan_Borowitz
to zvládl, nesměl by ale předtím vypadnout s del Potrem...
Reagovat
Fandina
tak určitě. Pro Toma teď začíná měření tenisových schopností ... tak Tome jdi do toho a pojď pojď pojď
Reagovat
smazaný uživatel
jdu do toho s tebou, DelPa dame .. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Hmm, tak jsem teď kouknul na část Federerova zápasu a něco tam není v pořádku. Až moc často špatnej přístup k míčkům, z toho pramení dost vyhozenejch úderů. To už asi nedokážu omlouvat ani já. Evidentně Federera něco limituje. Nejspíš má opravdu nějaký lehčí zranění - po vítězství v Madridu mluvil o bolestech a nejistotě, co se týče nastoupení v Římě.

Je to nepříjemný. SF by samozřejmě dát měl, ale pokud se to nezlepší, tak letos tak snadno Djokovice nepřejede.
Reagovat
Vojtiik
uff no ja to takhle nevidim, podle me to psychoblok, se mi zda,ze to RG vubec nechce hrat, vi, ze se souperi typu Mahuta (nic proti, hral velmi pekne) si vytře prdel a nebavi ho to s nima.. furt cekam nejake oziveni, s Goffinem mozna jeste ne, ale potom delpo/berdych, tenhle zapas ukaze, jak jsme na tom:))
Reagovat
smazaný uživatel
To tu říkám furt, ale standardně, když hraje Federer takovým stylem, tak prostě set neztratí. Loni ztratil až do finále jedinej s Djokovicem, a to ještě měl smůlu.
Reagovat
Vojtiik
na druhou stranu v roce 2k9 hral taky nepresvedcive a jak to dopadlo.. uvidime, jsem presvedceny ze to semi s djokem (pokud se tam dostanou oba) bude hrat na podobne urovni jako minuly rok a bude to znovu jeden z top3 zapasu tohoto roku
Reagovat
smazaný uživatel
Snad máš pravdu. Ani jako věčnej optimista z toho teď moc dobrej dojem nemám. Ale ono se to může otočit. V IW taky nic moc nehrál první kola a pak přejel Nadala, v Madridu stejně tak a celý to vyhrál. Jde jen o to, že včera teoreticky moh hrát s Mahutem vážně pátej set.

Do toho QF ale určitě přijde odpočatější jak zraněnej DelPo nebo Berdych po pětiseťáku a zápasu s DelPem. To bude výrazná pomoc.
Reagovat
a.magerova
Jééééžiš, doufám, že nemáš pravdu :-((
To raději ať prohraje z nezájmu o hru než kvůli zranění !!!
Teď potřebujeme být zdravíííííí....
Reagovat
smazaný uživatel
Tak ono i kdyby, o nic vážnýho nepůjde, navíc o nic fakt jít nemusí -.- Ale prostě si určitý věci v těch zápasech nedokážu vysvětlit jinak, i ten servis je slabší.
Reagovat
gigin
Až ho Djoko, respektive Tomík smete, tak se máte aspoň na co vymluvit !! Nezájem o hru !!! Kdo to kdy viděl !!! Vrchol elegance, opravdu !! :-OO
Reagovat
Vojtiik
gigine nebud ostry.. vzdyt jsi favorit, my uz jsme dedecek, my se na nic vymlouvat nepotrebujeme, kdyz prohrajem:))
Reagovat
smazaný uživatel
To by vskutku nebyla dobrá výmluva :)) ani jedno, ani druhý.
Reagovat
smazaný uživatel
A vrchol elegance byly ty včerejší prohozy z jednoručního bekhendu. Neskutečně nádherný provedení, takový údery prostě u Noleho neuvidíš, ani kdyby se na hlavu stavěl -.-
Reagovat
a.magerova
to měla být interní schůzka bez účasti vetřelců s Balkánu !!!! Kšááá....
Reagovat
smazaný uživatel
Nemají ani špetku vychování ti barbaři, to je známá věc.
Reagovat
gigin
Dědek, nedědek pořád budí respekt. I na Balkáně !! A vetřelcům obzvlášť :-DD Hraje v klidu, zatím bych to nějak nehrotil :-)) On je fakt psychicky jinde. Nemusí si nic dokazovat. Přesto si myslím, že ho letos Novak dá :-)) I tu "lentilku" ve finále dá. Zničit, rozbit, zlikvidovat !!! :-DDD
Reagovat
smazaný uživatel
Já ti nevím gigine, Nadal do toho finále může dojít bez prohranýho setu.
Reagovat
gigin
Začínáš nám Heatherovatět !! :-DDD
Reagovat
smazaný uživatel
Vůbec ne, že by Federer vyhrál na tři sety nad Rafou, to jsem si nedokázal představit ani před turnajem, to vůbec nesouvisí s tím, co se zatím na RG děje :)
Reagovat
smazaný uživatel
na antuce
Reagovat
smazaný uživatel
Federer by so súpermi ako Mahut, či Ungur mal vyhrávať 4:0 a nie tak ako dnes. Ak by prešiel 4. set do TB, tak neviem neviem..Aby sme sa vo štvrťfinále nedočkali prekvapenia.

Zajtra očakávam poslednú povinnú jazdu a od pondelka sa môžeme vrhnúť do najdôležitejšieho antukového týždňa roku. Snáď všetko dobre skončí.
Reagovat
gigin
Nic dobře neskončí !! Ty Kene !!! :-O
Reagovat
Sonja
gigin: :-///...:-D

Forehand: taky doufám, že všetko dobre skončí:-)))
Reagovat
smazaný uživatel
Musí sa to skončiť dobre..Každá rozprávka predsa končí dobre :)..A každá rozprávka začína: za siedmimi horami a za siedmimi dolami, bolo raz sedem triumfov :)
Reagovat
Heather_Fedex
naprosto souhlasim, 7 wimbledonskych trofeji proste uz letos musi byt doma ;)))
Reagovat
gigin
Mne už zajímá jenom 7 hříchů !!!!! A nejvíc "lakomství", takže nikomu nic !! Nazdar !! :-O
Reagovat
Heather_Fedex
at vas buh pozehna ;))
Reagovat
Stan_Borowitz
Bohužel, každá pohádka nekončí dobře. Například pohádky bratří Grimmů nebo Andersenovy (myslím Hanse-Christiana, nikoli Kevina) pohádky vesměs dobře nekončí...
Reagovat
smazaný uživatel
Tak "pohádky" bratří Grimmů jsou spíše horory..:-/
Reagovat
Heather_Fedex
zda se mi, ze je na tomhle turnaji bez jiskri...loni prosel do semifinale bez ztraty setu a letos uz ztratil 2 sety cestou do 4. kola. nevim, nevim.....snad jeste bude mit moznost napravit me dojmy
Reagovat
Roger_Federer
Tak ja myslim, že zatim hraje tak na pul plynu zapina jenom když potřebuje....ale taky myslim, že nepočita že by to mohl vyhrat, porazit robokopa...Takže žadnou přehnanou motivaci nema...jo na trave to bude jine a titul ho nemine letos..
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to je fakt nehroáznej nesmysl, že by si Roger připouštěl, že nemůže vyhrát :)))
Reagovat
Heather_Fedex
nelibi se mi, ze jde na pul plynu. napokon, i tak mu to sebere vic energie, protoze stravi na kurtu vic casu. djokovic i nadal sve soupere doslovo drti, nic nenechaj na nahodu. nemluvec o tom, ze rogerbymotivaci rozhodne MNEL mit vzhledem k tomu, ze obhajuje finalovou ucast.
Reagovat
Heather_Fedex
prominte mi to zanedbani mezer mezi slovy ;)))
Reagovat
gigin
DRŤ !!!! :-)))))
Sice s kvalifikantem, ale drť !!!!! :-DD
Reagovat
gigin
tak ten poslední míček, to byl brutus !!!! :-O
Reagovat
smazaný uživatel
kdyz ja bych jeste potrebovala vedet, kdo je Devilder.. v ramci komplexnosti.. :-)
Reagovat
gigin
Devilder - malý domácí antukář, hráč spíš na challenger, třetí kolo životní úspěch.
Reagovat
smazaný uživatel
:-))
Reagovat
gigin
:-DDDD
Reagovat
tommr
to bude nesmírně těžkej zápas. Aspon se ale ukáže kdo z nich je opravdu lepší ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Důvod, proč Tomáš vítězí. :) http://isport.blesk.cz/galerie/tenis/114585/
Reagovat
Sonja
Barbie a ken:-D
Reagovat
tommr
Ester je opravdu mimořádně hezká ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Moje řeč. :) Prý kdysi taky hrála tenis...
Reagovat
VlS
Noleho kočka a Nole jsou Kráska a blbé zvíře, tak Tom a ESTER MOHOU BÝT Barbie a Ken :-D
Reagovat
baggik
Co ti šíblo?
Reagovat
Sonja
Kdo je blbý zvíře?:-O
Reagovat
gigin
Blbý zvíře je asi Novak, co jsem tak pochopil. Trošku mne to od Vlse překvapilo, ale tak je to jeho názor ....
Reagovat
Sonja
No právě, tu čumím jak puk:-O
Reagovat
smazaný uživatel
myslim, ze mu ani tak nejde o Novaka, jako o tu Jelenu ci jak se jmenuje, je pry velmi chytra... ;-) Mne osobne i sympaticka...
Reagovat
VlS
Tak říct o někom, že je Barbie a Ken má hodně pejorativní význam (napucovaní blbečci). Hruďobušný gorilák, stříbrohřbetý samec, je u mne blbé zvíře, takže asi tak.
Reagovat
Fandina
já myslím že šlo o celkem vtipnou metaforu a glosu na Sonja Barbi a ken ... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
jsem si to vygradovala jinak... pres ty kontrasty.... na Jelenu ani VISe nemam :-(
Reagovat
gigin
Když o někom řekneš, že je blbé zvíře, to ti přijde vtipné ??!! Promiň ale bez úsměvu ...
Reagovat
gigin
Tak sis ty dva (toho Kena s tou pastelkou) vylíčil akorát ty !!
Reagovat
Fandina
gigin ... já jsem nečetla že někdo o někom řekl, že je blbé zvíře. Bylo tam napsáno pokud ... úsměv
Reagovat
gigin
Jo jasně, je to přirovnatelné přirovnání ..
Reagovat
Sonja
Tak to je nedorozumění, já to myslela tak, že jsou oba takoví ti typičtí hezounci...na intelekt jsem nenarážela;-)
Reagovat
VlS
nevím, jestli máš děti a jak velké, ale zeptej se nějaký tee age holky, jake smysl má, "to je taková Bárbína"
Reagovat
gigin
já jsem blbé polobalkánské zvíře, takže hledím spíš na krásu než na intelekt. To víš, nízké pudy !! Jo mám jednu dceru. Je jí 15. Byl jsem se jí teď zeptat, a tak divně se na mne podívala a prej jeslti jsem náhodou nespadl z jahody na znak !! Tak zas vím ho..o .....
Reagovat
Fandina
barbína ... hezká a hloupá, blbá kráska atd., i internet je toho plný ... úsměv
Reagovat
gigin
Ano, první jsi napsala hezká. A tak to bylo i autorem přirovnání tady myšleno. A samozřejmě, že jsem věděl, že Barbína je hodně spojována i s hloupostí a tak. Zase tak blbý nejsu .. :-)))))
Reagovat
Fandina
... no vidíš a já tě podceňuji ... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
Asi víte, že mezi tenisty nemám favorita, ale kdybych to měl brát podle přítelkyň (manželek), tak by to dopadlo takhle: 1. Roddick (Brooklyn Decker), 2. Berdych (Ester), 3. Djokovic (Jelena).

Jinak si myslím, že místo panenek Barbie by se měly vyrábět panenky tenistek... Třeba taková Anička by byla ideální. Co říkáš, gigine? :D
Reagovat
gigin
a misto Kenů, jejich partneři. A páč ty se mění, tak by to byl pro výrobce a obchodníky i dobrý kšeft :-))
Reagovat
Heather_Fedex
bylo by to rozhodne zajimave ;) bych si koupila barbinku sharapovu....
;)))
Reagovat
smazaný uživatel
To je dobrý nápad. Třeba takový Rory, Vujacic, Alex Ovečkin... Asi jenom Adam Scott by už nebyl v kurzu. :D
Reagovat
gigin
Opravdový fanda by musel mít všehchy, rozumíš do sbírky !! A k tomu by se samozřejmě nechaly prodávat různé doplňky .. Ana na tréninku, Ana fotí reklamu, Ana na RG ... a pak jiné různé speciální limitované edice ... kurňa .. dobrý kšeft .. nic, jdu to spočítat, jak by to vycházelo :-)))
Reagovat
gigin
a já zase Kena Isnera. Ale to by byla dvojnásobná cena a balení !! :-DDD
Reagovat
smazaný uživatel
To dievča by malo viacej jesť. Niektoré fotky vyzerajú dosť nezdravo.
Reagovat
smazaný uživatel
http://www.barbieimages.com/images/ken/barbie-ken-tennis-set.jpg

:-)
Reagovat
a.magerova
by to byl jen v případě, že by byly holky v životní velikosti a nafukovací...
Reagovat
Heather_Fedex
ken federer+ malicke umelohmotne 2 dvojcatka, kt. budou mit na zadecku knoflicek a po zmacknuti budou zpivat happy birthday ;)))
Reagovat
gigin
Kdo ?? Heather ?? :-OOO
Reagovat
gigin
A na obalu bude napsáno - MADE IN SERBIA !! :-OO S okamžitou platností jsi jmenována obchodním náměstkem generálního ředitele !!
Reagovat
gigin
Pes: :-DDD
a.magerova: Sojka než by nafúkla Isnera, tak by bylo po ní :-O
Reagovat
Heather_Fedex
jankela ;)))))
Reagovat
smazaný uživatel
:-))..ale k Johnovi by byla v ceně i tato sada :-).

http://image.made-in-china.com/2f0j00mveTnEZMCtzg/Foot-Pump-Hand-Pump-Stamp-Bicycle-Pump.jpg
Reagovat
gigin
S tím bych si mohl nafouknout tak možná Petko. Johna vidím spíš už na kompresor !! :-))
Reagovat
baggik
Paráda DelPotro, neni zdravorně úplně v pořádku, ale bojuje naplno. Akorát druhý set mohl vyhrát tak o dvacet minut dřív, ale zas ušetřil síly ve třetím. Jeho zápas s Tomášem na ten se vážně těšim. Dovolím si tipnout některé zítřejší zápasy: Giraldo vyřadí tragikomixe, Schiavoneová oplatí Varvaře porážku z Madridu, Wozniacká též postoupí a věřim i Kláře Zakopalové. Dejte tyhle čtyři zápasy za kilo a můžete si udělat pěkný víkend. :-D
Reagovat
freeteepek
Zvážím to:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Nehral by som proti Pavluchenke..Dievča tu hrala minulý rok štvrťfinále..1,7 proti Zakopalovej, to by na tikete nemalo chýbať..Rovnako ako Granollers za 1,9..Neverím, že sa Mathiue spamätá z toho zápasu s Isnerom, to nie je v jeho silách.. Do týchto zápasov určite pôjdem.
Reagovat
smazaný uživatel
Berdychu berdychu, proc si se tak štval v tom Diseldorfu...potrebujem energii na toho přemotivovaneho Svycara...a pak samozrejme domu s Novakem
Reagovat
baggik
nezapomínej na Argentínce
Reagovat
tommr
a potvrzuje dobrou formu z poslední doby ...
Jsem zvědavej jestli to předčasný vyřazení Verdasca bude znamenat, že Fernando přijede hrát do Prostějova jak jsem o tom nedávno někde čet ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Přislíbil, když vypadne do soboty, že přijede.
Reagovat
smazaný uživatel
http://sport.idnes.cz/fernando-verdasco-muze-hrat-na-czech-open-v-prostejove-p1k-/tenis.aspx?c=A120525_114013_tenis_mah
Doufám že je to pravda. Jestli ano, tak určitě pojedu hned na jeho první zápas.. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Zřejmě ho Černošek výrazněji motivoval, než nějaký úspěch v GS !
Reagovat
smazaný uživatel
Máš na mysli nějakou finanční motivaci? :-)
Reagovat
spaniel
Roger zas nechal prvni servis na hotelu. Na FO se mne zatim moc nelibi, uz nema moc casu na doladeni.
Reagovat
tommr
vysílají předem rozhodnutej zápas Federera s Mahutem a naprosto nezajímavej zápas Kubota s Goffinem zatímco tři vynikající a napínavý zápasy (Del Potro-Cilic, Simon-Wawrinka a Seppi-Verdasco), který se hrajou souběžně naprosto ignorujou ...
Reagovat
smazaný uživatel
Zápasy Kubota jsou vždycky zajímavý! -.-

Agresivní styl, servis-volej, parádní cit v ruce.
Reagovat
Fandina
A Goffin taky super, v prvním kole v pěti Štěpulu a já ho viděla nedávno tady na Štvanici, taky super údery a celokurtový pohyb ... teď hrají vyrovnaně a bude tajbrejk ... úsměv
Reagovat
spaniel
Nebud trapnej a nesleduj tenis na Eurosportu nebo CT4 Zeptej se Broze, jak si mas natocit talir :D
Reagovat
tommr
neříkám, že jsou to špatní hráči, ale jejich zápas nemá sjoro žádnej význam - jsou to oba jasný outsideři a vítěze stejně čeká konec příštím kole kdy bude předhozenej Federerovi ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Wtf? Význam jednoznačně má, Kubot by se v případě postupu dostal na 45. místo žebříčku, což by mu dost pomohlo do konce sezony a Goffin by se ve 21 letech dostal na 64., což je ten breakout, po kterým se dá doopravdy nastartovat kariéra. V žebříčku hráčů do 21 let by ho to dostalo na 4. místo před Dimitrova.
Reagovat
Fandina
třeba poláci nebo belgičani jsou pro eurosport lepší biznis :-)
Reagovat
spaniel
Pust si eurosportplayer.cz
Vsechny kurty, dobra kvalita.
Reagovat
VerdascoForever
Chazy. A koho tohle zajima? :-) Kdyz se nekdo chce divat na Goffina, at se diva pres net. Ale tamty zapasy jsou mnohem zajimavejsi.
Reagovat
tommr
to je snad ale jen pro předplatitele ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Ten zápas Kubota dávají kvůli tomu, že je polák. Tam musí být z jejich strany nějaký tlak, je to i v jiných sportech.
Reagovat
Fandina
Dívat na netu se můžeš na všechno. Eurosport zřejmě preferuje tento zápas. Jo a eurosportplayer je super ... úsměv
Reagovat
spaniel
To zabere 2 minuty a 4? na mesic.
Reagovat
spaniel
4eura
Reagovat
Fandina
Když máš celý rok tak je eurosportplayr 2 eura na měsíc myslím ...
Reagovat
smazaný uživatel
Tak zápasy Federera to je naprostá samozřejmost bez ohledu na to s kym hraje. Goffina taky asi moc lidí hrát ještě nevidělo tak proč ne, nakonec všechno je lepší než trapnej Simon
Reagovat
smazaný uživatel
Mě to zajímá, Kubotovi fandím, Goffina neznám, může to bejt pětiseťák.
Reagovat
tommr
tak já pinkálistu Simona taky moc nemusím. Nicméně myslím si, že zápasy ve kterejch hrajou proti sobě dva nasazený hráči by měly mít automaticky přednost před zápasama kde proti sobě hrajou dva naprostý outsideři. A dívat se na nějakýho chudáka, kterej byl předhozenej jako obět Federerovi (Nadalovi, Djokovicovi) mě taky moc nebaví ... :)
Reagovat
spaniel
Zas si vem, co by to byl za pruser, kdyby to nedavali a doslo k nejakemu prekvapeni ala Serena.
Reagovat
tommr
tak k tomu dochází v průměru jednou za deset let - Serena pokud se nepletu prohrála v prvním kole GS až 47.zápas a Federer s Nadalem na tom nebudou určitě o nic hůř ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Nedávno se to tu rozebíralo, ale ty jsi u toho asi nebyl, podle tvý reakce. Tak Kubot je Polák a ty mají větší trh, vždycky mají přednost, jako Aga atd. Všechny zápasy na kurtu F.Ch. se dávají právě proto, že tam hrají hráči, kteří zajímají většinu tenisových fandů a nebo domácí.
Momentálně máš pravdu, že třeba zápas Fernando-Seppi je zajímavější, ale globálně moc lidí nezajímá. A nechtěl bys, aby se zápasy těch nejlepších v prvních kolech vůbec nedávali, protože je to přece jasná záležitost?
Česká verze Eurosportu nemá žádný páky, jak ovlivnit výběr konkrétního zápasu. A i podle těch reakcí tady se nejde zavděčit všem..
Reagovat
smazaný uživatel
Roger v tomhle žádnej gigašampión není. V prvním kole prohrál 6x, dokonce to dokázal i ten rok, co poprvý vyhrál Wimbledon.
Reagovat
tommr
tak mě je taky jasný, že při výběru zápasů se obchodní hlediska upřednostnujou před sportovníma. Stejně mě to ale vždycky znovu vytočí - zvlášt když je to tak do očí bijící jako dneska ... :)
Reagovat
gali
Sledoval, prosím, někdo Agu? Co se to tam proboha událo? :-(((
Reagovat
smazaný uživatel
Dělala dost chyb...a Světlana nehrála nejhůř...Kámoš má prý kousek nahraný, možná to dá na internet...
Reagovat
smazaný uživatel
Událo se to, že Světlana hrála jak za starých časů. Byla dobrá na servisu a zůstala konzistentní po většinu zápasu. Moc se zbytečně nevyhazovala, jak je u ní v poslední době zvykem. Hrála agresivně.
A Aga na to prostě nenašla žádnou odpověď, zmohla se na pouhé vracení míčků a to ještě dost nepřesně. A na servisu to byla také bída......
Reagovat
Fandina
Aga s Kuznecovou navíc hrát neumí předtím z dvanácti zápasů prohrála devět z toho pět posledních a teď už 10 z 13 ... úsměv
Reagovat
pepin
Souhlasím s Oskarem, hrála jako za dob své největší slávy. Aga bídná, hodně bídná na číslo 3. Nejvíce mě překvapilo, že jsem u ní neviděl tu její chytrost a šikovnost. Servis pod psa, pardon ne toho našeho, ani žádná viditelná bojovnost a zarputilost. Tak prostě jede domů a hotovo.
Reagovat
pepin
Ahoj, máš pravdu a je to hodně zajímavé, že ty co si na někoho nevěří, přestože jsou to profíci a vysoce postavení, tak je to hlodá až dohlodá. Nevím jestli jsi viděla kousek Sary a Anny, tak ta také, vlétla do toho jak uragán a pak vadla, vadla až uvadla. To člověk nechápe. Jeden set tak a dva pryč. -pozdrav-
Reagovat
smazaný uživatel
Jj, má s ní výraznou negativní bilanci a možná se to promítlo i do toho zápasu. Světlana si jednoznačně věřila a na Agu hrozně rychle vytvořila tlak, myslel jsem, že jí dá snad kanára.
Zatímco na Agnes bylo po prvních nezdarech vidět, jak je nejistá a nevěří si. Trochu mi tím bezradným výrazem připadala jak v zápasech proti Vice. Ona asi nebude moc psychicky odolná, nevím.....
Reagovat
solim2007
Nestalo se vůbec nic. Jen se potvrdilo, že Světlana si dá Aga jako zákusek vždy, když si vzpomene! Polka na ni neumí prostě hrát a Rusce její hra maximálně sedí!
Reagovat
Fandina
Tak Ana je dost nevyrovnaná, zahraje nádherné údery a vzápětí zkazí. Ale že jí Sara porazila se ani nedivím. Antukářka nedávno vyhrála tuším Budapešť a víš jak hrála při fedu. Ona hraje tak nějak spolehlivě, není divu, že Anu dala. Jo a mám moc velkou radost z Toma, když v tajbrejku nezvládl smeč tak jsem viděla velký problém, až do konce čtvrtého, když vyrovnal. To bylo super. Ranaři, no, když byly výměny tak nikdy člověk nevěděl komu to tam padne ale dvě poslední hry jsem si to užívala. Bylo jasné, že Tomáš už to nepustí. A pěkný tenis ... úsměv
Reagovat
vendulkabendulka
Nebylo to pekne, ale bylo to sakra napinave a vydrene vitezstvi. Gratulace Tomasovi, naprosto zaslouzeny postup. Vyhral ten, ktery chtel vyhrat vic.
Reagovat
Fandina
Podle mě vyhrál ten tenisově lepší. Vyhrát chtěli oba, proto tam šli ... úsměv
Reagovat
hatatytla
Již před pár dnama jsem psal, že si nemyslím, že Berdych má nějakou vynikající formu, jak je všude i jím prezentováno. Dneska se to jenom potvrdilo, byl kousek od prohry. Jediný co na něm musím ocenit je psychická odolnost, podobný zápas by v minulosti určitě prohrál.
Reagovat
vendulkabendulka
Ono se vsude ze setrvacnosti pise o Tomasove psychicke labilite, ale to uz minimalne rok (i dele) neni vubec pravda. Podle me uz hodne dlouho drzi pozici v top10 prave tim, jak dokaze silne a tenisove zdatne soupere psychicky udolat. A nesouhlasim s tim ze nema formu, prave naopak podle me je ve momentalne vytecnem stavu, akorat toho za poslednich 6-8 tydnu odehral vic nez je zdravo a nedivila bych se kdyby byl uz hodne unaveny.
A podotykam ze nejsem zadna Tomasova fanynka, ale jsem rada kdyz vidim uspechy ceskeho tenisu.
Reagovat
smazaný uživatel
S psychikou souhlasím. Ale proč by neměl mít formu? Vždyť poslední 3 masters odehrál bravurně, padl až s hráči Top3 a na světovém poháru ho Tipsarevič jen o kousek přetlačil. Formu určitě má. Dnes hrál Anderson hru na velké riziko (a nutno říct že mu to tam padalo) podpořenou dobrým servisem. Psychika Berďu podržela a otočil to. Konec dobrý všechno dobré. Jestli projde do QF bude to perfektní antuková sezona.
Reagovat
hatatytla
formu má a hraje solidně, ale není to taková t mega forma až snad životní, jak někde slýchávám.
Reagovat
Fandina
když někdo hraje nejlíp ze své dosavadní kariéry tak to vlastně je jeho životní forma ... úsměv
Reagovat
Fandina
dodatek ... ale neznamená to, že nemůže hrát ještě líp, to se právě uvidí ... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
Tome, díky. Byla to ale dnes opravdu šichta...
Reagovat
smazaný uživatel
parada, gratulace!!
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist