Berdych v semifinále končí, letos podruhé nestačil na Murrayho

3. 4. 2015, 20:57
Aktuality 611
ATP MIAMI - Tomáš Berdych skončil na turnaji Masters 1000 v Miami po roce znovu v semifinále. Český tenista v něm nestačil stejně jako na letošním Australian Open na Andyho Murrayho, který si o třetí titul z Key Biscayne zahraje se čtyřnásobným šampionem Novakem Djokovičem.
Tomáš Berdych

Tomáš Berdych prohrál v dnešním semifinále s Britem Andym Murraym dvakrát 4-6 za hodinu a 42 minut. Osmý nasazený Berdych ztratil zápas kvůli špatným začátkům setů. V první i v druhé sadě se opakoval stejný scénář: Berdych si prohrál hned první podání, vzápětí sice získal brejk zpět, ale pak znovu přišel o servis, na což už nedokázal reagovat. 

"Udělal jsem hodně věcí dobře, nemám si na co stěžovat. Dobře jsem podával v důležitých momentech a kontroloval výměny," řekl Murray po utkání. Bývalý svěřenec Daniela Vallverdua z Venezuely, který nyní vede právě českého hráče, vyhrál nad Berdychem i druhý letošní duel po výhře v semifinále na Australian Open a bilanci vzájemných zápasů vyrovnal na 6-6.

Statistiky zápasu
Berdych - Murray
2 esa 3
4 dvojchyby 3
57 % 1. podání 'in' 70 %
59 % úsp. 1. podání 80 %
22 winnery 21
26 nevyn. chyby 15
11/18 hra na síti 4/5
2/2 brejkboly 4/6
čas: 1:42

"Musím říct, že Andy dokázal jako v Austrálii zopakovat ten hodně agresivní výkon, přičemž i tak dokázal dost měnit hru. V tomhle je hodně nepříjemný, nedělal vůbec žádné lehké chyby a potom je to strašně těžký. On předvedl výborný utkání, s tím se nedá nic dělat, musím se přes to posunout a jít dál," řekl Berdych. 

Podle českého hráče změnil Murray letos taktiku oproti předchozím zápasům. "Hraje daleko agresivněji, nutí se do toho daleko víc a drží se základní čáry, což předtím nedělal a viděl, že to není cesta, jak se mnou hrát. Tohle změnil a dělá to dobře, takže mně nezbývá než na to najít recept a poprat se s tím příště," řekl Berdych.



Berdych, který už ve třetím kole odvrátil čtyři mečboly proti Tomicovi, si v Miami 'zahrál' semifinále počtvrté v kariéře. V roce 2008 v něm nestačil na Rafaela Nadala, loni proti stejnému soupeři kvůli žaludečním potížím nenastoupil. Před pěti lety prohrál až ve finále s Andym Roddickem. Ve finále turnajů Masters 1000 byl třikrát, na kontě má stále jediný titul z Paříže 2005.

V letošní sezoně Berdych odehrál šest turnajů, na nichž uhrál jedno čtvrtfinále, tři semifinále a dvě finále. Všech šest porážek utrpěl se soupeři z Top 10, s nimiž má letos bilanci 1-6. Jedinou výhru zaznamenal ve čtvrtfinále Australian Open proti Nadalovi, kterého tehdy porazil po předchozí sérii 17 porážek. 

Dalším turnajem devětadvacetiletého rodáka z Valašského Meziříčí by měl být antukový turnaj Masters v Monte Carlu, kde se začíná 13. dubna. "Teď mě čeká asi nejtěžší část sezony. Budu mít plný ruce a nohy se na to přichystat," řekl český hráč. "Je to pro mě výzva, loni jsem neměl až tak hvězdný výsledky, takže prostor pro zlepšení tam je a já se na to moc těším," dodal.

Šampion z let 2009 a 2013 Murray postoupil do finále Miami Open počtvrté v kariéře, letos v něm už potřetí narazí na světovou jedničku Novaka Djokoviče. Se Srbem se v Miami potkal už čtyřikrát, z toho dvakrát ve finále: před šesti lety zvítězil Brit, v roce 2012 se z výhry radoval Djokovič, který vyhrál i v loňském čtvrtfinále a v semifinále 2007. V celkové bilanci vede Djokovič 17-8.

Čtyřnásobný šampion z let 2007, 2011, 2012 a 2014 Djokovič se do finále turnaje v Miami, kde za posledních pět let vyhrál 23 zápasů a prohrál pouze s Němcem Haasem, dostal už pošesté v kariéře poté, co porazil 7-6 6-2 domácího Johna Isnera. Djokovič nečelil jedinému brejkbolů a trefil 25 winnerů, z toho 10 es. S dvoumetrovým Američaněm si vylepšil vzájemnou bilanci na 7-2, před dvěma týdny si s ním poradil i v Indian Wells.

"Myslím, že jsem hrál docela dobře. Potřeboval jsem to, jinak bych Johna neporazil, byl dobrý," komentoval Djokovič. "Jsem rád, že se mi podařilo realizovat vše, jak jsem si takticky naplánoval. Vždycky je to těžké hrát proti někomu, kdo má tak skvělý servis. Je důležité být psychicky silný, být trpělivý. Se svým výkonem jsem opravdu sopkojený."



Djokovič letos odehrál už 26 utkání, z nichž prohrál pouze dvě s Ivem Karlovičem a s Rogerem Federerem. Tituly získal na Australian Open a v Indian Wells, na obou turnajích přitom zdolal svého příštího soka Murrayho: v Melbourne ve finále, v Kalifornii v semifinále.

Djokoviče čeká celkově 74. finále, z toho 32. na turnajích Masters 1000. Usilovat v něm bude o svůj celkově 51. titul a 22. trofej z podniků Masters.

Srbský tenista se může stát prvním hráčem v historii, který vyhraje oba prestižní březnové turnaje v Indian Wells a v Miami už potřetí během jednoho roku. Předtím se mu to podařilo v letech 2011 a 2014. Dvakrát to dokázal Roger Federer (2005 a 2006), jednou pak Jim Courier (1991), Michael Chang (1992), Pete Sampras (1994), Marcelo Rios (1998) a André Agaasi (2001).

Už 41. titul z posledních 45 turnajů Masters (od Monte Carla 2010) získá jeden z hráčů 'velké čtyřky' (Nadal, Federer, Djokovič, Murray). Jejich nadvládu narušili pouze Robin Söderling (Paříž 2010), David Ferrer (Paříž 2012), Stan Wawrinka (Monte Carlo 2014) a Jo-Wilfried Tsonga (Toronto 2014).

• ATP MASTERS 1000 MIAMI •
USA / Florida, tv. povrch, 5.381.235 dolarů
páteční výsledky (03. 04. 2015)
• Dvouhra - semifinále •
Murray (3-Brit.) - Berdych (8-ČR) 6-4 6-4
Djokovič (1-Srb.) - Isner (22-USA) 7-6(3) 6-2
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

611
Přidat komentář
smazaný uživatel
Text příspěvku obsahoval závadný obsah a byl redakcí vymazán.
Reagovat
smazaný uživatel
.
Reagovat
spaniel
Iphone se nikdy neprodával lépe nez vloni.
Reagovat
smazaný uživatel
To sice jo, ale porad tezi jen z napadu, ktere na svet privedl Jobs. I iwatch byl jeho napad...
Reagovat
Grigor_Murray
:) s tím souhlasím, Mauresmová je pro Andyho naprosto zbytečná , ten potřebuje někoho, kdo ho pořádně ,,kopne do koulí,, a nebude je mu ,,hladit,, po prohraných finálových zápasech
Reagovat
tito
Když jsem dnes zažil u nového (po půl roce) PC v režimu W8.l blackout a musel vše vrátit do továrního nastavení, tak jsem zahořekoval, že šetřím na nesprávném místě. Něco se mi zachránilo přes dropbox, který pochopitelně nemá s W nic společného. Zcela odpovědně musím říci, že na žádné inkriminované stránky nelezu. Je mi u p...e, kdo byl u vzniku, každopádně příště kupuji Apple.
Reagovat
smazaný uživatel
Neznášam W8..Dnes som sťahoval po roku dáta z telefónu do compu a už dlho som tak nezahrešil tito..
Reagovat
tito
:-) Tak co dáme letos brachu? Nikdo nám nevěří, to je docela dobrá výchozí pozice, ne ? Já bych si tipl 2x..
Reagovat
spaniel
Ja přešel předloni na MacBook Air, chvilu jsem si zvykal a ted uz si jen rikam, proc jsem to neudělal davno. Obrovsky rozdil. Zvolil jsem vyssi konfiguraci s SSD, za dva roky jediny problem s ničím, mam spustenych 15 aplikaci, v nekterych x souboru (treba v excelu 10 tabulek, 5 wordu, 15 PDF atd), k tomu treba graficky program, proste neco, co by kdysi způsobovaly problemy a ...nic, vse jede. Nejlepsi je ovsem ze zaklapnu notas a za sekundu spi, otevru a za 2 sekundy jede s tim vším co je spuštěné.
Reagovat
babolat.cz
To rád slyším,tedy čtu. Uz dlouho plánuji do něho jít. Ty W mě uz lezou krkem. Diky za stručnou recenzi.
Reagovat
tito
:-)
Reagovat
Kozoroh
Novaku, bylo to vydřené, ale zasloužené! Jsi borec!!
Reagovat
smazaný uživatel
Pěkný zápas dnes od obouch.Ten kanár je docela krutý,vzhledeme k průběhu zápasu.
Reagovat
smazaný uživatel
Hele vsimli jste si, ze letosni tenisova sezona ma celkem slusnou kanarkovou modu...jen na prvnim GS, kolik jich padlo, a celkem i na tech Masters...
No jinak ten treti set Andy prohucel slusne...;)
Reagovat
smazaný uživatel
Jinak No1da jako prvni hrac v historii uhral tzv. double z Am.Masters.
Reagovat
spaniel
To ne. Resp ne jak si to napsal.
Reagovat
smazaný uživatel
IW a Miami
Reagovat
smazaný uživatel
v jednom roce;)
Reagovat
spaniel
To uz zvládlo vic hracu, tak 7. Rekord je v tom, ze Nole to zvládl potřetí a utrhl se od Feda, ktery jen 2x.
Reagovat
baggik
Přesně tak. No1e je prvním hráčem, který získal takzvaný American Triple Double.
Reagovat
Mayo
na triple double je expert Russell Westbrook
Reagovat
smazaný uživatel
a to se omlouvam, rozumel jsem tomu komentu blbe;0)
Sic mne to prislo zvlastni, ale co uz;)
Reagovat
smazaný uživatel
Myslim americkemu komentu na konci utkani;)
Reagovat
spaniel
A no, ja ze mne říkáš blbe :D
Reagovat
smazaný uživatel
;D)))
Jasne, ze ne.... na konci utkani jak jsem poslouchal americky koment, tak pochopitelne ten jsem pochopil blbe...;)))
Reagovat
tito
Vlku, bratře- vím, že na charitu každý kašle, každopádně vzhledem k Tvému hudebnímu cítění by Ti to nemuselo být tak vzdálené. Každý, kdo jede mimo mainstream, je mi sympatický. Aliciu sleduji už od 13 let
https://www.youtube.com/watch?v=0MvZH0RIHKo
Její bluesové a nyní již jazzové cítění je skvělé, ale nejvíc mi imponuje, že nikdy neuhnula a dále hraje velmi dobrou muziku. Myslím, že každé shlédnutí jí udělá radost....
https://www.youtube.com/watch?v=mgKivULMHNA
Reagovat
smazaný uživatel
Malem jsem tenhle post prosvihl...diky...uz sjizdim po blueeee notach;)
the Coffee Time Trio ve vyzrale podobe, absolutni spica, tak to ma byt.... prostredi pro max. 10 divaku, vic se jich tam proste vejit nesmi, a davam si k tomu uz kafco...
Ovsem ta "street show" je genialni, je v tom vsechno...vcetne nervozity, jak krasne.....jak se s tim nadherne rve...a pak to jde uklidnit do sola;) pekny zaznam, opravdu...
Reagovat
smazaný uživatel
Je smutne videt ze Andy neni schopny porazit Novaka ani kdyz je srb totalne vycerpany a hraje tusku... Novak v soucanosti nehraje zdaleka svuj top ale proste nema soupere. Pokud se Rafa nezvedne, kalendarni slam je realny.
Reagovat
babolat.cz
přesně, jediný Rafa je schopný tento stroj zastavit
Reagovat
Marduch
Rafa model 2013.
Reagovat
Grigor_Murray
Rafa je mojí jedinou nadějí na RG, jedinou věc, kterou si přeju, je, aby Novák nezískal kompletní sbírku GS. Dneska mě nasral a Andy ještě víc
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Murray dnes hrál dobře.To bych mu za zlé nebral.
Reagovat
Grigor_Murray
Co je to platný, že hrál dobře, když to stejně neumí dotáhnout do konce, chce to nový impuls,ale takhle získá jenom další frustraci a jeho už ted nalomená psychika bude ještě horší
Reagovat
smazaný uživatel
Tak je to aktuálně nejtěžší soupeř pro Djokovice.Nejv.šance asi Wimbledon.
Reagovat
smazaný uživatel
Ty jsi me dobre pobavil. Pokud vim tak ho Roger 2 krat pobavil, zatimco Andy ziskal od nej minimalne 2 bagety
Reagovat
smazaný uživatel
A co Federer|?
Vzdyt s nim letos prohral...nebo se mne neco zdalo...?
Jinak Rafa je ted zraly tak max. na zastavovani Smyczka, nebo Younga, Cuevase.....;)
Reagovat
babolat.cz
Dubai se nepočítá, to je snobská přehlídka
Reagovat
smazaný uživatel
Jak nepocita?;))))
Je to turnaj, je...porazil ho, porazil...stacilo, aby ty hardy byly rychlejsi...
btw...a ta prehlidka v IW vubec snobska neni...pochopitelne...
Reagovat
smazaný uživatel
Jeste i Roger na rychlem povrchu. Na Rafu bych moc nevsazel, ten uz je zdravotne zbidaceny a jen umele jej top doktori udrzuji jeste ve sportovnim behu....ale motor se zadira cim dal vice....je to skoda, ty kanarove narezy ve finale me nebavi
Reagovat
smazaný uživatel
Roger je velmi slušný i na antuce. Djokiho tam parkrat vykropil a bilance je tuším 4:3 a loni v monte carlu vyhrál jasne Roger. Takze bych Novaka moc nefavorizoval. Záměrně vynecháne Miami pro delší trénink na antuce je jeden z ukazatelů. Rafa není ve formě takze Roger i Novak cítí šanci na cihle. A Oba mají slušnou formu takze je to otevřené :)
Reagovat
kada.tom
Gratulace Novakovi :-)
Reagovat
babolat.cz
NOVAK je perfektně seřízený stroj...
Reagovat
smazaný uživatel
Kocka a mys
Reagovat
smazaný uživatel
Musel by sa stat mega zázrak, aby Nole nekončil rok ako svetová jednotka..Teoreticky stačí na to vyhrat GS, plus nejakých 4-5Masters a doladit to nejakými pár finalovými účasťami..Na prvý pohlad pre Novaka maličkosť..
Reagovat
Mayo
Tak Holé vyhral...ale nebolo to v dvoch zase no :d
Reagovat
smazaný uživatel
Doufam, ze Fedex bude mit top formu pro wimblas, jinak Nole letos vyhraje vsechny 4 slamy...zacina vypadat jako formule 1 za dob, kdy byl Schumi u Ferrari
Reagovat
smazaný uživatel
Fedex je v současné době asi jediný člověk na světe který dokáže Noleho sundat. Vynechal Miami a trénuje na antuku o dva týdny déle než ostatní takze by se mel ukázat
Reagovat
Kozoroh
A proč se bráníš možnosti letošního sezónního GS? Tenisový svět na to čeká 46 let!
Reagovat
smazaný uživatel
A čekat dále bude je to strašně málo pravdepodobne. Takovou formu neudrží. Ale možné je všechno
Reagovat
smazaný uživatel
To sa nikdy nikomu nepodarí už..
Reagovat
Kozoroh
Nikdy neříkej nikdy :-)
Reagovat
spaniel
Protoze by to nebylo ono, ne s tím jak hraji ostatni. Jediné ze bys to pak chtel poslouchat.
Reagovat
Kozoroh
Pokud by se teoreticky Djokerovi letos ten sezónní GS povedl, tak za 20/30 let nikdo (resp. málokdo) nebude řešit, jak hráli konkurenti. Probírá se třeba forma Rosewalla, Newcomba v roce 69, byli schopní vzdorovat Laverovi?
Reagovat
spaniel
Tak to me (a mnoho dalších) budes muset přežít tak o 20 let, protoze ja bych ti to porad připomínal. Ale jinak pekne, tvůj recept je zapomenout a zamlžovat :)
Reagovat
smazaný uživatel
To je pravda..
Reagovat
smazaný uživatel
2011 měl lepší formu a nedal to. Já bych s těmi spekulacemi počkal, až bude mít 3 ze 3 ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Bude to hrozna nuda
Reagovat
baggik
Hoši tohle mám rád, máme začátek dubna a vy už tady mluvíte o kalendářním grandslamu. Přál bych to tomu klukovi, ne že ne, ale to je tak náročný úkol, že mluvit o tom teď je rouhání. Když se Novakovi letos povedou dva grandslamy budu rád, když tři bude to paráda. Krásné by bylo vyhrát RG. A myslím, že by si to objektivně zasloužil, dokáže hrát na antuce výborně, neni to jeho slabina, dokázal porazit několikrát i Nadala na antuce, bohužel sesadit Nadala z pařížského trůnu to není jen tak, ale jednou se to určitě povede. Vyšlo to i Rogerovi a taky na to čekal pár let.
Reagovat
smazaný uživatel
Psychika je svině :) Chyb udělali oba dva hodně ale na chyby v klíčových momentech vede Murray 15:1...

Djoki ukazuje, ze americké betony jeho hernímu stylu sedí. I když nepredvedl bravurní turnaj stačilo to na výhru. Uvidíme co na antuce :)) see ya
Reagovat
smazaný uživatel
Nemyslim, ze to je o psychice. Nole proste po prohranem setu preradil na 7 rychlostni stupen, jenze Murray tam jen max 6
Reagovat
smazaný uživatel
Dokáže ho porazit dneska jsem tomu i věřil. Bohužel odešel a hraje špatně.
Reagovat
smazaný uživatel
Vyhazovat kondicaka, ktery ted dela pro Berdu asi nebyl nejlepsi napad ze strany Andyho
Reagovat
smazaný uživatel
Dřevo ze Skotska už dohořívá.
Reagovat
spaniel
Škoda, doufal jsem v jiny třetí set, vyrovnanější. Nechápu, vyhraje druhy set a uplne odejde. Kdyby uhaluzil prvni v TB a druhy prohrál, chápu, ze bude psychicky dole, ale takto. Uz se z toho u nej stává zvyk.
Reagovat
smazaný uživatel
Odesel fyzicky a Nole pritvrdil hru
Reagovat
spaniel
Murray ma skvělou fyzičku a hral na svém tréninkovém kurtu (doslovně). Spis odešel psychicky po tom rychlém brejku.
Reagovat
Grigor_Murray
Jen si kopni do mrtvoly srabe
Reagovat
baggik
Murray dnes poletí domu s Canaria Airlines. :-D
Reagovat
Grigor_Murray
Deja vu z AO, ach jo :)
Reagovat
babolat.cz
ANdy by No1a porazil pouze spolu s Grigorem.
Reagovat
babolat.cz
ANdy by No1a porazil pouze spolu s Grigorem.
Reagovat
Malda
:D Fakt darda, to je proste mega zvrat, jako kdyby Andy ze sekundy na sekundu odpadl.
Reagovat
Mayo
omg nezískať ani 1 hru zase...to je choré
Reagovat
smazaný uživatel
Andy Murray ešte Djokovica urcite porazí a nie raz..Potrebuje vsak vyhrat jeden zápas..Opatovne stroskotáva na psychike a to sa zlomí iba výhrou..Nieco podobné prezil Rafa a dostal sa z toho..
Reagovat
Kozoroh
Když dva dělají totéž, není to totéž. Rafa je mimořádně silný psychický hráč, což se o Andym říct nemá.
A že jednou porazí Novaka. Šarapovová taky sní, že jednou porazí Serenu...
Reagovat
Grigor_Murray
Tak Šarapku s Williamsovou a Murrayho s Djokovicem bych k sobě nepřirovnával, to je trochu vedle, Andy jeden čas měl na Djokovice docela dobrý recept
Reagovat
Mayo
jasné, že ho porazí ešte omg...on nachytal veľa prehier vlani kedy nehral vôbec dobre od tej operácie a furt sa vezie...ale zase už 1 set urval..nabudúce to môžu byť už 2 :D alebo musí viac niečoho popapať aby sa vyrovnal :D
Reagovat
Kozoroh
A proč to nesrovnávat? Jen proto, že jedna dvojice je ženská a v druhé jsou chlapi? Jasně, rozdíly mezi mužským a dámským tenisem jsou, to nepopírám, ale podobnosti mezi oběma dvojicemi jsou.
Reagovat
babolat.cz
Andy zase simuluje, ty voe, jak nějakej důchodce...
Reagovat
smazaný uživatel
utoci opet na kanara...;-O
Reagovat
smazaný uživatel
Je to estet;)
Kdyz zavrit zapas, tak pekne s nulou...
...
Reagovat
Grigor_Murray
Tak , už je asi hotovo, škoda
Reagovat
Mayo
únava darmo
Reagovat
Grigor_Murray
To je odevzdané, katastrofa
Reagovat
Mayo
Andy trénovať smeče kks
Reagovat
Kozoroh
IDEMO!!!
Reagovat
smazaný uživatel
:)
Reagovat
baggik
Jak říkal Mayo, že se vyhazují chvílema oba, tak ano, ale viděl jsem řadu velkých zápasů kde hrál Murray a chyboval ve všech obdobně, nejde říct, že by to procento v tomhle zápase bylo vyšší než jindy to určitě ne. Ale u Djokoviče to procento v druhém setu určitě vyšší bylo, zvlášť, když jsme od něj viděli zápasy, kdy téměř nechyboval. Ale teď ve třetím setu se oklepal a i když sil rozhodně nemá nazbyt tak teď hraje opět svůj tenis založený na dokonalém pohybu a jisté ruce.
Reagovat
Mayo
Ale Andrej, čo to stváraš ...
Reagovat
smazaný uživatel
Jestli dá Nole kanára tak už nerozumím ničemu :-D
Reagovat
Mayo
kto je ten čierny silák v Andyho lóži?
Reagovat
smazaný uživatel
chytl infarkt z toho skotskeho voleje na zacatku tretiho setu...;)
Reagovat
smazaný uživatel
Ach jo. Vůbec jsem něco takového nečekal :-((( Na síti dneska katastrofa na to, jak tam letos hraje dobře.
Reagovat
Marduch
Break pozadu, ale řekl bych, že se ještě několika obratů dnes dočkáme ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Ja mám Noleho v podstate rád, ale týmito maniermi ako vytrhnut uterak chudákovi podavacovi z rúk, tým si novych fanuskov po svete asi nezíska..
Reagovat
Kozoroh
Rafa si zas nezíská nové fandy tím, že si vylije vztek na rozhodčím!
Reagovat
Mayo
ale Rafa neni takým spôsobom vykreslovaný ako mega sympoš na kurte...pritom Djokovičove správanie tiež nie je ukážkové..
Reagovat
spaniel
Rafa je vykreslovany jako nejskromnější clovek na zeměkouli.
Reagovat
Mayo
no možno aj...ale podľa mňa ho viac ľudí neznáša ako srba...
Reagovat
janek_da
V Ko2orohově vesmíru právě No1e brejk1 Andyho a podává na vítězství.
Reagovat
smazaný uživatel
Janku, skvele ze ses vratil z roku 2012 a zakoncovani vlaken pod Fandinou...chybels mne;)
Andy bude jeste potrebovat dost pomoct, jak tak na to koukam...;)
Reagovat
smazaný uživatel
Ikdyz chapu, ze lepe by se nam tlacil Carlos, nez toto, ...ten volej zase...
...nechapu, na trave to striha vpohode, a ted ma stats pomalu horsi nez Aghul...;)
Reagovat
janek_da
to cestovani casem je celkem unavne.
Reagovat
smazaný uživatel
chapu,
...Andy se nechal brejknout, takze asi dnes vitezstvi Andyho nebude, tedy Andyho vitezstvi, abych podporil ten lepsi tvar;)
Reagovat
Fandina
Ale tak zase není nutno cestovat do minulosti, když tě to baví, tak klidně zakončuj v současnosti, ušetříš si čas ...
Reagovat
Kozoroh
Klídek, Můra tlačí na pilu, ale mám tušení (podpořené brejkem), že No1emu podlehne :-)
Reagovat
janek_da
a hele. Tak v tvojem vesmíru to opravdu dopadlo 2:0. Ted jak v nasem ...
Reagovat
smazaný uživatel
No ja tam uz vidim v tom svem kanara bohuzel...
...ale je treba drsne zatommrovat;)
Jinak se z toho skotak asi nedostane...
Reagovat
Amputace
O čem se tam teď Djokovič hádal? Nějak jsem ten inkriminovaný moment promeškal.
Reagovat
smazaný uživatel
Dostal warning lebo zakrical nieco nahnevane do publika
Reagovat
Amputace
Aha. Dík.
Reagovat
Marduch
Jak prý může dostat warning, když rozhodčí nerozumí, co tam v srbštině štěká :)
Reagovat
SwissMaestro
Tak ještě před tímto okamžikem tam měl Djokovič tuhle prasárnu:

Well, Djokovic just said: "Suck my d*ck, you ape." to someone in the crowd. In juicy Serbian of course. #MiamiOpen

Ukončil bych zápas a dal titul Andymu za toto :D
Reagovat
smazaný uživatel
3/8
1/5
Nastesti ten No1e tam sel casteji;)
Uz se na lavicce rozciluje, je to dobry sign do tretiho setu!
Reagovat
Tornes
Speciálně pro tebe... Co se to rozhodně nestane? Nebylo to něco o Nolem, který ztratí set? ;) To je nebezpečí kategorických prohlášení...

Murray hraje celkem dobře. Je aktivnější než Nole, pokud bude takhle hrát i další set, tak mu celkem věřím.
Reagovat
Kozoroh
Zbytečně mě taháš za slovo. Ale jestli tě to uspokojí, tak budu vybírat vhodnější věty do komentů :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Ja ted prepl co se tam rozciloval Nole na rozhodciho??
Reagovat
steve79
Ten djokovic je fakt svine
Reagovat
baggik
Dnes vyhraje únava, zdá se. To se může stát i světové jedničce.
Reagovat
SwissMaestro
Tomu říkám chování světové jedničky...jdi do prdele Djokoviči!!
Reagovat
Grigor_Murray
Andy rozmázni tu Balkánskou žábu jednou pro vždy
COMMON ANDY MURRAY !!!
Reagovat
Mayo
parádny return...yeaaaah pome Andriš ! nato, že nemal vyhrať ani 1 set slušné
Reagovat
baggik
No1e už má toho americkýho turné plné zuby, je to vidět. Teď zase získal Murray gem při svém podání jen jako dárek od Djoka (3 obří ue).
Reagovat
Mayo
ty mi prídeš ako Kozoroh 2 :D
Reagovat
baggik
Já spíš nechápu, proč je tady pět lidí co tady píšou jak kdyby Djokovič neuměl hrát tenis a Murray byl sympaťák a lepší tenista než Federer v nejlepší formě. Jste tady úplně mimo, nekoukáte na to reálně a když někdo nabídne pohled z druhé strany, tak se snad ještě cítíte dotčeně. Proberte se lidi. A jestli nevidíš, že Djoker dneska už nemá kde brát jak fyzicky tak na morál tak já nevim na co koukáš. Pokazil nahrané míče a ty s tim škaredým zrzkem, jehož detailní záběry během zápasu děsí lidi slabší povahy po celé planetě, se radujete jak kdyby to byly skoťákovo winnery. Hnus.
Reagovat
Mayo
v pokazených loptičkách to je na oboch stranách a ja netvrdím že nevie hrať tenis....ale od podaktorých mi skôr príde, že ako by vedel hrať ten tenis iba práve Djokovič...p.s. teraz si mohol vidieť zbytočnú chybu u Andyho napr. zase :D daroval doslova
Reagovat
baggik
Tak ale když tady dokola píše pouze několik fanoušků Murrayho a pár antifans, notabeně dost neslušně, tak je potřeba to trochu srovnat. Tohleto snižování světové jedničky jenom na základě vlastních sympatií to byv diskusi nemělo mít místo. Přitom na portálech kde se ten tenis dá sledovat a když vyrazíš ven do ulic, tak tam ten murray svět a antidjokovič land neexistuje, to je jen tady a je to ve skutečnosti pořád dokola pár stejných lidí, ovšem vrstvením příspěvků se snaží vyvolat fata morganu.
Reagovat
vrabejka
to jako vážně. Oni stále ještě hrají? :D
Reagovat
Grigor_Murray
To je FIGHT jako prase
Reagovat
smazaný uživatel
je uz utahany...ztraci rakety na kurtu;)
Reagovat
SwissMaestro
Snad prohraje :)
Reagovat
smazaný uživatel
Ted by to chtelo ovsem brejkovat...
...No1e by tu raketu mohl klidne vypustit z ruky aspon jednou, jednou by mohl jit na volej na sit, jedna smec, jeden podareny return a je to doma;)
Reagovat
smazaný uživatel
a hele chybka z FH;)
Reagovat
smazaný uživatel
a hele DFko;)
Reagovat
SwissMaestro
Vypadá to slibně! :D
Reagovat
smazaný uživatel
A pekny return nakonec;D)
Jsme ve tretim;)
Reagovat
smazaný uživatel
a hele No1e na siti;)
Reagovat
Kozoroh
Neprohraje a tobě rupnou cévky :-)
Reagovat
Mayo
to sú tragédi nad hlavou :D fakt v tomto zápase
Reagovat
Mayo
ale neviem, prídu mi obaja takí zdoc.hn.utí ... asi z toho tepla
Reagovat
Marduch
Obranáři v prvním setu přepálili tempo!!
Reagovat
SwissMaestro
Well, Djokovic just said: "Suck my d*ck, you ape." to someone in the crowd. In juicy Serbian of course. #MiamiOpen

:D:D
Reagovat
Mayo
Djokovič už neunáša.
Reagovat
smazaný uživatel
No hlavne, aby to ted unesl Andy;)
Jinak se do toho tretiho nedostanem...
Reagovat
Mayo
dobre džoki teraz :O ... nooo blíži sa rozhodujúci brejk
Reagovat
Mayo
tie Maryho krížne bekhendy lámu rakety, keď ich zahrá tak na plocho, paráda
Reagovat
Mayo
supiš dýfens...šak nech ešte bojuje chalanisko
Reagovat
baggik
Škoda té pásky teď, už ho měl prakticky brejklého.
Reagovat
Mayo
ježíííš ten Murray miesto toho aby to zaklincoval , tak to zahrá úplne ležérne...
Reagovat
spaniel
A Nole nechce zůstat pozadu. Taky "parádní" smeč. Holt prý nejkomplexnější hrac :)
Reagovat
spaniel
Myslel jsem ze Murray ma byt šikovný. Vypadá to ze ma horsi voleje i smece nez Nole.
Reagovat
Mayo
má to v ruke, né že né :D
Reagovat
spaniel
Tak potom asi hraje levou, protoe dneska zkazil na co sáhl.
Reagovat
Mayo
ten lob som myslel
Reagovat
Grigor_Murray
Co to je zase za blábol, Andy má dnes mnohem hezčí údery než Djoker
Reagovat
spaniel
Grigorku, bavíme se o volejich a smecich, ne o úderech (a i ty mají na podobně úrovni, hezčí je zvláštní vyjádření). Murray mel několik voleju, co mel dat mnohem lépe, ale bud je zkazil nebo nahrál Novakovi na raketu. A 3 smece, jednu dal, jednu zkazil a jednu zahrál slabě zase na Novaka.
Reagovat
Grigor_Murray
ve frázi zkazil na co sáhl jsou obsaženy všechny údery :)
Reagovat
spaniel
Vztahovalo se to na prvni koment nahoře, psal si ze jsi mladý, ale myslel jsem ze číst uz umíš.
Reagovat
Grigor_Murray
Od někoho, kdo žere Šalamounovo hov*o den co den to opravdu sedí, číst umím, ale z kontextu fráze to vyznělo jako by hnojil VŠECHNO na co sáhne
Reagovat
spaniel
Neni potřeba žádné moudro, jsou tady vlákna, ve kterých se rozvíjí nějaká myšlenka. Vlákna umožňují reagovat bez toho, aby se muselo psát vsechno znova. Nic nového. Grigorku.
Reagovat
Grigor_Murray
Tak tohle je koment vyšší inteligence, vysvětlíš mi to prosím normálním jazykem :)
Reagovat
spaniel
ok, az priste napisu, ze byl Murray u sítě, můžeš se treba zeptat, jestli myslim rybářskou.
Reagovat
Grigor_Murray
Ok, dík za vysvětlení portugalče :)
Reagovat
Fandina
Noleho hra se spanielovi líbí víc než Andyho, na rozdíl od tebe. To je to, co se dá vyčíst z vašeho rozhovoru ... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
A co ten smeč Noleho při třetím míčku zápasu? :D To jsem ještě neviděl, ani slunko ho nemohlo omluvit, protože byl zády k Oskarovi a ani se nemohl vymluvit na vypjatou chvilku.
Reagovat
Mayo
Andriš nato začína ye.bať :D
Reagovat
spaniel
Nole teď pekne potrestal ten nechutný babský kopeček.
Reagovat
smazaný uživatel
Myslim, ze velmi solídne, dokonca kvalitné finále, ktoré sa musí páčiť..Djokovic vyhral
prvý set vyslovene skúsenosťou, v útoku mi príde nepresvedčivý, v obrane samozrejme svetový, ale napriek tomu som prekvapený, že to na dobre hrajúceho Andyho, ktorý je zatial úderovo variabilnejší a kvalitnejší stačí...
Reagovat
Marduch
Souhlas. Jen na tom prohranym TB má podle mě Murrayho jelitovost větší podíl než Noleho zkušenost :)
Reagovat
MartinPa
Tak zatím se mi to jeví takové nějaké nemastné neslané unylé. Kolega z práce by řekl, že je to takové sledování P-filmů, ve kterých nějaký zlomyslník umazal konce s vyvrcholením :-) Oba se potí, hekají, občas se jim něco povede, ale zkrátka "něco" tomu stále chybí, navíc je to zbytečně dlouhé - možná to mohli dávat se zpožděním a mezitím to sestříhávat :-)
Reagovat
smazaný uživatel
V rámci Djokomurrárny je to jeden z těch lepších zápasů.
Reagovat
Grigor_Murray
Tak tohle přesně není můj názor :)
Reagovat
Amputace
Já také nesouhlasím. Je to dost dobrý zápas.
Reagovat
smazaný uživatel
Jejich finale na trave bylo super, tohle finale zas tak spatne neni teda!!! libi se mne, i mne jako ortodox travarovi, a celkem zaujateho proti te proflakle big 4...
Jedine co je na tom spatne, tak ten vysledek v TB;D)
Reagovat
MartinPa
Holt mám z toho takový pocit, možná kdyby to hráli víc k lajnám, jiné úhly, kdyby namísto nefunkčních dropshotů zkusili náběh na síť, útočit jinak než z defenzívy (což je mimochodem úplně ujetý pojem), nevím.
Zápasy dvou obranářů moc nevyhledávám, takže možná tomu tak nerozumím a tím se připravuji o to, že je to vlastně zuppa zápas.
Reagovat
Mayo
teraz sa obávam, že to bude rýchle...
Reagovat
spaniel
Absolutně vyrovnané, otázka je jestli to Murray zabali nebo je připraven bojovat.
Reagovat
smazaný uživatel
Dostane se jak v Miami do brejku a pak prohraje 5 her v řadě :D Ať máme deja vu.
Reagovat
spaniel
Snad ne, dnes ma vic ze hry. Navic hraje "doma" a publikum je spis na jeho straně.
Reagovat
smazaný uživatel
Ted o vikendu sem sledoval highlighty Djoka verze 2011 a tam ty soupere vylozene micil, letos mi prijde, ze jenom jednooky mezi slepymi kral...
Reagovat
spaniel
To napsal forehand vcera o Federerovi 2004-2007 :D Rafu tím zařadil mezi slepé.
Reagovat
smazaný uživatel
:D Forhend no. :D Ačkoliv fandím Nolemu, tak si nedokážu vzpomenout na jediný moment Djokoviče z prvního setu, při kterém udělal nějaký pěkný winner s wow efektem. Fedex jich má v zápasech 2004 - 2007, co jsem viděl v highlightech nepřeberně. :)
Reagovat
smazaný uživatel
To je samozrejme dané štýlom hry..Nie kvalitou súperov..
Reagovat
smazaný uživatel
Nevím, nepamatuju, co si pamatuju je Nadal 2013, kdy měl Fedex masivní pokles, Murray vše směřoval jen na Wimbledon a Djokovič prožil psychicky nejlabilnější období kariéry.
Reagovat
Amputace
A vzpomínáš si, jak Nadal labilčil proti Nolemu v roce 2011? Ne, tam podle tebe Nole všechny prostě ničil.
Reagovat
smazaný uživatel
V rokoch 04-07 nikto okrem Federera nedosahoval výkonnosť labilného Djokovica, Murrayho sustredujúceho sa na Wimby a dokonca ani výkonnosť najhoršej Rogerovej sezóny..V tom bol rozdiel..Ale nechcem sa pustat do týchto otrepaných diskusií..
Reagovat
spaniel
Lol. Jasne. Potom jsou Nadalovy výkony na hardu jeste vetsi ostudou, nez jsem myslel doteď.
Reagovat
smazaný uživatel
Nadalove výkony na harde sú urcite lepsie ako výkony jeho konkurentov na antuke..:)
Reagovat
spaniel
To nemění nic na tom, co jsem napsal. Rafa prohrával s hraci, kteří podle tebe nedosahovali úrovně nejhorších výkonu současných hracu.
Reagovat
smazaný uživatel
Áno..Prehrával s nimi v mladom veku vo stvrtfinále a podobne..V tom veku Roger este nepoznal centr kurz..
Reagovat
spaniel
Ale ty kurze :) Kolik je Rafovi? Roger v stejném veku hral určitě lépe. I teď hraje lépe nez mladý Rafan.
Reagovat
Amputace
v 18ti (resp. už 17ti) - 21ti letech hrál určitě lépe Rafa než Roger. Ve 29-33 hraje (zatím) lépe Roger než Rafa. Já na tom nevidím nic nelogického. Jeden začal později, druhý dříve.
Reagovat
spaniel
Ja to vidím stejne a proto to nejsem ja, kdo sem neustále píše, ze Rafa uz hral o GS, kdyz Roger jeste neznal centr...
Reagovat
smazaný uživatel
To záleží od povrchu..Od 18-21 hral Rafa lepšie ako Roger na tráve a antuke, na harde začal o niečo skor Roger..Celé sa to prelínalo, ich topy sa na harde na GS prakticky nestretli, možno b Austrálii roku 2009..
Reagovat
smazaný uživatel
A co také vyhral, ked hra teraz tak dobre?..

Ano Rafa má 28 a momentálne nemá ziadne výsledky, ale pol roka de facto nehral a zo zvysných troch mesiacov by som zavery este nerobil..
Reagovat
Amputace
Jo, to je pravda. Federera všichni chválí, ale on přitom nic nevyhrává. Je to podobné jako například Rafa z roku 2011, kdy měl skvělou formu, ale na Novaka prostě nestačil. Federer je v současnosti lepší než Nadal, to je tak celé, co se dá říct. Úspěchy však nezaznamenává ani jeden z nich.
Reagovat
Roger_Federer
Federer letos 4 turnaje, 2x titul, vypadek na AO, 1x prohra ve finale IW z Djokovicem..Co jeste by mel uhrat?
Pokud se ty a Forehend neodprostite od myslenky, ze dobra sezona je pro 33 leteho hrace jen granslem..Budete to mut v nasledujicich letech tezke.
Reagovat
Amputace
Tak výkonnosti Rogerovy nejhorší sezóny (2013) takový Roddick, Hewitt, Safin a další určitě dosahovali...
Reagovat
smazaný uživatel
Vo vseobecnosti áno, ale nie vždy...Tebou menovaní mali výkyvy prakticky počas celej kariéry..
Reagovat
Amputace
To měli, ale na druhou stranu si myslím, že v té éře bylo daleko více talentů, než je dnes, akorát to nikdo z nich nedotáhl, nevyužil na plno svého potenciálu a nestal se skutečným dlouhodobým Federerovým rivalem - jako později Nadal nebo Djokovič. Každopádně když byl zraněn třeba Hewitt, byl tam Roddick nebo Safin, když byl zraněn Safin byl tam Nalbandian nebo Hass, pak tam byli ještě Gonzalez, Lubičič, Blake a další. Podle mě to byla éra s největším potenciálem talentů za hodně dlouhodou dobu, s dneškem se to nedá srovnat absolutně. Ale je škoda, že ti tenisté svůj talent (vlastně kromě Federera a Nadala) nedokázali využít, buďto byli příliš psychicky labilní, nebo na to kašlali, nebo byli náchylní na zranění, ale potenciál tam byl obrovský a nějaké své krátké období na výslunní mělo hodně tenistů té doby (Roddick, Hewitt, Safin, Nalbandian).
Reagovat
smazaný uživatel
Jojo, pěkně napsané a každý z nich měl určité charisma a byl svůj. Ať už to byl Žralok, Safin nebo Hewitt. Dneska je to takové nemastné neslané i co se týče osobnostní zajímavosti té mladé generace.
Reagovat
smazaný uživatel
Potenciál určite mali, ale nedokázali pozdvihnúť svoju výkonnosť na vyššiu úroveň..Najma Safina je škoda..Ostatní mali vsetci do jedného podľa mňa celkom výraznú slabinu, na ktorú s Federerom proste doplácali..

Ja súhlasím s názorom, že to hracie pole bolo rozmanitejšie a variabilnejšie, ale myslím si, že tí tenisti sú v globále kvalitou porovnatelní s hracmi ako Tsonga, Del Potro, Berdych (samozrejme, keď dosahovali štandardnú výkonnosť), akurát ich bolo viac a tým predstavovali nebezpečie..Nikto sa vsak nedokázal vyčleniť a pre špičkového hráča je vždy ťažšie poraziť jedného seberovného ako dvoch-troch síce výborných, ale o level slabsich..
Reagovat
Amputace
Ano, prakticky to samé jsem napsal také já. Ale jde o to, že když jich bylo víc, takřka na každém vetším turnaji hrozilo riziko, že alespoň jednoho z nich Federer zastihne ve výtečné formě. Dnes (nemyslím při jeho stávající formě, ale při současné herní špičce) když Nadalovi vypadne Djokovič, je téměř jisté, že dojde až do finále a pravděpodobně získá titul. Jistě, zastavit ho mohou Del Potro nebo Murray (Berdych či Tsonga těžko), maximálně ještě Nishikori či Federer, nebo samozřejmě může dojít k překvapení a prohraje s hráčem typu Rosola. Ale pokud prostě vypadne Djokovič z pavouka už třeba v druhém kole, nemyslím si, že los bude pro Nadala nebezpečnější než byl například v roce 2005 pro Federera, kdy měli vynikající formu Roddick nebo Nalbandian nebo Hewitt (každý v jiné její fázi a na jiných turnajích). S těma slabinama máš pravdu. U Hewitta či Roddicka to byly slabiny až příliš zjevné. Na druhou stranu takový Safin nebo Nalbandian (nebýt zranění, tak tam zahrnu i Hasse) měli náběh být skutečně komplexními tenisty. Škoda, že se tak nestalo.
Reagovat
spaniel
Bravo. Toto tady píšu uz roky.
Reagovat
smazaný uživatel
Ale pokud prostě vypadne Djokovič z pavouka už třeba v druhém kole, nemyslím si, že los bude pro Nadala nebezpečnější než byl například v roce 2005 pro Federera, kdy měli vynikající formu Roddick nebo Nalbandian nebo Hewitt (každý v jiné její fázi a na jiných turnajích).

Ja s tým úplne súhlasím..Ide o to, že to je podmienené vypadnutím Noleho a to sa prakticky nestáva..
Reagovat
smazaný uživatel
Súhlasím, že pre Nadala (v štandardnej forme) je na troch GS prakticky jediným strašiakom v pavúku Djokovic..Bohuzial to, že mu Djokovica niekto z cesty odpratal sa od roku 2011 stalo na RG 2011 a AO2014..A to je sakramentsky málo..

Inak Andyho by som osobne radil tiež nad paletu talentovaných hráčov z obdobia 03-07, to je kapitola sama o sebe, uvidíme, čo mám este ukáže a kam sa v historii zaradí..

Apropos, Berdych aj Tsonga sú už v súčasnosti podceňovaní, ale obaja porazili na GS vsetkých hracov TOP 4, co sa nikomu z generácie Roddickovcov, Hewittovcov nepodarilo..Viem, obaja mali lepsie vekové podmienky, ale je to v podstate krásny primát, ktorý lichotí ich kvalite..
Reagovat
spaniel
Murray je konzistentnejsi, ale pro top 3 je mene nebezpečný. Otázka je zda to v tomto kontextu znamena lepsi hrac.
Reagovat
smazaný uživatel
Menej nebezpečný ako kto?..

Murray má viacnásobné skalpy aj Rafu aj Noleho na GS, vyhral už aj velké zápasy s Rogerom..Podla mna je vacsou hrozbou, nez ktokolvek iný..
Reagovat
spaniel
Ber výhry na GS. Ma dve, s RF ani RN se tam neutkal.
Reagovat
spaniel
2 GS tituly myslim. Nemyslím ze by pro RF v období 2004-2007 představoval Murray vetsi problém nez Safin, Haas, Gonzales, Roddick a Spol.
Reagovat
baggik
Federer, ale tenkrát neměl soupeře na úrovni Nadala nebo Djokoviče. Bylo jich tam pár na úrovni, řekněme Murrayho. A hráči jako Berdych, Wawrinka, Nišikori, Ferer a spol. dosahují dost konzistentních výsledků a kvalitu určitě mají. A jsou tady vždy nebezpeční hráči jako Del Potro, Tsonga nebo Monfils, kteří patří v nejlepší formě rozhodně mezi top. Kdyby ti hráči co píšeš byli lepší než Murray nebo Wawrinka, Del Potro, tak by museli mít více grandslamů. Ty píšeš, když Nadalovi vypadne Djokovič, jenže kolikrát od roku 2011 Djokovič vypadl na grandslamu dříve než v semifinále???????
Reagovat
smazaný uživatel
Těžko takto zpětně hodnotit. Na to už dnes odpověď nenajdem, můžem se jen donekonečna hádat. Viděl jsem třeba Gonzaleze, jak zničil v QF Melbourne tuším 2007 Nadala. Myslím, že podobným stylem a na podobně rychlém povrchu by zničil i podle vás "vyzralého" Rafu.
Reagovat
Mayo
tak ale González bol frajer
Reagovat
Amputace
To jsou hodně diskatubilní a především úplně zbytečné otázky. Podlě mě by zase Rafu z let 2010 nebo 2013 na hardu vysloveně nezničil nikdo.
Reagovat
baggik
Tak musíš si uvědomit, jak náročný program má za sebou poslední měsíc. Některé sety jsou trochu utrápené ale podívej kolik už rozdal kanárů letos a hráčum jako Murray, Berdych, Wawrinka.
Reagovat
smazaný uživatel
To jsou právě exemplární příklady těch psychických kolapsů těch hráčů. On ty zápasy nevyhrál proto, že by je ničil, ale protože ti hráči úplně odešli. To je přesně případ Stana a Andyho na AO a i Berdycha, který se vždycky s Djokem podělá už při pohledu na pavouka.
Reagovat
baggik
To moc zjednodušuješ. On je hrozně silný v tom, že dá soupeři čuchnout a pak ho zlomí, jak tenisově tak psychicky.
Reagovat
baggik
Jasně, vyhrává, protože se ho soupeři bojí a vlastně ani nemusí hrát, vždyť je to nesmysl. Že je teď v Miami zjevně unavený a nehraje svuj nejlepší tenis no a co, v IW vystřílel z kurtu všechny, pouze s Fedexem si to sám chvíli komplikoval.
Reagovat
Mayo
El Matador keby hrá na topke, tak to bije všetko, škoda no.
Reagovat
smazaný uživatel
Rafa nastúpil v roku 2006 a odvtedy je najlepším hráčom dekády :)
Reagovat
spaniel
Djokovic nastoupil 2008 a od te doby je nejlepším hráčem dekády :)

Ale klidně si dekádu nechte, nam stačí vsech dob.
Reagovat
smazaný uživatel
Práveže nie..Veď od roku 2008 ziskal Nole 8GS, kdežto Rafa 11..S prehladom.
Reagovat
spaniel
:) ok, jeho dekáda začala 2011. Spokojený?
Reagovat
baggik
Konečně jsi to opravil. Dekáda vždy začíná rokem 1 a navíc u Djokera skutečně začala jeho éra 2011, takže jsme teprve v polovině jeho kralování. :-D
Reagovat
Roger_Federer
kolik RG?
Reagovat
smazaný uživatel
mám úplně stejný názor
Reagovat
smazaný uživatel
Nole hraje to co potřebuje. Jeho výkony by byly jinde kdyby měl pořádnou konkurenci.
Reagovat
smazaný uživatel
Jj a proto s takovým Dolgopolovem skoro rupne. :) Nemyslím si, že je to v tomto, ani Djokovič teď rozhodně nemá nejlepší formu kariéry.
Reagovat
smazaný uživatel
Myslím to tak že kolikrát hraje celý turnaj tužku ale ve finále přišel Nadal v top formě a Nole přišel se svým top tenisem. Udávat jako měřítko jeho formy zápasy třetího kola.... Ale určitě nehraje jeho top tenis... ale stojím si za tím že je to tím že neběhá Nadal na kurtech v nejlepší formě.
Reagovat
baggik
Chudák Máry, dotáhne to až do tajbrejku a tam je do počtu. :-D Chybí mi tu prewiew zápasu.
Reagovat
smazaný uživatel
Radši dostat na řiť jak v IW než toto. Konečn+ ukazuje, že když zabere, tak může s No1em hrát. Navíc No1e nehraje nic extra, spíše teda průměr než, že by něco ukázal. Ale Andy prostě moc chybuje, Djokovič mu nedá nic zadarmo, tak riskuje víc, než je pro něj únosné a na co je zvyklý. Proto tolik chyb. Přesto šance byla. Největší fail jsou ale ty dva odevzdané servisy, když podával na ptovrzení brejku.
Reagovat
kada.tom
Novak nechal Andyho hrát a takhle to dopadlo :-)
Reagovat
Kozoroh
Jóóó, výborně No1e, ještě jeden set!!!!
Reagovat
spaniel
2 zkazene forehandy v jasne pozici. Kdyz ma nervy, forehand ho zradí.
Reagovat
Mayo
pane a bože, tie forehandy to do polky siete..no cemment
Reagovat
smazaný uživatel
Dobre Djoko. Ale andy si to podelal sam, to vypada na syndrom counterpouchera. :D
Reagovat
spaniel
o->n
Reagovat
Grigor_Murray
Proč?!!!
Reagovat
Mayo
Andy neni horším hráčom sakra a asi to stejne prehrá, fak
Reagovat
Amputace
Nechápu, jak mohl s touto psychikou vyhrát dva GS.
Reagovat
Kozoroh
Protože Lendl.
Reagovat
smazaný uživatel
Ale prd pro oba dva. Byl na tom trošku lépe, ale svoje chvilky měl taky a to dost. Tohle dělával furt, ne v takové míře, ale dělal. A ty kecy s psychikou tady dlouho nebyly už. Přitom jde hlavně o zápasy s Djokovičem poslední dobou, proti zbytku hráčů nemá takové výkyvy. Ne tak výrazné teda.
Reagovat
Amputace
On v obou těch finále mně Djokovič přišel psychicky nejlabilnější za dlouho dobu, vůbec nevypadal, že chce ty zápasy vyhrát (zvláště Wimbledon, to vypadalo skoro prodaně). Takže mi přijde zajímavé, že najednou má Murray s Djokovičem takový problém. Hlavně letošní finále AO - to mi přišel po psychické stránce jeden z největších failů, co pamatuji.
Reagovat
Grigor_Murray
Dřív ho trénoval Lendl, ta psychika byla úplně někde jinde, ted je totálně v prd*li, zajeban* Mauresmová
Reagovat
Marduch
tyvole murray to si děláš kozy
Reagovat
Amputace
Hm, teď Murray pěkně zabojoval.
Reagovat
dadaft
nevím, jestli si Djokovič něco neudělal s kotníkem
Reagovat
smazaný uživatel
Nole, pojd...
Reagovat
Denis92
Preco dava Murray tak pomale a totalne neumiestnene 1.podania?
Reagovat
Davor1
lebo nevie podávať :/
Reagovat
Grigor_Murray
To je ale prase ten Djokovic :)
Reagovat
Mayo
spektakulárny bekhend fúú :O
Reagovat
Marduch
A djok oplácí spektakulárným prasetem :)
Reagovat
Mayo
škoda, to bolo svinské
Reagovat
Grigor_Murray
Tak tohle bude Andyho možná mrzet, Nole zvládl sluníčko :)
Reagovat
Amputace
Murray by se měl obklopit celým týmem psychologů. Větší labil v top desítce snad není.
Reagovat
smazaný uživatel
Zase nepřeháněj. Všechny krom prvních třech s přehledem poráží. I v hlavě.
Reagovat
Davor1
Na Wawrinku nemá ani náhodou...
Reagovat
Amputace
To je pravda. W. je ještě jiný level lability.
Reagovat
Mayo
intergalaktický return (:
Reagovat
Marduch
Jestli bude TB, tak Murraymu věřim.
Reagovat
Mayo
nebude
Reagovat
spaniel
Poslouchej Marducha.
Reagovat
spaniel
Voleje zatim bida, kde je ta zlata ruka?
Reagovat
smazaný uživatel
6:4 6:2
Reagovat
Davor1
nevadí, skús ďalší...
Reagovat
Grigor_Murray
:D
Reagovat
Mayo
typický Andy, potvrdiť brejk je nemožné
Reagovat
smazaný uživatel
2 brejky po sobě na každé straně když se podávalo proti slunku. Nemají si co vyčítat...
Reagovat
Amputace
Přesně. Nicméně za jeho dosavadní příštup k dnešnímu zápasu bych mu to přál. Novak se ale do toho začíná pomalu dostávat. Své možnosti Andy měl.
Reagovat
smazaný uživatel
Že by se brejkovali pokaždé když podávají proti slunku? :-D
Reagovat
dadaft
zatím to tak vypadá....................
Reagovat
Grigor_Murray
Ach jo :,(
Reagovat
Amputace
Obecně se tu dost nadává na zápasy Murray-Djokovič, ale mně osobně se to dnes zatím líbí. Zdá se mi, že Murray se snaží hrát daleko agresivněji, nechce se nechat Djokovičem umotat do těch nekonečných výměn.
Reagovat
Marduch
jj moc pěknej tenis. Zatim :)
Reagovat
Kozoroh
Idemo No1e! Nenech se zaskočit, Andymu tempo nevydrží!
Reagovat
Grigor_Murray
ha ha ha
Reagovat
smazaný uživatel
Murray se zase sesype a vrátí se k tomu, co mu jde nejlépe. Fuc*ování :-D
Reagovat
Grigor_Murray
Třeba jo, třeba ne, povíme si po zápase
Reagovat
Davor1
Dnes vidím presne toho Murrayho, ktorý by bol regulérnym a rovnocenným členom big4. Škoda, že túto úroveň nedokáže udržať konštantne, to by bol už niekde úplne inde aj z historického hľadiska...
Reagovat
Marduch
Dneska prostě dře.
Reagovat
Davor1
len to občas s tou agresivitou preháňa...ale vďaka za to :-))
Reagovat
Mayo
som zvedavý kedy rozmláti raketu
Reagovat
Grigor_Murray
Famozní gem od Noleho :D
Reagovat
Mayo
Andy výborne returnuje.
Reagovat
Davor1
Tvl, neskutočný game od Andyho !!
Reagovat
dadaft
po slunci jde Andymu servis jedna báseň.

teď famózní gem.
Reagovat
smazaný uživatel
Je třeba k tomu něco dodávat? Klasika, momentum na svojí jasně, nastoupí tak dobře, pak má nalitý balon na potvrzení brejku a podělá to. Já už fatk nevím, co na to říct, tohle se opakuje zpas co zápas s těmi nejlepšími.
Reagovat
spaniel
Tvl Murray stojí hodne agresívne returnu druheho servisu, pomaly jak Ivanovic.
Reagovat
Mayo
to on zvykne..
Reagovat
Davor1
To u nieho nie je nič nové, ale zdá sa mi, že dnes chce niečo zmeniť, nechce hrať s Djokom svoju klasickú hru, keďže už tých prehier za posledné 2 roky bolo dosť...
Reagovat
smazaný uživatel
Stejně zase prohraje bude fuckovat a půjde domů s výsledkem 2:0.
Reagovat
Davor1
aj keby, aj tak by bol pokus o zmenu pozitívny...
Reagovat
smazaný uživatel
To bylo jen rýpnutí. Dnes se mi Fuckařova hra líbí o dost víc. :-)
Reagovat
Marduch
Přesně, od začátku drží BL zuby nehty, ani krok dozadu, Nole musí fakt dřít, aby udržel krok. Rozhodne fyzička řekl bych.
Reagovat
spaniel
Dneska je to extrémnejší bych rekl, chodí metr za servis lajnu.
Reagovat
Davor1
Je ohromne motivovaný. Na konci každého zápasu bolo vidieť, ako tie výhry a postup ďalej prežíva a určite by už chcel ukončiť tú čiernu sériu s Djokovičom...
Reagovat
smazaný uživatel
neuvěřitelný nesympaťák Můra :D
Reagovat
Mayo
zato ten sympaťák Djoki zase neuniesol :D ževraj out a to ironické gesto následné haha
Reagovat
smazaný uživatel
Djoko se také někdy dokáže chovat jako pako, to je pravda
Reagovat
mahycek
A teď zabředne, do stejného scénáře, že by po zápase?? U těchto dvou se bojím, že už je.
Reagovat
spaniel
Skoda tech voleju, to mel dat.
Reagovat
Marduch
Hmm, tak Murray se dnes rozhodl Noleho vystřílet z kurtu.
Reagovat
dadaft
vydrží mu to?
Reagovat
Grigor_Murray
Dobrá řečnická otázka :)
Reagovat
spaniel
Murray zatim slušne.
Reagovat
dadaft
jo, kupodivu hraje dost útočně.
Reagovat
spaniel
Myslel jsem ze jeste nefu*kuje :D
Reagovat
dadaft
to příjde...
Reagovat
Grigor_Murray
To ještě určitě přijde :D
Reagovat
Grigor_Murray
Už je tady :)
Reagovat
Grigor_Murray
Přímo skvěle, jen tak dál
Reagovat
Fandina
Berďa po semifinále s Andym. Rozhovor pro Český rozhlas.
http://prehravac.rozhlas.cz/audio/3353708/embedded
Reagovat
ipko
k tým top 10 najrýchlejších servis gamov od Rogera treba započítať aj tento https://www.youtube.com/watch?v=eDmfuDFu0xU
Reagovat
Pe3k
:)

pro změnu...
Miami 2015 Saturday Doubles Hot Shots
https://www.youtube.com/watch?v=S3GXuySjIvw
Reagovat
Kozoroh
Jsem rád, že to zvládli, Vaška s Jackem udolali a oplatili jim prohru z IW. Ze soupeření obou dvou dvojic se začíná stávat zajímavá rivalita, co ty na to, kada.tome?
Reagovat
kada.tom
přesně, zajímavá rivalita :-) chlapci se ve výhrách pěkně střídají, dneska to bylo zase hodně vyrovnaný :-)

snad se bude tahle dvojice potkávat co nejčastěji a v co nejvzdálenějších fázích turnaje :-)
Reagovat
EllNino
Vencouš s Jackem jsou super dvojka :D ale to bráchové taky :)
Reagovat
kada.tom
právě, těžký ve vzájemných střetnutích někomu fandit :-D
Reagovat
kada.tom
nakonec Bryani - gratulace velká :-)
pěkně se střídají ve výhrách :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Odbočil by som k podstatným témam..

Gigin, som jediný, ktorý tvoj nick poangličťuje a číta ho "Džidžin"..Alebo si "gigin"..Rád by som na túto otázku konečne poznal odpoveď..
Reagovat
Fandina
:-))))))))
Reagovat
gigin
Džin tonik.
Reagovat
smazaný uživatel
Dikes..Už v tom mám jasno :)
Reagovat
kada.tom
nevím komu fandit víc, asi si to prostě užiju, dokonce i na streamu to je :-)
Reagovat
EllNino
mužeš ho sem hodit ? :) Jackovi s Vaškem to poslední dobou jde skvěle :)
Reagovat
kada.tom
http://live.drakulastream.eu/players/free-live-video-streaming-djokovic-or-ferrer-isner-atp-miami-tennis-atp-39797.html
Reagovat
Fandina
http://live.drakulastream.eu/players/free-live-video-streaming-djokovic-or-ferrer-isner-atp-miami-tennis-atp-39797.html
Reagovat
EllNino
díky oběma, užjsem to taky našel :)
Reagovat
mahycek
Preji všem, příjemné svátky velikonoční a hlavně ne hádky, které tady pořád jsou. A rád si odddychnu od tenisu, až do čtvrtku, nebo pátku, kdy už bude rozlosován Monte Carlo 1000. Ať žije Fedex. Vidíte, zapoměl bych zítra na finále Murray- Djokovič. Ale to bude nuda.
Reagovat
gigin
Už má ta tvoja cerka hotový ten graf?
Reagovat
Kozoroh
Děkuji mahycku a taky tobě a Vám všem hezké Velikonoce.
Reagovat
smazaný uživatel
https://www.facebook.com/video.php?v=425522537608506
Reagovat
gigin
Reagovat
smazaný uživatel
že nesnáší tenis, že zabil svojí matku no a že měl sra.čku. Pak tam říká že Rakousko je odpad Evropy a že by zabil 20 lidí kvůli 1 bodu do žebříčku ATP a na konci řekl že Djokoviče zničí 6-0 6-0 a že mu zapálí barák
Reagovat
gigin
Jj, tak díky Peťi.
Reagovat
smazaný uživatel
nemáš vůbec zač
Reagovat
Roger_Federer
myslim ze se nam prave rozsiril oficialni seznam dementu na TP.
Reagovat
smazaný uživatel
nerozšíříl, už je plný, dá se říct že všichni tady jsou dementi
Reagovat
gigin
Tak to je na žalobu. Dáš mi prosím tě kontakt na toho tvého právního zástupce?
Reagovat
Roger_Federer
To bude ten sami co zastupuje pani F.
Reagovat
Roger_Federer
neoficial ne. Ale oficialbe to vcera prijala Fandina a ted si tam vztoupila i ty.
Neboj se, urcite se rozrostete.
Reagovat
smazaný uživatel
toho se vůbec nebojím :)
Reagovat
Fandina
Tys to ale nepochopil, ona psala, že tady jsou samí dementi, psala o tobě, chápeš?
Reagovat
smazaný uživatel
jů, vy se máte moc rádi :)))
Reagovat
Fandina
Já ho miluji tak moc, že nemohu dospat, jak se těším, až si s ním popovídám.
Reagovat
babolat.cz
já myslím, že jsi pramáti všech dementů...
Reagovat
Fandina
Přesně jak píšeš, dementy poznám na sto honů.
Reagovat
Davor1
ja som ju do toho zoznamu zaradil po prečítaní jej prvého príspevku...to je fakt niečo neskutočné...
Reagovat
Fandina
také mentál
Reagovat
Fandina
Až tak, že by to bral, no prosím ... úsměv
Reagovat
gigin
https://pbs.twimg.com/media/CBwsjOTVEAAGX7m.jpg:large

Ale já ho možu moc...
Reagovat
gigin
Reagovat
smazaný uživatel
Nechápem, prečo tu nie je článok o včerajšom semi Srb vs Isner.
Neviem, čo je nižšie napísané, lebo ma nebaví čítať osobné útoky jednotlivých diskutujúcich. Samo, že každý si obhajuje svojho favorita.
Videla som oba včerajšie duely a to celé. Milujem dobrý tenis a je mi šuma fuk, kto aktuálne hrá, ale včera tenis nič moc. Nič ma nepriviedlo do varu.
Tom absolútne zlyhal, kukala som ako puk, čo to stvára. Veď sa mu v poslednej dobe darilo. No a Isner bol až príliš preceňovaný. Fandila som jemu, páči sa mi. Proti Keiovi hral famózne, ale aj preto, že mu súper viac dovolil, všetko mu tam padalo, ešte aj prasiatka. :-) Včera bol nejaký rozhádzaný. Azda aj preto, že mu nešiel servis ako je zvyknutý. Tajbrejk úplne zbabral.

Čo sa týka Srba, ja ho nemusím, ale včera hral výborne, žiadne výrazné výpadky. Porovnávam s duelmi predtým, kedy mal namále. Snažím sa byť objektívna, a preto si myslím, že titul bude jeho. Trošku mi vadí, že nevie prejaviť radosť z hry. Práve to obdivujem u Rafu, že ho poteší každá dobrá loptička a hrá preto, že ho to baví.
Napriek tomu, že mi vypadol môj favorit, kukám zápasy ďalej. Ide predsa o to, aby sa človek zabavil či...
Reagovat
gigin
Si Forehandova dcera. To mi nikdo nevymluví.
Reagovat
smazaný uživatel
Neviem, s kým si ma mýliš a ani ma to nezaujíma.
Reagovat
Fandina
Dělá si legraci :-)
Reagovat
spaniel
Forehand se pridal na temnou stránku k Rafeolimu a rozšiřují zástupy imaginárních fanousku Rafy. A tak doslo k tomu, ze ma 15mil fanousku na FB a pritom mu stadion nikdy nefandi, ani na RG.
Reagovat
smazaný uživatel
Forehand to má opačne..Vsimni si, ze ked Rafa vypadne z turnaja, podnik pre neho prakticky končí a na TP priespieva minimálne..Akurát keď vo finále prehrá Federer, vtedy opráši LOG IN a napíše svoj nezaujatý názor na posledný zápas..
Reagovat
spaniel
:) v tom pripade by tady melo od tebe byt za poslednich 10 měsíců tak 5 prispevku.
Reagovat
gigin
Mimochodem Mute tak už jsou to tři roky, co jsi mne tu nařkl z homosexuality, když jsem napsal No1eček :DDDD
Reagovat
smazaný uživatel
100x jsem se ti za to om1uvi1. :D
Reagovat
gigin
:DDD já vím, já jen že ten čas letí jak pominutý...
Reagovat
gigin
že Andýsek zítra vyhraje. A nejlépe ve dvou. Kozoroh by to potřeboval jak prase drbání.
Reagovat
smazaný uživatel
+1
ale nestane se to
Reagovat
gigin
Já vím...
Reagovat
tito
:-)
Reagovat
Kozoroh
Ty bys hlavně potřeboval, aby Gulba začal vítězit. Jeden vyhraný zápas k spokojenosti nestačí.
Reagovat
gigin
Jo to by mohl, ale já se z toho nezblázním. Spíš mne trápí hra, než výsledky. Samozřejmě, že jsou to propojené nádoby, ale tady toto je extrém no.
Reagovat
Pe3k
Reagovat
Fandina
Jooooooooo supeeeeeeer. Nádhera.
Reagovat
baggik
Už 41. titul z posledních 45 turnajů Masters (od Monte Carla 2010) získá jeden z hráčů 'velké čtyřky' (Nadal, Federer, Djokovič, Murray. Celkem by mě zajímalo, kolik z těch 41 jich vyhrál Murray, odhaduju tak tři maximálně. :-D
Reagovat
smazaný uživatel
5
Reagovat
baggik
Tak jsem ho trošku podcenil, ale stejně to neni nic moc. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak on neměl od 2008-2011 pokaždé po 2 titulech, pak za poslední tři roky jen jeden v Miami 2013.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Federer jich má 7. To není o moc lepší.
Reagovat
baggik
Tak Federer je sbíral pravidelně dalších 5,6 let předtim zase.
Reagovat
smazaný uživatel
A co to má s tim spo1ečnýho?
Reagovat
Tornes
hmp... Kontext? Podobně jako nad tebou udává kontext Tom? ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Samozřejmě, že Federer má o hodně víc titulů než Murray. Já je nechci srovnávat, to opravdu nejde. :) Ale bavíme se o období od MC 2010 doteď. Baggik napsal, že Murray těch titulů z 41 vyhrál málo, čímž naznačil, že Murray si nezaslouží být v tomhle ohledu stavěn na úroveň top 3, tak jsem mu napsal, že Federer má v tomhle období jen o 2 tituly víc. To kolik vyhrál titulů předtím je v téhle diskuzi naprosto irelevantní.
Reagovat
Roger_Federer
myslel jsem ze minuly tyden jste se tady dohodli, ze zadna Big4 neni, ze Andy je/byl zpojovaci clanek mezi Nadal, Djokovic, Federer a zbytku top 10..Naco tedy zase ta dodcenost :)
Reagovat
smazaný uživatel
Já ale napsal "v tomhle ohledu", ne celkově. Celkově na jejich úrovni není. Ale pokud se má slovíčkařit, tak si ani Federer nezaslouží být v tomhle případě stavěn na úroveň Nadala a Djokoviče.
Reagovat
smazaný uživatel
Mimochodem, poslední dobou si tu připadám jak fackovací panák. Kam se podívám tam nějakou schytám. :D Je ale pravda, že si o to asi dost řikám.
Reagovat
Roger_Federer
:).smekam.
Reagovat
smazaný uživatel
Nesnaž se házet vinu na sebe, nebo mě nasereš. Jsme tu prostě nepochopeni no :-((
Reagovat
smazaný uživatel
Jj, géniové bývají plebsem nepochopeni. Těžký to úděl. :D
Reagovat
spaniel
Lol
Reagovat
smazaný uživatel
Ty si mě nemáš všímat. Mimochodem, samozřejmě jsem to nemyslel vážně.
Reagovat
spaniel
Fakt? Az tak se bojis diskuse? :o))
Teď si me navnadil.
Reagovat
smazaný uživatel
Jj, bojím. Ty mě vždycky rozebereš, jak malýho kluka. :(
Reagovat
gigin
Kokini kolik vás je. Nestačí vám, že už tak je tu pičí mrak?
Reagovat
smazaný uživatel
To je jasná věc přece :-))
Reagovat
baggik
Já jsem nechtěl nic naznačovat, prostě mě zajímalo kolik jich vyhrál. Tys mi odpověděl, za to děkuji. Já konstatoval, že to neni nic moc a ten Federer už je tam zbytečnej. :-D
Reagovat
Nola
v nocom zapase tak nejak bezproblemova vyhra, stretov s Isnerom sa vzdy desim, tesi ma, ze konecne po case nasiel recept ako ho porazit, Isner tu zohral vyborny turnaj, porazil 2 hracov TOP10 + Grigora, to su velmi cenne skalpy, na americkej pode je vzdy velmi nebezpecny, o to je vyhra cennejsia
finale predo dvermi...Andy v semi hral perfektne, mam trochu obavy z finale, raz musi seria porazok skoncit, ktovie.....
Reagovat
Kozoroh
Andy proti Berdychovi nehrál perfektně, hra od Andyho byla průměrná. Proti No1emu neuhraje ani set, natož zápas...
Reagovat
Cico93
Trošku pokory...
Reagovat
smazaný uživatel
Takové s1ovo Kozoroh nezná.
Reagovat
tommr
proč hned tak zostra? Kozoroh má pravdu - Murray k snadný výhře nad Tomášem rozhodně nepotřeboval žádnej supervýkon a proti Djokovicovi favoritem nebude ...
Reagovat
Roger_Federer
A kdy byl favorit? :)
Reagovat
smazaný uživatel
A to snad někdo říká? :D
Reagovat
Kozoroh
Ale pánové, co se vám nelíbí? Že predikuju finále?
Reagovat
Tornes
Nikoli predikace, ale tvůj (arogantní) styl predikace. Ano, Djoko je favorit. Ale ty se tváříš, jako by Murray prostě vyhrát nemohl. A to už je arogance.
Reagovat
smazaný uživatel
Přesně tak. Souh1asím s tím, že Djokovič je jasný favorit a očekávám podobný průběh jako v IW (viz můj příspěvek v 10:36), ale Kozoroh je přesně ten typ, kdo dává ostatním patřičně najevo, že jeho ob1íbenec je nej1epší, hnusným, povýšeným sty1em (už jen tím svým "No1e"), tak ať se pak nediví, že se to třeba někomu nemusí 1íbit. Ale mě prý vadí všechno a na všechno si stěžuju, takže je to asi moje chyba.
Reagovat
Kozoroh
Tornes - Arogantní by to bylo, kdybych svůj názor vnucoval. Já jen píšu, že Andy neuhraje set, to je celé.
Mut - "Kozoroh je přesně ten typ, kdo dává ostatním patřičně najevo, že jeho ob1íbenec je nej1epší, hnusným, povýšeným sty1em (už jen tím svým "No1e")"
Tvoje reakce vůči slovu "No1e" jsou podrážděné. Proto asi "mě prý vadí všechno a na všechno si stěžuju".
Reagovat
smazaný uživatel
Spíš ce1kově reakce na tebe jsou podrážděné, protože nesnášim namachrované frajírky, jako jsi ty.
Reagovat
Kozoroh
Vůbec mě neznáš a soudíš mě? Nenapadlo tě, že v reálu jsem jiný než jak na tebe působím skrz "Kozoroha"??
Reagovat
smazaný uživatel
Já tě nesoudím. Píšu jen to, jak na mě působíš tady. Samozřejmě, že v reá1u můžeš být úp1ně jinej.
Reagovat
Kozoroh
Ale to jsi asi jediný/jeden z mála, pro kterého je Kozoroh namachrovaný
Reagovat
smazaný uživatel
To bych ani neřek1, ale mys1i si co chceš. :)
Reagovat
Tornes
Nikoli, arogantní to je už v tom případě, kdy to píšeš, jako by jiná možnost neexistovala. Zkus porovnat rozdíl mezi:

"Neuhraje ani set."
"Řekl bych, že neuhraje ani set."
"Podle současné formy se mi zdá, že neuhraje ani set."

Vidíš ten rozdíl mezi prvním a tím zbytkem? Máš názor, to je fajn, ale ty ho nepodáváš jako názor, ale jako holý fakt. A v tom je ta arogance. V podávání názorů jako faktů. To je to, co ti vyčítám.
Reagovat
Roger_Federer
Covece pamatuju si jak si ho Murray povodil na Wimbliku 2013..To byl snad nejhorsi finalovy zapas tohoto stoleti.
Reagovat
Kozoroh
A jak souvisí W '13 s Miami '15 až na aktéry finále?? Viděl jsi snad, jak oba hráli během posledních dvou týdnů hráli, takže na mém úsudku není nic divného.
Reagovat
Roger_Federer
Dobre ja ti to reknu, mel bys trochu zvolnit.Kde si byl jako oberfanousek Noleho kdyz od AO 2012 az Wimbledonu 2014 udelal na Granslemech jeden titul?
Novakovi to ted jde, to je dobre..ale to se muze za mesic zmenit.
Reagovat
Kozoroh
Nck jsem si zřídil na podzim 2014, tudíž tebou jmenované období jsem minul.
Prostě jsem vyjádřil názor, že Andy na Novaka neuhraje set. Sledoval jsem je a No1e v Miami hraje lepší tenis než Můra + H2H nahrává Djokovi do karet.
Četl jsem komenty, že Roger letos ovládne antuku. Neměl by sis RF zamést před prahem svých spolufandů?
Reagovat
Nola
mas kratku pamat, Dolgopolov ti nic nehovori? Andy hral v semi, to co potreboval, nedaj sa pomylit, vo finale bude hrat urcite inak, nakoniec uz Noleho dokazal v Miami porazit..... Andy nie je ziadny nazdarek, ja mam pred nim velky respekt, tebe by tiez neuskodilo trochu pokory
Reagovat
Kozoroh
Dolgopolov proti němu zahrál výborně, ale dokázal přijít na způsob, jak ho porazit. Ostatně třetí set už byl jednoznačný.
"Andy hral co potreboval" Když mu to soupeř dovolil...
Reagovat
Roger_Federer
V pohode, me slo jenom oto, ze se tady dost casto rozvasnujes o Novakovi, s ostatni hrace stavis do role kompazistu.
Murray ho porazit dokaze, hlavne v tech dulezitych zapasech.Vzal mu dva Gr.tituly.
Byt misto Dolgopolova ve stredu napr. Murray, uz by byl Nole doma.
Samozdrejme dnesni zapas bude asi jiny.
Reagovat
Kozoroh
Já hodnotil aktuální formu obou hráčů, jak zvládli své zápasy. Určitě víš, že Murray Djokoviče od US Open 12 neporazil na hardu a Murray má jen malou naději, že to zítra změní. Navíc když vezmeme v potaz, že na pomalém hardu jsou Djokovy zbraně nejsilnější.
Novakovi fandím, někomu mé fandění připadá přehnané, ale to mi nevadí. Jsem, jaký jsem. Ale rozhodně nejsem jako někteří nadalovci, kteří s oblibou tvrdí "zdravý Rafa neprohraje".
Reagovat
Mayo
nejsi, si horší :D ... každopádne "zdravý Nadal neprehrá" je veľká k,ktina a ten kto to tvrdí je mimo :D
Reagovat
Kozoroh
Být místo Dolgopolova Murray - no Novak ho trochu podcenil, ale naštěstí se z té šlamastyky vysekal.
Reagovat
Nola
trochu prehanas zase ty.... samozrejme finale OH 2012 ti nic nehovori...
Kozoroh je nenapravitelny, s tym nic nenarobime, mal by sa krotit, Nole nie je stroj na vyhry, prehra raz urcite pride, mozno prave zajtra...


Kozoroh + Rafaeoli + Panzer.dragoun = nadfans , nevidia, nepocuju, nedychaju, ked sa jedna o ich idol
Reagovat
Kozoroh
Hráč, který má 8 GS a 50 titulů ATP že není stroj na výhry? To musí vyhrát 15 GS a 100 turnajů, abychom ho mohli nazývat stojem na tituly?
Reagovat
spaniel
Ne, to by pak byl Federer ;)
Reagovat
Kozoroh
"Nadfans" je tu víc než já, Rafaeoli a panzer. A to platí i pro okruh Djokových fandů.
Reagovat
baggik
Já to neviděl, ale co jsem slyšel a s ohledem na výsledek, tak buď měl Djokovič nejhorší den v životě nebo mu to pustil.
Reagovat
smazaný uživatel
Jistě, že mu to pusti1. Nechápu, jak si někdo vůbec může mys1et něco jiného.
Reagovat
Mayo
Tak to je samozrejmé, snáď by si niekto nemyslel, že by ho mohol tak mizerný trávar ako je AM poraziť.
Reagovat
baggik
Jistě, že ho může porazit. Ale 3:0 ve finále GS? Jistě, bylo by pro vás Andy Army vyprávět pohádku o špinavém chlapci ze Skotska, co vždy končil pod vrcholem, až přišel osudný den a on nadpozemským výkonem dobyl svatý grál a vysvobodil celou Británii ze stoletého spánku. Ale mluvil jsem s lidma co ten zápas viděli a všichni byli zklamaní z Djokovičova výkonu. Já si stejně myslim, že stoprocentní Djokovič vždy porazí stoprocentního Murrayho. Ale každý jednou za čas nemá svůj den a o tom to je.
Reagovat
Mayo
Alebo aj USO 13, tam ma tiež sklamal, jeho výkon tam bol tak na 80% max. Ešteže hráva v tých finálových zápasoch na GS na stopercent len ak vyhrá. Ináč si to neviem predstaviť ten nudný tenis :/
Reagovat
smazaný uživatel
Spíš bych řek1 tak 60%. 80% by mu ještě v pohodě stači1o.
Reagovat
smazaný uživatel
Djokovič tam hrál špatně, ale to neznehodnocuje Murrayho výkon zase Nehrál nijak exkluzivně, ale hrál dobře a dostatečně na to, aby Djokoviče porazil. Hlavně hrál chytře, adekvátně povrchu a přizpůsobil hru tomu, že Djokovič na na síti ze špičky prostě nejslabší.
Reagovat
smazaný uživatel
Nesmysl, tráva je Novakův nejslabší povrch, Andyho nejsilnější, bez ohledu na formu tam proti němu bude mít Murray vždycky slušnou šanci. V Miami už ho taky dokázal porazit (1 ze 4 zápasů), sice forma a všechny okolnosti mluví pro Novaka, ale ne vždycky prognózy vyjdou. Stan na AO 14 měl být pro něj taky lehkým soustem, to samé Kei na USO a jak to dopadlo.

Já ten zápas za předem vyhraný nepovažuju, i když tipuju Noleho tak na 70%. Trocha respektu k soupeřům by některým diskutujícím neuškodila.
Reagovat
smazaný uživatel
+1
Reagovat
ipko
https://www.youtube.com/watch?v=-p2M3QfDnOk ten víťazný return s Karlovičom na AO 2012 nemá chybu.. :)
Reagovat
mahycek
Takže, snad nebude finále Murray- Djokovič, zase nudné a my ho přežijeme. Možná by nemusel Murray ani nastupovat, aby si nekazil náladu. Třeba to bude dobré finále, ale nevěřím. A za týden konečně na antuku do Monte Carla. Tak pojď Rogere!!!! Pozn. Rafa - Roland Garros nevyhraje a to nic proti němu nemám. Byl bych rád, kdyby ani Djokovi se to letos ještě nepovedlo. Tím, ale neříkám, že to vyhraje Roger, ale kéž by.
Reagovat
smazaný uživatel
ruku na srdce, Novak si to zaslouží ze všech nejvíc.. za to jak jediný poslední roky dokázal Nadalovi tu cestu jako jediný znepříjemňovat. Tenhle rok musí být RG jeho.
Reagovat
spaniel
Zaslouží? V tenise zadne zásluhy nejsou. A zneprijemnovat, hm. Myslis prohrat, jako kazdy. Nadal mel vic namale s jinými hraci.
Reagovat
smazaný uživatel
To by mě zajímalo s kterými hráči :-D
Reagovat
Tornes
Kližan a Brands 2013, Izzi, Fed 2011. 2O12 a 2014 bych toho Djoka bral.
Reagovat
smazaný uživatel
3:1 je výsledok, kedy mal prehru namále?..Kolko Matcballov musel odvrátiť?..

Rafa je fakt fenomén, keď sa za tých 10rokov vyberú zápasy "kedy mal namále" skončili výsledkom 3:1..:))

Jediný zápas, ktorý s prižmúrením oka tak možeme vnímať je Isner, prehrával 1:2 po dvoch prehratých TB, pre mňa by však namále mal, ak by štvrtý set dospel napr. do TB..Tam by bola prehra celkom blízko, ale mám pocit, ze posledné dva sety boli s prehladom..
Reagovat
spaniel
Tak on psal, ze Novak jediny zneprijemnuje Rafovi zivot na RG, pritom tusim jen jednou to dostal do pěti setu. Jinak prohrava klasicky jak Fedex 3-1
Reagovat
smazaný uživatel
Djokovič znovu prohraje s někým jiným než je Nadal a Federer?
Reagovat
smazaný uživatel
ano :)
Reagovat
Mayo
preboha čo je to za otázku? pochopiteľne, že prehrá aj s niekym iným ...
Reagovat
Kozoroh
Že se ptáš :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Ale největší šance ho porazit MOMENTÁLNĚ má ten kluk z Basileje.. :))
Reagovat
ipko
pochádza z krajiny kde sa vyrába čokoláda a tečie mlieko.. :) zaslúbená zem švajčiarska.. :D
Reagovat
smazaný uživatel
Tak tak, cinkají tam kravské zvony.. :))
Reagovat
ipko
precíznosť im nechýba ako Nemcom.. :)
Reagovat
smazaný uživatel
A ted fakt, kdyby byl na tomto turnaji Roger, viděli bychom opet finále NDxRF.
Reagovat
ipko
ja si myslím že Roger urobil dobre že v Miami nehral.. :)
Reagovat
Mayo
snáď nebude po antukovej časti vyflusnutý smerom k W
Reagovat
ipko
Wimbledon ho nakopne k ešte lepším výkonom, predsa by nechcel ostať na 18 GS tituloch.. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Bohužel Katka Vaňková prohrála lehce s Abduraimova 2:6 4:6 i když byla mírná favoritka. Teď začíná Marie Bouzková s Bonaventure z Belgie
Reagovat
Pavol
Sa dostali do finale v dvojhrach aj stvorhrach. Super. Ak Vas to nebavi staci vsadit par tisic a hned sa Vam bude pacit ked favoriti vyhravaju.
Reagovat
ipko
kurzy na svetové jednotky okolo 1,1 nemajú význam.. ;)
Reagovat
Kozoroh
V ženském deblu jsou stále jedničkami Erraniová s Vinciovou. Ale pokud Sania&Martina uspějí i v Miami, tak to nebude dlouho trvat a Italky budou sesazeny z trůnu :)
Reagovat
Pavol
Erraniová s Vinciovou si podali ruky a rozpustili to, tie uz nepocitam. Na Djokovica je 1,28 na Serenu 1,09 a na Hingisovu s Mirzaovou 1,44 klesa to ale stale je to spolu 2,01 . Normalne take nizke kurzy nedavam ale dnes dam aby ma to bavilo pozerat.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak pos1ední naděje - 1zz1 zk1ama1a. Možná by pro Andyho by1o nej1epší, kdyby do finá1e ani nenastoupi1, ať si nekazí da1ším debak1em ná1adu před svatbou. :D
Reagovat
Cico93
Akurát som si podal, že Andy vyhra aspoň set(kurz 2). Tak snáď sa posnaží.-)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak ja vam reknu jak k tomu doslo, ze 1ohn projel...bohuzel jsem vytuhl jeste pred TB a tim zpusobil tuhle "katastrofu";) A ja si rikal, nechod do pelechu, je to pohodlne, ale nebezpecne...no supa jako hrom, kdyz jsem se probral;) Nejde ani o to, ze 1ohn to nakonec nezvladl, ale spis o to, ze rano nebyla ani snidane, a sojka na vetvi nevypadala na nejaky ranni rozhovor...no nic 1ohn to snad nejak prezije, Mutademus taky, mozna tady par facek padne, ale u sojecky to spis asi zahoji az cas;) Tahleta tlaceni se proste podcenovat nesmi...a uz vubec s No1em...;)

Toz v kazdem pripade, No1dovi gratulace:) Zase to ja pogratuluji...;)

Turnaj jinak OK. Karlicka to zachranila,,, Jeste aby nevytuhla uplne se Serenou;)
No a Andy, bylo by dobre, kdyby neco vymyslel;)
Reagovat
smazaný uživatel
Já jsem neviděl ani míček. Snad to byl hezký zápas. Není ostuda prohrát s jedničkou. Navíc, když hraje s Isnerem, já mám vždycky vítr.
Reagovat
smazaný uživatel
Ja ti moho popsat jen prvnich 8 gemu;)
No1e skvele returnoval, vsechno slo prez shodu, jsme ani nedychal...
Zato servis No1eho 1ohn uz tolik returnovat nedokazal. Jako vytahl tam jednou neskutecny BH...po servisu, ze i No1e jen stal a koukal...ale jinak na FH se tolik nedarilo, dost mel problem to rychle ukrokovat, aby ta rana byla dobra...tak No1e moc dobre vi jake delky na 1ohna plati...
...dal ti nevim, skore sice tady bylo vyrovnane, ale herne brejk byl na spadnuti...prvni dva servy 1ohna trvaly vic jak 12 minut.
Jestli jde o to, jak reagoval No1e na servis 1ohna, tak to bylo opravdu famozni, smekam, jestli jde o jeho defens, je to to nej. na okruhu asi bez debat.
1ohn si ho i tzv. prozkousel na smeci;) 2x na neho, - vubec s tim nemel zadny problem...pochopitelne zertuji, 1ohn to nezvladal na siti a tak smecoval na hrace, nez na potreti se probudil a soupl to do volneho prostoru...

Jako s Nishim John zahral dobre, protoze Kei nema jeste tak vybrousene udery, aby to daval podle potreby a situace, hraje skvele, ale chybela mu hlavne uderova delka na Johna...Muj nazor je, a asi bude ojedinely jak uz to byva, ze John nezahral spatne, nebo nejak hur nez se samurajem tech prvnich 8 gemu, ale nebyl ty udery No1eho schopny ukrokovat...ono se proste casto zapomina o tom, kdo stoji na druhe strane...

Djokovic se pripravil proste dobre, vubec si nemyslim, ze hraje nejak spatne jak nekteri se mi snazi namluvit...nebo ze to neni ten standard...kazdy zapas je jiny...a ta porovnavani aspon pro mne dost selhavaji...v ruznych aspektech.

Ale vic nemohu moc rict, fakt jen tech kolem 8 gemu...
Reagovat
smazaný uživatel
---

Nejvetsi problem vidim v tom, proc se tezko No1e prehrava, ze se teniste uz nepripravuji a netrenuji jak byl trenovan treba Fedex. Dulezite jsou FH agresivni udery...jako OK, ale celkem se zanedbava krokovani, rozvoj citu pro hru, pro mic atd...jsou to vsechno ted vic strojovi hraci...No1e je chytry hrac, proste reaguje na vyvoj v tenisu tim nejlepsim zpusobem...defens...a potom mu fakt muze uz delat starosti bud neotrely rozharany styl...nebo klasici jak Haas, Fedex a tak...kteri kombinuji agresivni uder s technikou...

John se sice snazi, ale porad ma ty dva metry...takze jak mu budes davat ty udery vic tzv. na nohy, tak on musi dost maknou, kdo tenhle cit postrada, proste Johna moc porzit nemuze, pokud se neznici sam...

Pro mne turnaj vlastne skoncil, ale doufam, ze Andy neco vymysli...ikdyz mam pocit, ze sice technicky je to super, ale potreboval by trochu jiny servis na finale...ikdyz kdo vi...tohle si uz musi vyresit AA, tedy Andy-Army;)
Reagovat
smazaný uživatel
Máš naprostou pravdu. Co se týče nástupců, něco v tom chybí. A asi jsi na to kápnul. Proto přes tu hradbu nikdo nepřejde. Je to jako se vším v dnešní době, každý chce věci hned ale tvrdá práce chybí. Něco na té trojce prostě je, čemu se nedá dlouhodobě konkurovat.. až dohrají všichni z této trojice, Fedex, Novak, Rafa.. tenis už mě nebude zajímat. myslím ten v tv..
Reagovat
smazaný uživatel
Ale u Isnera mám fakt vždy staženou pr... . Jemu jak sedne i mezihra. Není co řešit. Problém je, spojit servis a mezihru. Tak jak se to povedlo proti Nišimu.. možná lepší mít horší servis, nebo průměrný ale stálost ve výkonu.
Reagovat
steve79
Djokovič je fakt fámozní. Připomíná Fedexe v nejlepších letech. V současné době nemá žádné slabiny. Vyhrát Indian Wells a Miami je jako vyhrát Grandslam. Je na čase, aby ho už někdo na velkém turnaji porazil.
Reagovat
babolat.cz
Rafa v RG
Reagovat
smazaný uživatel
Snad se to letos povede :D
Reagovat
babolat.cz
to víš že jo, FAndinamu napíše 99x pojď pojď pojď a titul je v kapse.
Reagovat
smazaný uživatel
nevím, že by fandila Djokovicovi :D
Reagovat
darek.vrana
Suverenitou ho připomíná, ale tenisem teda ne, toto je nuda nuda šeď. Viděl jsem 1. set a fakt o ničem, snad ani jeden winner, jen dokonalá obrana, takhle si šampióna nepředstavuju. A finále Djoko Murray, to je vrchol šedi. Doufal jsem, že tam bude aspoň někdo zajímavý, ale bohužel no.
Reagovat
smazaný uživatel
Jj, je teď nějaké divné období, minimum zápasů je nějakých pohledných, je to takové nemastné neslané to ATP. Když to porovnám s rokem 2012, kdy všichni čtyři z BIG 4 byli přibližně na stejné úrovni a předváděli špičkové zápasy, tak je to na zaplakání. Celkově mi u Noleho taky chybí už ty emoce jako dřív, dřív, když vyhrál nějaký důležitý míč, tak by se dal z něho velmi úspěšně extrahovat testosteron, teď se jenom vzteká a když vyhraje, tak zatne pěst jako by právě porazil na Challengeru ve Svidníku Fera, rodáka z blízké vesnice. :-(
Reagovat
smazaný uživatel
On má obranný způsob hry. A mě opravdu líbí daleko víc než útočný. Aspoň jsou k vidění nějaké výměny.

Co se tyče jeho emocí, tam bych problém neviděl. Prostě už je starší, psychicky vyspělejší a klidnější. Prožívá to stejně, jen to nedává tolik najevo.
Reagovat
baggik
A ono když se někdo snaží dostat na vrchol, stát se světovou jedničkou, vyhrávat velké turnaje, tak je to něco jiného než když je jedničkou přes tři roky (s drobnými výpadky)a všechny masters turnaje vyhrál několikrát, momentálně nemá konkurenci a nic jiného než vítězství se od něho nečeká.
Reagovat
PH94
Zápas Noleho s Isnerem jsem bohužel viděl jen do půlky 1. setu, ale podle čísel to musel být od Novaka naprosto špičkový výkon. 25 winnerů k 8 EU hovoří za vše :) A dokonce Isnera porazil i na esa v poměru 10:9 :O
Reagovat
Marduch
No, špičkové to od Novaka bylo až ve 2 setu, kdy to John zabalil :-/ Jinak to v 1.setu, kdy se John snažil chodit si pro winnery, byla údržba s cílem nechat Johna se vyházet. Což se povedlo :) Žádný údery po lajně, žádný big pointy, nic nevymejšlel...prostě takovej Noleho základ :) Ve finále bude muset Nole hodně přidat.
Reagovat
ipko
John neprekvapil ako som si myslel.. na Novaka asi v tejto forme naozaj nikto nemá, ale už sa mi to prestáva páčiť.. :( vo finále to bude asi opäť jednoznačná záležitosť, Andy by musel podať neskutočný výkon ak by chcel vyhrať.. radšej poďme už na antuku a tam bude úradovať Roger.. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Fakt? :)))
Reagovat
ipko
to je jasné.. stačilo by mi ak vyhrá Monte Carlo, Madrid a Roland Garros.. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Noooo, odvaha ti nechybí :))
Reagovat
ipko
o Rím nech sa pobije niekto druhý.. :)
Reagovat
steve79
Roger to má od Istambulu velkou zápasovou zátěž. Od Istambulu hraje každý týden a to třikrát po sobě. Jestli se mu podaří vyhrát Monte Carlo nebo Madrid, tak podle mě v Římě hrát nebude.
Reagovat
ipko
Rím je pre mňa druhoradý.. :)
Reagovat
steve79
Je pravada, že se mu tam nikdy nedařilo v uvozokách.
Reagovat
darek.vrana
Já myslel, že antuka už ho nepotřebuje a pojďme na trávu:)...
Reagovat
ipko
tento rok ho práveže potrebuje viac než kedykoľvek inokedy.. :)
Reagovat
baggik
Já nevim co je to tady za stihomam, že Federer bude dominovat na antuce? To už se jeho fanoušci docela zbláznili?
Reagovat
spaniel
To jsou ti noví zelenaci. Taky zasnu.
Reagovat
ipko
kluci, takéto keci si nechajte až po RG.. :)
Reagovat
spaniel
Ty pak ostudou budes lozit kanály :) Kdybys ovsem mel dost sebereflexe. Fedex uz nemusi nikomu nic dokazovat, kazdy titul je ted uspech, ale myslet si, ze uspěje na antuce je totálně mimo.
Reagovat
ipko
lozit kánaly určite nebudem.. :) Roger už nič dokazovať nemusí, ale nevidím čo je na tomto tvrdení také absurdné? Rafa nie je v top forme to vieme všetci, Novak je na antuke hrateľný.. môže prekvapiť aj niekto z druhej vlny.. ale každý bude na antuke štartovať od 0.. ja tam vidím dosť veľkú šancu že tento rok by to mohlo klapnúť.. ale keď nevyjde, tak si počkám do Wimbledonu.. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Fakt je, že ta antuková sezóna je hodně otevřená. Novak bude pod tlakem, protože ze všech stran uslyší, že letos už to RG dát MUSÍ. Rafa se určitě zvedne, ale je otázka, jestli to bude stačit. Roger má možná největší šanci na RG titul od roku 09 - ideál pro něj by byl, kdyby neměl Rafu ve své půlce a Nole dokázal Rafu porazit, pak by měl Roger v případném finále psychickou výhodu (v tom, že Nole MUSÍ). Ale je to hodně předčasné, klidně nakonec může finále hrát někdo z "druhého sledu" (Nishi, Ferrer, Stan...)
Reagovat
Roger_Federer
Federera muze vyradit ktery koliv "antukar", pokud se mu forma nenacasuje uplne genialne na Rg a hlavne druhy tyden..
Stejne tak muze Federer porazit kohokoliv i Rafu, pokud budou oba hrat tak jako 1/3 sezony.
Reagovat
spaniel
Presne tak. Rogera uz muze na antuce zaskočit vice hracu. Tak 5 minimalne, staci jeden horsi den. A Novak bude vzdy na antuce favorit, je 2015.
Reagovat
Chrenda
No budeme se muset smířit s tím, že je to Tomášovo maximum co letos předvádí. On prostě na tu první sedmičku nemá možná s výjimkou Miloše, kterého občas dá. To už se nezmění, Lada by všichni marodili. Holt na nového Lendla si budeme muset počkat.
Reagovat
Pe3k
Reagovat
Fandina
Super. Včera měl narozky. Už se těším, až a jestli se vrátí.
Reagovat
smazaný uživatel
Proč vlastně Cedric Mourier po tom loňském fiasku na Turnaji mistrů, které bylo jen vyvrcholením jeho soustavných minel ještě Francouz "píská" tak důležité zápasy jako finále IW nebo semifinále Miami?
Reagovat
spaniel
Taky nechapu, ale treba to s nim řešili a zas hned ho vyhodit by asi taky nebylo koser. Ale nemam ho zrovna rad.
Reagovat
smazaný uživatel
Tady v Miami byl jeho výkon celkem dobrý. Viděl jsem snad jednu chybnou opravu hlášení čárového, žádnou další hrubku jsem nezaznamenal. Neudělal ji ani v tomhle zápase, kdy to Šedivý v TV okomentoval nesmyslně - nešlo o jestřába, nýbrž jen o to, že Murray dostal po opravě hlášení rovnou bod a výměna se neopakovala. Mourier rozhodl správně, hlášení "out" přišlo až po odehrání míčku (do sítě).
Reagovat
darek.vrana
Tomáš v mezihře hraje dobře, podle mě se zlepšil, má dobré úhly i obstojnou obranu, zlepšil i return. Mám ale pocit, že jeho největší slabinou je teď to, co bylo považováno za jeho nejsilnější stránku - servis. Ten je fakt tragický. V důležitých chvílích ho nikdy nepodrží, asi je v nějaké křeči. Měl by to řešit možná s psychologem. Třeba Kodeš říkal, že mu hodně pomáhal autogenní trénink.
Reagovat
slacker
S dobrou mezihrou by nepotreboval prime body z podani aby si drzel svoje podani. S dobrou mezihrou by ziskal i vice bodu na prijmu. Neco tady nesedi
Reagovat
darek.vrana
No já nevím, ale když nedáš první servis, tak téměř automaticky má lepší výchozí pozici soupeř. Druhý servis je spíš nevýhoda. Dneska proti druhému servisu Murrayho docela dominoval. Na příjmu rozhodně neuhrál málo. Taky nezapomeň, že Murray je v mezihře absolutní top. Dokázal dneska vracet nemožné.
Reagovat
Holahej
souhlas
Reagovat
slacker
OK, mozna sem slovo dobre pochopil jako nadprumerne nebo skvele a pritom to bylo mineno na nizsi urovni
Reagovat
darek.vrana
Beru to tak, že kdyby si dokázal držet servis, tak mu hra v mezihře na Murrayho stačila, protože ho v každém setu brejknul. Jenže "servisman" Berdych ztratil v každém setu servis dvakrát, to je pak těžké. A navíc vždy daroval, samý druhý servis případně dvojchyba.
Reagovat
spaniel
Kdyz trefil prvni servis, vyhral jen 58% výměn proti 80% Murrayho.
Dneska neprohral kvuli servisu, Murray byl lepsi ve vsem.
Reagovat
darek.vrana
No a není to právě to, o čem mluvím? Servis je špatný, proto uhrál tak málo. Při jeho dispozicích by mohl být mnohem lepší, variabilnější, a samozřejmě hlavně by měl mít mnohem vyšší procento úspěšnosti. Protože na returnu si dneska jakožto tzv. "servisman" (jak se mu někdy říkalo) uhrál víc než dost a docela s Murrayem, mistrem defenzivy, držel krok.
Reagovat
Davor1
Na returne uhral s Murraym menej ako Thiem či Anderson. Murrayho servis je spolu s Nishim asi najhorší z top10, takže je jasné, že sa dá po ňom dostať do výmeny a pri dobrom returne aj do výhodnej pozície.
Reagovat
spaniel
Jenze ty mluvíš o tom, ze ho nepodržel prvni servis, ale statistiky ukazuji, ze i kdyby mu sel lepe, moc by mu to platné nebylo. Tomas proste neni GS material, na to ma prilis slabin.
Reagovat
Pedronegro
Přece kdyby mu šel 1. servis na 70 % a byl z něj úspěšný na 80 %, tak by asi neprohrál. To mi přijde i statisticky logické.
Reagovat
spaniel
Jenže to už měníš 2 věci, kolik % prvního servisu dá a jeho úspěšnost. To už by musel mít úplně jiný servis, o úrověň výš, s kterým by měl úspěšnost 80%, ještě k tomu proti Murraymu. Takový servis Berdych nikdy neměl. Takže otázka je, zda se mluví o tom, že by měl mít lepší servis, nebo že mu měl jít první.
Reagovat
Pedronegro
já myslím, že to spolu úzce souvisí, takže i když asi 80% je moc, tak pokud mu 1. servis jde, tak zároveň stoupá i jeho úspěšnost, aspoň na jeho úrovni, nepodává přece jako Errani, kde je to jedno.
Reagovat
Holahej
Souhlas, zlepšení je vidět, jinak podání u mužů je dost zásadní, protože o body méně hrají než ženy a připisují jím hodně bodů z celkového počtu, ale Andy M. má taky velké problémy se servisem, i dnes a i celý rok, první servis nízké procento úspěšnosti, druhý nahrávka..., dvojchyby v rozhodujících momentech, nepíše s ním body jako ostatní i širší špička, Tomáš se zlepšil, ale ještě kreativita hry, obratnost pohybu, cit pro míč, pro hru, tenis má těch faktorů....
Reagovat
spaniel
Kde bereš to, ze zlepšil mezihru? V půlce druheho setu vedl Murray tak 38-16 v baseline rallies. Docela spatne.
Reagovat
darek.vrana
Nikde to neberu, prostě mi přijde, že letos toho hodně ubrání. Druhá věc je, že Murray dneska vrátil i nemožné. Proto to chtělo si občas pomoct servisem, a ne chodit pořád přes druhý případně darovat brejk dvojchybou, jak je u něj poslední dobou zvykem.
Reagovat
Hook2424
Mně přijde, že neubrání vůbec nic! Hlavně je strašně těžkopádný. Změny směru pohybu jsou "jako když se točí tramvaj" Hráči obdobné výšky jako jsou, Raonic, DelPo, Janovic, Cilič ... se pohybují lépe! Přitom figuru má nejlepší. Nohy má osvalené, že by je měl rozkmitat jako BOLT na 100m.
Reagovat
smazaný uživatel
Podle mě s Valvuerdem nejvíce zlepšil pohyb. Teď dokáže dohnat míče, které by ještě loni sledoval jenom jako divák.
Reagovat
Pedronegro
Autogenní trénink hodně letěl v 70. a 80. letech minulého století, pak tak trochu ustoupil do pozadí, každému nesedí, ale trenéři ho jistě znají, ale asi není módní ho moc zmiňovat, páč by některé mohl plně nahradit.
Reagovat
spaniel
Nemyslim, ze Tomas potřebuje autogenni trenink. Vim zcela jiste, ze jeste nedavno vevodil cele ATP ve statistice, ktera porovnavala % prvniho servisu behem zapasu s %, kdyz celí brejkbolu. Tomasovi jako jednomu z mala stouplo a nejvic ze vsech.

http://www.tacticaltennisblog.com/clutch-players/
Reagovat
darek.vrana
Mně připadá, že na brejkbolech jde skoro vždycky přes druhý servis, možná pak ty body stejně udělá. Třeba je to jen zdání, nemám to podložené. Jsou hráči, kteří vždycky v krizi vytáhnou ten nejlepší servis - což teda Tomáš rozhodně není. Navíc má v každém zápase nějaké gemy, kdy mu servis nejde po celý gem. Jestliže je nazýván servismanem, tak já mám názor, že s ostatními servismany se nemůže měřit ani zdaleka.
Reagovat
spaniel
Pfff...Dal jsem ti odkaz, to je doložené. Tvoje zdání není skutečnost, to tak prostě bývá, že se nám věci zdají horší u těch, kterým fandíme.

Jestli vycházíš z dneška, tak to ano, dneska to rozhodně neplatilo, ale dlouhodbě je v tom naprostá špička.
Reagovat
Mac
taky jsem to nepocital , ale mam dojem, ze si ty statistiky dost vylepsuje s hraci jako anderson a podobne urovne. tam opravdu pri breakballech taha jedno eso za druhym. jak ovsem za siti stoji nekdo z top 10, nebo se hraje na nejakem majoru, ruka se roztrese...
Reagovat
spaniel
Zak na těch by si je meli vylepšovat všichni. Je fakt ale, ze tak do hloubky ty čísla nejdou. Mozna jen po hladkých vyhrách nad slabšími čekáme zázraky, na které nema.
Reagovat
Pedronegro
Sice zajímavá čísla, i v těch dalších tabulkách pod, ale bylo by dobré, kdyby to vycházelo z dostatečného množství dat, což z toho není zřejmé, jistě je ale více dat o % vyhraného servisu celkově, než o servisu proti BB.
Reagovat
Hook2424
Souhlasím s ostatními, že Tomášova hra nedoznala po změně trenéra prakticky žádných změn. Bohužel to tak je! Ba naopak mám pocit, že Tomášovi slabiny jako je servis a špatný pohyb, se ještě prohloubily! Dnes jsem měl pocit, že se při změnách směru pohybuje hůř než Isner! Taky reakční doba byla někdy až viditelně dlouhá! Asi únava! Tomáš má impozantní techniku úderů, ale to proti TOP hráčům nestačí!
Jediná změna je tedy kšiltovka a to je málo!
Reagovat
smazaný uživatel
Ta chybějící kšiltovka byla zrovna v tomhle zápase možná dost negativní faktor. Za některými dvojchybami (resp. i nižší úspěšností prvního podání) mohlo být oslnění sluncem, podobně i za pokaženými smečemi (asi dvě takové tam byly a z toho jedna v klíčový okamžik). Naopak Murray kšiltovku měl a asi dobře udělal.
Reagovat
slacker
Do prcic, Hacka breknout na 4:3, napisu 2 vkzazy do diskuze a oni si mezitim proserou set 4:6
Reagovat
tommr
co to je "breknout"? Proč nepíšeš česky demente? :(
Reagovat
slacker
nereknu co to je (chytry pochopi), pockej na Fandinu jestli ti to prelozi
Reagovat
babolat.cz
ty voe,další nekonečné vlákno
Reagovat
PetaM
Sám česky neumí a od ostatních to vyžaduje. Tragéd :D
Reagovat
tommr
jediný co ten dement umí je kurvit diskuse a otravovat normální lidi ... :(
Reagovat
slacker
Ja je nekurvim ale rozvijim. Zameruji se na nenormalni lidi
Reagovat
PetaM
V tom případě by sis měl najít, co znamená "rozvíjet diskuzi" :D Protože absolutně nechápeš význam těchto slov a to nejsou cizí řečí ... :D
Reagovat
slacker
Nemuzu najit na internetu co to znamena, kde jsi to nasel ty?
Reagovat
slacker
Chces rict ze po oprave preklepu a doplneni diakritiky to neni ceska veta?
Reagovat
smazaný uživatel
Ja si myslim ze to slovo poserou je vporadku, ale nejak se mne nezamlouva to anglosaske brejknout...
...mozna by bylo peknejsi...pouzit spis cestinu, kdo to kurde ma prekladat...ja ovsem nejsem suchoparny kritik, tady se treba nabizi hezke....

"vzaly souperkam podani"

to zni proste a pekne cesky;)
Reagovat
spaniel
Říká se prolomit podání.
Reagovat
spaniel
Ale průlom zní divně :)
Reagovat
smazaný uživatel
;)))
V slackerovych prispevcich "prulom" bude znit dobre...
Reagovat
Pedronegro
Myslím, že popsáno česky by to mělo snad být něco jako "získat hru při soupeřově podání". Jakási obdoba hokejového "zakázaného uvolňování". Ale třeba název tenis je tu od začátku, či lawn tennis a vlastně i hockey, tak bych radši i ten počeštělý brejk a ajsink nechal žít, páč kdo o tom něco ví, ví o co jde.
Reagovat
slacker
Presne, zabehane ceske ekvivalenty jsou ponekud neusporne
Reagovat
slacker
Ja to tusil ze to bude kvuli brejknout. Cesky jednoslovny ekvivalent nemame (samotny prulom se trosku vzpira ) a musime pouzivat ruzne opisy, dale fungujou mechanismy jak si z cizich slov udelat pocestelou variantu ktera se casem muze stat ceskym slovem. Jit cestou vymysleni brucek, knihovtipniku a nosocistoplen se jaksi prilis neosvedcilo.
Reagovat
smazaný uživatel
Hele ekvivalente, nevzpirej se, Spaniel tady nabidl prulom!!!
Bud rad, u tweeneru se jen tezko ten ekvivalent hleda...
Reagovat
slacker
Ja ti nevim, prulom mozna nahradi brejk/break. Ale nahradit sloveso brejknout bez kombinace dvou a vice slov to asi pujde hur.
Reagovat
smazaný uživatel
+ Tomášova stabilita, odehrál 6 turnajů a jen jedinkrát se nedostal do semifinále. (F,SF,F,SF,ČF,SF)
+ Ani jedna prohra s hráčem mimo top10
+ Semifinále na AO a skalp Nadala po x letech
+ Otočka z takřka prohraného zápasu s Tomicem
+ Udržení 8. pozice po náročných obhajobách, a 3. místo v race

- žádný titul
- špatné výkony v zápasech s hráči top10, bilance 1:6

Celkově velice povedený start do sezóny, možná nejlepší v kariéře, i když loni už měl touhle dobou titul, ale také 2 výpadky v úvodních kolech Doha a IW. Stejně tak antuková sezóna mu loni moc nevyšla, a na následujících turnajích tak nebude obhajovat tolik bodů. Otázkou bude, zda naváže na výsledky z první části sezóny...:)
Reagovat
lars
porazil asi 70% Nadala
dostal 3 kanary, loni asi zadny
Porazil Tomice , ktery v IW porazil Ferrera 2:0
Reagovat
MarcelPersch
s Tomicem skoro prohrál a na AO hrál tak nanejvýš s 20% Rafou.
Reagovat
smazaný uživatel
Berdychovi zápas nevyšiel a Andy hral, čo potreboval..Celkovo duel zaostal za očakávaniami, hoci sa nič extra nečakalo..
Reagovat
babolat.cz
nezměnil Tom trochu forhand? snaží se ho topspinovat jak rafa.
Reagovat
Marduch
Jj, souhlas. A ještě trošku to zápěstí povolit ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Kdo ale prijde po nem. Bojim se abychom tady za 3 roky neresili jen holky a u kluku byli radi, ze mame nekoho v top 50.
Reagovat
babolat.cz
nikdo.po těch dvou DC ti to musí stačit...
Reagovat
smazaný uživatel
3 roky je celkem optimistický výhled do budoucnosti :-)
Reagovat
smazaný uživatel
tím chci říct, že si osobně myslím, že to bude trvat trošku dýl, než se tam objeví někdo podobného ražení jako Berdych..
Reagovat
smazaný uživatel
http://tn.nova.cz/clanek/lidl-vysvetluje-cesi-se-bavi-banany-s-kokosem-jsou-hit.html#g_483559
Reagovat
smazaný uživatel
Háčka mají break tak alespoň nějaké pozitivum. Ale v deblu je break nic
Reagovat
slacker
Nejaky stream na hacka?
Reagovat
smazaný uživatel
bohužel není
Reagovat
slacker
Chtelo by to servat Cernoska ze neni.
Reagovat
babolat.cz
tak se mi zdá že nějaké zlepšení u Toma nevidím. Kromě toho, že i vevelkém vedru nenosí kšiltovku prostě žádnou změnu nový trenér nepřinesl. Ale díky bohu za něj. Držet akcie na nějakém Rosolovi, nevím co bychom tady dělali...
Reagovat
Cico93
Tak tak. Buďte radi, my by sme takeho hráča brali všetkými desiatimi.
Reagovat
babolat.cz
mě se líbí Kližan a pořád tak nějak doufám, že půjde hore...
Reagovat
smazaný uživatel
Taky se mi libi jeho agresivni hra
Reagovat
lars
podle me to byla chyba, ze nemel ksilt dnes
Reagovat
smazaný uživatel
Tento turnaj se nedá hodnotit jinak než pozitivně. Z mečbolů ve 3. kole se Tomáš dostal až do semifinále, kde vypadl s lepším soupeřem.

Ale zápasy s top 10 nevycházejí... čím to je, nevím, Tomáš k nim asi přistupuje nějakým způsobem špatně, protože v nich nepředvádí takový tenis, jaký předvádí v kolech předtím.
Reagovat
smazaný uživatel
Ok
Reagovat
lars
to je ovlineno tim , ze ti lepsi souper toho dovoli min :)
Reagovat
smazaný uživatel
Ovšem například úspěšnost servisu (ve smyslu "service in") není ovlivněna soupeřem. Maximálně to může být nervozita ze soupeře.
Reagovat
smazaný uživatel
.
Reagovat
Roger_Federer
Čím to je, čím to je,
že Tomas to na kurtu tak strieda,
jednou blahobyt a jindy zas bieda.

Čím to je, čím to je?

Tá otázka je možno hlúpa,
no ja chcem vedet čím to je,
že nevyhraje turnaj..:)
Reagovat
smazaný uživatel
Jsi talent. Dej tomu muziku a hod to na youtube
Reagovat
Cico93
;-:))) no name
Reagovat
smazaný uživatel
V druhom odseku ti uniká rým.
Reagovat
r.Fever
zmeň slovo turnaj na Gulba a máš win-win, poriadny rým a nasratý gigin :D
Reagovat
smazaný uživatel
Ale top ten hraci si to "skusaju", vid Nole na Davidovi, pusti zaciatok ( aby mal motivaciu) a potom v kritickych situaciach Nole sekne Davidovi do beckhendu, on to musi obiehat na ferheand a Nole ukoncuje vymenu ... Tak isto Mura dnes...
Reagovat
steve79
Jestli chce tomas vyhrat nejaky titul, tak musi zlepsit podani jednoznacne. Top hraci returnuji vyrazne lepe a proto uspesnost klesa. Viz zapasy fed, djoko a ted murray.
Reagovat
mahycek
Semíčko je málo, nikam Toma neposune a říkat, tak snad příště, to se třeba už nedočkáme, ani Vallverdu s ním nic nesvede, protože Tom neumí realizovat plán, který si stanovili. Tak to Tomáš, o tom plánu pořád mluví.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak za chvíli Háčka stream není protože McDonaldový a Wendy burgerový lidé nejsou schopni zajistit stream. Snad alespoň na finále zajistí obamisté stream
Reagovat
tommr
Tomáš je letos vic než kdy jindy mužem dvou tváří. Proti hráčům mimo top-10 letos ještě neprohrál - v těchto zápasech hraje s potřebným sebevědomím a potvrzuje svoje herní kvality. Proti hráčům z top-10 hraje úplně jinej Tomáš - ustrašenej, bázlivej, bez špetky sebevědomí, bez prvního servisu, dělající školácký chyby ... :(
Postup do semifinále v Miami a návrat do elitní osmičky je ovšem pro Tomáše velkej úspěch, kterej nemůže znehodnotit ani jasná prohra s Murraym ... :)
Reagovat
slacker
http://www.onlajny.com/match/index/date/2015-04-03/id/142426

Tomáši Berdychovi odveta za semifinále Australian Open nevyšla. Prakticky od začátku do konce zápasu tahal Proti Andymu Murraymu za kratší konec. Během celého klání nedokázal český tenista najít recept na variabilního soupeře, který navíc příliš nechyboval. Na zápletku bylo zaděláno na samotném konci zápasu, kdy za stavu 4:5 Berdych vyhrál dva míčky na returnu. Murray však odmítl komplikace, otočil průběh hry a podruhé v této sezoně postupuje do finále velkého turnaje.

Českého tenistu nyní čeká přesun do Evropy, kde zahájí antukovou část sezony. Andy Murray postoupil počtvrté v kariéře do finále turnaje v Miami. V bitvě o svůj třetí turnajový vavřín z tohoto prestižního klání vyzve vítěze večerního duelu mezi Novakem Djokovičem a Johnem Isnerem.

To je ode mě pro dnešek všechno, děkuji za pozornost a přeji příjemný zbytek Velkého pátku. (21:03:31)
Reagovat
Marduch
Ta šikovnost Murrayho, vlacnost svihu, elegance pohybu při úderu je prostě jinde než u Toma. Jde mu to prostě lip "vod ruky".
Reagovat
Pedronegro
ač tomu nejsem úplně rád, musím souhlasit
Reagovat
steve79
Tomas byl o neco horsi. Proti temto obranarum musi hrat vice utocne a tlacit mice vice k zakladni care, ptz to jinak djoko, murray atd vybehaji. Berda zlepsil mezihru, ale zda se mi ze jeho prvni servis je horsi.
Reagovat
smazaný uživatel
"Bylo to tesne rozhodlo par micu. Muzu si vzit z toho pozitivni, ze to bylo vyrovnanejsi nez na AO..."....neprizna, ze proste hral ustrasene a opatrne
Reagovat
smazaný uživatel
lol :D
Reagovat
Pedronegro
Sice mu jinak moc nefandím, ale proti mamánkovi jsem mu přál výhru, ale bylo to jako obvykle, když se na něj dívám, postupně vyděšený výraz, ustrašené údery, FH do půlky sítě, ostudný 1. servis, ani jednou jsem neměl pocit, že by mohl vyhrát, a jasně, nemohl chybět výstup s rozhodčím. Zato Andy úplně v poho, asi ta Amelie má mj. něco, co Daniel ne :), takže ty změny rádoby in působí křečovitě a výsledek zatím spíš VH nebo nic.
Reagovat
smazaný uživatel
k čemu jsou ty SF, F možná ho udrží v TOP 8 ale nikam ho neposunou. Tomášovi je 29 let a vyhrál pouze 10 turnajů. To je žalostně málo
Reagovat
Grigor_Murray
Já nejsem nějaký velký Berdychovo fanda, ale no a co? Tom se drží v top 10 už pár let, co na tom, že má jen 10 titulů
Reagovat
smazaný uživatel
ale hráč jeho kvalit má navíc
Reagovat
Grigor_Murray
Jeho kvality odpovídají postavení na žebříčku, je osmý, ne první
Reagovat
smazaný uživatel
ale myslím tím více titulů. Má navíc titulů než 10
Reagovat
Grigor_Murray
To jo, no, v průměru tak 1 turnaj na rok, to je celkem bída
Reagovat
Pedronegro
ne, na víc asi nemá, jsem rád za ty DC úspěchy, snad přijdou další mladí, oni tu někde určitě jsou, jen je ještě Č. nezmarketizoval
Reagovat
Cico93
To je fakt málo na takeho hráča. Mal by občas zájsť na menší turnaj ako napr. Ferrer a spraviť si chuť.
Reagovat
smazaný uživatel
Tomáš se prostě až moc soustředí na Grandslam, sice chápu že ho chce vyhrát, ale má na mnohem mnohem navíc titulů
Reagovat
smazaný uživatel
Otazka je jestli na to vubec ma, aby se podunul dale. Ja si myslim, ze Berda hraje svoje maximum co je schopen. To jen vytvoril to medialni klise, ze chce ziskat GS
Reagovat
Holahej
Dnes se tak nehraje o počet titulů, kdyby o to stál, jezdil by na turnaje s menší konkurencí, jako např. Ferrer, jako o prize money /míra úspěchu/, důležité jsou GS a pro smlouvy a marketing top 10 /viz.rozhovor Černoška/..., Tomáš je brán jako vysoce úspěšný světový tenista..., jen v ČR umějí donekonečna jen kritizovat /čím víc je ve špičce, úspěšnější, tím víc?, jako chudák Petra K. /, přitom pro fanoušky má být dívání na sport zábava /život jim nemění/, kterou je nikdo nenutí sledovat a můžou místo toho třeba vytvářet něco užitečného...pro okolí, společnost.
Reagovat
smazaný uživatel
Se nedá nic dělat. SF je super, návrat do osmičky ještě lepší. Na to, jak špatně to vypadalo s Tomicem...
Reagovat
tommr
jj je to dobrý když se smíříme s tím, že na absolutní vrchol Tomáš prostě nemá ... :)
Reagovat
Mayo
komon Izzy!
Reagovat
Grigor_Murray
Ale Berdych si to dnes prohrál sám, Andy nemusel hrát ani průměr, tak sna dpříště Tome.
Reagovat
smazaný uživatel
Len Nadala, ktory sa zda len sustredi na Pariz...
Reagovat
PH94
Nevadí Tome :) Semíčko je super výsledek :) Já jsem si dnešní zápas maximálně užil...možná k tomu dopomohla i nová televize, ale užil :D
Reagovat
VlS
No nic, Andy hrál chytřej a nedělal tolik chyb. Tak třeba příště.
Reagovat
Grigor_Murray
ANDY MURRRRRRRAY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Come on! Docela suché triko, kromě těch rebreaků na začátku setů po servisu takřka žádné problémy, nebylo to extra pasivní, takže spokojenost. Tomáš naopak měl tlačit daleko víc teda, až moc si nechal vnutit Andyho hru, tak jako na Australian Open. Dani může být výborný kouč, může mít plán, ale na kurtu je prostě vždycky hráč a dneska se větší kvalita projevila.

Finále zřejmě s No1em, takže téměř jistá porážka, ale proti loňsku výrazné zlepšení, jedno SF a jedno minimálně F na Masters, dost bodů navíc. Teď si odpočinout a pak doufat v zázrak. Come on Izzy!
Reagovat
smazaný uživatel
Tak nakonec úp1ně easy. Berdych by1 naprosto neškodnej, výs1edek 6-4,6-4 je pro něj ještě hodně 1ichotivý. 1. finá1e na Masters po dvou 1etech je fajn, 120. porážka v řadě s No1em už méně.
Reagovat
smazaný uživatel
Nestv1 mne porad s t1m No1em ve f1nale...
...jeste tam nen1;)
P1s to az tam bude...;)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist