Berdych v Pekingu neobhájí finále, dohrál i Rosol

7. 10. 2015, 10:46
Aktuality 196
Tomáš Berdych nezopakuje v Pekingu loňskou účast ve finále. Český tenista letos vypadl hned v prvním kole s Uruguaycem Cuevasem, kterému podlehl dvakrát 4-6. Ze hry o titul je po dnešku také Lukáš Rosol, který navzdory dobrému začátku nestačil na Davida Ferrera.
Tomáš Berdych

Tomáš Berdych dorazil do čínské metropole s čerstvým titulem ze Šen-čenu, kde svou první letošní trofej vybojoval bez ztráty setu. Na své vítězné tažení ale v Pekingu nedokázal navázat. Postaral se o to Pablo Cuevas, který loňského finalistu a zdejšího vítěze z roku 2011 vyřadil hned v úvodním kole.

Do problémů se Berdych dostal už v první hře, ve které musel odvracet dva brejkboly 37. hráče světa. Český tenista si podání udržel a v dalším gamu měl sám čtyřikrát možnost sebrat Cuevasovi servis, ani on ale neuspěl, a soupeř ho za to potrestal. Za stavu 3-3 se Uruguayec prosadil při Berdychově podání, svůj náskok udržel a úspěšným útokem na síti ukončil první set.

Cuevas, který v úvodní sadě odvrátil všech šest brejkbolů, už další šanci českému soupeři nenabídl. Následující set tak rozhodl jediný game, němž si Berdych podruhé v utkání neudržel servis. Jeho soupeř už svou šanci nepustil a po hodině a tři čtvrtě zápas uzavřel čistou hrou.

"Tohle je vždycky náročná část sezony," řekl Berdych na webu ATP. "Hodně cestujeme a podmínky tady v Číně jsou velmi, velmi náročné a každý týden jiné. Není lehké si na to zvyknout, ale je to stejné pro všechny," dodal.

Po dnešku končí na čtyřmilionovém podniku ATP také Lukáš Rosol. Český tenista v úvodním kole vydřel výhru nad Britem Bedenem, ale na čtvrtého nasazeného Davida Ferrera už nestačil, přestože proti favoritovi odstartoval dobře. Rosol v prvním setu vedl nad světovou sedmičkou 5-3, v důležité hře si však neudržel podání a Španěl po vyrovnání rozhodl v tie-breaku. Ve druhém setu už favorit překvapení nedopustil, ujal se vedení 3-0 a bez problémů si ho udržel. Rosol tak prohrál s Ferrerem i pátý vzájemný zápas a znovu se nedočkal dvou výher v řadě, které získal naposledy na French Open.

Výsledky - Peking - muži (tvrdý povrch, dotace 3.944.715 dolarů):
Dvouhra - 1. kolo:
Cuevas (Urug.) - Berdych (2-ČR) 6:4, 6:4
Karlovič (Chorv.) - García-López (Šp.) 7:5, 7:6 (7:1)
Dvouhra - 2. kolo:
Ferrer (4-Šp.) - Rosol (ČR) 7:6 (7:5), 6:2
Sock (USA) - Haider-Maurer (Rak.) 6:3, 6:1
Lu (Tchaj-wan) - Troicki (Srb.) 6:4, 7:5

Komentáře

196
Přidat komentář
smazaný uživatel
Text příspěvku obsahoval závadný obsah a byl redakcí vymazán.
Reagovat
Lunej..
Nick out, Marin out, nějak se mi klub rozpadá...
Reagovat
peggy
Z Cechu jsou bezva Lukas a Radek normalni kluci a snazi se makat,ale Berdych to je namysleny seladon a mysli,ze je nejlepsi na zebricku.Nejhezci se super postavou je Rafa,jeho oci jsou oci certa.
Reagovat
VlS
A co Rafova hříva - honem hodnoť, už mu vypadává
Reagovat
smazaný uživatel
Má redšie vlasy a čo? Rada by som videla tvoje. :-)
btw, býk nemá hrivu

http://png.clipart.me/graphics/previews/140/angry-bull-attack_140929906.jpg
Reagovat
Mayo
ako inak El Matador a ešte má neskutočné futbalové skills
Reagovat
darek.vrana
Když už se tady řešil Rosol a jeho povaha, tak teď trochu jiný přístup:

http://www.ceskatelevize.cz/porady/1093836883-na-plovarne/20352216049-na-plovarne-s-jirim-novakem/

Fakt pěkný rozhovor. Pokora, skromnost, inteligence, vděčnost... Musím říct, že mi tahle generace hráčů - Novák, Ulirach, Doseděl dot chybí.
Reagovat
rusedski
No tihle byli v pohodě, ale třeba Korda, D.Vacek nebo Zíb byli taky pacienti, je to o lidech, ne o generacích...
Reagovat
darek.vrana
Jasně, Kordu jsem taky nemusel. Vacek mi nevadil a Zíb, ten byl sice stejná generace, ale v tu dobu nebyl vůbec známý. Nemyslel jsem to tak, že generace byla lepší, ale prostě bylo tam z čeho vybírat a komu fandit, s kým se ztotožnit. Dnešní generaci fandím samozřejmě taky, ale je fakt, že u každého hráče mi něco vadí co se týče povahy.
Reagovat
Lunej..
Lukas byl u Sipa taky sympaticky, teda mne. A ze se hrac nekdy nezene k fandum jak by chteli se stava. Mne Lukas nevadi a fandim mu.
Reagovat
Fandina
To jsem ráda, že se v tomhle shodneme. Já jsem na tom s Lukášem podobně. Třeba Berďu mám radši, ale Lukáš se mi zase líbí víc jako chlap. Má úžasný pohled.
Reagovat
Fandina
A jinak samozřejmě, tenisově fandím oboum. Jsou to vysocí chlapíci, takže jejich silovější styl k nim patří.
Reagovat
Lunej..
Mne se vic libi Tomas Lukas je moc hubeny a spis vypada jak klucik. :)
Reagovat
Fandina
:-))) To je fakt, že Berďa je moc hezký muž, člověk. Postavou, obličejem. Téměř dokonalý. Krasavec. Já mám u Lukáše ráda pohled jeho očí. Jinak souhlasím, že větší fešák je Berďa.
Reagovat
Kytka
Berďa je teď opravdu hezký muž. Když konečně zmužněl, tak je to fakt fešák, a to i přes to, že mně se vždy líbili spíš výraznější typy mužů, tmavoocí a tmavovlasí (např. jako jeden americký herec, hrál s seriálu Santa Barbara Masona Capwella -ten seriál byl naprosto stupidní, ani nevím pořádně, o co tam šlo, ale na toho herce jsem koukala. Jinak já seriály nemusím vůbec). V mladších letech se mi Berďa moc nelíbil, moc bledý, rybí oči, dlouhé vlasy, takový dětský obličejík, moc měkké rysy. Ale teď je z něj hezký muž. Jinak já fandím všem našim klukům, když hrají. Jinak mám oblíbenější a méně oblíbené tenisty, některým i fandím, ale jen když nehrají s nikým z našich. Když hraje náš tenista, vždycky fandím tomu našemu. I Kordovi jsem fandila, do té doby než skončil kariéru v dopingových kotrmelcích.
Reagovat
letityfanousek
Lukýnka nemám rád, protože nemám vagínu
Reagovat
Fandina
:-))))))))))))
Reagovat
Kytka
Tak stejně jsem já na tom s holkama, v opačném gardu zase. protože já zase nemám....... I když ty kluky beru spíš jako děti, vzhledem k věku. Ale i v mém věku se na fešáka ráda podívám.
Reagovat
darek.vrana
Já mu taky fandím a taky si myslím, že se do něj všichni navážejí až moc zbytečně. U Šípa se mi taky líbil. Ale něco pravdy na tom určitě je. Prostě Jirka Novák je úplně jiný člověk, pochybuju, že musí mít Masserati a potetované tělo.
Reagovat
Lunej..
Srovnávat povahu Lukáše, Nováka a jiných tenistů mi připadá scestné, každý je svůj. Ani jednoho neznám osobně, takže excesy v chování pouze slyším nebo čtu, je pak na každém, jestli jim věří nebo ne. Mně se líbí, jak Lukáš teď hraje, je trpělivějsí, má pestřejší hru než mýval. A co dělá v soukromí nevím a je mi to jedno.
Reagovat
Lunej..
bože, udělala jsem z něj zvíře :D míval samozřejmě
Reagovat
darek.vrana
Zvíře jsi z něj neudělala, jen jsi řekla, že má pestřejší hru než medvídek, a s tím se dá vesměs souhlasit :-).
Reagovat
Lunej..
:D:D já měla ráda Mečíře, takový Lendl byl jak psí čumák, ale toho jsem přímo milovala. :D
Reagovat
darek.vrana
Mečíř byl vůbec hodně oblíbený, takový pohodář s geniálním citem pro míč, velký talent, ale skromný.
Reagovat
Lunej..
Syn je mu hodně podobný. Ale bohužel není tak úspěšný.
Reagovat
Fandina
Já měla také Mečíře moc v oblibě a vždycky si vzpomenu na jeho přezdívku Velká kočka. Kvůli tomu, jak se dobře na kurtu pohyboval. A předloni jsem byla na turnaji ve Vídni a hrál tam jeho syn a já jsem ve foaé něco pojídala a vyslechla jsem vedle sebe hovor Rakušanů, kteří se dívali na monitor kde zrovna mladý Mečíř s někým hrál a na tu přezdívku táty si také vzpomněli.
Reagovat
Roger_Federer
Mate ho spolu s Milosem?
Reagovat
Roger_Federer
Syna
Reagovat
Lunej..
Ty jsi srandista, ale je fakt ze muj koment tak vypada :)
Reagovat
darek.vrana
Dyť jo, já ten hon na něj taky nemusím, ale prostě Novák nebo Ulihrach mi sedli víc.
Reagovat
Kytka
U Ulihracha se mi nelíbilo, že byl takový trošku ňouma, když hrával, byl až přespříliš skromný, žádný větší cíle. Prostě, když mám např. za cíl, že se udržím ve třetí světové desítce, tak budu tak v páté, v lepším případě ve čtvrté. Když jsem třeba patnáctý a chsi být první, třeba budu šestý. Prostě vyšší cíl může jen posunout.
Reagovat
darek.vrana
To je pravda, byl to flegmatik, což ho brzdilo, protože tenisově měl rozhodně na víc. Ale mě tím byl docela sympatický.
Reagovat
Kytka
Asi mně to moc nesedělo, protože m ám radši sebevědomější lidi. Ale je to věc názoru. Každý je jiný.
Reagovat
darek.vrana
Ale Mečíř byl podobný týpek, taky flegmatik, rybář jako Bohdan, napůl génius, ale nedělal z toho žádnou vědu...:-)
Reagovat
rusedski
Tak v televizi a ještě navíc když jde o zábavný pořad, málokdo vyzní jako hovado, u Šípa (možná to teda byl Kraus) byl sympaťák i Řepka :)
Reagovat
Roger_Federer
Novas je borec.
Reagovat
Haitik
Grigor se odhlásil ze Šanghaje..

https://twitter.com/MatteoDG93/status/651767932486320129

Nedivil bych se, kdyby tuhle sezonu zabalil rovnou a do Evropy na halové turnaje už ani nejezdil..
Reagovat
Fandina
Ten kluk se pořád ne a ne chytnout. Mám dojem, že je to od té doby, co se rozešel s Rasheedem.
Reagovat
safi1313
Jinak dnes nám 2 lístky daly naše 2 H :-) Hlaváčková s Hradeckou - jeden z náší skupiny zná Pálu a ten to s nimi domluvil... Holky moc vstřícné a ochotné, byly rády že je tu někdo z Čech, pozvali nás na jejich trénink ať se jdeme dnes podívat a pak že s námi klidně někam zajdou, vyfotí se atd... Jak jsem ale psal - bohužel jsme dnes nestihli nic-jen toho Rafu...budem doufam že snad třeba jiný den to ještě vyjde...Ale každopádně jen hezká ukázka srovnání chování naších holek a Rosola (kterého jsem popisoval v pondělí) :-)
Reagovat
FulnekUltras
Zajímavé zprávy z centra dění... ;)
Reagovat
gigin
Tvl!! Vyser sa na stáž a utěkaj s cérkama H&H někam pařit!
Reagovat
safi1313
není to tak jednoduchý no :D ale jako bylo by to super, nekoukat na ně jen v telce a vidět je třeba na disko :D
Reagovat
gigin
jj.. a tak různě ještě jinak :DDD
Reagovat
smazaný uživatel
a TM by byl definitivně v háji... :DD
Reagovat
safi1313
nevim jestli by je zajimaly takovy ucha :D
Reagovat
Fandina
Jo jo, to ti i věřím. Když jsem byla v Římě, tak jsem taky byla na tréninku Háček a byly příjemné. Ostatně, já si nemohu stěžovat ani na Rosola, jednou jsem si hy vyblískla v Praze, když byl na obědě a byl vstřícný. To samé Jirka Veselý atd..
Reagovat
Fandina
vyblýskla ... úsměv
Reagovat
safi1313
Pod moje komentáře nezmiňuj jméno Rosol :D to už radši nepiš nic :D...jinak holky opravdu super no...
Reagovat
Fandina
Sorry, ale mně nevadí a nic mi neudělal a nemám důvod se na něj zlobit.
Reagovat
slacker
rosol
Reagovat
Fandina
:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Zdravim tě a ve všem s tebou souhlasím co tady píšeš.Ale každopádně ma dcerka hraje tenis a když jem ji řekl že jsi viděl živě Rafu tak byla v šoku.Chci se optat.Nefotil jsi nahodou Rafu.že by jsi mi poslal nejakou fotku na email.Dcerka by se zbláznila radostí.Diky za odpověd.Kdyžtak tady je muj email----ktmjb@seznam.cz Děkuji
Reagovat
darek.vrana
A v čem je jiné, když ti ji pošle safi, než když si ji vygoogluješ?;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Ptala se dcerka nic vic nic min.a hlavne origo fotka je origo fotka nez googlovana profi fotka.
Reagovat
safi1313
posláno na mail :-) mám jich víc, tak kdyžtak at mi napíše dcera nebo ty na facebook ;-) jan šafář, pardubice, fotka z hokeje v USA dresu
Reagovat
gigin
Staník nám začíná býkovatět...

https://pbs.twimg.com/media/CQuq7mRUwAA3X4D.jpg:large
Reagovat
Herbert_Hoover
Tak včera ztratil 4 servisy s Wu nebo kolik jich celkem bylo a dnes připustil jediný brejkbol Pospisilovi :) To je celkem slušné, koukal někdo? Jak mu to šlo? :)
Reagovat
gigin
Španělský hráč. Zalézt za Peking a čekat, co bude. Nic nového. Pospec moc UE.
Reagovat
safi1313
Čus, dnes jsem Berdycha nestíhal :-( ani jsem nevěděl až do večera jak dohrál... Večer jsme byli na Rafovi, před chvilkou jsem dorazil... v TV jste asi sledovali tak nebudu popisovat jak kdo hrál - Rafa opravdu spíš obrana a na jistotu, nicméně když se párkrát tlačil do útoku tak chyby nedělal... Pospíšil bohužel až moc UE a diváci tím pádem moc ve varu nebyli... ale všichni jednostraně pro Rafu (až na pár výkřiků pro Vaska)...pozdravil jsem i Mohamada Layanyho (nevím jak se to píše přesně:( ) chtěl jsem se s ním vyfotit mezi setama, jelikože seděl asi 3 metry pode mnou, ale bohužel někdy za stavu 5:5 odešel...to mě hodně mrzí... Zajímavý bylo sledovat i Tonyho jak je mu zima a nevěděl čím si má už ty nohy přikrýt tak pak mu přinesli nějaký hotelový ručníky :D... Jinak co se týče smogu tak skutečně dnes to bylo jako v mlze - na vdálenost 20metrů a víc nebylo vidět...(naposled tu pršelo minulý týden a od té doby je to horší a horší)...ale na hlavním stadionu to znát není, na těch otevřených už jo... asi vše dneska no :-)
Reagovat
Nola
nie som sice gigin ani vencape, ale je fajn si precitat prispevok priamo z miesta cinu, a co zajtra?
Reagovat
safi1313
tam bylo napsáno atd - takže jako pro lidi co to zajímá :-) - na někoho by to totiž mohlo působit jako že tu machruju že jsem v Pekingu na tenise...
Reagovat
gigin
Jj, safi díky za report :) Tak se tam měj a drž sa.
Reagovat
smazaný uživatel
Jak ja ti zavidim..aaach :-) Rafaaaaaa :-D
Reagovat
smazaný uživatel
Díky za report. :) To by mě zajímalo, omezuje tě nějak smog v životě? Nebo takto, nebýt té mlhy, poznal bys nějak, že tam je nějaký takový problém? Dýchá se ti hůř?
Reagovat
safi1313
Bez smogu jsou nádherný panorama v pekingu, se smogem není vidět dál než 20 metrů... včerejší den byl asi nejhorší-my co jsme na to nebyli zvyklí jsme měli ceý den slzavé oči a pálily...na dýchání jsem to nepoznal - aležádnou větší zátěž jsem neměl...
Reagovat
Pe3k
První set vyhrál Nadal v 7:6, zahrál 4 winery...Vašek hrál hrozně ustrašeně, dělal zbytečné chyby. Vyrovnaný zápas, jeden z těch lepších co letos Nadal uhrál.
Reagovat
Herbert_Hoover
Díky :) Tak alespoň, že to byl zápas z toho lepšího soudku :) Přál bych mu aby ještě bojoval o nejcennější trofeje a finále GS s Rogerem by byl sen asi pro všechny fanoušky tenisu. :)
Reagovat
Pe3k
No jejich společné finále už asi neklapne. Je velmi malá šance, že se tam dostanou oba. Upřímně, komu fandíš ty?
Reagovat
Cico93
http://www.osporte.sk/?id_cat=1228&news=220148
Reagovat
smazaný uživatel
Kdo se těší dneska ráno na začátek NHL? :))
Reagovat
gigin
Na tu holomajznu?
Reagovat
smazaný uživatel
:O nejlepší liga světa :/
Reagovat
gigin
Když myslíš. Tak si to užij :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak životopisy po VŠ rozeslané, nikdo nepíše, tak si můžu dovolit ponocovat :D
Reagovat
Kytka
Hokej nemusím.
Reagovat
Cico93
Si píš.
Pre mňa v športe úplne to najviac.
Reagovat
smazaný uživatel
Budeš sledovat Chicago? :) Těšíš se dost, ne?
Reagovat
Cico93
Tak dnes nie, ale v piatok ide na Fandovi Detroit to určite mrknem.
Reagovat
smazaný uživatel
(y) Začátek NHL je vždycky velká událost.
Reagovat
Cico93
To áno
Reagovat
gigin
Dnes je to přesně 25 let co dal JJ první gol v NHL.
Reagovat
Haitik
Jj těším! :-) Doufám, že letos Tampa zopakuje loňskou sezonu, ale teda ještě přidá tu třešničku v podobě poháru.. :D
Reagovat
smazaný uživatel
Tampa má jako vždy silný mančaft. Chicago, Tampa, Anaheim a snad i Washington s NYR, to by měly být hlavní týmy na Stanley. Prostě se z loňská nic nemění ;)
Reagovat
Cico93
a Pens tí maju k tej silnej enkláve ešte aj Kessela.
Reagovat
smazaný uživatel
přesně tak, ale ti podle se nedostanou ani do čtvtrfinálě
Reagovat
Herbert_Hoover
Jsem zvědav na "obrozené" Toronto, Buffalo a Edmonton pod novými lodivody. :) Hlavně na Babcocka v Torontu jsem zvědav. Taky na nováčky z KHL, hlavně na Tichonova v Chicagu a Medvěděva u Flyers. Taky to vypadá, že Dallas může být silnější než loni, což je fajn, protože jim docela fandím. :) No a samozřejmě jsem zvědavý, co předvedou Eichel s McDavidem :) Jestli Jágr zase umlčí pochybovače.. je nač se těšit :)
Reagovat
Mayo
konečnééééééééééé NHL (:
Reagovat
Marduch
Tak určitě:) Osobně se letos těšim hlavně na "Pastu". Jestli mu to nestouplo do hlavy, tak bych se nedivil, kdyby se letos dostal mezi top.
Takhle, ne vždy se v NHL hraje nejlepší hokej, ale jsou tam každopádně nejlepší hokejisti světa. A na ně se kouká pěkně.
Reagovat
smazaný uživatel
No jasný, ladím Montreal: Toronto. Parádní chuťovka, zvlášť když v Torontu je Babcock, nejlepší kouč NHL a každý ví, že musí z ho.na uplést bič, jinak Maple Leafs nemají šanci. A uvidíme co Sjomin a Flaška v Montrealu, na ně jsem hodně zvědav.
Reagovat
martinek37
Tak popravdě dnes jsem nevěřil z našich ani jednomu. Nejmíň tedy Lukášovi, ale ten Davida v prvním setu docela honil a vypadalo to, že by alespoň ten set dát mohl. Tomáše jsem bohužel neviděl, tak nemohu posoudit. Cuevas je dobrej hráč a asi si Tomáš nestačil zvyknout. Dnes bych mu prohru nevytýkal.
Reagovat
Kytka
Já tom a viděla, neustále kašlal, i mezi výměnami - několikrát opřený o zadní stěnu - asi z toho smogu. Dneska mu nic nevyčítám, byl viditelně utahaný, vypadal jako tuberák.
Reagovat
Mayo
vamos El Matador!
Reagovat
Cico93
Nech to tam vyhrá celé.
Reagovat
gigin
:DDDDDDDDDDDDDDDDD
Reagovat
Kytka
Třeba ho dostane Ivo Karlovič. Lepší a zkušenější hráč něž je Vašek Pospíšil by ho dneska dal.
Reagovat
babolat.cz
S přehledem, bez velkého usilí, pošetřil síly. Takhle bojuje El Rey!!
Reagovat
gigin
https://pbs.twimg.com/media/CQiXZqxUsAATrmh.jpg:large
Reagovat
sprchon
Hezký. :)
Reagovat
d@ve
LOL :D
Reagovat
smazaný uživatel
:D :D
Reagovat
Cico93
Jaký tam má RAFA fanklub:-))
Reagovat
Cico93
aa je to doma.
Reagovat
gigin
Ponožka si ho namaže na chleba...
Reagovat
Cico93
Hej to môže byť ťažký zápas. Rafa určite poriadne prepoti svoje ponožky:-)) ale snáď to dá!
Reagovat
gigin
Jaký říká tvůj soukmenovec - dobre Býk! Nech to tam vyhrá celé...
Reagovat
Cico93
Mayo?
Reagovat
gigin
Jo no :DD
Reagovat
Cico93
už je tu:-))
Reagovat
gigin
Jj a huláká, jak splašený :DDDD
Reagovat
smazaný uživatel
Dal jednu polovinu páru, dá i druhou :) I když Jack bude asi nebezpečnější než Venca.
Reagovat
Kytka
Kéž by. A když tak, mohl by ho pak třeba umlátit Ivo Karlovič.
Reagovat
mahycek
Po delší době ahojte. Nejsem vůbec překvapen, že Tom prohrál hned v 1 zápase. Nezapomeňte, že v pondělí vyhrál titul, trochu emoce, přesun a Cuevas k tomu, čekal jsem to. A Nadal teď, po dlouhé době ho vidím, ale pořád je to takové obrané zabředlé, žádná jiskra tam není a Tony se raduje po 1 setu, no nezlobte se, ale ústup, nebo pokles to opravdu je. A to ještě Pospíšil to nevzdal. Mahycek
Reagovat
smazaný uživatel
Ty vole, s Cuevasem. Tome, to jsem trošku překvapen.
Reagovat
smazaný uživatel
Byl jsi dnes na Berdychovi?
Reagovat
gigin
Taky su zvědavý, co písne. I když dnes to nebyla win situace.
Reagovat
smazaný uživatel
Jestli se neudusil v tom smogu teda. :)
Reagovat
Kytka
Ani jsem tam nikoho s vlajkama neviděla.
Reagovat
Lina
Já jsem tam jednu viděla.
Reagovat
gigin
No pak je to von (safi)

https://youtu.be/CptY2KaLpjc?t=4546
Reagovat
Pe3k
Reagovat
peggy
Blahopreji Cuevasovi,ze vyhral nad namyslenym Berdychem,ale Lukas mnel smulu Ferrer ma fantastickou formu.Odpoledne Rafa to bude super tenis.
Reagovat
Kytka
Tak nevím, kdo je víc namyšlený. Tomáš Berdych nebo Lukáš Rosol? Co jsem měla možnost se dočíst, tak je to Rosol, kdo je nafoukaný (nevím na co) a nejmíň oblíbený hráč na okruhu.
Reagovat
mamina
Nevěřte všemu, co se píše v bulváru.
Reagovat
Kytka
V bulváru ne, ale tady na TP lidi, co byli na zápase Rosola předečírem
Reagovat
babolat.cz
už aby nastoupil Rafa, to bude požitek...
Reagovat
Lunej..
Myslíš, jak vyletí? :)
Reagovat
Lina
každý si užívá něčeho jiného. :D
Reagovat
Fandina
On vyletí?
Reagovat
Kytka
Fandím Vaškovi. Konečně by mohl taky Rafu dostat. Letos už Rafu dostali i jiní hráči. Jen do něj.
Reagovat
Lunej..
Vašek se zatím drží, chodí si pro winnery, pěkný :)
Reagovat
Lunej..
Tak Vašek měl teda štěstí, že teď má míček dobrej. :)
Reagovat
smazaný uživatel
to byla haluz, jsem se zasmála :D nakonec Rafa bere tiebreak, Vašek dělá příliš školáckých chyb viz ta špatná smeč :(
Reagovat
Lunej..
Bohužel, hlavně neumí číst Nadalovo podání a return mu vůbec nejde. Aspoň, že se může opřít o své podání a líbí se mi, že chodí k síti. :)
Reagovat
smazaný uživatel
nojo, ale moc se vyhazuje, mě od začátku překvapila jistota Rafy na podání, když už to jinak není ono :)
Reagovat
Kytka
Ach jo, Vašek se většinou vyházel sám. Byla tam přílišná nervozita. Zkušenější hráč by dnes Rafu dostal. Nic moc výkon, ale stačil.
Reagovat
Lunej..
držím palce :)
Reagovat
tommr
to opravdu chceš aby se CSN dostala na TM na úkor našich? :)
Reagovat
Lunej..
To opravdu chceš, abych ti píchla uspávací injekci do zadku? :)
Reagovat
Lunej..
Sorry, proč to píšu pod Berďu? Už se stěhuju. :)
Reagovat
lars
to nezvladnes
Reagovat
Lunej..
Co? Injekci nebo to stěhování? :)
Reagovat
lars
injekci
Reagovat
slacker
To uz je Tommr zrali na injekci?
Reagovat
tommr
po neslavným konci našich žen končí v prvním kole nečekaně i Tomáš ... :(
Jedinej kdo byl schopnej vyhrát aspoň jeden zápas je překvapivě ten od kterýho se to nejmíň čekalo. Proti Ferrerovi už ale Lukáš neměl šanci ... :(
Reagovat
VlS
No to to tam ten Zeman teda domluvil blbě, co?
Reagovat
tommr
mě spíš vrtá hlavou proč to loni šlo (Tomáš i Petra hráli ve finále) a letos ne ... :(
Reagovat
VlS
To je sport, někdy to jde a někdy nejde. Já vím, že to plánovačům leze na nervy ( taky nad tím nejásám ), ale je to prostě tak.
Reagovat
lars
loni tam mohlo byt min smogu.
Zdravot. stav Petry byl loni lepsi.
Reagovat
lars
asi se nestihli aklimatizovat :(
Reagovat
Lunej..
Hlavně kdyby diváci neměli mobily, tak nevím, co by na tom tenise dělali :D
Reagovat
tommr
zajímavý ale je, že dědek Ferrer s tím žádný problémy neměl i když v KL taky hrál finále ... :(
Reagovat
lars
kurak je asi vic zvykly na smog :)
Reagovat
tommr
vypadá to tak ... :)
Reagovat
Fandina
a pak, že je kouření nevýhodou ... usměv na entou
Reagovat
Lunej..
Dědek Ferrerů je trošku rarita, tu jeho fyzičku mu může leckdo závidět. :)
Reagovat
Fandina
Myslela jsem to v nadsázce samozřejmě.
Reagovat
smazaný uživatel
ake to prekvapenie......... haha Babrak je najvacsi omyl v top 10.
Reagovat
smazaný uživatel
Zase jedno slovenské pako promluvilo.. být 6 let v TOP 10 je opravdu jen dílem náhody a omylu
Reagovat
Lunej..
Že na něj reaguješ, holt smog se dostal k nám i ze Slovenska.
Reagovat
smazaný uživatel
Proč ho hnedka házíš do pytle podle národnosti? Nevšiml jsem si, že by tu do Berdycha rylo větší procento Slováků, než Čechů. Naopak přijde mi, že Berdycha nejvíc hejtují Češi...
Reagovat
VlS
Taky mám ten pocit
Reagovat
smazaný uživatel
No vadí mi, když se Slovák naváží do českých tenistů. Sami se použí na koncí TOP 100 a my se taky nepouštíme do jejich tenistů
Reagovat
gigin
To je jako kdybys ty vlezl na nějaký slovenský web a začal tam tlachat, jací jsou to ti jejich hráči šmatláci, tvl.. Nechápu takýchto kok*tov... Chodí tu hodně Eskáček a všichni jsou v pohodě. Z 99%.
Reagovat
d@ve
"To neděláš dobře s těma sirkama, Jaromíre"
Reagovat
Fandina
:-)))))))))))
Reagovat
mamina
Tak ten smog tam musí být opravdu dost hustý. Myslím, že se na Tomášově výkonu dost podepsal. Když jsem viděla, jak kašle, tak mně ho bylo až líto. Ale co, to se stává, pokaždé se nevyhrává.
Reagovat
Fandina
hezký nick a k tomu odpovídající obsah příspěvku, starostlivý. Pěkné.
Reagovat
smazaný uživatel
Četl jsem rozhovor s Klizanem, který říkal, že do Pekingu již nikdy. Uprostřed zápasu dostal záchvat kašle kvůli smogu
Reagovat
janek_da
Kližan je hlavně mluvka.
Reagovat
smazaný uživatel
šak to nevidíte? Všimněte si při přenosech, zvláště v těch večerních zápasech to jde dobře vidět, tu mlhu, co se vznáší nad centrkurtem. To musí být humus v tom hrát, ale pořád procházka růžovým hájem, jak tam žít. Fuj, ještěže bydlíme pěkně v Evropě.
Reagovat
smazaný uživatel
tady je to hodně patrné, jak to tam vypadá >

http://www.imgup.cz/image/WGh
Reagovat
smazaný uživatel
jinak je to ze zápasu Ana-Venus, takže je to čas mezi 20:00-21:00 večerní, místního času.
Reagovat
smazaný uživatel
Humus, ty jo. :) Díky.
Reagovat
smazaný uživatel
Jj, je to vyloženě smolař. Bylo krásně vidět, jak se přímo nad ním po celý zápas vznášel oblak smogu, který přesně kopíroval jeho pohyb, zatímco na straně Pabla vždy proudil svěží voňavý vánek s parametry jarního alpského vzduchu...
Reagovat
Fandina
někomu stačí málo, jiný vydrží víc
Reagovat
Lunej..
Tak vzhledem k tomu, že Tomáš předtím hrál turnaj, pak se přesouval, asi mu ten den na relaxaci zřejmě nestačil. Každý to snášíme jinak, nikdo tu nepíše, že neměli oba stejné smogové podmínky.
Reagovat
Fandina
Tak to určitě, že Berďa měl nevýhodu finále v pondělí a tím pádem měl málo času na regeneraci a aklimatizaci. Ono všechno se vším souvisí. Ale i tak platí, že ne každý snáší všechno jako ten druhý. Někdo může být na smog choulostivější.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak třeba se z toho poučí a po vzoru Davida Ferrera zařadí do tréninku řádné "rauchpauzy", aby si plíce trochu navykly.
Reagovat
Lunej..
David už nekouří ne?
Reagovat
smazaný uživatel
Nevim, možná usoudil, že už má v tomto směru "natrénováno" dost.
Reagovat
gigin
Hulí furt.
Reagovat
Lunej..
tuším, že spaniel tu jednou psal, že David už přestal.
Reagovat
gigin
http://www.tennisworldusa.org/Bychkova-Shocks-David-Ferrer-Smokes-and-He-is-Not-the-Only-One-articolo22759.html
Reagovat
Fandina
Samozřejmě, že důvod proč Berďa prohrál nemusí být smog. Mohly se načíst jiné faktory, únava z předešlého turnaje, který vyhrál a zápasy se protahovaly až do pondělí. Nedostatek času na aklimatizaci a jiné. A nebo třeba jen to, že nehrál tak dobře, jako jindy.
Reagovat
Fandina
A jako poslední faktor, že ne každý snáší smog stejně. Některé tělo je choulostivější, jak jsem psala. Stejné podmínky a různý dopad na různé jedince.
Reagovat
mamina
Vypadá to, že Peking příští rok dost lidí asi raději vynechá, než si ničit zdraví ve smogu.
Reagovat
babolat.cz
jo, hlavně loseři.
Reagovat
George_Renel
Snažíš se snažíš, ale blbě. Tomáš po zápase jasně řekl, že podmínky byly pro oba stejné....
Reagovat
Kytka
Tomáš je introvertní a není ufňukaná baba, nikdy takhle otevřeně nenaříká. Ale kašlal hrozně, jako tuberák. I jsem chvíli myslela, že bude zvracet.
Reagovat
Kytka
Tom byl viditelně utahaný, a s tím kašlem. Možná dobře, že vypadl. Zítra s Karlovičem by to taky nebylo jednoduché a v pondělí je tisícovka v Šanghaji. Aspoň má čas dát se do pořádku. Nikdo není superman. Tentokrát mu to za zlé nemám.
Reagovat
Fandina
Škoda. Přála jsem Berďovi, aby pokračoval ve výhrách ze Schenzhenu. Ale dneska to od něj nebylo tak dynamické. Co naděláš.
Reagovat
smazaný uživatel
Nic, jestli takhle bude pokračovat, tak příští rok půjde v žebříčku rapidně dolů
Reagovat
makro99
to už tu říkají moudří lidé několikátou sezónu... a když poctivě vytrvají, tak na jejich slova jistě jednou dojde :)
Reagovat
Fandina
tak tak :-)))))))))
Reagovat
Kytka
Tak, tak. prostě nikdo není superman. Pár dní volna před tisícovkou mu jistě pomůže.
Reagovat
VlS
+100 :-D
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist