Berdych v Paříži nezvládl duel s Raonicem a o druhý titul z Masters si nezahraje

1. 11. 2014, 15:21
Aktuality 283
ATP PAŘÍŽ - Tomáš Berdych v Paříži na svůj jediný a devět let starý titul z turnaje Masters 1000 nenaváže. Český šampion z roku 2005 dnes nezvládl semifinálový duel s Kanaďanem Milosem Raonicem, kterému v podprůměrném utkání podlehl ve třech setech.
Tomáš Berdych

Oba si včera v Paříži zajistili účast na Turnaji mistrů. Tomáš Berdych po bitvě s Andersonem, Milos Raonic dokonce po skalpu Federera. V dnešním vzájemném střetnutí ale ani jeden z nich nepředvedl výkon, který by se od účastníků turnaje pro nejlepší tenisty uplynulé sezony očekával.

Raonic v úvodní sadě zaostával za včerejším představením, Berdych toho však využít nedokázal. Dějství, které z obou stran nabídlo velké množství nevynucených chyb, vyhrál kanadský tenista. V druhém setu se zdálo, že český hráč našel rytmus a začal soupeře přehrávat. Méně chyboval, pomáhal si vítěznými údery a i když nevyužil brejkboly na 5-1, náskok si pohlídal a vynutil si třetí set.

Tomáš BerdychJenže v něm devětadvacetiletý rodák z Valašského Meziříčí trefil pouhých 5 winnerů a spáchal 16 nevynucených chyb, zatímco Raonicovi začal fungovat servis. Přesto Berdych sahal po tie-breaku, ovšem za stavu 5-6 podtrhnul utrápený výkon zpackaným gamem. Udělal dvě nevynucené chyby, k tomu dvě dvojchyby a frustraci ze sebe alespoň částečně dostal okažitým fláknutím raketou, kterou jedním švihel zničil.

"Není moc co říci, zkrátka jsem úplně zkazil poslední hru. Byl to můj nejhorší game v turnaji. To byl jediný rozdíl v utkání, které tak skončilo trpce," řekl Berdych na tiskové konferenci. "Jsou dny jako ten dnešní, kdy se všechno daří a najednou je všechno pryč," doplnil.



Berdych o šest let mladšímu Kanaďanovi podlehl po 2 hodinách a 8 minutách 3-6 6-3 5-7 a ve vzájemné bilanci prohrává už 1-3. Jedinou výhru zaznamenal před rokem právě v pařížské hale Bercy, kde si před devíti lety připsal svůj první a dosud také jediný titul z turnajů série Masters 1000. Finále si pak zahrál ještě v roce 2010 v Miami a před dvěma lety na antuce (tehdy modré) v Madridu.

Tomáš Berdych a Milos RaonicNyní na českou jedničku čeká týden volna, po kterém se přesune na vrchol sezony do Londýna. Na Turnaji mistrů, který bude rozlosován už v pondělí a začne v neděli 9. listopadu, se představí pátý rok po sobě.

Třiadvacetiletý Raonic si před premiérovou účastí na Turnaji mistrů zahraje o první titul z podniku Masters 1000. Své jediné finále odehrál loni na domácím Rogers Cupu, kde prohrál až s Nadalem.

"Rozhodně dokážu hrát lépe, než jsem dnes předvedl. Zítra by mi takový výkon stačit nemusel. Stále se o sobě učím nové věci a mnohem více o svém potenciálu," řekl Raonic. "Dostat se na Turnaj mistrů je pro mě velký úspěch. Je to něco speciálního a moc si toho vážím," dodal.

O svou dosud nejcennější trofej se semifinalista letošního Wimbledonu Raonic utká s dvojnásobným šampionem a obhájcem titulu Novakem Djokovičem, s nímž prohrál všechny tři vzájemné duely. Sedmadvacetiletému Srbovi se dnes povedla odveta za semifinále US Open proti Keii Nišikorimu, kterého porazil hladce 6-2 6-3 a vyhrál tak teprve druhý ze čtyř vzájemných soubojů.

Novak Djokovič"Byl to skvělý zápas. Kei dnes nepodával nejlépe, možná byl trochu unavený ze včerejšího nočního zápasu. Ale já hrál opravdu dobře, koncentroval jsem se na to, co mám dělat. V důležitých momentech jsem servíroval výjimečně dobře a to je něco, co mi zítra může pomoci," komentoval Djokovič. "Cestou do finále jsem neztratil set a před zítřejším finále se cítím být svěží a motivovaný."

V nedělním finále bude Djokovič usilovat o jubilejní 600. výhru kariéry, této mety může dosáhnout jako už třetí tenista v této sezoně (po Hewittovi a Ferrerovi). Zároveň bude hrát o svůj jubilejní 20. titul z turnajů série Masters 1000, z toho čtvrtý letošní. V Paříži se snaží navázat na své triumfy z let 2009 a 2013. Před zítřejším zápasem o titul ale zůstává nohama na zemi.

"Raonic na mě udělal dojem, má jeden z nejlepších servisů. Příliš bodů po něm neztrácí a po druhém servisu se míčky odráží hodně vysoko. Na svou výšku se také dobře pohybuje. Zlepšil se ve hře od základní čáry a je to komplexní hráč. Prožívá nejlepší časy své kariéry, porazil tu Federera a Berdycha a jsem si jistý, že se dobře namotivuje i na zítra. Klíčem bude snažit se vrátit co nejvíce returnů do kurtu a donutit ho hrát výměny," řekl Djokovič o svém finálovém soupeři.

Djokovič, který hraje na prvním turnaji pouhý týden po narození syna Stefana, navíc navyšuje náskok v hodnocení letošní sezony. Na Rogera Federera má nyní k dobru 910 bodů a dalších 400 ještě může ve francouzské metropoli přidat. Na Turnaji mistrů by mu pak stačilo vyhrát jediný zápas, aby potřetí v kariéře zakončil sezonu jako světová jednička.

Čtyřiadvacetiletý Nišikori může být se svým vystoupením v Paříži i přes dnešní porážku spokojený, neboť díky postupu do semifinále se jako první tenista z Asie kvalifikoval na Turnaj mistrů.

- ATP MASTERS 1000 PAŘÍŽ -
(Francie, tv. povrch / hala, 2.884.675 eur)
sobotní výsledky (01. 11. 2014)
• Dvouhra - semifinále •
Raonic (7-Kan.) - Berdych (5-ČR) 6-3 3-6 7-5
Djokovič (1-Srb.) - Nišikori (6-Jap.) 6-2 6-3
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

283
Přidat komentář
smazaný uživatel
Takhle o sobe dava panther vedet :))) super Nole!!
Reagovat
smazaný uživatel
Pěkná ceremonie ve francouzštině, jen už jim moc nerozumím jako dřív :) no a Boris s Mariánem se poplácají jako starý braši, celkem dojemný :)
Reagovat
pockerface
Velká gratulace Novakovi k dalšímu titulu, hned po Rogerovi je Novak můj druhý největší oblíbenec. Věřím, že si celá 8 odpočine a TM budou nádherný bitvy.
Reagovat
Cico93
Ten konar z Paríža je najlepší.)
Reagovat
Mayo
mne sa to páči :D ale možno som divný
Reagovat
mrafe
taky se mi líbí
Reagovat
Kozoroh
Výborně Noleee!!! Jsi pašák!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Dobře taťka Nolda, šestistovka a dvacítka naráz plus první obhajoba v Bercy, gratulace, na druhou stranu obrovská škoda, že to Shrek tak neskutečně pohnojil :(
Reagovat
Mayo
600 výher ? not bad...koľkáty je toto jeho titul celkovo ? už za chvíľu 50-tka bude ne ?
Reagovat
Kozoroh
47. na ATP Tour.
Reagovat
smazaný uživatel
nemůžu si pomoct, ale já mu tleskám :))
Reagovat
Cico93
ale ved Nole je v pohode, super chlap.
Reagovat
smazaný uživatel
jj, je fajn, já ho mám ráda a patří mezi moje oblíbence, jen je teďka těžký někoho upřednostnit :D
Reagovat
Cico93
Shrek:) noo aspoň na dačo som ti dobrý.,)
Reagovat
smazaný uživatel
dík za nahrávku, já mám přezdívky ráda a tahle fakt sedí :D
Reagovat
smazaný uživatel
Asi netřeba článku :D
Reagovat
smazaný uživatel
To je škody!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Škoda, mohl jsi vyhrát v loterii :D
Reagovat
Mayo
veru, no mohol ma hentak odpálkovať ? :D
Reagovat
smazaný uživatel
Nole hraje hodně koncentrovaně.. precizní práce. Ještě jeden gam, kruci..
Reagovat
Kozoroh
Možná se tvůj tip vyplní, že Miloš uhraje jen čtyři hry :-)
Reagovat
Mayo
nevyplní :( Nolda to pos.al !
Reagovat
Kozoroh
Tak se mi to líbí, Nole :-) Ještě vyhrát dva gamy!
Reagovat
pockerface
jo mě se to líbí taky. Akorát kdybych byl divák v hale, tak jsem zklamaný, protože je to dost nudný tenis. Prostě žádná napínavá bitva. To ta QF to byly bitvy jak se patří. SF byla slabší a finále díky chybám a asi i únavě Miloše dost nudný. Ještě, že Nole dává občas, tak parádní míče, že je na co koukat.
Reagovat
smazaný uživatel
ty výměny jsou občas nadoraz a zajímavý, Djokovič se docela nadře, ale Miloš to stejně vždycky zahodí, takže skóre pak vypadá takto :)
Reagovat
kada.tom
Užívám si tu zdejší debatu o tom, jak Miloš pokazil co mohl :-D
Já jsem spokojený, mě tento týden potěšil - dostal se na úkor Ferrera na TM a vyřadil Federera, což mi dovolí vcelku v klidu sledovat TM, neboť se nebudu muset příliš obávat toho, že by namyšlenec byl opět Nr. 1 :-)

Já jsem spokojený :-)
Reagovat
Mayo
a keby namyšlenec náhodou TM vyhral ? nevadilo by ?
Reagovat
smazaný uživatel
víš co, já se taky bavím, ale jeho komentáři :D a ke spokojenosti mi chybí už jen to, když mu to přání vyjde :D
Reagovat
kada.tom
vadilo by mi to stejně jak to, kdyby vyhráli Švýcaři DC, Stanovi bych to přál, ale namyšlenci ani náhodou ... ale s tím DC pro Švýcary tak nějak počítám, no ... TM by namyšlenec vyhrát nemusel, min. Novak by ho mohl a měl ve finále skolit :-)
Reagovat
Cico93
Namyšlenec?
Jeden z najskromnejších športovcov vôbec.

Ty si rád kopeš, no čo ti iné ostáva blbečku.
Reagovat
smazaný uživatel
nech ho, Cico, to nemá cenu, druhej Barney ;)
Reagovat
Kozoroh
Ale Barney umí jen kopat do Rogera, zatímco kada.tom fandí třeba Sereně nebo Bryanovým.
Reagovat
smazaný uživatel
aspoň že tak, jinak by mezi nimi nebyl moc rozdíl :D ;)
Reagovat
kada.tom
díky za zastání :-) jinak nefandím jen Sereně a Bryanovým :-) taky Rafovi, Marinovi, Tomášovi, Petře, Vice, Nasťě, Lucce a dalším ... dá se říci, že jediným mým neoblíbencem, do kterýho kopu je Namyšlenec :-)
Reagovat
mrafe
ještě jednou si přečti to jsi napsal!? Samochvála smrdí.
Reagovat
smazaný uživatel
až na to, že málokomu přijde jako namyšlenec, ale o tom nemá cenu se dohadovat ;)
Reagovat
Roger_Federer
;)..
Reagovat
panzer.dragon
miloš prostě zkazil boj dvoum nejlepším hráčům sezony o post světový jedničky a že by to nějak kompenzoval svojí hrou to se nekoná
Reagovat
Cico93
to sou kecy
Reagovat
pockerface
no zkazil, to bych neřekl. Miloš je v top 10, takže to není žádný nazdárek, který mu se podařil sem tam zápas. Obávám se, že i kdyby byl Roger dnes ve finále, tak by si Novak pozici No.1 udržel, akorát by TM měl větší náboj a bylo by to zajímavější pro fanoušky.
Reagovat
smazaný uživatel
Nole neskutečně takticky.. Každý míček nevzdává, žádný, ať vypadá sebevíc ztraceně.. A tu frustrace, kterou mají hráči Proti Milošovi, Nole přenesl na Milošovu raketu.. prostě skvělá taktika..
Reagovat
Mayo
tak sa má bojovať o jednotku, dáva do toho šerco
Reagovat
smazaný uživatel
TY VOLE HOTSHOT TURNAJE, NESKUTEČNÝ NOLE :DDD
Reagovat
Mayo
čo zrobil ?
Reagovat
smazaný uživatel
zvedl diváky ze sedadel jako to umí asi jen on, on dosáhne všude :D
Reagovat
smazaný uživatel
tady máš ten hotshot aneb you've got to be kidding me :D

http://clips.tennistv.com/g/v/Ooh7fwd6XP9
Reagovat
Mayo
tak popravde čakal som niečo viac :D ... takéto údery u neho zase nejsú až také výnimočné :D
Reagovat
smazaný uživatel
tojo, ale v tu chvíli měl zápas docela náboj, ono skóre vypadá jasně, ale docela se chvílema nadřel, jak se Milošek snažil :D
Reagovat
pockerface
proč musel mít Miloš zrovna svůj den D v pátek proti Rogerovi. Když vidím to finále, tak je to prostě nuda. Žádný napínavý mač. Tihle hráči jako Raonič, Ferrer, Berdych, Nishikori jsou schopný hrát svůj top tenis do QF max. SF, ale pak když v tom SF nebo F stojí proti Novakovi, Andymu, Rogerovi prostě už nejsou schopný podat takový výkon, aby to diváky zvedalo ze sedadel. Včera toho byl i důkaz Kei x Novak, kdy Kei byl tak utahanej, že i to SF ztrácelo potřebný náboj. Škoda no. Doufám, že finále na TM bude Novak x Roger, to jsou vždy napínavé a dech beroucí zápasy.
Reagovat
Cico93
proč musel mít Miloš zrovna svůj den D v pátek proti Rogerovi???

a možno to je tým, že Novak to vie ruternovať, resp. to ruternuje lepšie ako Roger.
Reagovat
pockerface
to je možný,že to Novak lépe returnuje, ale sám musíš uznat, že proti Rogerovi hrál Miloš o třídu líp než včera s Tomem a dnes s Novakem. Už jenom ta jistota v úderech je ta tam. Prostě v pátek si věřil, věděl, že musí vyhrát pokud chce na TM a povedlo se. Pro Rogera třeba dobře, může odpočívat, ale pro finálový zápas je to škoda, protože to prostě postrádá ten správný finálový náboj. Možná máš jiný názor, ale já to vidím takhle.
Reagovat
Cico93
Vieš čo ja som tie včerajšie zápas vôbec nevidel a teraz som prišiel domov a vidim štrvrý gem. Preto píšem možno.:)
Reagovat
smazaný uživatel
to je pravda, že Nole má mnohem větší výhodu na returnu, ale Roger si s Raoničem taky dosud dokázal poradit i ve Wimbledonu, v pátek to bylo o tom, že podával fakt masivně a padalo mu tam všechno, teď už zazdí všechno a nemá nárok prostě, Nole mu to nedá :)
Reagovat
pockerface
dnes je to ten standartní Miloš, který dobře podává, ale jakmile ztratí svoje podání, tak se sesype a dělá chyby. Je fakt, že Nole ho dobře rozebírá, ale je taky pravda, že Miloš dnes opravdu dost kazí.V pátek nekazil vůbec, včera minimálně, dnes je to jeho nejhorší zápas na turnaji a to neberu skóre, ale herní projev.
Reagovat
smazaný uživatel
přesně to se ptám, proč proč proč...teď se žabák snaží seč může, dokonce mu Novak dovolí brejkboly ale vždy je odvrátí, kdybych měla zaplej jenom zvuk, tak bych i hádala, že Nole hraje proti Isnerovi :D
Reagovat
Mayo
čo ja viem ppodľa mňa RF na tých servismanov vždy vedel výborne...ale Miloš hral celkovo dobre
Reagovat
smazaný uživatel
jo, odehrál si svoje, aby na poslední chvíli vyšoupnul z Londýna Ferrera, teď je spokojenej a jeho hra jde do kopru, skvělý
Reagovat
pockerface
já bych tam taky raději viděl Davida. Prostě zápasy Davida jsou zajímavý a baví mě. Pro někoho jsou dlouhý, protože je to přetahovaná, ale jsou tam kolikrát takový parádní výměny. Opravdu bych tam raději Davida než Miloše nebo Marina. Ale každému se líbí jiný styl hry, takže každý by tam chtěl mít své oblíbence.
Reagovat
smazaný uživatel
právě že každýmu se líbí jinej styl hry, mě se třeba Davidův hry nelíbí, ale pořád lepší než Raonič a Marin je sice sympatickej, ale jeho hru taky nemusím, možná se budeš divit, ale já bych tam místo nich nasadila Nadala a Del Potra, protože ti dva tam fakt patří :)
Reagovat
smazaný uživatel
Davidův styl hry, už nestíhám psaní a sledování hry :D jo a taky Dimi se tam doufám příští rok dostane, jak si sám dal za úkol, ale do té doby se musí hodně zlepšit, pak by mohl být tamním tahákem ;)
Reagovat
pockerface
no tak já bych taky proti Rafovi nic neměl. Jsou to vždy taky bitvy jako hrom a když má formu, tak má i třeba Tsonga parádní hru. Těch hráčů je prostě víc co by se mi tam líbili místo Miloše a třeba Marina.
Reagovat
smazaný uživatel
Uf, Miloš trošku tu hru u sítě podělal.. ale Nole dobře bojuje na returnu..
Reagovat
smazaný uživatel
Panebože, co ten shrek všechno nezazdí, na to se fakt nedá dívat, úplně mu nabídnul šance a Djoky se málem přetrhne, aby toho využil a taky využil, kotník zdá se v poho :)
Reagovat
pockerface
o to víc mě štve, že ten pátek mu šlo tolik to podání a vlastně i ta mezihra. Vlastně jediný pořádný zápas, který se mu opravdu na turnaji povedl byl ten páteční proti Rogerovi. Včera si to totiž Tomáš prohrál v tom 12 gamu 3.setu sám. TB by už byla loterie a tam jsem věřil, že by to Tom uhrál.
Reagovat
smazaný uživatel
souhlasím až na tu poslední větu, kdyby se konal tiebreak, Tomášovi bych nevěřila, tak to radši podělal dřív :D
Reagovat
Mayo
6-2 prvý set...v druhom mi to vychádza tiež na 6-2 potom
Reagovat
Mayo
nejako dosť brejkbolov na oboch stranách ako pozerám skóre
Reagovat
smazaný uživatel
pozeráš len skore? pusť si obraz, to je něco :D
Reagovat
Mayo
Raonič práve odfajčil svoju nádej ešte v prvom sete mal 0-40
Reagovat
Mayo
nie, ja po tom ako vypadol RF nemám čo tam pozerať...ja ppozerám city vs UNITED (:
Reagovat
smazaný uživatel
aha :) Nole si teď nechal ošetřit kotník
Reagovat
smazaný uživatel
Obrovská škoda té výměny.
Reagovat
smazaný uživatel
Noleho sundaly neproměněné breaky..
Reagovat
Mayo
Raonič už nespolupracuje s Ljubičičom som si všimol až v zápase proti Rogerovi, že ho tam nemal v boxe.
Reagovat
smazaný uživatel
já zase dlouho neviděla Edberga... :/
Reagovat
Mayo
teda to si len myslím, že s ním už nie je :D ... Pišta v Londýne bude
Reagovat
smazaný uživatel
koučové si dávají dovolenku asi :D
Reagovat
Marduch
No ještě k Tomovi a jeho komentáři k SF... že by dotažení 3.setu do TB ve třetim jako mělo znamenat automaticky jeho vítězství? S Raoničema, Isnerama, Karlovičema pořád spoléhá na TB??
"Není moc co říci, zkrátka jsem úplně zkazil poslední hru. Byl to můj nejhorší game v turnaji. To byl jediný rozdíl v utkání, které tak skončilo trpce," řekl Berdych na tiskové konferenci. "Jsou dny jako ten dnešní, kdy se všechno daří a najednou je všechno pryč," doplnil.
Tomův 3.set: W/UE: 5/16
Reagovat
Mayo
Djokovič ponižuje od začiatku. 4 gemy pre Miloša ako môj tip sa otriasa v základoch :O
Reagovat
smazaný uživatel
bude to rychlejší, než si myslím, o to víc mě štve, že Fedexe vyřadil :/
Reagovat
Mayo
Rukávnik má prvú hru.
Reagovat
panzer.dragon
má splněno pro tenhle gem, kanár to nebude
Reagovat
panzer.dragon
set
Reagovat
smazaný uživatel
tvle co teď se děje, ropušák se nechal vytočit? :D
Reagovat
panzer.dragon
jj jede :-)
Reagovat
smazaný uživatel
ty mu fandíš, protože může paradoxně Rogerovi pomoct, viď? :D
Reagovat
panzer.dragon
je to jedna z mála "pozitivnách" věcí co v paříži zbyla, fandit proti djokovičovi, ale spíš sem celkově smutnej za rogera, nemam náladu fandit
Reagovat
Mayo
a čo majú vravieť fanúšikovia Býka potom :/ :D
Reagovat
panzer.dragon
:-)
Reagovat
panzer.dragon
neumim si představit jak bych tohle nes u rogera
Reagovat
smazaný uživatel
v tomto chápu fanoušky Bejka, nesnášim hráče jednoho zápasu, co se následně na nic nezmůžou, Raonič sice vyřídil Berdycha, ale to Féďa zvládl taky, takhle jsme zbytečně přišli o skvělou bitvu :/
Reagovat
smazaný uživatel
* to by Féďa zvládl taky (ani jeden z nich nehrál nic světobornýho)
Reagovat
panzer.dragon
teď mě štve ještě víc ten Miloš, hrůza
Reagovat
smazaný uživatel
Má na okruhu někdo lepší return než Nole?
Reagovat
smazaný uživatel
znáš ještě někoho, kdo skáče ven z dvorce jako spiderman? :DD
Reagovat
Mayo
Murray má výborný return akurát on neni gymnasta.
Reagovat
smazaný uživatel
no právě :)
Reagovat
smazaný uživatel
aby se mu teď ta gymnastika nevymstila, Raonič může vycítit šanci :(
Reagovat
Kozoroh
Vždycky, když se zmiňuje Noleho return, tak si vzpomenu na SF US Open '11 proti Fedexovi, jak odvrátil první mečbol silným a riskantním returnem. Kdo ví, jak by to dopadlo, kdyby Nole do toho returnu nedal tolik síly...
Reagovat
Mayo
tak vtedy zavrel oči a napálil to a trafil tuším čiaru či ako to bolo alebo roh...už nemal čo stratiť a vyšlo mu to
Reagovat
gigin
https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xfp1/v/t1.0-9/p320x320/10702015_642518785866787_9028409457116699596_n.jpg?oh=df5596feea59362f1e20797393f6a5dc&oe=54E02A57&__gda__=1423586919_11ec0e47a4598886ff9a0afd2ef109cc
Reagovat
smazaný uživatel
True story :-)))
Reagovat
smazaný uživatel
jojo :D taky mám dilema, jestli fandit v zájmu RF, i když zrovna v tomhle případě by mi to bylo proti srsti, ale myslím, že hned úvod zápasu jasně říká, že dilema je vyřešeno :D
Reagovat
panzer.dragon
asi tak no, dnes nefandím ani jednomu, miloš mě štve ať kouká začít podávat..
Reagovat
smazaný uživatel
i kdyby podával jako proti RF, Nolda ho má se svým superreturnem na háku, navíc fandit Milošovi se mi příčí, takže radši obětuju bodovou ztrátu na Noleho, aby to bylo v Londýně napínavější ;)
Reagovat
Kozoroh
Bob a Mike svým dnešním triumfem v Bercy ustanovili nový rekord v kategorii Masters 1000 - jako první vyhráli v jedné sezóně šest 1000 (Indian Wells, Miami, Monte Carlo, Cincinnati, Šanghaj a už zmíněná Paříž). Překonali tím svůj vlastní rekord z let '07 a '13, který doposud sdíleli s Nestorem a Zimonjičem ('09).
V letošní sezóně vyhráli 9 turnajů (a toto číslo mohou zakulatit v Londýně :-) ). A pak, že letos neválí!
Reagovat
kada.tom
na GS jim to až tak nevycházelo, ale prostě ... oni jsou legendární, ať jsou ostatní sebelepšími deblisty, tak na ně nikdo nemá :-)

já doufám a moc jim přeju, aby v Londýně tituly zakulatily, ale i kdyby ne ... 6 Masters titulů + US a k tomu 2 menší tituly ... většina to má naopak, že má 1-2 větší tituly a pak spoustu těch menších - Bryani jsou prostě legendami a doufám, že ještě nějaký ten rok hrát budou, pořád na to mají :-)

P.S.: nejlepší jsou stejně ty jejich oslavy :-)
Reagovat
kada.tom
Dneska parádní deblová bitva. Oba sety vyrovnané, v 1. o trochu lepší dvojčata, ve druhém byli Matkowski/Melzer na servisu téměř bezchybní. Rozhodnout musel až match tie-break a tam už byli lepší Bob s Mikem :-)

Dnešní finále jsem si užil a Mike s Bobem získali pěkné halové sebevědomí před Turnaj mistrů, který bych jim letos přál :-) Ale tak já jim přeju vždycky :-)
Reagovat
kada.tom
Reagovat
kada.tom
yeeees! 1. set je doma :-)
Reagovat
darek.vrana
Tomášův problém je, že skoro vždycky prohraje hned svůj první nebo druhý servis. Proti Raonicovi nebo Cilicovi je to prakticky ztráta setu a pak už hraje pořád pod tlakem. Nevím proč, ale jiným hráčům se to tolik nestává. Asi se musí víc rozehrávat před zápasem...
Reagovat
smazaný uživatel
Berdu jsem nevidela a asi je to dobre, ale slusi se a citim primo jako svoji povinnost dodatecne ocenit paty postup na TM, mne to velmi imponuje. Super, Berdo! :-)

Jinak (ac jsem opet nevidela ani micek) jsem v koutku duse samozrejme zadoufala v samuraje, ale krasa je krehka. Vzdycky! ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Nishikori bol dnes vyžmýkaný, škoda, že to vcera Davidovi nevyšlo, ten únavu pozná
len z počutia od kolegov zo šatne..

Je pravda, že ak chce niekto uspieť proti Djokovicovi alebo vyhrat Masters vseobecne, nemoze ist do zápasu po troch trojsetových zápasoch hraných v troch dňoch..Podobnú nálož mal aj Rafa v Ríme a štvrtýkrát to už nevyšlo..Hrací model GS s dňovým odpočinkom je oproti klasickému týždňovému turnaju luxus..

Nole mi napriek hladkému víťazstvu nepripadal neporaziteľným dojmom, dokonca ani suverénnym..Na turnaji som ho vsak videl prvýkrát, je možné, že hral, čo potreboval, zápas mal pod kontrolou..Zajtra bude opat velkym favoritom..
Reagovat
smazaný uživatel
https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpa1/v/t1.0-9/10686802_10152894954129319_5919610183250018997_n.jpg?oh=7674510ead88614887fc1b2e771aecf6&oe=54F60260&__gda__=1424184182_16c167337ca749d10382b40394006963 Kdo uhádne aktéry této fotky je králem Tenisportálu :D
Reagovat
VlS
Já to radši zkoušet nebudu :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Andre a Steffi :D
Reagovat
smazaný uživatel
jj, jsou to oni :D Viděla jsem to n a Twitteru.
Reagovat
gigin
Fandina a gigin.
Reagovat
gigin
Jinak ano, Agassi a Graaf.
Reagovat
smazaný uživatel
Aha, doháje, s tím jsem nepočítal, že jste to někde viděli. Myslel jsem, že jsem jediný, kdo má lajknutého na Andrého na FB. :D počet jeho příznivců by tomu odpovídal.
Reagovat
smazaný uživatel
v článku se uvádí toto: Na Turnaji mistrů by mu pak stačilo vyhrát jediný zápas, aby potřetí v kariéře zakončil sezonu jako světová jednička.

O pár řádků níže píšeš, že by mu stačily 3 zápasy.. Máš pravdu ty, nebo autor článku?

Dík za info :)
Reagovat
Kozoroh
Roger může max. získat 1725 bodů - 1500 na TM a 225 v DC.
Pokud Nole zítra vyhraje nad Milošem, v žebříčku bude mít na Fedexe náskok 1310 bodů. Pokud na TM vyhraje zápas, bude mít náskok 1510 b. Když vyhraje ve skupině dvě utkání, bude náskok 1710 b. Tato čísla může ještě Roger překlenout. Pokud však Nole ve skupině vyhraje všechny zápasy, potřetí v kariéře získá pozici konečné jedničky, neboť bude mít náskok 1910 bodů, Roger jich může umazat jen 1725 bodů a Noleho už nedožene.
Reagovat
Kozoroh
Nolemu se samozřejmě odečte 150 bodů, ale Rogerovi to na 1. místo stejně nebude stačit.
Reagovat
smazaný uživatel
Děkuji moc, že sis dal tu práci :)
Reagovat
gigin
Jestli zítra Djokárna win, bude mít taky tohle numero. Tak AJDE, NOLE!!

Békával jsem aj víc no, vím... :(
Reagovat
spaniel
01.11.2014 01:10Od: spaniel
I kdyby se dal dohromady, musel by hooodne zlepšit hru. S takovým servisem a 20 chybami za set, nema sanci. 1,3 neni super, ale je to hratelne. Nole ma motivaci, Nishikori ma splněno a potřebuje oddech. Podle me Nole ve dvou.
[ Reagovat ]

Na ja teta. Zitra Novak ve dvou...
Reagovat
kada.tom
já zítra budu rád za jakejkoliv výsledek :-D
ocením jak Milošovu výhru tak i výhru Novaka :-)

ale Novakova výhra by mi asi byla příjemnější, aby se ten jakejsi pán nedostal na to místo, kde většina chce vidět :-D
Reagovat
Kozoroh
Nole dnes podal výborný výkon a smetl samuraje z kurtu.
S Milošem se utká na ATP Tour počtvrté, ale poprvé na betonu. Předchozí tři zápasy se odehrály na antuce!
Noleho ve finále favorizuje rovněž to, že naposledy prohrál finále 1000 v roce '12 v Cinci (nestačil na Fedexe). Od té doby pronikl do sedmi finále turnajů Masters a všechny vyhrál (Šanghaj '12; Monte Carlo, Šanghaj, Paříž '13; Indian Wells, Miami a Řím '14)! A jsem přesvědčen, že tuto vítěznou šňůru v Paříži-Bercy prodlouží!
Nole se zároveň může stát prvním vítězem pařížského turnaje, konaného v hale Bercy, který obhájí titul! A to se podnik hraje od sezóny '68.
Reagovat
Mayo
Zajtra 2-0 na sety...Milošovi tipujem dokopy tak 4 gemy...Djokovič nenájde súpera dokonca sezóny už
Reagovat
smazaný uživatel
Ty jo, co je to za novotvar? :D
Reagovat
smazaný uživatel
jedním švihel
Reagovat
smazaný uživatel
pátý ok po sobě
Reagovat
smazaný uživatel
Už to tak vypadá, že Nole si třetím rokem vybírá v halách pokaždý jinýho soupeře do finále :D Zítra musí Miloše vyučit a ne mu děkovat za odstranění Rogera :/ Velká škoda, že Nišikori nevydrží dlouhodobou zátěž, je příliš náchylnej na únavu a zranění, ale pokud je fit, je to nádhera, tak má vypadat tenis a ne to, co propaguje Raonič.
Reagovat
panzer.dragon
s tim nishikorim souhlasim, doufal sem že to vydrží, když je rozjetej, fit a dopočatej tak je super, krásný výměny, takový hezky poctivě vydřený, ale jak mu dojdou síly tak prostě končí a je mi líto, že nemá lepší podání
Reagovat
smazaný uživatel
na tom podání třeba zapracuje do nový sezony, tam je jeho slabina, ale nepřijde mi, že by měl výměny vydřený, naopak tam pobíhá tak mrštně a střílí s takovou lehkostí, samozřejmě, když je zdravej a není unavenej, dneska už neměl natankováno :(
Reagovat
panzer.dragon
tak na zejtra mam dilema, to co udělal raonic federerovi je neodpustitelný, připravil ho o post světové jedničky, naopak hodilo by se kdyby raonic djokovice porazil, no asi budu fandit raonicovi
Reagovat
smazaný uživatel
A co tvá fanouškovská čest vůči tenisu? :))
Reagovat
panzer.dragon
nejsem ze sebe spokojenej, ale fandit novakovi? jde to prostě proti primárnímu tenisovýmu zájmu na tenhle rok :-(
Reagovat
gigin
4street: Ty si myslíš, že Miloš hraje antitenis? Proti RF předvedl vynikající výkon. Samo super serv, ale mezihra parádní... Celkově ten zápas RF x MR byl fajn. Jako zápas Můra x Nole byla nuda. Přepnul jsem na Snowborďáky místama. A to su bývalý občan Djokolandu...
Reagovat
kada.tom
naprostý souhlas, Miloš už dávno není jen servisman ... včera hrál skvěle a dneska hrál taky dobře :-)
Reagovat
Mayo
Miloš ma včera hlavne prekvapil na backhande, hral dobre z tej strany, ktorá mi prišla u neho vždy taká priemerná
Reagovat
smazaný uživatel
Nemyslím si to. Vím, že dokáže kvalitně hrát i v mezihře. Ale když mu nejde servis, tak si nemyslím, že by to měl být hráč, který vyhraje velký turnaj.
Reagovat
gigin
ok, jas..
Reagovat
VlS
Neodpustitelný????? To musí všichni před Rogerem zahodit raketu a prohrát? A nečejtíš se jako fanatik, že ne?
Reagovat
gigin
Nech ho. To nemá cenu. Tos ještě nečetl jeho další perly. Něco hrozného sa mu moselo stat, synkovi...
Reagovat
Mayo
tu je viac fanatikov :D
Reagovat
panzer.dragon
sem skalní fanoušek Rogera a vyhovuje mi to, co se fandění týče snažim se o maximum..
Reagovat
smazaný uživatel
Eleganovstvi je proste diagnoza ;-)
Reagovat
Kozoroh
panzer.dragon aspol.
Musím říct, že se bavím, když řešíte dilema, komu fandit :-D
Reagovat
smazaný uživatel
řeknu ti, pro mě je to hotová Sophiina volba :DD
Reagovat
Mayo
Djokovič 6-2, 6-3 Nišikori ...
Djokovič hľadá súpera.
Reagovat
smazaný uživatel
Hmm, jen aby byl na stejné vlně i zítra.. navíc Kei mu věnoval dvě hry po DF.. ale jinak hodně slušný výkon on Noleho, tak snad zítra vyhraje tenis :)
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel
Nole stylově odpověděl na warning :D
Reagovat
smazaný uživatel
To teda ano :D Já jen doufám, že uvidíme finále v Londýně ve složení Nole, Roger.
Reagovat
smazaný uživatel
to jsme dva přinejmenším :)
Reagovat
smazaný uživatel
Protože to by mělo takové grády..
Reagovat
smazaný uživatel
je vůbec ještě teoreticky možný, že by si to o trůn světové jedničky rozdali ve finále TM, nebo už to Raonič totálně zprznil a Nole by nesměl obhájit finále?
Reagovat
smazaný uživatel
Ne, pokud se Novak dostane do finále TM, tak má jistotu jedničky.
Reagovat
smazaný uživatel
ani body z DC by to nezachránily jo? tak to je potom v háji a jsem stále ještě nasraná :// no i tak to finále by bylo stejně nejlepší, co se týče kvality, jen by to ztratilo tu jiskru boje o No.1
Reagovat
Mayo
ale veď no. 2 je tiež pekné a navyše vyhral aj pár turnajov...už len DC mu stačí a môže to zavesiť :D
Reagovat
smazaný uživatel
nic zavěšovat nebude ty :P měla jsem za to, že mísa je pro něj letos prioritou a pak jsem tu četla, že prohlásil, že chce být za každou cenu hlavně jednička, to se mi nějak nezdá ty priority, ale budiž, to by nebyl Roger, kdyby nechtěl být nejlepší :D
Reagovat
smazaný uživatel
Myslím si, že ne. Takhle... pokud Novak zítra vyhraje, tak je to tutovka, to by si na TM nesměl ani škrtnout. Pokud by vyhrál Miloš, tak si nejsem úplně jistá, jak to tam vychází, ale postup do finále by mu měl stačit.
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, určitě, protože rozdíl mezi vítězem a finalistou je 500 bodů a ty má Novak na Federera nahraný.
Reagovat
smazaný uživatel
Jo počkej, kecám, já furt řeším race a tohle není race. A Novak obhajuje jak Paříž, tak TM, ale i tak má na Fedexe náskok přes 2000 bodů a kdyby se dostal do finále, tak by tolik neztratil.
Reagovat
Kozoroh
Pokud Nole zítra vyhraje (nedovedu si představit, jak by Miloš mohl přemoci nejlepšího returnéra a halaře na okruhu), tak bude mít na Rogera náskok 1310 bodů. Novakovi pak bude stačit na TM vyhrát tři zápasy ve skupině a postoupit do SF. Získá tak 600 bodů, čímž Rogerovi na zisk 1. místa nebude stačit ani vyhraný TM bez prohry + max. bodů za DC (1500+225).
Reagovat
panzer.dragon
ale djokovic by měl ještě bejt minus 150 bodů za loňskej davis cup za srbsko ne?
Reagovat
Kozoroh
Ano, ale Nole bude mít k dobru 35 bodů.
Reagovat
panzer.dragon
pokud djokovic bude světová jednička o 35 bodů tak to bude gól :-)
Reagovat
smazaný uživatel
nejsem úplně přes počty, ale stačí mi aspoň malilinkatá šance, už tak budu mít za tejden nervy v kýblu :D
Reagovat
Mayo
Nišikori vedie v H2H nad Djokim ? no ty vole, ten japončík je boss
Reagovat
gigin
Jj a aj kanára mu šupl. V roce 2011, kdy Nole měl zaplé turbo.
Reagovat
smazaný uživatel
A když se dívám na H2H, tak jediný zápas, který proti němu Nole uhrál, bylo po skreči Keie, ne? :)
Reagovat
smazaný uživatel
Sorry, FO.. v tom případě se tam jeden zápas nepočítá.. asi.
Reagovat
smazaný uživatel
když nenastoupí, tak se nepočítá
Reagovat
smazaný uživatel
Ajo vlastně.. jsem hlava děravá.
Reagovat
kada.tom
tak finále Novak - Miloš ... já bych se ani nedivil, kdyby vyhrál Miloš a příznávám ... vůbec by mi to nevadilo :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Ty máš teda přání, to ti povím..
Reagovat
kada.tom
to není přání, jen by mi to nevadilo :-)
samozřejmě počítám s tím, že Novak vyhraje :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Raonič vítěz Paris Masters? To by byla noční můra.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak me se Milosuv styl hry nelibi ale musim uznat, ze se furt zlepsuje v mezihre a v celkovym hernim projevu, takze na druhou stranu proc ne. Taky by me to nijak zily netrhalo ale na finale se koukat nebudu (pokud by tam byl Nishi tak jo ale moc to na to nevypada, Djoka vidam v zapasech furt, takze proti Milosovi muzu vynechat.
Reagovat
Mayo
čo ti šibe ? Raonič nemá šancu, bude rád za nejaký gem
Reagovat
smazaný uživatel
Co tě vlastně vede k tomu, tohle chtít? Jestli se můžu zeptat :)
Reagovat
Mayo
to by aj mňa zaujímalo ako si niekto môže priať výhru Raoniča
Reagovat
smazaný uživatel
tak, chápal bych to snad jen u jeho matky, jinak ne
Reagovat
kada.tom
obecně mám rád servismany, krom Karloviče teda :-)
a navíc Miloš je sice servisman, ale co ho tak sleduju, tak letos hodně zlepšil mezihru, na který byl dřív jalovej :-)
i dneska proti Tomášovi střílel pěkný servisy, ale taky hrál docela dobře právě herně :-)

uznávám, že servismani mají jednoduchý styl založený na servisu, ale ... prostě je mi to blízký, no :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak proti gustu..
Reagovat
smazaný uživatel
Já ho nemusela nikdy, ale po tom incidentu s Delpem u mě naprosto klesnul.
Reagovat
smazaný uživatel
v drtivý většině zápasů si přeje opak než my ostatní a stále je asi v euforii z toho, že Miloš vyřadil Rogera, kterýho bytostně nesnáší ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Skoda, ze je na Nishim hodne videt ze uz je dost unavenej. Nole uz si ten zapas asi pohlida v pohode. Kazdopadne Nishi mu to snad jeste zneprijemni ale cekam postup Djokera. Nishiho slabsi servis je ale z unavy jeste slabsi nez normalne.

Vsimli jste si taky nekdo, ze na Keiove ksiltovce je z jedne strany napsano 'Nishi'? Uz v OF jsem si toho vsiml, ale nejsem si jisty ci je to Nishi, jen predpokladam...
Reagovat
smazaný uživatel
No tak to je hotovo, samurajovi došla šťáva, tak asi bude lepší, když na Shreka naklusá Nole, kdo taky má returnovat ty jeho bomby, co furt sype z toho svýho rukávu, žejo :(
Reagovat
Kozoroh
Nole válí! A to se mi líbí :-) Doufám, že bude takhle válet i v Londýně!
Reagovat
smazaný uživatel
Uff...stále pěním jak papiňák...Ják já jsem naštvanej :D
Reagovat
smazaný uživatel
Já si to užívám, ten druhý zápas .. :)
Reagovat
Mayo
no ty vole tak Raonič vyhral nakoniec...finalista Paríža kto by to bol povedal
Reagovat
smazaný uživatel
A Tomáš mu k tomu dost pomohl.
Reagovat
smazaný uživatel
Pod pojmem podprůměrné utkání si přeci jen představuju trochu něco jiného. Ani jeden nehrál kdoví jak oslnivě, ale takhle to vypadá, že si tam pinkali jak na dovolený u moře.
Reagovat
smazaný uživatel
To je novinářská objektivita.
Reagovat
smazaný uživatel
Novináři? Tady? :D
Reagovat
mrafe
Alespoň se nám Miloš už vrátil ze Španělska
Reagovat
smazaný uživatel
Co máte furt s tím Španělskem? Jsem asi něco zaspala...
Reagovat
mrafe
Ne nic jsi nezaspala, včera u článku "Berdych zdolal Andersona i podvanácté a pátý rok v řadě se kvalifikoval na Turnaj mistrů!"je v tabulce je u Milošova jména uvedena země Španěsko
Reagovat
Lina
V tabulce postupujíchích na TM, byl včera veden jako Španěl. Jestli je to upraveno nyní, nevím?
Reagovat
Kozoroh
V článku o Milošovi je tabulka, která chybně uvádí Raoničovu národnost, a to španělskou :-D
Reagovat
smazaný uživatel
Už to vidím. Je to tam stále :)
Reagovat
smazaný uživatel
:D :D Jak je článek o vítězství nad Kevinem, tak v tabulce je u jména Raonice napsaný, že je ze Španělska :D:D:D:D
Reagovat
Chrenda
No protože tam byl před ním Ferrer, tak přepsali jméno a na národnost už se vyflákli, vždyť je to vlastně buřt ne, když top nejsou Češi, ne?
Reagovat
spaniel
Ja souhlasim, ze to bylo podprumerne utkani.
Reagovat
smazaný uživatel
Oba už jsem je viděla hrát mnohem hůř.
Reagovat
spaniel
http://i.gifly.com//media_gifly/1/1/0/A/b/110A.gif
Reagovat
smazaný uživatel
tak to se tvářila ještě docela v klidu, asi už je zvyklá, já bych tam asi řvala vzteky :)
Reagovat
smazaný uživatel
Po tom prvním zápase jsem se bála, že ani SF nebude a Tom bude muset spoléhat na výsledky soupeřů a doufat. Dnešního zápasu je škoda, protože to bylo fakt vyrovnaný. Tak teď zbývá jen si přát, aby mu to Tomáš vrátil v Londýně.
Reagovat
smazaný uživatel
Možná by si na něj radši mohl počkat před hotelem.
Reagovat
Chrenda
Jo zlomit mu tu zatejpovanou pravou ruku co sní posílá na ty nešťastníky ty strašný dělovky!
Reagovat
Fandina
Niši držím palce, těším se na tvoje hezké rány. Go Niši go go go!
Reagovat
George_Renel
když začal komentátor hovořit jak Tomáš psychicky posílil jsem tušil, že je vymalováno. A bylo.... Škoda 1. setu, to byl klíč k vítězství.
Reagovat
Chrenda
No myslím, že i první game třetího setu kdyby vyhrál, tak to bylo o něčem jiném. Hráli skoro 9 minut, ale..
Reagovat
Kozoroh
I kdyby se někdy v blízké budouctnosti hrál GS turnaj, kde by scházeli Roger, Rafa & Novak, tak Tom stejně takový GS nevyhraje. Holt nemá tu "mentalitu šampiona" jako tři výše zmínění...
Reagovat
smazaný uživatel
Ne jen ti tři.
Reagovat
smazaný uživatel
Libor Basík komentuje zápas Teplice - Slovácko. :)
http://synotliga.isport.blesk.cz/zapas?match=183119
Reagovat
smazaný uživatel
Teda houby, Teplice - Jihlava. :D
Reagovat
kada.tom
a tenhle zápas někoho zajímá? já myslím, že dneska je jasnej hit kola danej :-D
Reagovat
smazaný uživatel
Mě jo, protože fandím Teplicím. :D Napsal jsem to jenom kvůli Liborovi, který je tady známý jako tenisový komentátor. :)
Reagovat
kada.tom
dobře :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Že já vůl se v průběhu zápasu vůbec nervuju...
Reagovat
smazaný uživatel
a že já kráva na to vůbec koukám :D:D
Reagovat
smazaný uživatel
a že to tele to tak zkoní :D
Reagovat
smazaný uživatel
:D :D :D Dobře vy :D
Reagovat
smazaný uživatel
Labíííííňo fantasticky v poslednim gemu, raonic hral opravdu podprumer ale "necekane" to stacilo...
Reagovat
smazaný uživatel
Tak skoda, ze to takhle zkonil. Bohuzel se mu nedivim, kdyz pak flaknul s raketou. Prohrat si servis proti nekomu, jehoz hra na returnu je pouze snazit se mic prepinknout zpet, je proste spatne. Zaver bohuzel nezvladl ale tak TM je tam, tak aspon si odpocine a snad povrch v Londyne nebude tak pomaly jako zde (ikdyz tam taky byva nic moc). Jinak na finale koukat nebudu, Raonicova hra proste neni nic pro me.
Reagovat
spaniel
Povrch v Parizi zmenili, aby byl stejny jako na WTF. Takze jsou stejne :/
Reagovat
smazaný uživatel
Chjo, kolik takových kolapsů Tomáše ještě zažijeme??
Reagovat
kada.tom
na druhou stranu ... lepší Tomášův kolaps teď než v Londýna
Reagovat
PetaM
Přijde všude, neboj :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
neboj, i ten bude
Reagovat
smazaný uživatel
Doufejme, že hodně :D
Reagovat
steve79
Tomas to totalne nezvladl. Obrovska skoda! Mohl ziskat spousta bodu.
Reagovat
Kozoroh
Raonič nehrál tak skvěle jako včera, ale na Berdycha to stačilo.
Na Djokera to však stačit nebude.
Každopádně Miloš nebude na TM fackovacím panákem jako loni David...
Reagovat
kada.tom
to určitě nebude fackovací panák, naopak bych se nedivil, kdyby byl v SF :-)
Reagovat
Chrenda
Myslím, že fackovacím panákem na TM bude Berdych. Žádnou jinou pro něj vhodnou roli na takovém podniku bohužel nevidím.
Reagovat
smazaný uživatel
To snad není možnýýýýý. Proč? Proč? Proč?
Reagovat
smazaný uživatel
Ptát se je asi zbytečný, lepší něco rozmlátit :D
Reagovat
Kozoroh
Proč? Protože byl lepší!
Reagovat
smazaný uživatel
tak prohrál?
Reagovat
Kozoroh
Ale ne :-D Myslel jsem u Miloše, že byl lepší a Toma porazil, toť celé.
Reagovat
smazaný uživatel
Kde seš Tenisový Bože, neskutečně mě se*eš!!!
Reagovat
babolat.cz
na Turnaji mistrů,neboj.
Reagovat
kada.tom
Absolutní kolaps na servisu v tu nejmíň vhodnou dobu. Tři vyrovnaný sety a pak takový chyby. No ... co se dá dělat. Nic.

Milošovi gratuluju k finále, za svoje výkony v Paříži si to zaslouží. Tomáš bohužel trochu zklamal, ale tak do Londýna jede, to je hlavní.
Reagovat
spaniel
Klasicky Tomas :( S dnesnim Raonicem mel rozhodne vyhrat, psychicky nezvladl zaver.
Reagovat
babolat.cz
měl...to je blbost
Reagovat
spaniel
Jsi smesny. To ma byt nejsla finta na urovni skolky, ze nekde napises blbost a ja to okomentuju a ty to pak zopakujes? :D
Reagovat
smazaný uživatel
Souhlas, zvlast hra na returnu Raonice ve tretim setu byla vazne az nehodna hrace Top 10. I David by byl vice agresivni na returnu.
Reagovat
smazaný uživatel
Hohó, to byl pánesovský game :-))) Milošek pěkně, teď hurá Nole pro titul.
Reagovat
tommr
hodně blbá porážka proti nevýrazně hrajícímu soupeři. Tomáš přišel o servis když už to vypadalo na TB ... :(
Tomáš si to ale prohrál už v prvním setu, kterej mizerně hrajícímu Raonicovi doslova daroval. Ve třetím setu se už Raonic rozehrál na servisu a to se pak proti němu špatně hraje ... :)
Reagovat
Chrenda
Mně to málem skolilo, fakt ještě teď jdou na mně mrákoty. To je přesná ukázka toho, proč nemůže být velký hráč. Je labilní psychouš, takhle pos..t vlastní podání, to se jen tak nevidí. Myslím, že mu přestanu fandit, protože je to marnost nad marnost. Raonič hrál víc než průměrně a v posledním gamu mu stačilo čekat až se Tomáš vyhází. je to fakt tragický.
Reagovat
EllNino
ty seš teda fanoušek :D ...
Reagovat
SwissMaestro
Tomáš je taková fotbalová Slávie no.... :d
Reagovat
Chrenda
Nemám na to nervy, jsem cholerik, vyberu si někoho spolehlivějšího, co mně nebude tak trápit!
Reagovat
smazaný uživatel
Tak fandi nolemu, nadalovi a fedexovi najednou a mas to vsuchu
Reagovat
smazaný uživatel
musíš vytrvat :)
Reagovat
smazaný uživatel
a proto s ním zbytečně neztrácím nervy, on sám je totiž nemá ;)
Reagovat
smazaný uživatel
to mělo patřit pod to ;)
Reagovat
Chrenda
Myslíš, že Tomáš nemá nervy? Nebo myslíš někoho jiného? Kdyby neměl nervy, tak by po tom posledním gemu nerozsekal raketu, ale začal se smát a juchat a poklusem by nadšeně běžel Milošovi blahopřát k síti.
Reagovat
smazaný uživatel
já myslela jako pevný nervy, že ty klíčový chvíle neustojí, přesně jako v posledním gemu a proto taky tu raketu rozmlátil ;)
Reagovat
SwissMaestro
black out
Reagovat
dadaft
ach bože.
Reagovat
smazaný uživatel
Ani se Berďovi nedivím, že fláknul s raketou, takhle se tam trápit 3 sety a pak to projet.. njn.
Reagovat
smazaný uživatel
Ale pak to vzal sportovně a u sítě hezky pogratuloval slizounovi.
Reagovat
smazaný uživatel
v tomhle je on hodně spolehlivý :)
Reagovat
smazaný uživatel
Ano, Tomáš se umí u sítě chovat, i když prohraje. Ale tak mě to se.e.
Reagovat
smazaný uživatel
Absolutně frustrující
Reagovat
Fandina
ve třetím 5:6 pro Berďu, tak teď to chce udržet servis a pak TB. Berďo pojď!
Reagovat
Fandina
Tak bohužel. Berďa to nezvládl. Škoda.
Reagovat
petrulinka
Tak bohužel :-( Já se musím přiznat, že pro mě je Raonič velmi nesympatický hráč, nedokážu říct, co mi na něm vadí, ale z celé TOP10 je pro mě nejhorší, tedy co se týká sympatií.
Reagovat
spaniel
Napodobne.
Reagovat
tommr
Raonic s těma neúměrně dlouhejma nohama a nagelovanejma vlasama vypadá hodně podivně ...
Reagovat
babolat.cz
nevíte proč, ale je vám nesympatický? možná proto, že hodně skrývá emoce. nehádá se, nevzteká, prostě hraje.
Reagovat
Chrenda
Ne, je prostě nesympatický, mračí se a má takový nepříjemný výraz. Chodí jako kachna a nenávidíme všichni jeho zku...ný podání, které všechny dohání k slzám.
Reagovat
spaniel
Sympatie jsou emoce a nemusi byt nicim podlozene. Jako kdyz ma nekdo rad modrou barvu. Musi to mit zduvodnene? Zkus nekdy premyslet...ze zacatku te z toho muze bolet hlava, tak se nelekni.
Reagovat
dadaft
upřímně?
třetí set je teda pěkně nezáživná pruda,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

doufám, že Djoker s Nišim předvedou mnohem víc zábavy.
Reagovat
Fandina
Doufám, že Niši ano, hezky se na jeho rány dívá, ale jinak se obávám, že to budou dlouhé výměny.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak ještě jeden! Pojď Tome!
Reagovat
tommr
druhej set už byl ze strany Tomáše o hodně lepší ... :)
Raonic dneska nehraje nic moc a je rozhodně k poražení. Byla by velká škoda kdyby toho Tomáš nevyužil ...
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist